[quote=הרוח המתמטקאית;992973]זה העיקרון,פייק שיעבוד רק בצורת שילוב,
הוא לא צייר בזה כלום חוץ מהקרניים.[/quote]
תיתן קישור למדריך...
Printable View
[quote=הרוח המתמטקאית;992973]זה העיקרון,פייק שיעבוד רק בצורת שילוב,
הוא לא צייר בזה כלום חוץ מהקרניים.[/quote]
תיתן קישור למדריך...
[QUOTE=הרוח המתמטקאית;992971]תנסה במשחק כלשהא להשיג את כולם ולנסות אותם,או בפוקימון ואנליין.
דרך אגב תומר חשבתי שתרצה שילוב של 8 כי התוצאה של [B]המדריך[/B] הייתה-[URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=78535409.bmp"][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/78535409.bmp[/IMG][/URL][/QUOTE]
של מי זה השילוב?
לודיקולו הפוקימון עשב האהוב עליי
איזה דפוק זה שנתנו למישהו שמודה שהוא לא מבין במ"ת להיות מאשר. אם הם רוצים מחליף למה הם לא פתחו שם נושא ויעשו בחירות? <_<
מעניין מי היה נבחר אם היו עושים בחירות...
[QUOTE=Barney Stinson;992980]איזה דפוק זה שנתנו למישהו שמודה שהוא לא מבין במ"ת להיות מאשר. אם הם רוצים מחליף למה הם לא פתחו שם נושא ויעשו בחירות? <_<[/QUOTE]
הוא היה מנהל חת"ם איפה הוא אמר דבר כזה?
הם לא עושים בחירות כי אף אחד לא מתאים...
דיברתי על סקס סטייל.
אף אחד לא מתאים? אני מוכן לאשר משחקים אם הם רוצים, אני מבין בזה יותר מרוב הפורום.
זה סרטון של השילוב,הוא של החדש שפתח פיידקס
[URL="http://www.youtube.com/user/ghostmetal10"][COLOR=#3d88b1]http://www.youtube.com/user/ghostmetal10[/COLOR][/URL]
תסתכלו לקראת הסוף ושם תראו את כל הפוקימונים.
[QUOTE=Barney Stinson;992984]דיברתי על סקס סטייל.
אף אחד לא מתאים? אני מוכן לאשר משחקים אם הם רוצים, אני מבין בזה יותר מרוב הפורום.[/QUOTE]
אתה לא פתחת שם מדריכים אף אחד ל איכול לדעת אם אתה מתאים או לא אתה אפילו לא משחק במשחקים... אתה לא מתאים.
אני לא אומר שאני מתאים אני לא בטוח שאני הייתי אפילו מועמד... שנינו לא מתאימים לתפקיד ניהול חת"ם.
כרגע אף אחד לא מתאים ואני יודע למי התכוונת
שמתי לליאור קסמים
מעניין מה יקרה לקסמים של סטיבן, זה היה טוב או רע?
[QUOTE=KillerBee;992986]אתה לא פתחת שם מדריכים אף אחד ל איכול לדעת אם אתה מתאים או לא אתה אפילו לא משחק במשחקים... אתה לא מתאים.
אני לא אומר שאני מתאים אני לא בטוח שאני הייתי אפילו מועמד... שנינו לא מתאימים לתפקיד ניהול חת"ם.
כרגע אף אחד לא מתאים ואני יודע למי התכוונת[/QUOTE]
מי רוצה לנהל? יש שם עומס והמנהלים לא מתחברים, אני מוכן לאשר משחקים עד שהמנהלים יחזרו.
איזה מגניב הוא אלמוג!
[quote=Food fighter;992989]איזה מגניב הוא![/quote]
כן,זה באמת עושה חשק לינסות גם...אבל אני יכין את מה שביקשת.
למה בכלל מאשרים משחקים את זה אני לא מבין בכלל
[quote=הרוח המתמטקאית;992991]כן,זה באמת עושה חשק לינסות גם...אבל אני יכין את מה שביקשת.[/quote]
מצוין!
[QUOTE=Barney Stinson;992988]מי רוצה לנהל? יש שם עומס והמנהלים לא מתחברים, אני מוכן לאשר משחקים עד שהמנהלים יחזרו.[/QUOTE]
מה קשור לאשר משחקים זה הניהול!
[QUOTE=Ilan;992993]למה בכלל מאשרים משחקים את זה אני לא מבין בכלל[/QUOTE]
בלי אישורים הפורום יפול...
אני רוצה להיות מחליף מנהל, כי כולכם לא יודעים לאשר אז נתנו למישהו שלא מבין במ"ת.
[QUOTE=Ilan;992993]למה בכלל מאשרים משחקים את זה אני לא מבין בכלל[/QUOTE]
זה מאוד טיפשי...
[QUOTE=Barney Stinson;992997]בלי אישורים הפורום יפול...
אני רוצה להיות מחליף מנהל, כי כולכם לא יודעים לאשר אז נתנו למישהו שלא מבין במ"ת.[/QUOTE]
אתה לא מבין גם...
ערכתי עכשיו קסמים גם לסטיבן
וואו, יצא לו ממש ממש הרבה מזל.
ההגרלה נתנה לו הרבה דברים טובים
ומה איתי ניר?
זה לא טיפשי Xd
הנה, רק מזה אפשר להסיק שאתם לא מבינים במ"ת, תלכו לפורומים אחרים יש שם מ"ת אמיתיים.
ללא אישורים הפורום נופל.
בואו אני אסביר לכם, אתם לא מתקרבים לרמה האמיתית שלי.
[QUOTE=Food fighter;993001]ומה איתי ניר?[/QUOTE]
לך אני לא עושה קסמים, אתה גנב.
תגידו, מה השם הפרטי של eliyaex?
ניר בבקשה תתחיל להגיב שתגמור עם כולם!
ברני אתה לא יותר טוב מאף אחד
כמו איזה פורומים אופיר?
[QUOTE=KillerBee;993004]ניר בבקשה תתחיל להגיב שתגמור עם כולם![/QUOTE]
צריך רק עוד רשום 1..
[QUOTE=Food fighter;993005]כמו איזה פורומים אופיר?[/QUOTE]
הוא משווה אותנו לאנימה איי אל...
אי אפשר להשוות אפילו זה רמה אחרת לגמריי את זה אני יודע אבל הפורום הזה יותר טוב מבחינת הקהילה...
[QUOTE=Food fighter;993005]כמו איזה פורומים אופיר?[/QUOTE]
אופיר תן לי אותם במסן...
לוקאס, תתפלא.
תומר, אני אגיד לך במסן.
טוב אופיר...
[QUOTE=Barney Stinson;993009]לוקאס, תתפלא.
תומר, אני אגיד לך במסן.[/QUOTE]
אתה סתם מגדל את עצמך אנשים כמוך צריכים רק להתבייש אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אם אתה חושב שהרמה פה ירודה אתה יכול לפרוש וללכת לפורומים אחרים לא צריך אנשים כמוך פה
[QUOTE=KillerBee;993012]אתה סתם מגדל את עצמך אנשים כמוך צריכים רק להתבייש אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אם אתה חושב שהרמה פה ירודה אתה יכול לפרוש וללכת לפורומים אחרים לא צריך אנשים כמוך פה[/QUOTE]
תאמין במה שאתה רוצה.
מצידי, תסתכל למשחק נארוטו שפתחתי פה, תגיד לי אם הוא גרוע.
[quote=KillerBee;993012]אתה סתם מגדל את עצמך אנשים כמוך צריכים רק להתבייש אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אם אתה חושב שהרמה פה ירודה אתה יכול לפרוש וללכת לפורומים אחרים לא צריך אנשים כמוך פה[/quote]
תגיד עוד כמה זמן אתה שם בחתימה מי בעד ומי נגד הריסת פורום יוגיהו
הרי הוא כבר לא יקים,הורידו אותו.
תתבייש!
תומר אולי תנסה לפתוח משחק לבד.. במקום לאמץ לפי החתימה של עומר הוא לא נהרס!
אף על פי שכל קבוצה ניתנת לסידור טוב, קבוצת מחשקי התפקידים לא ניתנת לסידור [b]כלל![/b]
אי אפשר לאמר מה זה משחק טוב ומה זה לא.
משחק טוב נקבע לפי מה שהשחקנים במשחק חושבים. האדם הוא יצור תבוני, והוא לעולם לא ירשם למשחק שבו הוא יסבול.
אולי תנסו לפתוח משחק שהוא לא עולם סגור כמו פוקימון? כמו שאלכסיי עשה, תראו כמה זה יותר קשה.
[QUOTE=KillerBee;993015]תתבייש!
תומר אולי תנסה לפתוח משחק לבד.. במקום לאמץ לפי החתימה של עומר הוא לא נהרס![/QUOTE]
אני ניסיתי לא אישרו לי...
עכשיו אני מנסה לאמץ...
[QUOTE=Barney Stinson;993022]אולי תנסו לפתוח משחק שהוא לא עולם סגור כמו פוקימון? כמו שאלכסיי עשה, תראו כמה זה יותר קשה.[/QUOTE]
זה פורום פוקימון מה אתה מצפה!
לוקאס למה אתה פתחת נושא ספאם בפורום יוגיהו?
[QUOTE=KillerBee;993024]זה פורום פוקימון מה אתה מצפה![/QUOTE]
הרעיון זה שאתם לא יכולים, או לא רוצים?