-
[quote=Balenciaga;1298481][U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון הקטן, והפוקיד מתחיל לדבר בקול מתכתי -
"קרימינוק - הפוקימון הגונב. קרימינוקים יוצאים בעיקר בלילות ולבדם , על מנת לגנוב אוכל מפוקימונים אחרים או ממאמנים. קרמינוק ידועים בראייתם החדה, וביכולתם להסתתר ביעילות בין הצללים. קרימינוק הוא פוקימון מסוג אופל."
"קדימה וואטובר בוא נבריח אותו מפה, השתמש בחבטה מס' פעמים, צא!" אתה קורא לפוקימון המים שלך, והוא יוצא אליו מיד, ותוקף אותו מבתקפת חבטה חזקה.
קרימינוק נראה המום, אך לא מוותר לוואטובר. לפתע, גופו של קרימינוק הפך שחור לגמרי, והוא נעלם לחלוטין.
"תיזהר!" קרא גילברט. "הוא מתכוון להשתמש במתקפה עמומה! זו מתקפה שמעלימה אותו למספר שניות, וארפשרת לתקוף בעוצמה אפלה!" הוא מסביר לך בבהלה.[/quote]
'אויי שיט' אחשוב לעצמי 'איך לעזזל נלחמים ביריד שלא רואים לגמריי?!' ואנגב את מצחי ממעט הזיעה הקרה שזלגה ממנו.
"וואטובר בוא ננסה לסמוך על אוזניך ועל חוש השמיעה המפותח שלך, הקשב היטב למתרחש סביבך, נסה להתרכז רק בשמיעה, לאתר אותו..." אדריך אותו בתקווה שזה יצליח.
במידה ויצליח לזהות את קרימינוק אפקוד עליו במהירות "וואטובר בועות קדימה, ואז שוב חבטה!"
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתם מתחילים לצעוד אט אט אל כיוון העץ, ולפתע פוקימון נקטנטן ועכברי הופיע מולך, והתבונן בך בעניים סקרניות. הוא נראה לא מאיים כלל, ורק ריחרח את נאודיל שהביט בו גם הוא בסקרנות.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/52658974.png[/IMG]
[U]ttrrtte[/U]
את ומארק ממשיכים בדרככם, עוברים בין השדות הרחבים של מחוז ג'ונין. העשבים ליטפו את רגלייך, והשמש החלה לשקוע באור דימדומים אחרון. הרגליים שלך החלו להיעשות כבדות ועייפות, וידעת שעברת כיברת דרך רבה לכיוון הכפר הבא. באופק כבר יכולת לראות את שני האגמים הקטנים והמפורסמים הקרובים לכפר רוג'ין.
"את לא חושבת שכדאי שנחנה כאן?" שואל אותך מארק. "אני לא בטוח שכדאי לנו להמשיך. שמעתי סיפורים ממש לא טובים על האגמים האלו... אומרים שלא כדאי לישון באיזור." הוא אומר לך בחשש.
[U]NivX10[/U]
וואטובר עומד במקומו, מנסה להתאמץ ככל יכולתו לשמוע תזוזה כלשהי מכיוונו של קרימינוק. לרגע היה נראה כי הוא אכן שמע, אך זה היה מאוחר מדי בשבילו. קרימינוק הופיע מול וואטובר, ותקף אותו כשהתפקצות אנרגיה אפלה מופיעה והודפת את פוקימון המים. וואטובר התרסק לאחור, והועף מהאוהל. קרימינוק נראה מרוצה מעצמו, ונעלם שוב בכוונה ברורה לתקוף.
"קרימינווק הוא הגנב המושלם," הסביר לך גילברט. "אתה לא תשמע אותם, אתה לא תראה אותם, אתה לא תחוש בקיומם עד שתיפגע מזה. זה קרב קשה, הקרימינוק הזה מוכשר כמו שד!"
-
[quote=Balenciaga;1298534]
[U]NivX10[/U]
וואטובר עומד במקומו, מנסה להתאמץ ככל יכולתו לשמוע תזוזה כלשהי מכיוונו של קרימינוק. לרגע היה נראה כי הוא אכן שמע, אך זה היה מאוחר מדי בשבילו. קרימינוק הופיע מול וואטובר, ותקף אותו כשהתפקצות אנרגיה אפלה מופיעה והודפת את פוקימון המים. וואטובר התרסק לאחור, והועף מהאוהל. קרימינוק נראה מרוצה מעצמו, ונעלם שוב בכוונה ברורה לתקוף.
"קרימינווק הוא הגנב המושלם," הסביר לך גילברט. "אתה לא תשמע אותם, אתה לא תראה אותם, אתה לא תחוש בקיומם עד שתיפגע מזה. זה קרב קשה, הקרימינוק הזה מוכשר כמו שד!"[/quote]
"הקרימינוק הזה יפסיד עכשיו!" אומר לגילברט בקור רוח... "יופי, לפחות עכשיו יצאנו מהאוהל" אמלמל..
"וואטובר לא נורא, אנחנו עוד יכולים לעשות זאת..." אעודד אותו ואחשוב 'אוקיי אז אי אפשר לראות אותו ואי אפשר לשמוע אותו... אבל הוא יכול לשמוע אותנו!' יצוץ במוחי רעיון.
"וואטובר השתמש באל-קולי!" אפקוד עליו ואז אחכה שקרימינוק יראה סימני בלבול ויחשף. במידה וזה יצליח אומר "בועות, ואז סיים בחבטה, זה הזמן וואטובר!"
-
[U]NivX10[/U]
מבריק (;
-----
וואטובר עומד במקומו בריכוז, פתח את פיו, וצלילים חזקים ומסתוריים החלו לצאת מגרונו. הגלים העל-קוליים הידהדו בכל האיזור, ולפתע קרימינוק חזר להיות נראה לחלוטין. פוקימון הגנב הקטן נתנדנד החוסר שליטה, מבולבל לחלוטין. וואטובר ניצל את ההזדמנות, ותקף אותו ברצף בועות שטסו לכיוונו והתפצצו עם המגע בו. וואטובר המשיך את התקיפה, התקרב אל קרימינוק וחבט בו בעוצמה. קרימינוק התגלגל, ונראה תשוש לגמרי.
"הוא לא יכול להמשיך להילחם." פסק גילברט.
-
[quote=Balenciaga;1298537][U]NivX10[/U]
מבריק (;
-----
וואטובר עומד במקומו בריכוז, פתח את פיו, וצלילים חזקים ומסתוריים החלו לצאת מגרונו. הגלים העל-קוליים הידהדו בכל האיזור, ולפתע קרימינוק חזר להיות נראה לחלוטין. פוקימון הגנב הקטן נתנדנד החוסר שליטה, מבולבל לחלוטין. וואטובר ניצל את ההזדמנות, ותקף אותו ברצף בועות שטסו לכיוונו והתפצצו עם המגע בו. וואטובר המשיך את התקיפה, התקרב אל קרימינוק וחבט בו בעוצמה. קרימינות התגלגל, ונראה תשוש לגמרי.
"הוא לא יכול להמשיך להילחם." פסק גילברט.[/quote]
תודה רבה אחי
-------
"וואטובר עצור עכשיו" אומר לו בחיוך מרוצה, אלטף את ראשו ואומר "כל הכבוד שוב ניצחנו, אנחנו צוות מעולה!"
לאחר מכן אגש חזרה אל האוהל המבולגן אחפש משם את התיק ואוציא עוד שני תפוחים.
אקח את התפוחים אגש אל קרימינוק בחיוך, אעזור לו לקום ואושיט לו אותם "קח, אין צורך להתנהג בפרעות אם היית מבקש יפה, הייתי פשוט נותן לך"
ואז בקריצה אבשר לו לילה טוב ואתן לו ללכת לדרכו.
"לאחר מכן אבקש מגילברט עזרה לסדר שוב את המחנה, אחזיר את וואטובר לתיק ואכנס לשק שינה באנחה "וואוו... לילה מטורף, ולחשוב שזה הלילה הראשון..."
-
[U]NivX10[/U]
קרימינוק לוקח ממך את התפוח, ובורח במהירות.
"יכולת לתפוס את הפוקימון הזה בקלות. אני רואה שאתה מחכה לפוקימונים הנכונים," אומר לך גילברט בהבנה. "בינתיים לפחות אתה מצליח לאמן את וואטובר שלך כמו שצריך."
לאחר סידור זריז של המחנה, אתה וגילברט הולכים לישון. היום המתיש שעבר עליך השפיע, והעייפות משטלת עליך במהירות. אתה נרדם תוך דקה בודדת, ומתעורר בבוקר בשעה מאוחרת יחסית.
גילברט כבר הספיק לקום, והכין לשניכם ארוחת בוקר. "לא רציתי להעיר אותך, היום הראשון של המסע הוא תמיד היום הכי קשה, אז נתתי לך לישון. מקווה שזה בסדר." הוא מתנצל.
-
[quote=Balenciaga;1298547][U]NivX10[/U]
קרימינוק לוקח ממך את התפוח, ובורח במהירות.
"יכולת לתפוס את הפוקימון הזה בקלות. אני רואה שאתה מחכה לפוקימונים הנכונים," אומר לך גילברט בהבנה. "בינתיים לפחות אתה מצליח לאמן את וואטובר שלך כמו שצריך."
לאחר סידור זריז של המחנה, אתה וגילברט הולכים לישון. היום המתיש שעבר עליך השפיע, והעייפות משטלת עליך במהירות. אתה נרדם תוך דקה בודדת, ומתעורר בבוקר בשעה מאוחרת יחסית.
גילברט כבר הספיק לקום, והכין לשניכם ארוחת בוקר. "לא רציתי להעיר אותך, היום הראשון של המסע הוא תמיד היום הכי קשה, אז נתתי לך לישון. מקווה שזה בסדר." הוא מתנצל.[/quote]
"האמת זה מצויין, תודה, טוב עשית!" אומר בכל מעט צייצני תוך כדי התמתחות!
לאחר מכן אוסיף "לגביי מה שאמרת על השישיה.. אם להגיד את האמת אני לא יודע איך היא תראה, אני חושב שפוקימונים צריכים לרכוש לצוות יותר מבסתם קרב בודד, כשיגיע הפוקימון הנכון אני ירגיש זאת!" ואסיים את ההסבר.
אצא מהשק שינה ואשאל את גילברט בעבור מים לשטוף בהם את הפנים, לצחצח שיניים ולהתנקות אסדר את השיער ואתחיל לקפל הכל.
לאחר שאסיים אוציא את וואטובר "בוקר טוב חבר קטן" אומר בחיוך ואניח אותו על בתוך בכובע הקפוצ'ון שלי, שיתפוס אותו באוויר כמו ערסל.
ומשם אצא לדרך ואשאל את גילברט "אתה מצטרף או שאתה ממשיך בדרכך?"
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר נראה מרוצה במיוחד מהמיקום החדש שלו על הקפוצ'ון.
"נראה לי שאני אמשיך יחד איתך לפחות עד הכפר רוג'ין, שם אני גר." הוא אמר לך. "ההליכה לא רחוקה. יש לנו רק עוד יום אחד וזהו. מחר בבוקר לדעתי כבר ניהיה שם. אמנם העדפתי להתרחק מהצרות שיש שם לאחרונה, אבל זו גם סיבה טובה לראות מה שלומם של ההורים שלי."
אתה וגילברט ארזתם במהירות טת החפצים שלכם, טהתחלתם ללכת שוב בין השדות המשכתם במשך מספר שעות, עד שהגיעה שעת צהריים. לפתע, בתוך אחד השדות, ראית מחזה מוזר במיוחד. בתוך מעגל קטן של תבואה, עמדו כעשרה פוקימונים קטנים שנראו כגוזלים. הפוקימונים התרוצצו אחד סביב השני, ונראה שלא שמו לב לקיומך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/42395470.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1298562][U]NivX10[/U]
וואטובר נראה מרוצה במיוחד מהמיקום החדש שלו על הקפוצ'ון.
"נראה לי שאני אמשיך יחד איתך לפחות עד הכפר רוג'ין, שם אני גר." הוא אמר לך. "ההליכה לא רחוקה. יש לנו רק עוד יום אחד וזהו. מחר בבוקר לדעתי כבר ניהיה שם. אמנם העדפתי להתרחק מהצרות שיש שם לאחרונה, אבל זו גם סיבה טובה לראות מה שלומם של ההורים שלי."
אתה וגילברט ארזתם במהירות טת החפצים שלכם, טהתחלתם ללכת שוב בין השדות המשכתם במשך מספר שעות, עד שהגיעה שעת צהריים. לפתע, בתוך אחד השדות, ראית מחזה מוזר במיוחד. בתוך מעגל קטן של תבואה, עמדו כעשרה פוקימונים קטנים שנראו כגוזלים. הפוקימונים התרוצצו אחד סביב השני, ונראה שלא שמו לב לקיומך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/42395470.png[/IMG][/quote]
"אווו.." אומר בהתפעלות ובחיוך תמיד, "מי החמודים הללו.." אפתח מיד את הפוקדע.
לאחר מכן אביט אל גילברט ואומר "עצור, הם רק גוזלים קטנים תנועות פתאומיות של ילדים בגודל שלנו יבהילו אות מאוד.."
אביט אחורה אל הקאפוצ'ון וארים את וואטובר, אסביר לו בחיוך "היי לך ותתיידד איתם, קדימה קטנצ'יק רוץ לשחק"
לאחר שאראה אם הם מרגישים בנוח עם וואטובר אתקדם מעט ואתיישב לידם ברוגע ובחיוך אנסה לא להבהיל אותם ואראה מה יתרחש.
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר מתחיל להתקרב אט אט ובביטחון למרכזה של להקת הגוזלים, במטרה ברורה להתיידד איתם.
אתה פותח את הפוקידע, ומכוון אותו אל אחד מהגוזלים.
"אגיאגל - פוקימון גוזל הנשר. אגיאגלים חיים בלהקות קטנות וצפופות. מקורם של האגיאגל אינו חזק דיו על מנת להילחם בפוקימונים גדולים ממנו, ולרוב הוריו יהיו צמודים אליו עד שהוא מתחזק. אגיאגל אינו מסוגל לעוף בשלב זה, אך הוא מסוגל לדדות. פוקימון זה ידוע במזגו הרע במיוחד לפולשים." הפוקידע מסביר, וכבה.
בעוד אתה שומע את המשפט האחרון, וואטובר כבר נמצא עמוק בתוך להקת הגוזלים המביטים בו בחשדנות עצבנית.
-
[quote=Balenciaga;1298573][U]NivX10[/U]
וואטובר מתחיל להתקרב אט אט ובביטחון למרכזה של להקת הגוזלים, במטרה ברורה להתיידד איתם.
אתה פותח את הפוקידע, ומכוון אותו אל אחד מהגוזלים.
"אגיאגל - פוקימון גוזל הנשר. אגיאגלים חיים בלהקות קטנות וצפופות. מקורם של האגיאגל אינו חזק דיו על מנת להילחם בפוקימונים גדולים ממנו, ולרוב הוריו יהיו צמודים אליו עד שהוא מתחזק. אגיאגל אינו מסוגל לעוף בשלב זה, אך הוא מסוגל לדדות. פוקימון זה ידוע במזגו הרע במיוחד לפולשים." הפוקידע מסביר, וכבה.
בעוד אתה שומע את המשפט האחרון, וואטובר כבר נמצא עמוק בתוך להקת הגוזלים המביטים בו בחשדנות עצבנית.[/quote]
"אווייי לי.." אמלמל ואחבוט בראשי קלות. אבקש מגילברט עזרה ואומר "היי יש לך סוג מזון שמתאים לציפורים?" ותוך כדי אחפש אצלי בתיק משום כמו סומסום/לחם/תולעי פתיון לדייג וכו'...
במידה ואמצא משהו אזרוק אותו הצידה במטרה למשוך את צומת ליבם. במידה וזה לא אמצא דבר אפרוץ פנימה ואנסה להרגיעם.
-
[U]NivX10[/U]
אתה מחטט בחופזה בתוך התיק, מנסנה למצוא משהו שיסית את תצומת ליבם של האגיאגלים מוואטובר.אבל אתה לא מצליח למצוא משהו מועיל, הלחץ והבהלה מבלבלים אותך. אתה מתחיל לרוץ אל וואטובר, בכוונה להרגיע את פוקימוני הגוזל הקטים. אך נראה שהפעולה עשתה בדיוק ההפך - האגיאגלים נבהלו מהכניסה הפתאומית שלך לטריטוריה שלהם, והחלו לרוץ לכיוונך וכיוון וואטובר כשמקוריהם נוצצים בעצבנות.
-
[quote=Balenciaga;1298576][U]NivX10[/U]
אתה מחטט בחופזה בתוך התיק, מנסנה למצוא משהו שיסית את תצומת ליבם של האגיאגלים מוואטובר.אבל אתה לא מצליח למצוא משהו מועיל, הלחץ והבהלה מבלבלים אותך. אתה מתחיל לרוץ אל וואטובר, בכוונה להרגיע את פוקימוני הגוזל הקטים. אך נראה שהפעולה עשתה בדיוק ההפך - האגיאגלים נבהלו מהכניסה הפתאומית שלך לטריטוריה שלהם, והחלו לרוץ לכיוונך וכיוון וואטובר כשמקוריהם נוצצים בעצבנות.[/quote]
אנסה לקחת את וואטובר מבלי לדרוך אל אף אחד מאגיאגלים הקטנים.. "וואוטבר פזר בועות כמה שיותר רבות. קדימה!"
לאחר מכן אנסה להגיד בנוחות "הרגעו הרגעו בבקשה!" אומר מבולבל.
אביט על אחד מהם בחיוך, אושיט אליו יד בזהירות רבה ואנסה ללטף אותו בנעימות, לרכוש את אמונו ולשכנע אותם שאני אדם טוב.
-
[quote=Balenciaga;1298534][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתם מתחילים לצעוד אט אט אל כיוון העץ, ולפתע פוקימון נקטנטן ועכברי הופיע מולך, והתבונן בך בעניים סקרניות. הוא נראה לא מאיים כלל, ורק ריחרח את נאודיל שהביט בו גם הוא בסקרנות.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/52658974.png[/IMG]
[/quote]
'מעניין מי זה הפוקימון הזה' אחשוב לעצמי ואשלוף את הפוקידע שקיבלתי מהפרופסור בתחילת המסע "בוא נראה מי אתה" אגיד לעכבר הקטן ואכוון אליו את הפוקידע בסקרנות "מטרימיט אולי אתה תעלה להלחם" אגיד לפוכדור של מטרימיט שנמצא בידי השנייה
-
[U]NivX10[/U]
אתה לוקח את וואטובר ומרים אותו בשני ידיך, והוא מתחיל לפזר כמה שיותר בעות שיוצאות מפיו ושטות באוויר לכיוון כמה מהאגיאגלים. הבועות פוגעות בשניים מהגיאגלים ומתפוצצות בהדף חזק. הם עפים לאחור ונופלים על הרצפה. שאר האגיאגלים עוצרים במקומם, נרתעים מהמתקפה של וואטובר.
"אני לא חושב שזה רעיון טוב כל כך להרגיז אותם ככה," אומר גילברט. "אולי הם נרתעים עכשיו, אבל תאר לעצמך מה יקרה אם הם יתרגזו באמת." גילברט החושש שולף את הפוקדוא של סילנון, וזורק אותו לאווער. סילנון יוצא מהפוקדור, ונוחת על הרצפה מול כמה מהאגיאגלים. "לכל מקרה שלא יהיה, כדאי שניהיה מוכנים."
אתה ניגש אל האגיאגל הקרוב אליו, ומנסה ללטף אותו בעדינות על ראשו. אבל האגיאגל נרתע, ונושך את קצה ידך עם מקורו.
"יהיה קשה יותר מזה לרכוש את אמונם..." אומר גילברט.
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפטדיע אל הפוקימון העכברי הקטן, והפוקידע מתחיל לדבר -
"קאוויאט - פוקימון עכבר השדות. קאוויאט נפוץ באיזורים פתוחים ומשתמש בחוש הריח המפותח שלו על מנת למצוא מזון. קאוויאט פחדנים ביותר, וזריזותם מאפשרת להם לחמוק בקלות מפוקימונים ומבני אדם."
מטרימיט נראה נרגש להילחם מול פוקימון כלשהו, וצועד קדימה במוכנות.