[QUOTE=scizor-x;1188162]
סטיבן-
אופס סליחה,יש המון משתמשים
~~~~~~~~~~~~~
"ספגטי בולונוז" אומת קייטי בחיוך "אני כבר רוצה להגיע להוגוורטוס"[/QUOTE]
גם אני
רוצה שנסתובב ברכבת ונחפש עוד אנשים שיכול להיות שיהיו איתנו באותו הבית?
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1188162]
סטיבן-
אופס סליחה,יש המון משתמשים
~~~~~~~~~~~~~
"ספגטי בולונוז" אומת קייטי בחיוך "אני כבר רוצה להגיע להוגוורטוס"[/QUOTE]
גם אני
רוצה שנסתובב ברכבת ונחפש עוד אנשים שיכול להיות שיהיו איתנו באותו הבית?
[QUOTE=scizor-x;1188562]דרו-
אתה מגיע לשיעור יחד עם חבריך לבית הפלפאף. אתם מגיעים להאגריד. האגריד מסביר לכם מה הוא עומד ללמד אותכם בשיעור ומספר לכם על כל מיני מפלצות באופן כללי. לאחר מכן אתה חוזר למועדון של הפלפאף,יש לך שעה חופשית.
.[/QUOTE]
אסתכל סביבי לראות מה שאר חבריי עושים
דילן-
"טוב אז [B][COLOR="Black"]ריבנקלו[/COLOR][/B]" צועקת המצנפת. אתה מוריד אותה ורץ לשולחן של חבריך לבית. ממשיכים במיון ומגיע תורו של מייק. תוך כמה שניות המצנפת צועקת "רייבנקלו!". מייק רץ עליך וצועק "דילן,אנחנו באותו הבית!" ממשיכים במיון. עוד 3 ילדים מצטרפים לריבנקלו. אתה רואה איזה ילדה שניגשת אליך ואומרת "היי,אני גוון,אנחנו באותו הבית. איך קוראים לך?"
דסטין-
הגפרור שלך משנה טיפה את צבעו וניהיה דק טיפה יותר אך חוץ מזה לא קורה כלום. לעומת זאת,הגפרור של ג'סמין משתנה בצורה מושלמת "כל הכבוד,את מוכשרת בשינוי צורה! " אומר הפרופסור וונג. לעומת זאת,מייק לא הצליח,אפילו לא קצת. אתה רואה שהוא ממש מתוסכל.
ג'וני-
"כן!" הוא אומר "ראית את הילדה עם החתול? היא נראת נחמדה"
ג'ק-
אתה משחק מג'יק או לא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אוכל 3 סוכריות בטעמים עוגת שוקולד,מרשמלו ושעוות אוזניים.
בלייק-
"אני אשמח גם להיות בגיפנדור" אומר לך מרטי
לוק-
לצערי הרב לאור שיקולים מצדי אתה.
[SPOILER]עובדים עליך! אתה רשום! וזה לא לצערי למרות שתיקח בחשבון שייקח לי יותר זמן להגיב. תגיב להתחלה.[/SPOILER]
סטיבן-
"טוב" היא אומרת ואתם מסתובבים ברכבת מעט זמן ולפתע אתם רואים ילד שעומד באומץ מול חבורת בריונים.
דרו-
חלק קוראים ספר,חלק מתחממים ליד האח,חלק יוצאים לטייל בהוגוורטוס,חלק אוכלים וחלק משחקים שח קוסמים.
[QUOTE=scizor-x;1189553]
דסטין-
הגפרור שלך משנה טיפה את צבעו וניהיה דק טיפה יותר אך חוץ מזה לא קורה כלום. לעומת זאת,הגפרור של ג'סמין משתנה בצורה מושלמת "כל הכבוד,את מוכשרת בשינוי צורה! " אומר הפרופסור וונג. לעומת זאת,מייק לא הצליח,אפילו לא קצת. אתה רואה שהוא ממש מתוסכל.
[/QUOTE]
מי זה מייק? לזה שאיתנו קוראים קווין.
"וואו ג'סמין! את מש טובה בזה!" אני אומר לג'סמין בחיול ובהערכה ואז מעודד את מייק:"לא נורא, אתה תמצא שיעור שבו אתה מוכשר." אני אומר לו בעידוד.
[quote=scizor-x;1189553]ג'וני-
[/quote]
"נכון... אתה יודע איך קוראים לה?"
ג'וני-
"לא,אבל אפשר ללכת לשאול אותה"
דסטין-
מצטער,יש לי הרבה משתמשים לפעמים אני מתבלבל בשמות של השותפים,התכוונתי לקווין.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אבל בלחשים אתה טוב ואני גרוע בשינוי צורה ג'סמין טובה ואני גרוע,אני לא בטוח שאני טוב במשהו"
[QUOTE=scizor-x;1189553]
סטיבן-
"טוב" היא אומרת ואתם מסתובבים ברכבת מעט זמן ולפתע אתם רואים ילד שעומד באומץ מול חבורת בריונים.
[/QUOTE]
"את חושבת שהוא צריך גיבוי?" אני שואל את קייטי ולפני שהיא עונה לי אני רץ ונעמד ליד הילד, ומחכה לתזוזה קלה של הבריונים, ואז אצעק: "[B]פרוטגו![/B]" ואתאמץ להדוף כל קללה או קסם שיישלחו עלינו הבריונים
סטיבן-
"אני מסתדר לבד" אומר הילד. הוא מכוון את השרביט לבריונים והבריונים בורחים משם. "אני בכלל לא יודע להטיל קסמים" אומר הילד בצחוק "אבל הם לא יודעים את זה" קייטי נכנסת גם לאתה "זה היה אמיץ" היא אומרת.
[B][U][COLOR="Black"]
פינת הודעות[/COLOR][/U][/B]
הגענו לעמוד 10 בפחות משלושה ימים אז יש איוונט! לאיוונט קוראים "הינשופים של גברת מקגונגל". הינשופים של הבית ספר עפים ברחבי הטירה,עזרו לגברת מקגונגל למצוא אותם. אני מחביא תמונות של ינשוף בכל מיני הודעות שלי בפורום. אתם מקבלים רמז בה"פ לגבי מיקום הינשוף ברגע שלפחות 3 משתמשים שולחים לי "אני מוכן להשתתף" הפרס הוא לחש חדש.
[QUOTE=scizor-x;1189553]דילן-
"טוב אז [B][COLOR="Black"]ריבנקלו[/COLOR][/B]" צועקת המצנפת. אתה מוריד אותה ורץ לשולחן של חבריך לבית. ממשיכים במיון ומגיע תורו של מייק. תוך כמה שניות המצנפת צועקת "רייבנקלו!". מייק רץ עליך וצועק "דילן,אנחנו באותו הבית!" ממשיכים במיון. עוד 3 ילדים מצטרפים לריבנקלו. אתה רואה איזה ילדה שניגשת אליך ואומרת "היי,אני גוון,אנחנו באותו הבית. איך קוראים לך?"
[/QUOTE]
היי גוון לי קוראים דילן...
(הנה עוד דוגמא לתגובה שאין לי מה לעשות בה...)
~~~~~~~~~~~~
יונתן אני לא יודע אם שמת לב אבל מתברר שיש בבית הספר הזה 20 ילדים שקוראים להם מייק !!!!
אתה כל הזמן מתבלבל, רק לחבר שלי קוראים מייק...
[QUOTE=scizor-x;1189582]סטיבן-
"אני מסתדר לבד" אומר הילד. הוא מכוון את השרביט לבריונים והבריונים בורחים משם. "אני בכלל לא יודע להטיל קסמים" אומר הילד בצחוק "אבל הם לא יודעים את זה" קייטי נכנסת גם לאתה "זה היה אמיץ" היא אומרת.
[B][U][COLOR="Black"]
פינת הודעות[/COLOR][/U][/B]
הגענו לעמוד 10 בפחות משלושה ימים אז יש איוונט! לאיוונט קוראים "הינשופים של גברת מקגונגל". הינשופים של הבית ספר עפים ברחבי הטירה,עזרו לגברת מקגונגל למצוא אותם. אני מחביא תמונות של ינשוף בכל מיני הודעות שלי בפורום. אתם מקבלים רמז בה"פ לגבי מיקום הינשוף ברגע שלפחות 3 משתמשים שולחים לי "אני מוכן להשתתף" הפרס הוא לחש חדש.[/QUOTE]
"מגניב!" אני אומר. אתה באמת אמיץ אם אתה לא יודע להטיל קסמים לעמוד ככה מול תלמידים שכנראה כן יודעים. אם הייתה מלחמה בין כמה קוסמים, היית רוצה אותך בצד שלי. ד"א, אני סטיבן, וזאת קייטי. איך קוראים לך?" אני אומר בהתפעלות. 'אוף... כמה זמן אפשר להיות על רכבת? אני רוצ הכבר לישון...' אני מפהק תוך כדי המחשבה הזאת.
"היי, קייטי, בואי נחזור לתא שלנו, בסדר? אני די עייף... רוצה להצטרף אלינו?" אני אומר לילד החדש.
דילן-
זו דוגמה לתגובה שיש מה לך מה לעשות בה. ודרך אגב יש שני משתמשים עם שותפים שקוראים להם מייק ולמה 20 ילדים? לפעמים אני מתבלבל בשמות. זה הכל. תקרא את ההודעה מעליך,יש איוונט.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי דילן" אומרת גוון. אתם אוכלים ארוחת ערב. הולכים לישון ולמחרת אתה רואה פתק ליד המיטה "בוא לאולם הגדול.
סטיבן-
"כן אני רוצה להצטרף,קוראים לי שי"
[QUOTE=scizor-x;1189597]
סטיבן-
"כן אני רוצה להצטרף,קוראים לי שי"[/QUOTE]
"אתה רוצה סוכריית ברטי בוטס? נשארה לי אחת" אני מושיט אליו את הסוכריה והולך לתא. אני מוציא כמה בגדי מוגלגים מהמזוודה ושם מתחת לראש שלי ככרית והולך לישון. רגע לפני שאני נרדם אני אומר לקייטי ושי: "תעירו אותיו כשנגיע טוב?"
~~~~~~~~~~~~~~~~
כולם תרשמו מהר לאיוונט כדי שנתחיל כמה שיותר מהר!!!
[QUOTE=scizor-x;1189597]דילן-
זו דוגמה לתגובה שיש מה לך מה לעשות בה. ודרך אגב יש שני משתמשים עם שותפים שקוראים להם מייק ולמה 20 ילדים? לפעמים אני מתבלבל בשמות. זה הכל. תקרא את ההודעה מעליך,יש איוונט.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי דילן" אומרת גוון. אתם אוכלים ארוחת ערב. הולכים לישון ולמחרת אתה רואה פתק ליד המיטה "בוא לאולם הגדול.
[/QUOTE]
אני משתתף באיוובנט אבל איפה הרמז ? או שעוד לא התחיל...
~~~~~~~~~~~~~
(כשאני מפחד או לחוץ אני לוקח את פוקס איתי לכל מקום)
אני לוקח את פוקס ומסמן לו לעקוב אחרי והולך בשקט לאולם הגדול עם השרביט
[QUOTE=scizor-x;1189553]דילן-
דסטין-
ג'וני-
ג'ק-
אתה משחק מג'יק או לא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אוכל 3 סוכריות בטעמים עוגת שוקולד,מרשמלו ושעוות אוזניים.
בלייק-
"אני אשמח גם להיות בגיפנדור" אומר לך מרטי
לוק-
לצערי הרב לאור שיקולים מצדי אתה.
[SPOILER]עובדים עליך! אתה רשום! וזה לא לצערי למרות שתיקח בחשבון שייקח לי יותר זמן להגיב. תגיב להתחלה.[/SPOILER]
סטיבן-
דרו-
חלק קוראים ספר,חלק מתחממים ליד האח,חלק יוצאים לטייל בהוגוורטוס,חלק אוכלים וחלק משחקים שח קוסמים.[/QUOTE]
"אהה, אני מבין, אתה לא רוצה לממש את הפונטציאל שלך.." אני אומר לו.
"אני מתכוון להגיע לסלית'רין, הכי טוב שם" אני מוסיף.
"ולמרות שאני די נחמד בינתיים לא גילית עלי הכל אז אל תשפוט אותי לא נכון, אני הולך לבית הזה" אני מוסיף ומסיים.
[QUOTE=scizor-x;1187863]כולם רשומים,אלון צריך להירשם מחדש.
התחלה לכולם:
נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.[/QUOTE]
אני בן קוסמים..?
~~~
'אה.. לא נורא, אפשר לחשוב כמה האור ישנה לי..' אסיק לעצמי ואכנס לתוך התא. אביט דרך התא לקרונות האחרים, למצוא מישהו שאני אולי מכיר.
'הולכים ללמוד בהוגוורטס, סוף סוף! זה יהיה מעניין...' אחשוב לעצמי מתרגש 'לאיזה בית אשתבץ? הלוואי גריפינדור!' אחשוב בליבי בתקווה.