-
לאחותי (בת 6) יש יום הולדת 7 בקרוב :\ אין לי ממש כסף כרגע אז חשבתי על מתנה מקוריתxd
היא ממש אוהבת שאני ממציאה לך סיפורים שכוללים אותה בתור אחת הדמויות הראשונות והיא גם נורא אוהבת אגדות אז היה לי רעיון ממש מגניב לסיפור שחשבתי לכתוב לה (מושקע איזה 30 עמודים או יותרxd ) בתור מתנה היא תאהב לדעתכם?
-
[quote=Adolf Hitler;1386627]כינוי חדש D:[/quote]
יימח שמך...?
[quote=Ilan;1386628]פשוט אנשים לא אהבו שקישי עשה טעות בטיימליין שלו בפרק והרבה מיואשים שזה לא סאסקה מהעתיד או כפיל זאטסו.
תכלס הרוב לא אומרים כדי לא לספיילר.[/quote]
אני לא יודע מה אנשים חושבים, אני יודע מה אני חושב. האופי של הזהות של טובי, כפי שהוא מוכר לנו מן העבר, ממש לא הולם את השאיפות של טובי, אולי מבחינת זמן זה גם לא אפשרי, אני לא יודע, אני לא בקיא בזה. היו הרבה מאוד דברים שהיה אפשר לעשות שהיו הופכים את זה למעניין, אך ההתפתחות האחרונה היא פשוט אידיוטית.
-
תשנה את השם של האשכול לנו"ד לכושים *בלבד*
ומה קורה אנשים :d?
-
בואנה
נכנסתי לפייסבוק נהיה לי ציר זמן =_[
עכשיו בכלל הלך לי החשק לפייסבוק מחקתי אותו שוב
-
[quote=Wendy;1386630]לאחותי (בת 6) יש יום הולדת 7 בקרוב :\ אין לי ממש כסף כרגע אז חשבתי על מתנה מקוריתxd
היא ממש אוהבת שאני ממציאה לך סיפורים שכוללים אותה בתור אחת הדמויות הראשונות והיא גם נורא אוהבת אגדות אז היה לי רעיון ממש מגניב לסיפור שחשבתי לכתוב לה (מושקע איזה 30 עמודים או יותרxd ) בתור מתנה היא תאהב לדעתכם?[/quote]
תכתבי מה שקורה בפיירי טייל רק שבמקום לוסי תשימי אותה
-
[quote=Rated_R;1386634]בואנה
נכנסתי לפייסבוק נהיה לי ציר זמן =_[
עכשיו בכלל הלך לי החשק לפייסבוק מחקתי אותו שוב[/quote]
וטוב עשית. בכך עזרת לעולם להפוך למקום טוב יותר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1386636]וטוב עשית. בכך עזרת לעולם להפוך למקום טוב יותר.[/QUOTE]
חחחח נמאס לי פשוט מהפייסבוק השתעממתי ממנו
-
[QUOTE=LordAbizi;1386631]יימח שמך...?
אני לא יודע מה אנשים חושבים, אני יודע מה אני חושב. האופי של הזהות של טובי, כפי שהוא מוכר לנו מן העבר, ממש לא הולם את השאיפות של טובי, אולי מבחינת זמן זה גם לא אפשרי, אני לא יודע, אני לא בקיא בזה. היו הרבה מאוד דברים שהיה אפשר לעשות שהיו הופכים את זה למעניין, אך ההתפתחות האחרונה היא פשוט אידיוטית.[/QUOTE]
יא חתיכת ילד זין מי אתה שתגיד לי שימח שמי אומרים כאלה דברים רק על נאצים חתיכת ילד חרא
-
[quote=Rated_R;1386637]חחחח נמאס לי פשוט מהפייסבוק השתעממתי ממנו[/quote]
למה להציג את הדברים באור שלילי שכזה? את אותה עובדה אפשר להסביר אחרת: הבנת שפייסבוק זה המקור לכל מה שרע בעולם, ולכן כאות מחאה השמדת אותו.
@Adolf Hitler
אני לא מכיר הרבה אדולף היטלר-ים שלא היו נאצים...
-
[quote=LordAbizi;1386639]למה להציג את הדברים באור שלילי שכזה? את עובדה אפשר להסביר אחרת: הבנת שפייסבוק זה המקור לכל מה שרע בעולם, ולכן כאות מחאה השמדת אותו.[/quote]
WTF?
-
[QUOTE=Rated_R;1386562]=[COLOR="Blue"]_[/COLOR][
אני שונאת אותך על ההודעה הזאת
אם אלכס הצליח להיות פה אסד גם שהוא היה בצבא גם אתה יכול להשאר[/QUOTE]
אלכס היה ג'ובניק חחח
-
הקוראן היה קיים לפני הפייסבוק.
-
[QUOTE=D.SexStyle;1386642]אלכס היה ג'ובניק חחח[/QUOTE]
גם נכון :um_face:
-
הכינויים שונים אבל אני עדיין לא קולט מי זה אילן ומי זה אופיר :s
-
[quote=Ilan;1386643]הקוראן היה קיים לפני הפייסבוק.[/quote]
אתה רומז בעצם שהקוראן הוא המקור לכל מה שרע בעולם. אם זה נכון או לא אני לא יכול לדעת, משום שמעולם לא עיינתי בתוכן של הקוראן. לעומת זאת, הדת האיסלאמית כן מטיפה לטובת ג'יהאד, שזה לדעתי דבר טוב מאוד, הכרזת מלחמה קדושה כנגד דברים שעומדים בסתירה מוחלטת לדת (תהא אשר תהא הדת הזו).
זה חשוב שיהיה אפשר לעשות דברים כאלה.