-
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, צהריים
--[/I]
גסטלי נושך פעם נוספת את גראולייט. גרואולייט מנסה שוב פעם לבעוט בגסטלי, אך התנועה שלו איטית מדי הפעם, בגלל העייפות, וגסטלי מצליח לברוח ממנו בזמן ולא להיפגע.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום, צהריים
--
[/I]גיבל לא מתנגד, ואתם ממשיכים ללכת בדרככם צפונה לורידיוס אנטום. השמש מטפסת למעלה, וכבר עוברת את שיא הגובה שלה בשמים, ואחרי זמן מה נכנסת בך המחשבה שמתישהו בזמן הקרוב לעשות הפסקה קצרה יהיה רעיון טוב.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
--[/I]
הונטר שולח מהעיניים שלו את הקרניים האפלות שהן צל לילה שפוגעות במגבי. מגבי ממהר לאסוף אדמה לידיו, וזורק אותה על הונטר. הונטר מנסה לברוח מזה, אך קצת נכנס לו לעיניים, והוא נאלץ לעצום את עיניו ולנקות את עיניו עם ידיו. מגבי מנצל את הזדמנות וקופץ על הונטר.
"הונטר, תזרוק אותו ממך!" מורה חוזה. אחת הידיים של הונטר עוזבת את עיניו, מוצאת את מגבי, וזורקת אותו מהונטר. נראה שהראייה של הונטר חזרה לקדמותה.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק - צ'ארלוגם, צהריים
--[/I]
בנדר ואתה חוזרים לשביל, והולכים לצד השני שלו שרחוק מהים. אתם מתרחקים מעט מהשביל עד שבנדר אומר לך שפה לדעתו זה מספיק רחוק. אתם מתקדמים כמה שעות ללא הפרעות, ולבסוף הדרך מתעקלת מעט, ויש פיצול שמוביל לצ'רלוגם. בנדר עוצר אותך.
"אני לא יכול להיכנס ככה לעיר, במדים. לך לעיר, נסה להשיג לי בגדים נורמליים. לא אכפת לי איך, מצידי תגנוב מחבל כביסה. אני אחכה לך פה."
-
[QUOTE=LordAbizi;1487014][B]רודי
--[/I]
גסטלי נושך פעם נוספת את גראולייט. גרואולייט מנסה שוב פעם לבעוט בגסטלי, אך התנועה שלו איטית מדי הפעם, בגלל העייפות, וגסטלי מצליח לברוח ממנו בזמן ולא להיפגע.
[B]אלון
--
[/I]גיבל לא מתנגד, ואתם ממשיכים ללכת בדרככם צפונה לורידיוס אנטום. השמש מטפסת למעלה, וכבר עוברת את שיא הגובה שלה בשמים, ואחרי זמן מה נכנסת בך המחשבה שמתישהו בזמן הקרוב לעשות הפסקה קצרה יהיה רעיון טוב.
[B]לי
--[/I]
הונטר שולח מהעיניים שלו את הקרניים האפלות שהן צל לילה שפוגעות במגבי. מגבי ממהר לאסוף אדמה לידיו, וזורק אותה על הונטר. הונטר מנסה לברוח מזה, אך קצת נכנס לו לעיניים, והוא נאלץ לעצום את עיניו ולנקות את עיניו עם ידיו. מגבי מנצל את הזדמנות וקופץ על הונטר.
"הונטר, תזרוק אותו ממך!" מורה חוזה. אחת הידיים של הונטר עוזבת את עיניו, מוצאת את מגבי, וזורקת אותו מהונטר. נראה שהראייה של הונטר חזרה לקדמותה.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק - צ'ארלוגם, צהריים
--[/I]
בנדר ואתה חוזרים לשביל, והולכים לצד השני שלו שרחוק מהים. אתם מתרחקים מעט מהשביל עד שבנדר אומר לך שפה לדעתו זה מספיק רחוק. אתם מתקדמים כמה שעות ללא הפרעות, ולבסוף הדרך מתעקלת מעט, ויש פיצול שמוביל לצ'רלוגם. בנדר עוצר אותך.
"אני לא יכול להיכנס ככה לעיר, במדים. לך לעיר, נסה להשיג לי בגדים נורמליים. לא אכפת לי איך, מצידי תגנוב מחבל כביסה. אני אחכה לך פה."[/QUOTE]
"בוא נבהיר פה משהו קודם" אומר לו "אתה לא נותן לי פקודות, עכשיו תחכה פה ואני אנסה להשיג לך משהו" אמשיך ואכנס לעיר בעצבים ואחפש משהו להביא לו 'אולי אני אביא לו שמלה שיראה כמו קוקסינל' אחשוב בגיחוך
-
[QUOTE=LordAbizi;1487014]
[B]לי
--[/I]
"הונטר, תזרוק אותו ממך!" מורה חוזה. אחת הידיים של הונטר עוזבת את עיניו, מוצאת את מגבי, וזורקת אותו מהונטר. נראה שהראייה של הונטר חזרה לקדמותה.[/QUOTE]
אני אפנה אל חוזה " יש לך הונטר חזק, איפה תפסת אותו?" ואז אפנה אל מגבי שלי " אוקי, תשתמש שוב פעם במתקפת גחלת שלך אבל נסה למקד שהגחלת תפגע בעיניי וכך הוא לא יראה זמנית".
-
[QUOTE=LordAbizi;1487014]
[B]אלון
--
[/QUOTE]
"אוקיי, לוטאד, צא החוצה!" אומר ואפתח את הפוק'רשת, מחכה לראות את לוטאד.
"בוא נעצור פה, זה נראה כמו מקום טוב" אומר, ואתהלך עם הפוקימונים.
"אוקיי, לוטאג אני רוצה שתשתמש באקדח מים. גיבל, תנסה לרכז את כל האנרגיייה שלך, ולשחרר אותה החוצה!" אקרא.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487014][B]רודי
--[/I]
[/QUOTE]
אני קורא לגאסטלי בהתלהבות "סיים אותו עם דחיפה וליקוק!", ודורך את הפוקרשת שלי בינתיים.
-
[B][SIZE=4]טוב אז המשחק קיים כבר שבוע, אז אשמח לשמוע קצת דעות בנוגע למה אתם רוצים שאשפר. נקודות שאפשר לגעת בהן: עניין, קצב (מבחינת עד כמה המשחק זורם), מכניקות, וכו'. [/SIZE]
לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'ארלוגם, צהריים
--[/I]
כשאתה אומר את מה שאתה אומר לבנדר, אז הוא מגחך אבל לא עונה שום דבר. אתה נכנס לעיר צ'רלוגם, ומגיע תחילה לכיכר המרכזית של העיר. אתה לומד שבעיר יש: כישופייה, אזור קרב, מספר פונדקים, מקום פולחן, נמל, שוק, ומשמר עיר. אתה מתחיל ללכת באזורי המגורים, ואתה מצליח למצוא רחוב צדדי שבו כרגע אין אף אחד, ויש כמה בגדים תלויים בהישג יד. אתה רואה גם בגדי אישה וגם בגדי גבר.
[B]לי
--[/I]
"אבי הוא שאמאן חשוב באקרוס-טיום. ההונטר הזה התפתח מגסטלי שהיה לו בקרב גסטלים מעורר השראה באקרוס-טיום." מסביר חוזה, "הונטר, צל לילה!". הונטר ומגבי מכינים את ההתקפות שלהן, והן מתנגשות כרגיל באמצע, אך צל הלילה גובר על הגחלת, נחלש קצת, ופוגע לבסוף במגבי.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום - ורידיוס-אנטום, צהריים
--
[/I]אתה יורד מעט מהשביל ומוצא מקום נוח לטעמך. אתה מוציא את הפוקימונים שלך. לוטאד מנסה ומצליח לירות זרם חלש של מים מהפה שלו, שלא מצליח לעוף הרחק ממנו. הוא מנסה כמה פעמים, וכל פעם הזרם טיפה חזק יותר. גיבל (אני מניח שאתה מנסה לעשות זעם דרקון, כי זה מה שדיברת עליו קודם, לא שזה באמת משנה איך קוראים להתקפה), גם כן מנסה לעשות לפי הורואתיך. בהתחלה לא יוצא מהפה שלו כלום. הוא מנסה שוב, ואתה רואה קצת אנרגיה מתאספת בפה שלו, אבל לא מצליחה להתרכז ונעלמת. בפעם הבאה שהוא מנסה אז מצליחה לצאת קרן צרה של אנרגיה, ואחרי זמן קצר היא נעלמת.
[B]רודי
--[/I]
גסטלי דוחף גראוליט, וגראוליט מגיב בנגיחה וקצת מרחיק ממנו גסטלי. גסטלי מתקרב שנית ומלקק את גראוליט. גראוליט לא הגיב להתקפה. הוא נראה כבר ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487114][B][SIZE=4]
[B]רודי
--[/I]
גסטלי דוחף גראוליט, וגראוליט מגיב בנגיחה וקצת מרחיק ממנו גסטלי. גסטלי מתקרב שנית ומלקק את גראוליט. גראוליט לא הגיב להתקפה. הוא נראה כבר ממש עייף.[/QUOTE]
אני פותח את הפוקרשת ורץ לעבר גראוליט במטרה לסגור אותה עליו וללכוד אותו, מצפה לקרוא: "Gotcha!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487114][B][SIZE=4]טוב אז המשחק קיים כבר שבוע, אז אשמח לשמוע קצת דעות בנוגע למה אתם רוצים שאשפר. נקודות שאפשר לגעת בהן: עניין, קצב (מבחינת עד כמה המשחק זורם), מכניקות, וכו'. [/SIZE]
לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'ארלוגם, צהריים
--[/I]
כשאתה אומר את מה שאתה אומר לבנדר, אז הוא מגחך אבל לא עונה שום דבר. אתה נכנס לעיר צ'רלוגם, ומגיע תחילה לכיכר המרכזית של העיר. אתה לומד שבעיר יש: כישופייה, אזור קרב, מספר פונדקים, מקום פולחן, נמל, שוק, ומשמר עיר. אתה מתחיל ללכת באזורי המגורים, ואתה מצליח למצוא רחוב צדדי שבו כרגע אין אף אחד, ויש כמה בגדים תלויים בהישג יד. אתה רואה גם בגדי אישה וגם בגדי גבר.
[B]לי
--[/I]
"אבי הוא שאמאן חשוב באקרוס-טיום. ההונטר הזה התפתח מגסטלי שהיה לו בקרב גסטלים מעורר השראה באקרוס-טיום." מסביר חוזה, "הונטר, צל לילה!". הונטר ומגבי מכינים את ההתקפות שלהן, והן מתנגשות כרגיל באמצע, אך צל הלילה גובר על הגחלת, נחלש קצת, ופוגע לבסוף במגבי.
[B]אלון
--
[/I]אתה יורד מעט מהשביל ומוצא מקום נוח לטעמך. אתה מוציא את הפוקימונים שלך. לוטאד מנסה ומצליח לירות זרם חלש של מים מהפה שלו, שלא מצליח לעוף הרחק ממנו. הוא מנסה כמה פעמים, וכל פעם הזרם טיפה חזק יותר. גיבל (אני מניח שאתה מנסה לעשות זעם דרקון, כי זה מה שדיברת עליו קודם, לא שזה באמת משנה איך קוראים להתקפה), גם כן מנסה לעשות לפי הורואתיך. בהתחלה לא יוצא מהפה שלו כלום. הוא מנסה שוב, ואתה רואה קצת אנרגיה מתאספת בפה שלו, אבל לא מצליחה להתרכז ונעלמת. בפעם הבאה שהוא מנסה אז מצליחה לצאת קרן צרה של אנרגיה, ואחרי זמן קצר היא נעלמת.
[B]רודי
--[/I]
גסטלי דוחף גראוליט, וגראוליט מגיב בנגיחה וקצת מרחיק ממנו גסטלי. גסטלי מתקרב שנית ומלקק את גראוליט. גראוליט לא הגיב להתקפה. הוא נראה כבר ממש עייף.[/QUOTE]
'אין טעם ללכת לשוק בלי כסף' אחשוב 'אני אאלץ לגנוב, מאוד מקווה שזה יהיה שווה את זה'
אתחיל ללכת לכיוון בגדי הגבר בחשאיות ואקח אותם איתי, אכניס לתיק שלי, אם הכל מתנהל כמתוכנן אברח מהמקום בחזרה לבנדר
-
[QUOTE=LordAbizi;1486939][B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
[/I]אין בעיה עקרונית, אלא שהאתגר שלך יהיה לנסח מה המתקפות העל חושיות השונות באמת עושות (כי במשחקים זה הכול כזה רקע סגול צליל מוזר והיריב נפגע.. אז צריך קצת להשלים פה פערים)
--
סולוסיס במהירות נע אל מאחורי סווינאב, ופוגע בו מאחור. סווינאב משתמש בזרועות הקטנות שיש לו כדי לשרוט קצת את סולוסיס.
[/QUOTE]
נמאס לי מהקרב החזיתי הזה ואנסה לחשוב מה סולוסיס יכול לעשות כדי לתקוף בדרך אחרת. המחשבות המאומצות מובילות אותי לעובדה שיכול להיות שהוא יכול להשתמש במוח שלו כדי לתקוף. אומר לו:"סולוסיס! נסה להתרכז במוח שלך! אני יודע שהוא מפותח יותר ממוח של פוקימון רגיל! נסה להשתמש באנרגיה שזורמת בו, ולתעל אותה מחוץ לגופך, לצורה כלשהי של אנרגיה שתפגע בסווינאב!"
-
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום-סובפרום, צהריים
--[/I]
אתה רץ עם הפוקרשת ועוטף בה את גראולייט, שאין לו הרבה כח להתנגד למה שאתה עושה. הקסם של הפוקרשת מתחיל לפעול והפוקרשת מנסה להתכווץ ולהכיל את גראוליט. בשלב מסויים התהליך מתייצב, והפוקרשת אינה קטנה עוד. נראה שלכדת גראוליט, אתה קורא gotcha יעודכן מיד.
[B]לוקאס
[/B]יום ראשון, צ'ארלוגם, צהריים
לפרוטוקול, יש לך כסף. לא שיש לי מושג איך הייתי מתמחר בגדים. ובאמת חשבתי לרגע שאתה תגנוב את בגדי האישה, והייתי עסוק בלשבור את הראש בנוגע למה הייתי עושה במקרה הזה...
--
הרחוב נראה שומם, ואתה לא רואה שום בעיה, ואתה גונב את הבגדים, ואז יוצא מן העיר חזרה למקום שבו נשאר בנדר. כשאתה מתקרב למקום אז הוא יוצא ממקום מחבוא וניגש אליך.
"נו, אז מה השגת?" הוא שואל.
[B]דור
--
[/I]סולוסיס מנסה לעשות את מה שאמרת לו. קשה לך לדעת אם זה מצליח או לא, מטבע הדברים. סווינאב מנצל את העובדה שסולוסיס אינו זז ומנסה לדחוף אותו. נראה שהוא עומד לפגוע, אך ברגע האחרון הוא איכשהו לא פוגע בסולוסיס. ייתכן וזה תוצאה של מה שסולוסיס עשה, וייתכן שלא. כאמור, אין לך דרך לדעת.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, צ'ארלוגם, צהריים
לפרוטוקול, יש לך כסף. לא שיש לי מושג איך הייתי מתמחר בגדים. ובאמת חשבתי לרגע שאתה תגנוב את בגדי האישה, והייתי עסוק בלשבור את הראש בנוגע למה הייתי עושה במקרה הזה...
--
הרחוב נראה שומם, ואתה לא רואה שום בעיה, ואתה גונב את הבגדים, ואז יוצא מן העיר חזרה למקום שבו נשאר בנדר. כשאתה מתקרב למקום אז הוא יוצא ממקום מחבוא וניגש אליך.
"נו, אז מה השגת?" הוא שואל.[/QUOTE]
חחחח אני לא כזה jackass
~~
אוציא את הבגדים ואזרוק אותם עליו "הנה, עכשיו הבטחת לי שזה ישתלם לי, אני מילאתי את החלק שלי עכשיו מה יוצא לי מזה?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487167][B]
[B]דור
--
[/I]סולוסיס מנסה לעשות את מה שאמרת לו. קשה לך לדעת אם זה מצליח או לא, מטבע הדברים. סווינאב מנצל את העובדה שסולוסיס אינו זז ומנסה לדחוף אותו. נראה שהוא עומד לפגוע, אך ברגע האחרון הוא איכשהו לא פוגע בסולוסיס. ייתכן וזה תוצאה של מה שסולוסיס עשה, וייתכן שלא. כאמור, אין לך דרך לדעת.[/QUOTE]
"סולוסיס, נסה לפרוק את רוב האנרגיה במוחך לכדי התפרצות כלשהי מחוץ לגופך!" אומר ואקווה שסולוסיס יבין את כוונתי. אתפלל להו-או כדי שיעזור לכוון את סולוסיס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487114][B][SIZE=4]טוב אז המשחק קיים כבר שבוע, אז אשמח לשמוע קצת דעות בנוגע למה אתם רוצים שאשפר. נקודות שאפשר לגעת בהן: עניין, קצב (מבחינת עד כמה המשחק זורם), מכניקות, וכו'. [/SIZE]
[/B]
[B]אלון
--
[/QUOTE]
מניח שנכנסתי מאוחר יותר, אז כל הקטע הבונה יגיע גם. בינתיים הכל הולך מעולה
וכן, זעם דרקון פחות או יותר.
--
"זה מעולה גיבל, אתה משתפר" אגש אליו ואטפח על ראשו.
'הוא משתפר.. אבל זה לא מספיק' אחשוב לעצמי, ואחפש מה עליי לעשות בנידון. "גיבל, אתה יכול להמשיך לנסות?" אפנה אליו שוב, ובמידה והוא יסכים, איגש אל לוטאד "אני רוצה שתשתמש באקדח מים חלש על גיבל, נסה מעט לעצבן אותו".
-
[/B]
[B]לי
--[/I]
[/QUOTE]
המשחק אחה, קצת מאתגר.יהיה נחמד כאשר אפגוש בפוקימון מדור 5 תביא לי תמונה שלו או לינק עליו שאזהה מי זה
-------
אפנה אל חוזה " אם אנצח אותך, תוכל לבקש מאבא שלך שיביא לי גסטלי?"
ואז אומר אל מגבי" מגבי אל תוותר, אני מאמין שאתה מסוגל להביסו. טוב תשתמש במתקפת גחלת- תירה את גושי האש שלך לעבר האדמה שמתחת להונטר כך שהם יפגשו יווצר פיצוץ עם מלא אבק ועשן אשר יסתיר ככל הנראה את שדה הראייה שלו. כשזה יקרה נסה לשלוח לעברו את הגחלת הכי חזקה שאתה מסוגל ליצור ! שתביס אותו אחת ולתמיד.".
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'רלוגם, צהריים
--[/I]
הוא לוקח את הבגדים, מסתכל עליהם קצת, מהנהן, ומתחיל להחליף אותם במדים שלו. אתה אומר את מה שאתה אומר.
"העסקה עדיין לא הושלמה. ביקשתי שתעזור לי להגיע לצ'רלוגם, ולהשיג לי בגדים נורמליים, שאת זה עשית, אך אתה עדיין צריך לעזור לי להתאושש קצת. שזה ככל הנראה כרוך בזה שתממן לי לילה או שניים בפונדק. ובנוגע לתגמול? בוא נראה, התכנון שלי זה לברוח ולמצוא איזשהו כפר קטן להיות בו, קצת צפונה מפה. הפוקימון שלי יהיה הכרחי לזה. מצד שני אני לא חושב שיהיה לי כל כך צורך בחרב שלי. אני סיימתי עם זה. אז מה דעתך על חרב צבאית תקנית? מחיר הפונדק בטח יהיה זול יותר מאשר אם תנסה לקנות כזאת חרב בעצמך."
[B]דור
[/I]אתה מתפלל אל הו-הו, או אליי? huehuehuehue
יעזור גם אם תציין מה בדיוק אתה מנסה שיקרה
הייתי מציע לך לנסות לסיים את הקרב הזה עכשיו ואז לעבוד על זה.
--
סולוסיס שוב מנסה לעשות כהורואתיך, ושוב סווינאב מנסה לנצל את חוסר התנועה שלו כדי לתקוף. אלא שבמהלך התנועה שלו, הוא לפתע נבלם קצת ונהדף אחורה. סווינאב מופתע קצת ממה שקרה, ועוצר את ההתקפה שלו.
[B]אלון
--
[/I]לוטאד מהנהנן ומנסה לשלוח אקדח מים אל גיבל. בהתחלה הוא עומד קצת רחוק, ולכן כשהמים מגיעים לגיבל הם די חלשים, וגיבל לא מרגיש שזה מעצבן אותו אלא הם נעימים לו. לוטאד מבין שזה לא עובד, אז הוא מתקרב אל גיבל כדי שהזרם יהיה חזק יותר. עכשיו זה כבר קצת מפריע לו. גיבל מנסה לירות שוב, ויוצאת לו הפעם אלומה מעט רחבה יותר ממקודם, שמחזיקה מעמד קצת יותר זמן.
[B]לי
[/I]K
--
חוזה צוחק מעט. "אני מעריך את הישירות שלך, לי. אני אשקול את הבקשה שלך, ואגיד לך מה דעתי עליה בסיום הקרב. "גסטלי, תשתמש באגרוף צל, ולאחר מכן בנשיכה." הונטר מתחיל לנוע לכיוון מגבי כשמגבי יורה את הגחלת לכיוון הקרקע. בגלל התנועה של הונטר יוצא שהגחלת אינה מספיקה לפגוע בקרקע, אלא פוגעת בהונטר עצמו, אך לא נוצר פיצוץ שפוגע בשדה הראייה. הונטר מגיע אל מגבי ונותן לו אגרוף צל. מגבי מתרחק מעט, ושולח שוב גחלת, אך היא יוצאת מעט קטנה יותר ממקודם, כי נראה שהיכולת של מגבי לירות אש נחלשת. בכל מקרה, גם הגחלת הזו פוגעת בהונטר, בזמן שהונטר מתקרב אל מגבי ונושך אותו.