-
[QUOTE=alonsiro;1207143]וואו !!! יצרתי אתמול חפיסת בלקווינג ובבוקר חרשתי איתה... היא ממש ממש טובה !!! כיסחתי כל כך הרבה אנשים!!! לא האמנתי שבלקווינג כל כך טובים... או שאולי זה אני שמשחק אותם ממש טוב [B](לא !!!)[/B]
ויצא לי להשתמש בבלקווינג רק נגד ג'וליאן כי אף אחד לא התחבר חוץ ממנו ronddol (שהתחבר ממש לקצת)
ומור שעלה לי על העצבים... הוא לא הסכים להילחם בי אלא אם כן נילחם בכחול שידעתי שהוא ינצח אותי אז אין סיבה שאני אוריד לעצמי נקודות...[/QUOTE]
חפיסת ממש טובה, אבל בסוף ניצחתי אותה!
לימשהו יש רעיון לחפיסה חדשה? כבר שנים לא יצרתי אחת...
-
[quote=alonsiro;1207143]וואו !!! יצרתי אתמול חפיסת בלקווינג ובבוקר חרשתי איתה... היא ממש ממש טובה !!! כיסחתי כל כך הרבה אנשים!!! לא האמנתי שבלקווינג כל כך טובים... או שאולי זה אני שמשחק אותם ממש טוב [B](לא !!!)[/B]
ויצא לי להשתמש בבלקווינג רק נגד ג'וליאן כי אף אחד לא התחבר חוץ ממנו ronddol (שהתחבר ממש לקצת)
ומור שעלה לי על העצבים... הוא לא הסכים להילחם בי אלא אם כן נילחם בכחול שידעתי שהוא ינצח אותי אז אין סיבה שאני אוריד לעצמי נקודות...[/quote]
כי אתה חופר רצח והייתי צריך באותו זמן בכחול אז חלאס אלון לשגע אותי!
אתה אומר אתה משחק בשביל הכיף לא בשביל נקודות אז למה אם לא משחקים בשביל נקודות אתה מפחד להיות בכחול הרי אתה משחק בשביל הכיף נכון?
בקיצור חלאס לבלבל תשכל וזהו
-
לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים מה לעשות אבל אם הטקטיקה הנכונה אפשר להביס כול אחד
-
[quote=alonsiro;1206790]הקדמה : ניב סליחה אישית אליך שאני לא מצליח להחליט על דק...
הייתי רוצה לנסות בלקווינג... מישהו יכול לעזור לי ?
אולי המלצות על קלפים או [B]חפיסה[/B]...
ניב אני לא מאמין שניצחת את תופאק !!! אתה ענק... אין פלא שאני לא מצליח לנצח אותך... [B]xd[/B][/quote]
אתה דווקה כן.. ניצחת אותי כמה פעמים אם לייטסוורמ, ושלא תבין אחי אני לא מבקש שלא תחליפו דק בחיים אני פשוט מבקש שתלמדו את החפיסה שאתם בונים במקום להגיד: בניתי אחת אני עושה טסט.
ואז אם הפסדת הפסדת לי או למישהו פעם פעמיים.. אז זהו אתה וגם השאר פה לא תורחים ממש לשפר, פשוט מחליפים... וזה חבל מאוד.
אז מה שמרגיז אותי בכול הקטע הזה.. שאתם מצפים בטסט לנצח מישהו עם חבילה מוכנה כבר. זה לא ייקרה גם אם תבנה אנטי מטה דק. קודם כל לומדים איך להשתמש פיקס, משפרים ובונים עד שהכל ברמה גבוה! :)
אלי מה איתך אחי... מתי אתה רוצה שאני יעבוד איתך על החבילה?!!?!?!
-
[quote=NivX10;1207200]אתה דווקה כן.. ניצחת אותי כמה פעמים אם לייטסוורמ, ושלא תבין אחי אני לא מבקש שלא תחליפו דק בחיים אני פשוט מבקש שתלמדו את החפיסה שאתם בונים במקום להגיד: בניתי אחת אני עושה טסט.
ואז אם הפסדת הפסדת לי או למישהו פעם פעמיים.. אז זהו אתה וגם השאר פה לא תורחים ממש לשפר, פשוט מחליפים... וזה חבל מאוד.
אז מה שמרגיז אותי בכול הקטע הזה.. שאתם מצפים בטסט לנצח מישהו עם חבילה מוכנה כבר. זה לא ייקרה גם אם תבנה אנטי מטה דק. קודם כל לומדים איך להשתמש פיקס, משפרים ובונים עד שהכל ברמה גבוה! :)[/quote]
+111111111111
ואני אומר לך את זה בתור אחד שמחליף דק כל שלוש ארבע ימים, ולא כי אני מפסיד איתה, להפך P: אבל משעמם להישאר איתה יותר משלוש ארבע ימים XD
-
[quote=Hei;1207209]+111111111111
ואני אומר לך את זה בתור אחד שמחליף דק כל שלוש ארבע ימים, ולא כי אני מפסיד איתה, להפך P: אבל משעמם להישאר איתה יותר משלוש ארבע ימים XD[/quote]
אתה משהו מיוחד אתה.. כל חפיסה יותר סוסה מהשנייה, אתה בונה עם קלפים שאתה אוהב.. ובכל זאת משתעמם תוך כמה ימים! XDDD
אבל גם לך יש את ההיתרון הזה שאתה מכיר הרבה יותר מאיתנו.. כאילו אני גם מבין ויש פה אנשים שמבינים אבל אני חותם לך שאני לא מבין ברמה שלך!
יש הרבה דברים על קלפים שאני לא מכיר והכל... אז מה שנקרא פשוט יש לך את זה.
-
[QUOTE=Hei;1207165]כי אתה חופר רצח והייתי צריך באותו זמן בכחול אז חלאס אלון לשגע אותי!
אתה אומר אתה משחק בשביל הכיף לא בשביל נקודות אז למה אם לא משחקים בשביל נקודות אתה מפחד להיות בכחול הרי אתה משחק בשביל הכיף נכון?
בקיצור חלאס לבלבל תשכל וזהו[/QUOTE]
אפשר כל הזמן להגיד שאני חופר... אבל אתמול לא חפרתי, אתה סתם התעצבנת מהר אחרי שהיו לי שיחות הרבה פחות מענינות והרבה יותר ארוכות אם אחרים שלא אמרו שאני חופר... היחידים שאמרו לי שאני חופר זה אתה וניב, אתה סתם הגזמת וניב כנראה היה במצב רוח לא טוב או שהוא הבין שאני צודק (וויכוח כלשהו)
לגמרי מקבל את מה שאתה אומר ואני מסכים, אני לא אחפור לך יותר אני רשמית (עד להודעה חדשה) מנתק ממך קשר עד שתרגע...
-
שלום לכולם התחלתי לשחק ביוגיהו הזה ממש עכשיו וכשאני לוחץ על בניית חפיסה המסך מחשיך וכזה זה נתקע מה עושים?
עריכה:
ואחרי כמה שניות רושם לי שההתחברות כשלה
-
נסה מחר בבוקר [בין 8-14] לי זה תמיד פועל בבוקר
-
[QUOTE=Primo;1207268]נסה מחר בבוקר [בין 8-14] לי זה תמיד פועל בבוקר[/QUOTE]
תודה אבל עכשיו כשאני מנסה כל שניה יש קריסה בבוקר לא יהיו?
-
-
[quote=~BarMaster~;1207272]תודה אבל עכשיו כשאני מנסה כל שניה יש קריסה בבוקר לא יהיו?[/quote]
בבקרים יש פחות משתמשים בגלל שהרוב מארצות הברית או ארצות אחרות וארצות הברית הם 7 שעות פחות מאיתנו עכשיו נגד 9:43 אצלם וב-8:00 אצלם 1:00 בבוקר
-
אחלה תודה רבה אני יבנה לי תחפיסה וננצח קצת כמו במציאות... :)
(ד"א אתה משחק במצאיות יש לך קלפים)
-
[quote=~BarMaster~;1207305]אחלה תודה רבה אני יבנה לי תחפיסה וננצח קצת כמו במציאות... :)
(ד"א אתה משחק במצאיות יש לך קלפים)[/quote]
למה השתתפת פעם בטורניר?
-
[QUOTE=Hei;1207330]למה השתתפת פעם בטורניר?[/QUOTE]
לא אבל כשהייתי קטן שיחקתי רק בזה ימים שלמים עם חברים שלי (חפרנו להורים מה כל קלך עושה חחח)
-
ניב, איך שהסתיים הקרב ובאתי להציע לך קרב התנתקת...
-
[SIZE=7][COLOR=royalblue][U][B]WINS 100[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]לאחר חזרה למשחק עם דבריס-הירו במטרה להגיע ל100, הצלחתי לעשות זאת ו... להגיע ל100 נצחונות ם: מד ההפסדים על 40 ומשהו. *רוב היריבים שלי על 1000-800*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]את משחק הניצחון ניצחתי במהלך מגניב ביותר שאשמח לשתף אתכם בו, ואוסיף נקודה שבה קראתי לשופט כי ידעתי שאני צודק לגבי רולינג מסוים וכדאי לכם לשמוע ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B][U]מהלך הניצחון: [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]- לאחר בלק רוס שלי, שנינו מתגוננים במשך כמה תורים. לו יש אקסיד דרגה 2 עם 2200 הגנה שיכול לעשות דיץ' בכדי לנגד הריסה שלו! משמע 2 ניגודים אפשריים. היו לי ריפר וסנגאן הפוכים, ופתאום קלטתי שאני יכול לעשות אקסיד![XD], עשיתי את לוויתן מספר 17! אפקט- שולח סנגאן לקברות להעלות אותו ל2500 ATK. אפקט סנגאן מביא טור גייד ליד! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]יריב: 2200 הגנה, אביב: אקסיד 17' 2500 התקפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]- מזמן טור גייד שהבאתי עם זריקת סנגאן, מביא מהדק נוספת עם האפקט שלה ומסתכל על הרמוב שלי וקולט EH נאוס אליוס! הופך 2 טורגייד לאקסיד לביאל! האפקט שלו פעם בתור נותן לעשות דיץ' להביא מפלצת 4 כוכב ומטה מהרמוב! דיץ', מביא את אליוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][SIZE=3][COLOR=royalblue]יריב: 2200 DEF, אביב: אקסיד 17' 2500 ATK, לביאל 1800 ATK, נאוס אליוס 1900 ATK.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=royalblue][B]- וכעת לאדם ששאל כאן בפורום מדוע יש לי מיזוג גאיה באקסטרה? בבקשה! :[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue]מפעיל סופר פולימריזיישן!!!!!!!!! ממזג בין אליוס לאקסיד שלו שהוא ארת'!!! ויוצר את אלמנטל הירו גאיה 2200 התקפה.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]הזירה שלו פנויה, נפתרתי מהאקסיד בלי להרוס[כי מנגד הריסה פעמיים], והבאתי 3 מפלצות גדולות - 2200+2500+1800 = ניצחון.[/COLOR]
[COLOR=royalblue][B][U]* התערבות השופט -[/U][/B] לי היה אבסולוט זירו בזירה[מכירים?] וליריב מאסטר הייפריון![בוס פיירי], הוא הרס לי זירו[שיהרוס הייפריון עם אפקט שלו] ואז ניסה לנגד אפקט של זירו עם: [/COLOR][URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Herald_of_Orange_Light"][COLOR=royalblue]http://yugioh.wikia.com/wiki/Herald_of_Orange_Light[/COLOR][/URL]
[COLOR=royalblue]אך אמרתי רגע... אם אני שחקן טוב, לא אטעה! קראתי את האפקט של הרלד, וכתוב שהוא ינגד יכולת של מפלצת שאני [B][U]'שולט'[/U][/B] בה![/COLOR]
[COLOR=royalblue]אך האפקט של זירו פועל, כשהוא עוזב תזירה! משמע, כשהוא לא בשליטתי! [/COLOR]
[COLOR=royalblue]קראתי לשופט, טען שצדקתי, ואחת הסיבות שלקחתי תמשחק.[/COLOR]
[IMG]http://duellikeanidol.files.wordpress.com/2011/03/debrishero.jpg?w=300&h=150[/IMG]
[/SIZE]
-
מזל טוב אני מקווה גם להשיג 100 ניצחונות אבל הדרך לשמה תהיה ארוכה מאוד
-
תודה רבה, מה אתה אומר על המהלך ועל איך שהבנתי שהוא לא יכול לנגד לי תזירו? O:::
-
ברכותיי על 100 הניצחונות ואני מקווה שאני אגדול ליהיות כמוך Xd.
לא ממש הבנתי את המהלך (סליחה אני פשוט לא מכיר את רוב הקלפים) אבל אני בטוח שהוא היה חכם...
-
[quote=Blackbeard;1207404][SIZE=7][COLOR=royalblue][U][B]WINS 100[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]לאחר חזרה למשחק עם דבריס-הירו במטרה להגיע ל100, הצלחתי לעשות זאת ו... להגיע ל100 נצחונות ם: מד ההפסדים על 40 ומשהו. *רוב היריבים שלי על 1000-800*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]את משחק הניצחון ניצחתי במהלך מגניב ביותר שאשמח לשתף אתכם בו, ואוסיף נקודה שבה קראתי לשופט כי ידעתי שאני צודק לגבי רולינג מסוים וכדאי לכם לשמוע ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]- לאחר בלק רוס שלי, שנינו מתגוננים במשך כמה תורים. לו יש אקסיד דרגה 2 עם 2200 הגנה שיכול לעשות דיץ' בכדי לנגד הריסה שלו! משמע 2 ניגודים אפשריים. היו לי ריפר וסנגאן הפוכים, ופתאום קלטתי שאני יכול לעשות אקסיד![XD], עשיתי את לוויתן מספר 17! אפקט- שולח סנגאן לקברות להעלות אותו ל2500 ATK. אפקט סנגאן מביא טור גייד ליד! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]יריב: 2200 הגנה, אביב: אקסיד 17' 2500 התקפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]- מזמן טור גייד שהבאתי עם זריקת סנגאן, מביא מהדק נוספת עם האפקט שלה ומסתכל על הרמוב שלי וקולט EH נאוס אליוס! הופך 2 טורגייד לאקסיד לביאל! האפקט שלו פעם בתור נותן לעשות דיץ' להביא מפלצת 4 כוכב ומטה מהרמוב! דיץ', מביא את אליוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][SIZE=3][COLOR=royalblue]יריב: 2200 DEF, אביב: אקסיד 17' 2500 ATK, לביאל 1800 ATK, נאוס אליוס 1900 ATK.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=royalblue][B]- וכעת לאדם ששאל כאן בפורום מדוע יש לי מיזוג גאיה באקסטרה? בבקשה! :[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue]מפעיל סופר פולימריזיישן!!!!!!!!! ממזג בין אליוס לאקסיד שלו שהוא ארת'!!! ויוצר את אלמנטל הירו גאיה 2200 התקפה.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]הזירה שלו פנויה, נפתרתי מהאקסיד בלי להרוס[כי מנגד הריסה פעמיים], והבאתי 3 מפלצות גדולות - 2200+2500+1800 = ניצחון.[/COLOR]
[COLOR=royalblue][B][U]* התערבות השופט -[/U][/B] לי היה אבסולוט זירו בזירה[מכירים?] וליריב מאסטר הייפריון![בוס פיירי], הוא הרס לי זירו[שיהרוס הייפריון עם אפקט שלו] ואז ניסה לנגד אפקט של זירו עם: [/COLOR][URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Herald_of_Orange_Light"][COLOR=royalblue]http://yugioh.wikia.com/wiki/Herald_of_Orange_Light[/COLOR][/URL]
[COLOR=royalblue]אך אמרתי רגע... אם אני שחקן טוב, לא אטעה! קראתי את האפקט של הרלד, וכתוב שהוא ינגד יכולת של מפלצת שאני [B][U]'שולט'[/U][/B] בה![/COLOR]
[COLOR=royalblue]אך האפקט של זירו פועל, כשהוא עוזב תזירה! משמע, כשהוא לא בשליטתי! [/COLOR]
[IMG]http://duellikeanidol.files.wordpress.com/2011/03/debrishero.jpg?w=300&h=150[/IMG]
[/SIZE][/quote]
ענק!!!
באמת שאין מילים דרביס הירו דק מעולה, סופר פולי קלף שמציל ברמות מטורפות ההבחנה הדקיקה של האפקט של הרלד מוכיחה רק כמה אתה שחקן מצוין
ד"א אהבת תמהלך שלי עם הדארקלורד? P:
-
מזל טוב!
הדואלינג פועל לי ממש איטי וכל הזמן לוסט קונקשין,לעוד מישהו זה קורה?
דרך אגב מה זאת אומרת לקרוא לשופט?
-
ניב אתה פה??אתה יכול לעזור לי בחפיסה?????????
-
[quote=NivX10;1207221]אתה משהו מיוחד אתה.. כל חפיסה יותר סוסה מהשנייה, אתה בונה עם קלפים שאתה אוהב.. ובכל זאת משתעמם תוך כמה ימים! XDDD
אבל גם לך יש את ההיתרון הזה שאתה מכיר הרבה יותר מאיתנו.. כאילו אני גם מבין ויש פה אנשים שמבינים אבל אני חותם לך שאני לא מבין ברמה שלך!
יש הרבה דברים על קלפים שאני לא מכיר והכל... אז מה שנקרא פשוט יש לך את זה.[/quote]
אל תחשוב ככה סמוך עליי שאתה מבין בדיוק כמוני ואם לא יותר ותאמת להגיד לך לקח לי שנים לקלוט תמשחק לך זה לקח חודשיים שלוש בלחץ =]
-
תודה ענקית לכם ם:::
אלון-חבל בשביל זה רשמתי אפקטים... לא נורא ם:
מור- תודה רבה, הצלחתי עם הזמן לשנות תבנייה כך שתיתקע כמה שפחות ויצרתי משהו שאני מאוד נהנה ממנו, ודבריס עוד שבוע יהיה ב1 אולי זו תהיה פרידה. מצטער אם זה נשמע שאני קצת מתלהב אבל באמת איך שקלטתי תקטע עם הרלד ושקלטתי שאני יכול לנצח אותו בצורה כזו פתאומית היה ממש כיף Xd
לצערי לא ראיתי תמהלך! היה זראטו בגרייב, קריסטיה באה.... זה נדמה לי מה שראיתי S:
-
למה מתעלמים ממני?
תענו לי על השאלה!!!!!!!
לעוד מישהו המשחק פועל לא טוב?
-
[QUOTE=Blackbeard;1207404][SIZE=7][COLOR=royalblue][U][B]WINS 100[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/QUOTE]
יפה!!! פששששששש כל הכבוד! מהלך של אלופים! גם אני רוצה 100 נצחונות XD יש לי רק 30 :( ו20 הפסדים אני חושב... אני לפחות רוצה להגיע ל 75 ושאני אוכל לעשות מכשף כאוס כתמונת פרופיל
-
[B]שם משתמש:[/B] Tigraro
[B]שם אמיתי:[/B] דניס
[B]כינוי במשחק:[/B] DarkTiger
[B]פעיל בתדירות:[/B] לא יודע, רק היום נרשמתי
-
תפסיקו להתעלם ותענו לי!
מה זאת אומרת שופט ולמי יש עוד בעיות במשחק
-
עוד נצחון אחד 80 נצחונות P:
-
[quote=Hei;1207523]עוד נצחון אחד 80 נצחונות P:[/quote]
אני עוד אחד 70 :D
וסה"כ 26 הפסדים ואני משחק מול אנשים עם רייט כמו שלי בעיקר.. לעיתים יותר גבוהה ולעיתים גם יותר נמוך אין רמה קבועה בכללי!
-
בד"כ אני משחק נגד אנשים עם רייט של אלף והכל אבל חלק עם רייט שלי ולפעמים אם נמוך משלי העיקר בסביבות כעיקרון העיקר לשחק Xd
אבל דבר אחד אני לא מבין ניב הרייט שלי הוא תשע מאות ומשהו ויש לי 79 נצחונות ושבעים ומשהו הפסדים הרייט שלך אמור להיות הרבה יותר גבוהה משלי
-
אני חדש במשחק אבל אני יודע חוקים והתחלתי להתרגל למערכת החדשה אז עם מישהו רוצה דו-קרב מול שם המשתמש שלי הוא Almog
-
חזרת לפורום???????
ברוך שובך!
בכל מקרה אני אשמח לדו-קרב איתך ברגע שהמשחק יסתדר לי.
שוב אם למישהו זה גם קורה שיגיד
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1207597]אני חדש במשחק אבל אני יודע חוקים והתחלתי להתרגל למערכת החדשה אז עם מישהו רוצה דו-קרב מול שם המשתמש שלי הוא Almog[/quote]
דיברתי איתך עכשיו.. אתה לא יודע אנגלית1?!?!?! אז מה יש לך לחפש במשחק בלי זה?!
-
חדש בפורום
היי, אני חדש בפורום אבל לא ב DN ובטח שלא חדש במשחק.:big_wink:
קוראים לי במשחק Ran_Y ומי שלא הבין קוראים לי רן.:)
מי שרוצה דו קרב: בכיף.
-
היי רן, כבר הרבה זמן שאני רואה אותך בDN אבל חיכיתי שתירשם לפורום... מי המליץ לך ? (פורום)
אם לא הבנת... (למרות שזה די ברור) אני alonsiro ואם אתה רוצה להכיר עוד ילדים שמשחקים DN בפורום, תלך לדף הראשון פה ויש לך רשימה...
-
[quote=NivX10;1207682]דיברתי איתך עכשיו.. אתה לא יודע אנגלית1?!?!?! אז מה יש לך לחפש במשחק בלי זה?![/quote]
דבר ראשון אני יודע אנגלית אבל רהרמה שלי בא מעוד נמוכה. נכון שזה נשמע לך בעייתי אבל כמעט סיימתי את יוגי 2011 כך שאני מכיר יחסית הרבה קלפים בנוסף יש לי גוגול קרום כך שאני יכול לבדוק על הקלפים ולהבין את האפקטים שלהם. את המנגנון של המשחק כפי שציינתי קודם אני מכיר פחות אויותר ותמיד אוכל לשאול מישהו מהפורם יש לי בעיה. ואני לא חושב שאני רציך תקשורת ג'דולה עם שאר המשתתפים שם אי סומך עליהם שישחקו על פי החוקים כי שיש להם מנסיון ועם אני רוצה להזכיר להם משהו למשל יכולת מיוחדת או נקודות התקפה גדולות יותר אני יכול לאומר להם גם שהרמה שלי נמוכה. אז אני לא רואה מה הבעיה.
-
-
[quote=Primo;1207878]מישהו רוצה קרב?[/quote]
אני...