-
[quote=may-chan;1163873]
ריי :
אתה קם בבוקר בעיפות, ושומע צפצופים מהשעון המעורר שלך. ורואה שהשעה כבר 8:43, ושכחת לכוון את השעון
שלך!~ " ריי, תתארגן מהר, אבא יתן לך כסף למונית. " אמא שלך אמרה, והבנת שאתה ממש מאחר.
אתה רואה את הארוחת בוקר כבר על השולחן, מה תעשה?
[/quote]
'אוי למה אני תמיד מאחר' אחשוב לעצמי בעצבים בעודי מסתכל על ארוחת הבוקר שלי.
אני אתחיל לאכול במהירות כדי לחסוך זמן וברגע שאסיים אודה לאמי שהכינה לי את ארוחת הבוקר.
מיד אחר כך אני ארוץ לאבי לקחת את הכסף למונית ואודה גם לו.
אני אקח את התיק שלי אבדוק שאני ניראה טוב (שהשיער במקום ושאני מאורגן וכ"ו וכ"ו) מול המראה ואצא מהבית במהירות ואסתכל לראות היכן נמצאת המונית.
-
[quote]סאסקה :
אתה רואה שיש שם המון ילדים שמסתכלים על איזה שלט, ומדברים עליו.
ויש צלצול. ( לאלא אין סיכוי שאני הולכת לכתוב עוד פעם את הדינג דונג הזה ~~!#$#%^% P: )[/quote]
"אוי שיט!" אומר ואחזור במהירות לכיתה ואשב במקום שלי.
-
[QUOTE=may-chan;1163873]
~~~~
מילין :
את נכנסת לבית הספר ביחד עם יוקאי, ורואה שאת בכיתה B, והוא בf.
" מה?!??@?@!??#@?#$%$%^^ לאאאא Tt Tt" הוא אומר בכעס והופך כזה לצ'יבי בוכה. ( מכירה? )
טםטםטם צלצול~
אונו :
את הולכת ללוח המודעות ורואה בן ובת עומדים שם גם, את רואה שאת בכיתה A. ( כמה צפוי D: רציתי לעשות
אותך בc אבל זה מרושע מידי. )
יש צלצול D:
~~~~
.[/QUOTE]
מילין
"לא נורא, אם אתה רוצה אפשר ללכת למשרד לבדוק למה זה" אני אומרת ואז שומעת את הצילצול "טוב אם נלך מהר נגיע לשם במהירות ואני יספיק להגיע לכיתה שלי" אני אומרת ומביטה אליו
אונו
אני נכנסת לכיתה ומביטה אליה , לאחר מכן אני אחפש שולחן פנוי ואשב בו והוריד תתיק ואשים מאחורי המשענת, והביט מסביב לראות מישהו מוכר
-
[QUOTE=may-chan;1162945]דויד:
" אוקי אז נתחיל ללמוד, תעתיקו מהלוח , אני מקריאה רק פעם אחת. בטבע ישנם 32466352435454 מינים של חיות
ובלהבלהבלהבלהבלהב, בלבלהלבלהלבלהלבהל, אני מורה חופרת, בלהלבלהלבלהבלה, בלה , בלה. דויד , מה אתה עושה שם? " המורה באה אליך ולוקחת לך את הפנקס, ומראה לכל הכיתה מה אתה עושה בזמן השיעור.
( עכשיו זה הקטע שאתה אומר לי מה מצויר שם XD )[/QUOTE]
"אני מצייר" אני אומר לה ומושך בכתפי כשהיא לוקחת את הפנקס, בו ציירתי כעת להקת זאבים המנסה לצוד צבי בודד. לפי דעתי, הציור יצא מקסים.
-
[quote]בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.[/quote]
"אני בא!!!"אני צועק בפעם האולי טריליון."וואי,כמה זמן זה ייקח...או שאולי לא?אחרי הכול אני סופר מהיר!!!"
התלבשתי ,אכלתי,התקלחתי,התארגנתי וכל זה בשנייה!או שתיים?לא ספרתי,לא משנה..."מי המלך?"שאלתי בזמן שנכנסתי למכונית."
-
[quote=may-chan;1163670]ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. "
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
[/quote]
"אפשר לארגן תחרות" אציע "מלאכים ושטנים- כל כך נדוש"
-
לוקאס בן :
Xdd ממש אסטרטג P:
--
המורה יוצאת מהכיתה וכולם צוחקים, ואז אתה הולך לחדר מורים ורואה שהוא נעול!~
אתה מוציא את כל האוויר דרך הפתח הזה של המנעול.
לפתע אתה מתחיל לשמוע קול של מישהו משתעל.
לוקאס בת :
התחלת לאהוב את עצמך הא? Xd יא אגואיסט. ( מוחעחע סתם. )
---
הילד שהחטפת לו מקודם מחייך חיוך קטן כזה ונשאר אדיש.
את חושבת על לוקאס ה(לא)חתיך ועד כמה שבא לך עליו( איכס. זהו, ירד לך הצל''ש. אתה מתנהג לא טוב Xd לא אומרים 'בא לי עליו' אף פעם!~ אומרים ' איזה חמוד הוא. ' או דברים אחרים. 'בא לי עליו' זה כבר משפט של גבר. כ-כאילו לא 'בא לי עליו' !! Xd ' בא לי עליה ' Xd )
לפתע המורה באה ומעירה אותך מהמחשבות שלך. " וינצ'יטה בל, קומי ועברי לשבת ליד אוסואי. עד שתלמדי
איך להתרכז בשיעור ולא במחשבות סתמיות. " היא אומרת ומצביעה על המקום שליד הילד שהחטפת לו כאפה.( טםטםטםםם.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לי :
" או סליחה. " אומרת המורה, ואתה נכנס ומנסה לגלות דברים, ולפתע אתה לא מצליח לנשום. כאילו אין אוויר. ( האמהאמ יש שם חלון. )
~~~~~~
אלפיון ~
של שיעור.
~
" אמ. טוב, נבדוק ~" היא אומרת ואתם הולכים לכיתה. ויושבים. לפתע נכנס ילד בעל שער אדום כהה.
" אוקי, אז השיעור הזה יהיה לכם שיעור מתמטיקה. נתחיל בכפולות 1 D: " המורה אומרת " מי יודע
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ( מורה של כיתה א' לשעבר Xd )
~~~~~~
סת' :
לא מכירה ממש הארי פוטר, קראתי את הספר הראשון והשני, ואני הולכת לראות את הסרט
אבל כן , בערך משו כזה D:
-
אתה מתקרב לספרים ומנסה לראות מיהו היצור, אתה מבחין באף שחור וגדול, עיניים כחולות ונוצצות, כיס קטן בבטן
בצבע שחור עם כל מיני ציורים מוזרים עליו בלבן, גופו בצבע לבן, והזנב שלו עבה וארוך. הוא נראה כמו קנגרו..
אבל בצבעים שונים.
~~~~~
גאארה :
אתה לא מצליח להכניס את התיבה לתיק בגלל שהיא גדולה מידי. ( מטר על מטר)
מה תעשה?
~~~
ריי :
אתה מגיע לבית הספר ורואה שהשער פתוח, אתה נכנס לבית הספר ורואה שאתה בכיתה A והצלחת לעבור
את המבחן! אתה שמח, והולך לכיתה A. כשאתה מגיע לכיתה שלך אתה מבחין בדבר הבא:
כיתה גדולה [b]מאוד [/b]ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
והמורה מתחילה ללמד דברים של כיתה א'.
~~~~~
סאסקה :
אתה חוזר למקום שלך ויושב בכיתה. לפתע נפתחת הדלת והמורה נכנסת, ומתחילה לומר:
" אוקי, אז השיעור הזה יהיה לכם שיעור מתמטיקה. נתחיל בכפולות 1 D: " המורה אומרת " מי יודע
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ואז ילד בעל שער אדום כהה נכנס לכיתה.
~~~
מילין :
" א-אבל כיתה F היא הכיתה הכי גרועה בכל העולם T ^ T " הוא אומר בעצב והולך לכיתתו.
את מגיעה לכיתתך ורואה את הדבר הבא ~
כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. וכמה תלמידים יושבים בכיתה.
לפתע המורה נכנסת.
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.
אונו :
את נכנסת לכיתה ורואה את הדבר הבא:
כיתה גדולה [b]מאוד [/b]ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
בסוף הכיתה יש מין קפיטריה קטנה, עם מכונת מיצים, מכונת קפה ואייס קפה ונס קפה, ו[b]נודלס[/b] וסושי.
( מועחעחע הדגשתי את הנודלס את יודעת למה Xd )
~~~~~~~
דויד :
המורה מראה לכולם את הציור וכולם מתפעלים ממנו. " וואו מגניב! איך אתה עושה את זה ? וואו .. וואו ~"
" שקט ~ " המורה אומרת, ויש צלצול.
המורה לוקחת את התיק שלה ויוצאת, ומורה אחרת נכנסת .
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.
-
...
דילגת עליי
[quote=may-chan;1163670]ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. "
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
[/quote]
"אפשר לארגן תחרות" אציע "מלאכים ושטנים- כל כך נדוש"
-
[quote=may-chan;1163969]
ריי :
אתה מגיע לבית הספר ורואה שהשער פתוח, אתה נכנס לבית הספר ורואה שאתה בכיתה A והצלחת לעבור
כיתה גדולה [B]מאוד [/B]ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
[/quote]
'ואו איזה כיתה מפוארת' אחשוב לעצמי ואתרשם מהכיתה.
אני אתיישב במהירות באחד המקומות הריקים ואוציא את הציוד שלי.
ברגע שאסיים אני אסתכל על המורה ואקשיב לה במטרה לדעת את החומר.
-
[QUOTE]לוקאס בן :
Xdd ממש אסטרטג P:
--
לוקאס בת :
---
את חושבת על לוקאס ה(לא)חתיך ועד כמה שבא לך עליו( איכס. זהו, ירד לך הצל''ש. אתה מתנהג לא טוב Xd לא אומרים 'בא לי עליו' אף פעם!~ אומרים ' איזה חמוד הוא. ' או דברים אחרים. 'בא לי עליו' זה כבר משפט של גבר. כ-כאילו לא 'בא לי עליו' !! Xd ' בא לי עליה ' Xd )
לפתע המורה באה ומעירה אותך מהמחשבות שלך. " וינצ'יטה בל, קומי ועברי לשבת ליד אוסואי. עד שתלמדי
איך להתרכז בשיעור ולא במחשבות סתמיות. " היא אומרת ומצביעה על המקום שליד הילד שהחטפת לו כאפה.( טםטםטםםם.) [/QUOTE]
רק שתדעי שאני מתפוצץ מצחוק פה XXXXXXDDDDDDDDD מה את רוצה אני בכל זאת גבר XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקאס הבן
אני מחזיר את האוויר לחדר ומסתכל לבפנים, בורח משם מהר ורץ לכיתה לפני שהמורה תחזור, אני אומר לחברי הכיתה שאני חוזר "אין לנו מורה! ותראו איזו כיתה הביאו לנו! בואו נצא למרוד! נתפוס את כיתתם של היבA מי איתי?!" אומר בכריזמה וביטחון
לוקאס הבת XD
"המורה אני מצטערת אבל אני לא מוכנה לשבת לידו, הוא בוהה בי" אומר לה ואז אסתכל אליה בעיניים "אני מתחננת! אלתעשי לי את זה!" ואעשה עיני כלבלב חמודות כאלה XD
-
[QUOTE=may-chan;1163362]קוין ~
אתה הולך ברגל ומגיע לבית הספר, ורואה שהשער סגור והשומר הלך להפסקת שתיה.
מילין ~
הבית יתומים יחסית רחוק מבית הספר.
~
אתם מגיעים. " טוב, יאלה יורדים ," הוא אומר , יוצא מצד ימין של הלימוזינה, והולך לצד שמאל כדי לפתוח לך את הדלת,
ואז הוא פותח לך אותה. אתם יוצאים ורואים שהשער סגור, ובידיוק השומר בהפסקת שתיה.
ג'ייק ~
" ליצור האהוב עלי, נמר לבן. " אמי אומרת בחיוך . " הי, תראה, יש שם פתק בלוח מודעות . " היא אומרת והולכת ללוח המודעות.
גאארה ~
הילדה נאנחת ויוצאת מהכיתה ביחד עם ג'ייק.
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.[/QUOTE]
אני עובר מעל הגדר ונכנס לבית הספר. אחרי שאני עושה את זה אני ממשיך את הזמן
-
[QUOTE=may-chan;1163969]לוקאס בן :
Xdd ממש אסטרטג P:
--
לוקאס בת :
---
איך להתרכז בשיעור ולא במחשבות סתמיות. " היא אומרת ומצביעה על המקום שליד הילד שהחטפת לו כאפה.( טםטםטםםם.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לי :
" או סליחה. " אומרת המורה, ואתה נכנס ומנסה לגלות דברים, ולפתע אתה לא מצליח לנשום. כאילו אין אוויר. ( האמהאמ יש שם חלון. )
~~~~~~
אלפיון ~
של שיעור.
~
" אמ. טוב, נבדוק ~" היא אומרת ואתם הולכים לכיתה. ויושבים. לפתע נכנס ילד בעל שער אדום כהה.
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ( מורה של כיתה א' לשעבר Xd )
~~~~~~
סת' :
לא מכירה ממש הארי פוטר, קראתי את הספר הראשון והשני, ואני הולכת לראות את הסרט
אבל כן , בערך משו כזה D:
-
אתה מתקרב לספרים ומנסה לראות מיהו היצור, אתה מבחין באף שחור וגדול, עיניים כחולות ונוצצות, כיס קטן בבטן
בצבע שחור עם כל מיני ציורים מוזרים עליו בלבן, גופו בצבע לבן, והזנב שלו עבה וארוך. הוא נראה כמו קנגרו..
אבל בצבעים שונים.
~~~~~
גאארה :
אתה לא מצליח להכניס את התיבה לתיק בגלל שהיא גדולה מידי. ( מטר על מטר)
מה תעשה?
~~~
ריי :
~~~~~
סאסקה :
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ואז ילד בעל שער אדום כהה נכנס לכיתה.
~~~
מילין :
" א-אבל כיתה F היא הכיתה הכי גרועה בכל העולם T ^ T " הוא אומר בעצב והולך לכיתתו.
לפתע המורה נכנסת.
אונו :
בסוף הכיתה יש מין קפיטריה קטנה, עם מכונת מיצים, מכונת קפה ואייס קפה ונס קפה, ו[b]נודלס[/b] וסושי.
~~~~~~~
דויד :
המורה מראה לכולם את הציור וכולם מתפעלים ממנו. " וואו מגניב! איך אתה עושה את זה ? וואו .. וואו ~"
" שקט ~ " המורה אומרת, ויש צלצול.
המורה לוקחת את התיק שלה ויוצאת, ומורה אחרת נכנסת .
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.[/QUOTE]
אני מצביע ואומר "המורה אחד כפול אחד שווה אחד "ואני תוך כדי מגניב הודעה לקים "את רוצה שעוד פעם נצא מהשיעמום הזה?כאילו אנחנו בי"ב A ולא בC"
-
[QUOTE=may-chan;1163969]~~~
מילין :
לפתע המורה נכנסת.
אונו :
.[/QUOTE]
מילין
אני מתיישבת בכיתה וחושבת אל הנער המסכן שבכיתה הגרועה, אני שמה את התיק מאחורי הכיסא אל המשענת ופותחת את הספר ומביטה אל המורה בשיעמום, לאחר מכן אני עושה את התרגיל הידוע, שמה מחברת בתוך הספר וקלמר שמסתיר את זה ומתחילה לצייר במחברת
אונו
נודלססססס!!!!!!!!!!!1
שלי! שלי ! שלי!!!
"וואו" אני אומרת בקול קטן ויושבת בכורסא אחת ושמה תתיק לפני, אני פותחת תמחשב ומקשיבה למורה
"שלום אני אונו ואת\ה?" אני שואלת את הילד\ה שישב\ה לידי בחיוך
-
[QUOTE=may-chan;1163969]
לי :
~~~~~~
.[/QUOTE]
אני יוצא מהחדר ומחפש ילדים מכיתה C ללכת איתם מכות להנאה עד שתגמר הפסקה
-
[quote]סאסקה :
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ואז ילד בעל שער אדום כהה נכנס לכיתה.[/quote]
"המורה כולם יודעים כמה זה אחד כפול אחד,יותר גרוע מזה זה אחד בחזקת אפס..." אומר למורה בהתנשאות.'מי זה הילד עם השיער האדום?' אחשוב לעצמי ואסתכל עליו.