-
[quote]התחלה:
את\ה האוואטר\ית החדש\ה ואת\ה יודע\ת שאת\ה צריך\כה ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושב איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .[/quote]
אני מעיף את עצמי למעלה עם סילון מים למעלה ולאחר מכן אני שולח גוש קרח במטרה שיתפוס אותו. אם הגוש תופס, אני גורם ללחץ של המים להרג של האיש.
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]
[B]ניר~[/B]
אתה מעיף את עצמך למעלה עם סילון מים ומנסה לתפוס את האיש בקרח. אתה לא תופס אותו והוא לועג לך. האיש יורה אליך להבה ארוכה בצורת דרקון ואתה שם לב שמהלבה שנשארה מהמסלול של הדרקון ותופס אותך בגוש לבה מוצקת.האיש אומר לך "אני כשף שמש,לוזר.".
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר לאמון "חמודי, אתה הפחדן פה, מנסה לקחת לי את הכשפות ולא להרוג אותי בקרב פנים מול פנים." וקורץ.אמון אומר "אני אעשה איתך עסק. אניי אחסום את צ'אקרות הכשפות שלך ואז נילחם פנים מול פנים. אם תנצח אני אחזיר לך את הכשפות,אם לא אז אתה תהיה חייב להצטרף אליי." אתה יוצר להבות ומנסה להרגיש את החיים בהן,אתה מצליח באופן מוזר להרגיש את הלהבה ומנסה לתת להן צורה של דרקון ולהפוך אותה לישות חיה ועוצמתית.אתה מנסה לירות ברק ואתה רואה שהברק נמצא בתוך ההדרקון ונותן לו חיים. הדרקון שורף את המקום ואתה רואה שאתה בבה סינג סה. הדרקון יורה אש ארגמן ענקית אל הבניינים ואל אמון ומצליח להתיך כמה בניינים מבלי לפגוע באנשים. אתה עומד לאבד שליטה על הדרקון ואתה רואה אותו מסתובב ותוקף אותך. אמון עומד לתת לך אגרוף שמרוקן בן אדם מכשפות.מה תעשה?(אם זה קצר אז תדע שזה נראה ערוך כשכתבתי את זה
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]
[B]דוד~[/B]
אתה רץ ובועט באוויר כדי ליצור כך להבה שמתפרצת מרגלך ופוגעת בגבם עד שהם נופלים. אתה צועק להם "תעצרו במקום פושעים!". טו טואד טוד אומר לך "אני חושב שאתה מכיר אותנו:אנחנו איום משולש שמורכב משאדי שין,טריפל ברייקר ברוק ואני,טו טואד טוד. תתרחק אם אתה לא רוצה צרות.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353768][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר לאמון "חמודי, אתה הפחדן פה, מנסה לקחת לי את הכשפות ולא להרוג אותי בקרב פנים מול פנים." וקורץ.אמון אומר "אני אעשה איתך עסק. אניי אחסום את צ'אקרות הכשפות שלך ואז נילחם פנים מול פנים. אם תנצח אני אחזיר לך את הכשפות,אם לא אז אתה תהיה חייב להצטרף אליי." אתה יוצר להבות ומנסה להרגיש את החיים בהן,אתה מצליח באופן מוזר להרגיש את הלהבה ומנסה לתת להן צורה של דרקון ולהפוך אותה לישות חיה ועוצמתית.אתה מנסה לירות ברק ואתה רואה שהברק נמצא בתוך ההדרקון ונותן לו חיים. הדרקון שורף את המקום ואתה רואה שאתה בבה סינג סה. הדרקון יורה אש ארגמן ענקית אל הבניינים ואל אמון ומצליח להתיך כמה בניינים מבלי לפגוע באנשים. אתה עומד לאבד שליטה על הדרקון ואתה רואה אותו מסתובב ותוקף אותך. אמון עומד לתת לך אגרוף שמרוקן בן אדם מכשפות.מה תעשה?(אם זה קצר אז תדע שזה נראה ערוך כשכתבתי את זה
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]
[B]דוד~[/B]
אתה רץ ובועט באוויר כדי ליצור כך להבה שמתפרצת מרגלך ופוגעת בגבם עד שהם נופלים. אתה צועק להם "תעצרו במקום פושעים!". טו טואד טוד אומר לך "אני חושב שאתה מכיר אותנו:אנחנו איום משולש שמורכב משאדי שין,טריפל ברייקר ברוק ואני,טו טואד טוד. תתרחק אם אתה לא רוצה צרות.".
[/COLOR][/QUOTE]
זה די ארוך חח.. אל תדאג
~~~
אנסה להתחמק מהאגרוף ומתקיפת הדרקון בכך שאפנה ימינה, אשחרר להבה כחולה גדולה על אמון בתקווה להשיג כמה שניות.
אחר כך ארוץ לכיוון אחד הבניינים. 'אני לא כזה מהיר, הם עוד מעט ישיגו אותי..' אחשוב ברחמים עצמיים ואביט לשמיים.
'בבקשה שזה יעבוד..' אתפלל. אשאף אוויר ככל יכולתי ואשרוק לספידי את השריקה הכי חזקה שאוכל.
-
[COLOR="Red"]
אתה פונה יחמינה ומתחמק מהדרקון. לין אומרת לך "אתה צריך לאלף את הדרקון או שכשפות השמש שלך תתקוף אותך לתמיד. אתה לא מצליח לפגוע באמון. אתה רץ אל אחד הבנייני וחושב 'אני לא כזה מהיר, הם עוד מעט ישיגו אותי..'. את קורא לספידי ושם לב שהמשווים על זנבך,ברצינות,הם על הזנב של ספידי.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353774][COLOR="Red"]
אתה פונה יחמינה ומתחמק מהדרקון. לין אומרת לך "אתה צריך לאלף את הדרקון או שכשפות השמש שלך תתקוף אותך לתמיד. אתה לא מצליח לפגוע באמון. אתה רץ אל אחד הבנייני וחושב 'אני לא כזה מהיר, הם עוד מעט ישיגו אותי..'. את קורא לספידי ושם לב שהמשווים על זנבך,ברצינות,הם על הזנב של ספידי.
[/COLOR][/QUOTE]
XD
~~~
"סעמק.." אמלמל ואעלה על הביזון במהירות, מנסה להתחמק ממכות האש של הדרקון. "ספידי רחף למעלה, ותנופף את הזנב!" אומר לו בזמן שאסתער על כמה משווים ואשחרר את הידיים שלהם מהביזון.
'לאלף את הדרקון..' אתהה לעצמי, 'יש לי רעיון'.
"ספידי, אחר כך אני רוצה שתעלה אחד הביניים, הגבוהים שביותר מפה ותנחית אותנו שם! כך נהיה רחוקים מאמון והמשווים, ונוכל לנסות לטפל בדרקון בשקט!" אצעק לו.
-
[quote]ניר~
אתה מעיף את עצמך למעלה עם סילון מים ומנסה לתפוס את האיש בקרח. אתה לא תופס אותו והוא לועג לך. האיש יורה אליך להבה ארוכה בצורת דרקון ואתה שם לב שמהלבה שנשארה מהמסלול של הדרקון ותופס אותך בגוש לבה מוצקת.האיש אומר לך "אני כשף שמש,לוזר.".[/quote]
"אמא שלך לוזר", אני אומר לו, עוטף את עצמי במים. "אני לא לבד" ומחכה לרגע הדרמטי שחבר שלי יתקיף. אני מנסה לסגור על השחצן בקרח ולקשור לו כך את הידיים (לחסום תנועה כדי שלא יהיה יצור אש)
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*מה מצחיק?
אתה ממלמל קלללות ועולה על הביזון. אתה אומר לספידי לנופףף את הזנב ולעוף למעלה,אתה מסתער על כמה משווים ומשחרר את הידיים שלהם מהביזון אבל אחד מהם לא מרפה, אתה עומד ליפול וספידי עומד להתרסק מכל המשווים שעולים עכשו(ספידי יכול להחזיק רק 3 אנשים). אמון עולה על הראש של ספידי ומעיף אותכם אל לוע הר געש רדום שברגע שאתה נכנס אליו הוא מתחיל לפעול.מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]
[B]ניר~[/B]
אתה אומר לנינג'ה "אימא שלך לוזר" ועוטף את עצמך במים. אתה מחכה לרגע הדרמטי שהחבר של יתקיף ואתה רואה מים פורצים מהרצפה ומשם מגיח החבר שלך. החבר שלל מוציא אותך מהלבה ומחטיף לנינג'ה כמה נגחות.אתה מנסה לסגור על השחצן בקרח ולא מצליח. הנינג'ה לוןכד את שניכם בלבה ואתם עומדים להינמס. הוא אומר לכם "כשפי שמש הרבה יותר חזקים מכשפי מים.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353802][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*מה מצחיק?
אתה ממלמל קלללות ועולה על הביזון. אתה אומר לספידי לנופףף את הזנב ולעוף למעלה,אתה מסתער על כמה משווים ומשחרר את הידיים שלהם מהביזון אבל אחד מהם לא מרפה, אתה עומד ליפול וספידי עומד להתרסק מכל המשווים שעולים עכשו(ספידי יכול להחזיק רק 3 אנשים). אמון עולה על הראש של ספידי ומעיף אותכם אל לוע הר געש רדום שברגע שאתה נכנס אליו הוא מתחיל לפעול.מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]
[B]ניר~[/B]
אתה אומר לנינג'ה "אימא שלך לוזר" ועוטף את עצמך במים. אתה מחכה לרגע הדרמטי שהחבר של יתקיף ואתה רואה מים פורצים מהרצפה ומשם מגיח החבר שלך. החבר שלל מוציא אותך מהלבה ומחטיף לנינג'ה כמה נגחות.אתה מנסה לסגור על השחצן בקרח ולא מצליח. הנינג'ה לוןכד את שניכם בלבה ואתם עומדים להינמס. הוא אומר לכם "כשפי שמש הרבה יותר חזקים מכשפי מים.".
[/COLOR][/QUOTE]
שהם על הזנב של ספידי /=
משחק מילים |:
~~~
אשלח קורים אל פתח הלוע סתם סתם..
אכנס לפאניקה באוויר, "ספידי!!!" אצעק ואשרוק לו, "תעלה למעלה אני יסתדר!".
לאחר הוראת הפקודה אפתח את עיניי לחריץ קטן ואביט אל תוך הר הגעש הפנימי ולאחר מכן אביט אל לוע ההר למעלה.
אנסה לגרום לגוף שלי לנוע כלפי מעלה בעזרת להבות אש שאוציא מן הרגליים ומהיידים, בתקווה שאצליח לעשות זאת בזמן.
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*אתה יודע איך לצוטט את התגובה רק שלך?
אתה קורא לספידי ואומר לו לעלות למעלה. אתה פותח את עינייך לחריץ קטן ומביט על לוע הר הגעש. אתה מנסה לגרום לגוף שלך לנוע כלפי מעלה בעזרת להבות אש שאתה מוציא מרגליך ומידיך בתקווה שתצליח לנוע כלפי מעלה בזמן. אתה עומד ליפול בדקה התשעים ואחת אבל הדרקון מאש מציל אותך ואתה רואה את הלהבה שבקצה זנבו מתחילה להיעלם אז אתה יוצר עוד דרקון. ממקד את כוחך לברק ויוצר מעל הברק מעטפת דרקון וקופץ עליה. אמון נופל יחד עם המשווים והדרקון מתקרב לספידי.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353696][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*נהנת לנהל את המ"ת?
אתה מתלהבת מהעובדה שאת בבה סינג סה ומסיירת בעיר. את אומרת לאנג ''אנג, אמון יעשה הכל כדי לקחת את הכשפות שלי, כבר עכשיו הוא חוטף כשפים ומנטרל את יכולת הכשפות שלהם, עד עכשיו הוא לא פעל ללכידה שלי, אבלץמה עם הוא יצליח ללכוד אותי?'' ומשערת שאת נראית מטורפת. אנג עונה לך "אמון הוא לא האיום. האיום הוא ירח אדום. ירח אדום הם חבורת פליטים משבט המים ומאומת האש שלובשים מסיכות ומאמינים בשוויון." את רואה פתאום חנות בגדים ומוצאת שם מסיכה כמו שרצית לקנות.
[/COLOR][/QUOTE]
לא יודעת אני אוהבת יותר מקוריים שלי
''אבל עדיין, מה ירח אדום יעשו לי? כל מה שהם יוכלו לעשות הוא לכלוא אותי ולפצוע אותי מעט במקרה הכי גרוע, אבל אמון יכול לקחת ממני את הכשפות! אהיה חסרת הגנה לחלוטין, חוץ מזה לא שמעתי על שום פעולה של ירח אדום בעיר'' אומר לאנג
''אני רוצה לחזור לעיר הרפובליקה'' אומר לאנג
-
[QUOTE=Tobi...;1353822][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*אתה יודע איך לצוטט את התגובה רק שלך?
אתה קורא לספידי ואומר לו לעלות למעלה. אתה פותח את עינייך לחריץ קטן ומביט על לוע הר הגעש. אתה מנסה לגרום לגוף שלך לנוע כלפי מעלה בעזרת להבות אש שאתה מוציא מרגליך ומידיך בתקווה שתצליח לנוע כלפי מעלה בזמן. אתה עומד ליפול בדקה התשעים ואחת אבל הדרקון מאש מציל אותך ואתה רואה את הלהבה שבקצה זנבו מתחילה להיעלם אז אתה יוצר עוד דרקון. ממקד את כוחך לברק ויוצר מעל הברק מעטפת דרקון וקופץ עליה. אמון נופל יחד עם המשווים והדרקון מתקרב לספידי.
[/COLOR][/QUOTE]
מי לא..? פשוט אין לי כוח, ואתה יודע שאני זה ספיידי.. S:
~~~~~
"ספידי! תתרחק ממנו! יש לו כוח קטלני! ברח, כשאני יגמור פה אני ישרוק לך!" אומר לו ואחכה שיבצע את הפקודה וירחיק מהמקום.
אשליך אש לעבר הדרקון כדי לעורר את תשומת ליבו. 'עכשיו, איך אני מאלף אותו..?' אשאל את עצמי.
בזיק מחשבה, אביט על עיניו ואתכופף כדי להשתחוות לו, לא מסיר את עיניי ממנו, ליתר ביטחון שהוא לא יעשה שום מעשה פזיז.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את קונה את המסכה ואז אומרת לאנג "מה ירח אדום יעשו לי? כל מה שהם יעשו לי זה לפצוע אותי אבל אמון יכול לקחת ממני את הכשפות!" אנג אומר לך "ירח אדום חזקים יותר מאמון. הדבר הכי חלש שהם עושים זה לאייד בן אדם,הם יכולים לאייד אפילו את האוואטר! אני פגשתי אותם מזמן ואם לא הייתי מגיע למצב האוואטר והודף את הכשפות שלהם!. אני רק לא רוצה שתבטחי בהם ותישרפי,פשוטו כמשמעו(אני בקטע של משחקי מילים,עם עומר זה המשפט:הם על הזנב)." הנינג'ה מגיע אלייך ורואה אותך לבושה כנינג'ה ושואל עם מי את מדברת.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר לספידי להתרחק מהדרקון והדרקון זז מספידי ומתחיל לדבר אליך "אילפת אותי בזמן הקרב עם האיש במסכה,אם תיתן לי להישאר איתץך אני אהפוך לדרקון אמיתי ואצטרף אליך." אתה רואה את אמון קופץ אלייך ולין שמגיעה מתוך הר הגעש(איך אומרים,אהבה בוערת) ומנסה לאייד את אמון שמנסה לקחת את הכשפות שלה. אתה מנסה לעזוא ללין ואתם עומדים להתרסק בתוך הר געש פעיל. אתה רואה חייל של אומת האש קופץ אליכם ומאייד חלק מהר הגעש.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353682][COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור[/B]
*חשבתי שזה יימשך יותר. וזה היה כי הייתי נואש למחליף והאפשרויות הן:אתה או פלופי שזה לא רעיון ממש טוב לעומר ולטל. עומר לא יכל לכתוב אפילו רקע וטל היא מה שנשאר.
הבחורה אומרת :"הם שכחו אותי בטעות. אני לא קוקסינל משום שלא אמרתי לך שאני בן,אתה הנחת את זה בעצמך. ותיזהר." אתה צוחק מהאיום של לין ורואה אותה מאיידת פורץ בידה בלבד.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אוקי
----------------
אני משתחוווה ללין הגדולה לכמה דקות ולא אומר לה מילה. לאחר כמה דקות שאני משתחווה לה אני קם ואומר לה " סורי סנפאי שהעלבתי , פשוט חשבתי שאת גבר בהתחלה ועכשיו את בת, אז חשבתי שאת קוסינל, לפי הדעה שלי. טוב בבקשה אל תהרגי אותי, אני אולי סאדיסט אך לא רוצה למות. אני אעשה כל בשביל רק שלא תהרגי אותי,. בקשה אעשה כל מה שתרצי, גברתי לין".
-
[QUOTE][COLOR="Red"]ספיידי~
אתה אומר לספידי להתרחק מהדרקון והדרקון זז מספידי ומתחיל לדבר אליך "אילפת אותי בזמן הקרב עם האיש במסכה,אם תיתן לי להישאר איתץך אני אהפוך לדרקון אמיתי ואצטרף אליך." אתה רואה את אמון קופץ אלייך ולין שמגיעה מתוך הר הגעש(איך אומרים,אהבה בוערת) ומנסה לאייד את אמון שמנסה לקחת את הכשפות שלה. אתה מנסה לעזוא ללין ואתם עומדים להתרסק בתוך הר געש פעיל. אתה רואה חייל של אומת האש קופץ אליכם ומאייד חלק מהר הגעש.[/COLOR][/QUOTE]
אנסה לתפוס בדרקון., ולהעלות את לין. במידה וזה לא עובד אקרא לו שיבוא לתפוס אותנו מלוע ההר.
"עשית לי מספיק צרות.." אומר ללין, "בואי פשוט נתחפף מפה.." אוסיף ואפנה אל הדרקון. "תחזור לבה סינג סה, שם נהיה בטוחים! לא יכניסו את אמון לשם!" אומר לו.
אביט על הנזק שגרמנו להר ולעיר. "אני מעכשיו ייקרא לך קרנג', זה אומר טבח. טוב, זה מה שגרמת עד עכשיו.." אמלמל.
~~~~~
[SPOILER]XD
יש אויב לספיידרמן בשם קרנג' חח בגלל זה קראתי לו ככה
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/a/a1/Venom_Vs._Carnage_Vol_1_1.jpg/250px-Venom_Vs._Carnage_Vol_1_1.jpg[/IMG]
(זה האדום שקורע את ונום)[/SPOILER]
-
[QUOTE=Tobi...;1353848][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את קונה את המסכה ואז אומרת לאנג "מה ירח אדום יעשו לי? כל מה שהם יעשו לי זה לפצוע אותי אבל אמון יכול לקחת ממני את הכשפות!" אנג אומר לך "ירח אדום חזקים יותר מאמון. הדבר הכי חלש שהם עושים זה לאייד בן אדם,הם יכולים לאייד אפילו את האוואטר! אני פגשתי אותם מזמן ואם לא הייתי מגיע למצב האוואטר והודף את הכשפות שלהם!. אני רק לא רוצה שתבטחי בהם ותישרפי,פשוטו כמשמעו(אני בקטע של משחקי מילים,עם עומר זה המשפט:הם על הזנב)." הנינג'ה מגיע אלייך ורואה אותך לבושה כנינג'ה ושואל עם מי את מדברת.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''הרוח של אנג'' אומר בשיא הטבעיות
''מזהים אותי בתלבושת הזאת?'' אשאל את הנינג'ה
אני אחליט, שעם אנג צודק כדאי לי להכין רשימה של כל חברי ירח אדום
מה הכשפות וכח של כל חבר צוות ואיפה הם פועלים
אני אשאל את אנג על מה שהוא יודע וארשום שאגיע הביתה