[QUOTE]
SnoopyDisco
אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".[/QUOTE]
"אני עמית וזו הלנה." אומר למפלצת ואצביע עליי ועל הלנה.
Printable View
[QUOTE]
SnoopyDisco
אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".[/QUOTE]
"אני עמית וזו הלנה." אומר למפלצת ואצביע עליי ועל הלנה.
[QUOTE=Primo;1196061][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"כשפות אש הוא תחום מסוכן מאוד,אתה הוכחת הרבה פעמים שאתה מכשף חכם,אמיץ וטוב לב,סייר בעיר,יש פה חבורת ציידי להבה שלוכדים את כוחות האש,אף אחד לא יודע איפה הם או מתי הם יכו,אם תמצא אותם חסל אותם והכוחות שהם לקחו יוחזרו לבעליהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מכה בגובלין בחרב חשמל,אתה רואה שהוא נעלם והוא מפיל יהלום צהוב,הלנה מרימה אותו ואומרת לך:"היהלום האבוד של אלקטייפון,שליט הרוח וברק הראשון,אחרי שהיהלום נלקח ממנו הוא התפצל לשני אחים,אח ואחות,טייפון אח הרוח ואלקטרה אחות הברק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]החוקרת מתעלמת מלחיצת היד ואומרת:"אי אפשר לביית אותם בגלל שאחד הוא החולם,אחד הוא המתכנן ואחד הוא המבקר,המבקר ימות בעוד כמה ימים בטח,החולם ישן עכשיו והמתכנן,מתכנן לאן ללכת,אי אפשר לביית אותם בגלל שהם לא נלחמים או מוכנים לציות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]האח אומר לך:"אתה יכול לאסוף את החלקים אבל ככה או ככה בתום מאה השנים האחרונות החלקים יאספו מחדש ויהפכו להיות ציפור יהלום פראית שאי אפשר להרוס או לאלף".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מעניין מאוד" אומר. "מאיפה את יודעת את כל זה?" אשאל בהתענינות.
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר לגראסיוס:"כן ועכשיו ממשיכים" אתה שולף קלף ואתה רואה שיוצא לך הידרה,אתה משתמש במפלצת ומשלב אותה יחד עם תחיית הצמחים ויוצר שוב את ההידרה הטבעית,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה לטובתו והוא מתחיל להתמזג עם ההידרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שואל את חוקרת החיות:"מאיפה את יודעת את כול זה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]והיא עונה לך:"אני חוקרת אותם הרבה מאוד זמן,כול פעם אני עוקבת אחרי רונספור אחר,ניסיתי לאלף חמישה עשר רונספורים שונים כול פעם חטפתי נשיכה ארסית,מזל שאני מחוסנת".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=gray][FONT=Arial]*ציפור היהלום היא לא שליטת השמיים,שליטת השמיים היא בן אדם [/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה צועק לצייד:"תעזוב אותה!" אתה רואה שהצייד מסתכל עליך,ומרים את השוט שלו ופוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בכלל ליד אגם מצופה קרח,אתה רואה דמות מתקרבת אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196734][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר לגראסיוס:"כן ועכשיו ממשיכים" אתה שולף קלף ואתה רואה שיוצא לך הידרה,אתה משתמש במפלצת ומשלב אותה יחד עם תחיית הצמחים ויוצר שוב את ההידרה הטבעית,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה לטובתו והוא מתחיל להתמזג עם ההידרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שואל את חוקרת החיות:"מאיפה את יודעת את כול זה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]והיא עונה לך:"אני חוקרת אותם הרבה מאוד זמן,כול פעם אני עוקבת אחרי רונספור אחר,ניסיתי לאלף חמישה עשר רונספורים שונים כול פעם חטפתי נשיכה ארסית,מזל שאני מחוסנת".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=gray][FONT=Arial]*ציפור היהלום היא לא שליטת השמיים,שליטת השמיים היא בן אדם [/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה צועק לצייד:"תעזוב אותה!" אתה רואה שהצייד מסתכל עליך,ומרים את השוט שלו ופוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בכלל ליד אגם מצופה קרח,אתה רואה דמות מתקרבת אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני זוחל אחורה באיטיות על מרפקי כשמבטי מופנה לדמות ואני שואל "מי אתה?"
[QUOTE]SnoopyDisco
אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".[/QUOTE]
אתה יודע שהשם של היצור דומה למילה "תודה" בספרדית(גראסיאס)?
-----------------------------------------------------------------------------------
"אתה נותן לנו לעבור?" אשאל את גראסיוס.
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]*לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Grass[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]] ויוס [לא יודע מה זה אומר].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב בזחילה לדמות ואומר לה:"מי אתה?" הדמות אומרת לך:"אני הוא מאסטר הרוח של ממלכת השמיים ושומר השער לממלכת השמיים הקדומה,אני טייפון",טייפון עוזר לך לקום ואומר לך:"אתה מכשף רוח,אני אוהב מכשפי רוח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE]SnoopyDisco
*לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [Grass] ויוס [לא יודע מה זה אומר].
אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".[/QUOTE]
"אנחנו צריכים ללכת לממלכת החשמל לא?" אשאל את הלנה בלחש.
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה לוחש להלנה:"אנחנו צריכים ללכת לממלכת השמיים,הממלכה הזו שייכת גם לתחום החשמל וגם לתחום הרוח,שולטים בו ביחד האחים התאומים,טייפון ואלקטרה,פעם הם היו אחד אלקטייפון,שליט החשמל-רוח החזק ביותר,בהתחלה היה רק שליט אחד לכול המחוז,מאגיוס,אבל הוא נעלם ואז הופיעו שבעת האחים,גראסיוס,מגמיוס,אקווס,דמיון,נובה,האוס ואלקטייפון שהתפצל לשניים,אלקטרה וטייפון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196752][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה לוחש להלנה:"אנחנו צריכים ללכת לממלכת השמיים,הממלכה הזו שייכת גם לתחום החשמל וגם לתחום הרוח,שולטים בו ביחד האחים התאומים,טייפון ואלקטרה,פעם הם היו אחד אלקטייפון,שליט החשמל-רוח החזק ביותר,בהתחלה היה רק שליט אחד לכול המחוז,מאגיוס,אבל הוא נעלם ואז הופיעו שבעת האחים,גראסיוס,מגמיוס,אקווס,דמיון,נובה,האוס ואלקטייפון שהתפצל לשניים,אלקטרה וטייפון".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"סבבה." אומר להלנה ולאחר מכן אגיד לגראסיוס:"אנחנו צריכים לעבור לממלכת הטבע." ואתכונן לקרב נגד גראסיוס.
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר לגראסיוס:"אנחנו רוצים להגיע לממלכת הטבע" הלנה אומרת לך:"לפי דעתי יהיה לנו קשה להגיע לשם בגלל שאנחנו מכשפי חשמל אבל אני איתך עד הסוף!" אתה והיא שולפים קלף ולשניכם יוצא חרב חשמלית,אתה רואה שידו השמאלית של גראסיוס משתנה לחרב עושיה צמחים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196761][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר לגראסיוס:"אנחנו רוצים להגיע לממלכת הטבע" הלנה אומרת לך:"לפי דעתי יהיה לנו קשה להגיע לשם בגלל שאנחנו מכשפי חשמל אבל אני איתך עד הסוף!" אתה והיא שולפים קלף ולשניכם יוצא חרב חשמלית,אתה רואה שידו השמאלית של גראסיוס משתנה לחרב עושיה צמחים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה, בואי נזוז!" אומר להלנה ואחתוך את ידו של גראסיוס עם החרב שלי ולאחר מכן אדקור אותו בראש.אחר כך אוציא את קלף כדור החשמל שלי ואתקוף איתו את גראסיוס.
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מניף את חרבך לשמיים ומנחית אותה על יד החרב של גראסיוס,אך הוא מצליח להדוף את מתקפת החרב שלך בעזרת החרב שלו,אתה מגיע להתקיף את הראש אך הוא מצליח להתחמק,אתה שולף קלף ורואה שזה כדור חשמל אתה פוגע בגראסיוס אך הוא מצליח לשרוד אחרי ההתקפה הזו,אתה רואה שהלנה נעלמה משדה הקרב אתה רואה שגראסיוס מצליח להתמזג עם אחד העצים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196765][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מניף את חרבך לשמיים ומנחית אותה על יד החרב של גראסיוס,אך הוא מצליח להדוף את מתקפת החרב שלך בעזרת החרב שלו,אתה מגיע להתקיף את הראש אך הוא מצליח להתחמק,אתה שולף קלף ורואה שזה כדור חשמל אתה פוגע בגראסיוס אך הוא מצליח לשרוד אחרי ההתקפה הזו,אתה רואה שהלנה נעלמה משדה הקרב אתה רואה שגראסיוס מצליח להתמזג עם אחד העצים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הלנה?איפה את!" אצעק אל הלנה כדי לבדוק איפה היא ולאחר מכן אשלוף את קלף השליטה במזג האוויר כדי לשרוף את העץ שגראסיוס התמזג איתו בעזרת ברק גדול ואתקוף את גראסיוס עם החרב שלי.
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*לא דיברנו על זה שאתה לא בוחר את הקלף שאתה שולף?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה צועק:"הלנה?איפה את!" אתה לא שומע שום תשובה,אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה כדור חשמלי,אתה זורק אותו על החרב ובעזרתה אתה מעיף את הכדור על העץ שאיתו גראסיוס התמזג,אתה רואה שגראסיוס מתחמק ומצליח להתמזג עם עץ אחר אך אתה לא יודע איזה עץ זה,אתה רואה פתאום שגראסיוס נופל מתוך העץ ואתה רואה שבגופו יש חתך בבטן,אתה רואה שקופצת מאחד העצים הלנה,היא זורקת את חרבה אליך,אתה תופס את החרב וכעת יש לך שתי חרבות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196785][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*לא דיברנו על זה שאתה לא בוחר את הקלף שאתה שולף?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה צועק:"הלנה?איפה את!" אתה לא שומע שום תשובה,אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה כדור חשמלי,אתה זורק אותו על החרב ובעזרתה אתה מעיף את הכדור על העץ שאיתו גראסיוס התמזג,אתה רואה שגראסיוס מתחמק ומצליח להתמזג עם עץ אחר אך אתה לא יודע איזה עץ זה,אתה רואה פתאום שגראסיוס נופל מתוך העץ ואתה רואה שבגופו יש חתך בבטן,אתה רואה שקופצת מאחד העצים הלנה,היא זורקת את חרבה אליך,אתה תופס את החרב וכעת יש לך שתי חרבות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה!" אומר להלנה ואדקור את גראסיוס בחתך שלו בבטן עם שתי החרבות שלי.
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר להלנה:"תודה" אתה משתמש בשתי החרבות שלך בשביל לפצוע את גראסיוס אך הוא משתמש בחרבו בשביל להדוף חרב אחת,את החרב השנייה הוא לא מצליח להדוף והוא נפגע בבטנו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גראסיוס משתמש בכישוף "תחיית הצמחים" ומרפא את עצמו,אתה רואה שהוא משתמש ב"כבלי טבע" בשביל ללכוד אותך ואת הלנה,החרבות שלך נופלות,ואתה לא מצליח להגיע עליהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196790][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר להלנה:"תודה" אתה משתמש בשתי החרבות שלך בשביל לפצוע את גראסיוס אך הוא משתמש בחרבו בשביל להדוף חרב אחת,את החרב השנייה הוא לא מצליח להדוף והוא נפגע בבטנו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גראסיוס משתמש בכישוף "תחיית הצמחים" ומרפא את עצמו,אתה רואה שהוא משתמש ב"כבלי טבע" בשביל ללכוד אותך ואת הלנה,החרבות שלך נופלות,ואתה לא מצליח להגיע עליהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אולי זה יעזור.." אומר לעצמי ואשלוף קלף בתקווה שזה שליטה במזג האוויר, כך אוכל לקחת את החרבות שלי אליי,להשתחרר ולתקוף.
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*שיניתי את זה לשליטה בברקים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד בקושי,אתה רואה שזה כלא חשמלי,אתה משתמש בו על גראסיוס ובגלל זה כבלי הטבע שלו נעלמים,אתה מרים חרב אחת ואת החרב השנייה הלנה מרימה,היא אומרת לך:"ביחד" שניכם קופצים ופוגעים לגראסיוס בראש,אתה רואה שגראסיוס מובס,הוא אומר לך:"אתם יכולים לעבור" הוא פותח שער באחד העצים,הלנה אומרת לך:"תעבור קודם אתה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196797][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*שיניתי את זה לשליטה בברקים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד בקושי,אתה רואה שזה כלא חשמלי,אתה משתמש בו על גראסיוס ובגלל זה כבלי הטבע שלו נעלמים,אתה מרים חרב אחת ואת החרב השנייה הלנה מרימה,היא אומרת לך:"ביחד" שניכם קופצים ופוגעים לגראסיוס בראש,אתה רואה שגראסיוס מובס,הוא אומר לך:"אתם יכולים לעבור" הוא פותח שער באחד העצים,הלנה אומרת לך:"תעבור קודם אתה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אבל נשים קודם.." אומר להלנה בציניות ואעבור דרך השער.
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר להלנה:"נשים קודם" הלנה מגלגלת עיניים ונכנסת לשער לפניך,אתה נכנס מיד אחריה,אתה רואה ממלכה שכולה עושיה טבע,אתה רואה את הלנה מסתכלת מסביבה מוקסמת,אתה רואה מכשף טבע צעיר,בערך בגילך אולי מבוגר ממך בשנה,הוא אומר לך:"הבסתם את גראסיוס אני מבין".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196824][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר להלנה:"נשים קודם" הלנה מגלגלת עיניים ונכנסת לשער לפניך,אתה נכנס מיד אחריה,אתה רואה ממלכה שכולה עושיה טבע,אתה רואה את הלנה מסתכלת מסביבה מוקסמת,אתה רואה מכשף טבע צעיר,בערך בגילך אולי מבוגר ממך בשנה,הוא אומר לך:"הבסתם את גראסיוס אני מבין".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן,הבסנו אותו." אומר למכשף "אני עמית וזו הלנה.אנחנו מכשפי חשמל."
[QUOTE=Primo;1196734][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא הפעם גראסיוס!" אני אומר בחיוך ופוקד על ההירה להשתמש בנשיכה ואז שולף עוד קלף.
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר לגראסיוס:"לא הפעם" אתה פוקד על ההידרה להתקיף בעזרת נשיכה ושולף קלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]כשההידרה מתכוננת למתקפת הנשיכה,גראסיוס קופץ על ההידרה ומצליח להתמזג איתה,אתה שולף קלף ורואה שזה קיסוס רעיל,אתה רואה שההידרה מצליחה להצמיח סימנים אדומים ומתחילה לצרוח מכאב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר למכשף העשב:"כן הבסנו אותו,אני עמית וזו הלנה" מכשף החשמל אומר לך:"אני הוא נרווס,נעים מאוד עמית והלנה,איך העולם שבחוץ,לא ראיתי את חוץ ממלכת הכאוס של העשב מאז שעברתי לפה בגיל חמש".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1197016][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה אומר לגראסיוס:"לא הפעם" אתה פוקד על ההידרה להתקיף בעזרת נשיכה ושולף קלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]כשההידרה מתכוננת למתקפת הנשיכה,גראסיוס קופץ על ההידרה ומצליח להתמזג איתה,אתה שולף קלף ורואה שזה קיסוס רעיל,אתה רואה שההידרה מצליחה להצמיח סימנים אדומים ומתחילה לצרוח מכאב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,זה עובד פחות או יותר..." אני חושב עצמי בחיוך עקום,ואז שולף עוד שני קלפים אחד אחרי השני ומתפלל לכל אל שאני מכיר שזה יהיה קלף טוב.
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים,ואתה רואה שאחד זה כבלי טבע ותחיית הצמחים,אתה לא מצליח ליצור שילוב,אתה משתמש בכבלי צמחים בשביל ללכוד את ההידרה,גראסיוס מנצל את המצב בשביל להיפרד מההידרה ולהשתלב עם הכבלים,הכבלים שהם בעצם גראסיוס לוכדים אותך,אחרי זה אתה נופל וגראסיוס יוצא משמה [אתה עדיין לכוד].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1196744][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]*לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Grass[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]] ויוס [לא יודע מה זה אומר].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב בזחילה לדמות ואומר לה:"מי אתה?" הדמות אומרת לך:"אני הוא מאסטר הרוח של ממלכת השמיים ושומר השער לממלכת השמיים הקדומה,אני טייפון",טייפון עוזר לך לקום ואומר לך:"אתה מכשף רוח,אני אוהב מכשפי רוח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה "אני אומר ומתרומם"ואני אוהב שליטי רוח"אני אומר בחיוך"אז מה אתה עושה בחיים?"אני שואל ומבין שזה לא כל כך במקום
[QUOTE]SnoopyDisco
אתה אומר למכשף העשב:"כן הבסנו אותו,אני עמית וזו הלנה" מכשף החשמל אומר לך:"אני הוא נרווס,נעים מאוד עמית והלנה,איך העולם שבחוץ,לא ראיתי את חוץ ממלכת הכאוס של העשב מאז שעברתי לפה בגיל חמש".[/QUOTE]
"הוא יפה.אבל למה לא יכולת לצאת?יש פה שער.." אומר לנרווס ואצביע על הכיוון שממנו נכנסנו.
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"כשפות אש הוא תחום מסוכן מאוד,אתה הוכחת הרבה פעמים שאתה מכשף חכם,אמיץ וטוב לב,סייר בעיר,יש פה חבורת ציידי להבה שלוכדים את כוחות האש,אף אחד לא יודע איפה הם או מתי הם יכו,אם תמצא אותם חסל אותם והכוחות שהם לקחו יוחזרו לבעליהם".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקיי.." אמלמל בהיסוס "ביי ג'ון וג'נט, נתראה. \" אפרד מהם לשלום ואלך לדרכי ליער המכושף.
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה צועק לצייד:"תעזוב אותה!" אתה רואה שהצייד מסתכל עליך,ומרים את השוט שלו ופוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בכלל ליד אגם מצופה קרח,אתה רואה דמות מתקרבת אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
באמת מזל" אומר ואצחק. "תקשיבי,אני יוצא למסע וחשבתי אולי תצטרפי אלי,נוכל להיות חברים טובים"
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר לפורטל שיעביר אותך בחזרה ליער המכושף אתה שומע את ג'ון צועק:"חכה!" אתה מסתובב הוא בה לקראתך והוא אומר לך:"למה אתה בורח?ציידי הכוחות נמצאים בממלכות הכאוס לא במחוז הקסם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]נרווס אומר לך:"פשוט לא התחשק לי,האמת,שפחדתי,פחדתי שאני לא אוכל לחזור,פחדתי שמשהו יקרה לי בזמן שאני אהיה בחוץ או להפך שמשהו יקרה למשפחה שלי בזמן שאני לא פה,פחדתי שגם אני לא אצליח לעמוד מול גראסיוס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]חוקרת החיות אומרת לך:"מצטערת אבל אני לא מחפשת שותפים למסע שלי,אתה בטח רוצה לחסל את מכשף האופל,אני לא,זאת אומרת אני גם רוצה שהוא ימות אבל אני מעדיפה לחקור מפלצות מאשר לסכן את החיים שלי,תודה על ההצעה אבל לא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]טייפון צוחק ואומר לך:"אני שופט מכשפים,מנסה לעצור מכשפי אופל מלהשתלט על העולם,אתה יודע שיגרה" הוא מתחיל לצחוק קצת,אתה מבין שלמרות שהוא שליט של ממלכה והוא צריך לעמוד מול כוחות אופל חזקים הוא דווקא טיפוס די נחמד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1198201][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר לפורטל שיעביר אותך בחזרה ליער המכושף אתה שומע את ג'ון צועק:"חכה!" אתה מסתובב הוא בה לקראתך והוא אומר לך:"למה אתה בורח?ציידי הכוחות נמצאים בממלכות הכאוס לא במחוז הקסם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]נרווס אומר לך:"פשוט לא התחשק לי,האמת,שפחדתי,פחדתי שאני לא אוכל לחזור,פחדתי שמשהו יקרה לי בזמן שאני אהיה בחוץ או להפך שמשהו יקרה למשפחה שלי בזמן שאני לא פה,פחדתי שגם אני לא אצליח לעמוד מול גראסיוס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]חוקרת החיות אומרת לך:"מצטערת אבל אני לא מחפשת שותפים למסע שלי,אתה בטח רוצה לחסל את מכשף האופל,אני לא,זאת אומרת אני גם רוצה שהוא ימות אבל אני מעדיפה לחקור מפלצות מאשר לסכן את החיים שלי,תודה על ההצעה אבל לא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]טייפון צוחק ואומר לך:"אני שופט מכשפים,מנסה לעצור מכשפי אופל מלהשתלט על העולם,אתה יודע שיגרה" הוא מתחיל לצחוק קצת,אתה מבין שלמרות שהוא שליט של ממלכה והוא צריך לעמוד מול כוחות אופל חזקים הוא דווקא טיפוס די נחמד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אז מה בתור השליט אתה בטח מאוד חזק עם הכשפי אויר יש מצב שתוכל ללמד אותי כמה?"אני אשאל אותו
[/U][/B][FONT=Arial]אתה חוזר לפורטל שיעביר אותך בחזרה ליער המכושף אתה שומע את ג'ון צועק:"חכה!" אתה מסתובב הוא בה לקראתך והוא אומר לך:"למה אתה בורח?ציידי הכוחות נמצאים בממלכות הכאוס לא במחוז הקסם".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אה, לא ידעתי..." אתנצל בפניו בביישנות. "אם כן, אני אלך לשם.." אמלמל ואגש שוב לפורטל הקוסמים ואעביר את עצמי למקום בו ציידי הכוחות נמצאים.
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*הפורטל מביא אותך להר הגעש ולממלכת הלהבות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את לוכדי הכוחות,אתה רואה חמישה אנשים בעלי גלימות לבנות אך הם אינם מכשפי קרח או מים,הם אומרים לך:"אתה מחפש אש נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]טייפון אומר לך:"אני מצטער,אני לא אוכל לאמן אותך,אך אני יודע איפה תוכל להתאמן או אצל מי,אבל קודם תצטרך להביס אותי,בשביל שתוכל להגיע לממלכת הרוחות האגדית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/U][/B][FONT=Arial]*הפורטל מביא אותך להר הגעש ולממלכת הלהבות.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את לוכדי הכוחות,אתה רואה חמישה אנשים בעלי גלימות לבנות אך הם אינם מכשפי קרח או מים,הם אומרים לך:"אתה מחפש אש נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן..." אשקר להם. "אוכל להצטרף אליכם? שמעתי עליכם הרבה, איזה רמה כולכם אגב..?" אשאל בהסוואה שאני אחד משלהם.
[QUOTE=Primo;1198219][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*הפורטל מביא אותך להר הגעש ולממלכת הלהבות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את לוכדי הכוחות,אתה רואה חמישה אנשים בעלי גלימות לבנות אך הם אינם מכשפי קרח או מים,הם אומרים לך:"אתה מחפש אש נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]טייפון אומר לך:"אני מצטער,אני לא אוכל לאמן אותך,אך אני יודע איפה תוכל להתאמן או אצל מי,אבל קודם תצטרך להביס אותי,בשביל שתוכל להגיע לממלכת הרוחות האגדית".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי נשמע מענין ומאתגר כאחד אני אוהב את זה(באנגלית יותר טוב I LIKE IT)טוב בוא נראה מה אני יכול ללתת לך"אני אומר ושולף קלף קסם ומתכונן להשתמש בו
[QUOTE]SnoopyDisco
נרווס אומר לך:"פשוט לא התחשק לי,האמת,שפחדתי,פחדתי שאני לא אוכל לחזור,פחדתי שמשהו יקרה לי בזמן שאני אהיה בחוץ או להפך שמשהו יקרה למשפחה שלי בזמן שאני לא פה,פחדתי שגם אני לא אצליח לעמוד מול גראסיוס".[/QUOTE]
"אם מכשף חשמל מתחיל כמוני הצליח לעמוד נגדו, אני בטוח שגם אתה תצליח" אומר לנרווס.
[QUOTE=Primo;1198201][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]טייפון צוחק ואומר לך:"אני שופט מכשפים,מנסה לעצור מכשפי אופל מלהשתלט על העולם,אתה יודע שיגרה" הוא מתחיל לצחוק קצת,אתה מבין שלמרות שהוא שליט של ממלכה והוא צריך לעמוד מול כוחות אופל חזקים הוא דווקא טיפוס די נחמד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"חבל" אומר ואמשיך בדרכי תוך כדי שאחפש מפלצות לתפוס. אני אנסה להסתתר בכל פעם שאראה מישהו חשוד.
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*התבלבלתי רציתי לכתוב "מכשף" אבל יצא לי "מחפש" אז אני אזרום עם מה שכתבת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]חמשת הקוסמים שואלים אותך פה אחד:"שמעת עלינו,אז מה אתה יכול לספר לנו על המטרה שלנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]נרווס אומר לך:"זה לא כזה פשוט,אני מכשף טבע,גראסיוס יכול לשלוט בכול דבר שאני אשלח עליו,חיות,קסמים,אילו רק הייתי מכשף חצוי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש מפלצות ללכוד,אתה רואה שאתה כבר עובר את שטח היער המכושף ואתה מגיע לאזור האגם הקפוא 'יופי,סביבת מים,בדיוק מה שאני צריך' אתה חושב לעצמך בשמחה,אתה רואה שהמים הקפואים יוצאת דמות עשויה חצי מים חצי קרח,הדמות אומרת לך:"אני היא אקווס,שומרת מימד האגם הקפוא ומגינה של השער לאטלנטיס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ורואה שזה סילון רוחות,אתה רואה שטייפון משתמש בלחש זירה 'מימד רוחות' ומחליט להתמזג איתו,אתה רואה את טייפון רק יותר גדול,חזק ומפחיד אתה רואה שהוא הודף את הסילון שלך כמו כלום,אתה רואה שהוא מתחיל להתקדם לעברך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/U][/B][FONT=Arial]*התבלבלתי רציתי לכתוב "מכשף" אבל יצא לי "מחפש" אז אני אזרום עם מה שכתבת.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]חמשת הקוסמים שואלים אותך פה אחד:"שמעת עלינו,אז מה אתה יכול לספר לנו על המטרה שלנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני לא יכול לספר, כי אני בקושי שמעתי עליכם.. רק שמעתי שאתם מחפשים כשפי אש למטרות מרושעות, ואני רוצה להצטרף.." אמלמל בשקר.
[QUOTE=Primo;1197028][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים,ואתה רואה שאחד זה כבלי טבע ותחיית הצמחים,אתה לא מצליח ליצור שילוב,אתה משתמש בכבלי צמחים בשביל ללכוד את ההידרה,גראסיוס מנצל את המצב בשביל להיפרד מההידרה ולהשתלב עם הכבלים,הכבלים שהם בעצם גראסיוס לוכדים אותך,אחרי זה אתה נופל וגראסיוס יוצא משמה [אתה עדיין לכוד].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,זה הזמן!" אני אורמ בחיוך ומנסה בכול הכוח להגיע לחפיסה שלי,ואם אני לא מצליח אני מתרכז חזק ומנסה להפעיל את אחד הקלפים שלי מרחוק.