-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
את ומגבי ממשיכים ללכת ביחד בהמשך השביל שאתה ניתקל בעץ מלא בפינקו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ed/Spr_4h_204.png[/IMG]) תלויים על הענפים.
[COLOR=Blue]ניב-
ביוטיפליי שולח יריעת חוט ומנסה ליצור מזה חבלים, אבל החבלים פשוט נופלים לכל כיוון.
"תשמע," אומר טימי לפתע "בוא ננסה לחשוב על משהו פשוט שיכול להדהים את השופטים בעזרת המתקפות שיש לך" הוא אומר ומנסה לחושב יחד איתם.
"אולי בעזרת הבזק ועוקץ רעל? או אולי היריעת חוט והבזק ואמצעי הגנה יכול להיות משהו מעניין" הוא מציע לך.
[COLOR=Purple]סם-
תעקוב אחרי מה שהולך ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מעיר אותם ומתחיל להיתאגרן.
אחרי כמה דקות אתה יורד למטה והאחות ג'וי אומרת לך שהוא היתחפף לקראת לפנות בוקר.
הדרך פנוייה.
[COLOR=Green]סטיב-
סידוט יוצא עצבני במיוחד ומתחיל לזהור באור בהיר במיוחד ומסנוור לגמרי אותך ואת ווינגול שניתקע בעץ מעוצמת האור.
לאחר מכן סידוט מתחיל להיתובב במקום וניראה שהוא מעט היתחזק.
ווינגול שעצבני מהמתקפה יוצא עם אקדח מים מפיו ומעיף אותו סידוט לאחור.
צ'רלי אין מקום.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598889][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]תעקוב אחרי מה שהולך ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מעיר אותם ומתחיל להיתאגרן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי כמה דקות אתה יורד למטה והאחות ג'וי אומרת לך שהוא היתחפף לקראת לפנות בוקר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]הדרך פנוייה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"יפה סוף סוף הוא הלך" אומר בעודי שמח ואמשיך לעיר הבאה ואחפש פוקימונים לאימון
-
[quote=Ritsuka Kun;598781][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]כולן בנות :P[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]כולן מהנהון בהסכמה והתאומות מובילות את הדרך בזמן שאתה סוחב את אלקיד המעולפת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי עשר דקות של ריצה אתה רואה את העיר ג'נטה הגדולה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"הנה הגענו!" אומרת אחת מהתאומות וממשיכה לרוץ שלפתע פידג'יוטו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d1/018.png[/IMG]) ענקי תופס אותה בכתפייה ועף איתה הרחק משם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"אוי לא אנני!" קוראת התאומה השנייה ומתחילה לצרוח באימה למראה אחותה שתפוסה בידי פידג'יוטו במרחק עצום באוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"מה קורה פה?" אומרת אלי בזעם וזורקת פוקדור לאוויר וממנו יוצא סיזור ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e6/Spr_4h_212_f.png[/IMG]) חזק ללמראה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"סיזי חיתוך לילה!" היא קוראת בזעם "שניכם תרוצו למרכז!" היא צועקת שזיור מיתעופף באוויר לעבר פידג'יוטו.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
WTF מאיפה לאלי יש סיזור?! לא היה לה פוקימון בכלל לפני ווידל שאני תפסתי לה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני רץ במהירות לעבר המרכז.
-
[COLOR=Purple][SIZE=1]סם-
אתה יוצא במהירות במרכז ומתחיל ללכת במהירות בדרך.
כעבור כמה דקות אתה מבחין באיפום ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d0/Spr_4h_190_f.png[/IMG]) שתלוייה הפוך מזנבה על אחד מהעצים.
[COLOR=Orange]
תומאס-
למה בדקת אותה? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה והתאומה השנייה שאומרת לך ששמה מירי, רצים במהירות לתוך המרכז פוקימונים ודוחפים חמישה אנשים המחכים בתור "מה לכל הרוחות קורה פה!?" האחות ג'וי צועקת למראך ולמראה מירי הבוכה.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598889][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]ביוטיפליי שולח יריעת חוט ומנסה ליצור מזה חבלים, אבל החבלים פשוט נופלים לכל כיוון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"תשמע," אומר טימי לפתע "בוא ננסה לחשוב על משהו פשוט שיכול להדהים את השופטים בעזרת המתקפות שיש לך" הוא אומר ומנסה לחושב יחד איתם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"אולי בעזרת הבזק ועוקץ רעל? או אולי היריעת חוט והבזק ואמצעי הגנה יכול להיות משהו מעניין" הוא מציע לך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אומר בביאוס "לא יודע, אני פשוט לחוץ מדי, אני לא מסוגל לחשוב. כבר אין לי מושג מה לעשות. ביוטיפליי תנסה את השילובים שטימי הציע" ואשפיל את פני.
-
[quote=Ritsuka Kun;598958][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה יוצא במהירות במרכז ומתחיל ללכת במהירות בדרך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]כעבור כמה דקות אתה מבחין באיפום ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d0/Spr_4h_190_f.png[/IMG]) שתלוייה הפוך מזנבה על אחד מהעצים.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][/COLOR][/quote]
"וואו אייפום יכול להיות מגניב לתפוס אחת כזאת" אומר לעצמי ואוציא את נידורן "השתמשי בבעיטה כפולה ובבלימה" אומר לה
-
[quote=Ritsuka Kun;598958]
[COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]למה בדקת אותה? ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה והתאומה השנייה שאומרת לך ששמה מירי, רצים במהירות לתוך המרכז פוקימונים ודוחפים חמישה אנשים המחכים בתור "מה לכל הרוחות קורה פה!?" האחות ג'וי צועקת למראך ולמראה מירי הבוכה.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
אבל היא אמרה לי שאין לה שום פוקימון בכלל ושאחיה רצה ללכוד לה פוקימון התחלתי :O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נלחמנו בקרב אחד נגד השני, ואלקיד שלי ניסתה ללמוד אגרוף חשמל אבל זה לא יצא כמו שצריך והמון חשמל פרץ החוצה, פגע בסקיטי וגם אלקיד ספגה מכה חזקה מאוד" אני מספר על הקרב "ולפני רגע פידג'יאוט גדול חטף את אחותה" אני מוסיף.
-
[SIZE=1][COLOR=Blue]ניב-
"בוא אני אומר לו מה לעשות" אומר טימי בחיוך "ביוטיפליי תתחיל להיסתובב במקום וליצור כדור מיריעת חוט סביבך! כשאתה שם תשתמש בהבזק ומקדם הגנה ואז עוקץ רעל ובדיוק שאתה שולח אותו תשתגר החוצה!" טימי קורא
ביוטיפליי מתחיל להיסתובב באוויר ויוצר מסביבו כדור משי דקיק ומכסה את כולו בכדור.
אחרי שנייה אתה מתחיל לראות מתוך הכדור קרניים בוהוקות של לבן,כחול וסגול בתוך הכדור וביוטיפליי משתגר משום מקום מלמעלה.
המראה מרשיםפ, אבל זקוק לעוד עבודה.
"נו מה דעתך?"
[COLOR=Purple]סם-
נידורן יוצאת מהפוקדור שלה ומתחילה לרוץ במהירות לעבר איפום ובועטת בה פעמיים ומעיפה אותה מהעץ.
איופים שנופלת בעוצמה מהעץ ונעמדת ומיסתכלת עליכם בכעס ואז יוצאת עם סתירה כפולה ומחטיפה ארבע פעמים לנידורן והודפת אותה לאחור. נידורן לא מוותרת ורצה במהירות עם *דחיפה* ופוגעת חזק באיפום.
איפום יוצאת עם שריטה לעבר נידורן.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
ואתה מאמין לכולם כי...?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אוי ואבוי!" אומרת האחות ג'וי ודוחפת את האנשים ולוקחת את אלקיד וסקיטי לחדר טיפול נימרץ.
לאחר שעה ארוכה במיוחד היא מחזירה למירי את הפוקדור וקוראת לך לבוא לצד. ומראה לך חץ קטן "זה היה תקוע בגבה של אלקיד. זו הייתה ניסיון להרעיל אותה אבל החשמל שבאלקיד כנראה הדף את רוב הרעל" היא אומרת ושותקת.
"אני מקווה בשבילך," היא אומרת למירי "שאחותך בסדר. שמעתי על פידג'יוטו הזה. הוא ועוד שלושה פוקימונים מטילים במחוז טרור. אתם תיהיו צריכיפ למצוא את הקן שלו ביער איילין" היא אומרת בשקט
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;598991][SIZE=1][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"בוא אני אומר לו מה לעשות" אומר טימי בחיוך "ביוטיפליי תתחיל להיסתובב במקום וליצור כדור מיריעת חוט סביבך! כשאתה שם תשתמש בהבזק ומקדם הגנה ואז עוקץ רעל ובדיוק שאתה שולח אותו תשתגר החוצה!" טימי קורא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]ביוטיפליי מתחיל להיסתובב באוויר ויוצר מסביבו כדור משי דקיק ומכסה את כולו בכדור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אחרי שנייה אתה מתחיל לראות מתוך הכדור קרניים בוהוקות של לבן,כחול וסגול בתוך הכדור וביוטיפליי משתגר משום מקום מלמעלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]המראה מרשיםפ, אבל זקוק לעוד עבודה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"נו מה דעתך?"[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][COLOR=blue][SIZE=1][COLOR=blue]פוקימונים מטילים במחוז טרור. אתם תיהיו צריכיפ למצוא את הקן שלו ביער איילין" היא אומרת בשקט[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אנעץ בו מבט כועס ואומר "לזה אתה קורא פשוט? בכל מקרה, זה מדהים, ונראה לי שיש לי עוד רעיון לשיפור.
ביוטיפליי, תעשה את זה שוב, והפעם תנסה להוסיף למתקפות בתוך כדור המשי גם שאיבה! פשוט תיצור את המתקפה ואז תשלח עוקץ רעל ותשתגר משם! לאחר מכן תשתמש בצוות כפול ותתחיל להסתובב סביב הכדור! תנסה להבליט כמה שיותר את היופי שלך ולתעזר באור כדי להבליט אותו אפילו יותר!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;598889][COLOR=Red][SIZE=1][COLOR=Green]סטיב-
סידוט יוצא עצבני במיוחד ומתחיל לזהור באור בהיר במיוחד ומסנוור לגמרי אותך ואת ווינגול שניתקע בעץ מעוצמת האור.
לאחר מכן סידוט מתחיל להיתובב במקום וניראה שהוא מעט היתחזק.
ווינגול שעצבני מהמתקפה יוצא עם אקדח מים מפיו ומעיף אותו סידוט לאחור.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"השתמש בכוח טבעי סידוט !
אחרי שתעשה את המתקפה הזאת אני רוצה שתנסה ליצור עלים
ולהכות איתם בעזרת שיגור עלים ! (עלי תער)"
-
[quote=Ritsuka Kun;598991][COLOR=blue][SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]ואתה מאמין לכולם כי...?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אוי ואבוי!" אומרת האחות ג'וי ודוחפת את האנשים ולוקחת את אלקיד וסקיטי לחדר טיפול נימרץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]לאחר שעה ארוכה במיוחד היא מחזירה למירי את הפוקדור וקוראת לך לבוא לצד. ומראה לך חץ קטן "זה היה תקוע בגבה של אלקיד. זו הייתה ניסיון להרעיל אותה אבל החשמל שבאלקיד כנראה הדף את רוב הרעל" היא אומרת ושותקת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"אני מקווה בשבילך," היא אומרת למירי "שאחותך בסדר. שמעתי על פידג'יוטו הזה. הוא ועוד שלושה פוקימונים מטילים במחוז טרור. אתם תיהיו צריכיפ למצוא את הקן שלו ביער איילין" היא אומרת בשקט[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
כי לסרג'יו פנית, פוקימון קנית :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ניסיון הרעלה?? אבל מי ירצה להרעיל אותה?" אני שואל בדאגה "אפשר לראות את אלקיד עכשיו?" אני שואל את האחות ג'וי.
-
[quote=Ritsuka Kun;598991]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]נידורן יוצאת מהפוקדור שלה ומתחילה לרוץ במהירות לעבר איפום ובועטת בה פעמיים ומעיפה אותה מהעץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]איופים שנופלת בעוצמה מהעץ ונעמדת ומיסתכלת עליכם בכעס ואז יוצאת עם סתירה כפולה ומחטיפה ארבע פעמים לנידורן והודפת אותה לאחור. נידורן לא מוותרת ורצה במהירות עם *דחיפה* ופוגעת חזק באיפום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]איפום יוצאת עם שריטה לעבר נידורן.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תנסי לעדוף את השריטות עם בעיטה כפולה ואחר כך דחיפה" אומר לה
-
[quote=Ritsuka Kun;598889][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]את ומגבי ממשיכים ללכת ביחד בהמשך השביל שאתה ניתקל בעץ מלא בפינקו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ed/Spr_4h_204.png[/IMG]) תלויים על הענפים.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
'יש לי רעיון להתחלת הקרב...'אני חושב בשמחה,
"תקשיב מגבי, תשתמש בענף שעליו תולי אחד הפינקואים, וכאשר הוא נופל תפגע בו עם חבטת ראש לפני שהוא פוגע ברצפה!"אני מורה לו.
-
[COLOR=Magenta][SIZE=1]אינג'ל-
סליחה ששכחתי XP
"שמי לורי. אני אלופת פסטיבל הסרט בג'וטו,קנטו והואן" היא אומרת בסוג של היתלהבות.
"האמת הייתי יכול לקבל עזרה. אתה מוכן לעזור לי?" היא שואלת בחיוך.
[COLOR=Blue]ניב-
"המתקפות והרצף שלהן פשוט. התוצאה זה כבר משהו אחר" הוא אומר ואז מתיישב בחזרה.
אתה קורא את המתקפות וביוטיפליי מתחיל בליצור את הכדור משי הענקי סביבו ולפתע אורות בוהקים בלבן,ורוד,אדום וסגול זוהרים מתוך הכדור.
ביוטיפליי מויע לפתע לפני הכדור ומתחיל ליצור כפילים שלו שיסתובבו איתו יחד סביב הכדור.
"טוב הכדור ניראה נהדר, אבל הכפילים הרסו" אומר לך טימי בקול מאוכזב.
[COLOR=Green]סטיב-
סידוט מתחיל לזהור כולו ואז יוצא עם כוח טבע, שהופך לרעידת אדמה.
אבל בגלל שווינגול באוויר, המתקפה לא משפיעה עליו.
ויינגול מתחילה לנופף במהירות בכנפיו ויוצר רוח ( GUST) חזקה במיוחד הפוגעת בעוצה בסידוט.
סידוט לא מוותר ומנסה לשלוח עלים, אבל כלום לא יוצא משם.
סידוט לא מוותר ושולח עוד אקדח מים הפוגע בסידוט.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
טוב אחי ם:
"לא יודעת. אבל מי שזה לא היה ניראה לי תיכנן את זה" היא אומרת בשקט "אלקיד כרגע ישנה. אני לא חושבת שממולץ להפריע לה" היא מוסיפה ופונה משם לטפל בשאר המאמנים.
[COLOR=Purple]סם-
להדוף*
נידורן מתכוננת למתקפה, אבל איפום מצליחה לבלבל אותה בעזרת זנבה ושורטת לה את הפרצוף.
נידורן יוצאת עם בעיטה כפולה, אבל איפום מתחמקת בקלות ע"י כך שבעזרת זנבה היא תופסת את גדלייה של נידורן ומפילה אותה אחורה.
איפום יוצאת בסתירה כפולה, אבל נידורן בורחת במזנבה במהירות ודוחפת אותה ישירות בבטן.
[COLOR=Red]ג'ו-
נגבי יוצא מהפוקדור שלו ושולח גחלת רצינית על אחד מהענפים ופיל פינקו אחד הצונח במהירות על האדמה.
עוד לפני שהוא פוגע מגבי יוצא עם חבטת ראש ומעיף את פינקו בחזקה לתוך גזע העץ.
העץ מתחיל לרעוד וכתוצאה מזה כמה מהפינקו מישתמשים בהשמדה עצמית ומיתפוצצים על העץ.
פינקו שהופל ע"י מגבי ניראה עצבני ויוצא עם דחיפה לעברו.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;600295][COLOR=magenta][COLOR=magenta]
[COLOR=magenta][SIZE=1][COLOR=magenta][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][SIZE=1][COLOR=magenta]להדוף*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]נידורן מתכוננת למתקפה, אבל איפום מצליחה לבלבל אותה בעזרת זנבה ושורטת לה את הפרצוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]נידורן יוצאת עם בעיטה כפולה, אבל איפום מתחמקת בקלות ע"י כך שבעזרת זנבה היא תופסת את גדלייה של נידורן ומפילה אותה אחורה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]איפום יוצאת בסתירה כפולה, אבל נידורן בורחת במזנבה במהירות ודוחפת אותה ישירות בבטן.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אייפום מהירה אבל לא ניתן לזה שזה יעצור אותנו" אומר לה בניסיון לעודד אותה "עכשיו תרוצי מהר לאייפום ואם היא מתחמקת הרגע האחרון תנסי שזה יפגע,השתמשי בעל קולי מהיר שיפגע בה ואחר כך שהיא מבולבלת השתמשי בבעיטה כפולה חזקה" אומר לה
-
[quote=Ritsuka Kun;600295][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]סליחה ששכחתי XP[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"שמי לורי. אני אלופת פסטיבל הסרט בג'וטו,קנטו והואן" היא אומרת בסוג של היתלהבות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"האמת הייתי יכול לקבל עזרה. אתה מוכן לעזור לי?" היא שואלת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][COLOR=magenta][COLOR=magenta][COLOR=magenta][COLOR=magenta][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני דורש פיצויים :embarrassed:
-----------------
"אהמ אוקיי "אומר.
"מה את צריכה ?"אשאל .
-
[COLOR=Purple][SIZE=1]סם-
נידורן מתחילה לרוץ במהירות לעבר איפום המנה להיתחמק, אבל נידורן פותחת את פיה ושולחת גל כחלחל לעבר איפוםן, הגורם לה להיסתחרר.
נידורן לא מוותרת לשנייה ומשתמשת בבעיטה כפולה על איפום ומעיפה אותה רחוק.
איפום קמה, עדיין מסוחררת ומנסה להישתמש בסתירה כפולה אבל סותרת את עצמה פעמיים.
איפום פצועה אבל עדיין עומדת.
[COLOR=Magenta]אינג'ל-
נחשוב עליך ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ראית את השילוב נכון?" היא שואלת ואתה עונה לה שכן "יופי, ניראה לך שחסר משהו?" היא שואלת במעט מבוכה.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;600370][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]נידורן מתחילה לרוץ במהירות לעבר איפום המנה להיתחמק, אבל נידורן פותחת את פיה ושולחת גל כחלחל לעבר איפוםן, הגורם לה להיסתחרר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]נידורן לא מוותרת לשנייה ומשתמשת בבעיטה כפולה על איפום ומעיפה אותה רחוק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]איפום קמה, עדיין מסוחררת ומנסה להישתמש בסתירה כפולה אבל סותרת את עצמה פעמיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]איפום פצועה אבל עדיין עומדת.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][/COLOR][/quote]
"זאת ההזדמנות שלנו נידורן עכשיו תרוצי הכי מהר שאת יכולה לעבר איפום והשתמשי בדחיפה ואחר כך בעיטה כפולה הכי חזקה שלך" אומר לה
-
[quote=Ritsuka Kun;600370]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]נחשוב עליך ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"ראית את השילוב נכון?" היא שואלת ואתה עונה לה שכן "יופי, ניראה לך שחסר משהו?" היא שואלת במעט מבוכה.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
אחשוב קצת ואז אומר "אהממ, משהו בסיום תגידי לאספיון לפוצץ את הכדורים ולהשאיר רק את הכוכבים שבפנים ואז לשלוח את הכוכבים לקהל שבמקרה הזה זה העצים".
-
[quote=Ritsuka Kun;600295][COLOR=magenta][COLOR=magenta][SIZE=1][COLOR=magenta][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=magenta]
[SIZE=1][COLOR=magenta]טוב אחי ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"לא יודעת. אבל מי שזה לא היה ניראה לי תיכנן את זה" היא אומרת בשקט "אלקיד כרגע ישנה. אני לא חושבת שממולץ להפריע לה" היא מוסיפה ופונה משם לטפל בשאר המאמנים.[/COLOR][/SIZE][COLOR=magenta]
[COLOR=magenta][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני ניגש אל עבר הזכוכית של חדר הטיפולים כד להביט באלקיד. אני מסתכל על הרצפה וחושב על מה שקרה בקרב עם אלקיד וסקיטי, מבין כי עליי למצוא דרך לשחרר מאלקיד את האנרגיה מבלי שהיא תיפגע.
-
[quote=Ritsuka Kun;600295][COLOR=magenta][COLOR=magenta][COLOR=magenta][COLOR=magenta]
[SIZE=1][COLOR=magenta][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=magenta]
[SIZE=1][COLOR=magenta]נגבי יוצא מהפוקדור שלו ושולח גחלת רצינית על אחד מהענפים ופיל פינקו אחד הצונח במהירות על האדמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]עוד לפני שהוא פוגע מגבי יוצא עם חבטת ראש ומעיף את פינקו בחזקה לתוך גזע העץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]העץ מתחיל לרעוד וכתוצאה מזה כמה מהפינקו מישתמשים בהשמדה עצמית ומיתפוצצים על העץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]פינקו שהופל ע"י מגבי ניראה עצבני ויוצא עם דחיפה לעברו.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תתחמק מזה מגבי!, לאחר מכן תשתמש בערפיח סמיך על סביבתך, כך שפינקו לא יראה כלום וגם אתה!, אבל בזמן שהוא ינסה לגשש בחושך תקשיב לו וכשתדע איפה בערך הוא נמצא רוץ אליו עם הבלימה החזקה ביותר שלך!"אני מדריך אותו.
-
[SIZE=1][COLOR=Purple]סם-
נידורן מתחילה לרוץ במהירות לעבר איפום עם דחיפה, אבל בשנייה האחרונה איפום לוקחת חול בזנבה וזורקת אותו על עינייה של נידורן הקטנה והיא מיתעוורת מהחול ומפספסת את איפום.
איפום מנסה להישתמש בשריטה אבל שורטת את עצמה בגלל הבילבול.
נידורן מקה מעט את החול בעינייה ויוצאת עם בעיטה כפולה על איפום ומחסלת אותה.
איפום מעולפת.
[COLOR=Magenta]אינג'ל-
"וואו רעיון נהדר אבל אני אשפר אותו!" אומרת לורי בהיתלהבות ואז מוציאה שוב את אספיאון שלה ואומרת לו שוב מה לעשות "בסוף תשתמש בזנב ברזל כדי לפוצץ את הכדורים!" היא אומרת ואספיאון שולח שוב תותח זאפ וחותך אותו בעזרת מהירות וגורם לכדורים לרחף מסביבו בעזרת על חושי.
לבסוף הוא קופץ באוויר ומפוצץ את הכדורים הקטנים ויוצר זיקוקים קטנים מהם.
המראה מדהים ומסחרר אותך לחלוטין.
"מה דעתך?" היא שאולת בחיוך.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
אתה עומד וחושב מה לעשות עם אלקיד שמירי ניגשת אליך. "מה עם אלי ואחותי?" היא שואלת ומיסתכלת עליך "חייבים למצוא אותן!" היא אומרת ומזילה דימעה.
[COLOR=Red]ג'ו-
מגבי מנסה להיתחמק, אבל פינקו יותר מהיר ומעיף את מגבי לאחור.
מגבי שולח ערפיח סמיך לכל עבר ואתה לא רואה כלום יותר.
לפתע אתה שומע פיצוץ ומגבי מועף בכוח לרגלייך פצוע קשה.
הערפיח מיתפזר ואתה רואה שפינקו מעולף בצד.
הוא הישתמש בהשמדה עצמית על עצמו ופגע בחוזקה גם במגבי.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;600295][COLOR=Magenta][SIZE=1]
[COLOR=Blue]ניב-
"המתקפות והרצף שלהן פשוט. התוצאה זה כבר משהו אחר" הוא אומר ואז מתיישב בחזרה.
אתה קורא את המתקפות וביוטיפליי מתחיל בליצור את הכדור משי הענקי סביבו ולפתע אורות בוהקים בלבן,ורוד,אדום וסגול זוהרים מתוך הכדור.
ביוטיפליי מויע לפתע לפני הכדור ומתחיל ליצור כפילים שלו שיסתובבו איתו יחד סביב הכדור.
"טוב הכדור ניראה נהדר, אבל הכפילים הרסו" אומר לך טימי בקול מאוכזב.[COLOR=Green][COLOR=DarkOrange][COLOR=Purple][COLOR=Red]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
"אז אפשר לעשות את זה בלי הכפילים. השאלה היא מה ביוטיפליי יעשה בנתיים, סתם יעוף בנקודה אקראית? זה לא יראה יפה"
אקווץ את מבטי ואתחיל לחשוב, מנסה למצוא רעיון ומקווה שאם אני לא אמצא משהו, טימי ימצא
-
[quote=Ritsuka Kun;600458][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה עומד וחושב מה לעשות עם אלקיד שמירי ניגשת אליך. "מה עם אלי ואחותי?" היא שואלת ומיסתכלת עליך "חייבים למצוא אותן!" היא אומרת ומזילה דימעה.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אני קם ממקומי "אלי יכולה להסתדר גם בעצמה, אבל עדיין היא תהיה צריכה עזרה כאן" אני אומר "הבעיה היא שאני לא רוצה להשאיר את אלקיד כאן לבד, מה עליי לעשות?" אני שואל קצת בעצב.
-
[quote=Ritsuka Kun;600458][SIZE=1][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]נידורן מתחילה לרוץ במהירות לעבר איפום עם דחיפה, אבל בשנייה האחרונה איפום לוקחת חול בזנבה וזורקת אותו על עינייה של נידורן הקטנה והיא מיתעוורת מהחול ומפספסת את איפום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]איפום מנסה להישתמש בשריטה אבל שורטת את עצמה בגלל הבילבול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]נידורן מקה מעט את החול בעינייה ויוצאת עם בעיטה כפולה על איפום ומחסלת אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]איפום מעולפת.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"צא פוכדור" אומר ואזרוק פוכדור ואומר "נידורן קרב מעולה חזרי למנוחה" אומר ואחזיר את נידורן לפוכדור ואמלמל "עם איפום או שאני אחליף אותה עם מישהו או שאני אאמן אותה טוב" אמלמל לעצמי ואמשיך לעיר הבאה
-
[quote=Ritsuka Kun;600458]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]"וואו רעיון נהדר אבל אני אשפר אותו!" אומרת לורי בהיתלהבות ואז מוציאה שוב את אספיאון שלה ואומרת לו שוב מה לעשות "בסוף תשתמש בזנב ברזל כדי לפוצץ את הכדורים!" היא אומרת ואספיאון שולח שוב תותח זאפ וחותך אותו בעזרת מהירות וגורם לכדורים לרחף מסביבו בעזרת על חושי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]לבסוף הוא קופץ באוויר ומפוצץ את הכדורים הקטנים ויוצר זיקוקים קטנים מהם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]המראה מדהים ומסחרר אותך לחלוטין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"מה דעתך?" היא שאולת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"וואו זה היה מדהים !"אומר בהתלהבות .
-
[quote=Ritsuka Kun;600458][COLOR=purple][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]מגבי מנסה להיתחמק, אבל פינקו יותר מהיר ומעיף את מגבי לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]מגבי שולח ערפיח סמיך לכל עבר ואתה לא רואה כלום יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]לפתע אתה שומע פיצוץ ומגבי מועף בכוח לרגלייך פצוע קשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]הערפיח מיתפזר ואתה רואה שפינקו מעולף בצד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]הוא הישתמש בהשמדה עצמית על עצמו ופגע בחוזקה גם במגבי.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מעולה מגבי, ניצחון נהדר, בוא תנוח"אני אומר לו בשמחה ומחזיר אותו לפוכדור.
"כדאי שאני אמשיך להתקדם במהירות המירבית..."אני ממלמל בלחץ וממשיך ללכת בהמשך השביל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;600295][COLOR=Magenta][SIZE=1][COLOR=Green]סטיב-
סידוט מתחיל לזהור כולו ואז יוצא עם כוח טבע, שהופך לרעידת אדמה.
אבל בגלל שווינגול באוויר, המתקפה לא משפיעה עליו.
ויינגול מתחילה לנופף במהירות בכנפיו ויוצר רוח ( GUST) חזקה במיוחד הפוגעת בעוצה בסידוט.
סידוט לא מוותר ומנסה לשלוח עלים, אבל כלום לא יוצא משם.
סידוט לא מוותר ושולח עוד אקדח מים הפוגע בסידוט.
[/QUOTE]
"אל תוותר סידוט , אתה יכול ! השתמש שוב בפלאש ואז נסה שוב להוציא עלים
מגופך ! אתה יכול , אם תנסה"
-
[COLOR=Blue][SIZE=1]ניב-
"מה הבעיה שהוא סתם ירחף במקום כלשהו וכך יהיה אפשר באמת לראות את היופי שלו?" טימי שואל ומרים גבה.
[COLOR=Green]סטיב-
אתה יודע שהוא לא מסוגל ללמוד את המתקפה הזו? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט מתחיל לבהוק באור בהיר במיוחד ומסנוור את ויינגול המנסה לשלוח אקדח מים, אבל מפספס את סידוט בהרבה.
סידוט מנסה שוב לשלוח עלי תער אבל כלום לא קורא.
ויינגול בינתיים מתאפס ויוצא עם רוח שוב ומעיף את סידוט לאחור.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
"בינתיים אלקיד ישנה. לעמוד לידה ולחשוב מה היה קורה לא יעזור." היא אומרת ברצינות "אני הולכת למצוא את אחותי. אתה רוצה לבוא ולעזור בסדר. אתה רוצה להישאר ולצפות בלאקיד מעולפת החלטה שלך." היא אומרת בכעס ומיסתובבת ומתחילה ללכת לכיוון היציאה מהמרכז.
[COLOR=Red]ג'ו-
אתה מחזיר את מגבי לפוקדור וממשיך ללכת.
"היי אתה!" אתה שומע פתאום ורואה מצד הדרך נער, בעל מראה נשי למדי [IMG]http://img696.imageshack.us/img696/3671/tangrow1.png[/IMG] "אתה רוצה אולי קרב?" הוא שואל בקול מתוק וחייכני.
~~~~~~
איזה הומו XD
[COLOR=Magenta]אינג'ל-
"אני יודעת!" היא אומרת בחיוך "רגע אתה גם מתאם?" היא שואלת בסקרנות.
[COLOR=Purple]סם-
וואו אני לא מבין כלום ממה שאתה עושה Oם
אם אתה לא רוצה אותה למה אתה תופס אותה?
ולא אמרת אתה רוצה להיות [SIZE=7]מאמן [SIZE=1]או [SIZE=7]מתאם?!
[SIZE=1]תתחיל להכניס שכל למשחק, כי אם לא אתה תיהיה בחוץ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור על איפום והיא נכלאת בתוכו.
~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SPOILER][SIZE=1][COLOR=Purple]איפום הישתחררה!![/COLOR][/SIZE][/SPOILER]
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue]
[COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]אתה מחזיר את מגבי לפוקדור וממשיך ללכת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"היי אתה!" אתה שומע פתאום ורואה מצד הדרך נער, בעל מראה נשי למדי [IMG]http://img696.imageshack.us/img696/3671/tangrow1.png[/IMG] "אתה רוצה אולי קרב?" הוא שואל בקול מתוק וחייכני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]איזה הומו XD[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני?!?!:O או המאמן:tiresome:
~~~~~~~~~~~
"אין בעיה"אשיב לו,
"איך אתה רוצה? שתיים על שתיים או כל אחד משתמש בפוקימון אחד?"אני שואל אותו.
-
[SIZE=1][COLOR=Red]ג'ו-
שמע אני לא אשפוט אותך אם גם אתה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדיר!" הוא אומר ומצחקק "שניים על שניים! אני מתחיל עם פרי!" הוא אומר וזורק פוקדור מידיו ומיתוכו קופצת קלפרי חמודה למראה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/035.png[/IMG].
"קדימה פרי נשיקה מתוקה!" הוא קורא
[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]"אני יודעת!" היא אומרת בחיוך "רגע אתה גם מתאם?" היא שואלת בסקרנות.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/s][/quote
"תאמת עוד לא בחרתי "אומר .
-
"אז למה אתה מחכה?" היא שואלת ומרימה גבה "יש לך בעיר ג'נטה פה את המכון הראשון וגם את תחרות הסרט" היא אומרת בפליאה.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]"בינתיים אלקיד ישנה. לעמוד לידה ולחשוב מה היה קורה לא יעזור." היא אומרת ברצינות "אני הולכת למצוא את אחותי. אתה רוצה לבוא ולעזור בסדר. אתה רוצה להישאר ולצפות בלאקיד מעולפת החלטה שלך." היא אומרת בכעס ומיסתובבת ומתחילה ללכת לכיוון היציאה מהמרכז.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מסתכל עליה ולאחר מכן מביט באלקיד, ולבסוף קם ממקומי 'אלקיד, עליי למצוא את אלי. אל תדאגי, כשנמצא אותה אחזור לקחת אותך. בינתיים, החלימי טוב' אני חושב ומנסה לשדר זאת אל מוחה של אלקיד. אני מסתובב ויוצא במהירות אחרי הנערה
~~~~~~~~~~~~~
אגב מה שמם של התאומות? XP
-
[quote=Ritsuka Kun;601019][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"אז למה אתה מחכה?" היא שואלת ומרימה גבה "יש לך בעיר ג'נטה פה את המכון הראשון וגם את תחרות הסרט" היא אומרת בפליאה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"זה בחירה קשה !"אומר אחשוב כמה שניות ואז אגיד "אני חושב שאני אהיה מתאם !".
-
"נו אז בוא תראה לי מה אתה שווה!" היא אומרת בהיתלהבות.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
מירי ואנני
מירי איתך ואנני נחטפה.
אתה ניפרד מאלקיד ורץ אחרי מירי "החלטת לבוא?" היא שואלת וניראת כאילו היא מעודדת שאתה בא איתה.
אתם ממשיכים ללכת ורואים פלאסל ומינון הרבים בינם ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/Spr_4d_311.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/aa/Spr_4d_312.png[/IMG])
"פוקימוני חשמל לא יהיו לנו יעילים?" מירי שואלת אותך.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601014][SIZE=1][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]שמע אני לא אשפוט אותך אם גם אתה ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"בסדיר!" הוא אומר ומצחקק "שניים על שניים! אני מתחיל עם פרי!" הוא אומר וזורק פוקדור מידיו ומיתוכו קופצת קלפרי חמודה למראה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/035.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"קדימה פרי נשיקה מתוקה!" הוא קורא [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אל תדאג, אני לא:what:
~~~~~~~~~~
"צא סטנטלר!"אני קורא ומשחרר את סטנטלר מהפוכדור שלו,
"תתחמק מהנשיקה המתוקה!, לאחר מכן רוץ אל קלפרי עם קרן מגה!, אחרי שאתה פוגע אל תהסס ותכה אותה מיד ברעל! צא!"אני מורה לו.
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
זה בסדר~
אין טעם לשקר אנחנו נקבל אותך למרות הכל 3:
הנשיקה המתוקה יוצאת ועשרות ללבות קטנים וורודים מרחפים במהירות לעבר סטנטלר ונידבקים לכל גופו.
למרות ניסיון ההיתחמקות שלו, הוא ניהיה מסוחרר מהנשיקה המתוקה ויוצא עם קרן מגה לעבר קלפרי, אבל היא מתחמקת בעזרת צוות כפול.
"פרי קדימה תשתמשי בקרן בועות!" הוא קורא וקלפרי שולחת מפיה קרן ענקית של בועות המרחפות במהירות לעבר סטנטלר.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601053][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"נו אז בוא תראה לי מה אתה שווה!" היא אומרת בהיתלהבות.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אממ אוקיי"אומר .
"ספיל תשתמשי באקדח מים כלפיי מעלה ואז תשתמשי באבקת שלג על מנת להקפיא את המים ולבסוף תשלחי קרן איתור לשבור את הקרח!"אומר בזמן שאני מוציא את ספיל .
-
[quote=Ritsuka Kun;601053]
[SIZE=1][COLOR=magenta][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=magenta]
[SIZE=1][COLOR=magenta]מירי ואנני[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]מירי איתך ואנני נחטפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתה ניפרד מאלקיד ורץ אחרי מירי "החלטת לבוא?" היא שואלת וניראת כאילו היא מעודדת שאתה בא איתה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתם ממשיכים ללכת ורואים פלאסל ומינון הרבים בינם ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/Spr_4d_311.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/aa/Spr_4d_312.png[/IMG])[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"פוקימוני חשמל לא יהיו לנו יעילים?" מירי שואלת אותך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
"בהחלט. אני לא מעוניין לתפוס אותם, יש לי את אלקיד. אבל אולי אפשר לבקש מהם שיעזרו לנו נגד הפוקימונים המעופפים. האמת, הם יכולים להתאים לך ולאחותך" אני אומר לה "שנציג להם?" אני שואל אותם.