ראיתי עכשיו את הפרק הפילר האחרון.. כמה אהבתי את הפלאשבק הזה.. רק לא שמו פרטים חשובים שהיו במישימה שלהם.. לא נורא.
[SPOILER]עכשיו אני יודע בוודאות,[b] פרק הבא מתחילה מלחמת השינובים הרביעית![/b][/SPOILER]
Printable View
ראיתי עכשיו את הפרק הפילר האחרון.. כמה אהבתי את הפלאשבק הזה.. רק לא שמו פרטים חשובים שהיו במישימה שלהם.. לא נורא.
[SPOILER]עכשיו אני יודע בוודאות,[b] פרק הבא מתחילה מלחמת השינובים הרביעית![/b][/SPOILER]
[QUOTE=הנואש לווינר;1317862]ראיתי עכשיו את הפרק הפילר האחרון.. כמה אהבתי את הפלאשבק הזה.. רק לא שמו פרטים חשובים שהיו במישימה שלהם.. לא נורא.
[SPOILER]עכשיו אני יודע בוודאות,[b] פרק הבא מתחילה מלחמת השינובים הרביעית![/b][/SPOILER][/QUOTE]
איזה פרק זה?
[quote=מאסטר ליאון;1317868]איזה פרק זה?[/quote]
260 אם אני לא טועה.
חזרתי מהחדר כושר.. אני ממשיך לראות נארוטו שיפודן..
היום חברים שלי אמרו לי שהפילר האחרון
מתי הפרק הבא [spoiler][spoiler]של מלחמת השינובים הרביעית[/spoiler][/spoiler]
אני הבנתי שיש מלחמה אבל לא הבנתי מי נגד מי..
אם רותם צופה בפעילות שלי בפורום מוסיקה אז אתם גגם חייבים!!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49067[/url]
[QUOTE=Amitlv;1317894]אם רותם צופה בפעילות שלי בפורום מוסיקה אז אתם גגם חייבים!!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49067[/url][/QUOTE]
אנחנו לא חייבים כלום ><
מי אמר שאנחנו לא צופים?
פשוט לא מגיבים D=
[QUOTE=~prinny;1317893]אני הבנתי שיש מלחמה אבל לא הבנתי מי נגד מי..[/QUOTE]
[SPOILER][SPOILER]כולם נגד האקטסוקי ><(טובי וקאבוטו בעיקר) באבל יש להם 100 אלף חיילים כי יש את זה שקיבה נלחם נגדו שיכול להתפצל אז הוא התפצל למלא[/SPOILER][/SPOILER]
אם תרצה לדעת זה בספוילר:
[SPOILER]כולם נגד האקטסוקי+צבא של טונות זטסויים+טונות נינג'ות שמתו שקאבוטו החזיר לחיים.[/SPOILER]
מגרש השדים הכחול, אחת מהטופ סדרות אנימה שלי. עומר,תוכל להכין לי טבלת דמויות או איך שלא קוראים לזה של דמויות אנימה?
זטסו חלש.. והג׳וטסו הזה של קאבוטו, הוא צריך גופות כדי להחיות או שהוא יכול סתם ככה להחיות מישהו?*
[QUOTE=~prinny;1317906]זטסו חלש.. והג׳וטסו הזה של קאבוטו, הוא צריך גופות כדי להחיות או שהוא יכול סתם ככה להחיות מישהו?*[/QUOTE]
הוא צריך גופות בשביל.
[SPOILER] סתם לא אומר.. לא רוצה להרוס לך. [/SPOILER]
קרב קטלני.