[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 26 2009, 10:13 PM
[b] טוקסי:הוא משמיע נהמה מאיימת שאתה מבין כ-"לא"
[/b][/quote]
"איך אמצא עכשיו אוכל?"
אגיד ואנסה להתנגח בעץ כדי שיפלו פירות.
Printable View
[b] טוקסי:הוא משמיע נהמה מאיימת שאתה מבין כ-"לא"
[/b][/quote]
"איך אמצא עכשיו אוכל?"
אגיד ואנסה להתנגח בעץ כדי שיפלו פירות.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 26 2009, 10:04 PM
[b] צ'ופי:איזה תחרות?
-------------------------------
"אתם צריים להיות שלושה בשביל צוות" הוא אומר
טוקסי:אתה הולך עד שאתה רואה גליגר[[img]http://i25.tinypic.com/2enywps.png[/img]] אוכל מעץ פירות [/b][/quote]
הצוותים הזה..
--
"קיט, בוא נלך לחפש את טרי" אני אומר לקיט
[b] זיפו:"אני רואה אותך" הוא מצביע עליך "ואותו" הוא מצביע על וואמפ "תקועים בין חבורות של פוקמונים במרכז מסחר מוזר,מחפשים אחרי יעד שנמצא ממש מתחת לאפכם" [/b][/quote]
"אתה רואה גם אותה "אני שואל ומצביע על וול
טרי:"לא,אני עשיתי מה שעשיתי ומגיע לי,אבל אם אתה בורח,בבקשה תיקח אותו"
טוקסי:נופל לך פרי אחד על הראש,אבל זה לא מספיק לארוחה
צ'ופי:"צ'אטוט,הטרטוויג שניסה לעזור לו לברוח נתפס" אומר קול מלמטה
זיפו:"לא,היא תמצא את האושר שלה לפני כן" אומר קסאטו
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 26 2009, 10:26 PM
[b] טרי:"לא,אני עשיתי מה שעשיתי ומגיע לי,אבל אם אתה בורח,בבקשה תיקח אותו"
[/b][/quote]
"בסדר גמור" אני אומר.
"יש לך אולי תכנית?" אני שואל את פראליגאטר.
[b] טוקסי:נופל לך פרי אחד על הראש,אבל זה לא מספיק לארוחה
[/b][/quote]
"חתיכת מטומטם,שיחנוק אותו סוויפר..." אגיד על זאנג.
ואתחיל לאכול.
[b]
צ'ופי:"צ'אטוט,הטרטוויג שניסה לעזור לו לברוח נתפס" אומר קול מלמטה [/b][/quote]
"נתפס לאן?" אני שואל את עצמי
טרי:"חשבתי שלך יש" היא אומרת וחוזרת לישון
טוקסי:מה זאנג קשור עכשיו?
----------------------------
אתה אוכל את הפרי שכמעט ולא משביע אותך,וממשיך בדרכך עד שאתה רואה אקפלאוד[[img]http://i25.tinypic.com/25f3lna.gif[/img]] שנלחם בסלאקינג[[img]http://i27.tinypic.com/zvvgk0.gif[/img]]
צ'ופי:ואתה גם מחכה לתשובה?
אלקאזם הולך בעקבות צ'אטוט אל הקומה מתחת באי רצון רב
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 06:35 AM
[b] טוקסי:מה זאנג קשור עכשיו?
אתה אוכל את הפרי שכמעט ולא משביע אותך,וממשיך בדרכך עד שאתה רואה אקפלאוד[[img]http://i25.tinypic.com/25f3lna.gif[/img]] שנלחם בסלאקינג[[img]http://i27.tinypic.com/zvvgk0.gif[/img]]
[/b][/quote]
טוקסי מאוד עצבני על זה שחברו הטוב עזב אותו...
-----------------------------------------------
"היי תפסיקו לריב יש לי הצעה מאוד טובה בשבילכם..
מה דעתכם שנקים צוות ואחד מכם יהיה המנהיג?
אחת המטרות שלו תהיה מלחמה בצוות צ'אמפ!
במיוחד בזאנגוס הטיפש שרק הצטרף לשם..
מה אתם אומרים?"
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 26 2009, 12:54 PM
[b] פוקו:"טוב..." אומר שרומיש "אני חושב שאני אלך עכשיו" הוא אומר ומתחיל ללכת [/b][/quote]
"ביי!" אני אומר לו ומתחיל לחפש ארוחת בוקר.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 02:34 PM
[b] גיל:אתה מביט באלקאזם כשפיתאום אתה מרגש תחושה מוזרה ולפני שהבנתה מה קרה אתה רואה שאתה שוב במפקדה פתאום אתה רואה את צ'אטוט מתקדם אל אלקאזם ולא מפנה את מבטו אליכם "מאסטר אלקאזם! מאסטר אלקזם!,דאגנו לך כל כך,למה התעכבתה כל כך הרבה זמן?" הוא אומר ואלקאזם לא עונה,אך פולט נהמה שמסמלת לצ'אטוט שזה לא עניינו "טוב...,בכל מקרה יש צוות חדש שכדאי שתכיר!" הוא אומר בהתרגשות "נראה לי שכבר הכרתי את צוות הלפ" הוא אומר ומצביע עליכם,וסוף סוף צ'אטוט שם לב אליכם,אתה מסתכל על צ'אטוט כשלפתע פאנפ לוחש לך "איך הוא ידע את שם הצוות שלנו,לא הזכרנו את זה בכלל!"
[/b][/quote]
"הדבר הראשון שעולה בדעתי שהוא מתחזה" אני אלחש לפאנפ בחזרה בלי שצ'אטוט ישמע, אם הוא באמת מתחזה עדיף להפתיע אותו מאשר הוא אותנו.
[b] טרי:"חשבתי שלך יש" היא אומרת וחוזרת לישון
[/b][/quote]
"לא ממש" אני אומר ומנסה לישון בעצמי.
טוקסי:בהתחלה הם מסתכלי םעליך במבט מוזר,ואחרי זה הם פורצים בצחוק "אתה רק סטנקי קטן" אומר סלאקינג "והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה להיות צוות" אומר אקפלאווד בצעקה החזקה ביותר ששמעתה בחייך
פוקו:אתה הולך בדרכך לאכול כשאתה רואה מאינון[[img]http://i25.tinypic.com/2rqn6tu.gif[/img]] קטן מקפץ לו
גיל:"לא יכול להיות שהוא מתחזה! מאסטר אלקאזם הוא היחיד שיכול לשגר ארבעה פוקמונים למרחק רב כל כך!"
טרי:אתה מנסה ללכת לישון,אבל כל הלילה מחשבות על איך להיחלץ משם מטרידות אותך,אתה מגיע להחלטה שהדרך הכי טובה תהיה לגרום למהומה בקרב האסירים,אבל אתה לא חושב על אף דרך איך.
"היי,אתה,קום" אתה שומע ופוקח את עיניך ורואה את כל האסירים יוצאים מתאיהם,מובלים על ידי מגנזונים[[img]http://i26.tinypic.com/1429c3a.png[/img]]
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 09:57 AM
[b]
טרי:אתה מנסה ללכת לישון,אבל כל הלילה מחשבות על איך להיחלץ משם מטרידות אותך,אתה מגיע להחלטה שהדרך הכי טובה תהיה לגרום למהומה בקרב האסירים,אבל אתה לא חושב על אף דרך איך.
"היי,אתה,קום" אתה שומע ופוקח את עיניך ורואה את כל האסירים יוצאים מתאיהם,מובלים על ידי מגנזונים[[img]http://i26.tinypic.com/1429c3a.png[/img]] [/b][/quote]
"מה קרה?" אני שואל את המגנזון ומתחיל לקום.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 10:57 AM
[b] גיל:"לא יכול להיות שהוא מתחזה! מאסטר אלקאזם הוא היחיד שיכול לשגר ארבעה פוקמונים למרחק רב כל כך!"
[/b][/quote]
אה, אלאקאזם אמר את זה? חשבתי שצ'אטוט אמר את השם של הצוות בלי שאמרנו לו, אם זה אלאקאזם זה הגיוני, אני משנה את התגובה שלי ><
---------------------
"זה לא ברור?" אני אלחש לפאנפם בחזרה "מאסטר אלאקאזם הוא פוקימון על חושי, או שהוא קרא את המחשבות שלנו או שהוא פשוט יודע הכל" אני אלחש לו ואנסה להישמע הגיוני ולשכנע את עצמי.
[b] טוקסי:בהתחלה הם מסתכלי םעליך במבט מוזר,ואחרי זה הם פורצים בצחוק "אתה רק סטנקי קטן" אומר סלאקינג "והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה להיות צוות" אומר אקפלאווד בצעקה החזקה ביותר ששמעתה בחייך
[/b][/quote]
"אני לא סטאנקי קטן!
אני הרגתי מאמן!
מה אתה עשית מר אקספלאוד?"
טרי:"היכנס לשורה,אני חוזר היכנס לשורה או שאצטרך להשתמש בכוח" הוא אומר בקול מכני
---------------------------
"אני יודע,אבל אף פעם לא ראיתי פוקימון שמשתווה לו!" הוא אומר "טוב,לכו לקחת משימות!" אומר צ'אטוט
טוקסי"כן,בטח" אומר אקפלאוד וקופץ על הקרקע,הוא גורם לרעידת אדמה קטנה שמפילה אותך
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 10:13 AM
[b] טרי:"היכנס לשורה,אני חוזר היכנס לשורה או שאצטרך להשתמש בכוח" הוא אומר בקול מכני/ [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר ויוצא מהתא שלי.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 10:13 AM
[b] טוקסי"כן,בטח" אומר אקפלאוד וקופץ על הקרקע,הוא גורם לרעידת אדמה קטנה שמפילה אותך [/b][/quote]
"ריח.. זה הסוד שלי.."
אגיד ואפיץ ריח בעוצמה ממש חזקה.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:13 AM
[b] גיל:מאיפה את יודע?,לא משנה O:
---------------------------
"אני יודע,אבל אף פעם לא ראיתי פוקימון שמשתווה לו!" הוא אומר "טוב,לכו לקחת משימות!" אומר צ'אטוט
[/b][/quote]
"בסדר" אני אומר ואלך משם "בואו נאט, פאנפ, נחפש עוד משימה לעשות. נראה לי שנכנסתי לשוונג" אני אומר לנאט ופאנפ ואצא מהאוהל לכיוון לוח המודעות כדי לחפש עוד משימה לעשייה.
טרי:אתה אוכל בתא האוכל,שצפוף להפליא,כל פוקימון שעומד על שתי רגליים תופס מרחב גדול יותר ממה שהוא צריך עם ידיו,ואתה אחרי מאמצים רבים מצליח להגיע עם הראש לצלחת,גם האוכל לא משהו.
הארוחה נגמרת ומקיפים אתכם מגנזונים מכל הכיוונים ונתכוונים להכניס אתכם לתאים
טוקסי:אקפלאוד פותח את פיו במלוא גודלו ונושף את סירחון ממנו אליך,כמובן שעליך זה לא משפיע
גיל:אתם הולכים אל לוח המודעות כשאתם רואים לוח מודעות זהה לו בצד השני של החדר
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 10:50 AM
[b] טרי:אתה אוכל בתא האוכל,שצפוף להפליא,כל פוקימון שעומד על שתי רגליים תופס מרחב גדול יותר ממה שהוא צריך עם ידיו,ואתה אחרי מאמצים רבים מצליח להגיע עם הראש לצלחת,גם האוכל לא משהו.
הארוחה נגמרת ומקיפים אתכם מגנזונים מכל הכיוונים ונתכוונים להכניס אתכם לתאים
[/b][/quote]
"טוב" אני חושב בלב שלי ומתקדם איתם.
לפני שאני מגיע לתא, כשהם פותחים את הסורגים אני שואל את המגנזונים בטון רציני: "תגידו, אפשר לקבל את התרופות לוירוס שיש לי? הוא פשוט מדבק ואני לא רוצה שאחרים גם ידבקו בו ויחלו"
[b] פוקו:אתה הולך בדרכך לאכול כשאתה רואה מאינון[[img]http://i25.tinypic.com/2rqn6tu.gif[/img]] קטן מקפץ לו
[/b][/quote]
"שלום!" אני אומר לו וממשיך לחפש אוכל.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:50 AM
[b] גיל:אתם הולכים אל לוח המודעות כשאתם רואים לוח מודעות זהה לו בצד השני של החדר [/b][/quote]
לא הבנתי, איזה חדר? של מאסטר אלאקאזם או של הלוח מודעות, רגע , ממתי לוחות מודעות נמצאים בחדרים?
אם זה של מאסטר אלאקאזם התעלם, זה לוח מודעות פרטי שלו.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 27 2009, 10:55 AM
[b] "טוב" אני חושב בלב שלי ומתקדם איתם.
לפני שאני מגיע לתא, כשהם פותחים את הסורגים אני שואל את המגנזונים בטון רציני: "תגידו, אפשר לקבל את התרופות לוירוס שיש לי? הוא פשוט מדבק ואני לא רוצה שאחרים גם ידבקו בו ויחלו" [/b][/quote]
טרי:"חולה! חולה!" הוא אומר בוקלו המכני ואתה מרגיש שוב את אותה ההרגשה ואתה מתעלף שוב.
כשאתה קם אתה נמצא על מיטה בחדר ניתוחים,אתה נמצא לבד בחדר
פוקו:"שלום" הוא אומר לך ומתחיל לקפץ סביבך בזמן שאתה אוכל,מה שגורם לך לכאב ראש
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:02 AM
[b] טרי:"חולה! חולה!" הוא אומר בוקלו המכני ואתה מרגיש שוב את אותה ההרגשה ואתה מתעלף שוב.
כשאתה קם אתה נמצא על מיטה בחדר ניתוחים,אתה נמצא לבד בחדר
[/b][/quote]
"מה קורה כאן?! אני דורש הסברים!" אני צורח בעצבנות.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 10:50 AM
[b] טוקסי:אקפלאוד פותח את פיו במלוא גודלו ונושף את סירחון ממנו אליך,כמובן שעליך זה לא משפיע
[/b][/quote]
אתקוף במסך עשן ואז בהפצת ריח כדי ליצור עשן רעיל.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 27 2009, 11:06 AM
[b] "מה קורה כאן?! אני דורש הסברים!" אני צורח בעצבנות. [/b][/quote]
טרי:לפתע מפתח הדלת מופיע צ'אטוט[[img]http://i28.tinypic.com/11ka6vd.png[/img]] "אתה מואשם בעזרה לפושע לברוח וניסיון בריחה,האם אתה יודע כמה חמורים הם מעשיך?" הוא שואל
טוקסי:הוא מעיף את העשן באותה הדרך
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:16 AM
[b] טרי:לפתע מפתח הדלת מופיע צ'אטוט[[img]http://i28.tinypic.com/11ka6vd.png[/img]] "אתה מואשם בעזרה לפושע לברוח וניסיון בריחה,האם אתה יודע כמה חמורים הם מעשיך?" הוא שואל [/b][/quote]
"איזה פושע? ראיתי חבורה של מגנטונים נאבקת בריידון, המספר שלהם התמעט והם אמרו שלי שהוא פושע, אז עזרתי להם להביס אותו!"
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jul 27 2009, 11:59 AM
[b] לא הבנתי, איזה חדר? של מאסטר אלאקאזם או של הלוח מודעות, רגע , ממתי לוחות מודעות נמצאים בחדרים?
אם זה של מאסטר אלאקאזם התעלם, זה לוח מודעות פרטי שלו. [/b][/quote]
*אהם אהם*
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:16 AM
[b] טרי:לפתע מפתח הדלת מופיע צ'אטוט[[img]http://i28.tinypic.com/11ka6vd.png[/img]] "אתה מואשם בעזרה לפושע לברוח וניסיון בריחה,האם אתה יודע כמה חמורים הם מעשיך?" הוא שואל
טוקסי:הוא מעיף את העשן באותה הדרך [/b][/quote]
"יופי..
פה גדול..
מי צריך אותך בכלל?
אני פשוט אפנה לאלקזאם הגדול שיעזור לי למצוא צוות אחר.
אני נלחמתי מול מולטרס..
ועובדה אני לא נאכלתי.
מאסטר אלזקאם הציל אותי.
בקיצור עזבו אני לא רוצה להיות איתכם בכלל בצוות."
אגיד ואלך.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:02 AM
[b] פוקו:"שלום" הוא אומר לך ומתחיל לקפץ סביבך בזמן שאתה אוכל,מה שגורם לך לכאב ראש [/b][/quote]
"אתה יכול להפסיק לקפץ?" אני שואל אותו וממשיך לאכול.
טרי:"אתה מבין שאני לא יכול להאמין לך,נכון?" הוא אומר ועומד לסגור עליך את הדלת כלשפתע אתה שומע קול שאומר "הוא לא אשם צ'אטוט,שחרר אותו" "אבל מאסטר,הוא פושע,הוא ניסה לשחרר אסיר שברח!" אומר צ'אטוט "תשחרר אותו ותביא אותו אליי" כעבור כמה שניות נכנס צ'אטוט לחדר ומוביל אותך אחריו אל חדר גדול שבו נמצאים המון פוקמונים,ובצד אתה רואה דלת,צ'אטוט מוביל אותך לתוכו,בתוכו אתה רואה אלקאזם[[img]http://i31.tinypic.com/zmfbew.gif[/img]]
גיל:החדר שנכנסתם אליו בפעם הראשונה,כנראה לא הסברתי,זה חדר עגול שמגיעים אליו דרך הסולם שבראש המקום,בוא נמצאים כל חברי הגילד בזמנם החופשי ובו גם נמצא לוח המשימות שממנו לקחתם את המשימה של ספוינק,רק שעכשיו יש בדיוק אותו לוח בצד השני,תרצה לבדוק אותו?
טוקסי:הם מגחחים ואתה הולך,ואחרי כחצי שעה שאתה הולך אתה מגיע לעיר,שכולה מלאה פוקמונים!
פוקו:"לא" הוא אומר ומתחיל לחייך ולקפץ סביבך מהר יותר,מה שמוציא אותך מדעתך
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 11:59 AM
[b] טוקסי:הם מגחחים ואתה הולך,ואחרי כחצי שעה שאתה הולך אתה מגיע לעיר,שכולה מלאה פוקמונים!
[/b][/quote]
"שלום לכם פוקימונים נחמדים!
מי רוצה לבנות איתי צוות?"
אגיד בקול חזק ואחכה לראות מי יענה.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 27 2009, 12:59 PM
[b] גיל:החדר שנכנסתם אליו בפעם הראשונה,כנראה לא הסברתי,זה חדר עגול שמגיעים אליו דרך הסולם שבראש המקום,בוא נמצאים כל חברי הגילד בזמנם החופשי ובו גם נמצא לוח המשימות שממנו לקחתם את המשימה של ספוינק,רק שעכשיו יש בדיוק אותו לוח בצד השני,תרצה לבדוק אותו? [/b][/quote]
אה אוקי, אני אבדוק אותו. אולי יש שם הודעות חשובות או משהו דומה לזה.
[b] טרי:"אתה מבין שאני לא יכול להאמין לך,נכון?" הוא אומר ועומד לסגור עליך את הדלת כלשפתע אתה שומע קול שאומר "הוא לא אשם צ'אטוט,שחרר אותו" "אבל מאסטר,הוא פושע,הוא ניסה לשחרר אסיר שברח!" אומר צ'אטוט "תשחרר אותו ותביא אותו אליי" כעבור כמה שניות נכנס צ'אטוט לחדר ומוביל אותך אחריו אל חדר גדול שבו נמצאים המון פוקמונים,ובצד אתה רואה דלת,צ'אטוט מוביל אותך לתוכו,בתוכו אתה רואה אלקאזם[[img]http://i31.tinypic.com/zmfbew.gif[/img]]
[/b][/quote]
"סופסוף מישהו שמאמין לי" אני אומר לאלאקזם.
"הכניסו אותי לכלא ועדיין לא הבנתי למה, תוכל להסביר לי?" אני שואל אותו.
[b] פוקו:"לא" הוא אומר ומתחיל לחייך ולקפץ סביבך מהר יותר,מה שמוציא אותך מדעתך [/b][/quote]
"אז ביי ביי!" אני אומר לו ועף משם.
[b] צ'ופי:ואתה גם מחכה לתשובה?
אלקאזם הולך בעקבות צ'אטוט אל הקומה מתחת באי רצון רב [/b][/quote]
XDDDD
--
"בוא קיט" אני אומר והולך אחרי אלקאזם
טוקסי:"אם אתה רוצה צוות,לך לבניין הצוותים!" אומרים לך כמה פוקמונים
גיל:אתה הולך לשם ואתה רואה הודעות מסוג אחר,הודעת מבוקשים!
גם המבוקשים מדורגים לפי הפשעים שעשו וחוזקם בדרגות א' ב' ג' ד' וה',מאיזה לוח תרצה לעשות משימות?
טרי:"טעות של צ'אטוט" הוא אומר ואתה רואה את פניו הזועפים של צ'אטוט שלא חושב שזאת אשמתו כלל וכלל,אתה מפנה את ראשך ומתפעל מהחדר,הוא חדר עגול וענק שבו שתי לוחות מודעות ובכל פינה יש קבוצות פוקמונים שמשוחחות על משהו,בצד יש חדר שהוא כנראה של אלקאזם וגרם מדרגות המוביל למעלה,ככל הנראה אל הכניסה.
אתה סוקר את החדר סביבך כשפתאום אתה רואה את קיט וצ'ופי,ואז אתה נזכר בפראליגטור ובטוטודייל,שעדיין תקועים בתא!
פוקו:הוא משתמש עליך במכת ברק ומפיל אותך,נראה שלא לטעמו שאתה בורח ככה
צ'ופי:אתם הולכים אחרי אלקאזם כשאחד השומרים עוצר אתכם,אתם מחליטים לחכות בפינה ואחרי בערך חצי שעה טרי יוצא!
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 10:20 AM
[b] פוקו:הוא משתמש עליך במכת ברק ומפיל אותך,נראה שלא לטעמו שאתה בורח ככה [/b][/quote]
"אתה מוכן לתת לי לאכול בשקט?" אני שואל אותו "אני סך הכל פוקימון מסכן!!!"