-
[quote]"לא! חכה!" קוראת דיגי וממהרת אליך. אתה נעצר ומביט בה בשאלה. דיגי מגיעה אליך ואומרת "אתה לא יכול ללכת! אני לא אתן לך!" היא אומרת ואתה שולח בה מבט שאלה. "יש שם משהו... משהו רע" היא ממלמלת והיסטריה מתגנבת לקולה "מין צל כזה שנכנס ביצורים וגורם להם לעשות דברים רעים! אל תלך!"[/quote]
"בסדר... אני יוצא החוצה לשאוף אוויר" אני אומר, יוצא מהבית ומחפש מקור מים
-
[B][SIZE=5][COLOR=green]ספיישל ראש השנה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=teal]טוב, לכבוד השנה החדשה הייתי רוצה לעשות ספיישל מיוחד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]כל אחד יבחר מספר- מ 1-4, ואז אני אבחר מספר רנדומלי ומי שבחר אותו ינצח![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]אז עכשיו, יחד עם התגובה שלכם, תבחרו מספר.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום ראשון (המספר הראשון שיבחר)- יכולת לבחירה, חפץ לבחירה [U]או [/U]התפתחות[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום שני (המספר השני שיבחר)- התפתחות או חפץ לבחירה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום שלישי (המספר השלישי שיבחר)- יכולת לבחירה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום רביעי (מספר אחרון)- חפץ לבחירה[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=Akainu;796885][quote=Lior Breaker;796880]
אני אומר לרויטר"אל תדשאגי זה לא אשמתך מי שהו השתלט על גופך.תוכלי לתאאר את מי שהשתלט על גופך"[/quote]
[B]לרוויטר ממשיכה להתייפח ואומרת בקול חנוק "זו כן אשמתי!" היא ממשיכה לבכות ואתה מביט בה בשאלה. כשהיא רואה היא אומרת "אמא שלי הייתה טיירניטר חזקה מאוד, והיא הייתה מסוג אופל. ידעתי שהיחיד שיכול לעשות אותי חזקה ממנה הוא דארקראי, אז התחננתי אליו שיעשה אותי חזקה מאימי, והוא הסכים בתנאי שאשרת אותו" היא מפסיקה לדבר וממשיכה לבכות.[/B]
[quote=killerbee;797230]"בסדר... אני יוצא החוצה לשאוף אוויר" אני אומר, יוצא מהבית ומחפש מקור מים[/quote]
[B]דיגי נראית חושדת אבל מניחה לך. אתה יוצא לחפש אגם ומוצא מהר מאוד בור ענקי, שאתה מזהה בתור המחסן שחפרת לשמור בו מים. אתה בודק אם נשאר שם משהו ורואה שכלום. לפתע אתה רואה שמנהרה ארוכה מאוד נפערה בתחתית הבור.אוטומטית אתה בודק אם מסתכלים עליך ולא רואה אף אחד. אתה שב ומביט למנהרה שמישהו חפר במחסן שלך.[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;797726][B][SIZE=5][COLOR=green]ספיישל ראש השנה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=teal]טוב, לכבוד השנה החדשה הייתי רוצה לעשות ספיישל מיוחד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]כל אחד יבחר מספר- מ 1-4, ואז אני אבחר מספר רנדומלי ומי שבחר אותו ינצח![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]אז עכשיו, יחד עם התגובה שלכם, תבחרו מספר.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום ראשון (המספר הראשון שיבחר)- יכולת לבחירה, חפץ לבחירה [U]או [/U]התפתחות[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום שני (המספר השני שיבחר)- התפתחות או חפץ לבחירה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום שלישי (המספר השלישי שיבחר)- יכולת לבחירה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#008080]מקום רביעי (מספר אחרון)- חפץ לבחירה[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=Akainu;796885]
[B]לרוויטר ממשיכה להתייפח ואומרת בקול חנוק "זו כן אשמתי!" היא ממשיכה לבכות ואתה מביט בה בשאלה. כשהיא רואה היא אומרת "אמא שלי הייתה טיירניטר חזקה מאוד, והיא הייתה מסוג אופל. ידעתי שהיחיד שיכול לעשות אותי חזקה ממנה הוא דארקראי, אז התחננתי אליו שיעשה אותי חזקה מאימי, והוא הסכים בתנאי שאשרת אותו" היא מפסיקה לדבר וממשיכה לבכות.[/B]
[/B][/QUOTE]
בוחר ב4
אני אומר לרויטר"אז דארקאי עומד מאוחרי כול זה.אל תדאגי יום יבוא ואני ינצח את הדארקי הזה.אם את רוצה להיות חזקה עליך פשוט להתפתח ולהתאמן וכך תהיה חזקה ולא לבקש כוח מפוקימונים אחרים"
-
[quote]דיגי נראית חושדת אבל מניחה לך. אתה יוצא לחפש אגם ומוצא מהר מאוד בור ענקי, שאתה מזהה בתור המחסן שחפרת לשמור בו מים. אתה בודק אם נשאר שם משהו ורואה שכלום. לפתע אתה רואה שמנהרה ארוכה מאוד נפערה בתחתית הבור.אוטומטית אתה בודק אם מסתכלים עליך ולא רואה אף אחד. אתה שב ומביט למנהרה שמישהו חפר במחסן שלך.[/quote]
3
אני נכנס לשם ובודק אם יש שם מישהו תוך כדי שאני מתחיל לטעון זרמים חשמליים
-
[QUOTE=Lior Breaker;796880][quote=killerbee;794263]
[B]"אהה" אומר באגי ומפסיק לצחוק "פשוט נשמעת היסטרית וגם הייתה לך הבעת פנים משונה. טוב סטארפטורית את אומרת? בסדר, בואי!" הוא אומר ומתחיל לרוץ. לפתע הוא שם לב שאת לא באה איתו וחוזר אליך ושואל "את באה?"[/B]
B][/QUOTE]
"בעיה" אני אומרת בצחוק ..
"כבר אין לי רגליים ..."
-
[quote=Akainu;797734][quote=Lior Breaker;797726][B][SIZE=5][COLOR=green]ספיישל ראש השנה![/COLOR][/SIZE][/B]
בוחר ב4
אני אומר לרויטר"אז דארקאי עומד מאוחרי כול זה.אל תדאגי יום יבוא ואני ינצח את הדארקי הזה.אם את רוצה להיות חזקה עליך פשוט להתפתח ולהתאמן וכך תהיה חזקה ולא לבקש כוח מפוקימונים אחרים"[/quote]
[B]לרויטר נרגעת ואז אומרת לך "אני יודעת, אבל הייתי טיפשה." ואז לפתע היא מרכיה את הראש ואתה רואה משהו שלא שמת לב אליו- צלקת ארוכה בצורת טופר, ועמוקה. אתה מריח צחנה שעולה ממנו ונזכר לפתע בצחנה הקלושה שעלתה מהטפרים של פוקימוני אופל בכדור הארץ- וטיירניטר היא מסוג אופל, וטופר של טיירניטר במקרה מתאים בדיוק לצלקת, אולי? מחשבה איומה ומזעזעת עולה לך לראש לגבי אמא של לרוויטר[/B]
[quote=killerbee;797741]3
אני נכנס לשם ובודק אם יש שם מישהו תוך כדי שאני מתחיל לטעון זרמים חשמליים[/quote]
[B]אתה מתקדם במערה במשך כמה דקות. אתה טוען המון חשמל בגוף שלך ולא שם לב אפילו. פתאום אתה שומע קול מקדימה, שנשמע כמו מישהו שחוצב. אתה מזנק קדימה ובלי לשים לב, פורק את כל הזרמים החשמליים מגופך וחוסם את הדרך ממנה באת.[/B]
[B]אתה נעצר ונלחץ ממה שעשית. הקולות בהמשך נפסקים ואז אתה שומע צעדים לכיוונך ורואה זוג עיניים אדומות בוהות מהאפלה.[/B]
[quote=TheSkyRuby;798498][quote=Lior Breaker;796880]
"בעיה" אני אומרת בצחוק ..
"כבר אין לי רגליים ..."[/quote]
[B]באגי מיד צוחק. הוא קורא "טריק! הוונג! סטרוטר!" ומיד מגיעים שלושה פוקימונים.[/B]
[B]הראשון נראה קטן מאוד וחלש, אבל המבט בעיניו חושף שיש לו בשרוול המון תעלולים. זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG]מיאו! הפוקימון השני קטן גם הוא, הבל לפי מבנה גופו, ורקיעות רגליו, הוא כבד מאוד. זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/449.png[/IMG]היפופוטאס! הפוקימון השלישי, שהגיע ראשון והיה מהיר מאוד, היה שרירי מאוד, הכי גדול והיו לו ארבע ידיים. זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/68.png[/IMG] מאצ'מאפ![/B]
[B]"אני צריך טובה מכם" אומר באגי "אני צריך שתבנו מעבריי מים בכל הטירה, כדי שפוקימוני מים לא יהיו לחודים ויוכלו לנוע בחופשיות ממקום למקום," באגי מחייך אליך ואת מסמיקה מזה שהוא עומד באמת לבנות מעבריי מים במיוחד בשבילך, "וטריק! אני מזהיר אותך! בלי מסלולי מכשולים!" הוא אומר למיאו בקול משועשע ויוצא.[/B]
[B]---------------------------[/B]
[B]נ.ב.- את צריכה לבחור מספר לספיישל :)[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;798867][quote=Akainu;797734]
[quote=TheSkyRuby;798498]
[B]באגי מיד צוחק. הוא קורא "טריק! הוונג! סטרוטר!" ומיד מגיעים שלושה פוקימונים.[/B]
[B]הראשון נראה קטן מאוד וחלש, אבל המבט בעיניו חושף שיש לו בשרוול המון תעלולים. זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG]מיאו! הפוקימון השני קטן גם הוא, הבל לפי מבנה גופו, ורקיעות רגליו, הוא כבד מאוד. זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/449.png[/IMG]היפופוטאס! הפוקימון השלישי, שהגיע ראשון והיה מהיר מאוד, היה שרירי מאוד, הכי גדול והיו לו ארבע ידיים. זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/68.png[/IMG] מאצ'מאפ![/B]
[B]"אני צריך טובה מכם" אומר באגי "אני צריך שתבנו מעבריי מים בכל הטירה, כדי שפוקימוני מים לא יהיו לחודים ויוכלו לנוע בחופשיות ממקום למקום," באגי מחייך אליך ואת מסמיקה מזה שהוא עומד באמת לבנות מעבריי מים במיוחד בשבילך, "וטריק! אני מזהיר אותך! בלי מסלולי מכשולים!" הוא אומר למיאו בקול משועשע ויוצא.[/B]
[B]---------------------------[/B]
[B]נ.ב.- את צריכה לבחור מספר לספיישל :)[/B][/QUOTE]
מספר 2
_____
אני מחייכת ומסמיקה ואומרת
"תודה באגי ,אתה הכי טוב בעולם !"
-
[QUOTE=Lior Breaker;791059][B]
[B]"ו... טוב אני יודעת שאני לא יכולה לבקש ממך אבל... אה... הרבה זמן לא אירגנו לי מסיבת יום הולדת..."[/B]
[B]המחשבה הראשונה שקופצת לך לראש היא שאתה תארגן לה אחת, אבל בשנייה שהמחשבה קופצת קורסולה ממשיכה- "אבל זה נופל על היום שאתה וצבא הסטיליקסים אמורים לצאת לכיבוש..."[/B]
[B]אתה חוטף הלם, ולא בגלל שלא תוכל לארגן מסיבה אלה בגלל שלא הודיעו לך על זה כלום.[/B]
![/B][/QUOTE]
1, זה מה שנשאר כנראה....
אני נשאר מופתע במקום כמו פסל לכמה שניות ואז מיד מתחיל להתנשף מכעס, "אני לא מאמין.." אני לוחש בשקט לעצמי, "היא השותפת חיים שלי, וככה בלי הודעה מוקדמת הם מודיעים לי, מודיעים לי שביום הולדת שלה אני יוצא לכיבוש..."
"אררג, ולחשוב שאני כל כך מבולבל שאני לא יודע מה לעשות אפילו..." אני לוחש לעצמי ומחליף את ההבעת פנים שלי לקודרת.
-
[B][SIZE=3][COLOR=seagreen]אוקיי, נכון אתגר קצר, מה לעשות...[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]לפי האתר Random.org, זה הסדר של המספרים![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום ראשון- 4! (ליאור!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום שני- 2! (בר!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום שלישי- 1! (drakon10000!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום רביעי- 3! (killerbee!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]ביחרו את הפרסים :)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]שנה טובה![/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=TheSkyRuby;798891][quote=Lior Breaker;798867][quote=Akainu;797734]
מספר 2
_____
אני מחייכת ומסמיקה ואומרת
"תודה באגי ,אתה הכי טוב בעולם !"[/quote]
[B]"גם את" הוא מחייך ומנשק אותך. בינתיים, את רואה את שלושת הפוקימונים עובדים-[/B]
[B]איך שהם עובדים![/B]
[B]מיאו שולף את הציפורניים שלו, ומכוון מה קרני לייזר. הן פוגעות בריצפה וחותכות בדיוק מושלם תעלה גדולה מספיק להכיל גרידוס.[/B]
[B]היפופוטאס, קופץ למים, ומקיף את עצמו במגן מפניהם. הוא מייד מתחיל לחפור בקירות ופורץ פתחים. המים זורמים בהמוניהם לתעלה. בו בזמן היפופוטאס איכשהו ממלא את הבריכה בעוד מים.[/B]
[B]ומאצ'מאפ הכי פעיל. הוא עוקר מהריצפה לבנים כדי לפנות מקום למיאו והיפופוטאס ועם הלבנים בונה גשר יפהפה מעותר בציורים שהוא חורט עליו כדי שיוכלו לעבור מעל הנהר.[/B]
[quote=darkon10000;798929]1, זה מה שנשאר כנראה....
אני נשאר מופתע במקום כמו פסל לכמה שניות ואז מיד מתחיל להתנשף מכעס, "אני לא מאמין.." אני לוחש בשקט לעצמי, "היא השותפת חיים שלי, וככה בלי הודעה מוקדמת הם מודיעים לי, מודיעים לי שביום הולדת שלה אני יוצא לכיבוש..."
"אררג, ולחשוב שאני כל כך מבולבל שאני לא יודע מה לעשות אפילו..." אני לוחש לעצמי ומחליף את ההבעת פנים שלי לקודרת.[/quote]
[B]קורסולה נלחצת מהעצבים שלך ומנסה להרגיע אותך, אבל אתה זועם. אתה לא שם לב שאתה גורם לרוח אדירה לנשוב, אבל קורסולה שמה לב. אתה מתעורר מהכעס לשמה צרחותיה. אתה רואה שהיא נגררת על האדמה, נאחזת בענף שמונע מהרוח להעיף אותה. עצים נעקרים משורשיהם, אבנים מתעופפות.[/B]
[B]אתה נלחץ נורא, וברגע שהזעם שוכח, הכל נרגע.[/B]
[B]לאט לאט אתה מבין.[/B]
[B][COLOR=red]שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- רוח פרצים. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;798939][B][SIZE=3][COLOR=seagreen]אוקיי, נכון אתגר קצר, מה לעשות...[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]לפי האתר Random.org, זה הסדר של המספרים![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום ראשון- 4! (ליאור!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום שני- 2! (בר!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום שלישי- 1! (drakon10000!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]מקום רביעי- 3! (killerbee!)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]ביחרו את הפרסים :)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]שנה טובה![/COLOR][/SIZE][/B]
B]
[B]קורסולה נלחצת מהעצבים שלך ומנסה להרגיע אותך, אבל אתה זועם. אתה לא שם לב שאתה גורם לרוח אדירה לנשוב, אבל קורסולה שמה לב. אתה מתעורר מהכעס לשמה צרחותיה. אתה רואה שהיא נגררת על האדמה, נאחזת בענף שמונע מהרוח להעיף אותה. עצים נעקרים משורשיהם, אבנים מתעופפות.[/B]
[B]אתה נלחץ נורא, וברגע שהזעם שוכח, הכל נרגע.[/B]
[B]לאט לאט אתה מבין.[/B]
[B][COLOR=red]שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- רוח פרצים. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B][/QUOTE]
זה היכולת החדשה שלי או שאני בוחר יכולת וזאת נספחת?.
---------------------------
אני מתחיל להרגע, מסתכל עליה בעניים עצובות ומודיע "כנראה שאני לא אוכל להיות נוכח ביום הולדת שלך, אבל תאמיני לי, אני אעשה הכול, כלומר - הכול כדי להיות שם."
אני מסתובב ואחרי שלוש שניות בערך אומר "אבל כרגע אני צריך זמן לעצמי, תמצאי אותי אם תחפשי היטב.."
אני מתחיל ללכת לכיוון ההיכל של אדון הסטילקסים.
-
[QUOTE=Lior Breaker;798867][quote=Akainu;797734]
[B]לרויטר נרגעת ואז אומרת לך "אני יודעת, אבל הייתי טיפשה." ואז לפתע היא מרכיה את הראש ואתה רואה משהו שלא שמת לב אליו- צלקת ארוכה בצורת טופר, ועמוקה. אתה מריח צחנה שעולה ממנו ונזכר לפתע בצחנה הקלושה שעלתה מהטפרים של פוקימוני אופל בכדור הארץ- וטיירניטר היא מסוג אופל, וטופר של טיירניטר במקרה מתאים בדיוק לצלקת, אולי? מחשבה איומה ומזעזעת עולה לך לראש לגבי אמא של לרוויטר[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לרויטר"יש מאוחרי גבך צלקת ואני חושב שאימך עשה זות"
-
[quote]אתה מתקדם במערה במשך כמה דקות. אתה טוען המון חשמל בגוף שלך ולא שם לב אפילו. פתאום אתה שומע קול מקדימה, שנשמע כמו מישהו שחוצב. אתה מזנק קדימה ובלי לשים לב, פורק את כל הזרמים החשמליים מגופך וחוסם את הדרך ממנה באת.
אתה נעצר ונלחץ ממה שעשית. הקולות בהמשך נפסקים ואז אתה שומע צעדים לכיוונך ורואה זוג עיניים אדומות בוהות מהאפלה[/quote]
אני משתמש בזנב ברזל כדי לתקוע את הזנב שלי באדמה ואז אומר "לא כדי לך להתעסק איתי אני אפוצץ את כל המקום הזה!"
-
[QUOTE=Lior Breaker;798939][B][SIZE=3][COLOR=seagreen]
[quote=TheSkyRuby;798891][quote=Lior Breaker;798867]
[B]"גם את" הוא מחייך ומנשק אותך. בינתיים, את רואה את שלושת הפוקימונים עובדים-[/B]
[B]איך שהם עובדים![/B]
[B]מיאו שולף את הציפורניים שלו, ומכוון מה קרני לייזר. הן פוגעות בריצפה וחותכות בדיוק מושלם תעלה גדולה מספיק להכיל גרידוס.[/B]
[B]היפופוטאס, קופץ למים, ומקיף את עצמו במגן מפניהם. הוא מייד מתחיל לחפור בקירות ופורץ פתחים. המים זורמים בהמוניהם לתעלה. בו בזמן היפופוטאס איכשהו ממלא את הבריכה בעוד מים.[/B]
[B]ומאצ'מאפ הכי פעיל. הוא עוקר מהריצפה לבנים כדי לפנות מקום למיאו והיפופוטאס ועם הלבנים בונה גשר יפהפה מעותר בציורים שהוא חורט עליו כדי שיוכלו לעבור מעל הנהר.[/B]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רוצה את החפץ Mystic water (מים מיסטיים)
____
הפרצוף שלי נהפך קצת מודהם
ואז אני אומרת לבאגי "מאיפה הם למדו לעשות תעלות כל כך מהר ועוד עם ציורים יפים כאלה ?"
-
[B][SIZE=4]חברה תבקשו את הפרסים שלכם![/SIZE][/B]
[quote=darkon10000;798947]זה היכולת החדשה שלי או שאני בוחר יכולת וזאת נספחת?.
---------------------------
אני מתחיל להרגע, מסתכל עליה בעניים עצובות ומודיע "כנראה שאני לא אוכל להיות נוכח ביום הולדת שלך, אבל תאמיני לי, אני אעשה הכול, כלומר - הכול כדי להיות שם."
אני מסתובב ואחרי שלוש שניות בערך אומר "אבל כרגע אני צריך זמן לעצמי, תמצאי אותי אם תחפשי היטב.."
אני מתחיל ללכת לכיוון ההיכל של אדון הסטילקסים.[/quote]
[B]כמו שכתבתי לך בה.פ.- זו יכולת חדשה שאתה תבחר :)[/B]
[B]------------------------[/B]
[B]אתה הולך להיכל ופתאום שומע מבפנים קולות דיבור. אתה נכנס להיכל ומיד כולם משתתקים. כל הצבא מביט בך ואתה רואה אותו לראשונה-[/B]
[B]הצבא מורכב ממאות [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/169.png[/IMG]קרובטים שעפים לכן ולכן. האוניקסים והסטיליקסים נמצאים על הקרקע ואתה רואה שהצי שלקח אותך כשנחתת הוא רק חלקי, וכי יש עוד המונים. יחד איתם יש עוד כמה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/206.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/389.png[/IMG]דונספרסים וטורטרות. אתה רואה אחרי זה אגם ענקי ובו נמצאים המוני[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/130.png[/IMG]גרידוסים.[/B]
[B]הסטיליקס השליט, שיכול לעוף מביט בך בהפתעה ושואל "כן, ומה לעזאזל אתה עושה כאן? לא הזמנו אותך לוועדת הקרב! עוף מפה!"[/B]
[quote=Akainu;798974][quote=Lior Breaker;798867]
אני אומר לרויטר"יש מאוחרי גבך צלקת ואני חושב שאימך עשה זות"[/quote]
[B]"אהה, זה?" אומרת לרוויטר בציחקוק חלוש ומצביעה על הצלקת "כן, היא עשתה את זה. אבל זה היה מוזר מאוד... היא הייתה משונה, היא צעקה כמו מטורפת ואז העיניים שלה..." לרוויטר נרעדת ולא ממשיכה בסיפור אבל ניכר בה שהיא רוצה לומר משהו. היא נראית כאילו בכוח עוצרת מהפה לדבר....[/B]
[quote=killerbee;799053]אני משתמש בזנב ברזל כדי לתקוע את הזנב שלי באדמה ואז אומר "לא כדי לך להתעסק איתי אני אפוצץ את כל המקום הזה!"[/quote]
[B]"ומי אתה חושב שתאיים עלי?" אומר קול מצמרר. כל השערות שלך סומרות וזרמים חשמליים עוברים לאורך השערות. אתה מביט סביב ונראה כאילו האפלה זזה... היא נעה ממקום למקום, ולפתע עלטה שחורה עוטפת אותך "אולי נביט לתוכך?" אומר הקול המצמרר וצוחק צחוק קר וגבוה שמקפיא את הדם בעורקייך. לפתע אתה מרגיש כאב מעבר לכאב... אתה רואה את האפלה מתערבלת ונשאבת לתוכך... אתה צועק וצורח מכאבים ומבין על מה דיגי דיברה- הצל שמשתלט. זה לא היה צחוק, זה באמת צל, והוא מנסה להשתלט עליך![/B]
[quote=TheSkyRuby;799486][quote=Lior Breaker;798939][b][size=3][color=seagreen]
[quote=TheSkyRuby;798891]
אני רוצה את החפץ Mystic water (מים מיסטיים)
____
הפרצוף שלי נהפך קצת מודהם
ואז אני אומרת לבאגי "מאיפה הם למדו לעשות תעלות כל כך מהר ועוד עם ציורים יפים כאלה ?"[/quote]
[B]קיבלת :)[/B]
[B]______[/B]
[B]"אהה, זה?" אומר באגי "הם לא למדו את זה, הם נולדו עם זה" הוא אומר. הוא רואה הבעת בילבול על פנייך ואז אומר "את מבינה, יש בכוכב הזה פוקימונים מיוחדים, שאנחנו קוראים להם "סופמונים". אלו פוקימונים שנולדים עם יכולות מדהימות, שאף אחד אחר לא יכול ללמוד בחיים. מאצ'מאפ נולד עם 2 כאלו- פינוי מדוייק ובנייה משופרת. הום מסוגל לבנות עשרים ביניינים עם חריטות, ציורים ומה שתעלי על הדעת בלי להתעייף. מיאו והיפופוטאס נולדו כל אחת עם יכולת אחת- להיפופוטאס מגן מים, ולמיאו לייזר משסע."[/B]
[B]לפתע מאצ'מאפ קוטע את ההסבר "היי, מצאתי פה משהו שאולי יעניין את חברה שלך!" הוא אומר וזורק לבאגי תליון מוזר.[/B]
[B]את מסתכלת על התליון- החוט שלו עשוי משי חום ובסוף יש מיכל זכוכית קטן בצורת טיפה מלא במים שאת מזהה- מים מיסטיים[IMG]http://i56.tinypic.com/30bfi1z.png[/IMG][/B]
[B]זה תליון של מים מיסטיים![/B]
[B]באגי מחייך ואומר "תודה מאצ'!" ואז פונה אליך ובלי לחכות עונד לך את התליון.[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;800476][B][SIZE=4]
[B]קיבלת :)[/B]
[B]______[/B]
[B]"אהה, זה?" אומר באגי "הם לא למדו את זה, הם נולדו עם זה" הוא אומר. הוא רואה הבעת בילבול על פנייך ואז אומר "את מבינה, יש בכוכב הזה פוקימונים מיוחדים, שאנחנו קוראים להם "סופמונים". אלו פוקימונים שנולדים עם יכולות מדהימות, שאף אחד אחר לא יכול ללמוד בחיים. מאצ'מאפ נולד עם 2 כאלו- פינוי מדוייק ובנייה משופרת. הום מסוגל לבנות עשרים ביניינים עם חריטות, ציורים ומה שתעלי על הדעת בלי להתעייף. מיאו והיפופוטאס נולדו כל אחת עם יכולת אחת- להיפופוטאס מגן מים, ולמיאו לייזר משסע."[/B]
[B]לפתע מאצ'מאפ קוטע את ההסבר "היי, מצאתי פה משהו שאולי יעניין את חברה שלך!" הוא אומר וזורק לבאגי תליון מוזר.[/B]
[B]את מסתכלת על התליון- החוט שלו עשוי משי חום ובסוף יש מיכל זכוכית קטן בצורת טיפה מלא במים שאת מזהה- מים מיסטיים[IMG]http://i56.tinypic.com/30bfi1z.png[/IMG][/B]
[B]זה תליון של מים מיסטיים![/B]
[B]באגי מחייך ואומר "תודה מאצ'!" ואז פונה אליך ובלי לחכות עונד לך את התליון.[/B][/QUOTE]
"מים מיסטיים! תודה מאצ'אמפ !" אני אומרת .
"בואו נבדוק את זה " אני אומרת ומוציאה אקדח מים מהפה.
-
[QUOTE=Lior Breaker;800476][B][SIZE=4]חברה תבקשו את הפרסים שלכם![/SIZE][/B]
[quote=Akainu;798974]
[B]"אהה, זה?" אומרת לרוויטר בציחקוק חלוש ומצביעה על הצלקת "כן, היא עשתה את זה. אבל זה היה מוזר מאוד... היא הייתה משונה, היא צעקה כמו מטורפת ואז העיניים שלה..." לרוויטר נרעדת ולא ממשיכה בסיפור אבל ניכר בה שהיא רוצה לומר משהו. היא נראית כאילו בכוח עוצרת מהפה לדבר....[/B]
[/B][/QUOTE]
תביא התפתחות
אני אומר למי שולט על לרויטר"תעזבי את לרטויר היא לא עשה לך כלום"אני מנסה לעורר את לרויטר
-
[quote]"ומי אתה חושב שתאיים עלי?" אומר קול מצמרר. כל השערות שלך סומרות וזרמים חשמליים עוברים לאורך השערות. אתה מביט סביב ונראה כאילו האפלה זזה... היא נעה ממקום למקום, ולפתע עלטה שחורה עוטפת אותך "אולי נביט לתוכך?" אומר הקול המצמרר וצוחק צחוק קר וגבוה שמקפיא את הדם בעורקייך. לפתע אתה מרגיש כאב מעבר לכאב... אתה רואה את האפלה מתערבלת ונשאבת לתוכך... אתה צועק וצורח מכאבים ומבין על מה דיגי דיברה- הצל שמשתלט. זה לא היה צחוק, זה באמת צל, והוא מנסה להשתלט עליך![/quote]
* אין לי ממש מה לבחור.. אני כבר מפותח...
אני מצחקק צחוק של רשעות וטוען את כל החשמל שאני יכול בתוך הגוף שלי עד שהוא לא יוכל לשרוד את זה וכשהוא יוצא אני אוציא את הזנב מהאדמה ואנסה לפגוע בו עם כל החשמל הזה
-
[quote=TheSkyRuby;800488]"מים מיסטיים! תודה מאצ'אמפ !" אני אומרת .
"בואו נבדוק את זה " אני אומרת ומוציאה אקדח מים מהפה.[/quote]
[B]אקדח המים שלך יוצא בסילון חזק מאוד ואדיר, ששווה בחוזק שלו למשאבת הידרו. את התרגלת לא להתנגד לאקדח המים, אלה שעכשיו, מרוב שהוא חזק את פשוט משוגרת לאחור כאילו האקדח מים הוא סילון.[/B]
[B]את מפסיקה אותו בבת אחת ורואה את באגי מצחקק. את מנסה לכעוס עליו אבל לא מצליחה ומתפקעת מצחוק בעצמך.[/B]
[quote=Akainu;800792][quote=Lior Breaker;800476][B][SIZE=4]חברה תבקשו את הפרסים שלכם![/SIZE][/B]
תביא התפתחות
אני אומר למי שולט על לרויטר"תעזבי את לרטויר היא לא עשה לך כלום"אני מנסה לעורר את לרויטר[/quote]
[B]לרוויטר מביטה בך בשאלה "עכשיו אף אחד לא שולט בי" היא אומרת לך "פשוט, שכשנזכרתי איך אימא שלי הייתה באותו יום זה הפחיד אותי מחדש... אני לא רוצה לזכור את זה אבל זה רודף אותי, ואני לא סיפרתי את זה לאף אחד עד היום. היא אומרת ואז לפתע עולה בה רעיון והיא מביטה בך "אבל במקום לדבר על זה, אני יכולה להראות לך את זה, אם תרצה?" היא שואלת.[/B]
[B]אתה חושב על זה כמה שניות ובלי לשים לב, אומר "בסדר".[/B]
[B]לרוויטר נוגעת לך בראש והיד שלה מתחילה לזהור.[/B]
[B][I]אתה עומד פתאום בבית מפואר ומולך, לרוויטר עומדת, אבל היא צעירה מאוד ואין לה צלקת. היא מראה לך זיכרון שלה! לפתע אתה שומע צרחות מהקומה למעלה, ולרוויטר, ששיחקה במשחק כלשהו, מביטה למעלה בחשש וקוראת "אימא?".[/I][/B]
[B][I]ואז אתה רואה את זה- [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/248.png[/IMG]טיירניטר אדירה שואגת בכאב יורדת במדרגות. העיניים שלה לבנות לחלוטין, בלי אישונים. היא נופלת על הריצפה ומתחילה להתפתל ולשאוג בכאב ואז-[/I][/B]
[B][I]היא מפסיקה. העיניים שלה הופכות לפתע לאדומות וחיוך מלא ברוע מתפשט על פניה. היא קמה ומברישה את האבק מגופה ומביטה בלרוויטר הקטנה, שנראית מפוחדת, ובמכה אחת, פוערת פצע אדיר בראש ובורחת.[/I][/B]
[B][/B]
[B]"די!" אתה צועק ושולף את עצמך מהזיכרון. אתה רועד כולך ולפתע אתה מתחיל לזהור. הרגשה משונה של בחילה מתפשטת לך בגוף והראש שלך מסתחרר בלי הפסקה. אתה נמתח וגדל בכאבים.[/B]
[B]ולפתע הכל נפסק. אתה מביט בגוף שלך ורואה שהוא גדול ולפתע רואה קיר עשוי זכוכית ואתה רואה את ההשתקפות שלך-[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/409.png[/IMG][B]התפתחת לראמפרדוס![/B]
[quote=killerbee;800849]* אין לי ממש מה לבחור.. אני כבר מפותח...
אני מצחקק צחוק של רשעות וטוען את כל החשמל שאני יכול בתוך הגוף שלי עד שהוא לא יוכל לשרוד את זה וכשהוא יוצא אני אוציא את הזנב מהאדמה ואנסה לפגוע בו עם כל החשמל הזה[/quote]
[B]אתה מרגיש את הצל נאבק בך ובחשמל שלך על השליטה בגוף שלך, וכאב מעבר לכאב מתפשט בגוף שלך, כשהקרב קורע אותך מבפנים. הצל צועק בזעם כשפעם אחר פעם הוא נכשל בלפרוץ את ההגנות שלך. לבסוף הוא נפלט החוצה מגופך ובורח לפני שאתה מספיק לתקוף אותך.[/B]
[B]אתה תשוש לחלוטין מהמאבק.[/B]
-
[quote]אתה מרגיש את הצל נאבק בך ובחשמל שלך על השליטה בגוף שלך, וכאב מעבר לכאב מתפשט בגוף שלך, כשהקרב קורע אותך מבפנים. הצל צועק בזעם כשפעם אחר פעם הוא נכשל בלפרוץ את ההגנות שלך. לבסוף הוא נפלט החוצה מגופך ובורח לפני שאתה מספיק לתקוף אותך.
אתה תשוש לחלוטין מהמאבק.[/quote]
בשארית הכוחות שלי אני יוצא תשוש מהמקום הזה והולך לעבר ביתי דאוג מה עם דיגי. תוך כדי ההליכה האיטית אני מנסה להשתמש ביכולת שלי כדי לרפא את עצמי מבפנים
-
[QUOTE=Lior Breaker;801056][B]
[quote=Akainu;800792]
[B]לרוויטר מביטה בך בשאלה "עכשיו אף אחד לא שולט בי" היא אומרת לך "פשוט, שכשנזכרתי איך אימא שלי הייתה באותו יום זה הפחיד אותי מחדש... אני לא רוצה לזכור את זה אבל זה רודף אותי, ואני לא סיפרתי את זה לאף אחד עד היום. היא אומרת ואז לפתע עולה בה רעיון והיא מביטה בך "אבל במקום לדבר על זה, אני יכולה להראות לך את זה, אם תרצה?" היא שואלת.[/B]
[B]אתה חושב על זה כמה שניות ובלי לשים לב, אומר "בסדר".[/B]
[B]לרוויטר נוגעת לך בראש והיד שלה מתחילה לזהור.[/B]
[B][I]אתה עומד פתאום בבית מפואר ומולך, לרוויטר עומדת, אבל היא צעירה מאוד ואין לה צלקת. היא מראה לך זיכרון שלה! לפתע אתה שומע צרחות מהקומה למעלה, ולרוויטר, ששיחקה במשחק כלשהו, מביטה למעלה בחשש וקוראת "אימא?".[/I][/B]
[B][I]ואז אתה רואה את זה- [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/248.png[/IMG]טיירניטר אדירה שואגת בכאב יורדת במדרגות. העיניים שלה לבנות לחלוטין, בלי אישונים. היא נופלת על הריצפה ומתחילה להתפתל ולשאוג בכאב ואז-[/I][/B]
[B][I]היא מפסיקה. העיניים שלה הופכות לפתע לאדומות וחיוך מלא ברוע מתפשט על פניה. היא קמה ומברישה את האבק מגופה ומביטה בלרוויטר הקטנה, שנראית מפוחדת, ובמכה אחת, פוערת פצע אדיר בראש ובורחת.[/I][/B]
[B][/B]
[B]"די!" אתה צועק ושולף את עצמך מהזיכרון. אתה רועד כולך ולפתע אתה מתחיל לזהור. הרגשה משונה של בחילה מתפשטת לך בגוף והראש שלך מסתחרר בלי הפסקה. אתה נמתח וגדל בכאבים.[/B]
[B]ולפתע הכל נפסק. אתה מביט בגוף שלך ורואה שהוא גדול ולפתע רואה קיר עשוי זכוכית ואתה רואה את ההשתקפות שלך-[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/409.png[/IMG][B]התפתחת לראמפרדוס![/B]
[/B][/QUOTE]
"גדול התפתחתי לראמפארדוס ענקי" אני אומר לרויטר"אני מבין הכול עכשיו מישהו השטלט על אימך וגרם לצלקת שיש לך עכשיו"
-
[QUOTE=Lior Breaker;801056][B]אקדח המים שלך יוצא בסילון חזק מאוד ואדיר, ששווה בחוזק שלו למשאבת הידרו. את התרגלת לא להתנגד לאקדח המים, אלה שעכשיו, מרוב שהוא חזק את פשוט משוגרת לאחור כאילו האקדח מים הוא סילון.[/B]
[B]את מפסיקה אותו בבת אחת ורואה את באגי מצחקק. את מנסה לכעוס עליו אבל לא מצליחה ומתפקעת מצחוק בעצמך.[/B]
.[/B][/QUOTE]
"חחחחחחחח" אני לא מצליחה להפסיק לצחוק .
"מידי פעם זה קורה לי ..כשהייתי קטנה זה קרה לי בתור צ'ינצ'ו " אני אומרת צוחקת .
"אני עדין זוכרת איך אמא שלי אמרה -למה עשית את זה כאן ?זאת מערה קטנה עבורך ,לא בית שעשועים !"
-
[quote=killerbee;801062]בשארית הכוחות שלי אני יוצא תשוש מהמקום הזה והולך לעבר ביתי דאוג מה עם דיגי. תוך כדי ההליכה האיטית אני מנסה להשתמש ביכולת שלי כדי לרפא את עצמי מבפנים[/quote]
[B]אתה מתאמץ לשמור על ערנות ומנסה לרפות את עצמך. את מרכז את כוחותיך כדי להצליח אבל נכשל ונופל על הריצפה. אתה מרגיש כאב חדים מהפגיעה ומנסה לרפות את הפצעים שלך, אבל כוחותיך בוגדים בך. אתה לא מצילח לזוז ואתה על סף אובדן הכרה. אתה שומע קריאת ציפור מרוחקת ומרגיש את חום השמש על גופך...[/B]
[B]אתה מתעורר במיטה שלך, רועד לגמרי ותשוש. אתה שומע קול מוכר רוטן בכעס "הולך להרפתקה למרות שהזהרתי אותו!" אתה רואה כוס מים לידך ומנסה להרים אותה, אבל היא נופלת ומתנפצת. הקול מעיר את צומת הלב של מי שבמטבח והיא באה ואומרת בקול המוכר "התעוררת! איך העזת ללכת לשם?!"[/B]
[B]מולך עומדת (או אולי עומדות?) [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/51.png[/IMG]דוג'טריו יפה. היא מביטה בך בזעם ולפתע את מבין מי זו.[/B]
[quote=Akainu;801063][quote=Lior Breaker;801056]
[B]"גדול התפתחתי לראמפארדוס ענקי" אני אומר לרויטר"אני מבין הכול עכשיו מישהו השטלט על אימך וגרם לצלקת שיש לך עכשיו"[/B][/quote]
[B][B]לרוויטר מצחקקת "טוב לא הייתי כנה איתך בהתחלה, כי לא סמכתי עליך, אבל במחשבה שנייה, עד היום לא סמכתי על אף אחד" היא נושמת עמוק ואז אומרת "לא ביקשתי להיות חזקה יותר מאימי. לא פגשתי את דארקראי פנים אל פנים. מה שקרה היה שאימי תקפה אותי והותירה רעל מיוחד בגוף שלי. הוא הטריף אותי, רצחתי ללא היכר, וכשהשתלטתי על עצמי, הייתי בוכה ימים. דארקראי הופיע בחלום שלי ואמר שהוא יכול לרפא אותי בתנאי לשירות". היא נושמת עמוק ואומרת "שיקרתי כי התביישתי"[/B][/B]
[B][quote=TheSkyRuby;801066]"חחחחחחחח" אני לא מצליחה להפסיק לצחוק .[/quote][/B][quote=TheSkyRuby;801066]
[B]"מידי פעם זה קורה לי ..כשהייתי קטנה זה קרה לי בתור צ'ינצ'ו " אני אומרת צוחקת .[/B]
[B]"אני עדין זוכרת איך אמא שלי אמרה -למה עשית את זה כאן ?זאת מערה קטנה עבורך ,לא בית שעשועים !"[/B][/quote]
[b][B]באגי נופל אחורה מצחוק, מה שגורם לו להתקע על גבו, כיוון שרגליו היו קצרות ולא הצליחו להפוך אותו. אחד הגרידוסים בברכה טפח על באגי בזנבו וייצב אותו. באגי התנשף ומילמל תודה חפוזה. אחרי זה הוא נזכר לפתע למה התחיל הקטע עם המים המיסטיים ואז אומר לך "מהר! בואי! הם סיימו לבנות בקומת הקרקע כבר, נצטרך למהר למצוא סטארפטורית לפני שהן יצאו למשימה!" הוא מסיים ופותח בדהירה לכיוון הדלת.[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;801826][B]
[B][/B]
[b][B]באגי נופל אחורה מצחוק, מה שגורם לו להתקע על גבו, כיוון שרגליו היו קצרות ולא הצליחו להפוך אותו. אחד הגרידוסים בברכה טפח על באגי בזנבו וייצב אותו. באגי התנשף ומילמל תודה חפוזה. אחרי זה הוא נזכר לפתע למה התחיל הקטע עם המים המיסטיים ואז אומר לך "מהר! בואי! הם סיימו לבנות בקומת הקרקע כבר, נצטרך למהר למצוא סטארפטורית לפני שהן יצאו למשימה!" הוא מסיים ופותח בדהירה לכיוון הדלת.[/B][/QUOTE]
"אוי ,נכון ,קדימה אנחנו צריכים ללכת" אני אומרת עד שאנחנו מגיעים
-
[quote]אתה מתאמץ לשמור על ערנות ומנסה לרפות את עצמך. את מרכז את כוחותיך כדי להצליח אבל נכשל ונופל על הריצפה. אתה מרגיש כאב חדים מהפגיעה ומנסה לרפות את הפצעים שלך, אבל כוחותיך בוגדים בך. אתה לא מצילח לזוז ואתה על סף אובדן הכרה. אתה שומע קריאת ציפור מרוחקת ומרגיש את חום השמש על גופך...
אתה מתעורר במיטה שלך, רועד לגמרי ותשוש. אתה שומע קול מוכר רוטן בכעס "הולך להרפתקה למרות שהזהרתי אותו!" אתה רואה כוס מים לידך ומנסה להרים אותה, אבל היא נופלת ומתנפצת. הקול מעיר את צומת הלב של מי שבמטבח והיא באה ואומרת בקול המוכר "התעוררת! איך העזת ללכת לשם?!"
מולך עומדת (או אולי עומדות?) דוג'טריו יפה. היא מביטה בך בזעם ולפתע את מבין מי זו.[/quote]
"אני מת?" אני אומר בצחוק ואז אומר לה(ן?) "מי מכן זאת דיגי?"
-
[QUOTE=Lior Breaker;801826][B]
[quote=Akainu;801063]
[B][B]לרוויטר מצחקקת "טוב לא הייתי כנה איתך בהתחלה, כי לא סמכתי עליך, אבל במחשבה שנייה, עד היום לא סמכתי על אף אחד" היא נושמת עמוק ואז אומרת "לא ביקשתי להיות חזקה יותר מאימי. לא פגשתי את דארקראי פנים אל פנים. מה שקרה היה שאימי תקפה אותי והותירה רעל מיוחד בגוף שלי. הוא הטריף אותי, רצחתי ללא היכר, וכשהשתלטתי על עצמי, הייתי בוכה ימים. דארקראי הופיע בחלום שלי ואמר שהוא יכול לרפא אותי בתנאי לשירות". היא נושמת עמוק ואומרת "שיקרתי כי התביישתי"[/B][/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לרויטר"לא נורא ששקירת.אז אספאיון מתה אא שאפשר להחזיר אותה?"
-
[quote=לוקאס;801835]"אני מת?" אני אומר בצחוק ואז אומר לה(ן?) "מי מכן זאת דיגי?"[/quote]
[B]הדוג'טריו מתנפחת בזעם ושלושת הראשים מתחילים לצרוח עליך "קודם מלחיץ אותי למוות ואז לועג לי שהתפתחתי! חוצפן כפוי טובה שכמוך!" אבל למרותהעמדת הפנים המשכנעת שלה, אתה רואה הקלה בעיניה שהתעוררת וזיהית אותה. אבל היא ממשיכה להתאמץ להסתיר את ההקלה וממשיכה לעטות מסיכת זעם בעודה צועקת שאתה חסר אחריות או התחשבות, אבל באותו זמן זולגות לכל הראשים שלה דמעות הקלה קטנות שמכתימות את האדמה מתחתיה.[/B]
[quote=TheSkyRuby;801828]"אוי ,נכון ,קדימה אנחנו צריכים ללכת" אני אומרת עד שאנחנו מגיעים[/quote]
[B]'תליון המים המיסטיים עובד מצויין!' אתה חושבת לעצמךכשאת טסה במים כמו סילון, ושוחה במהירות שבלי המים המיסטיים לא היית מגיעה אליה בחיים. את מצליחה להגיע למהירות של באגי, שבעצמה עצומה ושניכם שוחים במהירות הבזק. את שוחה כל כך מהר עד שאפילו רסס מים לא יוצא מאחוריך. לבסוף באגי בולם ליד דלת, ואת קצת באיחור. את שוחה אחורנית ורואה את באגי נאבק בדלת הנעולה, ואת שמה לב את יכולה לשחות מתחתיה הודות נהרות שבנו שלישיית הסופמונים.[/B]
[quote=Akainu;801852][quote=Lior Breaker;801826][b]
אני אומר לרויטר"לא נורא ששקירת.אז אספאיון מתה אא שאפשר להחזיר אותה?"[/quote]
[B]"טוב..." מהססת לרוויטר "אני לא כל כך בטוחה, אבל יש סיכוי קלוש... בחיים עוד לא ניסיתי את זה" היא אומרת ואגלי זיעה מכסים את מצחה. היא ממשיכה ברעד ואומרת "יש לי יכולת מסוכנת חוץ מזה שאני יכולה להראות לאחרים זכרונות. אתה מבין, אני 'סופמונית'. נולדתי עם יכולת לעומת אחרים שנולדים בלי יכולות וצריכים ללמוד. היכולת שלי נקראית "השיבה המתוקה-האסון הגמור". אני יכולה להשיב מהמתים בתמורה למשהו, שבלעדיו יהיה אסון" היא אומרת וכשרואה את המבט על פניך היא אומרת "לא הקרבת חיים! זה לא יעזור! דברים אחרים".[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;803835][B]
[quote=Akainu;801852]
[B]"טוב..." מהססת לרוויטר "אני לא כל כך בטוחה, אבל יש סיכוי קלוש... בחיים עוד לא ניסיתי את זה" היא אומרת ואגלי זיעה מכסים את מצחה. היא ממשיכה ברעד ואומרת "יש לי יכולת מסוכנת חוץ מזה שאני יכולה להראות לאחרים זכרונות. אתה מבין, אני 'סופמונית'. נולדתי עם יכולת לעומת אחרים שנולדים בלי יכולות וצריכים ללמוד. היכולת שלי נקראית "השיבה המתוקה-האסון הגמור". אני יכולה להשיב מהמתים בתמורה למשהו, שבלעדיו יהיה אסון" היא אומרת וכשרואה את המבט על פניך היא אומרת "לא הקרבת חיים! זה לא יעזור! דברים אחרים".[/B][/QUOTE]
אני אומר לרויטר"מה אני אמור לעשות כדי שאספיאון תחזור לחיים"
-
[QUOTE=Lior Breaker;803835][B]
[B]'תליון המים המיסטיים עובד מצויין!' אתה חושבת לעצמךכשאת טסה במים כמו סילון, ושוחה במהירות שבלי המים המיסטיים לא היית מגיעה אליה בחיים. את מצליחה להגיע למהירות של באגי, שבעצמה עצומה ושניכם שוחים במהירות הבזק. את שוחה כל כך מהר עד שאפילו רסס מים לא יוצא מאחוריך. לבסוף באגי בולם ליד דלת, ואת קצת באיחור. את שוחה אחורנית ורואה את באגי נאבק בדלת הנעולה, ואת שמה לב את יכולה לשחות מתחתיה הודות נהרות שבנו שלישיית הסופמונים.[/B]
".[/B][/QUOTE]
"באגי ,אני יכולה לשחות מתחת לדלת ,אני אנסה לפתוח לך מהמים " אני אומרת ,שוחה מתחת לדלת ומנסה לפתוח
-
[quote]הדוג'טריו מתנפחת בזעם ושלושת הראשים מתחילים לצרוח עליך "קודם מלחיץ אותי למוות ואז לועג לי שהתפתחתי! חוצפן כפוי טובה שכמוך!" אבל למרותהעמדת הפנים המשכנעת שלה, אתה רואה הקלה בעיניה שהתעוררת וזיהית אותה. אבל היא ממשיכה להתאמץ להסתיר את ההקלה וממשיכה לעטות מסיכת זעם בעודה צועקת שאתה חסר אחריות או התחשבות, אבל באותו זמן זולגות לכל הראשים שלה דמעות הקלה קטנות שמכתימות את האדמה מתחתיה.[/quote]
"אוקיי סליחה סליחה" אני אומר ומנסה לקום "לעזאזל עם הצל הזה אני בסדר אני רק עייף מזל שהוא לא השטלת עליי.."
-
[quote=Akainu;803840][quote=Lior Breaker;803835]
[B]אני אומר לרויטר"מה אני אמור לעשות כדי שאספיאון תחזור לחיים"[/B][/quote]
[B][B]אתה צריך... אומרת לרוויטר ולפתע מפסיקה לדבר.[/B][/B]
[B][B]העיניים שלה מתחילות לבהוק. הבוהק הולך וגדל ומסנוור אותך. אתה עוצם את העיניים אבל האור חודר את העפעפיים שלך וממשיך לסנוור אותך, עד שאתה מסב את גבך עד שזה ייפסק.[/B][/B]
[B][B]לפתע קול מדבר מאחורי גבך ואתה מסתובב. אתה רואה את לרוויטר, אבל משהו בה שונה... ואז אתה רואה שהעיניים שלה כחולות בוהקות, ושהיא בוהקת בעצמה. היא מתחילה לדבר ולקול הרגיל שלה מתלווה כעת הד כפול, לא ילדותי אלה מבוגר ונשי יותר "תצטרך להביא לי מה שיחסר לאספיאון יותר מכל. משהו שמעולם לא היה לה. משהו שהיא רוצה יותר מכל אבל אין לה אותו." היא אומרת ואז מוחאת כף. לידה מופיעה שעון חול ענק שבו חול ירוק בוהק אפילו יותר ממנה. "אני נותנת לך שעה אחת למצוא את הדבר" היא אומרת והחול מתחיל לזרום.[/B][/B]
[B][quote=TheSkyRuby;803845]"באגי ,אני יכולה לשחות מתחת לדלת ,אני אנסה לפתוח לך מהמים " אני אומרת ,שוחה מתחת לדלת ומנסה לפתוח[/quote][/B]
[B][B]את שוחה מתחת לדלת. את יוצאת מהצד השני ומחפשת ידית או מנעול. את לא מוצאת כולם ואז רואה שפה כלשהי חרוטה על דפנות הדלת. את מנסה לקרוא אותה אבל לא מצליחה. את מנסה לחשוב למה ואז נזכרת שאת בטעות מנסה לקרוא שם אנגלית, כמו בכדור הארץ. את מנערת את ראשך והפעם מזהה שזה לא אנגלית, אלה שפה קדומה שאת מכירה היטב. השפה של הפוקימונים הקדומים! השפה בה הם תקשרו זה עם זה לפני שבני האדם בייתו אות והכריחו אותם לומר את השמות שניתנו להם. את מנסה לקרוא, אבל את הספקת ללמוד רק כמה אותיות מאימך לפני שנלקחת ממנה. אבל הנה מה שאתה מצליחה לקרוא-[/B][/B]
[B][B][I]'כספת הביצה'[/I][/B][/B]
[B][B]את מסתובבת במהירות ורואה ביצת פוקימון עם שיריון כמו של באגון.[/B][/B]
[B][quote=לוקאס;804475]"אוקיי סליחה סליחה" אני אומר ומנסה לקום "לעזאזל עם הצל הזה אני בסדר אני רק עייף מזל שהוא לא השטלת עליי.."[/quote][/B]
[b][B]דיגי מפנה אליך את ראשיה. הפעם זה ממש משונה. ראש אחד עוד עוטה הבעה זועמת, ראש אחד מוותר ועוטה הבעת הקלה אבל הראש השלישי נראה ממש מודאג. אתה מטה את ראשך הצירה ולפתע מרגיש כאב חד. אתה משתעל ובמקום אוויר וקצת רוק, יוצא מגופך ערפל. עכשיו דיגי צועקת מלחץ וכל ראשיה עוטים הבעת בעתה ולחץ. "חלק ממנו בך!!" היא צועקת בפחד[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;805993]
[B][B]אתה צריך... אומרת לרוויטר ולפתע מפסיקה לדבר.[/B][/B]
[B][B]העיניים שלה מתחילות לבהוק. הבוהק הולך וגדל ומסנוור אותך. אתה עוצם את העיניים אבל האור חודר את העפעפיים שלך וממשיך לסנוור אותך, עד שאתה מסב את גבך עד שזה ייפסק.[/B][/B]
[B][B]לפתע קול מדבר מאחורי גבך ואתה מסתובב. אתה רואה את לרוויטר, אבל משהו בה שונה... ואז אתה רואה שהעיניים שלה כחולות בוהקות, ושהיא בוהקת בעצמה. היא מתחילה לדבר ולקול הרגיל שלה מתלווה כעת הד כפול, לא ילדותי אלה מבוגר ונשי יותר "תצטרך להביא לי מה שיחסר לאספיאון יותר מכל. משהו שמעולם לא היה לה. משהו שהיא רוצה יותר מכל אבל אין לה אותו." היא אומרת ואז מוחאת כף. לידה מופיעה שעון חול ענק שבו חול ירוק בוהק אפילו יותר ממנה. "אני נותנת לך שעה אחת למצוא את הדבר" היא אומרת והחול מתחיל לזרום.[/B][/B]
[/B][/QUOTE]
אני מנסה לצזוכר בכל הרגעים שהית עם אספיאון כשדי שזה אולי יבא לי רמז על החפץ.ואז מתחיל לחפש תחפץ
-
[QUOTE=Lior Breaker;805993][quote=Akainu;803840]
[B][/B]
[B][B]את שוחה מתחת לדלת. את יוצאת מהצד השני ומחפשת ידית או מנעול. את לא מוצאת כולם ואז רואה שפה כלשהי חרוטה על דפנות הדלת. את מנסה לקרוא אותה אבל לא מצליחה. את מנסה לחשוב למה ואז נזכרת שאת בטעות מנסה לקרוא שם אנגלית, כמו בכדור הארץ. את מנערת את ראשך והפעם מזהה שזה לא אנגלית, אלה שפה קדומה שאת מכירה היטב. השפה של הפוקימונים הקדומים! השפה בה הם תקשרו זה עם זה לפני שבני האדם בייתו אות והכריחו אותם לומר את השמות שניתנו להם. את מנסה לקרוא, אבל את הספקת ללמוד רק כמה אותיות מאימך לפני שנלקחת ממנה. אבל הנה מה שאתה מצליחה לקרוא-[/B][/B]
[B][B][I]'כספת הביצה'[/I][/B][/B]
[B][B]את מסתובבת במהירות ורואה ביצת פוקימון עם שיריון כמו של באגון.[/B][/B]
[/B][/QUOTE]
"אין פה שום ידית או מנעול !" אני צועקת לבאגי מאחורי הדלת .
-הביצה ,היא שם !- אני אומרת לעצמי .
"אני אקח אותה לבאגי אם באג לא יקח אותה ." אני אומר לעצמי .
אני מחזיקה בביצה ,ויוצאת איתה מהדלת .
-
[quote=Akainu;805997]אני מנסה לצזוכר בכל הרגעים שהית עם אספיאון כשדי שזה אולי יבא לי רמז על החפץ.ואז מתחיל לחפש תחפץ[/quote]
[B]אתה מחפש חפצים מיוחדים שאולי יתקשרו לאספיאון, ואוסף את מה שנראה לך. אתה מוצא גולה ורודה כמו זו שלאספיאון יש על המצח, גביש ירוק עם כוחות מיוחדים- הוא גורם לחפצים לרחף ומסוגל ליצור מגן ענקי. אתה אוסף עוד ועוד דברים ומביא ללרוויטר אבל בכל פעם היא מנידה בראשה. אתה מתחיל להיות לחוץ כשאתה רואה שמחצית הזמן כב עברה ומתחיל לחפש בקדחתנות. לפתע הקול הכפול של לרוויטר מהדהד בראש שלך-[/B]
[B][I]'זה לא חייב להיות מוחשי. אולי זה אפילו מופשט'[/I][/B]
[quote=TheSkyRuby;806005][quote=Lior Breaker;805993]
"אין פה שום ידית או מנעול !" אני צועקת לבאגי מאחורי הדלת .
-הביצה ,היא שם !- אני אומרת לעצמי .
"אני אקח אותה לבאגי אם באג לא יקח אותה ." אני אומר לעצמי .
אני מחזיקה בביצה ,ויוצאת איתה מהדלת .[/quote]
[B]את מרימה את הביצה עם הזנב שלך ולפתע מתחילה אזעקה. החדר רועד ואת שומעת את באגי דופק בדלת בעוצמה שהייתה מפילה ביניינים אבל זו לא נפתחת. נשמעים פיצוצים מבחוץ והאזעקה מתגברת. החדר רועד יותר ויותר ומתחיל להתפרק. את מנסה לשחות מתחת לדלת ורואה שיש שם מעבר אבל הוא מתחיל להחסם. לא תצליחי לעבור שם. אלה אם כן...[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;810050][B]אתה מחפש חפצים מיוחדים שאולי יתקשרו לאספיאון, ואוסף את מה שנראה לך. אתה מוצא גולה ורודה כמו זו שלאספיאון יש על המצח, גביש ירוק עם כוחות מיוחדים- הוא גורם לחפצים לרחף ומסוגל ליצור מגן ענקי. אתה אוסף עוד ועוד דברים ומביא ללרוויטר אבל בכל פעם היא מנידה בראשה. אתה מתחיל להיות לחוץ כשאתה רואה שמחצית הזמן כב עברה ומתחיל לחפש בקדחתנות. לפתע הקול הכפול של לרוויטר מהדהד בראש שלך-[/B]
[B][I]'זה לא חייב להיות מוחשי. אולי זה אפילו מופשט'[/I][/B]
.[/B][/QUOTE]
"אה מפושט" אני אומר לרויטר"למה הכונה במופשט?"
-
[quote]דיגי מפנה אליך את ראשיה. הפעם זה ממש משונה. ראש אחד עוד עוטה הבעה זועמת, ראש אחד מוותר ועוטה הבעת הקלה אבל הראש השלישי נראה ממש מודאג. אתה מטה את ראשך הצירה ולפתע מרגיש כאב חד. אתה משתעל ובמקום אוויר וקצת רוק, יוצא מגופך ערפל. עכשיו דיגי צועקת מלחץ וכל ראשיה עוטים הבעת בעתה ולחץ. "חלק ממנו בך!!" היא צועקת בפחד
[/quote]
אני חושב "לעזאזל עם המפלצת הארורה הזאת למה היא לא עוזבת אותי" ואז אומר: "יש לי רעיון אם היא בתוכי היא תיפגע אם אני אפגע, דיגי תתקפי אותי מהר!!!"
תוך כדי כך אני אני מנסה לפגוע בערפל עם מכת ברק