-
[COLOR="Red"]אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער אבל משהו חוסם אותם,אתה רואה מתפת הגנה מהצד אז אתה מסתכל לראות את מקורה וראה את .. שיימין!!!![/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שגיאן-
אופס.. חח התבלבלתי :)
אתה בודק את סקווירטל והפוקדע אומר ''סקווירל יודע רובה מים,דחיפה''[/COLOR]
[COLOR="Green"]תומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים,ומרפא את דיטטו אתה רואה שכבר מאוד מאוחד אז אתה סוחר את חדר 56 אתה נכנס פנימה ורואה פתק אתה קורא אותו בקול ופתאום הקיר זז ומדאגות ניסתרות מתגלות!!![/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער אבל משהו חוסם אותם,אתה רואה מתפת הגנה מהצד אז אתה מסתכל לראות את מקורה וראה את .. שיימין!!!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אומר לשיימן שיקשיב לי ויאמר לו את כל מה שלן אמר לי
[/COLOR]
-
קוראים לי ג'ק
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] אומר לפלורה להשתמש בתחיפה חלשה כי מגבי רק בקע
ולמגבי אומר להשתמש בגחלת[/COLOR]
-
וואי... אני מה זה חייבת לחזור על השמות.....
[COLOR="Red"]אופק-
שיימין נראה מעט מופתע ואומר שהוא לא זקוק לשום הגנה!! ואז אתה רואה מזווית העים מכל שמשוגר לעבר שיימין ואתה דוחף אותו בשנייה האחרונה,שיימין אומר בקול מוטרד ''ואולי כה?'' ומתכרבל בידך.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
ג'ק-
מגבי משתמש בגחלת חלשה מאוד שפוגעת מעט בפלורה ופלורה משתמשת בדחיפה שכם פוגעת אבל מגבי שרק בקע מיד מתעלף![/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] זורק על מגבי פוקדור
ורץ איתו לבית חולים[/COLOR]
-
[COLOR="DarkO[COLOR="DarkOrange"]range"]ג'ק-
מגבי נתפב בלי בעיה ותה לוקח אותו לאחות ג'וי שמראפת אותו בלי בעיה![/COLOR] אחר כך אתה מחליט ללכת להסתובב קצת בעיר ורואה את חנות הפוקי המקומית (הדברים שאפשר לקנות בדפים הראשונים שבהתחלת המשחק'')[/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] אקנה 5 פוקדורים
[/COLOR]
יש עוד דברים חוץ העמוד הראשון?
-
[COLOR="Red"]אופק-
שיימין נראה מעט מופתע ואומר שהוא לא זקוק לשום הגנה!! ואז אתה רואה מזווית העים מכל שמשוגר לעבר שיימין ואתה דוחף אותו בשנייה האחרונה,שיימין אומר בקול מוטרד ''ואולי כה?'' ומתכרבל בידך.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יברך לכיוון העיר הראשונה ולחדר מספר 56[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=Green]תומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים,ומרפא את דיטטו אתה רואה שכבר מאוד מאוחד אז אתה סוחר את חדר 56 אתה נכנס פנימה ורואה פתק אתה קורא אותו בקול ופתאום הקיר זז ומדאגות ניסתרות מתגלות!!![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Olive]אני חושב 'אוקי זה מוזר' ואכנס באיטיות עם היד על הפוכדור של טורצ'יק ליתר ביטחון[/COLOR]
-
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
אתה קונה 5 פוקדורים ''50 ש''ח בבקשה אמר המוכר'' ונתתה לו את הכסף
מה זאת [/COLOR]אומרת? לא הבנתי את השאלה שלך...
[COLOR="Red"]
אופק-
אתה מבקש מהאחות ג'וי את החדר אבל היא אומרת שהוא כבר תפוס ושמישהו ושמו תומר כבר שכר אותו.. אז אתה לוקח את מפתח חדר 55 בתקווה שבבוקר חדר 56 יתפנה[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
תומר-
אתה יורד בעדינות במדרגות ושם לב לציורי שמן של שיימין ועוד אגדיים אחרים. אתה פוגש למטה כמה דמויות 2 מהן בנות ואחד בן. הם תופסים אותך ולוקחים אותך לחדר קטן ומתחילים לשאול ''מי אתה???????''[/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] יוצא ומוציא את מגבי ואת שאר הפוקמונים ושואל אם הם רעבים
[/COLOR]
אם יש עוד חפצים שאפשר לקנות
חוץ מכדורים
-
[COLOR="Red"]
אופק-
אתה מבקש מהאחות ג'וי את החדר אבל היא אומרת שהוא כבר תפוס ושמישהו ושמו תומר כבר שכר אותו.. אז אתה לוקח את מפתח חדר 55 בתקווה שבבוקר חדר 56 יתפנה[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אשאל את זרוראה אם אחרי זה הוא רוצה להצטרף אליי[/COLOR]
-
כה תסתכל בחנות שבעמ' הראשון...
לאחותי יש יום הולדת אז אני הולכת למסעדה עם המשפחה שלי אחזור מאוחר יותר
-
[QUOTE=ttrrtte;1218982][COLOR="Navy"]אייל-
אתה הולך לכיוון הרעש ורואה פוקימון קטן וצהוב בצורת זחל,אתה צועק זהווידל[/COLOR]
[SIZE="6"][B]לכל משתתפי המשחק שעמ' 10 ייפתח יהיה אינווט[/B][/SIZE][/QUOTE]
[COLOR="Navy"]אני אומר לו להשתמש בדחיפה ואז זורק פוקדור[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=SeaGreen]תומר-
אתה יורד בעדינות במדרגות ושם לב לציורי שמן של שיימין ועוד אגדיים אחרים. אתה פוגש למטה כמה דמויות 2 מהן בנות ואחד בן. הם תופסים אותך ולוקחים אותך לחדר קטן ומתחילים לשאול ''מי אתה???????''[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=SeaGreen]אני אומר "מי אתם בזמן שאני מוציא את טורצ'יק מהפוקדור שלו וברגע שהוא יצא אומר לו להשתמש בלהביור[/COLOR]