[QUOTE=buizel שולט;1182120]אני אוהב את הקטע שרואים את הפיקסלים... לא משנה...
אני הולך לישון לילה טוב..[/QUOTE]
איזה קטע? O:
לילה טוב..
Printable View
[QUOTE=buizel שולט;1182120]אני אוהב את הקטע שרואים את הפיקסלים... לא משנה...
אני הולך לישון לילה טוב..[/QUOTE]
איזה קטע? O:
לילה טוב..
מי רוצה לעשות לילה לבן
[quote=יהודי בנשמה;1182123]מי רוצה לעשות לילה לבן[/quote]
אני,
מה עושים?
[QUOTE=Naruto;1182124]אני,
מה עושים?[/QUOTE]
אני מתכון לילה לבן שרק מספאים בנו''ד ><
למי יש כוח לפעילויות גם ככה אני מנהל
[QUOTE=Naruto;1182121]איזה קטע? O:
לילה טוב..[/QUOTE]
אני מתכוון למשחקים הישנים של הגיימבוי אדוונס...כמן Digimon Battle Spirit 2.... כאילו שרואים את הפיקסלים של הדמויות...
[QUOTE=יהודי בנשמה;1182126]אני מתכון לילה לבן שרק מספאים בנו''ד ><
למי יש כוח לפעילויות גם ככה אני מנהל[/QUOTE]
יאללה,
תביא נושא ונספים יחדיו O:
[QUOTE=buizel שולט;1182127]אני מתכוון למשחקים הישנים של הגיימבוי אדוונס...כמן Digimon Battle Spirit 2.... כאילו שרואים את הפיקסלים של הדמויות...[/QUOTE]
עכשיו הבנתי P:
באלי חתימה
החתימה שלי עודכנה, אתם מוזמנים לקרוא ולהחליט מה אתם O:
חחחחח אבל לי בא חתימה..מי יודע לעצב טוב?
לילה טוב
לילה טוב ארוין
[QUOTE=The Little Elbaz;1182138]חחחחח אבל לי בא חתימה..מי יודע לעצב טוב?[/QUOTE]
שים את זה ביינתיים
או שאתה מתכוון לספר לי שאתה אחד מה-3% הנותרים O:
[QUOTE=Naruto;1182131]יאללה,
תביא נושא ונספים יחדיו O:
עכשיו הבנתי P:[/QUOTE]
חזרתי היה לי משהו לעשות
מה אתה חושב על הספיישל בנארוטו?
ומה אתה חושב שיקרה בפרק הבא?
עד היום אני מתכחש לזה
[quote=יהודי בנשמה;1182144]חזרתי היה לי משהו לעשות
מה אתה חושב על הספיישל בנארוטו?
ומה אתה חושב שיקרה בפרק הבא?[/quote]
אני לא רואה את האנימה כי אין כוח (:
[QUOTE=Naruto;1182147]אני לא רואה את האנימה כי אין כוח (:[/QUOTE]
תשבוה יפה
אז אתה קורא את המנגה עם אני זוכר נכון, נכון?
עם כן איך נארוטו פוגש את אימא שלו?
אתה אומר עומר יעצב לי חתימה?
[quote=יהודי בנשמה;1182151]תשבוה יפה
אז אתה קורא את המנגה עם אני זוכר נכון, נכון?
עם כן איך נארוטו פוגש את אימא שלו?[/quote]
כן, קורא..
זה ספויילרים, אתה בטוח שאתה רוצה?
שקד מעליך..
[QUOTE=The Little Elbaz;1182152]אתה אומר עומר יעצב לי חתימה?[/QUOTE]
אם תבקש בסגנון שהוא מעצב בו בדרך כלל ועם בנות אז נראה לי שהוא יסכים O:
[QUOTE=Naruto;1182153]כן, קורא..
זה ספויילרים, אתה בטוח שאתה רוצה?[/QUOTE]
כן אני כבר יודע שהיא משבט האוזומקי של כפר הענן ושהיא הייתה צריך לקבל את השועל מה עוד יהיה בבקשה תגלה לי זה מסקרן אותי
זה בדיוק הסגנון שרציתי..o:
אתה עדין כאן שקד?
מנצ'מע איתי?
הכל טוב אביב איך אתה?
חבל שירדת מניהול
[quote=יהודי בנשמה;1182158]כן אני כבר יודע שהיא משבט האוזומקי של כפר הענן ושהיא הייתה צריך לקבל את השועל מה עוד יהיה בבקשה תגלה לי זה מסקרן אותי[/quote]
הוא עורך אימונים עם קילר בי לשליטה על הקיובי, בשלב מסוים הוא נדרש לתקוף אותו ולשאוב את הצאקרה שלו אל עצמו בזהירות כדי שהוא לא ישתלא עליו. הוא לא הצליח כל כך טוב או משהו כזה אז הצ'אקרה של אמא שלו, שאותה מאדרה חתם בתוכו כשהוא חתם את השועל, הופיע בצורה של קיזונה (אני חושב ככה קוראים לאמא שלו). היא עשתה איזה משהו כדי לתפוס את הקיובי לרצפה שם ואז הם התחילו לדבר. היא סיפרה לו על מינאטו כשהם היו ילדים ואיך הם נפגשו וכו' ואז על היום שהוא נולד. כשהוא נולד היו צריכים לעשות את זה בבידוד ועם מומחי חותמים כדי שהחותם של קיזונה לא ישבר בלידה ויאפשר לקיובי לצאת לחופשי. מאדרה היה שם וידע שהלידה זה הרגע היחיד בחיים של אישה מארחת שבו הוא יוכל לשחרר את הקיובי, הוא פרץ לשם, איים להרוג את נארוטו ובזמן שמינאטו הציל אותו הוא חטף את קיזונה למקום אחר. הוא הוציא ממנה את הקיובי (היא שרדה, משהו שהם אומרים שמיוחד לאוזומאקי, כוח סבל או משהו כזה), עם השארינגן הוא התחיל לשלוט עליו והגיע לכפר, כשמינאטו הגיע הוא שיגר את עצמו יחד עם הקיובי על מחוץ לכפר ואל אשתו, שם הוא החליט לחתום את הקיובי בנארוטו, הוא נתן לקיובי לתקוע את האצבע שלו (אצבע ענקית) בתוך הגוף שלו וגם קיזונה עשתה את זה. מינאטו חתם את הקיובי בנארוטו התינוק יחד עם צ'אקרה שלו ושל קיזונה, הצ'אקרה שלו כמו שכבר ראית הייתה עם מנגנון למתי שהוא יהיה בשמונה זנבות וכמעט תשע והצ'אקרה של אמא שלו זה למתי שהוא ינסה לשלוט בקיובי. אחרי הסיפור הוא הביס את הקיובי ושאב את האנרגיה שלו, המצב צ'אקרה החדש שלו נוצר ברגע הזה.
זה פחות או יותר מה שקרה, אני לא זוכר הרבה יותר מזה O:
אצלי סבבה..לא חבל בכלל,תאמין לי
אתה יודע שהייתי המשגיח הכי ותיק מבין השאר אחרי Stm?
[QUOTE=Naruto;1182164]הוא עורך אימונים עם קילר בי לשליטה על הקיובי, בשלב מסוים הוא נדרש לתקוף אותו ולשאוב את הצאקרה שלו אל עצמו בזהירות כדי שהוא לא ישתלא עליו. הוא לא הצליח כל כך טוב או משהו כזה אז הצ'אקרה של אמא שלו, שאותה מאדרה חתם בתוכו כשהוא חתם את השועל, הופיע בצורה של קיזונה (אני חושב ככה קוראים לאמא שלו). היא עשתה איזה משהו כדי לתפוס את הקיובי לרצפה שם ואז הם התחילו לדבר. היא סיפרה לו על מינאטו כשהם היו ילדים ואיך הם נפגשו וכו' ואז על היום שהוא נולד. כשהוא נולד היו צריכים לעשות את זה בבידוד ועם מומחי חותמים כדי שהחותם של קיזונה לא ישבר בלידה ויאפשר לקיובי לצאת לחופשי. מאדרה היה שם וידע שהלידה זה הרגע היחיד בחיים של אישה מארחת שבו הוא יוכל לשחרר את הקיובי, הוא פרץ לשם, איים להרוג את נארוטו ובזמן שמינאטו הציל אותו הוא חטף את קיזונה למקום אחר. הוא הוציא ממנה את הקיובי (היא שרדה, משהו שהם אומרים שמיוחד לאוזומאקי, כוח סבל או משהו כזה), עם השארינגן הוא התחיל לשלוט עליו והגיע לכפר, כשמינאטו הגיע הוא שיגר את עצמו יחד עם הקיובי על מחוץ לכפר ואל אשתו, שם הוא החליט לחתום את הקיובי בנארוטו, הוא נתן לקיובי לתקוע את האצבע שלו (אצבע ענקית) בתוך הגוף שלו וגם קיזונה עשתה את זה. מינאטו חתם את הקיובי בנארוטו התינוק יחד עם צ'אקרה שלו ושל קיזונה, הצ'אקרה שלו כמו שכבר ראית הייתה עם מנגנון למתי שהוא יהיה בשמונה זנבות וכמעט תשע והצ'אקרה של אמא שלו זה למתי שהוא ינסה לשלוט בקיובי. אחרי הסיפור הוא הביס את הקיובי ושאב את האנרגיה שלו, המצב צ'אקרה החדש שלו נוצר ברגע הזה.
זה פחות או יותר מה שקרה, אני לא זוכר הרבה יותר מזה O:[/QUOTE]
איזה כיף אני מת כבר לראות את זה
עוד שאלה מי אתה חושב שינצח נארוטו או מאדרה?
[quote=יהודי בנשמה;1182168]איזה כיף אני מת כבר לראות את זה
עוד שאלה מי אתה חושב שינצח נארוטו או מאדרה?[/quote]
אני חושב שדי צמוד, נארוטו עם הכוחות של הקיובי עכשיו והוא סופר חזק אבל מצד שני מאדרה גם חזק, יש לו את היכולת זמן חלל הזאת עם השארינגאן ו..
[spoiler]הוא לקח עין אחת של נאגאטו, זאת אומרת שעכשיו יש לו עין אחת של שארינגאן ועין אחת של ראיניגאן, ועם עין הראיניגאן שלו הוא שולט עכשיו 6 הגופות של הג'יצוריקים שהוא לקח מהם את הביג'ו כבר, כמו שאתה מבין זה לא כולל את נארוטו, גאארה, וקילר בי..[/spoiler]
[QUOTE=Naruto;1182169]אני חושב שדי צמוד, נארוטו עם הכוחות של הקיובי עכשיו והוא סופר חזק אבל מצד שני מאדרה גם חזק, יש לו את היכולת זמן חלל הזאת עם השארינגאן ו..
[spoiler]הוא לקח עין אחת של נאגאטו, זאת אומרת שעכשיו יש לו עין אחת של שארינגאן ועין אחת של ראיניגאן, ועם עין הראיניגאן שלו הוא שולט עכשיו 6 הגופות של הג'יצוריקים שהוא לקח מהם את הביג'ו כבר, כמו שאתה מבין זה לא כולל את נארוטו, גאארה, וקילר בי..[/spoiler][/QUOTE]
זה ברור הם חיים
אני כבר מחכה לסרט ה5 אתה מחכה עליו ?
אביב אתה היית המשגיח הכי ותיק אחרי Stm?
מוזר...
[quote=יהודי בנשמה;1182172]זה ברור הם חיים
אני כבר מחכה לסרט ה5 אתה מחכה עליו ?[/quote]
כע P:
והוא יצא כבר חח
עוד חצי שנה ייצא לרשת P:
[QUOTE=Naruto;1182175]כע P:
והוא יצא כבר חח
עוד חצי שנה ייצא לרשת P:[/QUOTE]
למה הוא יצא עוד שנה ללרשת והיפנים עשו פרסומות סמויות בפרק 222 על הסרט סמו פוסטרים שלו על הקיר
[quote=יהודי בנשמה;1182178]למה הוא יצא עוד שנה ללרשת והיפנים עשו פרסומות סמויות בפרק 222 על הסרט סמו פוסטרים שלו על הקיר[/quote]
חצי שנה, בגלל שהגרסת Dvd יוצאת חצי שנה בערך אחרי ההקרנה ביפן ואז מעלים את זה לרשת ומתרגמים..
ועשו את זה גם על הסרט הרביעי חחח
[QUOTE=Naruto;1182180]חצי שנה, בגלל שהגרסת Dvd יוצאת חצי שנה בערך אחרי ההקרנה ביפן ואז מעלים את זה לרשת ומתרגמים..
ועשו את זה גם על הסרט הרביעי חחח[/QUOTE]
הסרט הרביעי יצא לרשת רק לפני חודשיים והוא יצא באוגוסט 10 חודשים אחרי
[quote=יהודי בנשמה;1182183]הסרט הרביעי יצא לרשת רק לפני חודשיים והוא יצא באוגוסט 10 חודשים אחרי[/quote]
חצי שנה עד עשרה חודשים, מרוצה? P:
[QUOTE=Naruto;1182184]חצי שנה עד עשרה חודשים, מרוצה? P:[/QUOTE]
כןD: ניצחתי וניצחתי ><
אתה יודע אולי עם יש סיכוי שידובבו את נארוטו שיפודן לעברית?
זזתי למיטה (:
לילה טוב כולם D;
[quote=יהודי בנשמה;1182186]כןd: ניצחתי וניצחתי ><
אתה יודע אולי עם יש סיכוי שידובבו את נארוטו שיפודן לעברית?[/quote]
אני לא אראה את זה,
הגרסה האנגלית גרועה, אז בעברית זה בטח יהיה עוד יותר איכסה..
ותמיד עושים טעויות עם הבחירת מדובבים, זה משגע ת'שכל כמה שהם גרועים..
[QUOTE=Naruto;1182190]אני לא אראה את זה,
הגרסה האנגלית גרועה, אז בעברית זה בטח יהיה עוד יותר איכסה..
ותמיד עושים טעויות עם הבחירת מדובבים, זה משגע ת'שכל כמה שהם גרועים..[/QUOTE]
אני חשבתי עד שראיתי את המקורי שהדיבוב בסדר אבל עכשיו אני באמת חושב שזה גרוע