אנג'ל ~
'אני לא הייתי מעלה על הדעת להתעלל בך שוב.' צחקק הדמון וליקק את פניך. 'אתה מוצא חן בעיניי מאוד!'
Printable View
אנג'ל ~
'אני לא הייתי מעלה על הדעת להתעלל בך שוב.' צחקק הדמון וליקק את פניך. 'אתה מוצא חן בעיניי מאוד!'
[quote=the charmander;1466064]אנג'ל ~
'אני לא הייתי מעלה על הדעת להתעלל בך שוב.' צחקק הדמון וליקק את פניך. 'אתה מוצא חן בעיניי מאוד!'[/quote]
'אז מה השם שלך?' אשאל את הדמון בזמן שאני מלטף את ראשו.
אנג'ל ~
'אין לי שם.' אמר האראן. 'אתה זה שנותן לי שם. רק אל תקרא לי בונזו או פלוטו...'
[QUOTE=The Charmander;1466066]אנג'ל ~
'אין לי שם.' אמר האראן. 'אתה זה שנותן לי שם. רק אל תקרא לי בונזו או פלוטו...'[/QUOTE]
'פאנג' אומר בקצרה.
אנג'ל ~
'פאנג?' אמר פאנג בשמחה. 'תודה לך על השם.'
"סיימת כבר להתמרח על הדמון שלך?" ירתה סטף. "יחסי מין עם דמון אסורים. החוק אוסר זאת... בואו נעוף מכאן. איך נמצא את הפורטל עכשיו..."
[quote=the charmander;1466068]אנג'ל ~
'פאנג?' אמר פאנג בשמחה. 'תודה לך על השם.'
"סיימת כבר להתמרח על הדמון שלך?" ירתה סטף. "יחסי מין עם דמון אסורים. החוק אוסר זאת... בואו נעוף מכאן. איך נמצא את הפורטל עכשיו..."[/quote]
"איך לעזאזל אני אמור לדעת איפה נמצא הפורטל ?"אשאל.
[quote=the charmander;1466052][b][color=darkred]מייקל ~
אתה ניגש לשוק והמון האנשים מרשים אותך בשנית. אנשים מכל כיוון ניגשים אליך ומציעים לך כל מיני דברים לקנות בזיל הזול. צורחים בחוסר נימוס והצפיפות גאתה. אתה מגלה שלמצוא אלף אחד בקהל רבים, עשוי לקחת זמן.[/color]
[/color][/b][/quote]
"ויקטור, ויקטור! היכן אתה ? המאסטר מחפש אותך!" הגביר את קולי.
[quote=the charmander;1466052][b][color=darkred]
[color=purple]אנייה ~
לאחר שאת מסבירה לעובר אורח כיצד הגעת לגלאריה, הוא מציע לך בחום לעקוב אחריו. הוא היה אלף גבוה קומה ומקריח. לבש חולצת טי שרט וג'ינס ושיערו המתולתל היה אפור. זנבו היה אפור כהה אף הוא ועיניו היו חומות. הוא הוביל אותך לתוך חנות קטנה שבה היה מקרר ישן, דומה מאוד למקרר שממנו באת. "זה עשוי להיות לך לעזר." אמר האלף, שהתברר כבעל החנות הישנה שהשלט הכל שמעלהם בה התנוסס "סטיבנס - מה שאנרגיה כבר לא יכולה לתקן."[/color]
[/color][/b][/quote]
אודה לאדם ואכנס לחנות ואגש למוכר ואשאל אם דרך המקרר הזה אוכל לחזור לביתי
[b][color="darkorange"]אנג'ל ~
"אני מדברת אל עצמי טמבל! אתה לא עושה את זה לפעמים?" ירתה סטף לעברך. היא ממשיכה להוביל את הדרך ואתם מוצאים לעצמכם את הדרך החוצה. שער מאבן ענקי נפתח וסטף מיהרה לשלם לאלף שלחש לה משהו באוזן. היא ענתה לו בתקיפות ונראה שהתפתח בניהם ויכוח חריף. אתה מצליח לשמוע רק משפט אחד. "הוא ממש לא מעניין אותי עכשיו, אני עם אחי, זה מסוכן!"
[/color][/b]
[color="purple"][b]מייקי ~
אתה פוגש אנשים שונים ומשונים אך איש מהם לא מזדהה כויקטור. לאחר כמה דקות מגיע אליך אדם עם שפם עבה ואומר לך. "היי ילד, קוראים לי ויקטור! מה אני יכול לעשות למענך?" הוא שואל אותך בקול עמוק ומחוספס.
[/b][/color]
[b][color="darkred"]אנייה ~
המוכר מראה לך את המקרר ואת מבינה שעלייך להיכנס פנימה. את נכנסת והמקרר צוחק בקול רם, רועד מספר שניות והדלת שלו נפתחת מיד. את יוצאת החוצה מלווה בדמון שלך ומזהה את הבית של הזקנה, אך הפעם הוא היה ריק.[/color][/b]
[quote=the charmander;1466214][b][color="darkorange"]
המוכר מראה לך את המקרר ואת מבינה שעלייך להיכנס פנימה. את נכנסת והמקרר צוחק בקול רם, רועד מספר שניות והדלת שלו נפתחת מיד. את יוצאת החוצה מלווה בדמון שלך ומזהה את הבית של הזקנה, אך הפעם הוא היה ריק.[/color][/b][/quote]
'טוב זה מוזר' אחשוב לעצמי ואצא מהבית של הזקנה ואחזור לביתי
[b][color="purple"]אנייה ~
את ממהרת לעבר ביתך ומגלה להפתעתך זעקות רמות. את לא רגילה לשמוע את הוריך רבים אך קולם נשמע חזק מבעד לסלון. את נכנסת לסלון והמריבה נגדעת והם מביטים בך במבוכה. אמך מצביעה לעבר וויולו ולוחשת "מה זה..." בדמעות. היא נראתה מפוחדת... [/color][/b]
[quote=the charmander;1466214][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
"אני מדברת אל עצמי טמבל! אתה לא עושה את זה לפעמים?" ירתה סטף לעברך. היא ממשיכה להוביל את הדרך ואתם מוצאים לעצמכם את הדרך החוצה. שער מאבן ענקי נפתח וסטף מיהרה לשלם לאלף שלחש לה משהו באוזן. היא ענתה לו בתקיפות ונראה שהתפתח בניהם ויכוח חריף. אתה מצליח לשמוע רק משפט אחד. "הוא ממש לא מעניין אותי עכשיו, אני עם אחי, זה מסוכן!"
[/color][/b]
[color="purple"][b]מייקי ~
אתה פוגש אנשים שונים ומשונים אך איש מהם לא מזדהה כויקטור. לאחר כמה דקות מגיע אליך אדם עם שפם עבה ואומר לך. "היי ילד, קוראים לי ויקטור! מה אני יכול לעשות למענך?" הוא שואל אותך בקול עמוק ומחוספס.
[/b][/color]
המוכר מראה לך את המקרר ואת מבינה שעלייך להיכנס פנימה. את נכנסת והמקרר צוחק בקול רם, רועד מספר שניות והדלת שלו נפתחת מיד. את יוצאת החוצה מלווה בדמון שלך ומזהה את הבית של הזקנה, אך הפעם הוא היה ריק.[/color][/b][/quote]
"מה מסוכן?" אשאל בסקרנות
"אתה יודע אחי הקטן, ממש במקרה הפעם, זה ממש לא קשור אליך. אני יודעת שאתה מורגל לחשוב שהעולם סובב סביבך אבל בתכלס אתה במקרה הזה טועה." אמרה סטף בחיוך מנומס. "בקיצור פרצוף תחת, אנחנו זזנו. תמסור לו שיבחר אצבע וישב עליה, יום טוב."[/color][/b]
[QUOTE=The Charmander;1466220][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
"אתה יודע אחי הקטן, ממש במקרה הפעם, זה ממש לא קשור אליך. אני יודעת שאתה מורגל לחשוב שהעולם סובב סביבך אבל בתכלס אתה במקרה הזה טועה." אמרה סטף בחיוך מנומס. "בקיצור פרצוף תחת, אנחנו זזנו. תמסור לו שיבחר אצבע וישב עליה, יום טוב."[/color][/b][/QUOTE]
אעקוב אחריי סטף
אתה ממשיך לעקוב אחרי סטף ואתה מובל חזרה לקומה האמצעית של הקניון, היא בדיוק עומדת לצאת מהקניון כשהיא מבחינה במישהו. היא עוקבת אחריו עם עיניה ונראית מאוד מוטרדת.
'מה לדעתך קורה לה?' שואל פאנג. היא מביטה בך ונראית מבולבלת לחלוטין, נראה שהיא מתחבטת במשהו.[/color][/b]