-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1122162]סם-
אתה מתחיל לצאת לכיוון היציאה ואחרי רבע שעה אתה מגיע לשם. אתה יוצא בשביל הגדול ומגיע לשדה המקיף את כל השביל.
עוד לפני שאתה צועד חמישה צעדים אתה מבחין בפוקימון קטן ומעופף הכולו בצבע ורוד.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא הופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG])- פוקימון עשב הכותנה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"איזה פוקימון חמוד!" אומר בחיוך ואביט בהופיפ המרחף ברוח, "נראה לי שיהיה לך קצת קשה להילחם מולו.. כיוון שהוא באוויר,כדאי שנמשיך בדרך" אסביר לריהורן ואמשיך ללכת איתו בשביל
-
[quote=Ritsuka Kun;1122072]אדם-
"אני הולכת לתחרות בעיר ג'נטה" אומרת לך מל בחיוך "אני מתאמת.. רוצה ללכת ביחד?" היא מציעה בחיוך.
מה תעשה?
[/quote]
"למה לא? ויש לי רעיון יותר טוב אולי אני ואת ניהיה שותפים במסע?" אשאל בחיוך
-
[quote=Ritsuka Kun;1119788]טוני-
אתה פוקד על ספיל לשלוח אקדח מים, ואכן היא שולחת אקדח מים על הסליל חוטים העוטף את פיה ומצליחה להוריד את החוט מפיה ולהתחמק במהירות מהירית חוט השנייה של קטרפי.
ספיל פותחת את פיה ושולחת משם אבקת לבנה- אפורה לעברו של קטרפי ופוגעת בות בעזרת האבקת שלג.
קטרפי הפגוע לא מוותר ויוצא שוב עם דחיפה.
מה תעשה?
quote]
[B]אפרוש מהמשחק...[/B]
[B]כנראה שרק עכשיו הבנתי שמשחקי תפקידים זה לא ממש צד חזק שלי,[/B]
[B]או שאני מגיב ברמה מטורפת או שאני לא מגיב בכלל,[/B]
[B]אני מצטער, המשחק יפה ומושקע,[/B]
[B]בהצלחה בהמשך!,[/B]
[B]אם המשחק עוד יהיה פתוח בחופש הגדול אולי אני ארשם.[/B]
[B]עד אז... :wink:[/B]
-
ג'ון-
ערכו לי את ההודעה >>
ואני מעדיף שלא. או זה או זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז הקרוב ומתחיל להיסתובב בעיר בעקבות התחרות סרט.
כעבור רבע שעה של שיטוטים אתה מבחין בבניין גדול ועליו מצוייר בגדול תמונה של פוקדור וממש מתחתיו, שלט ענק "תחרות הסרט של העיר ג'נטה!"
אתה מבחין בעשרות אנשים נוהרים פנימה בקולות צחוק והתרגשות.
מה תעשה?
סם-
בבקשה אל תעשה את זה שוב XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהופיפ וממשיך בדרכך בשביל הארוך. כעבור מספר דקות אתה שומע רישרוש מאחוריך אתה מיסתובב ורואה פוקימון קטן וחום אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא זיגזגון ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/28/Spr_5b_263.png[/IMG]).
מה תעשה?
אדם-
"אין לי בעיה עם זה" מל אומרת בחיוך "שנתחיל ללכת?" היא שואלת בחביבות.
מה תעשה?
טוני- דרך צלחה.
[SIZE="6"]אם אתם מכירים מישהו שירצה להירשם תאמרו לו! צריך עוד שחקן/ית נוסף![/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1123837]ג'ון-
ערכו לי את ההודעה >>
ואני מעדיף שלא. או זה או זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז הקרוב ומתחיל להיסתובב בעיר בעקבות התחרות סרט.
כעבור רבע שעה של שיטוטים אתה מבחין בבניין גדול ועליו מצוייר בגדול תמונה של פוקדור וממש מתחתיו, שלט ענק "תחרות הסרט של העיר ג'נטה!"
אתה מבחין בעשרות אנשים נוהרים פנימה בקולות צחוק והתרגשות.
מה תעשה?
[/QUOTE]
[I]אז אני מעדיף מתאם...[/I]
~~~~~~~~~~~~
"יש פה תחרות סרט!" אומר בשמחה, ואז ארוץ לעבר הבניין הגדול שעליו מצוייר בגדול תמונה של פוכדור.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1123837]
סם-
בבקשה אל תעשה את זה שוב XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהופיפ וממשיך בדרכך בשביל הארוך. כעבור מספר דקות אתה שומע רישרוש מאחוריך אתה מיסתובב ורואה פוקימון קטן וחום אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא זיגזגון ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/28/Spr_5b_263.png[/IMG]).
מה תעשה?
[/SIZE][/QUOTE]
לא יקרה שוב
"ריהורן! אני חושב שמצאנו את היריב הראשון שלך!" אומר לריהורן בהתלהבות ואביט בזיגזגון.
"אוקיי תשתמש במתקפת קרן! לאחר מכן קבר אבן!" אדריך את ריהורן
-
[quote=Ritsuka Kun;1123837]אדם-
"אין לי בעיה עם זה" מל אומרת בחיוך "שנתחיל ללכת?" היא שואלת בחביבות.
מה תעשה?
[/quote]
"בכיף" אגיד בחיוך ואתחיל ללכת ביחד עם מל
'אני לא מאמין שבקרוב אני יאתגר את מנהיג המכון הראשון שלי' אחשוב בהתרגשות
-
[quote=Ritsuka Kun;1121908]
תומאס-
"יש עוד כמה. וכמה ביצים" אומר לך ארון ומוביל אותך לפינה אחרת במקום ושם יושבות לא פחות מחמש עשר ביצים.
"לרוב מביאים לפה גם פוקימונים בוגרים, אבל בזמן האחרון לא מגיעים לפה הרבה מאמנים וגם לא לוקחים את הביצים שלהם. משאירים פה לרוב פוקימונים בשביל שיתחזקו" הוא אומר ונשמע מעט מדוכדך.
מה תעשה?
[/quote]
"אתה יודע, אני מוכן לאמץ ביצה של מאמן שלא רוצה לקחת אותה" אני אומר לו בפתאומיות "זה הדבר היחיד שאוכל לעשות אחרי שטיפלת בי" אני מוסיף וממתין לתשובתו.
-
ג'ון-
אז שיהיה ברור שכדאי שתתאמן לפני שאתה נכנס לתחרות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס פנימה ורואה באחרי הכניסה הראשית יש שני מעברים. בראשון עשרות אנשים נוהרים פנימה ובצד השני לעומת זאת עומדים מספר אנשים בודדים המדברים עם אישה שמנה היושבת על כיסא ועל הדלפק המולה רשום 'הרשמה'.
מה תעשה?
סם-
ריהורן מהנהן בראשו בהסכמה ויוצא בריצה מרעידת אדמה לכיוונו של זיגזגון ופוגע בו בעצמה רבה בבטנו ומעיפו על אחד מהעצים הסמוכים. ריהורן לא מני לרגע ועומד על שתי רגליו האחוריות ומנפץ את האדמה המתחתיכם ועשרות אבנים עפות במהירות לעברו של זיגזגון, אבל זיגזגון מגיב מהר ומשתמש בצוות כפול ומתחמק מהמתקפה הקטלנית של ריהורן ויוצא עם ראשו מוטה קדימה ומשתמש בחבטת ראש.
מה תעשה?
אדם-
יותר מפעולה אחת לעשות בתגובה.
*אאתגר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל ללכת יחד עם מל לכיוון סוף השביל ואכן כמה דקות אחרי כך אתם מגיעים לעיר גדולה ויפה וכל הגגות בה מכוסים ברעפים ירוקים בהירים.
"העיר ג'נטה" אומרת מל ומריחה את האוויר קלות ומזדקפת לאחור.
מה תעשה?
תומאס-
"אהה זו לא החלטה שלי מי מקבל ומי לא." אומר לך ארון בקולו המהורהר "זאת סבתא יובאבא. היא יושבת בחוץ מעשנת מקטרת" הוא מוסיף ומצביע לך על דלת בצידו השני של החדר וארץ קופץ לתוך הלול של התינוקות ומתחיל לשחק איתם בערמת ילדים, על פיצ'ו קטן.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1126452]אדם-
יותר מפעולה אחת לעשות בתגובה.
*אאתגר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל ללכת יחד עם מל לכיוון סוף השביל ואכן כמה דקות אחרי כך אתם מגיעים לעיר גדולה ויפה וכל הגגות בה מכוסים ברעפים ירוקים בהירים.
"העיר ג'נטה" אומרת מל ומריחה את האוויר קלות ומזדקפת לאחור.
מה תעשה?
[/quote]
"וואו" אגיד בחיוך מרוח בזמן שאסתכל על היופי המרהיב של העיר
'אני לא מאמין שאני באמת כאן,זה הולך להיות המסע הכי טוב בחיים שלי' אחשוב בשמחה
"אז את יודעת באיזה כיוון המכון נמצא?" אשאל בחיוך את נל שנראת מוקסמת מן העיר
-
אדם-
מל חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין לי מושג" היא אומרת בחיוך מתנצל "אבל בוא קודם נלך למרכז לרפא את הפוקימונים ונשאל שם" היא מציעה בחיוך.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126452]ג'ון-
אז שיהיה ברור שכדאי שתתאמן לפני שאתה נכנס לתחרות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס פנימה ורואה באחרי הכניסה הראשית יש שני מעברים. בראשון עשרות אנשים נוהרים פנימה ובצד השני לעומת זאת עומדים מספר אנשים בודדים המדברים עם אישה שמנה היושבת על כיסא ועל הדלפק המולה רשום 'הרשמה'.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]אחרי שאני ארשם אני אתמן...[/I]
~~~~~~~~~~~~
אני אגש לאישה ואבקש להירשם לתחרויות מתאמים ואז אחרי שאני ארשם אצא מהאולם ואחפש מקום לאתמן בו עם אודיש ועם זובאט.
-
ג'ון-
סבבה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניגש לתור ואחרי מספר דקות מגיע תורך "שלום לך" האישה אומרת בחביבות. אתה מעוניין להירשם?" היא שואלת בחיוך ואתה מהנהן בראשך. "נהדר! אני רק צריכה כרטיס זיהוי שלך ואת שמות הפוקימונים שאתה רוצה להירשם איתם" היא אומרת בחביבות ואתה מביא לך כרטיס מאמן ואת שמות אודיש וזובאט.
"התחרות שלך בעוד כשלוש שעות. תהיה פה עד השעה חמש אם לא, תאלץ לחכות למחר" היא מזהירה אותך ופונה לאדם הבא.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126607]ג'ון-
סבבה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניגש לתור ואחרי מספר דקות מגיע תורך "שלום לך" האישה אומרת בחביבות. אתה מעוניין להירשם?" היא שואלת בחיוך ואתה מהנהן בראשך. "נהדר! אני רק צריכה כרטיס זיהוי שלך ואת שמות הפוקימונים שאתה רוצה להירשם איתם" היא אומרת בחביבות ואתה מביא לך כרטיס מאמן ואת שמות אודיש וזובאט.
"התחרות שלך בעוד כשלוש שעות. תהיה פה עד השעה חמש אם לא, תאלץ לחכות למחר" היא מזהירה אותך ופונה לאדם הבא.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב..." אמלמל לעצמי ואז אצא מהאולם, אלך לחנות לקנות שעון ואז אלך לחפש מקום להיתאמן עם זובאט ועם אודיש.
-
ג'ון-
אתה מודה לשמנה ויוצא החוצה ומוצא את עצמך בשדה גדול מאוד בפאתי העיר והשקטה הזאת.שני הפוקימונים יוצאים מהפוקדורים שלהם מיוזמתם ונראים מרוצים מהיום היפה.
מה תעשה?