@LordAbizi זה לא משפיע על הרקע כי אני עדיין רוצה האונדור
Printable View
@LordAbizi זה לא משפיע על הרקע כי אני עדיין רוצה האונדור
[QUOTE=The Charetard;1485206]@LordAbizi תיקנתי עוד לפני שהגבת לארון אבל עדיין מצפה להאונדור[/QUOTE]
הוספתי לך התחלה.
[QUOTE=Ritsuka kun;1485200]דווקא כשאני רואה את זה יש בזה משהו ^ חח[/QUOTE]
[QUOTE=TheHeliolisk;1485204]אני לא מאמין בכל ההששוואות פה, אבל אם תחשוב על זה תראה שיש פה תבנית התחדשות:
אבן, עטלף, חפרפרת, לאבדיסק חדש, מדוזה חדשה, ויש עוד כמה[/QUOTE]
העטלפים לא דומים בכלל, הדבר היחיד שמקשר בינהם זה הBAT בסוף השם.
סנדסלאש פחות או יותר מבוסס[URL="https://en.wikipedia.org/wiki/Pangolin"] על זה[/URL], יותר מאשר על חפרפרת. וממילא הם לא מזכירים זה את זה
אינלי מושג עם מי אתה מתכוון להשוות את המדוזה. עם טנטקול? הם גם ממש לא דומים..
לאבדיסק היחיד שאיכשהוא אני יכול לומר שזה די קופי, שזה כבר לא בסדר.
כאילו, בכל מה שהצגת באמת יש אלמנטים שמזכירים.
אבל אני מניח שזה חלק מהקטע שביונובה יש 'זנים שלא נראו קודם', שהם פחות או יותר דומים לקיימים רק שונים. וזאת כדי להראות איך X התפתח ביונובה, ואיך התפתח בכל מקום אחר.
נניח מראקטאס וקקניאה, בואפלנט וטאורוס, הם דומים בגזע ובסוג אבל ממש שונים
חבל שאי אפשר לומר את אותו דבר על לאבדיסק ואמולמלומא
[QUOTE=Hitman;1485213]העטלפים לא דומים בכלל, הדבר היחיד שמקשר בינהם זה הBAT בסוף השם.
סנדסלאש פחות או יותר מבוסס[URL="https://en.wikipedia.org/wiki/Pangolin"] על זה[/URL], יותר מאשר על חפרפרת. וממילא הם לא מזכירים זה את זה
אינלי מושג עם מי אתה מתכוון להשוות את המדוזה. עם טנטקול? הם גם ממש לא דומים..
לאבדיסק היחיד שאיכשהוא אני יכול לומר שזה די קופי, שזה כבר לא בסדר.
כאילו, בכל מה שהצגת באמת יש אלמנטים שמזכירים.
אבל אני מניח שזה חלק מהקטע שביונובה יש 'זנים שלא נראו קודם', שהם פחות או יותר דומים לקיימים רק שונים. וזאת כדי להראות איך X התפתח ביונובה, ואיך התפתח בכל מקום אחר.
נניח מראקטאס וקקניאה, בואפלנט וטאורוס, הם דומים בגזע ובסוג אבל ממש שונים
חבל שאי אפשר לומר את אותו דבר על לאבדיסק ואמולמלומא[/QUOTE]
לא אמרתי שיש דמיון ויזואלי גדול, דמיון קונספטי: של פוקימון מדוזי, אבן, עטלף, משהו מסוג אדמה עם טפרים... כמו שאמרת על האבולוציה הנפרדת.
לדעתי בדור 5 פשוט יש יותר מידי פוקימונים וכמה מהם פשוט לא צריכים להיות קיימים...
[QUOTE=Bard;1485218]לדעתי בדור 5 פשוט יש יותר מידי פוקימונים וכמה מהם פשוט לא צריכים להיות קיימים...[/QUOTE]
אתה לא צריך להיות קיים!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Hitman;1485221]אתה לא צריך להיות קיים!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
:(
אני לא אומר שאין פוקימונים טובים בדור החמישי,כי יש אבל יש הרבה פוקימונים שנראה כאילו הם נוצרו רק כדי להעלות את המספר
3 קופים שהמטרה היחידה שהם קיימים היא בשביל לעבור את המכון הראשון
הפיתוחים של ה3 קופים
גלידה עם גביע קטן
גלידה עם גביע גדול
שתי גביעי גלידה מחוברים
2 גלגלי שיניים מעופפים
3 גלגלי שיניים מעופפים
3 גלגלי שיניים מעופפים עם טבעת מסביבם
פ'ציריסו עם כנפיים
ועוד
למה כל האנשים ביונובה נראים כמו דמויות של ווי באנימה
[quote=bard;1485223]:(
אני לא אומר שאין פוקימונים טובים בדור החמישי,כי יש אבל יש הרבה פוקימונים שנראה כאילו הם נוצרו רק כדי להעלות את המספר
3 קופים שהמטרה היחידה שהם קיימים היא בשביל לעבור את המכון הראשון
הפיתוחים של ה3 קופים
גלידה עם גביע קטן
גלידה עם גביע גדול
שתי גביעי גלידה מחוברים
2 גלגלי שיניים מעופפים
3 גלגלי שיניים מעופפים
3 גלגלי שיניים מעופפים עם טבעת מסביבם
פ'ציריסו עם כנפיים
ועוד[/quote]
כי מגנט שמתפתח לשלושה מגנטים יותר טוב, פוקימון פוכדור שמתפתח לאותו הדבר בצבעים הפוכים, פוקימון נוזל סגול שמתפתח לאותו הדבר רק בגדול יותר, פוקימון צפרדע שמתפתח לliterally אותו הדבר רק כועס, ארבע ביצים, בולבול בתוך האדמה שמתפתח לשלושה בולבולים בתוך האדמה.
לא משנה איך תסתכל על זה, זה לא שונה.
[QUOTE=Hitman;1485225]כי מגנט שמתפתח לשלושה מגנטים יותר טוב, פוקימון פוכדור שמתפתח לאותו הדבר בצבעים הפוכים, פוקימון נוזל סגול שמתפתח לאותו הדבר רק בגדול יותר, פוקימון צפרדע שמתפתח לliterally אותו הדבר רק כועס, ארבע ביצים, בולבול בתוך האדמה שמתפתח לשלושה בולבולים בתוך האדמה.
לא משנה איך תסתכל על זה, זה לא שונה.[/QUOTE]
פוקימון צפרדע שמתפתח לliterally אותו הדבר רק כועס
wat?
poliswag
poliwrath
זוכרים שהיה איזה קומיקס של פוקימון נאזלוק? זוכרים איך קראו לו?
מי זה סהר ולמה הוא הפליץ?
[QUOTE=Hitman;1485225]כי מגנט שמתפתח לשלושה מגנטים יותר טוב, פוקימון פוכדור שמתפתח לאותו הדבר בצבעים הפוכים, פוקימון נוזל סגול שמתפתח לאותו הדבר רק בגדול יותר, פוקימון צפרדע שמתפתח לliterally אותו הדבר רק כועס, ארבע ביצים, בולבול בתוך האדמה שמתפתח לשלושה בולבולים בתוך האדמה.
לא משנה איך תסתכל על זה, זה לא שונה.[/QUOTE]
כן מגנטון באמת מטופש אבל מגנזון (למרות שהוא בא רק בדור 4) הוא סיבה מספיק טובה בשביל שהוא יהיה קיים
אין לי מושג מי זה הצפרדע ואל תעז ללכלך על דיגלט ככה
[QUOTE=Bard;1485231]כן מגנטון באמת מטופש אבל מגנזון (למרות שהוא בא רק בדור 4) הוא סיבה מספיק טובה בשביל שהוא יהיה קיים
אין לי מושג מי זה הצפרדע ואל תעז ללכלך על דיגלט ככה[/QUOTE]
הצפרדע (או ראשן יותר נכון) הוא poliSWAG כמובן