איזה יפה הסיפור ...מחכה לפרק האחרון...
Printable View
איזה יפה הסיפור ...מחכה לפרק האחרון...
תודה רבה בר.
פרק טוב מאוד.
[quote=monster;738391]פרק טוב מאוד.[/quote]
תודה
פרק מדהים
פרק טוב!מחכה לפרק הבא ....
תודה רבה לשניכם
פרק יפה ארווין אני מת כבר לפרק האחרון לעונה חח
[SIZE=4][B][I][U]אוקיי ,הסבר קצר לפני שאני מפרסם את הפרק האחרון[/U][/I][/B][/SIZE]
[B][SIZE=1][COLOR=red]הפרק האחרון ,הוא פרק בעל המשך ,זה אומר ש"באסון הטבע 2" ששמו ישתנה מאוחר יותר אנו נתחיל ישר מפרק 23. המשך ישיר של הסוף של הפרק האחרון .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red]מדוע אני עושה את זה? [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red]אני חושב שאני צריך זמן לחשוב ... על עלילה ,על דמויות ,על פיתוח נכון של הסיפור שלי .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red]אני גם חושב שאם אני אנסה לשפר את הכתיבה ואת העלילה ,הקוראים יהנו יותר.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red]ובגלל זה אני נפרד מכם לזמן קצר של שבועיים -שלוש.ואני מבטיח שאתם תהנו מהדבר החם הבא.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]הרבה שאלות שאין להם תשובה בחלק הזה של הסיפור ,בחלק הבא ,הכל יהיה ברור.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]ובקרוב יפתח מ"ת שמבוסס על הסיפור שלי מי שרוצה שירשם[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][I][U][SIZE=4]פרק 22:האור שבקצה המנהרה חלק ב'[/SIZE][/U][/I][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue][I]לפעמים אתה לא יודע איך לספוג את הכאב.
יש כאבים כאשר אתה נופל מן האופניים ,זה קרה לי הרבה פעמים ,אתה נופל ומקבל מכה חזקה כאשר העור נחתך ונגרם
שפשוף קטן ,העור שלך ישר מאדים ואתה נבהל ,אתה לא צורח מהכאב של הרגל ,אתה מיילל על זה שאתה רואה פתאום
את הרגל שלך ,שאותה אתה מכיר ,שאתה רואה אותה מדממת ,זה גורם לה להיראות שונה
וזה מה שבעצם מכאיב לך ,לראות את הרגל שלך ,הרגל שלך ,שאתה מכיר שטוחה בצבע נורמלי של עור, פתאום מצוירית
בכתם דם אדום וגדול עם שריטה ענקית ואלוהים יודע מה עוד ,הסיטואציה כואבת ולא המכה .
מדוע אני אומר את כל זה? הכי כאשר אנחנו מתאהבים ,הלב לא באמת נשבר ,אנחנו פשוט מרגישים שזה הסוף ,שאתה לא
רוצה לחיות יותר ,אבל אז אתה רואה שהלב שלך בסדר ,הרי לא היית בחיים ,אם הוא היה נשבר.
לפעמים המטאפורות משתלטות על חיי הרעיוניות שלנו ,זה מה שעושה את זה מאתגר יותר .[/I][/COLOR][/SIZE][/B]
"[SIZE=2][B]מה זה המקום הזה אגונדו ,בחיים לא הייתי פה" אומרת סארי
כולם מתבוננים סביב ,לראות לאן אגונדו בעצם לקח אותנו
מולנו היה שלט גדול ,שזהר באדום ,היה כתוב עליו "ברוך הבא ,נבחר"
"נבחר ?" שואל מייק
"ובכן ,כן " מגיח משום מקום ,איש מבוגר ,יותר מפרננדו שאנו מכירים ויותר מג'ק ,אך הוא נראה די כשיר לעמוד שם
"סליחה על גסות הרוח ,שמי ווליאם " אומר ומציג את עצמו ווילאם ברשמיות אנגלית תרבותית.
וויליאם נעמד ליד אגונדו ומתבונן בנו אחד אחד
"סליחה ,אבל מה זה המקום הזה אגונדו ?" שואלת סארי
"זה המקום שיכול לפתור את כל הבעיות שלנו " אומר אגונדו
"מה זאת אומרת כל הבעיות?" שואל דין
ווילאם מחייך ואומר "הפיתרון לבעיית אסון הטבע ,נמצאת בחדר הזה ,יותר נכון מאחורי הדלת הזאת" אמר ווילאם והצביע
על דלת בצבע חום שעומדת ממש מימין לנו
"מאחורי הדלת הזאת ?" שואל מייק
"כן" עונה וויליאם
"אז למה אתם לא פותחים אותה ?" שואלת קרלי
"אני חושב שלא הסבירו לכם כמו שצריך " אומר אגונדו וחוזר על עצמו מאותה שיחה באוהל אתמול
"שבוע לפני מותו של הצ'יף הוא סיפר לי שעומד להגיע יום אחד ,בחור צעיר שהוא מכונה גם 'הנבחר' " אומר אגונדו
"התפקיד של הנבחר ,הוא בעצם הזכות להיות הצ'יף ,במקום קרלוס או לוקאס " אומר .
"את זה כבר שמענו " אומר איוון בכעס
"איך תדע מיהו הנבחר ?" שואל מיכאל
"הנבחר ,הוא המפתח .... להכל " אומר אגונדו ונוצר מין שקט כזה
אני מחזיק בכיסי ומרגיש את המפתח ,זה אותו המפתח שכנראה אמור לפתוח את הדלת!אני חושב לעצמי שאולי אני צריך
לומר להם ,אבל משהו החזיק בי ושמר את זה בפנים ,אז לא ידעתי מה לעשות
הוצאתי את המפתח מכיסי ולפני שהספקתי להגיד מילה ווילאם התקרב והחל להגיד "נו ?!" בקול זועם
המפתח כמעט החליק מידי .
לידי עמד מייק ,המפתח נפל בטעות לכיס של הז'קט שלו ,ניסיתי להחזיר אותו אבל הם היו שמים לב
"אוי לא " אני לוחש לעצמי
"מה קרה משהו ?" שואל אגונדו
"לא" אני אומר
מייק ממשש בכיסו ומבחין שם במפתח דיי גדול ,מפתח זהב .
"היי מאיפה זה הגיע ?" שואל מייק ומוציא את המפתח
"המפתח!" צועק ווילאם ומאושר לראות את הדבר שהוא חיכה לו שנים
"אתה ... אתה..." אומר אגונדו
כולם מביטים במייק במבט מופתע ,אף אחד לא חשב שזה יהיה הוא
"אתה הנבחר!" אומר איוון בהתרגשות רבה ושמח בשביל מייק
"אני ?" מתפלא
"יש אלוהים! יש אלוהים!" צועק מיכאל
"נבחר יקר ..." אומר ווילאם ומתקרב אל מייק ושם את ידו על כתפו
"עכשיו תורך להציל אותנו ,פתח את הדלת " אומר ווילאם
"אני אעשה זאת !" אומר מייק נחוש בדעתו להציל את כולם
הוא מכניס את המפתח לתוך החריץ של הדלת ,ואני משום מה לא רוצה לעצור אותו ,אבל משהו בי לא נתן לי לדבר
המנעול של הדלת נפתח והדלת נפתחה וממנה אור חזק שמעיר על פני כולנו !!
"זה ממש האור שבקצה המנהרה!" אומר ווילאם וצוחק את צחוקו המתגלגל[/B][/SIZE]
[B][I][U][SIZE=3]מייק נעלם לתוך הדלת והדלת נסגרת.[/SIZE][/U][/I][/B]
[SIZE=2][B]"מה זה?" מתפלאת גלוריה
"איפה הוא ?" שואל דין
"תראו!" אומר איוון
אנחנו מסתכלים ורואים שווילאם נעלם ,ביחד איתו גם סארי וגם אגונדו .
"מה זה?" שואל מיכאל
"מייק יצא לדרך ,להציל את העולם" אני אומר להם
"אבל איפה אגונדו ,ווילאם וסארי ?" שואל דין
"אין לי מושג אבל הם נעלמו אחרי שהאור נעלם " אני אומר
"אז מה עכשיו ?" שואלת קרלי
ובדיוק כשזה קורא ,המגדל רועד ,האדמה רועדת בעוצמה שלא תיאמן ,ככה כמה דקות של רעידת אדמה באי
"כולם בסדר ?" שואל איוון
"כן " אנחנו עונים כולם פה אחד
"טוב בואו נצא לראות מה קורה בחוץ" אני אומר
"אני מסכימה עם אנדי " אומרת גלוריה ואנחנו יוצאים החוצה לראות מה קורה
כאשר אנחנו יוצאים אנחנו רואים את אותו היער, ומתחילים לחזור לכפר ,לשבט סארי
ואז שאנחנו מגיעים לכפר ,אנחנו רואים שמשהו שונה שם ,אבל מתקרבים יותר ויותר ופתאום קופץ עלינו משום מקום
לוחם אינדיאני!
"ארגו נאמדה!" הוא צועק ומכוון את הכידון שלו לעבר איוון ,הוא מכניס את הכידון לתוך הבטן של איוון
"אה!" צועק איוון וכבר לא מרגיש כלום
"איוון! איוון!" צועק מיכאל ומנסה לטפל בו
"מה עשית?!" צועקת גלוריה על האינדיאני
אנחנו מסתכלים עליו ואנחנו רואים שזה....
"קרלוס ?" שואלת קרלי
"ארגו צואי " אומר אינדיאני אחר ומגיע לשם עם עוד כמה חברים ,זה היה לוקאס והוא היה לבוש כאשר כתפיו מכוסות בפוחלץ
של נמר .
איוון מדמם על הרצפה ואנחנו לא מבינים מה קורה פה
"לוקאס ,קרלוס ?" אני שואל אותם
"מה קורה פה?" שואל דין את שני האחים
"מי אתם ?" שואל לוקאס ומנסה לברר
"מה ? אתה לא זוכר אותנו ?" שואל דין
"אין לי מושג מי אתם " אומר לוקאס
"מה לעשות ,צ'יף ?" שואל קרלוס
"צ'יף?!!" שואלים כולם ביחד
"אין לי זמן לפולשים האלה ,תהרגו אותם!" אומר לוקאס
"רגע רגע...." אני אומר
"אתם לא זוכרים אותנו באמת ? זה אני אנדי! אני מכיר את סארי ואת אגונדו !" אני אומר להם
"אתה מכיר את סארי ואגונדו ?" שואל קרלוס מתפעל ועוזב את הכידון
ופתאום חוזר לתנוחת הדקירה הקודמת שהיה שרוי בה
איוון ביינתים מת על הרצפה .
"כן! אני מכיר אותם!" אומר אנדי ופתאום אינדיאני שכן מגיע משום מקום ויורה כדור טבע על גלוריה ומחסל גם אותה .
"גלוריה!" צועק דין ומתקרב אליה אבל זה כבר מאוחר מדי
"נו מה אתם רוצים?!" אנחנו צועקים
מגיע בצעדי ענק ,בחור שרירי וגבוה ,מעט בלונדיני ,הוא מתקרב עם חליפתו הצבאית .זה היה ג'ק.
"מה לעשות איתם המפקד ?" שואל קרלוס את ג'ק
"חכה רגע ..." אומר ג'ק
"אתה באמת מכיר את סארי ואגונדו ?" שואל אותי ג'ק כאשר פניו התקרבו לשלי והוא נראה מאיים
"כן כן ! " אני אומר וכולם אומרים איתי
"זה לא הגיוני ,שני חברינו נעלמו לפני 6 שנים " אומר ג'ק
"נעלמו ? לפני 6 שנים ?" שואלת קרלי
"רגע רגע..... אתה אבל זוכר את מייק נכון ?" אני שואל את ג'ק
"מייק ? מה לך ולמייק ?" שואל אותי ג'ק ופתאום הבעת פניו השתנתה
"מייק גם נעלם לפני 6 שנים ?" שואל מיכאל
"מייק ...... הוא מת עוד לפני זה ,בכדור הארץ " אומר ג'ק
"ממה ?" אנחנו שואלים
"מאסון טבע" אומר והולך משם
"תהרגו אותם " .[/B][/SIZE]
[B][SIZE=2][/SIZE][/B]
[B][SIZE=6]המשך יבוא ................![/SIZE][/B]
מה זה קשור? אם תודה רבה על הפרק ,תקרא אותו
אחלה פרק,מה זאת אומרת "מייק מת עוד בכדור הארץ" מה הם לא בכדור הארץ מה הם בחלל?
פרק טוב מתי הפרק הבא
[quote=אדון פלריון;744411]אחלה פרק,מה זאת אומרת "מייק מת עוד בכדור הארץ" מה הם לא בכדור הארץ מה הם בחלל?[/quote]
הכוונה לכך היא שהאי עבר את המיקום שלו ,ומייק מת ,הכל ישתנה ,השבט על האי בכלל לא מכיר את החבורה.
[QUOTE]פרק טוב מתי הפרק הבא [/QUOTE]
רשמתי שהפרק הבא יהיה בעזרת ה' עוד שבועיים
פרק מצוין יצרת ארוין.אהבתי את קטעי האקשן והרצח בפיסקקה האחרונה. מחכה לפרק הבא.(קראתי את הפרק הפעם)
לאאאאאאאאא ארווין אתה לא בסדר השארתה אותי במתח אני לא יכול לחכות מזה אומר להרוג אותם הוא היה איתם וגם למה אגונדו וסארי הלכו זה רק מייק פתח את הדלת נוווו באמת זה כמו הסוף של הנפילים נווו ארווין תנסה לקדם את התאריך של ה"עונה השניה " של אסון הטבע
[quote=MCshay;744436]לאאאאאאאאא ארווין אתה לא בסדר השארתה אותי במתח אני לא יכול לחכות מזה אומר להרוג אותם הוא היה איתם וגם למה אגונדו וסארי הלכו זה רק מייק פתח את הדלת נוווו באמת זה כמו הסוף של הנפילים נווו ארווין תנסה לקדם את התאריך של ה"עונה השניה " של אסון הטבע[/quote]
תצטרכו לחכות עד שאני אמצע פיתוח חדש לסיפור ,כי אחרת הוא לא יהיה מעניין.
ביינתים ,עובדה שצדקתי ,הסיומות של החלקים הראשונים שלי תמיד חזקים כמו זה .
סיפור גדול יחזרו בקרוב
באמת לא יהיה עונה 2??:(
[quote=elbaz2008;748645]באמת לא יהיה עונה 2??:([/quote]
אני לא יודע ביינתים ,רוב הסיכויים שלא.
אני חייב להגיד שאני התחלתי לקרוא את הסיפור ולא הצלחתי להפסיק.
הסיפור הזה כתוב בצורה שמחזיקה אותך במתח ובאי ודאות כל רגע ואני כבר מחכה לאסון טבע 2.
[quote=מיכאל 357;750015]אני חייב להגיד שאני התחלתי לקרוא את הסיפור ולא הצלחתי להפסיק.
הסיפור הזה כתוב בצורה שמחזיקה אותך במתח ובאי ודאות כל רגע ואני כבר מחכה לאסון טבע 2.[/quote]
ואווו ,באמת נחמד לשמוע שיש לי קורא חדש לסיפור
אני שמח שאתה אוהב .
ואני מבטיח שיש למה לצפות
[B]נחשו מה ?! [/B]
[SIZE="2"]אסון הטבע 2 עומד להמשיך ולחזור בגדול בקרוב ממש!
אז בזמן הקרוב יהיה לכם זמן לקרוא את "אסון טבע 1"
למי שלא קרא ,הזדמנות מצוינת לקרוא ,ולמי ששכח או סתם רוצה לקרוא שוב , הסיפור חוזר!!! [/SIZE]
[B][I][U]יש אישור מאדם המנהל להקפיץ נושא זה [/U][/I][/B]
[COLOR="Blue"][SIZE="2"]ניתן להגיב כרגיל באשכול זה [/SIZE][/COLOR]
[B]האשכול יהיה פתוח במשך שבועיים לפחות ואז נמשיך מאיפה שהפסקנו רבותיי! [/B]
קריאה מהנה
יייאאאיי!אני מת על הסיפור הזה!איזה חדשות טובות..;-)
אתה כותב מעולה!לא יכול לחכות לפרק הבא!
תודה רבה לשניכם ,אני מאוד מקווה שיגיעו קוראים חדשים לקראת אסון הטבע 2 ,שימשיך כמתוכנן .
יש!
עריכה:
לא יש,היום האחד באפריל,אני לא סומך פה על אף אחד בפורום במיוחד לא על ארווין שבשנה שעברה יצר מתיחת על וגרם להרבה פה לפרוש...
זו לא מתיחה :o
ציטוט מהודעה שלי למנהל פורום ספרות
[quote]
אני יכול בבקשה להקפיץ את אסון הטבע 1 , בקרוב אני ממשיך את אסון הטבע 2 ואני רוצה
שמשתמשים יקראו ויכירו את אסון הטבע 1 לפני שיקראו את ההמשך
[/quote]
ציטוט של אדם:
[quote]
יש אישור
[/quote]
[size="7"]אסון הטבע 2 ! [/size]
[b][i][u]פרק 23 :חיזיון [/u][/i][/b]
ולחשוב שזה היה ממש לפני שהכל התחיל ,לא היו לי אז הרבה חברים ,היו לי אחד או שניים ,לאחד קראו איליה,הוא היה גבר,
רוסי עם מילה של כבוד ,חבר עם מילה ושאפשר לסמוך עליו כמו שצריך ,תמיד היה יושב לידי בשיעורי אנגלית ,ב4 יחידות
היינו מתבדחים על התחת הענקי של המורה וצוחקים עליה ולעיתים גם צוחקים על דנה המכוערת הזאת שישבה מקדימה
אבל זה נגמר כאשר הוא עבר כיתה ,ואני נשארתי לבד עם החבר השני הטוב שלי ,שמו היה אושר
הוא תמיד נהג לצחוק בפתאומיות שזה היה מדבק וכל סיטואציה מצחיקה עם אושר גרמה לי להיות שמח
הוא היה מנסה להשתלב לפעמים עם "הערסים" של הכיתה ,כאשר אני ,אנדי ,ילד צופים ,מדריך לשעבר ,חושב מה הייתי עושה ולא
הבנתי מה ההשלכות של זה שאושר הלך איתם בעצם ,הוא החבר הכי טוב שלי בכיתה אחרי שאיליה הלך .אלה היו חבריי בבית
הספר ,אבל בשבט הצופים שבו הדרכתי ,היו לי עוד יותר חברים וילדים שהכרתי ,רובם היו עוד קטנים ממני ,בשנה ,שנתיים.
היה אחד שתמיד אזכור ,הוא היה תלמיד יא' חרוץ וראשג"ד צעיר שהתחיל את דרכו ,היה לו שם אמריקאי בדיוק כמו שלי
שמו היה ארווין.אתם בטח שואלים את עצמכם למה לעזאזל הוא מספר לנו את זה ,אני מספר לכם את זה כדי שתדעו , שחברות הוא הדבר הטוב ביותר
שיכול לקרות לכל אחד מכם.
רגע ,ממש לפני שג'ק מורה על חיילי שבט סארי לחסל אותנו ,אני נזכר במשהו שהוא אמר לי ,כמה ימים לפני האסון הראשון
היינו בשבט ,וסיימנו את אחת הפעולות הטובות שהעברתי לחניכיי ,אני רואה את ארווין מחייך והוא לקח אותי ותפס אותי
הצידה ,והתחיל לדבר ."אחי ,אנדי ,תשמע לי ,עוד מעט הכל יגמר " אומר לי ארווין במבט נסער כאשר הוא מסתכל לצדדים לראות אם מסתכלים עלינו
"מה ? מה יגמר ?" אני שואל אותו כאשר חושב לעצמי 'אולי הוא השתגע?'
"החיים על פני כדור הארץ" אומר לי ארווין
"מה זאת אומרת ?" אני שואל אותו וחושב שהוא צוחק עליי אך לא אומר לו זאת
"תשמע ,אני לא יודע איך להגיד לך את זה, ואני לא בטוח שאתה תאמין לי ,אבל לפחות תזכור מה שאני אומר לך " אומר לי ארווין.
"נו מה ? אתה מתחיל להלחיץ "אני אומר לו
"אנדי ,בעוד מספר ימים ,אסונות טבע יהרסו את העולם שלנו לגמרי ,לא ישאר כלום ,כמעט .
בעוד כמה ימים ,אחד מקרובי המשפחה שלך ,יקרה לו משהו רע ... ומיד אחריו ,לעוד קרוב שלך " אומר ארווין
"מי ?!" אני שואל "תגיד לי! אולי אוכל לעצור את זה !" אני אומר לו
"אני לא יודע מי ,אבל זה כנראה אמור לקרות " אומר לי ארווין והדבר היחיד שאני חושב עליו הוא על פניו ,שדורשות אגרוף
רציני למרכז אחרי שהוא אומר לי דבר כזה.
"בעוד שלושה ימים אתה תהיה בסכנה ,אבל איכשהו אתה תינצל ,אתה חייב לדלג על כולם ,להשאיר פה את כולם ,אבל
תציל את עצמך " אומר לי ארווין
"אוקיי " אני אומר לו ומנסה לעכל את מה שאמר לי בלי להאמין יותר מדי ולא להיות פתטי
"דבר אחרון ..." אומר לי
"תגיד לג'ק על המתאגרף 22 " אומר ארווין ונמלט משם לתוך השבט ,כאשר ישיבת המדריכים שאחרי הפעולה אמורה להתחיל.
"מה ?!" אני שואל את עצמי ומנסה לזכור זאת.
[b]כעבור שלושה ימים ...[/b]
"כן ..זה נראה מוזר ..אבל זה קורה... יורד שלג בסין ... וגם בארצות השלום ,לפי התשקיף של השבוע הבא
אנו רואים שלא יהיה ניתן לצאת מהבתים בישראל אפילו.. מרוב שלג" אומר חזאי בערוץ מסחרי
" כן ,זה באמת מוזר.. ברוסיה הטמפרטורה מגיע למי היה מאמין .. 40 מעלות חום ברוסיה הצפונית והקרה ..
אבל עכשיו היא חמה " אומר חזאי בערוץ אחר.
"נו.. אולי תפסיק להעביר ערוץ כל שנייה" רוטן ג'פרי כאשר הוא ושלמה יושבים באותו בית קפה שלהם ביהודה הלוי
האוטובוס שלי לתל אביב עוצר ."כן אימא ,אני אמסור לסבא וסבתא ד"ש אני מבטיח ,כן אני בסדר הגעתי " אני אומר לאימי
בטלפון כאשר אני יורד מהאוטובוס לכיוון הבית של סבא וסבתא."השלג לא כזה כבד " אני אומר לה כאשר הסופות
שלג המפתיעות האלה ממשיכות לרדת."ביי אימא ,אמממ אני אוהב אותך " אני אומר ומנתק.
אני עולה לבית של סבתא וסבא ואני דופק בדלת ,סבתא פותחת את הדלת בשמחה ואומרת "אנדי ... כמה טוב שבאת"
אומרת לי בשמחה וחיוך ,"תשב אני אתן לך עוגיות" אומרת לי ומושיבה אותי בכוח ."סבתא ,איפה סבא ?" אני שואל
"אויש ,שאלה טובה ,הוא כבר מהבוקר בקפה הזה שלו " אומרת בזלזול
"את רוצה שאני ארד לקרוא לו ?" אני שואל
"אני אשמח ,אבל קח תאכל עוגיה ,מוזר מאוד שמזג האוויר השתנה פתאום אה?" שואלת אותי
"כן ,זה מאוד משונה " אני אומר לה
"פעם קראתי ספר ,שבדיוק כך אמור להתחיל סוף העולם " אומרת סבתא "אבל עכשיו הכל בסדר" אומרת
'סוף העולם!' אני חושב לעצמי ונחנק מהעוגיה של סבתא ,משתעל קלות "אנדי ,אנדי ,הכל בסדר ?" שואלת וטופחת לי על
הגב בחוזקה ."כן כן " אני אומר
אני נזכר במילים של ארווין ומבין שצריך להביא את סבי מהר הביתה ."אני יורד לקרוא לסבא" אני אומר ויורד במהירות
"סבא ? סבא שלי פה ?" אני נכנס לאותו בית קפה שסבא שלי תמיד יושב בו ומחפש אותו
"ג'פרי ? סבא?" אני שואל ומחפש את סבא שלי
"אני פה !" צועק ג'פרי וקורא שאני יבוא לעברו .
אני מתקרב אליו והוא נותן לי חיבוק ... ושם לי שטר של 100 שקלים שאף אחד לא יראה בכיס .כמו תמיד.
"סבא..." אני מתחיל לומר לו
"מה ? קרה משהו ?" שואל אותי
"סבתא רוצה שתחזור הביתה.. היא דואגת " אני אומר לו
"אוי לא.. שלמה אני צריך ללכת נתראה בערב " אומר ג'פרי לשלמה ונפרד ויוצא ביחד איתי מבית הקפה.
"נו באמת עם סבתא שלך הזאת ,תאמין לי ,נשים זה צרה " אומר לי סבא וצוחק
"תאמין לי שאני יודע" אני אומר לסבא
"או או או " אומר וצוחק סבי .
אני וסבא שלי עולים במדרגות של אותו בניין ישן בו הוא וסבתא גרים
ופתאום אנחנו מרגישים רעידה של כל הבניין
כל הבניין רועד ולא מפסיק לרעוד ,רעידה חזקה מאוד ומתמשכת ולא נעצרת ,הבניין מתחיל להוציא סלעים ענקיים ,
אחד בדרך ליפול על סבא שלי ,אני קופץ עליו ומזנק לצד המוגן של המסדרון
אני מגן על ראשנו ."אוי ואבוי !" אומר סבי ורץ מהר לדירה
שנינו נכנסים לדירה ואנחנו רואים את סבתא יושבת על הספה ,כשראשה מורכן אחורנית מלאה בדם
"לא!! " צועק סבא שלי
סבא יושב ובוכה ואני מנסה להרגיעו ,"אנחנו צריכים לשרוד סבא" אני אומר כאשר אני מנגב לעצמי את הדמעות ומבין
שארווין צדק ,אבל אני לא יודע איך ולמה ."על מה אתה לעזאזל מדבר אנדי ?" שואל אותי סבא
"סוף העולם סבא ,סוף העולם".
[b]המשך יבוא...[/b]
מאוד מאוד מוכר,מת על הסיפור הזה
תודה רבה לך עומר D:
פרק יפה מאוד,לדעתי לא מספיק מסביר על מה בדיוק קורה בסיפור הרי זה הפרק הראשון.
תגיד ארווין קרי על שמך? דרך אגב פעם קראתי את הסיפור הזה,אני זוכר בית קפה ואלי את אנדי,זה אותם הדמוית מהעונה הראשונה?
תמשיך כך! מחכה לפרק הבא!
[quote=הרוח המתמטקאית;1067807]פרק יפה מאוד,לדעתי לא מספיק מסביר על מה בדיוק קורה בסיפור הרי זה הפרק הראשון.
תגיד ארווין קרי על שמך? דרך אגב פעם קראתי את הסיפור הזה,אני זוכר בית קפה ואלי את אנדי,זה אותם הדמוית מהעונה הראשונה?
תמשיך כך! מחכה לפרק הבא![/quote]
אם ברצונך להבין יותר טוב תקרא פה הכל.
הדמות ארוין מבוססת עליי D:
אתה הולך להעתיק פרק פרק ההעונה השנייה הראשונה [זה נשמע מוזר]עם הג'ק שהתאהב באישה שהציל לה את הארנק ובגלל זה הוא נכה ויש מקום איגרוף לנכים,כול זה הולך לחזור ?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067813]אתה הולך להעתיק פרק פרק ההעונה השנייה הראשונה [זה נשמע מוזר]עם הג'ק שהתאהב באישה שהציל לה את הארנק ובגלל זה הוא נכה ויש מקום איגרוף לנכים,כול זה הולך לחזור ?[/QUOTE]
הולכים להיות שינויים קלים בפרקים האלה ,ובסדר שלהם בעונה ה2.
זה יחזור אבל לא אותו דבר בכלל !
[size="5"]פרק 24:נהרגנה [/size]
מתמטיקה ,אחד המקצועות השנואים על כולם ,דרך החשיבה אמורה להיות מתחוכמת ונכונה ,טעות אחת בדרך ,וגם
הפיתרון יהיה שגוי ,אבל אם מתחילים את התרגיל מהתחלה ,עם נוסחה ,ומציבים את הנעלמים במקום הנכון ,אתה תקבל
משוואה ,שהדרך שלה ,היא שיטת ההצבה ,אבל הפיתרון לא מוצב ,צריכים לבנות אותו .
החיים הם בדיוק כמו משוואה ,יש לך את העבר ,יש לך את ההווה ,אם תחבר ,תחסר ,תכפיל או כל שלב אחר ,אתה תקבל
את העתיד ?זה לפחות מה שהנוסחה אומרת ,ניתן לומר שהעתיד יכול להשתנות ,כמה מהחוקים הכי חשובים בזמן שלנו הם:
1.העתיד נתון לשינוי ,אלא אם כן בהווה ,עשית הכל בדיוק אותו דבר חוץ מנקודת הסוויץ'
2.אם אתה חוזר לעבר ,אסור לך להיתקל בעצמך ,הדבר יגרום לפארדוקס ועיוות ברצף הזמן
3.אי אפשר להחזיר מישהו שמת לחיים בעבר ,אותו אחד ימות שוב זמן קצר לאחר מכן עקב המשכיות הזמן אלא אם כן,
נקודת הסוויץ' היא בהווה
4.סוויץ' -החלפה ,מונח חדש .סוויץ' היא נקודה בה הזמן מתחלף בין העתיד לעבר ,מה שמותיר את ההווה פתוח לכמה
אפשרויות ולכמה שבילי דרך ,פה הסיפור שלנו מתמקד.
וכרגע ,תתרכזו בחוק הרביעי ,ובשלושת האחרים ,תנסו להציב את זה בקו החיים .אל תנסו יותר מיד ,זה בלתי אפשרי.
סבא יושב ובוכה הוא נסער מהמראה הטרגי שראה ועוד יותר כואב לו שאני הייתי צריך לראות את זה
ואני מנסה להרגיעו ,"אנחנו צריכים לשרוד סבא" אני אומר כאשר אני מנגב לעצמי את הדמעות ומבין
שארווין צדק ,אבל אני לא יודע איך ולמה .
"על מה אתה לעזאזל מדבר אנדי ?" שואל אותי סבא
"סוף העולם סבא ,סוף העולם".כאשר אני מסביר לסבי ,אני מבין שארווין דיבר אמת ,אכן יש מוות של אחד מקרוביי ,כנראה
שהבא בתורה הוא סבא ,אני צריך לשמור עליו.
סבא נכנס לחדרו ונועל את עצמו בפנים .אני מדליק את הטלוויזיה .
"זה הדבר הכי מוזר שקרה.. רעידת אדמה חזקה בסולם ריכטר של 9.8 " אומרים בחדשות .
9.8 זו עוצמה הזויה! בשביל רעידת אדמה ,ישר הבנתי שדבריו של ארוין נכונים ,אבל... מאיפה לו ?!
"אחרי שחקרנו ,גילינו שהעוצמה הזאת הייתה בכל אסיה ,אכן רעידת אדמה יבשתית עוד מעולם לא הייתה לנו " אומר המגיש.
"בכל אסיה ?" אני שואל את עצמי .
אני יושב בסלון בשקט ואני שומע מין בום .. קול של התפוצצות בחוץ ,זו הייתה מנורת הרחוב היחידה שכנראה נפלה מאי
יציבות במדרכה ,אני מבחין במשהו מנצנץ ,בצבע אדום.
אני מסתכל החוצה ואני רואה בשמיים את הירח.. הוא הפך להיות אדום .
"מה קורה פה?" אני שואל את עצמי ויוצא החוצה כאשר אני מותיר את סבי ללא השגחה.
כולם ישנים ואין אף אחד בחוץ ,אני מביט בשעון שלי ואני רואה שהשעה כבר 00:00 ,חצות בדיוק .
אני מביט בירח האדום... ומכאן אתם מכירים את הסיפור .
[b][i][u]האי סאפורה ,תאריך לא ידוע ,שנת 2018 ,קרוב לכפר של שבט סארי [/u][/i][/b]
"אני ממש לא מבין איפה הם " אומר פרננדו
"אתה יודע לאן הם הלכו ?" שואל לוקאס
"אין לי מושג ,אגונדו פשוט אסף אותם והלך איתם ביחד " אומר פרננדו
לוקאס נלחץ ,כבר שבוע ימים שאגונדו וסארי נעדרים וביחד איתם ,אנדי ,גלוריה ,קרלי ,דין ,איוון ומיכאל.
"זה משונה ... מוזר מאוד " אומר קרלוס
"חיפשו בכל מקום" אומר אחד האינדיאנים כאשר חוזר עם משלחת חיפוש מיואשים לגמרי
ג'ק חוזר ,עם מבט רציני בעיניים ."לא מצאתי כלום " אומר ג'ק
"אתה בטוח ?" שואל לוקאס
"כן ,הכל ריק " אומר ג'ק בייאוש .
"לאן הם יכלו ללכת בכלל?! " מתעצבן לוקאס .
"מה זה ?" שואל פרננדו ומביט למעלה ולצדדים ולוחץ על אוזניו .
לרגע קורה משהו מוזר, הקול של העולם נמחק ומשתבש .
%$#%#$#%
"אני לא יודע! אני לא שומע כלום!" צועק ג'ק $%%$##$%#$
"זה... אסון ט..!" צועק לוקאס %$#%
מייק ממשש בכיסו ומבחין שם במפתח דיי גדול ,מפתח זהב ,אחרי שבטעות הפלתי את המפתח שלי לכיסו .
"היי מאיפה זה הגיע ?" שואל מייק ומוציא את המפתח
"המפתח!"
"אתה ... אתה..." אומר אגונדו
כולם מביטים במייק במבט מופתע ,אף אחד לא חשב שזה יהיה הוא ,אפילו הוא עצמו.
"אתה הנבחר!" אומר איוון בהתרגשות רבה ושמח בשביל מייק
"אני ?" מתפלא
"נבחר יקר ..." אומר ווילאם ומתקרב אל מייק ושם את ידו על כתפו
"עכשיו תורך להציל אותנו ,פתח את הדלת " אומר ווילאם
"אני אעשה זאת !" אומר מייק נחוש בדעתו להציל את כולם ,אני ממשש את כיסי באותו רגע ובוהה בו בתדהמה
הוא מכניס את המפתח לתוך החריץ של הדלת ,ואני משום מה לא רוצה לעצור אותו ,אבל משהו בי לא נתן לי לדבר
המנעול של הדלת נפתח והדלת נפתחה וממנה אור חזק שמעיר על פני כולנו !!
בזמן שהוא נכנס לתוך הדלת ,אני מרגיש בכיסי ,מפתח נוסף.
"מייק עצור !" אני צועק אבל זה מאוחר מדי ,הוא נכנס לתוך הדלת וביחד איתו נעלמו סארי ,ווילאם ואגונדו ,והדלת ננעלה.
"מה זה?" שואל מיכאל
"מייק יצא לדרך ,להציל את העולם" אני אומר להם
"אבל איפה אגונדו ,ווילאם וסארי ?" שואל דין
"אין לי מושג אבל הם נעלמו אחרי שהאור נעלם " אני אומר
"אז מה עכשיו ?" שואלת קרלי
ובדיוק כשזה קורא ,המגדל רועד ,האדמה רועדת בעוצמה שלא תיאמן ,ככה כמה דקות של רעידת אדמה באי
"כולם בסדר ?" שואל איוון
"בסדר ".
אנחנו יוצאים החוצה בדרכנו לכפר ,לבדוק מה קורה שם .
"ארגו נאמדה!" הוא צועק ומכוון את הכידון שלו לעבר איוון ,הוא מכניס את הכידון לתוך הבטן של איוון
"אה!" צועק איוון וכבר לא מרגיש כלום
"איוון! איוון!" צועק מיכאל ומנסה לטפל בו
"מה עשית?!" צועקת גלוריה על האינדיאני
אנחנו מסתכלים עליו ואנחנו רואים שזה....
"קרלוס ?" אנו מביטים באינדיאני ורואים שזה הוא קרלוס והוא דקר והרג את איוון .
עוד אינדיאני רוצח את גלוריה והיא על הרצפה ,כמו איוון.
"נו מה אתם רוצים?!" אנחנו צועקים
מגיע בצעדי ענק ,בחור שרירי וגבוה ,מעט בלונדיני ,הוא מתקרב עם חליפתו הצבאית .זה היה ג'ק.
"מה לעשות איתם המפקד ?" שואל קרלוס את ג'ק
"חכה רגע ..." אומר ג'ק
"אתה באמת מכיר את סארי ואגונדו ?" שואל אותי ג'ק כאשר פניו התקרבו לשלי והוא נראה מאיים
"כן כן ! " אני אומר וכולם אומרים איתי
"זה לא הגיוני ,שני חברינו נעלמו לפני 6 שנים " אומר ג'ק
"נעלמו ? לפני 6 שנים ?" שואלת קרלי
"רגע רגע..... אתה אבל זוכר את מייק נכון ?" אני שואל את ג'ק
"מייק ? מה לך ולמייק ?" שואל אותי ג'ק ופתאום הבעת פניו השתנתה
"מייק גם נעלם לפני 6 שנים ?" שואל מיכאל
"מייק ...... הוא מת עוד לפני זה ,בכדור הארץ " אומר ג'ק
"ממה ?" אנחנו שואלים
"מאסון טבע" אומר והולך משם
"תהרגו אותם " אומר ג'ק .
המחשבה שלי לא קטעה אותי ,הצלחתי לזכור ,ארווין אמר שהכל מתחיל בדיוק פה, אסון הטבע ,הבעיות ,בעצם את זה הוא
לא אמר ,אבל זו מסקנה שהגעתי אליה לבד ,עכשיו אני צריך ,להחזיר הכל לקדמותו ,ורק אז ,לנסות להציל את כולם .
[b]המשך יבוא...[/b]
לא הבנתי מה הקשר לשם הפרק ולתוכנו?
נהרגנה ... -ניהרג בעתיד
פרק נחמד מאוד מחכה לפרק הבא
תודה רבה לך ליאור
אשמח לעוד תגובות של משתמשם !