-
[quote=~!~Judas~!~;1148015]
[COLOR=blue][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][I]צריחה זה מתקפה שמורידה את המהירות ואת ההתקפה של היריב.[/I][/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"מהר השתמש בצוות כפול ותחמוק!" אתה פוקד עליו והוא משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהגחלת "לאחר מכן, השתמש בצריחה!" אתה מצווה עליו.[/COLOR]
[COLOR=blue]פתאום אייר צורח כמו משוגע ואז כול האנשים סוגרים את האוזניים, כולל אמביר אך הוא נהיה מושפע מי זה וכך יורד לו המהירות וההתקפה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אמביר גחלת!" קורא הילד ואז אמביר שולח גחלת קטנה שפוגעת באייר אך בקושי משפיעה עליו.[/COLOR][/quote]
"עכשיו צוות כפול, ולאחר מכן ניקור בכל הכוח!" אני מצווה עליו
-
[quote=~!~Judas~!~;1147723][COLOR=darkred][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred]"קרב מעולה, גדול אתה" אתה אומר לבקסלינג תוך כדי שאתה מלטף אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"הקרב הבא שלך תצטרך להשתמש בלופין שלך, בנתיים תרפא את הפוקימונים שלך..." אומר לך השדרן.[/COLOR][/quote]
אלך לרפא את הפוקימונים שלי.
---
על זה באמת על תצפה לתגובה מושקעת.
תשמע, יכולת להגיד שאני מרפא ואז ממשיך, זה כמו תגובה תוקעת.
-
[COLOR="DarkGreen"][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
אתה מחייך טיפה אל עבר המנהיג מכון ואז אתה מוציא את הפוקג'יר, בודק אם הוא למד משהו חדש.
"טרפלנט למד סטירת בוץ וריח מתוק" בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
"מבט, ואז חבטה, תשתמש באותו הזמן בצמח משתולל ותגרום לו לעקוב אחריך, אחר שתפגע עם החבטה תעיף אותו עם הצמחים" אתה אומר לו.
טרפלנט שולח מבט לעבר גריבלר אך זה נראה שזה ממש לא השפיע עליו, ואז הוא תוקף בחבטה שגם כמעט לא השפיע עליו ואז פתאום יוצא מלא צמחים שפוגעים בגרילבר שמעיפים אותו אל הקיר.
"ניצחת בלייק!" קורא המאמן ואז אתה רואה פתאום את גריבלר חסר הכרה, "נלחמת היטב, בוא כך את התג שלך." הוא אומר לך ואז מראה לך תג בצורת אבן [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/y5uz4mzn2mmy.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B]
[I]פסדר...[/I]
~~~~~
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות בעזרת האחות ג'וי אשר נמצאת במרכז הפוקימונים.
פתאום אתה מגלה שיש עוד 20 דקות לקרב הבא וברדלי בחדר שלכם, אולי תבדוק מה קורה איתו?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B]
[I]פתחת את עמוד 25 וזה אומר שאתה מקבל סוויפר!
עוד מעט תקבל אותו[/I]
~~~~~~~~~~~~~
"עכשיו צוות כפול, ולאחר מכן ניקור בכל הכוח!" אתה מצווה עליו והוא עושה זאת.
פתאום אתה רואה מלא איירים שתוקפי בניקור את אמביר שנפגע מהם קשות ואז הוא מתעלף במהירות.
"המנצח הוא תומאס עם אייר!" קורא השופט והילד ברוח עם אמביר שלו משם.
"הקרב הבא שלך בעוד 30 דקות." פונה אליך השופט.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1149610][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
אתה מחייך טיפה אל עבר המנהיג מכון ואז אתה מוציא את הפוקג'יר, בודק אם הוא למד משהו חדש.
"טרפלנט למד סטירת בוץ וריח מתוק" בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
"מבט, ואז חבטה, תשתמש באותו הזמן בצמח משתולל ותגרום לו לעקוב אחריך, אחר שתפגע עם החבטה תעיף אותו עם הצמחים" אתה אומר לו.
טרפלנט שולח מבט לעבר גריבלר אך זה נראה שזה ממש לא השפיע עליו, ואז הוא תוקף בחבטה שגם כמעט לא השפיע עליו ואז פתאום יוצא מלא צמחים שפוגעים בגרילבר שמעיפים אותו אל הקיר.
"ניצחת בלייק!" קורא המאמן ואז אתה רואה פתאום את גריבלר חסר הכרה, "נלחמת היטב, בוא כך את התג שלך." הוא אומר לך ואז מראה לך תג בצורת אבן [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/y5uz4mzn2mmy.png[/IMG][/URL][/COLOR][/quote]
מתי אני אמור להיות בצוות בלייק הזה? O:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אני אומר לו, לוקח את התג ויוצא משם (מחזיר את טרפלנט קודם כמובן).
אני הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה.
'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אני חושב והולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
-
[I]בקרוב[/I]
~~~~
"תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אתה אומר לו, מחזיר את טרפלנט לפוכדור שלו ואז אתה לוקח את התג ויוצא משם.
לאחר מכן אתה הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה וזה מה שאתה מספק לעשות תוך 10 דקות.
'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אתה חושב ואז אתה הולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
פתאום שאתה מגיע לפיצול אתה רואה דרך נוספת שבה כתוב שזאת העיר עם המכון השני. [/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1149627][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
[I]בקרוב[/I]
~~~~
"תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אתה אומר לו, מחזיר את טרפלנט לפוכדור שלו ואז אתה לוקח את התג ויוצא משם.
לאחר מכן אתה הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה וזה מה שאתה מספק לעשות תוך 10 דקות.
'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אתה חושב ואז אתה הולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
פתאום שאתה מגיע לפיצול אתה רואה דרך נוספת שבה כתוב שזאת העיר עם המכון השני. [/COLOR][/quote]
'עוד מכון.. אבל אני צרי עוד פוקימונים..' אני חושב וממשיך בדרך של המכון השני.
אני מחפש בדרך פוקימונים לתפיסה.
-
'עוד מכון.. אבל אני צריך עוד פוקימונים..' אתה חושב ואז ישר ממשיך בדרך של המכון השני ותוך כדי אתה מחפש בדרך פוקימונים לתפיסה.
פתאום אתה פוגש קוף חמוד ומצחיק וחרק קטנטן בצבע ירוק.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mgglqnnnx4gm.gif[/IMG][/URL] ; [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/g4nergywozk2.gif[/IMG][/URL][/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1149738][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
'עוד מכון.. אבל אני צריך עוד פוקימונים..' אתה חושב ואז ישר ממשיך בדרך של המכון השני ותוך כדי אתה מחפש בדרך פוקימונים לתפיסה.
פתאום אתה פוגש קוף חמוד ומצחיק וחרק קטנטן בצבע ירוק.
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mgglqnnnx4gm.gif[/IMG][/URL] ; [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/g4nergywozk2.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/quote]
'הקוף נראה יותר מתאים..' אני חושב ומוציא את הפוקגיר.
אני בודק את הקוף איתו.
-
[quote=~!~Judas~!~;1149610][COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][I]פסדר...[/I][/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות בעזרת האחות ג'וי אשר נמצאת במרכז הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=red]פתאום אתה מגלה שיש עוד 20 דקות לקרב הבא וברדלי בחדר שלכם, אולי תבדוק מה קורה איתו?[/COLOR][/quote]
ארוץ לחדר ואחשוב לעצמי בדרך 'מעניין אם ברדלי מרגיש יותר טוב'
אנסה לא להתנגש בדברים בדרך, וגם לא לרוץ מהר מדי ולאבד שליטה.
-
'החרק נראה יותר מתאים..' אתה חושב ומוציא את הפוקגיר כדי לקבל מידע על החרק ואז אתה מחליט לקבל גם מידע על הקוף.
"מהירות הטיסה של ג'ילסידה כבר הוא על 130 ק"מ לשעה. לעתים קרובות, לוכדי חרקים מנסים לצוד אחד אך רק אם מצליחים לשמוע זמזום קלוש לפני שהוא כבר עבר אותם." בוקע קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.
"מאנקי, פוקימון הקוף, מאנקי נמצא ברוב המחוזות בעולם אבל הוא הכי נפוץ במחוז טופז, הוא טוב לשישיה של סוג אחד" בוקע שוב קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.[/COLOR]
אתה רץ לחדר ותוך כדי אתה חושב איך הוא בחדר אבל פתאום יוצא מהצד השני מישהו עם עגלה שפוגעת בך.
"אתה בסדר?!" הוא קורא ואז נותן לך שוקולד ואז הוא בורח ואתה אוכל אותו במהירות.
"היי אתה!" אתה קורא לעברו אך הוא נעלם כבר ואתה רץ לעבר החדר, נכנס אליו ומגלה שברדלי יושן כבר על המיטה.
"הקרב של אייס מתחיל בעוד 5 דקות!" אתה שומע ברמקול.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1150642][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
'החרק נראה יותר מתאים..' אתה חושב ומוציא את הפוקגיר כדי לקבל מידע על החרק ואז אתה מחליט לקבל גם מידע על הקוף.
"מהירות הטיסה של ג'ילסידה כבר הוא על 130 ק"מ לשעה. לעתים קרובות, לוכדי חרקים מנסים לצוד אחד אך רק אם מצליחים לשמוע זמזום קלוש לפני שהוא כבר עבר אותם." בוקע קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.
"מאנקי, פוקימון הקוף, מאנקי נמצא ברוב המחוזות בעולם אבל הוא הכי נפוץ במחוז טופז, הוא טוב לשישיה של סוג אחד" בוקע שוב קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.[/COLOR][/quote]
"יש לי חרק ועשב.. לא צריך את החרק הזה.. אני אלך עם מאנקי.." אני ממלמל ומוציא את הפוקדור של החשמלי המעופף שלי.
"צא! תקוף את הקוף במתקפת ברק" אני מוציא אותו ואומר לו מה לעשות, מצביא על הקוף בשבילו.
-
"צא! תקוף את הקוף במתקפת ברק" אתה אומר ואז מוציא את אלמוגה, תוך כדי שאתה מצביע על הקוף בשבילו.
"אלמוגה!" קורא הסנאי המעופף ואז הוא שולח ברק עוצמתית אשר פוגעת בקוף הקטן.
"מאנק..." ממלמל מאנקי ואז הוא מוציא מהאדמה אבן ענקית ואז הוא מעיף אותו לעבר אלמוגה.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1150668][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"צא! תקוף את הקוף במתקפת ברק" אתה אומר ואז מוציא את אלמוגה, תוך כדי שאתה מצביע על הקוף בשבילו.
"אלמוגה!" קורא הסנאי המעופף ואז הוא שולח ברק עוצמתית אשר פוגעת בקוף הקטן.
"מאנק..." ממלמל מאנקי ואז הוא מוציא מהאדמה אבן ענקית ואז הוא מעיף אותו לעבר אלמוגה.[/COLOR][/quote]
"תגביר את החוזק של המתקפה ושבור את האבן" אני אומר לאלמוגה בביטחון.
"עכשיו, תתחיל להסתובב בכל מקום ברנגומליות עם מתקפת מהירות ובאותו זמן תשתמש בטעינה" אני אומר אחר כך.
"כשאתה מסיים את הטעינה תתקוף אותו עם מתקפת ברק" אני מוסיף תוך שנייה.
-
[quote=~!~Judas~!~;1149610]
[COLOR=blue][I]פתחת את עמוד 25 וזה אומר שאתה מקבל סוויפר![/I][/COLOR]
[I][COLOR=blue]עוד מעט תקבל אותו[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"עכשיו צוות כפול, ולאחר מכן ניקור בכל הכוח!" אתה מצווה עליו והוא עושה זאת.[/COLOR]
[COLOR=blue]פתאום אתה רואה מלא איירים שתוקפי בניקור את אמביר שנפגע מהם קשות ואז הוא מתעלף במהירות.[/COLOR]
[COLOR=blue]"המנצח הוא תומאס עם אייר!" קורא השופט והילד ברוח עם אמביר שלו משם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"הקרב הבא שלך בעוד 30 דקות." פונה אליך השופט.[/COLOR][/quote]
"יש תודה!" אני אומר לו בשמחה "אייר, חזור" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו. אני יוצא החוצה וניגש למרכז הפוקימונים לרפא אותו ולהתאמן קצת לפני הקרב.
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1150642][COLOR="DarkGreen"][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"מאנקי, פוקימון הקוף, מאנקי נמצא ברוב המחוזות בעולם אבל הוא הכי נפוץ במחוז טופז, הוא טוב לשישיה של סוג אחד" בוקע שוב קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.[/COLOR]
אתה רץ לחדר ותוך כדי אתה חושב איך הוא בחדר אבל פתאום יוצא מהצד השני מישהו עם עגלה שפוגעת בך.
"אתה בסדר?!" הוא קורא ואז נותן לך שוקולד ואז הוא בורח ואתה אוכל אותו במהירות.
"היי אתה!" אתה קורא לעברו אך הוא נעלם כבר ואתה רץ לעבר החדר, נכנס אליו ומגלה שברדלי יושן כבר על המיטה.
"הקרב של אייס מתחיל בעוד 5 דקות!" אתה שומע ברמקול.[/COLOR][/QUOTE]
''מה?'' אגיד לעצמי ''הזמן עבר ממש מהר'' ארוץ בחזרה לקרב אחרי בערך חצי דקה של הסדרת הנשימה
-
"תגביר את החוזק של המתקפה ושבור את האבן" אתה אומר לאלמוגה בביטחון והוא שולח מכת ברק שמצליחה לפוצץ את האבן.
"עכשיו, תתחיל להסתובב בכל מקום ברנגומליות עם מתקפה מהירה ובאותו זמן תשתמש בטעינה" אתה מוסיף והוא ישר תוקף במתקפה מהירה עם טעינה שממנה מתחמק מאנקי.
"כשאתה מסיים את הטעינה תתקוף אותו עם מתקפת ברק" אתה מוסיף תוך שנייה ואז בדיוק שמאנקי מתחמק אלמוגה שולח מכת ברק שפוגעת בו ומעלפת אותו.[/COLOR]
''מה?'' אתה אומר לעצמך, ''הזמן עבר ממש מהר'' אתה מוסיף ואז אתה ישר רץ בחזרה לקרב אחרי בערך חצי דקה של הסדרת הנשימה.
לאחר 4 דקות אתה מגיע לזירה ורואה את השופט מתקרב אליך, "במי אתה בוחר? בקלסינג או לופין עכשיו?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
"יש תודה!" אתה אומר לו בשמחה "אייר, חזור" אתה מוסיף ומשיב את אייר לפוכדור שלו.
לאחר מכן אתה יוצא החוצה וניגש למרכז הפוקימונים ומקבל פוכדור מהאחות ג'וי שבו כתוב:
[QUOTE]מתנה מהפרופסור, תהנה איתו, לא כדאי לך לזרוק אותו ואם תזרוק תשלם מחיר כבד... [/QUOTE]
"זה מתנה, הוא שלח לי את זה אתמול ועכשיו נזכרתי לתת לך אותו..." אומרת לך האחות ג'וי.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1151162][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"תגביר את החוזק של המתקפה ושבור את האבן" אתה אומר לאלמוגה בביטחון והוא שולח מכת ברק שמצליחה לפוצץ את האבן.
"עכשיו, תתחיל להסתובב בכל מקום ברנגומליות עם מתקפה מהירה ובאותו זמן תשתמש בטעינה" אתה מוסיף והוא ישר תוקף במתקפה מהירה עם טעינה שממנה מתחמק מאנקי.
"כשאתה מסיים את הטעינה תתקוף אותו עם מתקפת ברק" אתה מוסיף תוך שנייה ואז בדיוק שמאנקי מתחמק אלמוגה שולח מכת ברק שפוגעת בו ומעלפת אותו.[/COLOR][/quote]
"זה היה קל.. כל הכבוד אלמוגה" אני אומר בכללי ואז לו ומכין פוכדור ריק ביד.
אני זורק את הפוכדור על מאנקי
-
[quote=~!~Judas~!~;1151162][COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red]''מה?'' אתה אומר לעצמך, ''הזמן עבר ממש מהר'' אתה מוסיף ואז אתה ישר רץ בחזרה לקרב אחרי בערך חצי דקה של הסדרת הנשימה.[/COLOR]
[COLOR=red]לאחר 4 דקות אתה מגיע לזירה ורואה את השופט מתקרב אליך, "במי אתה בוחר? בקלסינג או לופין עכשיו?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/quote]
"בקלסינג" אגיב בהחלטיות ואזרוק את הפוקדור של בקלסינג
-
אתה מכין פוכדור ריק וזורק את הפוכדור על מאנקי שנכנס לתוכו וגם הוא נלכד תוך כמה שניות.
פתאום אתה רואה שהחרק נעלם ויש עוד 10 קילומטר לעיר הבאה.[/COLOR]
"בקלסינג" אתה מגיב בהחלטיות ואז אתה ישר זורק את הפוכדור של בקלסינג החוצה.
בקלסינג יוצא החוצה ואתה רואה שהמתמודד שלך הוא ילדה ויש לה מריפ קטנה.
"אתה תתחיל." אומר לך השופט.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/lm0jtm0zfnzy.gif[/IMG][/URL][/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1151514][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
אתה מכין פוכדור ריק וזורק את הפוכדור על מאנקי שנכנס לתוכו וגם הוא נלכד תוך כמה שניות.
פתאום אתה רואה שהחרק נעלם ויש עוד 10 קילומטר לעיר הבאה.[/COLOR][/quote]
אני לוקח את הפוכדור שבתוכו נמצא המאנקי ומחזיר אותו למקום.
"כדאי שנתחיל ללכת אלמוגה.." אני אומר לו ומתחיל ללכת איתו בהמשך הדרך לעיר הבאה.
-
אתה לוקח את הפוכדור שבתוכו נמצא המאנקי ואז אתה מחזיר אותו למקום שהוא הכיס שלך.
"כדאי שנתחיל ללכת אלמוגה..." אתה אומר לו ומתחיל ללכת איתו בהמשך הדרך לעיר הבאה.
פתאום אתה מרגיש אצבע נוגעת בך ואתה מסתובב ומגלה שברדלי הגיע.
הוא מספר לך שהוא השיג פוקימון נוסף והוא זכה בתג המכון, וגם הוא רוצה להילחם נגדך בקרב משולש או זוגות.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1151526][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
אתה לוקח את הפוכדור שבתוכו נמצא המאנקי ואז אתה מחזיר אותו למקום שהוא הכיס שלך.
"כדאי שנתחיל ללכת אלמוגה..." אתה אומר לו ומתחיל ללכת איתו בהמשך הדרך לעיר הבאה.
פתאום אתה מרגיש אצבע נוגעת בך ואתה מסתובב ומגלה שברדלי הגיע.
הוא מספר לך שהוא השיג פוקימון נוסף והוא זכה בתג המכון, וגם הוא רוצה להילחם נגדך בקרב משולש או זוגות.[/COLOR][/quote]
"חוץ מזה שתפסתי בשבילך..?" אני אומר בצחוק ומחייך טיפה.
"וגם אני השגתי את התג, היה קל עם הפוקימונים שלי" אני אומר לו אחרי כמה שניות.
"קדימה, בוא קרב, שלוש על שלוש, תוציא את הפוקימון שלך" אני אומר לו ומסיים לדבר.
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1151514][COLOR="DarkGreen"][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
פתאום אתה רואה שהחרק נעלם ויש עוד 10 קילומטר לעיר הבאה.[/COLOR]
"בקלסינג" אתה מגיב בהחלטיות ואז אתה ישר זורק את הפוכדור של בקלסינג החוצה.
בקלסינג יוצא החוצה ואתה רואה שהמתמודד שלך הוא ילדה ויש לה מריפ קטנה.
"אתה תתחיל." אומר לך השופט.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/lm0jtm0zfnzy.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/QUOTE]
'אם אתה מתעקש..' אחייך לעצמי ואורה לבקלסינג ''תשתמש באגרוף אש!''
-
[quote=~!~Judas~!~;1151162]
[COLOR=blue]"יש תודה!" אתה אומר לו בשמחה "אייר, חזור" אתה מוסיף ומשיב את אייר לפוכדור שלו. [/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר מכן אתה יוצא החוצה וניגש למרכז הפוקימונים ומקבל פוכדור מהאחות ג'וי שבו כתוב:[/COLOR]
[COLOR=blue]"זה מתנה, הוא שלח לי את זה אתמול ועכשיו נזכרתי לתת לך אותו..." אומרת לך האחות ג'וי.[/COLOR][/quote]
"ואו, תודה!" אני אומר בשמחה 'מעניין מי נמצא בפנים' אני חושב לעצמי. אני יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים וניגש לשדה סמוך, להתאמן קצת עם אייר לפני הקרב שלו.
-
"וגם אני השגתי את התג, היה קל עם הפוקימונים שלי" אתה אומר לו והוא מחייך קלות.
"קדימה, בוא קרב, שלוש על שלוש, תוציא את הפוקימון שלך" אתה אומר לו ומסיים לדבר אך הוא כבר שלף פוכדור ריק.
"בוא תפגוש אותו, קניליפ צא!" הוא קורא ואז יוצא שועל ענקי בצבע חום עם עלים בצבע ירוק, "תוציא את הפוקימון שלך." הוא אומר לך בהיכון.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/tjk2mygzanz5.gif[/IMG][/URL][/COLOR]
[I]תצטט את התגובה שלך רק...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
''תשתמש באגרוף אש!'' אתה מורה על בקלסינג והוא יוצא באגרוף אש שפוגע במריפ אך פתאום בקלסינג מתחשמל ואז משתטח על האדמה.
"מריפ מכת ברק!" קוראת הילדה ואז המריפ שלה שולח מכת ברק שמחשמלת את בקלסינג הפצוע.
תצטרך ממש לעודד אותו כדי שהוא יתקוף בגלל שהוא מחושמל.[/COLOR]
"ואו, תודה!" אתה אומר בשמחה 'מעניין מי נמצא בפנים' אתה חושב לעצמך.
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים וניגש לשדה סמוך, להתאמן קצת עם אייר לפני הקרב שלו.
אתה רואה שאייר יוצא בשמחה מפוכדור שלו אך אתה לא מתרגש ממש והוא מחכה שתפקוד עליו לעשות משהו.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1152884]
[COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][I]תצטט את התגובה שלך רק...[/I][/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]''תשתמש באגרוף אש!'' אתה מורה על בקלסינג והוא יוצא באגרוף אש שפוגע במריפ אך פתאום בקלסינג מתחשמל ואז משתטח על האדמה.[/COLOR]
[COLOR=red]"מריפ מכת ברק!" קוראת הילדה ואז המריפ שלה שולח מכת ברק שמחשמלת את בקלסינג הפצוע.[/COLOR]
[COLOR=red]תצטרך ממש לעודד אותו כדי שהוא יתקוף בגלל שהוא מחושמל.[/COLOR]
[/quote]
מהאייפוד זה או הכל או כלום, וזה היה מהאייפוד
---
"קדימה בקלסינג!" אצעק לכיוונו בעידוד "בחור חזק כמוך לא צריך להתרגש מהתחשמלות! כדימה אנחנו נמשיך להלחם כמו גדולים!"
"תשתמש בגחלת כדי לגרום למריפ כוויות!" אורה לו "תשתמש בשריטה לכיוון הכוויות!"
-
[I]אני מתכוון מתי שאתה לא מהאייפוד...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה בקלסינג!" אתה צועק לכיוונו בעידוד "בחור חזק כמוך לא צריך להתרגש מהתחשמלות! קדימה אנחנו נמשיך להלחם כמו גדולים!" אתה מוסיף והוא מצליח לקום אך בקושי.
"תשתמש בגחלת כדי לגרום למריפ כוויות!" אתה מורה עליו "תשתמש בשריטה לכיוון הכוויות!" אתה מוסיף ואז הוא שולח גחלת ענקית שפוגעת במריפ ומיצרת לו כוויות ואז הוא תוקף בשריטה שמכאיבה למריפ.
"מריפ תתאושש ותשלח כדור חשמל!" קוראת הילדה ואז פתאום מריפ עומד במקום ושולח כדור חשמל ואז לאחר מכן היא עולה בלהבות בגלל הכוויות. [/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1152884][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"וגם אני השגתי את התג, היה קל עם הפוקימונים שלי" אתה אומר לו והוא מחייך קלות.
"קדימה, בוא קרב, שלוש על שלוש, תוציא את הפוקימון שלך" אתה אומר לו ומסיים לדבר אך הוא כבר שלף פוכדור ריק.
"בוא תפגוש אותו, קניליפ צא!" הוא קורא ואז יוצא שועל ענקי בצבע חום עם עלים בצבע ירוק, "תוציא את הפוקימון שלך." הוא אומר לך בהיכון.
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/tjk2mygzanz5.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/quote]
"אתה צוחק עלי..? שכחת כבר מהפוקימון שתפסנו לפני כמה ימים..?" אני שואל בציניות ומחזיק את הפוכדור של פיירגן ביד.
"צא החוצה פיירגן!" אני אומר די בקול וזורק את הפוכדור, מוציא אותו החוצה.
"תשתמש במבט ואז תקוף אם קרן אש, אם הוא תוקף תשתמש בקשיחות ואז בגחלת" אני אומר לפיירגן ומחכה.
-
[quote=~!~Judas~!~;1152935][COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][I]אני מתכוון מתי שאתה לא מהאייפוד...[/I][/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה בקלסינג!" אתה צועק לכיוונו בעידוד "בחור חזק כמוך לא צריך להתרגש מהתחשמלות! קדימה אנחנו נמשיך להלחם כמו גדולים!" אתה מוסיף והוא מצליח לקום אך בקושי.[/COLOR]
[COLOR=red]"תשתמש בגחלת כדי לגרום למריפ כוויות!" אתה מורה עליו "תשתמש בשריטה לכיוון הכוויות!" אתה מוסיף ואז הוא שולח גחלת ענקית שפוגעת במריפ ומיצרת לו כוויות ואז הוא תוקף בשריטה שמכאיבה למריפ.[/COLOR]
[COLOR=red]"מריפ תתאושש ותשלח כדור חשמל!" קוראת הילדה ואז פתאום מריפ עומד במקום ושולח כדור חשמל ואז לאחר מכן היא עולה בלהבות בגלל הכוויות. [/COLOR][/quote]
אני יודע, אני כל הזמן שאני לא מהאייפוד מצטט רק את שלי..
===
"תזחל לכיוונה מתחת לכדור החשמל!" אורה לו, מדמיין אותו משתופף כאריה המשחר לטרף "תתקוף באגרוף אש!"
-
[quote=~!~Judas~!~;1152884]
[COLOR=blue]"ואו, תודה!" אתה אומר בשמחה 'מעניין מי נמצא בפנים' אתה חושב לעצמך. [/COLOR]
[COLOR=blue]אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים וניגש לשדה סמוך, להתאמן קצת עם אייר לפני הקרב שלו. [/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שאייר יוצא בשמחה מפוכדור שלו אך אתה לא מתרגש ממש והוא מחכה שתפקוד עליו לעשות משהו.[/COLOR][/quote]
"בסדר אייר, בוא ננסה ללמוד מתקפה חדשה. תמריא גבוה באוויר ואז תצלול אל עבר הקרקע, תמקד את האנרגיה שלך במקור ועוף במהירות לעבר המטרה הזאת, ואז תפגע בה בעוצמה" אני אומר לו ובונה מטרה מאולתרת בזירה.
~~~~~~~
אס שמיים...
-
"צא החוצה פיירגן!" אתה אומר די בקול וזורק את הפוכדור, מוציא אותו החוצה והוא גונח החוצה.
"תשתמש במבט ואז תקוף אם קרן אש, אם הוא תוקף תשתמש בקשיחות ואז בגחלת" אתה אומר לפיירגן.
הוא שולח מבט לעבר קניליפ אך הוא מתחמק מהמבט וא פיירגן שולח קרן אש שפוגעת בו אך זה נראה ממש שזה לא השפיע עליו.
קניליפ שולח כדור אנרגיה אך פיירגן מתגונן בהתקשחות ואז הוא שולח גחלת שפוגעת בקניליפ שמחזיר בעלי תער חדים במיוחד.[/COLOR]
"תזחל לכיוונה מתחת לכדור החשמל!" אתה מורה לו, מדמיין אותו משתופף כאריה המשחר לטרף "תתקוף באגרוף אש!" אתה מוסיף.
בקלסינג מנסה לזחול ומצליח!, הוא מתחמק מהכדור החשמל ואז הוא תוקף באגרוף אש שפוגע במריפ ומחסל אותו!
"הקרב האחרון לפני חצי הגמר נגמר, המנצח הוא אייס! החצי הגמר מתחיל ממחר בבוקר בשעה 10:00, תהיה פה!" אתה שומע מהקריין.[/COLOR]
"בסדר אייר, בוא ננסה ללמוד מתקפה חדשה. תמריא גבוה באוויר ואז תצלול אל עבר הקרקע,
תמקד את האנרגיה שלך במקור ועוף במהירות לעבר המטרה הזאת, ואז תפגע בה בעוצמה" אתה אומר לו ובונה מטרה מאולתרת בזירה.
אתה לא מוציא אך אתה רואה כמה קליפות עץ ובונה מהם בית קטן ואז אייר מנסה זאת.
הוא ממריא למעלה ואז הוא צולל וממקד את האנרגיה שלו במקור אך הוא לא מצליח, ואז הוא הורס את המטרה סתם ככה בלי שהוא למד את המתקפה.[/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154018]
[COLOR=blue]"בסדר אייר, בוא ננסה ללמוד מתקפה חדשה. תמריא גבוה באוויר ואז תצלול אל עבר הקרקע, [/COLOR]
[COLOR=blue]תמקד את האנרגיה שלך במקור ועוף במהירות לעבר המטרה הזאת, ואז תפגע בה בעוצמה" אתה אומר לו ובונה מטרה מאולתרת בזירה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה לא מוציא אך אתה רואה כמה קליפות עץ ובונה מהם בית קטן ואז אייר מנסה זאת.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא ממריא למעלה ואז הוא צולל וממקד את האנרגיה שלו במקור אך הוא לא מצליח, ואז הוא הורס את המטרה סתם ככה בלי שהוא למד את המתקפה.[/COLOR][/quote]
"לא קרה כלום, תנסה שוב" אני אומר לו ובונה שוב את המטרה "רק הפעם תנסה להיעלם ולהופיע שוב, תגביר את המהירות שלך" אני אומר לו
-
"לא קרה כלום, תנסה שוב" אתה אומר לו ובונה שוב את המטרה, "רק הפעם תנסה להיעלם ולהופיע שוב, תגביר את המהירות שלך" אתה מוסיף.
הוא עולה לשמיים ומנסה זאת שוב ואז פתאום באמצע הוא נעלם לשנייה ופוגע במטרה, אך זה לא היה אס אווירי טוב. [/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154045][COLOR=blue][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"לא קרה כלום, תנסה שוב" אתה אומר לו ובונה שוב את המטרה, "רק הפעם תנסה להיעלם ולהופיע שוב, תגביר את המהירות שלך" אתה מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא עולה לשמיים ומנסה זאת שוב ואז פתאום באמצע הוא נעלם לשנייה ופוגע במטרה, אך זה לא היה אס אווירי טוב. [/COLOR][/quote]
"זהו, אתה כמעט שם!" אני אומר לו "נסה שוב!" אני פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל מוסיף לפניה איזה מכשול
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1154018]
"תזחל לכיוונה מתחת לכדור החשמל!" אתה מורה לו, מדמיין אותו משתופף כאריה המשחר לטרף "תתקוף באגרוף אש!" אתה מוסיף.
בקלסינג מנסה לזחול ומצליח!, הוא מתחמק מהכדור החשמל ואז הוא תוקף באגרוף אש שפוגע במריפ ומחסל אותו!
"הקרב האחרון לפני חצי הגמר נגמר, המנצח הוא אייס! החצי הגמר מתחיל ממחר בבוקר בשעה 10:00, תהיה פה!" אתה שומע מהקריין.[/COLOR]
[/QUOTE]
'ברור שאני אהיה כאן' אחשוב לעצמי ואחליט ליטוף על ראשו של בקלסינג וארוץ לחדר במרכז הפוקימונים כדי לספר לברדלי
-
אתה מחליט ללטף את ראשו של בקלסינג ואתה עושה זאת והוא נהנה מי זה.
אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו, רץ לחדר במרכז הפוקימונים כדי לספר לברדלי אך אתה נזכר שהוא נרדם ואז אתה מרפא את בקלסינג שלך.
אתה עולה לחדר ורואה שעדיין בקלסינג יושן והשעה 9:45.
מה תעשה? תלך לישון או תעשה משהו במרכז? [/COLOR]
"זהו, אתה כמעט שם!" אתה אומר לו "נסה שוב!" אתה פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל אתה מוסיף לפניה איזה מכשול שזה מלא סלעים.
אייר קצת מתחיל לפחד אך הוא עושה זאת ומצליח להשתמש באס אווירי שמפוצץ את כול האבנים וגם את המטרה, כול הכבוד אייר למד אס אווירי![/COLOR]
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1154252][COLOR="Red"][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B]
אתה מחליט ללטף את ראשו של בקלסינג ואתה עושה זאת והוא נהנה מי זה.
אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו, רץ לחדר במרכז הפוקימונים כדי לספר לברדלי אך אתה נזכר שהוא נרדם ואז אתה מרפא את בקלסינג שלך.
אתה עולה לחדר ורואה שעדיין בקלסינג יושן והשעה 9:45.
מה תעשה? תלך לישון או תעשה משהו במרכז? [/COLOR]
"זהו, אתה כמעט שם!" אתה אומר לו "נסה שוב!" אתה פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל אתה מוסיף לפניה איזה מכשול שזה מלא סלעים.
אייר קצת מתחיל לפחד אך הוא עושה זאת ומצליח להשתמש באס אווירי שמפוצץ את כול האבנים וגם את המטרה, כול הכבוד אייר למד אס אווירי![/COLOR][/QUOTE]
אלך לישון, עבר עליי יום ארוך ואני אצטרך את הכוח לקרב של מחר
-
[quote=~!~Judas~!~;1154252]
[COLOR=blue]"זהו, אתה כמעט שם!" אתה אומר לו "נסה שוב!" אתה פוקד עליו, ובונה את המטרה, אבל אתה מוסיף לפניה איזה מכשול שזה מלא סלעים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אייר קצת מתחיל לפחד אך הוא עושה זאת ומצליח להשתמש באס אווירי שמפוצץ את כול האבנים וגם את המטרה, כול הכבוד אייר למד אס אווירי![/COLOR][/quote]
"כל הכבוד עשית זאת!" אני אומר לו בשמחה. אני משיב אותו לפוכדור שלו, מרפא אותו ובודק מתי מתחיל הקרב הבא שלי.
-
אתה מניח את החפצים בצד והולך למיטה, נשכב אליה ונרדם תוך כמה דקות.
~~~
"דרינג! דרינג!" אתה שומע ואז אתה רואה שברדלי עדיין לא קם, השעה היא 8:30 וכבר יש ארוחת בוקר בחדר.[/COLOR]
"כל הכבוד עשית זאת!" אתה אומר לו בשמחה, משיב אותו לפוכדור שלו, מרפא אותו ובודק מתי מתחיל הקרב הבא שלך.
האחות ג'וי מרפאת לך את אייר והיא אומרת לך שהקרב שלך זה קרב חצי הגמר והוא מתחיל בעוד 10 דקות והקרב גם יהיה בחוץ מאחורי המרכז. [/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1154589][COLOR=red][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red]אתה מניח את החפצים בצד והולך למיטה, נשכב אליה ונרדם תוך כמה דקות.[/COLOR]
[COLOR=red]~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"דרינג! דרינג!" אתה שומע ואז אתה רואה שברדלי עדיין לא קם, השעה היא 8:30 וכבר יש ארוחת בוקר בחדר.[/COLOR][/quote]
אעיר את ברדלי בעדינות ואגיד "מרגיש יותר טוב? בוא לאכול יש ארוחת בוקר"