-
[quote=מאסטר אספיון;895755]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את גופו של גרווליט הופך ללהבה אחת גדולה ואתה שומע את ג'סמין אומרת לך:"זו היכולת המיוחדת של גרווליט,גוף אש,היכולת מקנה לפוקימון המשתמש בה גוף אש שמגביר את מתקפות האש ומגדיל את אחוזי השריפה אצל הפוקימון המותקף".[/FONT][/COLOR]
[quote]
"ואו מגניב!" אני אומר בהלתהבות "עכשיו גרווילט תישתמש בלהביור בכל הכוח על קרובט!" אני אומר לו בנחישות
-
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות מביאה לך בקבוק סגול ולבן והיא אומרת לך בקול צלול:"זהו שיקוי תן את זה לקורומורי הוא ישמח וירצה להיות חלק מין השישייה שאתה מרכיב,תאמין לי שילוב של על-חושי וכנף זה שילוב חזק,במיוחד שהפוקימון הזה יכול ללמוד פיצוץ אש".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה אני אומר אבל אני מעדיף לא להשתמש בקסמים לשישה ככה תמיד נדע שהרגשות זה מכישוף!"אני אומר בכעס,לוקח קורמורי וחושב 'יקח אותו בכל מקרה,אני לא רצה שישתמשו עליו בקסמים,מעניין במה האישה זאת עובדת כשפת פוקימונים?לא יפה!'
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;895755]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את חבורת הטריקו אוכלים ברי כחול,הדמות מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא סירס,אני הוא בנו של ארסיאוס,אני כרגע בצורת האדם שלי,אני תקפתי אותך בגלל שחשבתי שאתה ספקטרה פנטום שרוצה לתפוס אותי,טריקו הוא יצירה שלי,אני יצרתי אותו ואת ההתפתחויות שלו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ממ מעניין מאוד את הבן שלך ארסיוס נעים להכיר אותך אני בר ומצטער שכל הזמן חשבתי שאתה רשע אבל עכשיו שאני יודע מי אתה אני בטוח שאתה איש טוב" הגיד לסירס בשמחה.
"באמת טריקו יצירה שלך?, כל הכבוד זה הפוקימון כמעט הכי חזק שיש, אוליי אתה יכול לעזור לי ללמד אותו מתקפות או אוליי לתת לי טיפים איך להלחם איתו כל דבר יעזור לי" אגיד לו בחיוך.
"טריקו תראה זה מי שיצר אותך אולי הוא יוכל לעזור לנו להמשך המסע הוא יכול לעזור לי עם מתקפות שאתה תלמד או אפילו טיפים שנוכל להלחם הרבה יותר טוב" אגיד לטריקו בשמחה ובגאווה.
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע קול מתכתי שאומר:"סוף כול סוף",אתה רואה דמות מוזר מתקרבת אליך ומשגרת אליך כדור מוזר שמתקרב אליך,אתה רואה את אלקיד קופץ במהירות רבה והוא משתמש באגרוף רעם שהודף את המתקפה של הפוקימון המוזר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"מי זה?,אני מזהיר אותך" אומר בכעס ואז אומר לאלקיד:"עכשיו מכת וולט,ורטטה תחפה עליו עם סופר ניב!" אחייך אל שניהם ואז אומר לטרטוויג:"כדור אנרגיה!" ואנסה לזהות את האיש או הפוקימון
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול קטן שאומר לך:"כאן ביער ורידיאן,חבורות פוקימונים נלחמות זו בזו בשביל לשלוט על היער,קבוצת הפיקאצ'ו והראיצ'ו שלוטת בצפון היער והלוקסיו והלקסריי שלוטים בדרום,זוהי המלחמה האחרונה שתקבעה את עתיד היער,אני הוא שומר היערות הקדום".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מזהה את הדמות מוציאה עוד שתי זרועות בנוסף לשתי הזרועות שיש לה עכשיו,ואתה רואה את דיאוקסיס במצב התקיפה שלו תופס את כדור האנרגיה,את רטטה ואת כדור החשמל של אלקיד,והוא אומר לך:"חבל ילד רציתי את העזרה שלך,אבל עכשיו רטטה הולך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו קד קידה ליצור המוזר והוא אומר לחלל:"אני שאדו,מאסטר קרבות השאדו בארצי,סיוסטיאן,מצדיע לך בנאמנות לאומנות השאדו הכבירה שיצרת,הפוקימון הראשון שהוא מסוג שאדו,אני מצדיע לך שאדו-לוגיה האגדי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את שריון האש של גרווליט הופך להיות כדור אש כביר שמשוגר מפיו של גרווליט החזק שלך לעברו של קרובט שמצליח להדוף את מתקפת האש החזקה של גרווליט אל עבר השמיים,אתה רואה בינתיים את אקנס ואת מיג'ומרו כנראה מובסים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]אקנס ומיג'ומרו לא יכולים להילחם 1-1![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"זה לא כישוף,אתה לא יודע את המידע על קורומורי נכון,הוא הפוקימון האוהב,שהוא פוגש מאמן שעוזר לו והוא מחבב אותו הוא עוקב אחריו כול הזמן,קורומורי הם הפוקימונים הכי נדירים שתמצא פראיים היות ורובם אצל מאמנים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]מתקפת הגחלת החזקה של צ'אובו מתחברת עם מתקפת שברי הקרח של הסניזל של המאמן המסתורי,אתה מבחין שיש עוד דמות בחדר,אתה שומע את המאמן המסתורי אומר:"סניזל,מהלך נינג'ה,סוג אופל וקרח!",אתה רואה את סניזל מתעטף בקרח ואז נעלם באור שחור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס מסתובב והוא נעלם במהירות ואתה שומע צעדים ואתה רואה את חבורת הטריקו בורחת,אתה רואה גבר לבוש שחורים והוא אומר לך:"ילד אני ג'ק סמית הידוע בתור 'החיפושית האדומה' זקוק לעזרה,ראית נער מוזר בעל כוחות על טבעיים,כמו של פוקימון,ולא סתם פוקימון,פוקימון אגדי?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;896878][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול קטן שאומר לך:"כאן ביער ורידיאן,חבורות פוקימונים נלחמות זו בזו בשביל לשלוט על היער,קבוצת הפיקאצ'ו והראיצ'ו שלוטת בצפון היער והלוקסיו והלקסריי שלוטים בדרום,זוהי המלחמה האחרונה שתקבעה את עתיד היער,אני הוא שומר היערות הקדום".[/FONT][/COLOR]
[][/QUOTE]
אומר לאדם:"שמור היערות הקדום?מה זאת אומרת? לא נראה לך שיש לעזור את הריב הזה?"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות הקדום אומר לך:"זה הטבע של פוקימוני הבר שחיים פה,ביער אילקס שבג'וטו,ביער פטלבורג שבהואן,ביער אטרנה שבסינו וגם יער יגרומה שבאישו,המנטריק והראיצ'ו האלה אויבים מאז ומתמיד מאז שהוא היה פיקאצ'ו והוא היה אלקטריק,האגדה מספרת שיש אבן מיוחדת שמגבירה כוחות חשמליים,כול אחד מהם מנסה להגיע אליה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;896899][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות הקדום אומר לך:"זה הטבע של פוקימוני הבר שחיים פה,ביער אילקס שבג'וטו,ביער פטלבורג שבהואן,ביער אטרנה שבסינו וגם יער יגרומה שבאישו,המנטריק והראיצ'ו האלה אויבים מאז ומתמיד מאז שהוא היה פיקאצ'ו והוא היה אלקטריק,האגדה מספרת שיש אבן מיוחדת שמגבירה כוחות חשמליים,כול אחד מהם מנסה להגיע אליה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הבנתי, תודה לך. מה זאת אומרת "שומר יערות"? מי נתן לך את התפקיד ומה אתה עושה בו?" אומר לשומר העירות.
-
[QUOTE]
Nilasak
הדמות המוזרה אומרת לך:"אני מה שנקרא מאבחן פוקימונים ומאמנים,אני יודע לזהות כול סוג של פוקימונים,איזה סוג הם,אם הם זכרים או נקבות,מה המתקפות שלהם,זוהרים או לא,אני יודע אם המאמנים מוכנים לפוקימונים חזקים מאוד,נגיד אם אתה מאמן מתחיל לא הייתי נותן לך טריינטר[/QUOTE]
"אבל...אבל.. ייבב לו,איך אתה מוציא את האש מהיד?,מי אתה?,למה אתה עושה את זה?,מאיפה אתה?"
"זורזא תהיה מוכן לכדור צל-" "וצ'ימצ'אר תחפש תגבור."בזמן שאני מוציא את כלי התקשורת שלי מהכיס.
-
[QUOTE]Monster
מתקפת הגחלת החזקה של צ'אובו מתחברת עם מתקפת שברי הקרח של הסניזל של המאמן המסתורי,אתה מבחין שיש עוד דמות בחדר,אתה שומע את המאמן המסתורי אומר:"סניזל,מהלך נינג'ה,סוג אופל וקרח!",אתה רואה את סניזל מתעטף בקרח ואז נעלם באור שחור.[/QUOTE]
אני נדהם ממה שקרה הרגע ואז מנסה לחפש את סניזל ואומר לצ'ובו" תהיה זהיר סניזל יצוץ מכול מקום.ברגע שתירא אותו גחלת עליו"
-
[quote=מאסטר אספיון;896878]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את שריון האש של גרווליט הופך להיות כדור אש כביר שמשוגר מפיו של גרווליט החזק שלך לעברו של קרובט שמצליח להדוף את מתקפת האש החזקה של גרווליט אל עבר השמיים,אתה רואה בינתיים את אקנס ואת מיג'ומרו כנראה מובסים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]אקנס ומיג'ומרו לא יכולים להילחם 1-1![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"מיג'מרו תחזרי" אני אומר בהתבאסות "גרווליט עכשיו הכל תלוי בך!" אני אומר לגרווליט ברצינות "עכשיו תישתמש בלהביור על קרובט" אני מצווה עליו
-
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"זה לא כישוף,אתה לא יודע את המידע על קורומורי נכון,הוא הפוקימון האוהב,שהוא פוגש מאמן שעוזר לו והוא מחבב אותו הוא עוקב אחריו כול הזמן,קורומורי הם הפוקימונים הכי נדירים שתמצא פראיים היות ורובם אצל מאמנים".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה על העזרה,אנסה לאמן אותו רק חבל שבעתיד יהיה לי כפל סוגים."אני עונה,מסתובב ולוקח את השיקוי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך :"שומר היערות הוא תפקיד שחברי מועצת המאמנים בוחרת,על השומר להיות מומחה ברים,לדעת את שפת הפוקימונים,להתמצא בכול אזור יער,לדעת את תורת המרפאים,לדעת את כול אגדות היער".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הדמות נעלמת כלא הייתה ואתה רואה את זורא ואת צ'ימצ'אר משחקים להם בתופסת,אתה מבחין בפתק קטן על הרצפה,בפתק כתוב:"ניר,כול מה שאתה רוצה לדעת,אם תעז תבוא לרמת אינדיגו,בשביל להגיע לשם אתה לא חייב תגים אבל בשביל להילחם שם אתה צריך".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את קרובט נעלם בעשן סגול-ורוד מוזר,אתה רואה את זירת הקרב הופכת להיות שדה עשן סגול-ורוד,אתה לא רואה יותר לא את קרובט ולא את גרווליט,אתה רואה דמות זריזה עפה ואתה שומע זעקת כאב בקולו של גרווליט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן המסתורי אומר לך:"תראה בטרפריי הוא יותר סוג חרק טהור שיודע לעוף,הוא לא מה שנקרא פוקימון כנף הוא כמו גרידוס שלא יודע לנצל את סוגיו כמו שצריך,ככה שיש לך,מעופף וכנף,מים ואדמה,וחרק,שלישייה מוצלחת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל יוצא מין הקרח בדיוק מתחת לצ'אובו שלך,אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפה פיזית חזקה שאתה מזהה בתור אגרוף פלדה שמעיף את סניזל ליד המאמן שלו,אתה רואה את הדמות החדשה מתקרבת אל עברו של ארטיקונו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]צ'אובו למד אגרוף פלדה![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;897089]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל יוצא מין הקרח בדיוק מתחת לצ'אובו שלך,אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפה פיזית חזקה שאתה מזהה בתור אגרוף פלדה שמעיף את סניזל ליד המאמן שלו,אתה רואה את הדמות החדשה מתקרבת אל עברו של ארטיקונו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]צ'אובו למד אגרוף פלדה![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"גדול למדת מתקפה חדשה וחזקה.עכשיו שלמדת אגרוף פלדה.רוץ אל סניזל וגמור אותו באגרוף פלדה לפנים"
-
[quote=מאסטר אספיון;897089]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן המסתורי אומר לך:"תראה בטרפריי הוא יותר סוג חרק טהור שיודע לעוף,הוא לא מה שנקרא פוקימון כנף הוא כמו גרידוס שלא יודע לנצל את סוגיו כמו שצריך,ככה שיש לך,מעופף וכנף,מים ואדמה,וחרק,שלישייה מוצלחת".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה לך על העזרה!"אני אומר והולך שבשתי ידי נמצאים קטרפי וקורומורי וחושב 'האיש המיסתורי כנראה באמת רצה לעזור לי,מעניין מי או היה כנראה זה חלק התעלומה הלא פתורה'.
-
[quote=מאסטר אספיון;897089]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את קרובט נעלם בעשן סגול-ורוד מוזר,אתה רואה את זירת הקרב הופכת להיות שדה עשן סגול-ורוד,אתה לא רואה יותר לא את קרובט ולא את גרווליט,אתה רואה דמות זריזה עפה ואתה שומע זעקת כאב בקולו של גרווליט.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"זה לא טוב.." אני אומר לעצמי בדאגה "גרווילט תישתמש בלהביור לכל הכיוונים כדי לפזר את העשן, ולאחר מכן תישתמש בגחלת בכל הכוח על קרובט!" אני צועק לעבר גרווליט בתקווה שהוא יצליח לבצע את המהלך
-
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה מגדל אש יוצא מין מרכז העשן ואתה רואה שזו הייתה טעות כי אתה רואה את צילו של קרובט מתקרב אל עברו של גרווליט,אתה רואה את גרווליט עף לעברך והוא מובס,ג'סמין מחזירה את קרובט שלה לפוכדור.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]גרווליט הפסיד,2-1 לג'סמין,הפסדת לג'סמין.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר ורידיאן מערכת את תחרות הפוקירנגר הראשונה של קנטו,ההרשמה פתוחה לכול המבקש,פרס ראשון פוקימון מתכת נדיר וזוהר,פרס שני אוכל לפוקימונים",אתה רואה את קורומורי מתרומם והוא מתקרב אליך בחיבה,אתה מבין שהוא באמת רוצה להיות הפוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]סניזל מצליח לחמוק מין מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו שלך,אתה רואה את הדמות המסתורית מגיעה לראש המגדל שארטיקונו נמצא על ראשו של המגדל,אתה רואה את המאמן קופץ המהירות רבה מאוד והוא תופס את הדמות המוזרה בחולצתו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;897125][
[COLOR=green][FONT=Arial]סניזל מצליח לחמוק מין מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו שלך,אתה רואה את הדמות המסתורית מגיעה לראש המגדל שארטיקונו נמצא על ראשו של המגדל,אתה רואה את המאמן קופץ המהירות רבה מאוד והוא תופס את הדמות המוזרה בחולצתו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"שבור את המגדל בעזרת אגרוף הפלדה שלך.הגיע שאנו נעזור פה למישהו.צא שבור"
-
[quote=מאסטר אספיון;897125][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה מגדל אש יוצא מין מרכז העשן ואתה רואה שזו הייתה טעות כי אתה רואה את צילו של קרובט מתקרב אל עברו של גרווליט,אתה רואה את גרווליט עף לעברך והוא מובס,ג'סמין מחזירה את קרובט שלה לפוכדור.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]גרווליט הפסיד,2-1 לג'סמין,הפסדת לג'סמין.[/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"גרווליט תחזר, אתה הייתה מעולה!" אני אומר לו בהתבאסות כי אני יודע שביגללי הפסדנו "זה היה קרב מעולה, אני מקווה שניפגש עוד פעם" אני אומר לג'סמין
-
[quote=מאסטר אספיון;897125]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר ורידיאן מערכת את תחרות הפוקירנגר הראשונה של קנטו,ההרשמה פתוחה לכול המבקש,פרס ראשון פוקימון מתכת נדיר וזוהר,פרס שני אוכל לפוקימונים",אתה רואה את קורומורי מתרומם והוא מתקרב אליך בחיבה,אתה מבין שהוא באמת רוצה להיות הפוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קורומרי אתה רוצה שאתפוס אותך?אני מבטיח שיהיה כיף!"אני שואל אותו וממשיך ללכת למרפאת הפוקימונים כדי לרפא את קטרפי את מתקיפ.
-
[COLOR=#999999][FONT=Arial]ג'סמין קדה לך קידה של נעימות והיא מסתלקת משם[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]במהירות הבזק,אתה רואה מאמן מסתורי מסתכל אליך מבעד למסכה המוזרה שהוא עוטה,המאמן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אל תייסר את עצמך בגלל שהפסדת בגלל הפוקימונים העלובים האלה,מיג'ומרו שישנה באמצע קרב,גרווליט שלא יודע להשתמש כמו שצריך במתקפות אש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*אתה זוכר שקטרפי וקורומורי לא נתפסו נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קטרפי ואת קורומורי מסתכלים זה על זה במבט של שנאה,אתה מבין שהם לא רוצים להיות חברים מי יודע כמה טובים,אתה רואה את מדקיפ שלך מנסה להפריד ביניהם שלא יריבו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"לי לא!",אך מאוחר מדי צ'אובו פוגע במגדל הקרב הענק,אתה רואה איך המגדל מתמוטט,ארטיקונו בורח,המאמנים בורחים יחד עם פוקימוני הבר שפה,אתה נשאר לבד יחד עם צ'אובו בזמן שהאי מתמוטט לך מתחת לרגליים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;897247]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*אתה זוכר שקטרפי וקורומורי לא נתפסו נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קטרפי ואת קורומורי מסתכלים זה על זה במבט של שנאה,אתה מבין שהם לא רוצים להיות חברים מי יודע כמה טובים,אתה רואה את מדקיפ שלך מנסה להפריד ביניהם שלא יריבו.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*זוכר ומצבטר שזאת בעיה!
"קטרפי,קורומורי למה אתם רבים?אם רוצים להגיע למטרה לפעמים צריך לשתף פעולה!"אני אומר ומנסה לחשוב על עוד רעיונות להפסיק את הריב.
-
[quote=מאסטר אספיון;897247]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"לי לא!",אך מאוחר מדי צ'אובו פוגע במגדל הקרב הענק,אתה רואה איך המגדל מתמוטט,ארטיקונו בורח,המאמנים בורחים יחד עם פוקימוני הבר שפה,אתה נשאר לבד יחד עם צ'אובו בזמן שהאי מתמוטט לך מתחת לרגליים.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מחזיר מהר את צ'ובו לפוכדור שלו. ואז מחפש פתח בריחה מהאי שיוכל להציל את חיי ולא לות
-
[quote=מאסטר אספיון;897247][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]ג'סמין קדה לך קידה של נעימות והיא מסתלקת משם[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]במהירות הבזק,אתה רואה מאמן מסתורי מסתכל אליך מבעד למסכה המוזרה שהוא עוטה,המאמן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אל תייסר את עצמך בגלל שהפסדת בגלל הפוקימונים העלובים האלה,מיג'ומרו שישנה באמצע קרב,גרווליט שלא יודע להשתמש כמו שצריך במתקפות אש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"על מה אתה מדבר?!" אני שואל את האיש בכעס "הפוקימונים שלי חזקים ולא אכפת לי מה תגיד" אני אומר לו בכעס רב
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מזהה את הדמות מוציאה עוד שתי זרועות בנוסף לשתי הזרועות שיש לה עכשיו,ואתה רואה את דיאוקסיס במצב התקיפה שלו תופס את כדור האנרגיה,את רטטה ואת כדור החשמל של אלקיד,והוא אומר לך:"חבל ילד רציתי את העזרה שלך,אבל עכשיו רטטה הולך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"לא!חכה,חשבתי שאתה הצייד ממיקודם" אומר לו בעצב ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואז אומר לדיאוקסיס:"תגיד,במה אתה צריך עזרה?,אני יפצה אותך" אחייך אליו ואז אבדוק אם מישהו רואה אותו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;897089][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך :"שומר היערות הוא תפקיד שחברי מועצת המאמנים בוחרת,על השומר להיות מומחה ברים,לדעת את שפת הפוקימונים,להתמצא בכול אזור יער,לדעת את תורת המרפאים,לדעת את כול אגדות היער".[/FONT][/COLOR]
![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אומר לשומר היערות:"אה הבנתי, בהצלחה" ואלך אל תוך היער בחיפוש אחר פוקימונים.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע בום חזק מאוד מכיוון הקרב של מנטריק וראיצ'ו,אתה רואה את שני הפוקימונים ממשיכים להילחם בחוזקה בעוד שאר הפיקאצ'ו והאלקטריק כול אחד ואחד מהם מובס ופצוע קשות מאוד אתה רואה את זירת הקרב כמעט מושמדת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את רטטה סובל מאוד בתוך כלא האנרגיה שלו,אתה רואה שדיאוקסיס זורק את כדור האנרגיה אל עבריך,אתה רואה איך רטטה שוכב לידך ולידו אלקיד וטרטוויג המודאגים,אתה שומע בום חזק ודיאוקסיס נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האיש מלגלג והוא אומר לך:"באמת,מיג'ומרו שלא מרימה אצבע ומובסת,גרווליט שלא משתמש במתקפות אש נכון,אני רואה איך אתה מנצח את מנהיגי המכון על הפעם המאה עשרים ושתיים,ברגע שיהיה לך ארקניין ולאויב שלך יהיה קטרפי אז אולי תנצח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר בעיניו של קורומורי ואתה רואה שהוא יורה קרן בשלל צבעי הקשת שפוגע בקטרפי,אתה רואה שקורומורי משתמש במתקפת קרן על-חושית חזקה מאוד,אתה רואה את קטרפי משתמש במתקפת טווה חוטים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מרגיש את האי נסדק לך בין הרגליים ואתה נופל לתוך המים הקפואים שליד האי ספרון,אתה רואה את עומר מביט בך מהאי סינבר ואתה רואה את האו-הו הזוהר שלו יורד משמיים והוא מציל אותך מטביעה במי הקרח הקפואים של האי,כעבור מספר שניות אתה עומד ליד עומר שכועס מאוד והוא אומר לך:"נו גמרת להרוס את קנטו?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;897831]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האיש מלגלג והוא אומר לך:"באמת,מיג'ומרו שלא מרימה אצבע ומובסת,גרווליט שלא משתמש במתקפות אש נכון,אני רואה איך אתה מנצח את מנהיגי המכון על הפעם המאה עשרים ושתיים,ברגע שיהיה לך ארקניין ולאויב שלך יהיה קטרפי אז אולי תנצח".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אם אתה כל כך מבין איך לאמן פוקימונים אז אולי תסביר ל איךי!" אני אומר לו בכעס ועצבים
-
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר בעיניו של קורומורי ואתה רואה שהוא יורה קרן בשלל צבעי הקשת שפוגע בקטרפי,אתה רואה שקורומורי משתמש במתקפת קרן על-חושית חזקה מאוד,אתה רואה את קטרפי משתמש במתקפת טווה חוטים.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מתקיפ בואי ננסה לעצור אותם מלהלחם!"אני אומר ומממשיך "לעצור אותם במילים יהיה מסובך אז אפשר לנסות לחסום את המתקפות שלהם!"אני חוסם את המתקפות שלהם גם שאני יודע שאני אפגע קשות ואני לא בטוח שהשרוד.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את רטטה סובל מאוד בתוך כלא האנרגיה שלו,אתה רואה שדיאוקסיס זורק את כדור האנרגיה אל עבריך,אתה רואה איך רטטה שוכב לידך ולידו אלקיד וטרטוויג המודאגים,אתה שומע בום חזק ודיאוקסיס נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"רציתי לעזור לך" אומר בכעס ואהדוף אאת כדור האנרגיה עם גופי כדי שהפוקימונים ל ייפגעו ואז ילך אל רטטה ואנסה לשחרר אותו ואמר לפוקימונים שלי:"קדימה תעזרו לי,אלקיד מכת וולט,טרטוויג חבטה" אומר בתחנונים שרטטה יצליח לצאת
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]מאוחר מדי דיאוקסיס בוחר,אלקיד,רטטה וטרטוויג יושבים לידך בעצב רב,אתה רואה דמות נחמדה מתקרבת אליך,אתה מזהה שזהו פרופסור סמואל אוק,הוא אומר לך:"אמור לי לוקאס,למה פרשת מין הקרב נגד ג'ולי מנהיגת המכון של העיר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן צוחק לך בפנים והוא אומר לך:"אין לך את הכישורים ואין לך את הפוקימונים אתה מקרה אבוד,אתה מאמן עלוב שלא יכול לעשות כלום,ואני לא מגזים ראיתי את הקרב שלך,נו באמת אומר לגרווליט לסמן לך איפה הוא,אתה מודיע לקרובט איפה הגרווילט שלך והוא פשוט צד אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה על הפנים והוא אומר לך:"נעים מאוד,אני רוצה לעזור לך,אני מנהיג את החבורה המפורסמת 'המטפחת השחורה',נעים מאוד א''ז הידוע בכינויו 'האיש בעל חמשת הפרצופים".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;897860][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה על הפנים והוא אומר לך:"נעים מאוד,אני רוצה לעזור לך,אני מנהיג את החבורה המפורסמת 'המטפחת השחורה',נעים מאוד א''ז הידוע בכינויו 'האיש בעל חמשת הפרצופים".[/FONT][/COLOR][/quote]
אשמח לעזרה גם שנשמע שהחבורה שלך היא של בריונים!"אני אומר בחצי אמון ובחצי פחד בעוד גופי ממשיך להדוף את המתקפות.
-
[quote=מאסטר אספיון;897860][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מאוחר מדי דיאוקסיס בוחר,אלקיד,רטטה וטרטוויג יושבים לידך בעצב רב,אתה רואה דמות נחמדה מתקרבת אליך,אתה מזהה שזהו פרופסור סמואל אוק,הוא אומר לך:"אמור לי לוקאס,למה פרשת מין הקרב נגד ג'ולי מנהיגת המכון של העיר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"בגלגל שלא ידעתי שגולי כזו מגעילה,והייתי פצוע אז לא רציתי שבגלל שיש לי קושי,אלקיד יפגע,לכן פרשתי" אומר לו בעצב והסתכל על הפצע ביד שלי ליראות אם הוא נרפה ואומר לפרופסור:"פרופסור אתה יודע במקרה איפה אני יכול להיתאמן?" אחייך אליו ואז לפוקיומנים שלי וארים את רטטה ואשאל אותו:"חבר אתה בסדר?,אני מצטער שהייתה צריך להיפגע בגלל דיאוקסיס,אני לא יודע מה נכנס בו מיקודם הוא היה ממש נחמד ועכשיו הוא פתאום כועס,מעניין מה קרה לו,אולי זה בגלל ששברנו לו את המטאור?" אחייך אליו הוריד אותו ואומר לפרופסור:"תסתכל על המטאור הזה,דיאוקסיס היה שם,פגשתי אותו,ובטעות פגענו במטאור באמצע קרב,יכול להיות שבגלל זה הוא כעס עליי?,זה היה לא בכוונה" אחייך אל הפרופסור ואחפש פוקימונים בסביבה שאפשר להילחם בהם
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;897831][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע בום חזק מאוד מכיוון הקרב של מנטריק וראיצ'ו,אתה רואה את שני הפוקימונים ממשיכים להילחם בחוזקה בעוד שאר הפיקאצ'ו והאלקטריק כול אחד ואחד מהם מובס ופצוע קשות מאוד אתה רואה את זירת הקרב כמעט מושמדת.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אתקרב לראיצ'ו ולמנטריק בשביל לראות איך מתפתח הקרב. ואגיד לשומר היערות:"אם אתה מכיר טוב את היער, תוכל להגיד לי הכין נמצא החלק הפנימי של היער. ואם אתה יודע על פוקימונים זוהרים או פוקימונים נדירים וחזקים באזור היער?"
-
[quote=מאסטר אספיון;897860]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן צוחק לך בפנים והוא אומר לך:"אין לך את הכישורים ואין לך את הפוקימונים אתה מקרה אבוד,אתה מאמן עלוב שלא יכול לעשות כלום,ואני לא מגזים ראיתי את הקרב שלך,נו באמת אומר לגרווליט לסמן לך איפה הוא,אתה מודיע לקרובט איפה הגרווילט שלך והוא פשוט צד אותו".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"יש לי רעיון, בוא נילחם וניראה מי מאמן יותר טוב" אני אומר לו בכעס "אני בטוח שאתה תפסיד" אני מיתגרה בו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"יש לי חידה קטנה אם תענה אליה הדרך לשם תיפתח,החידה היא:'ביום שחור העננים קודרים ביום לבן העננים נעלמים,רוחות גומרות לעננים לזוז,אז איך אפשר לגרום לשמש לצוץ?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפרופסור אומר לך:"שראיתי אותך ואת אלקיד נכנסים לזירה שמחתי מאוד,ג'ולי מאוד בודדה מאז שהיא עברה לפה מאישו,המחוז שבו היא נולדה,פה אין לה משפחה,אין הרבה קרבות בזמן האחרון בשבילה,אז ברגע שיש לה קרב והוא מתבטל היא מאוד כועסת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן מוריד את המסכה שהוא עוטה על פניו ואתה מזהה שזהו אותו אחד בעל הפוקימון המוזר ששמו הוא פרוזן,הוא אומר לך:"מיג'ומרו שלך לא יודעת להילחם היא מתאימה לתחרויות יופי,אם היו כאלה בקנטו,גרווליט מתאים לקרבות,אבל רק קרבות יופי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*תגיד אתה יודע מה זה אומר 'המטפחת השחורה'? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האיש המכונה 'האיש בעל חמשת הפרצופים' מוציא מכשיר קשר קטן והוא אומר:"דמוקליטוס,דמוקליטוס ענה בבקשה מדבר א''ז,אני מצאתי את מפת סירס!",אתה שומע קול מתכתי שאומר:"כאן מדבר אייזקס,דמוקליטוס נעלם חזור למטה!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;898025]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפרופסור אומר לך:"שראיתי אותך ואת אלקיד נכנסים לזירה שמחתי מאוד,ג'ולי מאוד בודדה מאז שהיא עברה לפה מאישו,המחוז שבו היא נולדה,פה אין לה משפחה,אין הרבה קרבות בזמן האחרון בשבילה,אז ברגע שיש לה קרב והוא מתבטל היא מאוד כועסת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"הבנתי פרופסור,אתה יודע במקרה איפה אני יכול להיתאמן?,וכדי שאני ילך להיתנצל,זו הייתה אי הבנה" אחייך אל הפרופסור אחכה לתשובהה ואחרי שהוא יענה לי אלך לעבר המכון ואשאל:"גולי את פה?" ואחפש אותה ברחבי המכון
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ג'ולי מתאמנת עם שלושה פוקימונים שלה,מונוזו,סניזל וקומטנה והיא אומרת לך:"היי לוקאס באת כדי להילחם מולי בקרב המכון,אתה מודע לזה שהפעם לא תוכל לפרוש מין הקרב,הקרב יהיה שלושה על שלושה,אתה מוכן?".[/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מרגיש את האי נסדק לך בין הרגליים ואתה נופל לתוך המים הקפואים שליד האי ספרון,אתה רואה את עומר מביט בך מהאי סינבר ואתה רואה את האו-הו הזוהר שלו יורד משמיים והוא מציל אותך מטביעה במי הקרח הקפואים של האי,כעבור מספר שניות אתה עומד ליד עומר שכועס מאוד והוא אומר לך:"נו גמרת להרוס את קנטו?".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אם להשמיד אתה איספרון זה נקרא להרוס את קנטו.אזכן הרסתי את קנטו.לאנורא זהכולה אי"
-
[quote=מאסטר אספיון;898095][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ג'ולי מתאמנת עם שלושה פוקימונים שלה,מונוזו,סניזל וקומטנה והיא אומרת לך:"היי לוקאס באת כדי להילחם מולי בקרב המכון,אתה מודע לזה שהפעם לא תוכל לפרוש מין הקרב,הקרב יהיה שלושה על שלושה,אתה מוכן?".[/FONT][/COLOR][/quote]
*אחי תעדכן אותה בדף הריאשון
"אני לא יודע,באתי להגיד סליחה,אני עדיין צריך להיתאמן,והפצע עדיין לא החלים" אומר לה בעצב אחייך וא ז אצע מהמכון אלך מאחוריו הוציא את רטטה וטרטוויג ואומר להם:"קדימה בא נתחיל,אלקיד תשפוט,טרטוויג כדור אנרגיה,רטטה סופר ניב!" אחייך אליהם והסתכל על הקרב מתחיל