-
[QUOTE=KillerBee;1172825]תאמת מסכים איתך, אנשים פותחים נושאים שעשועונים שיהיה כיף בפורום, רציתי לפתוח שעשועון בהומור ובידור, אבל אף אחד לא מגיב אין לי חשק להשקיע, עכשיו אחד החברים הכי טובים שלי שהכתי מהיום הראשון שאני בפורום פרש, אני מרגיש שאין לי מה לעשות כאן יותר...[/QUOTE]
החבר הכי טוב שלי בפורום עזר לי מהיום הראשון שלי ולימד אותי הכל על הפןרום. הוא פרש וזה ממש כאב לי אבל אני לא פרשתי כי אני אהבתי להיות בפורום. אחרי זה הוא חזר כל כמה זמן לאיזה כמה ימים... אבל זה לא החלק החשוב כאן..
-
[QUOTE=DarkTiger;1172827]הוא לא אמר את זה, או שלפחות לא התכוון לזה
עזוב, אי אפשר לדבר איתך בכלל כשאתה ככה[/QUOTE]
אולי הוא לא התכוון, אבל זה מה שהבנתי. הוא כתב:
[QUOTE]אז קום ותעשה משהו[/QUOTE]
וכאילו אני סתם מתלונן ועד עכשיו לא עשיתי כלום.
-
[QUOTE=buizel שולט;1172831]החבר הכי טוב שלי בפורום עזר לי מהיום הראשון שלי ולימד אותי הכל על הפןרום. הוא פרש וזה ממש כאב לי אבל אני לא פרשתי כי אני אהבתי להיות בפורום. אחרי זה הוא חזר כל כמה זמן לאיזה כמה ימים... אבל זה לא החלק החשוב כאן..[/QUOTE]
אני לא אוהב את רוב המשתמשים בפורום...
-
[QUOTE=buizel שולט;1172831]החבר הכי טוב שלי בפורום עזר לי מהיום הראשון שלי ולימד אותי הכל על הפןרום. הוא פרש וזה ממש כאב לי אבל אני לא פרשתי כי אני אהבתי להיות בפורום. אחרי זה הוא חזר כל כמה זמן לאיזה כמה ימים... אבל זה לא החלק החשוב כאן..[/QUOTE]
פייר? ריגשת אותי
אני בוכה פה :'(
-
[quote=יאיר לפיד מלך;1172835]פייר? ריגשת אותי
אני בוכה פה :'([/quote]
ממש לא מצחיק...
-
[QUOTE=KillerBee;1172834]אני לא אוהב את רוב המשתמשים בפורום...[/QUOTE]
אז תתעלם מהחלק הזה! תהיה ותדבר עם מי שאתה כן אוהב..
-
אתם מבלבלים את השכל..
אין באמת "חברים" הם בקושי מכרים שלכם, תבינו את זה...
זה כמו להוסיף מישהו מחו"ל לפייסבוק ולדבר איתו ואחרי שתי דקות לקרוא לו חבר..
אתם לא יודעים כלום אחד על השני אז אתם לא חברים, ככה זה הולך..
חוץ מזה שאין מה ללמוד בפורום, אז מה הוא עזר לך בדיוק?
אני נרשמתי הרבה לפניך, אתה חושב שמישהו טרח לדבר איתי בכלל? אין עזרה, ולא צריך בכלל..
-
[QUOTE=KillerBee;1172836]ממש לא מצחיק...[/QUOTE]
שתוק יא ילד מכוער
-
[QUOTE=Naruto;1172838]אתם מבלבלים את השכל..
אני נרשמתי הרבה לפניך, אתה חושב שמישהו טרח לדבר איתי בכלל? אין עזרה, ולא צריך בכלל..[/QUOTE]
הוא חבר כי הוא בנאדם שאני אוהב לדבר איתו, כי הוא עוזר לי, כי הוא איתי בוויכוחים כי כל מיני זה למה אני מגדיר בן אדם חבר...
נדב אתה ילד דביל...
-
אני נרשמתי הרבה לפניך, אתה חושב שמישהו טרח לדבר איתי בכלל? אין עזרה, ולא צריך בכלל..[/QUOTE]
צודק. את כל מי שאני בדרך כלל מדבר איתו, הכרתי לפחות אחרי שלושה חודשים שהייתי בפורום.
ואני מגדיר חבר, כמי שעוזר לך כשהכי צריך, ואתה יכול לצחוק איתו ולדבר איתו על הכול, וגם להתייעץ איתו כשצריך.
-
בטח שיש! יש לי עכשיו עוד חבר טוב בפורום ואני יודע עליו כמעט [B]הכל![/B]
-
[quote=CrashRide;1172817]אלון,אתה אחד החברים הכי טובים שלי, אבל [B]תשתוק ועכשיו!![/B]
[B]אני כמעט היחידי שמשקיע שם ובאמת פותח שם נושאים, ולא בשביל שאנשים יזלזלו בזה!![/B][/quote]
אתה סתם עצבני.
תמשיך לפתוח, תעלה לניהול, תפתח פרויקטים.
ונגמר הסיפור.
-
[QUOTE=KillerBee;1172840]הוא חבר כי הוא בנאדם שאני אוהב לדבר איתו, כי הוא עוזר לי, כי הוא איתי בוויכוחים כי כל מיני זה למה אני מגדיר בן אדם חבר...
נדב אתה ילד דביל...[/QUOTE]
זה לא חבר..
חבר זה מישהו שאתה מכיר!
לא מישהו מפורום עלוב כמו זה שבלי לגלות לך בכלל הוא פדופיל בן 50 שמתחזה לילדה בת 3..
-
[QUOTE=KillerBee;1172840]הוא חבר כי הוא בנאדם שאני אוהב לדבר איתו, כי הוא עוזר לי, כי הוא איתי בוויכוחים כי כל מיני זה למה אני מגדיר בן אדם חבר...
נדב אתה ילד דביל...[/QUOTE]
אני דביל? אתה זה ששונא את ליידי גאגא!
-
[QUOTE=buizel שולט;1172842]בטח שיש! יש לי עכשיו עוד חבר טוב בפורום ואני יודע עליו כמעט [B]הכל![/B][/QUOTE]
נל? אוי נדב... נדב...