-
אההה... אני מרגיש רענן אחריי אימון מצויין ומקלחת קרה וטובה, אני מתכונן לתחרות בקראטה תחרות גדולה, הבעיטה שלי מפחידה, ואני מהיר במיוחד.. בעיטה אחת זה נוקאאוט מושלם :)
[u][b]
ועכשיו בלי עוד ספאם מתלהב ומיותר...[/b][/u]
[size=3]למי בא קרב?!?
אביב תרצה אחד? אשמח להילחם איתך אתה נשמע ממש מבין ותוכל ללמד אותי המון!!!
[/size]
-
אתה כנראה מגיד עתידות כי
תם תם תם !!!
[SPOILER]אמרתי לך !!![/SPOILER]
מזה wc ?
להורדה ? רשת ?
נ.ב תודה לבלק ביירד שנתן לי את האישור לה...
תם תם תם !!!
[SPOILER] אמרתי לך !!![/SPOILER]
-
[quote=alonsiro;1198093]אתה כנראה מגיד עתידות כי
תם תם תם !!!
[spoiler]אמרתי לך !!![/spoiler]
מזה wc ?
להורדה ? רשת ?
תם תם תם !!!
[spoiler] אמרתי לך !!![/spoiler][/quote]
אמרת למי, מה אמרת לו?!
אם מי התווכחת עכשיו?! או שזה עדיין אלי למרות שביקשתי ממך בנחמדות להפסיק עם עניין הדרקון ולא לפתוח אותו עוד.
כשאני ישחק איתך אני לא יעשה את זה יותר, זה סתם יוצר בלבול ועצבים!
דרך אגב.. חבר שלך בר ילדון נחמד. הוא היפי, אוהב לדבר על שלום ואהבה וחדי קרן O_o
אבל הוא נחמד.
-
[quote=alonsiro;1198093]אתה כנראה מגיד עתידות כי
תם תם תם !!!
[spoiler]אמרתי לך !!![/spoiler]
מזה wc ?
להורדה ? רשת ?
תם תם תם !!!
[spoiler] אמרתי לך !!![/spoiler][/quote]
מה אתה חושב אתה מצחיק יענו? אל תתלהב יותר מדי ותגיד תודה פשוט שלא שיחקתי נגדך קאראקורי או אקס סייבר וזהו בכל מקרה אין לי ראש לריב איתך אבל רק שתבין שאני לא צוחק יאלה זזתי לבנות אנטי מטה דק =]
-
[quote=Hei;1198111]מה אתה חושב אתה מצחיק יענו? אל תתלהב יותר מדי ותגיד תודה פשוט שלא שיחקתי נגדך קאראקורי או אקס סייבר וזהו בכל מקרה אין לי ראש לריב איתך אבל רק שתבין שאני לא צוחק יאלה זזתי לבנות אנטי מטה דק =][/quote]
איך אתה בונה מבלי להתחבר בכלל?!? (או שאתה קודם כל מרכיב ואז מתחבר ושם..)
ואביב, קרב אולי?
-
אולי מחר, עכשיו אין לי ממש זמן ואני בדיוק הולך ם:
-
קודם מרכיב ואז סיימתי כעיקרון עכשיו נשאר לי לצרף תקלפים בדואלינג נטוורק ויש לי אנטי מטה =] קטלנית
-
[quote=Hei;1198117]קודם מרכיב ואז סיימתי כעיקרון עכשיו נשאר לי לצרף תקלפים בדואלינג נטוורק ויש לי אנטי מטה =] קטלנית[/quote]
סומך עליך מעניין אותי לראות איך היא פועלת.. מטה דק'ס זה כל החפיסות כמו סמוראי, קראקורי, גרייבקיפרס, דארקוורלד, לייטסוורן.. כל אלה?
-
ניב סיימתי באלך דואל אני מת לנסות אותה
-
טוב נראה לי אני בונה בלקווינג.
אני לא בדואלינג נטוורק. יש סינכרו לבלקווינג?
מה האסטרטגיה הכללית שלהם? (אל תתחילו לדבר פה במונחים שאף אחד לא מכיר)
-
[quote=scizor-x;1198143]טוב נראה לי אני בונה בלקווינג.
אני לא בדואלינג נטוורק. יש סינכרו לבלקווינג?
מה האסטרטגיה הכללית שלהם? (אל תתחילו לדבר פה במונחים שאף אחד לא מכיר)[/quote]
יש גם יש סינכרואים...
ולגביי האסטרטגיות, אין להם ממש אסטרטגיות קבועות.. (לפחות לא שאני יודע) אז לכן עדיף פשוט לקרוא טוב טוב אפקטים של קלפים בלי להיות עצלן יונתן!!!
ולהרכיב לך דק, תריץ תוך כדי קריאה מה ישתלב אם מה.. מה צריך וכמה מכל דבר, ככה לומדים לבנות.. ואחרי שבונים לא ישר רצים לכחול כמו שאתה בוודאי עושה.
הולכים לירוק, מנסים כמה פעמים.. משנים!
[SIZE=2][COLOR=Black][U][B]אלה קלפי בלאק ווינג שלדעתי תצטרך:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[LIST][*]blackwing - shura the blue flame[*]blackwing - kalut the moon shadow[*]blackwing - sirocco the dawn[*]blackwing - bora the spear[*]blackwing - blizzard the far north[/LIST]
-
אחי אם אתה כל כך רוצה אני יכול לשלוח לך בה"פ חפיסה טובה (לא שלי בדיוק אבל דומה) תאשר אותי
-
[QUOTE=Hei;1198111]מה אתה חושב אתה מצחיק יענו? אל תתלהב יותר מדי ותגיד תודה פשוט שלא שיחקתי נגדך קאראקורי או אקס סייבר וזהו בכל מקרה אין לי ראש לריב איתך אבל רק שתבין שאני לא צוחק יאלה זזתי לבנות אנטי מטה דק =][/QUOTE]
קודם כך על תחשוב ת'צמך כי אני זה שניצח ואתה סתם לא הפסקת להגיד לי שאם אני מנצח זה רק בגלל שזימנתי את wulf. אני גם די בטוח שהיה קטע שכבר קלטת שאני צודק אבל לא רצית להודות כדי שעוד תוכל להגיד שאני רימיתי... ועל כמה מתערבים שאם אתה היית מנצח בוויכוח כל הפורום היה מוצף מ"אמרתי לך, רמאי, לא ניצחת בכבוד".
נ.ב אני מעוד אשמח לא לשחק מולך עוד פעם, אתה לא יודע להפסיד בכבוד...
-
-
בעיות הלוסט קונקשין ממש הסתדרו. עומר אתה רוצה קרב? אני יכול.
אוף אני מצטער שהם שינו את השיר פתיחה בנטוורק. הקודם היה יותר טוב.