[QUOTE=SportMan;1098033]גם אני,
יש הרבה אוהדי בארסה.
אבל זה כמו בכוכב נולד, אם לא מצביעים אז הוא עף.
ובקשר למשוב,
אתה אתה לא יודע מה הלך פה בשבת השחורה.[/QUOTE]
מה קרה?
ספר לי....
Printable View
[QUOTE=SportMan;1098033]גם אני,
יש הרבה אוהדי בארסה.
אבל זה כמו בכוכב נולד, אם לא מצביעים אז הוא עף.
ובקשר למשוב,
אתה אתה לא יודע מה הלך פה בשבת השחורה.[/QUOTE]
מה קרה?
ספר לי....
שלום!
מה נשמע?
הכל בסדר נל,איך איתך?
נל,אני רואה שגמרת עם המיאו שלך..לא? חח..
סיימתי עם המיאו, אני לא רוצה למשוך אלי אנשי זאב ! O:
היום ראיתי כבר שני סימנים שאנשי הזאב התחילו לתקוף!
[quote=Druddigon man;1098035]מה קרה?
ספר לי....[/quote]
זה היה חודש לאחר שהעליתי לניהול,
היה פה דרגת מנכ"ל לפני כמה חודשים (כאילו לרותם לא היה זמן כמו שהוא התגייס אז המנכ"ל היה כמוהו רק לא היה לו גישה לשרת נראה לי).
אז היה מנכ"ל ששמו היה יוסי שלא היה פעיל, רותם החליט יום חמישי בלילה נראה לי-שישי להוריד אותו והוא העלה את אלכס (שאתה מכיר) להיות מנכ"ל, את ארוין להיות ראשי במקומו ואת מור (מר מור שלפעמים פה) להיות פקח. עומר (סקסטייל) החליט לפרוש אז מראשיות, אז הוא ויוסי החליטו ביום שישי-שבת אז לעשות מתיחה והתחילו להעליב את המשתמשים שעלו דרגה (ארוין, אלכס ומור) ויתחילוו כאן הרבה נושאים ובאלגן בקשר לזה במיוחד במשוב, שהביאה לבאן לניר (תסתכל למעלה, לא זכור לי הסיבה). בגלל כל הבאלגן והחשיבה על אלכס אז, אלכס החליט לאחר זה לפרוש מהמנכליות, אך רותם הצליח לשכנע אותו והוא לא פרש, בסוף התברר לנו שזה מתיחה (לא ידענו קודם).
אני אחפש לך נושאים לזה.
בסדר, מה איתך?
הכנת?
[QUOTE=SportMan;1098050]זה היה חודש לאחר שהעליתי לניהול,
היה פה דרגת מנכ"ל לפני כמה חודשים (כאילו לרותם לא היה זמן כמו שהוא התגייס אז המנכ"ל היה כמוהו רק לא היה לו גישה לשרת נראה לי).
אז היה מנכ"ל ששמו היה יוסי שלא היה פעיל, רותם החליט יום חמישי בלילה נראה לי-שישי להוריד אותו והוא העלה את אלכס (שאתה מכיר) להיות מנכ"ל, את ארוין להיות ראשי במקומו ואת מור (מר מור שלפעמים פה) להיות פקח. עומר (סקסטייל) החליט לפרוש אז מראשיות, אז הוא ויוסי החליטו ביום שישי-שבת אז לעשות מתיחה והתחילו להעליב את המשתמשים שעלו דרגה (ארוין, אלכס ומור) ויתחילוו כאן הרבה נושאים ובאלגן בקשר לזה במיוחד במשוב, שהביאה לבאן לניר (תסתכל למעלה, לא זכור לי הסיבה). בגלל כל הבאלגן והחשיבה על אלכס אז, אלכס החליט לאחר זה לפרוש מהמנכליות, אך רותם הצליח לשכנע אותו והוא לא פרש, בסוף התברר לנו שזה מתיחה (לא ידענו קודם).
אני אחפש לך נושאים לזה.[/QUOTE]
וואי וואי,רציני המקרה הזה.....
אבי לא הייתי כשזה קרה ><"
אוי אני זוכר את המתיחה של היטמן ואלכס..
תיזהרו מאנשי הזאב בחודש הקרוב!
[quote=Druddigon man;1098053]וואי וואי,רציני המקרה הזה.....[/quote]
מצאתי כמה דברים
הנה ההסבר של אלכס אם תרצה הרחבה:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=26058[/URL]
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25972[/URL]
ההודעה על הניהול של אלכס-מור-ארוין.
[URL]http://forum.pokemons.co.il/forumdisplay.php?f=9&order=desc&page=37[/URL]
יש פה כמה נושאים על זה.
דניס - לא היית ב6-7/8?.
על מה את מדברת נל?
[SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=4]אבי[/SIZE][/B] הרגע הזכיר את המתיחה,אז האם מישהו זוכר את המתיחה שעשו ל"פרופסור יהודה" שסגרו לו את פרויקט חייקו? (לפני שהוא קילל והכל)[/COLOR][/SIZE]
[quote=DarkTiger;1098052]בסדר, מה איתך?
הכנת?[/quote]
עכשיו אני אכין..
[quote=SportMan;1098060]מצאתי כמה דברים
הנה ההסבר של אלכס אם תרצה הרחבה:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=26058[/URL]
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25972[/URL]
ההודעה על הניהול של אלכס-מור-ארוין.
[URL]http://forum.pokemons.co.il/forumdisplay.php?f=9&order=desc&page=37[/URL]
יש פה כמה נושאים על זה.
דניס - לא היית ב6-7/8?.[/quote]
פספסתי את זה.. לא הייתי מחובר שזה קרה..
המתיחה היחידה שהייתי בה זה מה שעשו לי עם פורום ירוק..
[quote=The Kodak:);1098063][SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=4]אבי[/SIZE][/B] הרגע הזכיר את המתיחה,אז האם מישהו זוכר את המתיחה שעשו ל"פרופסור יהודה" שסגרו לו את פרויקט חייקו? (לפני שהוא קילל והכל)[/COLOR][/SIZE]
עכשיו אני אכין..[/quote]
זה היה המתיחה של אלכס והיטמן,
הפרויקט שלו נסגר מתי שהוא העליב את השחקנים ודרש מהם לכתוב וקילל את המנהלים, לא המתיחה.
דניס - זכרתי שלא היית מעורב, אנחנו המשגיחים לא היינו מעורבים.
אבל אני ראיתי את זה.
[quote=The Kodak:);1098063][SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=4]אבי[/SIZE][/B] הרגע הזכיר את המתיחה,אז האם מישהו זוכר את המתיחה שעשו ל"פרופסור יהודה" שסגרו לו את פרויקט חייקו? (לפני שהוא קילל והכל)[/COLOR][/SIZE]
עכשיו אני אכין..[/quote]
זה המתיחה שעשו לי עם פורום ירוק..
ואני היחיד שניסה להחזיר אותו, כולם רק התלוננו שהורידו את חייקו.
אפילו אלו שבצהל"י, ואת צהל"י לא הקמתי סתם כדי שיהיה מותג, הכוונה הייתה כדי שאם יירצו להוריד את ירוק המשתמשים בצהל"י ייתנגדו להורדה.
שלא לדבר על זה שמשתמשי צהל"י לא השקיעו פעם אחת בירוק.
דניס, תקשיב, ב15 במאי, כשהיה ירח מלא, כל הכלבים המסוכנים והאנשים המסוכנים השתלבו והפכו לאנשי זאב, ומאז אני נזהרת. בחודש הבא, בירח מלא, הם יחזרו לצורה הרגילה שלהם. אבל בינתיים, כדאי להזהר. הבוקר ראיתי בלון מפונצ'ר על האדמה, כנראה אנשי הזאב עשו את זה, וכשקמתי הבוקר, ראיתי שיש עלי שתי שריטות!!!
[quote=DarkTiger;1098067]זה המתיחה שעשו לי עם פורום ירוק..
ואני היחיד שניסה להחזיר אותו, כולם רק התלוננו שהורידו את חייקו.
אפילו אלו שבצהל"י, ואת צהל"י לא הקמתי סתם כדי שיהיה מותג, הכוונה הייתה כדי שאם יירצו להוריד את ירוק המשתמשים בצהל"י ייתנגדו להורדה.
שלא לדבר על זה שמשתמשי צהל"י לא השקיעו פעם אחת בירוק.[/quote]
נכון היה את הסקר הזה (לא זוכר אם זה היה באותו אירוע).
מאז אפילו ב1 לאפריל לא היה מתיחות.
וזה לא הכל, דניס! אתמול אנשי הזאב שמו לי מלכודת והניחו את סכין הגילוח של אבא שלי ליד המסרק שלי, אז נחתכתי... וירד לי מלא דם... :(
כן אני זוכר את המתיחה...... אני אהבתי את חייקו...:(
[quote=lipion;1098068]דניס, תקשיב, ב15 במאי, כשהיה ירח מלא, כל הכלבים המסוכנים והאנשים המסוכנים השתלבו והפכו לאנשי זאב, ומאז אני נזהרת. בחודש הבא, בירח מלא, הם יחזרו לצורה הרגילה שלהם. אבל בינתיים, כדאי להזהר. הבוקר ראיתי בלון מפונצ'ר על האדמה, כנראה אנשי הזאב עשו את זה, וכשקמתי הבוקר, ראיתי שיש עלי שתי שריטות!!![/quote]
ואיפה הם עכשיו?.
אנשי הזאב?
שורצים בכל מקום!
הם כמעט טרפו את אחותי ליאור!
אבי, זה הזמן לפעולת הגנה ספרטנית, תחשוב על טקטיקה בעוד אני מעסיק את אנשי הזאב.
תיזהרי נל
אבי זה לא היה באותו אירוע
דניס?
אתה מעסיק את אנשי הזאב?
אני ברוגז איתך |:-(
אני מעסיק אותם ותוקף אותם כדי שלא יגיעו לאבי כשהוא חושב על טקטיקה או אלייך
[quote=DarkTiger;1098080]אבי, זה הזמן לפעולת הגנה ספרטנית, תחשוב על טקטיקה בעוד אני מעסיק את אנשי הזאב.
תיזהרי נל
אבי זה לא היה באותו אירוע[/quote]
איזו טעות. ספרטנים אינם מגנים, ספרטנים תוקפים!
לא אמרתי שאני מגן O.o
התכוונתי שאני תוקף בחזרה ומעסיק אותם ><"
[quote=DarkTiger;1098089]לא אמרתי שאני מגן O.o
התכוונתי שאני תוקף בחזרה ומעסיק אותם ><"[/quote]
כתבת "הגנה ספרטנית" זה אוקסימרון.
אהה נכון, חח לא חשבתי כשכתבתי את זה ><"
חח התגעגתי אליך אביזי
אני הולך כדורסל עם חברים אז אני לא אספיק יותר מידי לדבר...
[QUOTE=Picho;1098093]אני הולך כדורסל עם חברים אז אני לא אספיק יותר מידי לדבר...[/QUOTE]
אתה ודע שהקדשתי לך?
מה קורה כולם איך איתכם..?
[quote=DarkTiger;1098080]אבי, זה הזמן לפעולת הגנה ספרטנית, תחשוב על טקטיקה בעוד אני מעסיק את אנשי הזאב.
תיזהרי נל
אבי זה לא היה באותו אירוע[/quote]
תשלח להם DarkTiger והם בורחים (לא הכינוי שלך, החיה).
מה קורה?
~שולח טיגריס אפל שמחסל אותם אחד אחד~
טופל P=
[QUOTE=The Kodak:);1098101]מה קורה?[/QUOTE]
ככה ככה....
אני מה זה עמוס....
[QUOTE=DarkTiger;1098102]~שולח טיגריס אפל שמחסל אותם אחד אחד~
טופל P=[/QUOTE]
חח..
את מי?
[COLOR=#a0522d][SIZE=4]רעידת אדמה, הכל משתבש. בני האנוש ובעלי החיים אובדי עצות.[/SIZE]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkgreen]שאגה והעולמות משתלבים, טיטאן מצטרף לשבט הרשע והאיזון מופר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=indigo]חור שחור נוצר במימד, בני אדם וחיות כאחד- מתמזגים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]העולם מאיים להתמוטט ודינאקס מאיים להרוס.[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]העולם ינצל רק אחרי השגת כל האבנים והריגת דינאקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta]זהו עידן ה-[/COLOR][SIZE=5][COLOR=blue][B]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]I[SIZE=4][COLOR=red]M[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]L[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]D[/B][/COLOR][/SIZE]![/SIZE]
בקרוב..
[QUOTE=DarkTiger;1098111][COLOR=#a0522d][SIZE=4]רעידת אדמה, הכל משתבש. בני האנוש ובעלי החיים אובדי עצות.[/SIZE]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkgreen]שאגה והעולמות משתלבים, טיטאן מצטרף לשבט הרשע והאיזון מופר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=indigo]חור שחור נוצר במימד, בני אדם וחיות כאחד- מתמזגים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]העולם מאיים להתמוטט ודינאקס מאיים להרוס.[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]העולם ינצל רק אחרי השגת כל האבנים והריגת דינאקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta]זהו עידן ה-[/COLOR][SIZE=5][COLOR=blue][B]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]I[SIZE=4][COLOR=red]M[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]L[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]D[/B][/COLOR][/SIZE]![/SIZE]
בקרוב..[/QUOTE]
אדיר!
מתי אתה מוציא את הסיפור?
היי...
חזרתי הרגע ממקום נורא ביותר.
[quote=The Kodak:);1098109]חח..
את מי?[/quote]
את אנשי הזאב