-
[QUOTE=yairb1a;1230751][B]מגל-בלאסי משתמש הצלפת גפן חזקה שפוגעת בסאבליי סאבלי עף מהעוצמה אבל הוא מנענע את ראשו ועושה על באלסי מתקפת "צל לילה" (Night Shade) שמעיפה את בלאסי.
אחרי 2 שניות בלאסי מתאושש ומנסה לעשות אבקת רעל אבל יוצא לו [B]אבקת שינה[/B] סאבליי נרדם ונוחר בחוזקה...[/QUOTE]
יש למדת אבקת שינה עכשיו תשתמש בהצלפת גפן ותטיח אותו על הרצפה שוב ושוב.
יש פתחתי עמוד 10 אני רוצה נידורן בן.
-
מגל-תקבל אותו בהמשך....
בלאסי מטיח אותו על הריצפה שוב ושוב ושוב עד שבלאסי מתעורר אבל לפני שהוא מספיק להתאושש בלאסי מטיח אותו על הריצפה והוא נפסל
"טוב.."גדי אומר "עכשיו הגיע הזמן למאסטר שלי...צא שיפטרי!!!" הוא אומר ומוציא את: [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/275-m.png[/IMG]
-
אמ.... אני הוצאתי את [b]איימי[/b] לא [b]מיאלה[/b] אבל עם מיאלה למדה מזה מתקפה חדשה אני יוותר לך חח אוקיי מיאלה שוב מכה קריטית!!
-
טל-אופס איזה פאשלה.... לא נורא מכה קריטית זה [B]לא[/B] מתקפה את לא מכירה שרשום במשחק critel hit! זה אומר שהמתקפה יצאה חזקה מאוד!!!
-
אה... אופס חח :)
''כל הכבוד מיאלה'' את ממש חזקה קדימה שוב שריטה בכל הכוח!!!
תזכורת-
מיאל-צ'יקוריטה
איימי-אייפום
פלורה-סאנקרן
-
טל-איימי שורטת את פוצ'יאנה אבל אחרי שהיא שורטת אותו הוא נושך בכח את ידה והיא מתעלפת
כן את לא צריכה לעשות לי תזכורת הוספתי את הכינויים ליד הפוקימונים בדף הרשומים...
-
[QUOTE=yairb1a;1230764]מגל-תקבל אותו בהמשך....
בלאסי מטיח אותו על הריצפה שוב ושוב ושוב עד שבלאסי מתעורר אבל לפני שהוא מספיק להתאושש בלאסי מטיח אותו על הריצפה והוא נפסל
"טוב.."גדי אומר "עכשיו הגיע הזמן למאסטר שלי...צא שיפטרי!!!" הוא אומר ומוציא את: [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/275-m.png[/IMG][/QUOTE]
עכשיו בלאסי אבקת שינה ואז אבקת רעל.
-
מגל-בלאסי מנסה לעשות אבקת שינה אבל שיפטרי מתחמק ומשתמש בהתקפת היעלמות בלאסי מתעלף...
-
אתה כבר ממש מבולבל.. בטוח שלא אכלתה שזיף??!! חחח
אמרתי למיאלה להשתמש במתקפה לא לאיימי... חחח
טוב מיאלה חזרי,איימי צאי ותשתמשי בשריטה!!!
-
[QUOTE=yairb1a;1230823]מגל-בלאסי מנסה לעשות אבקת שינה אבל שיפטרי מתחמק ומשתמש בהתקפת היעלמות בלאסי מתעלף...[/QUOTE]
אוי לא תחזור בלאסי עכשיו צא ברוס ותשתמש בסינוור ואז ניקור.
-
טל- שתיתי פטל!!! איימי שורטת את פוציאנה ששוכב צורח מכאבים שריטה אחרונה לפנים ופוצאינה נפסל המאמן מחזיר אותו ונותן לך 500 ש"ח
מגל-ברוס מסנוור את שיפטרי (שמתבלבל ושורט את האוויר) ומנקר אותו בגב בחוזקה. נופל מהמכה אבל מתאושש במהרה...
-
יאיר-טוב סיכמנו כל מיץ של פרי או פרי משגעעים לך את המוח חח L:)
ישש!! אומר ואלך אל המנהיג
-
-
[QUOTE=yairb1a;1230832]מגל-ברוס מסנוור את שיפטרי (שמתבלבל ושורט את האוויר) ומנקר אותו בגב בחוזקה. נופל מהמכה אבל מתאושש במהרה...[/QUOTE]
אוקי ברוס עכשיו תנסה להעיף רוח בעזרת הכנפיים ובאותו זמן ניקור ולהסתובב.
-
אני יכולה? טוב.. אני ארפא ואמשיך אל מנהיג המכון בשמחה