אוקיי,אני ושקד ראינו את זה,עוד מישהו כאן ראה?ואם שקד מתבייש אז גם הוא יצטרף ללינץ' שיעשו על הדמות משם שאני אשים [אם אני אשים]
Printable View
אוקיי,אני ושקד ראינו את זה,עוד מישהו כאן ראה?ואם שקד מתבייש אז גם הוא יצטרף ללינץ' שיעשו על הדמות משם שאני אשים [אם אני אשים]
לחסום? םם
שקד, פלופים בואו נשים דמויות פחות מוכרות ונכניס אותם להיכל התהילה P=
איתי,למה להרוס?
[QUOTE=LordAbizi;1351772]וזה הגיוני כי אף אחד לא רואה את זה (וחבל!).
בכל מקרה משמעות המילה "פלוקס" היא "בבקשה", אז לא טענתי שיש לך שם קוד גיאס, אלא הצעתי לך לעשות את זה. למרות ששוב, זה לא רעיון טוב כי אף אחד בפורום לא רואה את זה.[/QUOTE]
לשלב קוד גיאס במשחק דווקא נשמע לי רעיון טוב.
מה אף אחד לא ראה את זה?!
כולם חייבים לראות את האנימה הגאונית הזאת.
רק לידיעה אנ ראיתי את האנימה ה1- זה הה פשוט אדיר במיוחד הסוף. בקרוב אתחיל את האנימה השניה אז אל תגלה ספוילירים מהאנימה השניה.
[quote=Salamander;1351778]אוקיי,אני ושקד ראינו את זה,עוד מישהו כאן ראה?ואם שקד מתבייש אז גם הוא יצטרף ללינץ' שיעשו על הדמות משם שאני אשים [אם אני אשים][/quote]
אני קראתי צ'פטר מהמנגה
והוא היה בסדר, בוא נגיד שהוא לא היה ברמה שגרם לי להמשיך לקרוא, כל פעם שאני רואה את המנגה הזאת אני מתקדם באחרת, שיותר מעניינת אותי, אני כבר לא זוכר על מה זה אפילו O.O
[QUOTE=Salamander;1351778]אוקיי,אני ושקד ראינו את זה,עוד מישהו כאן ראה?ואם שקד מתבייש אז גם הוא יצטרף ללינץ' שיעשו על הדמות משם שאני אשים [אם אני אשים][/QUOTE]
אין לי בעיה כל כך עם דמויות מסוימות, פשוט הסדרה עצמה די מעצבנת אותי ועדיף פשוט להמנע ממנה במקרה שלי זאת אומרת.. ):
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351780]שקד, פלופים בואו נשים דמויות פחות מוכרות ונכניס אותם להיכל התהילה P=[/QUOTE]
אני כל כך בעד D:
שקד גם אני חום היום
חחח שקד מכניסים את להלה [טולאברו] להיכל התהילה XDDDDDD
אם נצליח זה יהיה הזוי
ליאור ערכתי
[quote=Salamander;1351781]איתי,למה להרוס?[/quote]
להרוס?
רק טוב זה יעשה לפעילות D=
הלכתי.. אם לא יהיה במלון הבא ווי פי, יש מילות פרידה?
[QUOTE=I♥Alon;1351788]שקד גם אני חום היום[/QUOTE]
מזל טוב כפרה, כמתנה אני אהיה המאהב שלך 3>
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351789]חחח שקד מכניסים את להלה [טולאברו] להיכל התהילה XDDDDDD
אם נצליח זה יהיה הזוי
ליאור ערכתי
להרוס?
רק טוב זה יעשה לפעילות D=[/QUOTE]
חחח בכיף
אני אכניס דברים שאני די בטוח שאתה ממש ממש לא מכיר P:
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351789]חחח שקד מכניסים את להלה [טולאברו] להיכל התהילה XDDDDDD
אם נצליח זה יהיה הזוי
ליאור ערכתי
להרוס?
רק טוב זה יעשה לפעילות D=[/QUOTE]
ממתי אתה קורא טו לאבו רו?
מי שקרא את המאנגה של יו יו האקשו, מתי העלילה נהית מענינת? קראתי עד פרק 12 והעלילה לא מעניינת.
באמת שקד :d אבל חשבתי שהגוקר עושה לך את זה ._.
[quote=Rias Gremory;1351782]לשלב קוד גיאס במשחק דווקא נשמע לי רעיון טוב.
מה אף אחד לא ראה את זה?!
כולם חייבים לראות את האנימה הגאונית הזאת.
רק לידיעה אנ ראיתי את האנימה ה1- זה הה פשוט אדיר במיוחד הסוף. בקרוב אתחיל את האנימה השניה אז אל תגלה ספוילירים מהאנימה השניה.[/quote]
הסוף של האנימה הראשונה מותיר הרבה שאלות, אתה לא אמור להבין הרבה בסוף העונה הראשונה. ב-R2 אתה מקבל את כל התשובות, והכל מסתדר.
[QUOTE=Rias Gremory;1351792]ממתי אתה קורא טו לאבו רו?
מי שקרא את המאנגה של יו יו האקשו, מתי העלילה נהית מענינת? קראתי עד פרק 12 והעלילה לא מעניינת.[/QUOTE]
אני מציע לך לראות את האנימה לפי דעתי היא יותר נחמדה והיא עוקבת אחרי המנגה כמעט לגמרי (יש שינויים פיצקים) ובלי פילרים אז זה תענוג אמיתי..
בכל מקרה אתה צריך לקרוא עוד הרבה נראה לי, באמצע הסאגה שהם הולכים לעשות את החירבושים כדי לעצור את החרג'וקים או מה שהם לא יהיו זה בסדר ומשם זה רק נעשה טוב יותר, אני לא בטוח אם אני אומר לך את זה בסדר נכון אבל אני זוכר ששם זה טוב O:
בכל מקרה, פשוט תראה את האנימה O: