מרתוווון שירי סאות'פארק! 3>
Printable View
מרתוווון שירי סאות'פארק! 3>
מצטערים, אין תוצאות. אנא נסה מילות מפתח אחרות.
זאת אומרת שאין?
תעשה ה"פ חדשה ותרשום מינטו, אם זה לא עושה כלום סימן שאין..
חזרתי
מה קורה?
מתקינים לי יס עכשיו :)
יואב D=
אוף רציתי לראות אקסמן 2 אבל האתר הנורמלי היחיד שמצאתי [שראיתי איתו היום אקסמן 1] לא פועל ]=
[QUOTE=DarkTiger;1181682]גלעד, אז הצטרפת? D=[/QUOTE]
עכשיו אני רק צריך להוסיף לחתימה, נכון?
אני צריך אישור מיוחד כדי להצטרף? כי יואב כבר מכיר את המוטאנט שלי.
יש השם פנוי קיצר השם הזה הולך להיות שלי עוד מאט :p
יואב יש משתמש וולברין, אז לא בטוח שאני אשנה כינוי [או שאני אכין לי טיגרארו בפוטו ואז אשנה כינוי לטיגרארו ואשים את מה שהכנתי בסמל האישי]
[quote=גלעד2111;1181716]עכשיו אני רק צריך להוסיף לחתימה, נכון?
אני צריך אישור מיוחד כדי להצטרף? כי יואב כבר מכיר את המוטאנט שלי.[/quote]
תנסח אותו כמו שאנחנו ניסחנו ותוסיף, כן
[QUOTE=DarkTiger;1181715]יואב D=
אוף רציתי לראות אקסמן 2 אבל האתר הנורמלי היחיד שמצאתי [שראיתי איתו היום אקסמן 1] לא פועל ]=[/QUOTE]
באסה...אני עכשיו בירושלים (חופשה לא צפויה) אז המ"ת ייפתח כשאני אחזור, וכשאני אחזור זה גם היום של תחילת הפרויקט :) בא לך קווסט קצר? שמעתי שיש בעיות עם סייברטות'...
[QUOTE=DarkTiger;1181718]יואב יש משתמש וולברין, אז לא בטוח שאני אשנה כינוי [או שאני אכין לי טיגרארו בפוטו ואז אשנה כינוי לטיגרארו ואשים את מה שהכנתי בסמל האישי]
תנסח אותו כמו שאנחנו ניסחנו ותוסיף, כן[/QUOTE]
בסדר, מתי יואב פותח את המ"ת שלו?
[QUOTE=DarkTiger;1181718]יואב יש משתמש וולברין, אז לא בטוח שאני אשנה כינוי [או שאני אכין לי טיגרארו בפוטו ואז אשנה כינוי לטיגרארו ואשים את מה שהכנתי בסמל האישי]
תנסח אותו כמו שאנחנו ניסחנו ותוסיף, כן[/QUOTE]
אני מעצב גרוע אז אני לא יכול להכין את משינאקס...ומתי משנים כינוי?
[quote=CrashRide;1181719]באסה...אני עכשיו בירושלים (חופשה לא צפויה) אז המ"ת ייפתח כשאני אחזור, וכשאני אחזור זה גם היום של תחילת הפרויקט :) בא לך קווסט קצר? שמעתי שיש בעיות עם סייברטות'...[/quote]
אפשר P=
שגלעד יסיים עם ההכנות להצטרפות ונעשה קווסט שלושתנו
[quote=דניאל15;1181702]הוא הפסיד בגלל שהפתיחת שערים לקחה ממנו כמות אדירה של צ'אקרה כאילו מה שלי היה במצב שהשערים פתוחים גאארה היה יכול לעשות משהו ??[/quote]
הוא הפסיד כי הוא חלש...
אתהסתם מחפה עליו
היניאטה הפסידה לנג'י בבחינות הצ'ונין כי היא חלשה!
נראה לך שמישהו ינצח כי הוא יותר חלש מהאחר?
מה קורה כולם?