לי:
אתה אומר לטרטויג והוא מתקיף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעים בו חזק אבל פיפלאפ קם ותוקף את טרטויג בניקור מה תעשה?
רון:
אתה מחזיר את מונפרנו לפוכדור ועוזר לדון לקום היא אומרת לך טודה ושואלת אותך עם אתה יכול לעזור לה להגיע לעיר מה תעשה?
Printable View
לי:
אתה אומר לטרטויג והוא מתקיף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעים בו חזק אבל פיפלאפ קם ותוקף את טרטויג בניקור מה תעשה?
רון:
אתה מחזיר את מונפרנו לפוכדור ועוזר לדון לקום היא אומרת לך טודה ושואלת אותך עם אתה יכול לעזור לה להגיע לעיר מה תעשה?
[quote]רון:
אתה מחזיר את מונפרנו לפוכדור ועוזר לדון לקום היא אומרת לך טודה ושואלת אותך עם אתה יכול לעזור לה להגיע לעיר מה תעשה? [/quote]
אני עונה לה: "בטח שאני יכול לעזור לך!" ופונה איתה לכיוון העיר
[quote=פיקא'צו;853223]רון:
מונפרנו מבולבל ולא מבין את מי ליתקוף?
סטיבן:
אתה בורח מהעיר וראה שאתה בדרך 3 מה תעשה?
לי:
למה?
---------
אתה יוצא מהמבנה ואתה רואה את בן מה תעשה?
בר:
את יוצא ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את רוק מה תעשה
-------
הוא מנהיג המכון הראשון
לוקאס:
אתה שואל אותו למה והוא אומר לך לשעדין לא אבל יש מרכז פוקימונים בהמשך הדרך מה תעשה?[/quote]
אשאל את רוק: "היי רוק תגיד לי מה אתה עושה פה?"
[quote=פיקא'צו;850941]
שחר:
אתה רץ מהר ולא מספיק לראות מי זה אתה רץ עד שאתה מגיע לעיר ג'ובילייף מה תעשה?
[/quote]
" פיו , זה היה קרוב " אני אומר ומוציא את הפוקימון שלי להכרות.
[quote=פיקא'צו;853416]לי:
[/quote]
אני אומר לטרטויג" תתחמק ואז שוב עלי טער על פיפלאפ"
[QUOTE=פיקא'צו;853347]סטיבן:
אתה מחפש פוקמונים ואתה רואה [IMG]http://www.pokebip.com/pokemon/pokedex/images/gen4_front_m/25-1.png[/IMG] מה תעשה?[/QUOTE]
אני אוציא את צ'ימצ'אר ואגיד לו תשתמש בגחלת על הפיקאצ'ו שם.
[COLOR="Black"]המשחק חזר כך מי שלא מגיב עד מחר אני מעיף אותו
סטיבן:
אתה מוציא את צ'ימצ'אר והוא תוקף בגחלת את הפיקאצ'ו אבל פיקאצ'ו משתמש בחפירה ואחר כך בזנב ברזל על צ'ימצ'אר שפוגע בו חזק מה תעשה?
לי:
טרטויג חומק מהניקור ואחר כך תוקף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעות בו חזק פיפלאפ משתמש בבועות שפוגעות בטרטויג ומעיפות אותו מה תעשה?
שחר:
אתה מוציא את צ'ימצ'אר וכאשר אתה מוציא אותו אתה רואה אותו תוקף שיח בשריטות ואחרי דקה אתה רואה
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/001.png[/IMG] מעולף מה תעשה?
רון:
אתה אומר לה בטח אני יעזור לך ואתם הולכים כעבור שעה אתם מגיעים לעיר ודון אומרת לך שכדי לך להישתתף בתחרות הפוקימונים שבעיר מה תעשה?
בר:
הוא אומר לך שהוא בדרך למכון והוא שואל מה השם שלך מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=פיקא'צו;865734][COLOR="Black"]המשחק חזר כך מי שלא מגיב עד מחר אני מעיף אותו
לי:
טרטויג חומק מהניקור ואחר כך תוקף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעות בו חזק פיפלאפ משתמש בבועות שפוגעות בטרטויג ומעיפות אותו מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטרטיג"אל תותר תשתמש בעלי טער פעם נוספת על פיפלאפ"
לי:
אתה אומר לטרטויג לא לותר ולפתע הוא מתחיל לזהור ואתה רואה אותו הופך ל[IMG]http://i42.tinypic.com/2u7tuyr.png[/IMG] מה תעשה?
*גרוטל למד סינטזה
[quote=פיקא'צו;865734]
[COLOR=black]שחר:[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מוציא את צ'ימצ'אר וכאשר אתה מוציא אותו אתה רואה אותו תוקף שיח בשריטות ואחרי דקה אתה רואה [/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/001.png[/IMG] מעולף מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" אוי תראה צ'ימצאר יש כאן באלבזור מסכן " אני מרים אותו ורץ לכיוון המרכז הפוקימונים ואומר לצ'ימצאר " תחכה לי פה עם הדברים אני חזור "
שחר:
רק רציתי לאומר לך שצ'ימצ'אר עילף אותו
--------------------------------------
אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי שואלת מה אתה רוצה?
מה תעשה?
[QUOTE=פיקא'צו;865746]לי:
אתה אומר לטרטויג לא לותר ולפתע הוא מתחיל לזהור ואתה רואה אותו הופך ל[IMG]http://i42.tinypic.com/2u7tuyr.png[/IMG] מה תעשה?
*גרוטל למד סינטזה[/QUOTE]
אני אומר לגרוטל"גדול התפתחת.טוב סינטזה ואז עלי טער על פיפלאפ"
[QUOTE=פיקא'צו;865734][COLOR="Black"]
סטיבן:
אתה מוציא את צ'ימצ'אר והוא תוקף בגחלת את הפיקאצ'ו אבל פיקאצ'ו משתמש בחפירה ואחר כך בזנב ברזל על צ'ימצ'אר שפוגע בו חזק מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר "תהיה חזק ותשתמש בגחלת שוב".
[QUOTE=פיקא'צו;865734][COLOR="Black"]המשחק חזר כך מי שלא מגיב עד מחר אני מעיף אותו
סטיבן:
לי:
שחר:
אתה מוציא את צ'ימצ'אר וכאשר אתה מוציא אותו אתה רואה אותו תוקף שיח בשריטות ואחרי דקה אתה רואה
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/001.png[/IMG] מעולף מה תעשה?
רון:
אתה אומר לה בטח אני יעזור לך ואתם הולכים כעבור שעה אתם מגיעים לעיר ודון אומרת לך שכדי לך להישתתף בתחרות הפוקימונים שבעיר מה תעשה?
בר:
הוא אומר לך שהוא בדרך למכון והוא שואל מה השם שלך מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אגיד לרוק: "שלום שמי בר ובקרוב מאוד ניפגש במכון שלך כרגע אני הולך להיתאמן אם הפוקימונים שלי אז נתראה בקרוב להתראות". והלך למקום אם מאמנים ופוקימונים להלחם נדגדם ולאמן את הפוקימונים שלי
סטיבן:
צ'ימצ'אר מקשיב לך ומשתמש בגחלת חזקה אבל פיקאצ'ו מתחמק מימנה ותוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק שפוגעת בו מה תעשה?
בר:
אתה אומר לו ששמך בר והוא אומר לך שהוא מצא לפני יום כדור עגול זוהר בצבע אדום מה תעשה?
לי:
אתה אומר לגרוטל להישתמש בסינטזה והוא משתמש בה ואחר כך בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ותוקף את גרוטל במערבולת בועות מה תעשה?
[quote=פיקא'צו;866475]
לי:
אתה אומר לגרוטל להישתמש בסינטזה והוא משתמש בה ואחר כך בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ותוקף את גרוטל במערבולת בועות מה תעשה?[/quote]
אני אומר לגרוטל"תתחמק מזה ואז עלי טער על פיפלאפ"
[quote=פיקא'צו;866475]סטיבן:
צ'ימצ'אר מקשיב לך ומשתמש בגחלת חזקה אבל פיקאצ'ו מתחמק מימנה ותוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק שפוגעת בו מה תעשה?
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר "אל תוותר, תשתמש בשריטות על הפיקאצ'ו הזה ומיד אחרי זה בגחלת".
[COLOR="Black"]לי:
אתה אומר לגרוטל לחמוק וזה מה שהוא עושה ומצליח לחמוק ואחר הוא תוקף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעים בפיפלאפ חזק והוא נופל אבל פיפלאפ קם מהר ותוקף את גרוטל בניקור מגדחה שפוגעת בו חזק יותר מה תעשה?
סטיבן:
צ'ימצ'אר שומע אותך והוא קם ורץ אל פיקאצ'ו כדי לתקוף אבל פיקאצ'ו תוקף אותו מה בזנב ברגל שזומר אותו ואחרי זה אתה רואה את פיקאצ'ו צוחק על צ'ימצ'אר מה תעשה?[/COLOR]
[quote=פיקא'צו;866475]סטיבן:
בר:
אתה אומר לו ששמך בר והוא אומר לך שהוא מצא לפני יום כדור עגול זוהר בצבע אדום מה תעשה?
לי:
אתה אומר לגרוטל להישתמש בסינטזה והוא משתמש בה ואחר כך בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ותוקף את גרוטל במערבולת בועות מה תעשה?[/quote]
אשאל אותו: "אתה יכול להראות לי אותו יכול להיות שאני מכיר את החפץ הזה". אשאל בצפייה
[quote]רון:
אתה אומר לה בטח אני יעזור לך ואתם הולכים כעבור שעה אתם מגיעים לעיר ודון אומרת לך שכדי לך להישתתף בתחרות הפוקימונים שבעיר מה תעשה?[/quote]
אני אומר לה: "אני לא יודע, אני רוצה לאמן את המונפרנו שלי לקראת המכון הראשון. על מה התחרות בכלל?"
[QUOTE=פיקא'צו;866687][COLOR="Black"]לי:
אתה אומר לגרוטל לחמוק וזה מה שהוא עושה ומצליח לחמוק ואחר הוא תוקף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעים בפיפלאפ חזק והוא נופל אבל פיפלאפ קם מהר ותוקף את גרוטל בניקור מגדחה שפוגעת בו חזק יותר מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגרוטל"תעיף עלי טער על פיפלאפ ואז תרפא את עצמך בסינטזה"
[QUOTE=פיקא'צו;866687][COLOR="Black"]סטיבן:
צ'ימצ'אר שומע אותך והוא קם ורץ אל פיקאצ'ו כדי לתקוף אבל פיקאצ'ו תוקף אותו מה בזנב ברגל שזומר אותו ואחרי זה אתה רואה את פיקאצ'ו צוחק על צ'ימצ'אר מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר "לא נורא, היית טוב" ומחזיר אותו. ואומר לפיקאצ'ו "לא בטוח שתצחק כשתראה את הפוקימון הבא שלי" ומוציא את איפום. ואומר לו להשתמש בזנב ברזל על פיקאצ'ו.
סטיבן:
אתה אומר לפיקאצ'ו ומוציא את אייפום ואומר לו לתקוף בזנב ברזל על פיקאצ'ו ואייפום עושה את זה ופוגע בפיקאצ'ו ומחסל אותו מה תעשה?
לי:
גרוטל שומע בקולך ותוקיף בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ופוגיע בגרוטל ומחסל אותו מה תעשה?
רון:
דון אומרת לך שזואת תחרות סרטים ובסיבוב השני יש סיבוב קרבות מה תעשה?\
בר:
הוא מראה לך את הכדור ואתה רואה שזה אחד מהכדורים שאתה צריך מה תעשה?
הודעה חשובה אני יגיב כל יום מעכשיו
[quote=פיקא'צו;878851]
לי:
גרוטל שומע בקולך ותוקיף בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ופוגיע בגרוטל ומחסל אותו מה תעשה?
[/quote]
אני מחזיר את גרוטל ומוציא את סרביה"תשתמש באס וירי על פיפלאפ"
[quote]רון:
דון אומרת לך שזואת תחרות סרטים ובסיבוב השני יש סיבוב קרבות מה תעשה?\[/quote]
אני אומר לה: "נו טוב אני אשתתף, כל עוד זה יעזור למונפרנו שלי להתחזק!"