-
[QUOTE=Meganium;1080905][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"צאו," אתה אומר לפידוב ואושוואוט והם נעמדים מוכנים.
"תשתמשו במתקפה מהירה ובאקדח מים, תפתיעו אותם." אתה אומר להם בשקט.
פידוב עולה לאוויר בעוד אושוואוט נעמד במרחק כמה מטרים מפוקימון החתול.
לפתע פידוב מתחילה את הקרב ומפתיע את הפוקימון המעופף ופוגעת בו ישירות.
אושוואוט משגר אקדח מים שפוגע גם.
פוקימון החתול רץ במהירות לאושוואוט בעוד הפוקימון המעופף משתמש בחיתוך אווירי כמו שיש לפידוב.[/COLOR][/QUOTE]
"אושאווט, תשתמש באקדח מים על הפוקימון המעופף, בזמן שפידוב ישמתש בחיתוך אווירי על הפוקימון החתולי!" אני אומר ובודק אני שני פוקימוני הבר בפוקדקס.
-
[QUOTE=Meganium;1080905][[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה על שני הפוקימונים שראית.
פוקימון הדוב מתגלה לך כ-" [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=40109585.png][img]http://www.up2me.co.il/images/40109585.png[/img][/url] טדיאורסה-פוקימון הדוב הקטן,טדיאורסה מאוד אוהב לאכול דבש מתוק שהוא מוצא,הוא מרבה להחביא את המזון שהוא מוצא במקומות סודיים,פוקימון מאוד נחמד ונעים כשלא מציקים לו".
הפוקימון השני מתגלה לך כ-" [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=2298721.png][img]http://www.up2me.co.il/images/2298721.png[/img][/url] אודיש-פוקימון העלה,אודיש פעיל בעיקר בלילה וביום מרבה להישאר במקום אחד ולא לנוע הרבה,פוקימון מתוק מאוד שלא יפגע באיש" אומרת הפוקידע ונכבית.
טורצ'יק מביט על כל אחד מהם בהסתקרנות,מחכה לפקודות ממך.[/COLOR]
[/QUOTE]
"נחמד" אני חושב בקול ופונה אל טורצ'יק "את מי אתה מעדיף לתקוף? הלב שלי מוטה לכיוון טדיאורסה, הוא נראה לי יהיה יותר חזק מאודיש במהלך הזמן" אני חושב עוד קצת "טוב" אני פונה לטורצ'יק "תתקוף את טדיאורסה עם גחלת, בשיא העוצמות שלך"
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"שנסיים את הקרב?" אתה מחייך אל הילד.
"בוא נראה להם מה זה!" קורא הילד ומניף את אגרופו לאוויר.
"צרמנד'ר, גחלת בכל הכוח לעבר שני הפוקימונים!"אתה אומר לצ'רמנדר.
הוא משחרר מפיו כדורי אש שפוגעים בגלום אך ספרו מתחמק מהם.
:"באטפרי רוח!" אומר הילד ובאטרפרי מניף את כנפיו ומשחרר גלי אוויר חזקים שמעיפים את ספרו לקרקע.
"קדימה תינוקות ל אינצחו אותנו! גלום כדור אנרגייה ואז פצצת רפש על צ'רמנדר!" אומר האש.
"ספרו ניקור ומתקפת זעם על באטרפרי" אומר השני.
שני הפוקימונים היריבים תשושים אך עדיין עומדים.
[/COLOR]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה מהרהר ומביט במפה.
אתה מחפש אחר מקום שבוא תוכל אתה ואליס להסתובב ומבחין במן דרך הנמצאת סמוך למערה שעל פי המפה שמה, "מערת האופל".
"נהדר!" אומרת אליס ושניכם מתחילים לצעוד לשם.
"מאיפה את?" אתה שואל אותה.
"אני.. אני מהעיר אוליביין,היא רחוקה מכאן,היא שוכנת על חוף ים גדול ויש בה נמל מפואר שבו אפשר לשוט לכל מקום שתרצה!" אומרת בהתלהבות.
"ואתה? מה המטרות שלך למסע הזה?" שואלת אותך בהתעניינות.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"נחמד" אתה אומר, "את מי אתה מעדיף לתקוף? הלב שלי מוטה לכיוון טדיאורסה, הוא נראה לי יהיה יותר חזק מאודיש במהלך הזמן" אתה אומר לטורצ'יק.
הוא מסתכל עליך ומהנהן בהחלטיות ומטה את ראשו לכיוון טדיאורסה שממשיך לשרוט את העץ.
"תתקוף את טדיאורסה עם גחלת, בשיא העוצמות שלך" אתה אומר לטורצ'יק.
טורצ'יק מפתיע את טדיאורסה ושולח אליו גחלת מהירה שפוגעת בגבו.
"טדי!" קורא הפוקימון בזעם ומסתובב אליכם.
מיד שולף את ציפורניו החדות ושורט את האוויר בשביל להרחיק אותכם,הוא נראה כועס.[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
זאת ילדה אז למה את רושמת אתה? ואת צריכה להגיד את מי את מתקיפה..
"אתה יכולה לבקש מראלטס להשתמש בעל חושי להביע תפוקדורים של הפוקימונים?" את שואלת את הילדה
"וורמפל תשתמש עכשיו אליו ביריית חוט ובעוקץ רעל בשיא החוזק!" את אומרת לוורמפל.
"רלטס תנסי לקחת את הפוכדורים שלהם" לוחשת הילדה לרלטס,רלטס מזיזה את ידיה באוויר ומקיפה אותה הילה כחולה.
"משהו זז בחגורה שלי!" אומרת האישה והיא לפתע רואה את הפוכדור שלה זז ממקומו.
"תפסתי!" היא אומרת ונאבקת בכוחות העל חושיים של רלטס,לבסוף רלטס מנצחת ומחזיקה את הפוכדור בידה.
"תחזירי לי מיד את הפוכדור שלי!" קוראת בזעם האישה ומצביעה על רלטס, "פוצ'יאנה בלי רחמים! נשיכה בכל הכוח!" אומרת האישה,פוצ'יאנה נעצרת ומסתכלת על המאמנת שלה,אחר כך עלייך ואז על רלטס ומיד מתחילה לרוץ לכיוונה של רלטס.
וורמפל יורה חוט מהיר שפוגע בצבת הימנית של קורפיש.
"קורפיש קור!" קורא הפוקימון בלחץ.
מיד וורמפל משגר לקורפיש מטר של עוקצי רעל מהירים שפוגעים בו,הוא נופל על הרצפה וקם תשוש.
לפתע ההרעלה מתחילה להשפיע על וורמפל,היא מקשה עליו להמשיך אבל הוא מאוד מתאמץ.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B]קודאק-[/B][/U]
ערכתי
"אממ..כן! אתה אומר ומתקשר לתחנת המשטרה.
"תחנת המשטרה של העיר ג'ובילייף במה אפשר לעזור?" עונה לפתע קול נשי.
"השוטרת ג'ני היה כאן ארוע חטיפה של פוכדוים אנא תגיעי מהר.." ואז אומר לסוזן "בואי מהר!" אתה אומר במהירות.
"איפה אתה?" שואלת האישה במהירות ומסביר לה את כל הסיפור.
"אני מיד באה!" אומרת האישה ומנתקת.
בינתיים,"אנחנו נחפש את הגנבים בינתיים!" אתה אומר לקרל,אתם יוצאים לבחוץ ולפתע מופיעה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=91116302.png][img]http://www.up2me.co.il/images/91116302.png[/img][/url] רכובה על אופנוע.
"הגעתי" היא אומרת ואתה אומר לה שאתה וסוזן תחפשו בעיר.
"מצוין,אני אנסה להתקשר לעוד כמה שוטרים שיעזרו לנו במעקב,אני אדבר עם קרל ומיד אתחיל לפעול" מסבירה השוטרת ונכנסת לבית הספר.
אתה,בידוף וסוזן מתחילים לסרוק את העיר,אתם עוברים ליד אולפן הטלוויזיה ובניין ההגרלות.
אך אתם לא מוצאים דבר! אתה מוציא את הפוקימונים שלך שיעזרו לך לחפש, "יש עוד מקום אחד בעיר הזאת! אולי ננסה במפעל הפוקאץ'!" מציעה סוזן.[/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"אושאווט, תשתמש באקדח מים על הפוקימון המעופף, בזמן שפידוב ישמתש בחיתוך אווירי על הפוקימון החתולי!" אתה אומר לשניהם ומוציא את הפוקידע.
הפוקימון החתולי נחשף לך כ-" [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=70163928.png][img]http://www.up2me.co.il/images/70163928.png[/img][/url] פורלוין-פוקימון חתול הלילה,פורלוין אוהבים להסתובב בשעות הערב והלילה בחיפוש אחר מזון,אולם הם מסתובבים גם ביום וחיים בערים שונות".
הפוקימון המעופף נחשף לך כ-" [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=35037393.png][img]http://www.up2me.co.il/images/35037393.png[/img][/url] וואבט-וואבט מסתובבים בדרך כלל בקבוצות,הם חיים במערות חשוכות וביערות,הוא משחרר מאפו גלי קול שעוזרים לו לקלוט את הסביבה"הפוקידע נכבית.
אושוואוט יורה אקדח מים אך וואבט מתחמק.
פידוב משגרת גלי אוויר ופורלוין מתחמקת באתלטיות מכולם,אך פידוב משחררת עוד גל אוויר שמצליח לפגוע בה.[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1082172]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]ערכתי[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אממ..כן! אתה אומר ומתקשר לתחנת המשטרה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"תחנת המשטרה של העיר ג'ובילייף במה אפשר לעזור?" עונה לפתע קול נשי.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"השוטרת ג'ני היה כאן ארוע חטיפה של פוכדוים אנא תגיעי מהר.." ואז אומר לסוזן "בואי מהר!" אתה אומר במהירות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"איפה אתה?" שואלת האישה במהירות ומסביר לה את כל הסיפור.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אני מיד באה!" אומרת האישה ומנתקת.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בינתיים,"אנחנו נחפש את הגנבים בינתיים!" אתה אומר לקרל,אתם יוצאים לבחוץ ולפתע מופיעה [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=91116302.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/91116302.png[/IMG][/URL] רכובה על אופנוע.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"הגעתי" היא אומרת ואתה אומר לה שאתה וסוזן תחפשו בעיר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מצוין,אני אנסה להתקשר לעוד כמה שוטרים שיעזרו לנו במעקב,אני אדבר עם קרל ומיד אתחיל לפעול" מסבירה השוטרת ונכנסת לבית הספר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה,בידוף וסוזן מתחילים לסרוק את העיר,אתם עוברים ליד אולפן הטלוויזיה ובניין ההגרלות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אך אתם לא מוצאים דבר! אתה מוציא את הפוקימונים שלך שיעזרו לך לחפש, "יש עוד מקום אחד בעיר הזאת! אולי ננסה במפעל הפוקאץ'!" מציעה סוזן.[/COLOR]
[/quote]
"בואי נלך לשם!" אומר לה ומיד אקח את הטלפון (אני חושב שזה טלפון..מה שקיי התקשר אליי דרכו)
ואתקשר אל קיי "היה כאן ארוע חטיפת פוכדורים..לדעתי אלו צוות גלקטיק! תוכל לבוא? ואיפה אמרת שהם היו?" אשאל אותו ואתקדם למפעל.
-
[QUOTE=Meganium;1082172][COLOR="Red"][U][B]
זאת ילדה אז למה את רושמת אתה? ואת צריכה להגיד את מי את מתקיפה..
"אתה יכולה לבקש מראלטס להשתמש בעל חושי להביע תפוקדורים של הפוקימונים?" את שואלת את הילדה
"וורמפל תשתמש עכשיו אליו ביריית חוט ובעוקץ רעל בשיא החוזק!" את אומרת לוורמפל.
"רלטס תנסי לקחת את הפוכדורים שלהם" לוחשת הילדה לרלטס,רלטס מזיזה את ידיה באוויר ומקיפה אותה הילה כחולה.
"משהו זז בחגורה שלי!" אומרת האישה והיא לפתע רואה את הפוכדור שלה זז ממקומו.
"תפסתי!" היא אומרת ונאבקת בכוחות העל חושיים של רלטס,לבסוף רלטס מנצחת ומחזיקה את הפוכדור בידה.
"תחזירי לי מיד את הפוכדור שלי!" קוראת בזעם האישה ומצביעה על רלטס, "פוצ'יאנה בלי רחמים! נשיכה בכל הכוח!" אומרת האישה,פוצ'יאנה נעצרת ומסתכלת על המאמנת שלה,אחר כך עלייך ואז על רלטס ומיד מתחילה לרוץ לכיוונה של רלטס.
וורמפל יורה חוט מהיר שפוגע בצבת הימנית של קורפיש.
"קורפיש קור!" קורא הפוקימון בלחץ.
מיד וורמפל משגר לקורפיש מטר של עוקצי רעל מהירים שפוגעים בו,הוא נופל על הרצפה וקם תשוש.
לפתע ההרעלה מתחילה להשפיע על וורמפל,היא מקשה עליו להמשיך אבל הוא מאוד מתאמץ.
מה תעשי?[/COLOR]בה.[/COLOR][/QUOTE]
"וורמפל אם אתה יכול תשתמש בעוקץ רעל על פוציאנה! אם לא אז.. אז לא" אני אומרת בלחץ ואז מסתכלת אל מה שיש לי בתיק "רגע אחד !" אני אומרת ומוציאה את טריקו, אני משתמשת אליו בבקבוק מרפא ואז קוראת שמחה "טריקו קליע זרעים על פוציאנה ועל קורפיש! תשתמש בזריזות וקח את וורמפל לידך ותשתמש בפוזוסינטזה לא רק אליך אלה גם אליו! וורמפל אם אתה מרגיש טוב אז עוקץ רעל על קורפיש וטריקו קליע זרעים על פוציאנה , סליחה פוציאנה ניסיתי ולא הצלחתי" אני קוראת שמחה אבל ביאוש מחוסר ההקשבה לי של פוציאנה
-
[QUOTE=Meganium;1082172][[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"נחמד" אתה אומר, "את מי אתה מעדיף לתקוף? הלב שלי מוטה לכיוון טדיאורסה, הוא נראה לי יהיה יותר חזק מאודיש במהלך הזמן" אתה אומר לטורצ'יק.
הוא מסתכל עליך ומהנהן בהחלטיות ומטה את ראשו לכיוון טדיאורסה שממשיך לשרוט את העץ.
"תתקוף את טדיאורסה עם גחלת, בשיא העוצמות שלך" אתה אומר לטורצ'יק.
טורצ'יק מפתיע את טדיאורסה ושולח אליו גחלת מהירה שפוגעת בגבו.
"טדי!" קורא הפוקימון בזעם ומסתובב אליכם.
מיד שולף את ציפורניו החדות ושורט את האוויר בשביל להרחיק אותכם,הוא נראה כועס.[/COLOR][/QUOTE]
"רוצה שריטות, הא?" אני אומר לטדיאורסה בבוז קל "תקבל שריטות". אני שולח את ידי קדימה ומצביע על טדיאורסה "טורצ'יק, צוויחה ואז שריטות" אני אומר לפוקימון שלי ופונה שוב לטדיאורסה "אתה תצטער על זה שבקשת את זה".
-
[COLOR="Black"]בגלל שאתם מאמנים מתחילים אתם לא תכירו את כל המתקפות שתראו בפעם הראשונה,לכן אם תרצו לדעת איזה מתקפות יש לכל פוקימון שתפגשו אתם תצטרכו להיעזר בפוקידע.,
אותו דבר עם הפוקימון שלכם למד מתקפה חדשה ואתם לא יודעים מה היא.[/COLOR]
"רוצה שריטות, הא?" אתה אומר לטדיאורסה בבוז,"תקבל שריטות". אתה משיב.
"טורצ'יק, צוויחה ואז שריטות" אתה אומר לטורצ'יק ופונה לטדיאורסה שוב, "אתה תצטער על זה שבקשת את זה".
טורצ'יק צווח אך לא נראה שזה משפיע עליו במיוחד.
טורצ'יק רץ לכיוונו של טדיאורסה ששורט את האוויר אך מבין שבשביל להרחיק אותכם מכאן יצטרך להילחם בכם.
טורצ'יק שורט את טדיאורסה והוא חוטף מהלומה בפרצופו אבל מיד מפתיע אותו ושורט את טורצ'יק בחוזקה ומעיף אותו הצידה.
"טדי טדיאורסה!" קורא הפוקימון בכעס,לפתע מתחילה לזהור והוא מתכונן להתקיף את טורצ'יק.[/COLOR]
[SPOILER]את קצת לא מובנת...קודם כל כבר אמרתי לך שקוראים למתקפה סינטזה ולא פוטוסינטזה! וגם מעולף! שיקוי יכול לפעול רק שהוא פצוע,הוא מעולף,וטריקו לא יכול להעביר את אפקט הסינטזה לוורמפל.[/SPOILER]
"וורמפל אם אתה יכול תשתמש בעוקץ רעל על פוציאנה! אם לא אז.. אז לא" את אומרת לוורמפל.
את חושבת על רעיון אך נזכרת ששיקויים עובדים רק שהפוקימון במצב לא טוב וטריקו הוא מעולף.
וורמפל יורה עוקצי רעל לכיוונה של פוצ'יאנה שחוסמים אותה מלהתקרב לרלטס.
"רלטס קדימה עוד מתקפת בילבול!" אומרת הילדה ורלטס פוגעת בקורפיש.
"פוצ'יאנה תתקיפי את וורמפל!" אומרת האישה,פו'ציאנה שוב מסתכלת עלייך ומשנה את הצד,היא נושכת את וורמפל,הוא סובל מכאבים עד שלפתע הוא נושך את פוצ'יאנה,היא מיד משחררת אותו, "פוצ'יאנה!" קוראת הפוקימון.
"יפה מאוד! רלטס קדימה עלים קסומים!" אומרת הילדה ומשגרת עלים לכיוונו של קורפיש.
"תחזירי לי את הפוכדור שלי!" צועקת האישה בעצבים.[/COLOR]
הפוקידע שלך מתפקדת גם כפלאפון,ואם אתה זוכר,אתה במשימה חשאית,תצטרך למצוא תירוץ לסוזן מי זה קיי,אתה יכול לשלוח לו הודעה בנייד,לא חייב להתקשר תמיד
"בואי נלך לשם!" אתה אומר וכולכם הולכים לבניין הפוקאטץ'.
תוך כדי שאתם הולכים אתה מתקשר לקיי,כעבור כמה שניות הוא עונה לך, "הלו?" אתה שומע.
"היה כאן ארוע חטיפת פוכדורים..לדעתי אלו צוות גלקטיק! תוכל לבוא? ואיפה אמרת שהם היו?" אתה אומר לו.
"מממ יש סיכוי שצוות גלאקטיק עשה זאת,אבל מהדיווחים שאני קיבלתי הם יותר במערה בדרך 204,אולי אלו גנבים רגילים" אומר קיי.
אתם מגיעים לבניין הפוקאטץ', "טוב אני אדבר איתך,ניפגש בקרוב ביי" אומר.
"קודאק תגיד מי זה קיי?ומה הקשר לצוות גלאקטיק? ולמה הוא צריך לבוא?" שואלת אותך סוזן.[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1082445][COLOR="Black"]בגלל שאתם מאמנים מתחילים אתם לא תכירו את כל המתקפות שתראו בפעם הראשונה,לכן אם תרצו לדעת איזה מתקפות יש לכל פוקימון שתפגשו אתם תצטרכו להיעזר בפוקידע.,
[SPOILER]את קצת לא מובנת...קודם כל כבר אמרתי לך שקוראים למתקפה סינטזה ולא פוטוסינטזה! וגם מעולף! שיקוי יכול לפעול רק שהוא פצוע,הוא מעולף,וטריקו לא יכול להעביר את אפקט הסינטזה לוורמפל.[/SPOILER]
"וורמפל אם אתה יכול תשתמש בעוקץ רעל על פוציאנה! אם לא אז.. אז לא" את אומרת לוורמפל.
את חושבת על רעיון אך נזכרת ששיקויים עובדים רק שהפוקימון במצב לא טוב וטריקו הוא מעולף.
וורמפל יורה עוקצי רעל לכיוונה של פוצ'יאנה שחוסמים אותה מלהתקרב לרלטס.
"רלטס קדימה עוד מתקפת בילבול!" אומרת הילדה ורלטס פוגעת בקורפיש.
"פוצ'יאנה תתקיפי את וורמפל!" אומרת האישה,פו'ציאנה שוב מסתכלת עלייך ומשנה את הצד,היא נושכת את וורמפל,הוא סובל מכאבים עד שלפתע הוא נושך את פוצ'יאנה,היא מיד משחררת אותו, "פוצ'יאנה!" קוראת הפוקימון.
"יפה מאוד! רלטס קדימה עלים קסומים!" אומרת הילדה ומשגרת עלים לכיוונו של קורפיש.
"תחזירי לי את הפוכדור שלי!" צועקת האישה בעצבים.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
סורי אני פשוט לומדת על צמחים בבצפר וכול זה..
ולא הבנתי וורמפל נשך את פוציאנה?
ממתי יש לו שיניים?
פוציאנה בצד שלנו עכשיו?
~~~
"כול הכבוד וורמפל! אוקי וורמפל עוקץ רעל על פוציאנה וקורפיש בשיא החוזק לאחר מכן ירי חוט על קורפיש!" אני קוראת ופחות נואשת,
-
[QUOTE=Meganium;1082445][COLOR="Black"]בגלל שאתם מאמנים מתחילים אתם לא תכירו את כל המתקפות שתראו בפעם הראשונה,לכן אם תרצו לדעת איזה מתקפות יש לכל פוקימון שתפגשו אתם תצטרכו להיעזר בפוקידע.,
"רוצה שריטות, הא?" אתה אומר לטדיאורסה בבוז,"תקבל שריטות". אתה משיב.
"טורצ'יק, צוויחה ואז שריטות" אתה אומר לטורצ'יק ופונה לטדיאורסה שוב, "אתה תצטער על זה שבקשת את זה".
טורצ'יק צווח אך לא נראה שזה משפיע עליו במיוחד.
טורצ'יק רץ לכיוונו של טדיאורסה ששורט את האוויר אך מבין שבשביל להרחיק אותכם מכאן יצטרך להילחם בכם.
טורצ'יק שורט את טדיאורסה והוא חוטף מהלומה בפרצופו אבל מיד מפתיע אותו ושורט את טורצ'יק בחוזקה ומעיף אותו הצידה.
"טדי טדיאורסה!" קורא הפוקימון בכעס,לפתע מתחילה לזהור והוא מתכונן להתקיף את טורצ'יק.[/COLOR][/QUOTE]
'טוב, זה לא כל-כך עזר...' אני חושב ופוסע מעט לאחור. אני חושב במהירות ואז אומר "טורצ'יק, מיקוד אנרגיה. תעכב אותו בגחלת ואז תמשך במיקוד אנרגיה". אני צועד קדימה בחזרה 'עכשיו, אחרי שהאנרגיה של טורצ'יק תתמקד, אני אשתמש באחת המתקפות שלי בשיא העוצמה, ואז, טדיאורסה יצטרף למסע שלי' אני מחייך.
-
מיקוד אנרגייה היא מתקפה שאחרי שאתה ממקד אז המתקפה הבאה שתתקיף תהיה יותר חזקה,ואם תרצה לדעת את המתקפות של טדיאורסה אז,כמו שרשמתי עכשיו תשתמש בפוקידע.
"טורצ'יק, מיקוד אנרגיה. תעכב אותו בגחלת ואז תמשך במיקוד אנרגיה". אתה אומר לטורצ'יק.
טורצ'יק מתחיל להתמקד אך טדיאורסה מתקרב ואין מספיק זמן.
הוא עוצר את ההתמקדות ויורה גחלת שפוגעת בטדיאורסה אך הוא סופג את הכאב וממשיך לרוץ,טורצ'יק לא מספיק להתמקד וטדיאורסה מעיף אותו כמה מטרים אחורה,אתה רואה שטדיאורסה חזק מאוד.
"טדי! טדיאורסה!" קורא הפוקימון ומסתכל עליך ומתהלך בחזרה לעץ,טורצ'יק נעמד תשוש ומחכה להוראות ממך.[/COLOR]
טוב לפעם הבאה.. וורמפל למד נשיכת חרק,בפעם הבאה שאחד הפוקימונים שלך ילמד מתקפה תוכלי להיעזר בפוקידע כדי לגלות מהי.
"כול הכבוד וורמפל! אוקי וורמפל עוקץ רעל על פוציאנה וקורפיש בשיא החוזק לאחר מכן ירי חוט על קורפיש!" את אומרת לוורמפל.
הוא יורה עוקצי רעל מהירים אך פוצ'יאנה מתחמקת מהם במהירות,את מסתכלת עליה ורואה שהיא מאוד בכושר.
"פוצ'יאנה נשיכה על רלטס! תחזירי את הפוכדור!" אומר המאמנת אך פוצ'יאנה קצת לחוצה ולא זזה, "תזוזי כבר!" קוראת האישה ופוצ'יאנה רצה לכיוון רלטס.
"קורפיש התקשחות!" צעוק הבחור והעלים הקסומים עושים פחות נזק.
"עכשיו קרן בועות על וורמפל!" אומר האיש אך וורמפל יורה לכיוונו חוט שמדביק את צבתו, "אחיזת צבת בכל הכוח!!" קורא הבחור[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1082445]
[COLOR=darkorange]הפוקידע שלך מתפקדת גם כפלאפון,ואם אתה זוכר,אתה במשימה חשאית,תצטרך למצוא תירוץ לסוזן מי זה קיי,אתה יכול לשלוח לו הודעה בנייד,לא חייב להתקשר תמיד[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"בואי נלך לשם!" אתה אומר וכולכם הולכים לבניין הפוקאטץ'.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]תוך כדי שאתם הולכים אתה מתקשר לקיי,כעבור כמה שניות הוא עונה לך, "הלו?" אתה שומע.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"היה כאן ארוע חטיפת פוכדורים..לדעתי אלו צוות גלקטיק! תוכל לבוא? ואיפה אמרת שהם היו?" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מממ יש סיכוי שצוות גלאקטיק עשה זאת,אבל מהדיווחים שאני קיבלתי הם יותר במערה בדרך 204,אולי אלו גנבים רגילים" אומר קיי.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם מגיעים לבניין הפוקאטץ', "טוב אני אדבר איתך,ניפגש בקרוב ביי" אומר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"קודאק תגיד מי זה קיי?ומה הקשר לצוות גלאקטיק? ולמה הוא צריך לבוא?" שואלת אותך סוזן.[/COLOR][/quote]
"אממ.." אמלמל תוך כדי שאני חושב על תירוץ "הא,קיי? הוא חבר של אבא שלי,הוא פשוט ליווה אותי במסע,והלך לא ממזמן לעזור לאבא שלי,פעם פשוט נפגשתי עם אישה מצוות אחד שנקרא גלקטיק,והוא עזר לי ללכת משם,כמובן שלא ידענו מה היא עושה..אבל..אני לא יודע,הוא פשוט חבר של אבא שלי,הורה מלווה כזה..חחח.." אומר לה ואחייך שתאמין לי.
לאחר מכן אכנס לבניין בדאגה לשינקס.
-
[COLOR="Green"]נוקו
"וורמפל מעולה למדתה מתקפה! אוקי תשתמש בירי חוט שיעצור את פוציאנה! לאחר מכן עוקץ רעל על קורפיש! לאחר מכן נשיכת חרק על פוציאנה ועוקץ רעל נוסף על קורפיש בשיא החוזק קדימה!" אני קוראת ואז לוחשת לילדה "אולי תחזירי את פוציאנה, אני לא בטוחה בעצם.. אולי עדיף שלא.." אני אומרת ומסתכלת אל פוציאנה[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1082468][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
מיקוד אנרגייה היא מתקפה שאחרי שאתה ממקד אז המתקפה הבאה שתתקיף תהיה יותר חזקה,ואם תרצה לדעת את המתקפות של טדיאורסה אז,כמו שרשמתי עכשיו תשתמש בפוקידע.
"טורצ'יק, מיקוד אנרגיה. תעכב אותו בגחלת ואז תמשך במיקוד אנרגיה". אתה אומר לטורצ'יק.
טורצ'יק מתחיל להתמקד אך טדיאורסה מתקרב ואין מספיק זמן.
הוא עוצר את ההתמקדות ויורה גחלת שפוגעת בטדיאורסה אך הוא סופג את הכאב וממשיך לרוץ,טורצ'יק לא מספיק להתמקד וטדיאורסה מעיף אותו כמה מטרים אחורה,אתה רואה שטדיאורסה חזק מאוד.
"טדי! טדיאורסה!" קורא הפוקימון ומסתכל עליך ומתהלך בחזרה לעץ,טורצ'יק נעמד תשוש ומחכה להוראות ממך.[/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא" אני ממלמל "אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות עכשיו הוא..." אני מחייך "לתקוף שוב בגחלת" אני אומר לטורצ'יק "קדימה" אני אומר לא "אל תדאג, אתה תצליח לנצח אותו אם תאמין שאתה יכול" אני מסתכל על טדיאורסה ואומר "אם הייתי יודע את המתקפות שלו זה היה מועיל לי". אני מוציא את הפוקדע ומכוון אל טדיאורסה כדי לגלות את המתקפות שלו.
-
[quote=Meganium;1082172][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"שנסיים את הקרב?" אתה מחייך אל הילד.[/COLOR]
[COLOR=red]"בוא נראה להם מה זה!" קורא הילד ומניף את אגרופו לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=red]"צרמנד'ר, גחלת בכל הכוח לעבר שני הפוקימונים!"אתה אומר לצ'רמנדר.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא משחרר מפיו כדורי אש שפוגעים בגלום אך ספרו מתחמק מהם.[/COLOR]
[COLOR=red]:"באטפרי רוח!" אומר הילד ובאטרפרי מניף את כנפיו ומשחרר גלי אוויר חזקים שמעיפים את ספרו לקרקע.[/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה תינוקות ל אינצחו אותנו! גלום כדור אנרגייה ואז פצצת רפש על צ'רמנדר!" אומר האש.[/COLOR]
[COLOR=red]"ספרו ניקור ומתקפת זעם על באטרפרי" אומר השני.[/COLOR]
[COLOR=red]שני הפוקימונים היריבים תשושים אך עדיין עומדים.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise].[/COLOR][/quote]
"תוסיף מתקפת רוח למתקפה השנייה של צרמנד'ר" אני אומר לילד "אוקיי צרמנד'ר מסך עשן כדי לעצור אותם ואז שלח מטחי גחלת!" אני מצווה עליו
-
[quote=Meganium;1082172]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה מהרהר ומביט במפה.
אתה מחפש אחר מקום שבוא תוכל אתה ואליס להסתובב ומבחין במן דרך הנמצאת סמוך למערה שעל פי המפה שמה, "מערת האופל".
"נהדר!" אומרת אליס ושניכם מתחילים לצעוד לשם.
"מאיפה את?" אתה שואל אותה.
"אני.. אני מהעיר אוליביין,היא רחוקה מכאן,היא שוכנת על חוף ים גדול ויש בה נמל מפואר שבו אפשר לשוט לכל מקום שתרצה!" אומרת בהתלהבות.
"ואתה? מה המטרות שלך למסע הזה?" שואלת אותך בהתעניינות.[/COLOR]
[/quote]
בסוף לא נשארתי אצלו (זוכר אמרתי יכול ליהיות)... פאקק אחי זה היה קשה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בה בחיוך מעט מאולץ 'אוקיי..אני לא יודע מיהי אז אשמור מטרתי בסוד, לבנתיים..'
לאחר מכן אומר לה "מטרתי? כמו רבים.. לתפוס לעצמי חבורת פוקימונים מגוונת וחזקה שאיתה אזכה בליגת האלופים של ג'וטו!"
לאחר מכן אביט סביב אחר פוקימונים מסקרנים אקווה למצוא משהוא, ואמלמל מעט בקול רם "אני חייב למצוא משהוא עוד מעט נגיע לעיר ויולט ואני עם פוקימון אחד בלבד!"
-
"תוסיף מתקפת רוח למתקפה השנייה של צרמנד'ר" אתה אומר לילד והוא מהנהן בחיוב.
"אוקיי צרמנד'ר מסך עשן כדי לעצור אותם ואז שלח מטחי גחלת!" אתה אומר לצ'רמנדר.
צ'רמנדר מוציא מפיו עשן סמיך שמערפל את כל האזור,הפוקימונים היריבים לא מצליחים לתקוף עקב העשן.
צ'רמנדר יורה גחלת ובאטפרי מנופף בכנפיו על הגחלת שמגביר את המהירות שלהן.
הן פוגעות בשתי הפוקימונים בחוזקה והם מתעלפים.
העשן מתפזר והמאמנים רואים שהפוקימונים שלהם לא יכולים להילחם יותר.
"מה?! זה לא יכול להיות! אתם עוד תשמעו מצוות רוקט!" אומר אחד האנשים וזורק מן כדור לרצפה שמפזר עשן,שהעשן מתפזר הם נעלמים.
"וואוו תודה רבה לך! בלעדיך הם היו מחסלים אותי! קוראים לי דילן,דילן ספלינג" אומר ומושיט את היד שלו,אתה לוחץ אותה בחיוך,אתה מציג את עצמיך בתור תומאס.
"כדאי שנלך למרכז הפוקימונים.." מציע דילן.[/COLOR]
תדבר איתי בה"פ
"מטרתי? כמו רבים.. לתפוס לעצמי חבורת פוקימונים מגוונת וחזקה שאיתה אזכה בליגת האלופים של ג'וטו!" אתה עונה לה בביטחון.
"יפה מאוד! בהצלחה!" אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים ללכת.
"אני חייב למצוא משהוא עוד מעט נגיע לעיר ויולט ואני עם פוקימון אחד בלבד!" אתה אומר,אליס מחייכת.
"אל תדאג,אנחנו כבר ממש קרובים! יש שם הרבה פוקימונים!" אומרת בחיוך.
לאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים למקום,ליד המקום אתם רואים מערה גדולה וחשוכה,ליד פתח הכניסה יש שלט "מערת האופל,הכניסה אסורה", "המערה הזאת מאוד מסוכנת..היא רק למאמנים מקצועיים" מסבירה אליס.
אתם נכנסים לאן שרציתם ורואים מן יער קטן שמכיל בתוכו כמה פוקימונים,אתה רואה כמה מהם אך מבחין באחד שכבר ראית בעבר [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=35527409.png][img]http://www.up2me.co.il/images/35527409.png[/img][/url] שנח על אחד הענפים של עץ שנמצא קרוב אליכם.[/COLOR]
"אוי לא" אתה ממלמל בלחץ, "אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות עכשיו הוא..." אתה לפתע מחייך.
"לתקוף שוב בגחלת" את האומר לטורצ'יק, "קדימה" אתה מעודד אותו.
"אל תדאג, אתה תצליח לנצח אותו אם תאמין שאתה יכול" אתה מעודד אותו.
"טורצ'יק!" אומר טורצ'יק ושולח גחלת מהירה שפוגעת בגבו של טדיאורסה ומפילה אותו על הרצפה.
"טדי?!" טדיאורסה אומר בעצבים ומסתובב לטורצ'יק,הוא מסתכל על טורצ'יק במן מבט מאיים ואתה שם לב שטורצ'יק קצת מאוים מטדיאורסה.
טדיאורסה שולף ציפורנים ומתכונן להתקיף את טורצ'יק.
"אם הייתי יודע את המתקפות שלו זה היה מועיל לי" אתה אומר ומוציא את הפוקידע.
"טדיאורסה יודע את המתקפות הבאות:שריטה,פזילה,חבטות זעם, שיסוע ושבירת לבנים"[/COLOR]
את נותנת יותר מדי פקודות,מותר לתת עד שתי מתקפות בכל תור.
"וורמפל מעולה למדתה מתקפה! אוקי תשתמש בירי חוט שיעצור את פוציאנה! לאחר מכן עוקץ רעל על קורפיש! לאחר מכן נשיכת חרק על פוציאנה ועוקץ רעל נוסף על קורפיש בשיא החוזק קדימה!" את אומרת לוורמפל.
וורמפל יורה חוט שהפעם פוגע בפוצ'יאנה ועוצר אותה,אך קורפיש מתקרב וורמפל לא מספיק לשגר את עוקצי הרעל,קורפיש אוחז בו בחוזקה, "וורמפל!" קורא וורמפל בכאב,הוא מנסה לשגר עוקצי רעל על קורפיש אך זה לא מצליח, לפתע קורפיש עוזב את וורמפל ומוטח על הרצפה, "תיזהרי לפעם הבאה!" אומרת הילדה ופתאום את רואה רלטס השתמשה בבילבול בשביל לעזור.
וורמפל מותש מאוד אחרי המתקפה של קורפיש.[/COLOR]
"אממ.." אתה מנסה לחשוב על תירוץ משכנע.
"הא,קיי? הוא חבר של אבא שלי,הוא פשוט ליווה אותי במסע,והלך לא ממזמן לעזור לאבא שלי,פעם פשוט נפגשתי עם אישה מצוות אחד שנקרא גלקטיק,והוא עזר לי ללכת משם,כמובן שלא ידענו מה היא עושה..אבל..אני לא יודע,הוא פשוט חבר של אבא שלי,הורה מלווה כזה..חחח.." אתה מסביר לה.
"אהה.. אוקיי מגניב!" אומרת סוזן ונראה שהיא מאוד מאמינה לך וסומכת עליך!
אתם נכנסים לבניין ורואים הרבה אנשים הולכים ומדברים עם כל מיני מסמכים ומכשירים.
אתם ניגשים לדלפק ומסבירים לפקידה את הסיפור.
"האמת.. ששבאותו הלילה הייתה גניבה של מכשירי פוקאטץ' גם, אנחנו התקשרנו לשוטרת ג'ני והיא עדיין בחיפושים אחריהם.. אם תצליחו להחזיר את כל הפוקאטצ'ים אני אדאג שתקבלו על זה פרס!" אומרת הפקידה.
אתם יוצאים מהבניין, "נו או, אנחנו בחיים לא נתפוס אותם! אנחנו לא יודעים איפה הם בכלל!" אומרת סוזן ובידוף מנסה לחשוב על משהו!.
לפתע אתה מרגיש רטט בפוקידע שלך,שיחה מהשוטרת ג'ני.
"קודאק שומע?" אומרת השוטרת, "כן" את עונה לה.
"אחרי חקירה וחיפוש רמזים בבית הספר וגם בבנין הפוקאטץ' ששם גם הייתה גניבה,כל הרמזים מובילים למערה בדרך 204 ששמה נתיב ההרס,תנסו לחפש שם ואני אבוא הכי מהר שאוכל" אומרת השוטרת ומנתקת.
"נו מה היא אמרה?" שואלת סוזן.[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1082172][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"אושאווט, תשתמש באקדח מים על הפוקימון המעופף, בזמן שפידוב ישמתש בחיתוך אווירי על הפוקימון החתולי!" אתה אומר לשניהם ומוציא את הפוקידע.
הפוקימון החתולי נחשף לך כ-" [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=70163928.png][img]http://www.up2me.co.il/images/70163928.png[/img][/url] פורלוין-פוקימון חתול הלילה,פורלוין אוהבים להסתובב בשעות הערב והלילה בחיפוש אחר מזון,אולם הם מסתובבים גם ביום וחיים בערים שונות".
הפוקימון המעופף נחשף לך כ-" [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=35037393.png][img]http://www.up2me.co.il/images/35037393.png[/img][/url] וואבט-וואבט מסתובבים בדרך כלל בקבוצות,הם חיים במערות חשוכות וביערות,הוא משחרר מאפו גלי קול שעוזרים לו לקלוט את הסביבה"הפוקידע נכבית.
אושוואוט יורה אקדח מים אך וואבט מתחמק.
פידוב משגרת גלי אוויר ופורלוין מתחמקת באתלטיות מכולם,אך פידוב משחררת עוד גל אוויר שמצליח לפגוע בה.[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד, פידוב, אושאווט תנסה למקד את האנרגיה סביב פיך ותשלח אקדח מים נוסף לעבר וובאט!" אני אומר בחיוך, "פידוב תתקרבי לפרלואן במתקפה מהירה ותשתמשי בחיתוך אווירי שנייה לפני שאת פוגעת בה במתקפה המהירה!" אני אומר.
'אסטרטגיות קרב...' אני חושב לעצמי, ונזכר לפתע במהלך המשותף שניקולאס המליץ לי לבצע עם שני הפוקימונים.
-
[quote=Meganium;1083482][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"תוסיף מתקפת רוח למתקפה השנייה של צרמנד'ר" אתה אומר לילד והוא מהנהן בחיוב.[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי צרמנד'ר מסך עשן כדי לעצור אותם ואז שלח מטחי גחלת!" אתה אומר לצ'רמנדר.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'רמנדר מוציא מפיו עשן סמיך שמערפל את כל האזור,הפוקימונים היריבים לא מצליחים לתקוף עקב העשן.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'רמנדר יורה גחלת ובאטפרי מנופף בכנפיו על הגחלת שמגביר את המהירות שלהן.[/COLOR]
[COLOR=red]הן פוגעות בשתי הפוקימונים בחוזקה והם מתעלפים.[/COLOR]
[COLOR=red]העשן מתפזר והמאמנים רואים שהפוקימונים שלהם לא יכולים להילחם יותר.[/COLOR]
[COLOR=red]"מה?! זה לא יכול להיות! אתם עוד תשמעו מצוות רוקט!" אומר אחד האנשים וזורק מן כדור לרצפה שמפזר עשן,שהעשן מתפזר הם נעלמים.[/COLOR]
[COLOR=red]"וואוו תודה רבה לך! בלעדיך הם היו מחסלים אותי! קוראים לי דילן,דילן ספלינג" אומר ומושיט את היד שלו,אתה לוחץ אותה בחיוך,אתה מציג את עצמיך בתור תומאס.[/COLOR]
[COLOR=red]"כדאי שנלך למרכז הפוקימונים.." מציע דילן.[/COLOR]
[COLOR=darkorange].[/COLOR][/quote]
"כן אתה צודק" אני אומר לו "צרמנד'ר, חזור לנוח" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו "אז, אתה גם מהעיר פאלט?" אני שואל את דילן תוך כדי הליכה.
-
[QUOTE=Meganium;1083482][COLOR="Red"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
את נותנת יותר מדי פקודות,מותר לתת עד שתי מתקפות בכל תור.
"וורמפל מעולה למדתה מתקפה! אוקי תשתמש בירי חוט שיעצור את פוציאנה! לאחר מכן עוקץ רעל על קורפיש! לאחר מכן נשיכת חרק על פוציאנה ועוקץ רעל נוסף על קורפיש בשיא החוזק קדימה!" את אומרת לוורמפל.
וורמפל יורה חוט שהפעם פוגע בפוצ'יאנה ועוצר אותה,אך קורפיש מתקרב וורמפל לא מספיק לשגר את עוקצי הרעל,קורפיש אוחז בו בחוזקה, "וורמפל!" קורא וורמפל בכאב,הוא מנסה לשגר עוקצי רעל על קורפיש אך זה לא מצליח, לפתע קורפיש עוזב את וורמפל ומוטח על הרצפה, "תיזהרי לפעם הבאה!" אומרת הילדה ופתאום את רואה רלטס השתמשה בבילבול בשביל לעזור.
וורמפל מותש מאוד אחרי המתקפה של קורפיש.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציאה מהתיק את המרפא ועושה אותו על וורמפל "אוקי וורמפל עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ופוציאנה בשיא החוזק! לאחר מכן חוט ירי על שניהם!" אני קוראת והפעם שמחה יותר ומודה לילדה
-
[quote=Meganium;1083482]
תדבר איתי בה"פ
"מטרתי? כמו רבים.. לתפוס לעצמי חבורת פוקימונים מגוונת וחזקה שאיתה אזכה בליגת האלופים של ג'וטו!" אתה עונה לה בביטחון.
"יפה מאוד! בהצלחה!" אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים ללכת.
"אני חייב למצוא משהוא עוד מעט נגיע לעיר ויולט ואני עם פוקימון אחד בלבד!" אתה אומר,אליס מחייכת.
"אל תדאג,אנחנו כבר ממש קרובים! יש שם הרבה פוקימונים!" אומרת בחיוך.
לאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים למקום,ליד המקום אתם רואים מערה גדולה וחשוכה,ליד פתח הכניסה יש שלט "מערת האופל,הכניסה אסורה", "המערה הזאת מאוד מסוכנת..היא רק למאמנים מקצועיים" מסבירה אליס.
אתם נכנסים לאן שרציתם ורואים מן יער קטן שמכיל בתוכו כמה פוקימונים,אתה רואה כמה מהם אך מבחין באחד שכבר ראית בעבר [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=35527409.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/35527409.png[/IMG][/URL] שנח על אחד הענפים של עץ שנמצא קרוב אליכם.[/COLOR]
[/quote]
אביט בוא שוב ואמלמל "זה שוב הוא.. ספינרק!"
אחשוב לעצמי 'זה לא מקרי שפגשתי אחד כזה פעמיים.. ברוכה הבאה לצוות!' והעלה בטחון ונחישות על פניי.
אוציא שוב את סינדקוויל ואומר לו בחיוך "היי חבר, נחת מספיק? כי יש לי עבודה בשבילך!" ואז אצביע על הענף ואלחש לו בשקט "לך בשקט על מתחת לענף, שלח גחלת ותפיל אותו שיהיה לנו יותר קל!"
-
[quote=Meganium;1083482]
[COLOR=darkorange]"אממ.." אתה מנסה לחשוב על תירוץ משכנע.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"הא,קיי? הוא חבר של אבא שלי,הוא פשוט ליווה אותי במסע,והלך לא ממזמן לעזור לאבא שלי,פעם פשוט נפגשתי עם אישה מצוות אחד שנקרא גלקטיק,והוא עזר לי ללכת משם,כמובן שלא ידענו מה היא עושה..אבל..אני לא יודע,הוא פשוט חבר של אבא שלי,הורה מלווה כזה..חחח.." אתה מסביר לה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אהה.. אוקיי מגניב!" אומרת סוזן ונראה שהיא מאוד מאמינה לך וסומכת עליך![/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם נכנסים לבניין ורואים הרבה אנשים הולכים ומדברים עם כל מיני מסמכים ומכשירים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם ניגשים לדלפק ומסבירים לפקידה את הסיפור.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"האמת.. ששבאותו הלילה הייתה גניבה של מכשירי פוקאטץ' גם, אנחנו התקשרנו לשוטרת ג'ני והיא עדיין בחיפושים אחריהם.. אם תצליחו להחזיר את כל הפוקאטצ'ים אני אדאג שתקבלו על זה פרס!" אומרת הפקידה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם יוצאים מהבניין, "נו או, אנחנו בחיים לא נתפוס אותם! אנחנו לא יודעים איפה הם בכלל!" אומרת סוזן ובידוף מנסה לחשוב על משהו!. [/COLOR]
[COLOR=darkorange]לפתע אתה מרגיש רטט בפוקידע שלך,שיחה מהשוטרת ג'ני.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"קודאק שומע?" אומרת השוטרת, "כן" את עונה לה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אחרי חקירה וחיפוש רמזים בבית הספר וגם בבנין הפוקאטץ' ששם גם הייתה גניבה,כל הרמזים מובילים למערה בדרך 204 ששמה נתיב ההרס,תנסו לחפש שם ואני אבוא הכי מהר שאוכל" אומרת השוטרת ומנתקת.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"נו מה היא אמרה?" שואלת סוזן.[/COLOR][/quote]
"מהר! למערה בדרך 204!" אומר לה וא אמשיך "בידוף לך איתה..אני כבר אבוא.."
ואז אוציא את הפוקדע ואתקשר לקי "כן! הרמזים מובילים למערה שב-204! יכול להיות שזה קשור אליהם?" אומר תוך כדי שאני רץ למערה.
-
"כן אתה צודק" אתה משיב לדילן ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.
כשאתה נכנס אתה רואה בפעם הראשונה את [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/img][/url] שעומדת מאחורי דלפק.
"שלום לכם,במה אוכל לעזור?" שואלת במתיקות ואתם עונים לה שאתם רוצים לרפא את הפוקימונים שלכם.
"זה לא ייקח הרבה זמן!" אומרת ואתם מושיטים לה את הפוכדורים שלכם והיא לוקחת אותם.
"זאת האחות ג'וי,ואנחנו נמצאים במרכז פוקימונים,במקום הזה אתה תוכל לרפאות את הפוקימונים שלך ולשמוע על הנחיות במקרה שהפוקימונים שלך ירגישו לא טוב" מסביר לך דילן.
"בבקשה" אומרת האחות ג'וי ומגישה לכם את הפוכדורים שלכם.
"אילו עוד פוקימונים יש לך?" שואל דילן בחיוך.[/COLOR]
"זה שוב הוא.. ספינרק!" אתה קורא בחיוך ומסתכל על ספינרק מסופק!.
הוא נח על הענף המוצל ולא שם לב למה שמתרחש.
"היי חבר, נחת מספיק? כי יש לי עבודה בשבילך!" ואז אצביע על הענף ואלחש לו בשקט "לך בשקט על מתחת לענף, שלח גחלת ותפיל אותו שיהיה לנו יותר קל!" אתה אומר לסינדקוויל.
נראה שהוא נח מהקרב האחרון שלו אך עדיין נראה קצת עייף.
הוא צועד למתחת לענף ויורה גחלת שפוגעת בספינרק ומפתיע אותו.
הוא נופל על האדמה עם פנים כעוסות ומבחין בסינדקוויל ויורה לכיוונו חוט לבן מפיו.[/COLOR]
את מוציאה מתיקך את אחד מהשיקויים שקיבלת מפרופסור בירץ' ומיד מרססת את וורמפל.
הוא פוקח את עיניו ונראה חזק ובריא!.
"אוקי וורמפל עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ופוציאנה בשיא החוזק! לאחר מכן חוט ירי על שניהם!" את אומרת לו.
וורמפל יורה במהירות עוקצי רעל שפוגעים חזק בשני הפוקימונים ומפילים אותם על הרצפה.
לאחר מכן הוא טווה את שניהם בחוט שמצמיד אותתם זה לצד זה.
"קורפיש תקרע את החוטים בעזרת הצבתות שלך!" אומר המאמן.
קורפיש התשוש קורע את החוט עם צבתו החזקה אך הוא ופוצ'יאנה חוטפים מטר של עלים קסומים מצד רלטס.
שני הפוקימונים מתעלפים.
"איך זה קרה?!" צועקת האישה בעצבים.
"בואי נסתלק מכאן כבר! אנחנו צריכים להיות ביער פטלבורג!" אומר האיש ומחזיר את קורפיש שלו.
לפתע פוצ'יאנה קמה אלייך ומסתכלת עליך בתמיהה, ולפתע מתחילה לנבוח, "פוצ'יאנה מה את חושבת שאת עושה?!" אומרת האישה ומחזירה את פוצ'יאנה לפוכדור שלה ושניהם בורחים מהאיזור.
"את הצלת אותי!" אומרת לפתע הילדה.
"היי קוראים לי לוסי,לוסי גנסלי" אומרת הילדה ורלטס השמחה קופצת על ידייה.
"אני חייבת לך! בואי אחרי!" אומרת לוסי ושניכן ממשיכות בדרך, את מחזירה את וורמפל לפוכדור שלו.
אתן ממשיכות ומגיעות לפתע לעיירה יותר גדולה מאולדייל, "ברוכה הבאה לעיר פטלבורג!" אומרת לוסי בהתרגשות.
"לפני שאני אודה לך על זה שהצלת אותי כמו שצריך.. יש משהו שתרצי לראות פה בעיר?" שואלת לוסי[/COLOR]
אתה לא חייב להסתיר את מהות המסע מהפוקימונים שלך.
"מהר! למערה בדרך 204!" אתה אומר, "בידוף לך איתה..אני כבר אבוא.." אתה אומר לו והוא מהנהן ורץ ביחד עם סוזן.
אתה מוציא את הפוקידע מתיקך ומטלפן לקיי,"הלו?" אתה שומע קול מהטלפון, "כן! הרמזים מובילים למערה שב-204! יכול להיות שזה קשור אליהם?" אתה אומר לו.
"מממ מאיך שאני מכיר את צוות גלאקטיק,אולי הם שכרו גנבים שיעשו בשבילם את העבודה ושלא יגלו את המטרה האמיתית שלהם,אני בדרך אליך,תבדוק מה קורה שם" אומר קיי ומנתק.
אתה מתחיל לרוץ ומספיק להגיע לסוזן ובידוף שכבר בחצי הדרך,אתם רצים במהירות ומגיעים לפתח המערה.
ליד הפתיחה ישנו שלט שרשום, "נתיב ההרס..הכניסה אסורה".
"מה נעשה?" שואלת סוזן[/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]אונובה-[/B][/U]
"כל הכבוד, פידוב, אושאווט תנסה למקד את האנרגיה סביב פיך ותשלח אקדח מים נוסף לעבר וובאט!" אתה אומר להם, "פידוב תתקרבי לפרלואן במתקפה מהירה ותשתמשי בחיתוך אווירי שנייה לפני שאת פוגעת בה במתקפה המהירה!" אתה מוסיף.
אושוואוט עוצם את עינים ומתמקד,בינתיים פידוב מתקרבת לכיוון פורלוין עם מתקפה מהירה,פורלוין נראה לחוץ מהמהירות שבה פידוב מתקרבת אליו אך שניה לפני שפוגעת עוצרת וכנפייה משחררות שני גלי אוויר חזקים ביותר שפוגעים בפורלוין מטווח קצר ומעיפים אותו אחורנית,אושוואוט מסיים למקד את האנרגייה שלו ויורה אקדח מים מהיר שמצליח לפגוע בוואבט,אך וואבט תוקף בחיתוך אווירי גם הוא ואושוואוט לא מצליח להתחמק.[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1084478]
"זה שוב הוא.. ספינרק!" אתה קורא בחיוך ומסתכל על ספינרק מסופק!.
הוא נח על הענף המוצל ולא שם לב למה שמתרחש.
"היי חבר, נחת מספיק? כי יש לי עבודה בשבילך!" ואז אצביע על הענף ואלחש לו בשקט "לך בשקט על מתחת לענף, שלח גחלת ותפיל אותו שיהיה לנו יותר קל!" אתה אומר לסינדקוויל.
נראה שהוא נח מהקרב האחרון שלו אך עדיין נראה קצת עייף.
הוא צועד למתחת לענף ויורה גחלת שפוגעת בספינרק ומפתיע אותו.
הוא נופל על האדמה עם פנים כעוסות ומבחין בסינדקוויל ויורה לכיוונו חוט לבן מפיו.[/COLOR]
[/quote]
שאלה.. אני יכול לגלות בפוקדע מתקפות אופנייניות לו? כמו שעושים בסדרה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בחוט הלבנבן ואומר ביהירות "סינדקוויל התחמק, לאחר מכן תפוס את החוט והתחל לסובב את סינדקוויל סחור סחור ואז זרוק אותו!"
אביט בסינדקוויל בעניים חדורות מוטיבציה וחיוך רציני ונחוש.
לאחר מכן אפקוד עליו "ואז לאח מכן השתמש בגלגל להבה!"
-
[QUOTE=Meganium;1084478][COLOR="Red"][U][B]
את מוציאה מתיקך את אחד מהשיקויים שקיבלת מפרופסור בירץ' ומיד מרססת את וורמפל.
הוא פוקח את עיניו ונראה חזק ובריא!.
"אוקי וורמפל עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ופוציאנה בשיא החוזק! לאחר מכן חוט ירי על שניהם!" את אומרת לו.
וורמפל יורה במהירות עוקצי רעל שפוגעים חזק בשני הפוקימונים ומפילים אותם על הרצפה.
לאחר מכן הוא טווה את שניהם בחוט שמצמיד אותתם זה לצד זה.
"קורפיש תקרע את החוטים בעזרת הצבתות שלך!" אומר המאמן.
קורפיש התשוש קורע את החוט עם צבתו החזקה אך הוא ופוצ'יאנה חוטפים מטר של עלים קסומים מצד רלטס.
שני הפוקימונים מתעלפים.
"איך זה קרה?!" צועקת האישה בעצבים.
"בואי נסתלק מכאן כבר! אנחנו צריכים להיות ביער פטלבורג!" אומר האיש ומחזיר את קורפיש שלו.
לפתע פוצ'יאנה קמה אלייך ומסתכלת עליך בתמיהה, ולפתע מתחילה לנבוח, "פוצ'יאנה מה את חושבת שאת עושה?!" אומרת האישה ומחזירה את פוצ'יאנה לפוכדור שלה ושניהם בורחים מהאיזור.
"את הצלת אותי!" אומרת לפתע הילדה.
"היי קוראים לי לוסי,לוסי גנסלי" אומרת הילדה ורלטס השמחה קופצת על ידייה.
"אני חייבת לך! בואי אחרי!" אומרת לוסי ושניכן ממשיכות בדרך, את מחזירה את וורמפל לפוכדור שלו.
אתן ממשיכות ומגיעות לפתע לעיירה יותר גדולה מאולדייל, "ברוכה הבאה לעיר פטלבורג!" אומרת לוסי בהתרגשות.
"לפני שאני אודה לך על זה שהצלת אותי כמו שצריך.. יש משהו שתרצי לראות פה בעיר?" שואלת לוסי[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
לא לקחנו תפוקדור של פוציאנה ?
"אני נוקו, ואני חושבת שראלטס שלך עשה הרבה מהעבודה הוא חזק מאוד" אני אומרת ואז ממשיכה" לא זה בסדר אני יסתדר תודה שהובלת אותי לפה" אני אומרת שמחה , אם הילדה עוזבת אני ילך למקום מסוים שלא יראו אותי ויפתח את מכשיר הקשר ויתקשר אל ג'קלין "ג'קלין , תקשיבי , אני בעיר פטלבורג ומצאתי ילדה שתקפו ואתה שני חיילים ממגמה, הם ניסו לקחת לה תראטלס, אבל אני והיא ניצחנו אותם, וגם היה להם פוציאנה וקורפיש, אני לא יודעת למה הם ניסו להשיג ראלטס, אולי זה בגלל הכוח של ההתפתחויות שלו, וגם הם תפסו פוציאנה שאני ראיתי, אני די בטוחה שאני יכולה לשחרר אותה מהם, היא לא אוהבת אותם כול כך אבל היא נאמנה להם קצת, והחלטתי שאני חייבת למצוא פוקימון על חושי הוא יעזור לי מאוד" אני אומרת לג'קלין
אם הילדה לא הלכה אז אני סתם יעמוד במקום
-
"סינדקוויל התחמק, לאחר מכן תפוס את החוט והתחל לסובב את סינדקוויל סחור סחור ואז זרוק אותו!" אתה אומר לסינדקוויל.
החוט מתקרב במהירות לסינדקוויל שמתחמק הצידה במהירות,הוא מצליח לתפוס קצת מהחוט ומנסה להעיף את ספינרק,ספינרק מתחיל להסתובב אך חותך מהר את החוט ומכך סינדקוויל מאבד שיוי משקל ונופל.
"ואז לאח מכן השתמש בגלגל להבה!" אתה פוקד על סינדקוויל.
סינדקוויל הופל לכדור אש שנע במהירות לכיוונו של ספינרק שיורה חוט על גזע העץ ומושך את עצמו ומתחמק.
ספינרק משגר עוקצי רעל שפוגעים בסינדקוויל.[/COLOR]
הרלטס שלה נקבה..והטלפון שלך הוא הפוקידע,היא החזירה להם את הפוכדור של פוצ'יאנה.
"אני נוקו, ואני חושבת שראלטס שלך עשה הרבה מהעבודה היא חזקה מאוד" את אומרת לה בחיוך.
" לא זה בסדר אני יסתדר תודה שהובלת אותי לפה" את אומרת לה.
"אוקי.. אז שנשמור על קשר!" היא אומרת ושומרת את המספר שלה בפוקידע שלך והולכת.
את מחפשת מקום בו אין אנשים ולאחר מכן מטלפנת לג'קלין, הטלפון מצלצל עד שאת שומעת "כן? את שולה של ג'קלין בטלפון, "ג'קלין , תקשיבי , אני בעיר פטלבורג ומצאתי ילדה שתקפו ואתה שני חיילים ממגמה, הם ניסו לקחת לה תראטלס, אבל אני והיא ניצחנו אותם, וגם היה להם פוציאנה וקורפיש, אני לא יודעת למה הם ניסו להשיג ראלטס, אולי זה בגלל הכוח של ההתפתחויות שלו, וגם הם תפסו פוציאנה שאני ראיתי, אני די בטוחה שאני יכולה לשחרר אותה מהם, היא לא אוהבת אותם כול כך אבל היא נאמנה להם קצת, והחלטתי שאני חייבת למצוא פוקימון על חושי הוא יעזור לי מאוד" את אומרת לה.
"ממ מעניין מאוד.. אמרתי לך שתיתקלי בצוות מגמה,אלו בטח החיילים הזוטרים,הם מנסים לגנוב פוקימונים,כל הכבוד שהצלת אותה!" אומרת לך ג'קלין ואת מרגישה מסופקת.
"פוקימון על חושי את רוצה?" שואלת אותך ג'קלין.
"לפי מיטב ידיעתי הסיכוי הכי גדול שלך למצוא פוקימון על חושי הוא לא באזור אלא את צריכה לעזוב את האי,את יכולה לנסות ביער פטלבורג" אומרת ג'קלין.
"תגידי והם אמרו או רמזו משהו בקשר ליער פטלבורג?" שואלת אותך ג'קלין בהתעניינות.[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1084695][COLOR="Black"][U][B]
הרלטס שלה נקבה..והטלפון שלך הוא הפוקידע,היא החזירה להם את הפוכדור של פוצ'יאנה.
"אני נוקו, ואני חושבת שראלטס שלך עשה הרבה מהעבודה היא חזקה מאוד" את אומרת לה בחיוך.
" לא זה בסדר אני יסתדר תודה שהובלת אותי לפה" את אומרת לה.
"אוקי.. אז שנשמור על קשר!" היא אומרת ושומרת את המספר שלה בפוקידע שלך והולכת.
את מחפשת מקום בו אין אנשים ולאחר מכן מטלפנת לג'קלין, הטלפון מצלצל עד שאת שומעת "כן? את שולה של ג'קלין בטלפון, "ג'קלין , תקשיבי , אני בעיר פטלבורג ומצאתי ילדה שתקפו ואתה שני חיילים ממגמה, הם ניסו לקחת לה תראטלס, אבל אני והיא ניצחנו אותם, וגם היה להם פוציאנה וקורפיש, אני לא יודעת למה הם ניסו להשיג ראלטס, אולי זה בגלל הכוח של ההתפתחויות שלו, וגם הם תפסו פוציאנה שאני ראיתי, אני די בטוחה שאני יכולה לשחרר אותה מהם, היא לא אוהבת אותם כול כך אבל היא נאמנה להם קצת, והחלטתי שאני חייבת למצוא פוקימון על חושי הוא יעזור לי מאוד" את אומרת לה.
"ממ מעניין מאוד.. אמרתי לך שתיתקלי בצוות מגמה,אלו בטח החיילים הזוטרים,הם מנסים לגנוב פוקימונים,כל הכבוד שהצלת אותה!" אומרת לך ג'קלין ואת מרגישה מסופקת.
"פוקימון על חושי את רוצה?" שואלת אותך ג'קלין.
"לפי מיטב ידיעתי הסיכוי הכי גדול שלך למצוא פוקימון על חושי הוא לא באזור אלא את צריכה לעזוב את האי,את יכולה לנסות ביער פטלבורג" אומרת ג'קלין.
"תגידי והם אמרו או רמזו משהו בקשר ליער פטלבורג?" שואלת אותך ג'קלין בהתעניינות.[/COLOR][/QUOTE]
"אני לא בטוחה.. רגע! נזכרתי! הם רוצים להיות שם! אני יכולה ללכת לשם לתפוס פוקימון על חושי ולמצוא את פוציאנה! טוב אני חושבת שאני ילך לשם עכשיו ויחפש אותם, אולי אני אפילו ילכוד אותם! ואז אני יתקשר אליך ויספר לך הכול אוקי?" אני קוראת , שמחה מהעבודה שלי
-
[quote=Meganium;1084478]
[COLOR=darkorange]אתה לא חייב להסתיר את מהות המסע מהפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מהר! למערה בדרך 204!" אתה אומר, "בידוף לך איתה..אני כבר אבוא.." אתה אומר לו והוא מהנהן ורץ ביחד עם סוזן.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מוציא את הפוקידע מתיקך ומטלפן לקיי,"הלו?" אתה שומע קול מהטלפון, "כן! הרמזים מובילים למערה שב-204! יכול להיות שזה קשור אליהם?" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מממ מאיך שאני מכיר את צוות גלאקטיק,אולי הם שכרו גנבים שיעשו בשבילם את העבודה ושלא יגלו את המטרה האמיתית שלהם,אני בדרך אליך,תבדוק מה קורה שם" אומר קיי ומנתק.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מתחיל לרוץ ומספיק להגיע לסוזן ובידוף שכבר בחצי הדרך,אתם רצים במהירות ומגיעים לפתח המערה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ליד הפתיחה ישנו שלט שרשום, "נתיב ההרס..הכניסה אסורה".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מה נעשה?" שואלת סוזן[/COLOR]
אני יודע,שלחתי אותו כדי שתדע שאני בדרך
'אוי לא..' אחשוב לעצמי ומיד אומר "טוב! לא אכפת לי! חייבים להציל את שינקס! צאו כולם! גולדין,להב ומנקי!" אומר ואסמן לסוזן גם להוציא את שלה.
"בואו..חייבים להמשיך..ובמידה ומשהו יחסום אותנו תתקיפו אותו!" אומר להם ואתחיל להיכנס למערה.
"בידוף תלך לידי,גולדין..אממ..האמת שאת לא מתאימה כלכך עכשיו..אחרי זה אני אוציא אותך שוב..בסדר? להב ומנקי,תלכו ראשונים.." אומר ואחזיר את גולדין לפוכדור שלה.
-
[QUOTE=Meganium;1083482][[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"אוי לא" אתה ממלמל בלחץ, "אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות עכשיו הוא..." אתה לפתע מחייך.
"לתקוף שוב בגחלת" את האומר לטורצ'יק, "קדימה" אתה מעודד אותו.
"אל תדאג, אתה תצליח לנצח אותו אם תאמין שאתה יכול" אתה מעודד אותו.
"טורצ'יק!" אומר טורצ'יק ושולח גחלת מהירה שפוגעת בגבו של טדיאורסה ומפילה אותו על הרצפה.
"טדי?!" טדיאורסה אומר בעצבים ומסתובב לטורצ'יק,הוא מסתכל על טורצ'יק במן מבט מאיים ואתה שם לב שטורצ'יק קצת מאוים מטדיאורסה.
טדיאורסה שולף ציפורנים ומתכונן להתקיף את טורצ'יק.
"אם הייתי יודע את המתקפות שלו זה היה מועיל לי" אתה אומר ומוציא את הפוקידע.
"טדיאורסה יודע את המתקפות הבאות:שריטה,פזילה,חבטות זעם, שיסוע ושבירת לבנים"[/COLOR]
[/QUOTE]
"וואו" אני אומר בקול "הסתבכתי לגמרי, מה אני עושה עכשיו?" אני מתחיל להלחץ 'אני רוצה את הפוקימון הזה' אני חושב בכעס ואומר "קדימה טורצ'יק, שריטות, אנחנו צריכים לנצח" אני מאגרף את ידיי.
-
[quote=Meganium;1084695][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"סינדקוויל התחמק, לאחר מכן תפוס את החוט והתחל לסובב את סינדקוויל סחור סחור ואז זרוק אותו!" אתה אומר לסינדקוויל.
החוט מתקרב במהירות לסינדקוויל שמתחמק הצידה במהירות,הוא מצליח לתפוס קצת מהחוט ומנסה להעיף את ספינרק,ספינרק מתחיל להסתובב אך חותך מהר את החוט ומכך סינדקוויל מאבד שיוי משקל ונופל.
"ואז לאח מכן השתמש בגלגל להבה!" אתה פוקד על סינדקוויל.
סינדקוויל הופל לכדור אש שנע במהירות לכיוונו של ספינרק שיורה חוט על גזע העץ ומושך את עצמו ומתחמק.
ספינרק משגר עוקצי רעל שפוגעים בסינדקוויל.[/COLOR]
[/quote]
איך אני אוהב שאתה מעדכן לשניים בלבד, אני או ראשון או אחרון וקל לצטט:big_wink:
~~~~~~~~~~~
"סינדקוויל מהר, הגן על עצמך עם גחלת!" אומר לו בטון רם ורציני... אביט בוא לראות עם הוא בסדר ולא הורעל..
בנתיים אעודד ואריע לו שימשיך, ואחכה עד שסיפנרק יתייאש ויעבור למהלך אחר, ואז מיד אפקוד עם חיוך מלא רצון ואומר לסינדקוויל "קדימה ידידי, זה הזמן!!! בכל המהירות עם גלגל להבה, ושתיהיה בטווח אפס שנה לדחיפה!"
-
אם לא שמת לב,הסדר של ההמשכים הוא על פי המחוזות,נגיד אם ותומאס היה מגיב אתה היית השני,מבין?
"סינדקוויל מהר, הגן על עצמך עם גחלת!" אתה פוקד על סינדקוויל.
סינדקוויל יוצא במתקפת נגד ושולח גחלת שמתנגשת בעוקצי הרעל ומפוצצת אותם,אתה מביט בסינדקוויל ולפי איך שהוא נראה הוא לא הורעל.
לפתע ספינרק מפסיק עם המתקפה ומתקרב לכיוונו של סינדקוויל במהירות, "קדימה ידידי, זה הזמן!!! בכל המהירות עם גלגל להבה, ושתיהיה בטווח אפס שנה לדחיפה!" אתה אומר לסינדקוויל.
סינדקוויל יוצא בריצה לכיוונו של ספינרק ומתעטף בלהבה ונע במהירות לספינרק,ספינרק לא היה מוכן למתקפה והוא נפגע.
ספינרק תשוש מאוד אך ממשיך להילחם,לפתע עיניו של ספינרק נעשות סגולות וסינדקוויל נתקף חרדה, "סינדה!" הוא אומר בפחד, "הוא משתמש בצל לילה! זאת מתקפת רוח! היא גורמת נזק וגם גורמת לפוקימון שמותקף להיות מבוהל ממי שתוקף!" אומרת אליס וצופה בקרב בהתענינות.[/COLOR]
"וואו" אתה אומר, "הסתבכתי לגמרי, מה אני עושה עכשיו?" אתה ממלמל בלחץ.
"קדימה טורצ'יק, שריטות, אנחנו צריכים לנצח" אתה אומר לטורצ'יק.
שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה במהירות,טורצ'יק מתחיל עם שריטה חזקה לפרצופו של טדיאורסה,טדיאורסה מנסה לשרוט אך טורצ'יק מתחמק,טורצ'יק שורט עוד פעם ופוגע,טדיאורסה יוצר למתקפה ופוגע בו ומעיף אותו אחורה.
טורצ'יק שרוע על הרצפה וטדיאורסה מתקרב אליו באיטיות,אתה חושב לעצמיך שזה הסוף אך לפתע טורצ'יק קם על רגליו,מקורו זוהר והוא מתחיל לנקר את ראשו של טדיאורסה בפרעות.
"טורצ'יק למד מתקפת ניקור" אומרת לפתע הפוקידע.
טדיאורסה כבר נעשה עייף אבל הוא לא מוותר,ויוצא במתקפת שיסוע על טורצ'יק.[/COLOR]
אם תרצי,במפה שבעמוד הראשון מפורסמים בערים גם מה יש לעשות,תוכלי לראות מה יש בעיר פטלבורג,אבל גם את יכולה לגלות לבד,לא חייב ישר לעזוב את העיר.
"אני לא בטוחה.. רגע! נזכרתי! הם רוצים להיות שם! אני יכולה ללכת לשם לתפוס פוקימון על חושי ולמצוא את פוציאנה! טוב אני חושבת שאני ילך לשם עכשיו ויחפש אותם, אולי אני אפילו ילכוד אותם! ואז אני יתקשר אליך ויספר לך הכול אוקי?" את אומרת לג'קלין.
"מממ זה בסדר,תשמרי על הזהות שלך ותתאמני הרבה! את לא יכולה לדעת את הרמה של החיילים שיהיו שם!" אומרת ג'קלין.
"טוב מותק אז תדברי איתי,נתראה בקרוב להתראות" אומרת ומנתקת.
את עומדת באמצע העיר פטלבורג,אנשים ופוקימונים שאת רובם לא ראית עוברים והולכים.
מה תעשי?[/COLOR]
"טוב! לא אכפת לי! חייבים להציל את שינקס! צאו כולם! גולדין,להב ומנקי!" אתה אומר בביטחון ומוציא את הפוקימונים שלך.
להב ומאנקי נראים מוכנים ואילו גולדין מקפצת, "מה אתה עושה?! היא פוקימון מים שחייב מים בשביל לזוז!" אומרת סוזן ואתה מחזיר אותה לפוכדור.
אתה אומר לסוזן שתוציא את הפוקימונים שלה אך היא מוציאה רק את טרטוויג, "אל תדאג,אם צטרך עוד עזרה אוציא גם את מיסדריווס" אומרת סוזן.
"בואו..חייבים להמשיך..ובמידה ומשהו יחסום אותנו תתקיפו אותו!" אתה אומר למאנקי ולהב והם מהנהנים בהסכמה.
אתם נכנסים למערה,בגלל שזאת שעת בוקר ניתן לראות את המערה בבירור.
אתם וסוזן מסתכלים על המערה בסקרנות, "מעניין.." ממלמלת סוזן.
אתם מתקדמים כשמאנקי ולהב מובילים,לפתע יש לכם שתי פניות,אחת ימינה ואחת שמאלה.
"מאיפה נלך?" שואלת סוזן.[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1085018][[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"וואו" אתה אומר, "הסתבכתי לגמרי, מה אני עושה עכשיו?" אתה ממלמל בלחץ.
"קדימה טורצ'יק, שריטות, אנחנו צריכים לנצח" אתה אומר לטורצ'יק.
שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה במהירות,טורצ'יק מתחיל עם שריטה חזקה לפרצופו של טדיאורסה,טדיאורסה מנסה לשרוט אך טורצ'יק מתחמק,טורצ'יק שורט עוד פעם ופוגע,טדיאורסה יוצר למתקפה ופוגע בו ומעיף אותו אחורה.
טורצ'יק שרוע על הרצפה וטדיאורסה מתקרב אליו באיטיות,אתה חושב לעצמיך שזה הסוף אך לפתע טורצ'יק קם על רגליו,מקורו זוהר והוא מתחיל לנקר את ראשו של טדיאורסה בפרעות.
"טורצ'יק למד מתקפת ניקור" אומרת לפתע הפוקידע.
טדיאורסה כבר נעשה עייף אבל הוא לא מוותר,ויוצא במתקפת שיסוע על טורצ'יק.[/COLOR][/QUOTE]
'לי יש מזל' אני חושב בשמחה "טורצ'יק, אל תוותר, גחלת ואז ניקור שוב". אני מסמן בידי תנועת נצחון "הקרב הזה נגמר עכשיו" אני אומר.
-
[quote=Meganium;1085018][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אם לא שמת לב,הסדר של ההמשכים הוא על פי המחוזות,נגיד אם ותומאס היה מגיב אתה היית השני,מבין?
"סינדקוויל מהר, הגן על עצמך עם גחלת!" אתה פוקד על סינדקוויל.
סינדקוויל יוצא במתקפת נגד ושולח גחלת שמתנגשת בעוקצי הרעל ומפוצצת אותם,אתה מביט בסינדקוויל ולפי איך שהוא נראה הוא לא הורעל.
לפתע ספינרק מפסיק עם המתקפה ומתקרב לכיוונו של סינדקוויל במהירות, "קדימה ידידי, זה הזמן!!! בכל המהירות עם גלגל להבה, ושתיהיה בטווח אפס שנה לדחיפה!" אתה אומר לסינדקוויל.
סינדקוויל יוצא בריצה לכיוונו של ספינרק ומתעטף בלהבה ונע במהירות לספינרק,ספינרק לא היה מוכן למתקפה והוא נפגע.
ספינרק תשוש מאוד אך ממשיך להילחם,לפתע עיניו של ספינרק נעשות סגולות וסינדקוויל נתקף חרדה, "סינדה!" הוא אומר בפחד, "הוא משתמש בצל לילה! זאת מתקפת רוח! היא גורמת נזק וגם גורמת לפוקימון שמותקף להיות מבוהל ממי שתוקף!" אומרת אליס וצופה בקרב בהתענינות.[/COLOR]
[/quote]
האמת שלא לא שמתי לב... נחמד לי מאוד! וצל לילה גורם לפוקימון להרדם.. פנים מפחידות גורמות לפוקימון להבהל.
~~~~~~~~~~~~~
אביט במה שקרה עכשיו ואחשוב בתסכול 'לעזזל הוא מתוחכם!' ואז אנסה לקרוא אל סינדקוויל "קדימה סינדקוויל אל תפחד אני כאן איתך תמיד, תזכור, חברים!"
ושוב אחזור על המילים ואמשיך לקורא ולעודד, ואז אפקוד עליו בצעקה מהדהדת ומלאת אמונה "אוקיי אני סומך עליך, צאאא מזזהההה! עכשיו.. מסך עשן ואז קפוץ עליו מלמעלה עם גלגל להבה!"
-
המתקפה צל לילה התכוונתי ל-night shade ועל פי סרבי רשום שהיא עושה נזק בכך שגורמת לפוקימון להיבהל.
'לעזזל הוא מתוחכם!' אתה חושב בתסכול.
"קדימה סינדקוויל אל תפחד אני כאן איתך תמיד, תזכור, חברים!" אתה אומר לו וחזור על המילה חברים כל הזמן בשביל לעודד את סינדקוויל,הוא מיד מאבד את תחושת הפחד ומרגיש בטוח יותר.
"אוקיי אני סומך עליך, צאאא מזזהההה! עכשיו.. מסך עשן ואז קפוץ עליו מלמעלה עם גלגל להבה!" אתה צועק.
סינדקוויל יוצא מהפחד ומרסס את האיזור בעשן סמיך במיוחד,ספינרק לא רואה כלום ונהיה לחוץ, אתה מביט בסינדקוויל ורואה שהוא שוב מקיף את עצמו בלהבה ונכנס לענן העשן,לאחר כמה רגעים נוצר עוד עשן!.
סינדקוויל יוצא מענן העשן, "סינדה!" קורא בחיוך,אתם מחכים שהעשן יתפזר ורואים את ספינרק שרוע על הרצפה.
"מצוין! סינדקוויל אתה חזק! גם לך מגיע כל הכבוד" אומרת אליס וקורצת לך, "קדימה למה אתה מחכה?!" אומרת בקול מתרגש.[/COLOR]
'לי יש מזל' אתה חושב בשמחה,
"טורצ'יק, אל תוותר, גחלת ואז ניקור שוב", "הקרב הזה נגמר עכשיו" אתה אומר בעודך מסמן בידך תנועת ניצחון.
טורצ'יק יורה גחלת לכיוונו של טדיאורסה שמגן על עצמו עם ידו אך נפגע ועוצר,טורצ'יק לא מבזבז שניה ומנקר את טדיאורסה בחוזקה,טדיאורסה ספג המון נזק ממתקפת הניקור האחרונה ונופל על הרצפה ללא תנועה, "טורצ'יק!" קורא טורצ'יק בשמחה,הוא נראה מסופק מאוד מהניצחון שלו והוא מסתכל עליך בחיוך[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1084478][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"כן אתה צודק" אתה משיב לדילן ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=red]כשאתה נכנס אתה רואה בפעם הראשונה את [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/IMG][/URL] שעומדת מאחורי דלפק.[/COLOR]
[COLOR=red]"שלום לכם,במה אוכל לעזור?" שואלת במתיקות ואתם עונים לה שאתם רוצים לרפא את הפוקימונים שלכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"זה לא ייקח הרבה זמן!" אומרת ואתם מושיטים לה את הפוכדורים שלכם והיא לוקחת אותם.[/COLOR]
[COLOR=red]"זאת האחות ג'וי,ואנחנו נמצאים במרכז פוקימונים,במקום הזה אתה תוכל לרפאות את הפוקימונים שלך ולשמוע על הנחיות במקרה שהפוקימונים שלך ירגישו לא טוב" מסביר לך דילן.[/COLOR]
[COLOR=red]"בבקשה" אומרת האחות ג'וי ומגישה לכם את הפוכדורים שלכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"אילו עוד פוקימונים יש לך?" שואל דילן בחיוך.[/COLOR]
"כרגע יש לי רק צרמנד'ר" אני משיב לדבריו של דילן "אולי אתה מכיר מקום שניתן לתפוס בו פוקימונים מעניינים?" אני שואל את דילן בסקרנות.
-
[quote=Meganium;1085036][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
המתקפה צל לילה התכוונתי ל-night shade ועל פי סרבי רשום שהיא עושה נזק בכך שגורמת לפוקימון להיבהל.
'לעזזל הוא מתוחכם!' אתה חושב בתסכול.
"קדימה סינדקוויל אל תפחד אני כאן איתך תמיד, תזכור, חברים!" אתה אומר לו וחזור על המילה חברים כל הזמן בשביל לעודד את סינדקוויל,הוא מיד מאבד את תחושת הפחד ומרגיש בטוח יותר.
"אוקיי אני סומך עליך, צאאא מזזהההה! עכשיו.. מסך עשן ואז קפוץ עליו מלמעלה עם גלגל להבה!" אתה צועק.
סינדקוויל יוצא מהפחד ומרסס את האיזור בעשן סמיך במיוחד,ספינרק לא רואה כלום ונהיה לחוץ, אתה מביט בסינדקוויל ורואה שהוא שוב מקיף את עצמו בלהבה ונכנס לענן העשן,לאחר כמה רגעים נוצר עוד עשן!.
סינדקוויל יוצא מענן העשן, "סינדה!" קורא בחיוך,אתם מחכים שהעשן יתפזר ורואים את ספינרק שרוע על הרצפה.
"מצוין! סינדקוויל אתה חזק! גם לך מגיע כל הכבוד" אומרת אליס וקורצת לך, "קדימה למה אתה מחכה?!" אומרת בקול מתרגש.[/COLOR]
[/quote]
אההה אופסס.. אתה התכוונת ל-night shade ואני דיברתי על nightmare אופס XP
~~~~~~~
אחייך חיוך רחב וגאה אל סינדקוויל ואומר לו "אתה פשוט גדול מהחיים, אני פשוט שמח שאתה בצוות שלי!" ואחכה לראות איך יגיב...
ואלטף את ראשו בידי השמאלית בעוד שאת ידי הימנית אני שולח אל התיק ומחטט אחר פוקדור, כשאמצע אתפוס אותו לעוד שנייה או שתיים ואלחש "בהצלחה"
ואזרוק בהתלהבות והתרגשות את הפוקדור על ספינרק ואחכה בציפיה.
-
"כרגע יש לי רק צרמנד'ר" אתה עונה לדילן.
"אולי אתה מכיר מקום שניתן לתפוס בו פוקימונים מעניינים?" אתה שואל את דילן.
"ממ יש את יער ורידיאן! חיים שם המון פוקימונים מכל מיני סוגים! אני מאוד אוהב את המקום הזה!" אומר דילן בהתלהבות.
"תרצה ללכת לשם?" שואל אותך דילן בסקרנות.[/COLOR]
הפירוש של המתקפה שאמרת הוא סיוט,הוא פועל רק שהפוקימון רדום,הסיוט מוריד לו חיים בכל תור שהוא ישן.
"אתה פשוט גדול מהחיים, אני פשוט שמח שאתה בצוות שלי!" אתה אומר לו בחיוך מלא גאווה.
"סינדקוויל!" קורא סינדקוויל ורץ אליך וקופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה,"סינדה!" הוא אומר בשמחה ואתה רואה שהקשר בינכם נעשה יותר טוב מרגע לרגע!.
אתה מלטף את סינדקוויל ומוציא פוכדור בידיך הימנית, "בהצלחה" אתה לוחש וזורק את הפוכדור על ספינרק,ספינרק נכנס לפוכדור.
נידנוד ראשון...
נידנוד שני...
נידנוד שלישי...
הפוכדור נעצר!
לכדת ספינרק!
"מזל טוב!" אומר אליס בהתלהבות.[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1085054]
הפירוש של המתקפה שאמרת הוא סיוט,הוא פועל רק שהפוקימון רדום,הסיוט מוריד לו חיים בכל תור שהוא ישן.
"אתה פשוט גדול מהחיים, אני פשוט שמח שאתה בצוות שלי!" אתה אומר לו בחיוך מלא גאווה.
"סינדקוויל!" קורא סינדקוויל ורץ אליך וקופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה,"סינדה!" הוא אומר בשמחה ואתה רואה שהקשר בינכם נעשה יותר טוב מרגע לרגע!.
אתה מלטף את סינדקוויל ומוציא פוכדור בידיך הימנית, "בהצלחה" אתה לוחש וזורק את הפוכדור על ספינרק,ספינרק נכנס לפוכדור.
נידנוד ראשון...
נידנוד שני...
נידנוד שלישי...
הפוכדור נעצר! לכדת ספינרק!
"מזל טוב!" אומר אליס בהתלהבות.[/COLOR][/quote]
"אווו כןןןן!!!" אצהל בקול, ואז אחבק את סינדקוויל בעדינות ואומר "הפעם אתה לא חוזר לפוקדור.. החלטתי, אתה נשאר בחוץ!" ואקרוץ אליו.
ואז אלך לקחת את פוקדור של ספינרק ואלחש לו "ברוכה הבאה חבר חדש!"
לאחר מכן אסתכל על אליס מלא בטחון ואומר "שנמשיך גברתי?" ואחל בצחקוק.
-
[quote=Meganium;1085054][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"כרגע יש לי רק צרמנד'ר" אתה עונה לדילן.[/COLOR]
[COLOR=red]"אולי אתה מכיר מקום שניתן לתפוס בו פוקימונים מעניינים?" אתה שואל את דילן.[/COLOR]
[COLOR=red]"ממ יש את יער ורידיאן! חיים שם המון פוקימונים מכל מיני סוגים! אני מאוד אוהב את המקום הזה!" אומר דילן בהתלהבות.[/COLOR]
[COLOR=red]"תרצה ללכת לשם?" שואל אותך דילן בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR=black].[/COLOR][/quote]
"סבבה, אז בוא נלך!" אני אומר לו בהתלהבות ויוצא אחריו אל עבר יער ורידיאן 'מעניין איזה פוקימון אני אפגוש' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=Meganium;1085018][COLOR="Black"][U][B]
אם תרצי,במפה שבעמוד הראשון מפורסמים בערים גם מה יש לעשות,תוכלי לראות מה יש בעיר פטלבורג,אבל גם את יכולה לגלות לבד,לא חייב ישר לעזוב את העיר.
"אני לא בטוחה.. רגע! נזכרתי! הם רוצים להיות שם! אני יכולה ללכת לשם לתפוס פוקימון על חושי ולמצוא את פוציאנה! טוב אני חושבת שאני ילך לשם עכשיו ויחפש אותם, אולי אני אפילו ילכוד אותם! ואז אני יתקשר אליך ויספר לך הכול אוקי?" את אומרת לג'קלין.
"מממ זה בסדר,תשמרי על הזהות שלך ותתאמני הרבה! את לא יכולה לדעת את הרמה של החיילים שיהיו שם!" אומרת ג'קלין.
"טוב מותק אז תדברי איתי,נתראה בקרוב להתראות" אומרת ומנתקת.
את עומדת באמצע העיר פטלבורג,אנשים ופוקימונים שאת רובם לא ראית עוברים והולכים.
מה תעשי?[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי " אני אומרת ומסתכלת אל העיר "אני חושבת שאני ילך לרפא את הפוקימונים שלי ולאחר מכן הסתובב בעיר אולי גם ילחם ופשוט הסתובב קצת" אני קוראת ומתחילה להסתובב בעיר ולחפש את מרכז הפוקימונים
-
"סבבה, אז בוא נלך!" אתה אומר לדילן ושניכם יוצאים לדרך!.
בעודך חושב על איזה פוקימונים תפגשו שם,אתם מגיעים למן מבנה קטן.
"זאת הכניסה ליער,בוא אחריי" אומר דילן ואתה עושה כדבריו.
אתם עוברים בבנין,אתה רואה לפתע איש שעומד מאחורי דלפק, "שלום" הוא אומר ואתם משיבים לו בחזרה.
אתם נכנסים ליער,אתה רואה המון עצים גדולים וירוקים,דשא בצבע ירוק יפה,מזג האוויר מושלם!.
"אז הנה הגענו.. בואי נמשיך מהדרך הזאת,נמצא בה פוקימונים אני מבטיח!" אומר דילן ואתם מתחילים ללכת.
אתם נכנסים ורואים כמה פוקימונים שלא ראית בעבר.
בנוסף לפוקימונים אתה מבחין ב- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=27328930.png][img]http://www.up2me.co.il/images/27328930.png[/img][/url] שמדבר עם פוקימון צהוב עם פסים בחורים על גופו.
מה תעשה?[/COLOR]
"אווו כןןןן!!!" אתה קורא בשמחה ומחבק את סינדקוויל בעדינות באושר.
"הפעם אתה לא חוזר לפוקדור.. החלטתי, אתה נשאר בחוץ!" אתה אומר לו בקריצה והוא קופץ בשמחה.
אתה ניגש לקחת את הפוכדור של ספינרק,מרים אותו ומסתכל עליו בחיוך, "ברוך הבא חבר חדש!" אתה לוחש לו ושם אותו בחגורה שלך.
"שנמשיך גברתי?" אהת אומר לאליס בצחקוק, "קדימה!" עונה לך ושניכם ממשיכים בדרך.
תוך כדי ההליכה שלכם אתם מדברים ומתחילים להכיר זה את זה יותר טוב!
לאחר הליכה של 10 דקות אתם מבחינים בשני פוקימונים,אחד מחזיק בידו עצם וראשו דומה לגולגולת והשני והשני נראה דומה לאדם וחובט באגרופיו באוויר.
"האמת... אני אשמח לקרב כפול!" אומרת אליס ומוציאה את ג'ירפרינג החדש שלה, "תבחר עם מי להילחם,אם סינדקוויל עייף מדי אז טוטודייל ילחם" אומרת אליס ומחכה לתשובה ממך.[/COLOR]
"אוקי " את אומרת ומסתכלת על העיר,את רואה אנשים רבים עוברים,ילדים ופוקימונים הולכים ביחד, "אני חושבת שאני ילך לרפא את הפוקימונים שלי ולאחר מכן הסתובב בעיר אולי גם ילחם ופשוט הסתובב קצת" את קוראת ומתחילה לחפש את מרכז הפוקימונים בעיר.
לאחר כמה דקות הליכה את רואה את המרכז ונכנסת אליו,את ניגשת לאחות ג'וי ותוך כמה דקות היא מרפאת את הפוקימונים שלך.
את יוצאת מהמרכז,מסתובבת ומחפשת אחר משהו מעניין,עד שאת רואה שלט שעליו רשום, "קורס הכנת פופינים ואוכל פוקימונים! תבואו יהיה טעים!".
בנוסף את מבחינה בבריכה ובה יושבים כמה דייגים.
מה תעשי?[/COLOR]