-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה הולך לבר של בולטנג,אתה נכנס אתה רואה שהשוטרים פרוצים למקום,אתה רואה ששני ההם ששיחקו קלפים מעולפים בעוד שבולטנג שוכב על הבר שסכין תקוע בליבו,אתה מבין שהוא כבר למד את הלקח שלו,בדרך אכזרית מאוד.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אחד השוטרים אומר לך:"אין פה מה לראות,צא בבקשה".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה שומע קולות מוזרים,אתה רואה שקאלין מנגן במפוחית שלו ולא שם לב לקולות האלה [שלא באים מהמפוחית] אתה נמשך לקולות האלה,אתה הולך למנהרות,ואתה רואה שיש אש,אתה רואה המון אנשים מסביב לאש,אתה פולט צרחה קטנה,קאלין רץ אליך ואומר לך:"מה קר..."[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]הוא מסתכל על האנשים ואומר:"אני לא מאמין,שנתיים כול הכפר נמצא פה ואני לא יודע מזה?".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שאחד אומר:"קאלין מה אתה עושה פה?איך הגעת לפה,אנחנו שנים מנסים לצאת מפה!".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1229815]יונתן רשום,ואני אדאג שבימים הקרובים תקבל את הדק שרצית.
התחלה לכולם:
[COLOR=black]התעוררתם בדירה שלכם בבניין ישן,בניו דומינו סיטי,את\ה שומע\ת דפיקה בדלת,כול מוכר אומר:"_____ קיבלת מכתב מהעיירה,מה כבר עשית?",זה היה בליסטר,אותו אחד שטיפל בך מאז שהיית תינוק\ת,הוא נתן לך בית ודאג לך כאילו היית הבן\ת שלו.[/COLOR]
[COLOR=black]את\ה אומר:"אל תדאג בליסטר,לא עשיתי כלום",את\ה פותח\ת את הדלת ואת\ה לוקח\ת את המכתב ואת\ה פותח\ת אותו ובמכתב כתוב:[/COLOR]
"[FONT=Arial]"שלום ______ בתור ראש העיר אני אמור להודיע לך ולחבריך ______ ו_____ שהתקבלתם לטורניר ה-WRGR היוקרתי,אשמח לראות אותך ואת צוותיך.[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ראש העיר לאזר".[/SIZE][/FONT]
'אין לי עדיין צוות ואין לי שותפים,זו בטח טעות,אבל לא מוותרים על הזדמנות כזו!" את\ה יוצא\ת מהבית לוקח\ת את דיסק הדו-קרב ואת החפיסה ויוצא\ת לכיוון הרחוב הראשי.
את\ה רואה שהחנויות עדיין סוגרות,את\ה רואה שלושה בריונים גונבים לילד קטן את קלפים שלו ובורחים.[/QUOTE]
"אל תדאג ילד" אני אומר לילד ומתחיל לרוץ אל עבר הבריונים בזמן שאני חושב לעצמי >מה לעזאזל אני עושה ? אני רוצה למות ?< וצועק "היי חברה !!! עצרו, יש פה ילד שטוען שלקחתם לו את החפיסה."
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*פתחת את ע''מ 10,תבחר מפלצת סיכרון בדרגה 1-5.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הראשון מסתובב אליך,מגרד בראשו ואומר לך:"לא לקחנו שום חפיסה,מה אתה רוצה מאיתנו,רק הלכנו לנו לזירה התחתית להילחם ופתאום אתה בא ומאשים אותנו האשמות סרק".[/SIZE][/FONT]
-
[quote]אתה הולך לבר של בולטנג,אתה נכנס אתה רואה שהשוטרים פרוצים למקום,אתה רואה ששני ההם ששיחקו קלפים מעולפים בעוד שבולטנג שוכב על הבר שסכין תקוע בליבו,אתה מבין שהוא כבר למד את הלקח שלו,בדרך אכזרית מאוד.
אחד השוטרים אומר לך:"אין פה מה לראות,צא בבקשה".[/quote]
״מה קרה כאן?״ אשאל את השוטר ״מי עשה את זה?״
-
[QUOTE=Astral;1231437][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*פתחת את ע''מ 10,תבחר מפלצת סיכרון בדרגה 1-5.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הראשון מסתובב אליך,מגרד בראשו ואומר לך:"לא לקחנו שום חפיסה,מה אתה רוצה מאיתנו,רק הלכנו לנו לזירה התחתית להילחם ופתאום אתה בא ומאשים אותנו האשמות סרק".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני בוחר את [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Ally_of_Justice_Catastor"]כתסתור[/URL]
~~~~~~~~~~~~~~
"אה כן, אז מה יש לך בכיס ?" (אני מהמר) "אז מה אתה אומר על דו קרב מפלצות ? אם אתה מנצח אני אעזוב אתכם ואדאג לא לעצבן אותכם, אם אני אנצח אני מקבל חזרה את החפיסה".
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטרים אומרים:"לבולטנג היו חובות רבים מאוד,הוא התעסק עם האנשים הלא נכונים בזמנים הלא נכונים,כנראה החוב גדל וגדל עד שלאנשים האלה החליטו לסיים את העניין" אחד השוטרים מוציא את הסכין ואומר:"יש פה שתי אותיות [/FONT][FONT=Arial]F[/FONT][FONT=Arial] ו-[/FONT][FONT=Arial]L[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*להוסיף לדק או לקלפים שלא בדק?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"אני לא משחק דו-קרב מפלצות,אני מהמר מי ינצח בקרבות בזירה התחתית,עכשיו אתה מוכן לעזוב אותי,והנה זה מה שיש לי בכיס" הוא מוציא מכיס אחת חבילת כסף ובכיס השני שקית ניילון עם עוגייה.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231455][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטרים אומרים:"לבולטנג היו חובות רבים מאוד,הוא התעסק עם האנשים הלא נכונים בזמנים הלא נכונים,כנראה החוב גדל וגדל עד שלאנשים האלה החליטו לסיים את העניין" אחד השוטרים מוציא את הסכין ואומר:"יש פה שתי אותיות [/FONT][FONT=Arial]F[/FONT][FONT=Arial] ו-[/FONT][FONT=Arial]L[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"אני לא משחק דו-קרב מפלצות,אני מהמר מי ינצח בקרבות בזירה התחתית,עכשיו אתה מוכן לעזוב אותי,והנה זה מה שיש לי בכיס" הוא מוציא מכיס אחת חבילת כסף ובכיס השני שקית ניילון עם עוגייה.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
׳פיגארו ולואיס!׳ אחשוב לעצמי בצלילות ואגיד לשוטרים ״תחכו לי כאן, אני אחזור עם משהו שעלול לעניין אותכם״.
ארוץ לבניין של הדו קרב ואגיד לפיגארו ״אז מה פיגארו, אל ואף החליטו לרצוח את בולטנג היום?״
-
[QUOTE=Astral;1231455]
[FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"אני לא משחק דו-קרב מפלצות,אני מהמר מי ינצח בקרבות בזירה התחתית,עכשיו אתה מוכן לעזוב אותי,והנה זה מה שיש לי בכיס" הוא מוציא מכיס אחת חבילת כסף ובכיס השני שקית ניילון עם עוגייה.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אני ראיתי בבירור שלקחתם לו קלפים" (אני מנסה לא לרעוד) "אני לא אעזוב אתכם עד שאקבל את הקלפים בחזרה"
-
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיגארו מצמצמת את עיניה ואומרת לך:"אני ולואיס היינו כאן מאז שעזבת ומאז שהגעת ואפילו וויד שהיה פה ודיבר איתנו על משהו מיד אחרי שהלכת,ואחרי שהוא יצא בולטנג נרצח,אז איך אנחנו יכולים לרצוח אותו,אתה רואה שלואיס שישב מאחוריך מתרומם ואומר לך:"בפעם הבאה קודם שיהיו לך הוכחות ואז תאשים" הוא דוחף אותך מהבניין ואתה נופל על רצפת האספלט הקשה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]*תענה לי על השאלה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הבריון הראשון אומר לך:"לא גנבנו ולא נעליים,עכשיו בואו נזוז חבר'ה" הוא והחברים שלו הולכים בשקט,שורקים,כאילו כלום לא קרה ונעלמים במהירות.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231492]
[FONT=Arial][SIZE=2]*תענה לי על השאלה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הבריון הראשון אומר לך:"לא גנבנו ולא נעליים,עכשיו בואו נזוז חבר'ה" הוא והחברים שלו הולכים בשקט,שורקים,כאילו כלום לא קרה ונעלמים במהירות.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
תכניס לחפיסה, אין סיבה שלא כרגע...
~~~~~~~~~~~~
אני אעקוב אחריהם ל"זירה התחתית"
-
[quote]אתה רואה שפיגארו מצמצמת את עיניה ואומרת לך:"אני ולואיס היינו כאן מאז שעזבת ומאז שהגעת ואפילו וויד שהיה פה ודיבר איתנו על משהו מיד אחרי שהלכת,ואחרי שהוא יצא בולטנג נרצח,אז איך אנחנו יכולים לרצוח אותו,אתה רואה שלואיס שישב מאחוריך מתרומם ואומר לך:"בפעם הבאה קודם שיהיו לך הוכחות ואז תאשים" הוא דוחף אותך מהבניין ואתה נופל על רצפת האספלט הקשה.[/quote]
״לעזאזל עם היהירות שלי!״ אמלמל לעצמי ואחשוב על הקרב ״בטח פיגארו שמה בסדר הזה את הקלפים בדק כדי לנצח, זה מהלך של אחד למליון״.
״או שהם עובדים עליי, או שמישהו ניסה להפליל אותם״ אמלמל ואחזור לשוטרים ״יש אנשים שאני חושב שביצעו זאת, כשאמרתי את האותיות אל ואף הם הסתייגו, אבל הבעיה היא שהם לא יכלו להגיע לכאן״
-
[QUOTE=Astral;1231415][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[SIZE=2][FONT=Arial]בזכות "[/FONT][FONT=Arial]The Big Saturn[/FONT][FONT=Arial]" אתה מתקיף את המפלצת ההפוכה שמתגלה כ"[/FONT][FONT=Arial]Ryko,Lighsworn Hunter[/FONT][FONT=Arial]" שמשמיד את המפלצת שלך.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורו של לאזר,לאזר אומר לך:"עזוב,אין לי כוח להילחם,נרשום ניצחון לך?איזה דק אתה רוצה?".[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר:"אין ממש במי לנקום כי לא יודעים מה קרה להם,סרגיו,שהוא אבא של ניקו ו-ווסט השאיר מכתב,הוא הבין שהוא הולך למות אז הוא השאיר מכתב,בסיור השני שלי כאן,שהיה כבר אחרי שכולם נעלמו מצאתי את המכתב הזה" הוא מביא לך מכתב שבו כתוב:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]"[I]במנהרות קראש טאון מצאתי את מותי,הקלפים שלי נעלמו באופן מסתורי,יוסיי פודו וקאלין קסלר הצליחו כמעט לחלץ אותי אך עפתי מהרכב,אני חושב שאני ראיתי את אחד הקלפים שלי,אך לא בקלף,במכרה יש אנרגיה אפלה,אסור להיכנס לשם.[/I][/SIZE][/FONT]
[I][FONT=Arial][SIZE=2]אם מישהו ימצא את המכתב הזה,תנעלו את המקום הזה!".[/SIZE][/FONT][/I]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך:"משהו אחד אני לא מבין פה,סרגיו כתב "'במנהרות קראש טאון מצאתי את מותי',זה אומר שהוא מת כבר ומנהרות קראש טאון נמצא בצד השני של ההרים,ולא כאן,שפה מצאתי את המכתב,מוזר לא?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
*באמת? "אין לי כוח להילחם" אני מאוכזב. אבל שיהיה.
"אני רוצה דק גוסטו" אומר
-
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטרים אומר לך:"פיגארו ולואיס אומנם מסוכנים,אבל הם לא ירצחו אף אחד,ואם אתה תוהה איך אני יודע שהתכוונת דווקא להם,כי הם אחים,והם פועלים תמיד ביחד,בכול מקום שהם ניצחו בוא יש קלף ריק עם האותיות "[/FONT][FONT=Arial]L[/FONT][FONT=Arial] ו-[/FONT][FONT=Arial]F[/FONT][FONT=Arial]",בדקנו,זה לא הם יש להם אליבי מושלם,שאני עד אליו".[/FONT][/SIZE]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[SIZE=2][FONT=Arial]לאזר אומר לך:"דק "[/FONT][FONT=Arial]Gusto[/FONT][FONT=Arial]"?דווקא אותו?היית יכול לבחור דקים של מפלצות הרבה יותר קטלניות וטובות,אך אם אתה רוצה דק [/FONT][FONT=Arial]Gusto[/FONT][FONT=Arial],זוהי בקשתך זה מה שתקבל,תיתן לי רשימת של 40-60 קלפים בדק הרגיל ועד 15 באקסטרה דק,כמובן יש סיכוי שיהיו קלפים שלא יהיו לנו למשל [/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial] המרשים של יוסיי פודו,תחזור לביתך,תרשום רשימה [תשלח ה''פ הכוונה] ונציג שלי יבוא אליך וייקח את הרשימה ויביא לך את החפיסה אחרי מספר שעות".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחריהם ל"זירה התחתית" אתה רואה שהם עוברים שומר בלונדיני מוצק ושרירי,אתה מנסה גם לעבור אותו אך הוא אומר לך:"אם יש לך דיסק דו-קרב אתה חייב לעבור קרב נגד שומרת הקומה העליונה,אתה יודע את זה?".[/SIZE][/FONT]
-
[quote=Astral;1231577][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטרים אומר לך:"פיגארו ולואיס אומנם מסוכנים,אבל הם לא ירצחו אף אחד,ואם אתה תוהה איך אני יודע שהתכוונת דווקא להם,כי הם אחים,והם פועלים תמיד ביחד,בכול מקום שהם ניצחו בוא יש קלף ריק עם האותיות "[/FONT][FONT=Arial]L[/FONT][FONT=Arial] ו-[/FONT][FONT=Arial]F[/FONT][FONT=Arial]",בדקנו,זה לא הם יש להם אליבי מושלם,שאני עד אליו".[/FONT][/SIZE][/quote]
"אז אולי ניסו להפליל אותם?" אשאל "או שהם שלחו מישהו בשמם?"
-
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר אומר לך:"אני מאמין שמישהו הפליל אותם,פיגארו שונאת דברים חדים מדי,יש לה בבית סכינים שאפשר רק למרוח איתם דברים על הלחם,אם תנסה לפצוע מישהו או לחתוך משהו עם הסכין הזה לא תצליח,לעומת זאת,הסכין שהיה נעוץ בליבו של בולטנג הוא סכין רציני שיכול להרוג בקלות כול אחד".[/SIZE][/FONT]