-
מה זה הנארוטו אינפקט הזה, החדש הוא לא ג'נריישנס? לאיזה קונסולה זה? הורדת? מאיפה? Xd
-
[QUOTE=Blackbeard;1282616]מה זה הנארוטו אינפקט הזה, החדש הוא לא ג'נריישנס? לאיזה קונסולה זה? הורדת? מאיפה? Xd[/QUOTE]
אימפקט זה לPSP, ג'נריישנס זה לאקסבוקס ולPS3..
-
[QUOTE=Blackbeard;1282616]מה זה הנארוטו אינפקט הזה, החדש הוא לא ג'נריישנס? לאיזה קונסולה זה? הורדת? מאיפה? Xd[/QUOTE]
נארוטו אינפקט זה משחק של נארוט לPSP הכי חדש של נארוטו לPSP
הורדתי את אינפקט מהאיטרנט וסימתי תמשחק
ג'רינשנס זה המשחק הכי חדש של נארוטו שיפודן והוא לסוני 3 אבל הוא עוד לא יצא.עוד מעט יוצא
-
ניחשתי שזה לפיאספי כשרשמתי את זה, סתם קיוויתי שיש משחק שאפשר לפרוץ ולהוריד למחשב שלא ידעתי עליו...
-
אני לא מתלהב מג'נריישן מ2 סיבות:
1. אין לי Ps3\xbox
2. זה בדיוק כמו נינג'ה סטורם 2 רק עם סטורי שונה.. ז"א שמה זה נותן לי שמשלבים את השחקנים מנינג'ה סטורם 1 ו2 לאותו משחק? זה הרי ברור שאלה של 2 יותר חזקים... חוץ מכמה שאין להם דמות ב2 כמו זאבוזה..
-
תגיד ליאור,אכפת לך להגיב במ''ת שלי?
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282622]תגיד ליאור,אכפת לך להגיב במ''ת שלי?[/QUOTE]
מה לא הגבתי?
אני מתכונן למתמטיקה
-
ליאור, זה נכון שמדרה הוא טובי?
-
התגובה האחרונה היא שלי אז זה אומר שבינתיים לא הגבת
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1282625]ליאור, זה נכון שמדרה הוא טובי?[/QUOTE]
אתה רוצה ספוילירים או לא?
-
ליאור נו עשיתי לך המשך שתיכננתי כבר מלא זמן!
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1282621]אני לא מתלהב מג'נריישן מ2 סיבות:
1. אין לי Ps3\xbox
2. זה בדיוק כמו נינג'ה סטורם 2 רק עם סטורי שונה.. ז"א שמה זה נותן לי שמשלבים את השחקנים מנינג'ה סטורם 1 ו2 לאותו משחק? זה הרי ברור שאלה של 2 יותר חזקים... חוץ מכמה שאין להם דמות ב2 כמו זאבוזה..[/QUOTE]
1)משלבים את הסטורי של 1 ו-2(שמים את שני הסטורים).
2)ראיתי שהם מוסיפים עוד כמה סטורים שמראים את הרקעים של כול דמות.
3)הם מוסיפים את זאבוזה והאקו שלא היו במשחק הראשון,את קאקאשי הצעיר,אוביטו,ודאנזו.
4)הם מוסיפים את נארוטו במצב צ'אקרת השועל(מה שיש לי בתמונה במסן) ואת סאסקה עם סוסאנו.
-
-
-
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48144[/URL] תגובות בבקשה