מתי sao יצא?;;;;;;;;;;
Printable View
מתי sao יצא?;;;;;;;;;;
[QUOTE=nymph;1404448]מתי sao יצא?;;;;;;;;;;[/QUOTE]
אולי מחר...
לא!!!!!!!!!!!!111 בא לי היום
[QUOTE=nymph;1404450]לא!!!!!!!!!!!!111 בא לי היום[/QUOTE]
אז באסה לך ;;
את באה אחד על אחד בלול?
[QUOTE=nymph;1404448]מתי sao יצא?;;;;;;;;;;[/QUOTE]
הפרק כבר יצא אבל RAW אם את רוצה תרגום אני מאמין שהיום בלילה או מחר בשעות המוקדמות של הבוקר יהיה תרגום.
היי
קראתי קצת על ההמשך מסתבר שהם הולכים למשחק רשת אחר.. אם זה היה נגמר בפרק 14 זה היה מספיק
מישהו יודע איפה אני יכול לצפות בגמר אליפות העולם בלול (באיזה אתר)?
עוד מעט אני משתמש מתקדם..
צבע המשתמש הכי חרא בפורום )):
[QUOTE=Bamba Style;1404464]עוד מעט אני משתמש מתקדם..
צבע המשתמש הכי חרא בפורום )):[/QUOTE]
אם אתה מתקדם זה אומר שאתה יכול לעזור לי לחפש את האתר שבו אני יוכל לראות את הגמר בLOL
נכון שאתה יודע איזה אתר?
חייב... לשחק... Lol!
[QUOTE=Ilan;1404462]קראתי קצת על ההמשך מסתבר שהם הולכים למשחק רשת אחר.. אם זה היה נגמר בפרק 14 זה היה מספיק[/QUOTE]
על מה אתה מדבר? ההמשך הרבה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו~ אולי תשתעמם בפרק 15 כי טוב... הם רק חזרו מSAO אבל ההמשך צריך להיות טוב (רק איך הם הולכים לעשות את כל זה ב10 פרקים...)
ספויילרים~
[SPOILER]הארק של ALO(ווליומים 3-4) הרבה יותר טוב מSAO(ווליומים 1-2) חוץ מזה שאחרי ALO בווליום 5 הוא גם עובר לGGO(ווליומים 5-6 כנראה לפי השמות אני רק בסוף של 5 אז לא יודע~) (שזה עוד משחק רשת~) [/SPOILER]
אה אוקיי.. זה לא שאפסיק לצפות בזה.. אני מקווה שהמשחק החדש יהיה מעניין כמו SAO נראה לי שלא הספיקנו להכיר מספיק את SAO [COLOR="Yellow"]לפני שהוא נהרס[/COLOR]
איזה מטומטם זה גארן VS גארן
כי הם כל שניה צועקים "For Demacia!"
זה כאילו שהם תאומים זהים שנלחמים על בחורה בשם דמסיה XD
כן, כל הדמויות בסיפור שלי מייצגות איזשהו הבט באישיות שלי, ואני יכול להתחבר לכל הדמויות בסיפור שלי. אני די אוהב את פים, עם האופי הכאוטי שלו, והעובדה שהוא פשוט עושה מה שבא לו בשם האומנות, ופחות מעניין אותו אם הוא שורד את הקרב או לא.
כפי שכתבתי בשכתוב של פרק 2, בתרגיל ההסתערות של פים, לאחר שסיים אותו:
[spoiler]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]למעלה מארבעים התלמידים פרט לפים מצמצו כולם בחוזקה כשפים סיים את התרגיל. גאה בעצמו, ירד פים לקבל את המשוב של סילינור. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"זה היה... מעוות." התחיל סילינור. 'מעוות' לא הייתה המילה לה ציפה פים. "אין לי מושג למה חשבת שדבר כזה יעבוד, או איך בכלל המחשבה על דבר כזה הגיעה לך לראש. כל התרגיל שלך נראה כאילו פשוט עשית את הדבר הראשון שבא לראש שלך. ובכן, כאן זה עבד, אך כפי שאמרתי קודם, אל תבנה על זה. אולי הקטע של הריצה כן יעבוד באופן כללי, אבל אתה מבזבז ככה ה-ר-ב-ה יותר אנרגיה ממה שמבזבז מישהו שפשוט רץ אל הגבעה. ההבדל הזה יכול להרוג אותך. והצבת החרב באדמה... פשוט לא. מפלצת חכמה יותר, למשל קטלומסיס, פשוט תשרוף אותך. אף על פי שהצלחת לסיים את התרגיל, התרגיל שלך בפירוש לא היה טוב."[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]פים היה יכול להעלב מהמשוב הזה, אך הוא בסך הכל משך בכתפיו, ופטר את כל העניין בכך שלסילינור אין טעם טוב באומנות. הוא היה בטוח שהוא ביצע את התרגיל יותר טוב מכל שאר התלמידים.[/FONT][/SIZE]
[/spoiler]
טכניקת בובת העץ של ג'אוורה... אני גאה בעצמי על שהעתקתי את זה מנארוטו... זה משתלב יפה בהרבה מקומות.