-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 12 2010, 06:04 PM
[b] דראקו ~
הן מחבקות אותך ברכות ואתם נירדמים ביחד ארבעתכם ..
אתה קם בבוקר ומגלה שהבנות עוד ישנות , מרוחות עליך ואוחזות בך כמו משהו שהן לא יכולות
בלעדיו , היה לילה מאוד מאוד כיף , ומאוד נחמד לקום בבוקר ולראות 3 בנות יפהפיות ..
[/b][/quote]
"היה אתמול לילה מצוין!,מה אנחנו צריכים לעשות עכשיו בנות?" אשאל בבלבול(:blink:)
-
[b]
ג'ין ~
"תשמע , זהו מידע סודי מאוד , אני יוכל להסביר לך אם תחכה לי ליד חדר השינה שלי שבקומה החמישית.. אחרי השיעור תגיע לשם ." הוא אומר ומוסיף "יש למישהו עוד שאלות ?"[/b] [/b][/quote]
"תודה רבה לך" אומר לו בהתרגשות ואחכה שהשיעור ייגמר ואחרי זה אני אלך לחדר השינה שלו
-
[b] [b]דיזל ~
אתה מתכוון להיכנס לכיתה אבל השיעור כבר נגמר , אין אף אחד בכיתה ..
אתה מנסה להיזכר בשיעורים הבאים שצריכים להיות לך היום , לפי מה שאתה זוכר יש לך
שיעור על כוחות האש והאדמה ממש עכשיו במגרש . [/b][/quote]
אני ארוץ במהירות למגרש ואחשוב "מה יקרה אם אאחר גם לזה?? לא טוב!!"
-
[SIZE=2][b]מור זכית בפרס כי פתחת את עמוד 25 !
אבל את הפרס הזה כבר קיבלת , לכן ג'ין (שלומי) יקבל אותו ..
הפרס שלך הוא החייאת הקמע שלך[/SIZE]
דראקו ~
הבנות אומרות "יש לך עכשיו שיעור , לדעתי הוא כבר התחיל אני חושב שכדאי שתלך אליו ."
אתה לא יודע איזה שיעור יש לך ולכן בתחילת כל יום תצטרך לבדוק במערכת מה השיעור שלך .
דיזל ~
אתה רץ למגרש ונכנס בידיוק אחרי המורה , הוא סולח לך ואתה לא איחרת בכלל ..
הוא אומר שלום לכל התלמידים ו"שבו בבקשה , על הריצפה .."
הוא מחכה שכולם יישבו ואז מתחיל את השיעור שלנו "
ג'ין ~
אתה מגיע לחדר השינה שלו , פתאום הנשק שבידך נעלם , אבן מוזרה וזוהרת מופיעה ליד היד שלך
מרחפת לה.. אתה מבין שקיבלת טלסימן ממישהו , האבן גם היא נעלמת ומשהו מוזר קורה..
פתאום המאמן פותח את הדלת בחדר השינה ואומר "היי ג'ין , תיכנס"
וגורר אותך לתוך הדירה שלו , דירה מאוד יפה יחסית לדירה של מורה ..
"תשתה משהו ?" שואל המורה .
[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 12 2010, 06:59 PM
[b]
ג'ין ~
אתה מגיע לחדר השינה שלו , פתאום הנשק שבידך נעלם , אבן מוזרה וזוהרת מופיעה ליד היד שלך
מרחפת לה.. אתה מבין שקיבלת טלסימן ממישהו , האבן גם היא נעלמת ומשהו מוזר קורה..
פתאום המאמן פותח את הדלת בחדר השינה ואומר "היי ג'ין , תיכנס"
וגורר אותך לתוך הדירה שלו , דירה מאוד יפה יחסית לדירה של מורה ..
"תשתה משהו ?" שואל המורה .
[/b] [/b][/quote]
תודה סטיב רק לא הבנתי מה הפרס שלי עושה?
"לא תודה" אגיד לו בסיפוק ואשאל אותו "נו אתה יכול לענות לי על כמה מהדברים ששאלתי אותך? כי אני ממש רוצה לדעת עוד על עצמי לראות אם בזיכרונות שלי אני זוכר את הינמורי ומה היא עשתה שכולם רוצים להרוג אותה? ולמה אתם מאמנים אותנו אני מרגיש שמאין אנחנו החיילים שלכם ואתם מסתירים משהו" אגיד לו בחשדנות ואחכה לתגובתו
-
[b] [SIZE=2][b]מור זכית בפרס כי פתחת את עמוד 25 !
אבל את הפרס הזה כבר קיבלת , לכן ג'ין (שלומי) יקבל אותו ..
הפרס שלך הוא החייאת הקמע שלך[/SIZE]
דראקו ~
הבנות אומרות "יש לך עכשיו שיעור , לדעתי הוא כבר התחיל אני חושב שכדאי שתלך אליו ."
אתה לא יודע איזה שיעור יש לך ולכן בתחילת כל יום תצטרך לבדוק במערכת מה השיעור שלך .
[/b] [/b][/quote]
אז אין פרס אחר? :( <_<
---------------------------------
אלך לבדוק במערכת מה השיעור שלי עכשיו ואז ארוץ אליו.
-
[b] [b]
האול ~
"נוכל ללכת לראות אם היא כבר קמה משנת הצהריים שלה , ונוכל לחזור לכאן אחר-כך בשביל להתאמן,
לדעתי הקרב היה מאוד נחמד" אומר כריס ומחכה לתשובה ממך .
[/b] [/b][/quote]
"כן אתה צודק" אומר בהתנחמות ואלך איתו אל עבר חדרה סל סופי.
"אני אתחיל איתה ואתה תוך כדי תשדר לי מה היא חושבת אוקיי?" אלחש לו בדרך.
-
[b] דיזל ~
אתה רץ למגרש ונכנס בידיוק אחרי המורה , הוא סולח לך ואתה לא איחרת בכלל ..
הוא אומר שלום לכל התלמידים ו"שבו בבקשה , על הריצפה .."
הוא מחכה שכולם יישבו ואז מתחיל את השיעור שלנו [/b][/quote]
אנני יושב על הריצפה לפי בקשת המורה
-
[b]דיזל ~
"אז כמו שכולכם , חיילי האש יודעים , יש לנו אוייבת שנקראת הינאמורי , ככל הנראה יש לה צבא סודי , זה לא בטוח אבל אנחנו רוצים להכין אותכם לקרבות , אבל אחרי שתלמדו את כוח האש שלכם , מה תעשו במידה והחיילים של הינאמורי יהיו בכוח המים ? הם יגמרו אותכם ! לכן אנחנו מאמנים אותכם להילחם ראשית בנשקים .." מישהו עוצר אותו באמצע ואומר "נקבל נשק ?" והמאמן עונה לו "כן כמובן , הסתדרו בטור ארוך לפני השולחן הזה" ועומד לפני שולחן מלא בנשקים , התור מאוד ארוך ובסוף מגיע תורך , הוא מבקש ממך לבחור נשק . (הנשקים נמצאים בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)
האול ~
"רק רגע האול , אני ערפד כידוע לך , אבל אני רק קורא מחשבות , אני לא יכול גם לשדר מחשבות..
רק אם היית ערפד הייתי יכול לשגר לך מחשבות אבל אתה עורב !" הוא אומר ואתם מגיעים לחדר של סופי .
ג'ין ~
תשאל את המאמן שלך מה הפרס עושה
-------------------------
לפני שהמאמן מספיק להגיד לך משהו נשמעות דפיקות חזקות בדלת "שב מהר על הספה הזאת !"
הוא אומר לך ומצביע על ספה מוזרה בצבע חום , קרועה ומסתורית מאוד .
"שב !!" הוא צועק והולך לדלת "מי זה ?" הוא שואל ."ארכיוס" האיש עונה .
הוא מחכה שתשב בספה .
דראקו ~
אתה ניגש אל המערכת , כיתת המים 1 , זאב :
8:00~9:30 - שיעור מחנך(לא חובה)
9:30~10:00 - הפסקת אוכל
10:00~11:00 - שיעור כוחות המים
11:00~11:15 - הפסקה קצרה
11:15~12:00 - שיעור כוח הזאב
13:30~12:30 - הפסקת צהריים
13:30~14:00 - שיעור מחנך (חובה)
אתה מסתכל על השעון , השעה היא 8:05[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 13 2010, 09:40 AM
[b] [b]דיזל ~
"אז כמו שכולכם , חיילי האש יודעים , יש לנו אוייבת שנקראת הינאמורי , ככל הנראה יש לה צבא סודי , זה לא בטוח אבל אנחנו רוצים להכין אותכם לקרבות , אבל אחרי שתלמדו את כוח האש שלכם , מה תעשו במידה והחיילים של הינאמורי יהיו בכוח המים ? הם יגמרו אותכם ! לכן אנחנו מאמנים אותכם להילחם ראשית בנשקים .." מישהו עוצר אותו באמצע ואומר "נקבל נשק ?" והמאמן עונה לו "כן כמובן , הסתדרו בטור ארוך לפני השולחן הזה" ועומד לפני שולחן מלא בנשקים , התור מאוד ארוך ובסוף מגיע תורך , הוא מבקש ממך לבחור נשק . (הנשקים נמצאים בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)[/b] [/b][/quote]
אני אבחר בטפרים (לפי התמונה מספר 105) ואקח את זה.
-
[b] [b]
האול ~
"רק רגע האול , אני ערפד כידוע לך , אבל אני רק קורא מחשבות , אני לא יכול גם לשדר מחשבות..
רק אם היית ערפד הייתי יכול לשגר לך מחשבות אבל אתה עורב !" הוא אומר ואתם מגיעים לחדר של סופי .
[/b] [/b][/quote]
"או אוקיי" אומר ואהנהן בראשי עם חיוך.
"אם כך כריס מה היא חושבת?" אשאל אותו כשנעמד מאחורי דלתה.
-
[b]
ג'ין ~
תשאל את המאמן שלך מה הפרס עושה
-------------------------
לפני שהמאמן מספיק להגיד לך משהו נשמעות דפיקות חזקות בדלת "שב מהר על הספה הזאת !"
הוא אומר לך ומצביע על ספה מוזרה בצבע חום , קרועה ומסתורית מאוד .
"שב !!" הוא צועק והולך לדלת "מי זה ?" הוא שואל ."ארכיוס" האיש עונה .
הוא מחכה שתשב בספה .
[/b][/quote]
אני הולך מהר לספה וייושב עלייה ומצפה לראות מי יהיה בדלת והאם הוא יענה לי על השאלות כבר
-
[b]דיזל ~
"בחירה נכונה מאוד דיזל " הוא אומר ומביא לך את הטפרים שממוספרים במספר 15 .
"הטפרים האלה הם למתחילים , ככל שתעלה ברמה שלך תוכל להשיג טפרים יותר חזקים ויותר יפים"
אומר המאמן ושוב אוסף את כל הכיתה "האם למישהו כאן יש מושג מה זה טלסימן ?" המאמן שואל .
האול ~
"אני יחזור בידיוק על מה שהיא אומרת במחשבות שלה .." כריס אומר ומתרכז
עוצם את העיניים ומתחיל לדבר "שינה פשוט מצויינת , מזל שהאימונים נגמרו , איזה כיף זה שנה חדשה..
אני מקווה שאצליח למצוא בנים חתיכים , אני לא מפסיקה לחשוב על הבחור היפה עם השיער הבהיר , הבלונדיני , עם הג'קט הוורוד , והעינים הכחולות , הוא היה כ"כ יפה!" כריס אומר ומפסיק
"תשמע , אני חושב שהיא מדברת עליך , אתה בידיוק האדם הזה האול.." הוא אומר .
ג'ין ~
אתה מתיישב על הספה ופתאום אתה נעלם ביחד עם הספה , אתה עדיין בחדר אבל אתה בילתי ניראה !
ניכנס מישהו עם קוצים גבוהים , שיערו שחור וקצוות השיער שלו הם בצבע אדום , הוא לבוש בבגדים שחורים עם סימנים אדומים מוזרים והמאמן שלך , סטנלי , ניראה ממש ממש לחוץ ..
"היכנס ארכיוס" הוא אומר והם מתחילים לשוחח "אמרתי לך שאם לא תשלם בזמן אהרוג אותך !!"
אומר ארכיוס מוציא את הטפרים שלו ושורט את סטנלי בפנים שלו . סטנלי מוציא מטה קסמים ומעיף את ארכיוס לקיר עם קסם מיוחד , ואז הוא כובל אותו צמוד לקיר בקסם אחר "תשמע לי טוב , תגיד לשליח שלך , או להינאמורי שאם היא מתכוונת לקחת את החיילים שלי היא תצטרך לעבור קודם דרכי !" ואז סטנלי לוקח את האגרטל שהיה לו בסלון , מוציא משם אבקה וזורק על ארכיוס , ארכיוס מתפורר לעפר .. ונעלם .
"אתה יכול לקום ג'ין" הוא אומר .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 13 2010, 11:13 AM
[b] [b]
האול ~
"אני יחזור בידיוק על מה שהיא אומרת במחשבות שלה .." כריס אומר ומתרכז
עוצם את העיניים ומתחיל לדבר "שינה פשוט מצויינת , מזל שהאימונים נגמרו , איזה כיף זה שנה חדשה..
אני מקווה שאצליח למצוא בנים חתיכים , אני לא מפסיקה לחשוב על הבחור היפה עם השיער הבהיר , הבלונדיני , עם הג'קט הוורוד , והעינים הכחולות , הוא היה כ"כ יפה!" כריס אומר ומפסיק
"תשמע , אני חושב שהיא מדברת עליך , אתה בידיוק האדם הזה האול.." הוא אומר .
[/b] [/b][/quote]
"יש!" אקרא כולי מאושר ושמח עקב דבריו של כריס.
"אין כמוך כריס!" אקרא באושר.
לאחר מכן כשאהיה מוכן אדפוק על דלתה בנקישות איטיות וחזקות.
-
[b]
ג'ין ~
אתה מתיישב על הספה ופתאום אתה נעלם ביחד עם הספה , אתה עדיין בחדר אבל אתה בילתי ניראה !
ניכנס מישהו עם קוצים גבוהים , שיערו שחור וקצוות השיער שלו הם בצבע אדום , הוא לבוש בבגדים שחורים עם סימנים אדומים מוזרים והמאמן שלך , סטנלי , ניראה ממש ממש לחוץ ..
"היכנס ארכיוס" הוא אומר והם מתחילים לשוחח "אמרתי לך שאם לא תשלם בזמן אהרוג אותך !!"
אומר ארכיוס מוציא את הטפרים שלו ושורט את סטנלי בפנים שלו . סטנלי מוציא מטה קסמים ומעיף את ארכיוס לקיר עם קסם מיוחד , ואז הוא כובל אותו צמוד לקיר בקסם אחר "תשמע לי טוב , תגיד לשליח שלך , או להינאמורי שאם היא מתכוונת לקחת את החיילים שלי היא תצטרך לעבור קודם דרכי !" ואז סטנלי לוקח את האגרטל שהיה לו בסלון , מוציא משם אבקה וזורק על ארכיוס , ארכיוס מתפורר לעפר .. ונעלם .
"אתה יכול לקום ג'ין" הוא אומר .[/b] [/b][/quote]
"אתה בסדר?" אגיד לו הפחד "אז מי זה?ומה הוא רצה ממך? ואיך הוא קשור להינאמורי ומה לא שילמת? אני צריך שתסביר לי בבקשה הם רוצים להרוג אותנו?" אגיד לו בפחד בלחץ רב
-
[b] [b]דיזל ~
"בחירה נכונה מאוד דיזל " הוא אומר ומביא לך את הטפרים שממוספרים במספר 15 .
"הטפרים האלה הם למתחילים , ככל שתעלה ברמה שלך תוכל להשיג טפרים יותר חזקים ויותר יפים"
אומר המאמן ושוב אוסף את כל הכיתה "האם למישהו כאן יש מושג מה זה טלסימן ?" המאמן שואל . [/b][/quote]
אני מנחש "נראה לי שזה כמו טלפון רק עם סימנים..."
-
[b]דיזל ~
יש מידע על הטסלימן שהוא בעצם קמע , בעמוד הראשון בהודעה הרביעית .
Talsiman .
לא TeleSiman חחח :D
האול ~
אתה דופק על הדלת והיא שואלת "מי זה ?" בחושניות .
ג'ין ~
"כמה שאלות בזמן כה קצר ?" שואל המאמן בציניות
"תקשיב , האיש הזה הוא בעצם שליח של הינאמורי , לפני שהתגייס לצבא שלה הוא היה מוכר נשקים
הוא מכר לי נשקים ולא על כולם הספקתי לשלם , בנוסף הוא חטף חיילים וגייס אותם לצבא של הינאמורי ,
הוא בא לכאן ומאיים שאם אני לא ישלם לו הוא ייקח עוד חיילים אבל הבעיה היא שאין לי איך לשלם סכומים כאלה נכבדים !" סטנלי אומר .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 13 2010, 12:59 PM
[b] [b]
האול ~
אתה דופק על הדלת והיא שואלת "מי זה ?" בחושניות .
[/b] [/b][/quote]
"האול קסאטי" אומר למרות שהיא לא מכירה בבירור את שמי ואחכה שהיא תפתח את הדלת.
-
[b]האול ~
"מי ?" היא אומר ואז בידיוק פותחת את הדלת , בידיוק שראתה אותה קצת נבהלה
ואז חייכה "היי" היא אומרת ונשענת על המשקוף של הדלת , לבושה בגופייה לבנה ומכנסיים קצרים וצמודים מאוד בצבע ורוד .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 13 2010, 06:02 PM
[b] [b]האול ~
"מי ?" היא אומר ואז בידיוק פותחת את הדלת , בידיוק שראתה אותה קצת נבהלה
ואז חייכה "היי" היא אומרת ונשענת על המשקוף של הדלת , לבושה בגופייה לבנה ומכנסיים קצרים וצמודים מאוד בצבע ורוד .[/b] [/b][/quote]
"היי" אשיב לה בחיוך.
"יצאנו לנו להתראות כמה פעמים ואת נראת לי מאוד נחמדה" אומר לה ישירות, בלי ללכת סחור סחור.
"אשמח אם נוכל להכיר אישית, שמי האול קסאטי" אומר לה.
"ומה שמך?" אעשה עצמי כלא יודע.
-
[b] .
ג'ין ~
"כמה שאלות בזמן כה קצר ?" שואל המאמן בציניות
"תקשיב , האיש הזה הוא בעצם שליח של הינאמורי , לפני שהתגייס לצבא שלה הוא היה מוכר נשקים
הוא מכר לי נשקים ולא על כולם הספקתי לשלם , בנוסף הוא חטף חיילים וגייס אותם לצבא של הינאמורי ,
הוא בא לכאן ומאיים שאם אני לא ישלם לו הוא ייקח עוד חיילים אבל הבעיה היא שאין לי איך לשלם סכומים כאלה נכבדים !" סטנלי אומר .[/b] [/b][/quote]
"אני אעזור לך להשיג את הכסף" אגיד לו
-
[b] [b]
דראקו ~
אתה ניגש אל המערכת , כיתת המים 1 , זאב :
8:00~9:30 - שיעור מחנך(לא חובה)
9:30~10:00 - הפסקת אוכל
10:00~11:00 - שיעור כוחות המים
11:00~11:15 - הפסקה קצרה
11:15~12:00 - שיעור כוח הזאב
13:30~12:30 - הפסקת צהריים
13:30~14:00 - שיעור מחנך (חובה)
אתה מסתכל על השעון , השעה היא 8:05[/b] [/b][/quote]
אחזור אל החדר של הבנות.אחפש אותן בתוך החדר ואז אגיד להן "טוב בנות יש לי שעה ו25 דק' פנויות בואו נמשיך להנות!"
-
[b]ג'ין ~
"אתה ? תעזור לי ? איך בידיוק ?" המאמן שואל בפליאה .
דראקו ~
אתה רץ לחדר של הבנות אבל להפתעתך הן כבר עזבו את החדר , החדר נעול ונישמע כריק .
האול ~
היא מסמיקה ואומרת "תודה , שמי סופי , נעים להכיר אותך האול ..
וגם את חברך שאני כבר מכירה , כריס . אני בידיוק התכוונתי להתארגן , קבעתי להתאמן עם חברה שלי..
אז ניפגש ביום אחר :) ?" היא אומרת והחיוך היפה שלה אוסר עליך לסרב לה .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 13 2010, 08:24 PM
[b] [b]ג'ין ~
"אתה ? תעזור לי ? איך בידיוק ?" המאמן שואל בפליאה .
[/b][/quote]
"כן בדיוק אני לא אתן להם לפגוע בך אתה המורה שלי ואתה תאמן אותי לחסל את הינאמורי אני מקווה טוב אוליי תביא לי עבודות בבית ספר או משהו?" אגיד לו בביטחון
-
[b]ג'ין ~
"מה פיתאום ! אתה לא תעבוד בשביל שאני ירוויח כסף , אבל אני יאמן אותך חזק יותר..
אני רוצה אותך בתור שותף שלי ג'ין , אתה מוכן לזה ?" הוא שואל בפתאומיות .[/b]
-
[b] [b]דיזל ~
יש מידע על הטסלימן שהוא בעצם קמע , בעמוד הראשון בהודעה הרביעית .
Talsiman .
לא TeleSiman חחח :D [/b][/quote]
ההסבר ממש סיבך אותי... הבנתי שזה קמע רק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אם אני לא טועה," אומר למורה "זה איזה קמע שיש לו כל מיני סוגים כמו אש ואדמה. אם אני לא טועה אנחנו נקבל אחד."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 13 2010, 08:35 PM
[b] [b]ג'ין ~
"מה פיתאום ! אתה לא תעבוד בשביל שאני ירוויח כסף , אבל אני יאמן אותך חזק יותר..
אני רוצה אותך בתור שותף שלי ג'ין , אתה מוכן לזה ?" הוא שואל בפתאומיות .[/b] [/b][/quote]
"אני מוכן להיות השותף שלך סטנלי אני לא אתן לקרובת המשפחה המרושעת שלי לפגוע בך אני מוכן לאימונים לך"
-
[b] [b]
האול ~
היא מסמיקה ואומרת "תודה , שמי סופי , נעים להכיר אותך האול ..
וגם את חברך שאני כבר מכירה , כריס . אני בידיוק התכוונתי להתארגן , קבעתי להתאמן עם חברה שלי..
אז ניפגש ביום אחר :) ?" היא אומרת והחיוך היפה שלה אוסר עליך לסרב לה .[/b] [/b][/quote]
"ניפגש ביום אחר" אומר בחיוך ולאחר מכן ללא שום התראה אנשק לה על פיה ואלך משם עם כריס באדישות.
-
[b] [b]דראקו ~
אתה רץ לחדר של הבנות אבל להפתעתך הן כבר עזבו את החדר , החדר נעול ונישמע כריק .[/b] [/b][/quote]
"אוף!" :angry: אגיד וארוץ בעצבים אל השיעור שלי עם המחנך. "אל תשאל למה איחרתי,גם ככה יכולתי לא להיות פה עכשיו!" אגיד בעצבים למחנך כשאראה אותו.
-
[b]דיזל ~
המאמן מחייך ואומר "טלסימן זה בעצם אבן מרחפת זוהרת , בצבע שונה לכל כוח.. ובצורה שונה
שהיא בעצם נותנת את כל הכוח שבמתקפות שלך , ואם אתה מתכוון להוציא אש מהטפרים שלך אתה חייב את האבן , שהיא בעצם נותנת את כוח האש לנשק שלך , אתה מבין ?" הוא שואל .
האול ~
היא מוזיזה את הראש שלה ואתה מנשק אותה בלחי שלה
היא מחייכת וקצת מתביישת וסוגרת בעדינות את הדלת .
דראקו ~
"דראקו ? מה קרה ? אתה יכול לספר לי .." אומר המחנך .
אתה מסתכל סביב ויש רק כמה תלמידים שנמצאים בסוף הכיתה משחקים באיזה משחק לוח .
ג'ין ~
"קודם כל אני צריך להביא לך קמע ולהחיות לך אותו , איפה הנשק שלך ג'ין ?" סטנלי שואל .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 13 2010, 09:54 PM
[b] ג'ין ~
"קודם כל אני צריך להביא לך קמע ולהחיות לך אותו , איפה הנשק שלך ג'ין ?" סטנלי שואל .[/b] [/b][/quote]
הוא איתי ללא?
"הנה הוא" אומר לו ואחכה בהתרגשות לגבי מה שהוא יעשה בו
-
ג'ין ~
לא הנשק לא אצלך הוא נעלם אם שכחת , אבן ורודה הופיעה קודם והעלימה את הנשק שלך
תגיב שוב .
-
[b]
ג'ין ~
"קודם כל אני צריך להביא לך קמע ולהחיות לך אותו , איפה הנשק שלך ג'ין ?" סטנלי שואל .[/b] [/b][/quote]
:שנייה אני אחפש אותו היי הוא לא פה? לפני שנכנסתי לפה היה לי על הראש מעין קמע ורוד זה קשור אוליי?" אגיד לו
-
[b] [b]
האול ~
היא מוזיזה את הראש שלה ואתה מנשק אותה בלחי שלה
היא מחייכת וקצת מתביישת וסוגרת בעדינות את הדלת .
[/b] [/b][/quote]
"אל תשכחי מחר בארבע בחדר האוכל!" אקרא לה מעבר לדלת.
'גם זה טוב' אחשוב לעצמי עם חיוך על פניי ואלך משם עם כריס.
"אולי נסדר לך את חברה שלה?" אשאל אותו תוך כדי שאנחנו הולכים.
-
[b] ריימונד ~
"תשמע , הנשק שלך נמצא אצלך , אבל אתה לא רואה אותו כי אתה לא משתמש בו עכשיו , ברגע שתרצה להשתמש בו נסה להוציא אותו משום מקום והוא יופיע , הרצון להחזקת הנשק הוא לחיצת כפתור ההפעלה של הטלסימן" אומר המאמן .
[/b][/quote]
"הבנתי" אומר למאמן ואחכה לראות עם הוא ממשיך את השיעור או שהוא נגמר.
-
[b] [b]דיזל ~
המאמן מחייך ואומר "טלסימן זה בעצם אבן מרחפת זוהרת , בצבע שונה לכל כוח.. ובצורה שונה
שהיא בעצם נותנת את כל הכוח שבמתקפות שלך , ואם אתה מתכוון להוציא אש מהטפרים שלך אתה חייב את האבן , שהיא בעצם נותנת את כוח האש לנשק שלך , אתה מבין ?" הוא שואל .[/b] [/b][/quote]
"כן..." אני אומר למורה "אז איפה אני מוצא את האבן? אתם הולכים לתת לנו אותה?" אשאל בסקרנות
-
[b]דיזל ~
"לשיעור הזה בכוונה הבאתי רק 20 תלמידים , כי יש לי רק טלסימן אחד , ורק האחרון שישאר חי הוא זה שיקבל את הטלסימן !" צועק המאמן ופתאום הכיתה משתנה והופכת לזירת קרחונים !!!
הדבר המפחיד גורם לכולם להתפזר במגרש ולהתרחק אחד מהשני ואז המאמן צועק "רק אחד ישאר חי , צאו לדררררך !!!" אתה קולט פתאום מישהו מזנק מעליך , הוא פוצע אותך קלות ביד , שריטה קטנה שאפילו לא מותירה דם .
ריימונד ~
"רק ריימונד זכה בטלסימן , ולכן כל השאר יצטרו להשיג אותו לבד , האימון שלכם ניגמר , למדתם מתקפות ודברים מעניינים מאוד , תתאמנו על זה בבית , בהצלחה לכולם ." הוא אומר ושולח את כולכם חזרה לכיתה הקודמת , עכשיו כולם יכולים ללכת , ניגמר שיעור כוחות האור והברק אבל יש לך עכשיו שיעור ערפדים , אבל זה אחרי הפסקת האוכל .
האול ~
פותחת את הדלת בפתאומיות ומחבקת אותך , מנשקת אותך בשפתיך , ופתאום עוזבת את גופך ואומרת "לא אשכח" . ואז ניכנסת לחדר שלה וסוגרת את הדלת אחרי שקרצה לך ;)
ג'ין ~
"אההה אז קיבלת טלסימן !! כל הכבוד , עכשיו פשוט תיראה מה תעשה , תחשוב שיש לך נשק ביד תדמיין שאתה רוצה להוציא נשק , אם תרצה להוציא את הנשק שלך הוא פשוט יופיע ביד שלך !"
המאמן אומר בשמחה רבה .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 14 2010, 11:01 PM
[b]
ג'ין ~
"אההה אז קיבלת טלסימן !! כל הכבוד , עכשיו פשוט תיראה מה תעשה , תחשוב שיש לך נשק ביד תדמיין שאתה רוצה להוציא נשק , אם תרצה להוציא את הנשק שלך הוא פשוט יופיע ביד שלך !"
המאמן אומר בשמחה רבה .[/b] [/b][/quote]
"אוקיי" אני מדמיין את נשק הטפרים ביד שלי טוב טוב ואני מדמיין שאני מוציא אותו מהחולצה או משהו
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 14 2010, 11:01 PM
[b] [b]האול ~
פותחת את הדלת בפתאומיות ומחבקת אותך , מנשקת אותך בשפתיך , ופתאום עוזבת את גופך ואומרת "לא אשכח" . ואז ניכנסת לחדר שלה וסוגרת את הדלת אחרי שקרצה לך ;)
[/b] [/b][/quote]
"ווואו" אקרא כשכולי המום ונלהב עקב נשיקתה.
"א...אם כך איפה היינו?" אשאל את כריס בחיוך מאוזן לאוזן.
-
[b] [b]דראקו ~
"דראקו ? מה קרה ? אתה יכול לספר לי .." אומר המחנך .
אתה מסתכל סביב ויש רק כמה תלמידים שנמצאים בסוף הכיתה משחקים באיזה משחק לוח .[/b] [/b][/quote]
"טוב,אתמול בערב קרה לי משהו מדהים. הייתה לי אורגיה עם 3 בנות,זה היה מדהים,הסתכלתי במערכת,ואז ראיתי שהשיעור לא חובה,אז באתי לחזור לחדר כדי "להמשיך" אתה יודע מה אני מתכוון,אבל החדר נשמע נעול וריק. איזה באסה.." אגיד בפרצוף "חמוץ"( <_<)