קווין-
"אני הבת של אתנה" אמרה אנבת' "אין פלא שאני חכמה"
ואז אתה שומע מרחוק קול
"אנבת' היי אנבת'"
ג'ק-
"טוב כן כנראה אומר הילד
Printable View
קווין-
ואז אתה שומע מרחוק קול
"אנבת' היי אנבת'"
ג'ק-
"טוב כן כנראה אומר הילד
אני שואל אותו איך קוראים לך
ג'ייק-אתה מגיעה לשיעור ורואה שדה פתוח עם גזעי עץ כרותים בתור כיסאות, אתה מתיישב בכיסא והמורה נכסת לכיתה, אתה שם לב שיש לה שיער סגול ועיינים סגולות ושהי סאייטרית, היא אומרת ''שלום, אני פאלה המורה שלכם לאלים, עכשיו מי יכול לומר לי מה אנחנו לומדים פה?'', אחד הילדים מצביע ואומר ''שמות אלים ותפקידם'', ''נכון מאוד'' אומרת פאלה ומתחילה ללמד על כל האלים ותפקידם, לבסוף היא פונה אלייך ואומרת ''גיי'ק תוכל לומר לי מי הייתה ביתו האחרונה של אוראנוס ומה תפקידה?''
גווין-כן הוא איתך בביתן ויום שני שעה תשע
אתה הולך יחד עם שיי לשיעור אלים ורואה כיסאות שהם בעצם גזעי עצים, אתה מתיישב והמורה נכנסת לכיתה אתה שם לב שהיא סאייטרית בעלת שיער ועיינים סגולו. היא אומרת ''שלום, אני פאלה המורה שלכם לאלים, עכשיו מי יכול לומר לי מה אנחנו לומדים פה?'', אחד הילדים מצביע ואומר ''שמות אלים ותפקידם'', ''נכון מאוד'' אומרת פאלה ומתחילה ללמד על כל האלים ותפקידם, לבסוף היא פונה אלייך ואומרת ''גווין תוכל לומר לי מי הייתה ביתו האחרונה של אוראנוס ומה תפקידה?''
[QUOTE=Totodail;1249655]קווין-
ואז אתה שומע מרחוק קול
"אנבת' היי אנבת'"
ג'ק-
"טוב כן כנראה אומר הילד[/QUOTE]
אנסה למצוא את מקור הקול.
ג׳ק-
״אף אחד במחנה לא יודע איך קוראים לי״ אמר הילד
ומולך אתה רואה שתי ילדים מסתכלים עליך בעיניים סקרניות
מה תעשה?
קווין-
אתה מנסה לאתר את מקור הקטל ואז שומע את אנבת׳ אומרת
״פרסי אתה במחנה ולא בא להגיד לי אני יהרוג אותך מוח אצה״
״היי תירגעי חיפשתי אותך על היום״ אמר פרסי
מה תעשה?
[QUOTE=Totodail;1249673]ג׳ק-
״אף אחד במחנה לא יודע איך קוראים לי״ אמר הילד
ומולך אתה רואה שתי ילדים מסתכלים עליך בעיניים סקרניות
מה תעשה?
קווין-
אתה מנסה לאתר את מקור הקטל ואז שומע את אנבת׳ אומרת
״פרסי אתה במחנה ולא בא להגיד לי אני יהרוג אותך מוח אצה״
״היי תירגעי חיפשתי אותך על היום״ אמר פרסי
מה תעשה?[/QUOTE]
*אהרוג דרך אגב אותיות אית"ן
אני לא אעשה כלום.
מה אתה מצפה שאני אעשה? מה אני אמור לעשות?
אני מקשיב על מה הם מדברים עד שסורה יגיד לי לאן ללכת או שיקרה משהו.
[QUOTE=ttrrtte;1249668]ג'ייק-אתה מגיעה לשיעור ורואה שדה פתוח עם גזעי עץ כרותים בתור כיסאות, אתה מתיישב בכיסא והמורה נכסת לכיתה, אתה שם לב שיש לה שיער סגול ועיינים סגולות ושהי סאייטרית, היא אומרת ''שלום, אני פאלה המורה שלכם לאלים, עכשיו מי יכול לומר לי מה אנחנו לומדים פה?'', אחד הילדים מצביע ואומר ''שמות אלים ותפקידם'', ''נכון מאוד'' אומרת פאלה ומתחילה ללמד על כל האלים ותפקידם, לבסוף היא פונה אלייך ואומרת ''גיי'ק תוכל לומר לי מי הייתה ביתו האחרונה של אוראנוס ומה תפקידה?''
[/QUOTE]
"ביתו האחרונה של אוראנוס הייתה אפרודיטה והיא אלת היופי והאהבה" אומר לפאלה
"אוקי ומה עושים במחנה הזה?"אני שואל אותו ומסתכל על שני הילדים
ג'ייק-''נכון מאוד'' אומרת פאלה ואז ממשיכה ''עכשיו בואו נלמד על..'', קול פעמון קוטע אותו והיא אומרת ''עשר נגמר השיעור קדימה להתראות'' היא אומרת תוך כדי שהיא אורזת את כל הדברים שלה בתיקה ואומרת ''שיעור הבא בוחן!''
קווין-
״טוב קדימה בוא נלך״ אומר לך סורה
״אתם לא הולכים תסתכל סורה״
״מזל טוב קווין אתה בן של הפייטוס״ אומר סורה
אתה רואה סביב היד שלך פטיש שמסתובב סביבה ונעלם
ג׳ק-
״פה מכינים אותכם מלמדים אותכם להילחם״ אומר הילד
[QUOTE=Totodail;1249707]קווין-
״טוב קדימה בוא נלך״ אומר לך סורה
״אתם לא הולכים תסתכל סורה״
״מזל טוב קווין אתה בן של הפייטוס״ אומר סורה
אתה רואה סביב היד שלך פטיש שמסתובב סביבה ונעלם
ג׳ק-
״פה מכינים אותכם מלמדים אותכם להילחם״ אומר הילד[/QUOTE]
"וואו!" אגיד "גדול!"
קווין-
״קדימה בוא אחריי״ אומרת לך אנבת׳
״סורה תחזור ותסדר את הדברים שלך״ אמרה לסורה
[QUOTE=ttrrtte;1249668]
גווין-כן הוא איתך בביתן ויום שני שעה תשע
אתה הולך יחד עם שיי לשיעור אלים ורואה כיסאות שהם בעצם גזעי עצים, אתה מתיישב והמורה נכנסת לכיתה אתה שם לב שהיא סאייטרית בעלת שיער ועיינים סגולו. היא אומרת ''שלום, אני פאלה המורה שלכם לאלים, עכשיו מי יכול לומר לי מה אנחנו לומדים פה?'', אחד הילדים מצביע ואומר ''שמות אלים ותפקידם'', ''נכון מאוד'' אומרת פאלה ומתחילה ללמד על כל האלים ותפקידם, לבסוף היא פונה אלייך ואומרת ''גווין תוכל לומר לי מי הייתה ביתו האחרונה של אוראנוס ומה תפקידה?''[/QUOTE]
"אין לי מושג המורה, מצטער" (אני יכול לחפש באינטרנט אבל זה פשוט לא יהיה פייר XD וחוץ מזה אני לא חושב שהדמות אמורה לדעת את זה...)
גווין- פאלה אמרה לך ''הבת האחרונה של אוראנוס היא אפרודיטה, אלת האהבה'', פאלה ניסתה לומר עוד משהו אבל לא הספיקה כי הצלצול קטע אוצה והיא אמרה ''שיעור הבא יהיה שיעור אחרון לפני המבחן להתראות'', ואז היא ארזה את כל הדברים שלה בתיק והלכה
[QUOTE=ttrrtte;1249756]גווין- פאלה אמרה לך ''הבת האחרונה של אוראנוס היא אפרודיטה, אלת האהבה'', פאלה ניסתה לומר עוד משהו אבל לא הספיקה כי הצלצול קטע אוצה והיא אמרה ''שיעור הבא יהיה שיעור אחרון לפני המבחן להתראות'', ואז היא ארזה את כל הדברים שלה בתיק והלכה
[/QUOTE]
'מבחן, רק לא זה !!! כבר ?!' אני שואל את שיי אם הוא יוכל לעזור לי להתכונן אליו...