[QUOTE=Machine X;1208334]אוקיי,אחרי החלטה קשה אני פורש מהפורום.לגמרי. אני אפתח נושא עוד מעט.יש לי אישור? בסך הכול אני רוצה להיפרד יפה.[/QUOTE]
תיפרד פה.
אני הולך עכשיו למסיבה אצל חבר, ביי!
Printable View
[QUOTE=Machine X;1208334]אוקיי,אחרי החלטה קשה אני פורש מהפורום.לגמרי. אני אפתח נושא עוד מעט.יש לי אישור? בסך הכול אני רוצה להיפרד יפה.[/QUOTE]
תיפרד פה.
אני הולך עכשיו למסיבה אצל חבר, ביי!
תודה עמית מאוד עזרת לי
רק עוד שני כניסות בבקשה!!! [url]http://thelivegenerator.com/?r=720494[/url]
אלכס זה אתר שמביא לי נקודות לאקס בוקס על כל חמש כניסות אוקי??וגם כשאתה נכנס אתה מקבל לינק משלך ואתה יכול לפרסם אותו
[QUOTE=TheJedi;1208338]תיפרד פה.
אני הולך עכשיו למסיבה אצל חבר, ביי![/QUOTE]
בחייך,תן להיפרד יפה...בנו"ד תוך חמש שניות כבר לא ידעו שאני פרשתי...
[QUOTE=Machine X;1208342]בחייך,תן להיפרד יפה...בנו"ד תוך חמש שניות כבר לא ידעו שאני פרשתי...[/QUOTE]
באסה שאתה פורש
אבל למה?
אסור לעשות נושאי פרישה תפפתח נו"ד ואז תפרוש
[ותכנסו [url]http://thelivegenerator.com/?r=720494[/url]
היי מה קורה...?
הייי עידו עשה טובה תכנס לכאן פליזזזזזז [url]http://thelivegenerator.com/?r=720494[/url]
עוד אחד פליזזזזזזזזזזז תכנסו
[QUOTE=anubis;1208345]אסור לעשות נושאי פרישה תפפתח נו"ד ואז תפרוש
[ותכנסו [url]http://thelivegenerator.com/?r=720494[/url][/QUOTE]
אני ביקשתי שיתנו להיפרד יפה. לא ירדתי על אף אחד,ולא עשיתי כלום,וזה מה שבא למנוע החוק הזה.
[QUOTE=Machine X;1208349]אני ביקשתי שיתנו להיפרד יפה. לא ירדתי על אף אחד,ולא עשיתי כלום,וזה מה שבא למנוע החוק הזה.[/QUOTE]
אל תפרוווש !
[QUOTE=Sindaquil Boy;1208350]אל תפרוווש ![/QUOTE]
אני אל פורש מחת"ם.
למה לכתוב בכלל הודעה כאן שאתה פורש?
אתה רוצה לפרוש? תפרוש זה ממש לא מעניין אותי...
[QUOTE=Izanami;1208353]למה לכתוב בכלל הודעה כאן שאתה פורש?
אתה רוצה לפרוש? תפרוש זה ממש לא מעניין אותי...[/QUOTE]
אבל זה מעניין את האחרים.אתה לא היחיד כאן אלכס,וזה שחשבת ככה זה די מה שגרם לזה שירדת מניהול.
מה? Wtf??
מה הקשר לזה שירדתי מניהול לפרישה שלך?
תפרוש כבר!
[QUOTE=Izanami;1208356]מה? Wtf??
מה הקשר לזה שירדתי מניהול לפרישה שלך?
תפרוש כבר![/QUOTE]
לא דיברתי על הפרישה,דיברתי על הגישה שלך. על זה שאתה חושב שמה שאתה אומר,ומה שאתה חושב,זה אותו דבר כמו כולם,זה מה שהוריד אותך מניהול.
שיהיה,אני לא ממש מתייחס לדברים שלך מאחר ואין להם משמעות כל כך...אתה סתם מקשקש שמה...
אם רצית לפרוש היית מזמן פורש,אבל כנראה שאתה לא פורש...אתה סתם מדבר...
חבל שאתה פורש.
אתב פשוט יכול לקרוא לזה בעצם למצוא חיים.
כשאתה אומר פרישה זה יוצא כאילו לא עומדים בסטנדרטים שלך כאן, אז אתה לא יכול בתת רמה הזאת.
[QUOTE=Izanami;1208359]שיהיה,אני לא ממש מתייחס לדברים שלך מאחר ואין להם משמעות כל כך...אתה סתם מקשקש שמה...
אם רצית לפרוש היית מזמן פורש,אבל כנראה שאתה לא פורש...אתה סתם מדבר...[/QUOTE]
אני לא פורש כי אתה אומר,ושוב זאת הגישה שלך-אתה פשוט חושב שאתה מבין את כולם,ויודע מ הם צריכים לעשות. לפעמים קוראים לזה בשפה מקצועית-"תסביך מלכים."
[QUOTE=RabbiKingler;1208361]חבל שאתה פורש.
אתב פשוט יכול לקרוא לזה בעצם למצוא חיים.
כשאתה אומר פרישה זה יוצא כאילו לא עומדים בסטנדרטים שלך כאן, אז אתה לא יכול בתת רמה הזאת.[/QUOTE]
אם תסתכל בנושא הפרישה שלי,תבין שאני חושב שהקהילה הזאת היא אחלה.
חחחחח אוקיי שיהיה...
הוא סתם רוצה למשוך צומת לב,אל תתייחסו אליו...
וכמובן שרותם נעל לי למרות שביקשתי....תודה רבה.
[QUOTE=Izanami;1208365]חחחחח אוקיי שיהיה...
הוא סתם רוצה למשוך צומת לב,אל תתייחסו אליו...[/QUOTE]
אלכס, אתה הפכת לאלה שאתה בעצמך היית נגעל מהם שהיית מנהל פה.
כל אלה שירדו מניהול והתחילו ללכלך על הפורום.
גם אם המצב פה כזה רע אתה עדיין אמור להיות בעדו ולא נגדו.
הסיבה שהפכתי למה שאתה מתאר רותם טמונה בקהילה עצמה,הם הפכו אותי לכזה...
זה לא קשור לירידה שלי מניהול בכלל ואני לא כמו האנשים שירדו ואני לא חש את עצמי כמוהם.
אני השתניתי,אני רואה את כל הדברים שלא ראיתי קודם לכן ושחלק פה ממש עיוורים לגבי דברים אלו.
מה שאמרתי,כך אני חושב ויש פה שחושבים כמוני...אז לכל האחרים תתעוררו =]
אני לא מלכלך על הפורום,אני אומר את האמת שאני רואה.
רותם-המטרה של חוק הפרישות זה כדי שלא יהיו ריבים נכון? אבל אל התלוננתי על אף אחד! לא גרמתי לריב של אף אחד,ולא כלום! אז למה בכל זאת אתה נועל?
כי לדעתו של רותם חוק זה חוק D:
[QUOTE=Machine X;1208370]רותם-המטרה של חוק הפרישות זה כדי שלא יהיו ריבים נכון? אבל אל התלוננתי על אף אחד! לא גרמתי לריב של אף אחד,ולא כלום! אז למה בכל זאת אתה נועל?[/QUOTE]
נושאי פרישה אסורים מהרבה סיבות. ואין דבר כזה 'נושא פרישה שעומד בתנאים' ורשאי להשאר.
מה קורה כולם?
[QUOTE=YoRt3m;1208372]נושאי פרישה אסורים מהרבה סיבות. ואין דבר כזה 'נושא פרישה שעומד בתנאים' ורשאי להשאר.[/QUOTE]
ומה הסיבות? או שאנחנו אמורים לשתוק ולתת להנהלה להחליט בשבילנו,כי הם יודעים ואנחנו סתם חבורה של מפגרים?
[quote=MultiKill;1208373]מה קורה כולם?[/quote]
בסדר מה איתך?
[QUOTE=Machine X;1208374]ומה הסיבות? או שאנחנו אמורים לשתוק ולתת להנהלה להחליט בשבילנו,כי הם יודעים ואנחנו סתם חבורה של מפגרים?[/QUOTE]
כי יש פה חוקים שהתעדכנו במשך 4 שנים והם לא נכתבו סתם.
חוק זה חוק ולא כל מי שלא נוח לו עם זה יעשה פה מחאה. ככה זה.
[QUOTE=YoRt3m;1208377]כי יש פה חוקים שהתעדכנו במשך 4 שנים והם לא נכתבו סתם.
חוק זה חוק ולא כל מי שלא נוח לו עם זה יעשה פה מחאה. ככה זה.[/QUOTE]
אבל שאלתי מה הסיבות...אתה יכול לענות לי?
[QUOTE=Izanami;1208375]בסדר מה איתך?[/QUOTE]
אני בסדר... על מה מדברים פה???
[QUOTE=Machine X;1208379]אבל שאלתי מה הסיבות...אתה יכול לענות לי?[/QUOTE]
עלול לגרור למריבות.
נושא פרישה זה נושא שאומר 'לי לא טוב פה אני לא מבין איך לא פרשתם עדיין' לא משנה מה אתה רושם שם.
זה עלול לגרום לפרישות נוספות.
[QUOTE=YoRt3m;1208381]עלול לגרור למריבות.
נושא פרישה זה נושא שאומר 'לי לא טוב פה אני לא מבין איך לא פרשתם עדיין' לא משנה מה אתה רושם שם.
זה עלול לגרום לפרישות נוספות.[/QUOTE]
אם תסתכל על הנושא שלי,זה יראה לך שמה שכתוב פה לא רלוונטי לנושא שלי. אני רק אורמ שהתבגרתי כבר והגיע הזמן להמשיך בחיים.
אני בסדר,מה חדש?
[QUOTE=Machine X;1208383]אם תסתכל על הנושא שלי,זה יראה לך שמה שכתוב פה לא רלוונטי לנושא שלי. אני רק אורמ שהתבגרתי כבר והגיע הזמן להמשיך בחיים.[/QUOTE]
כל נושא פרישה לא משנה מה הסיבה יכול לגרום לאחרים לפרוש.
אני לא רוצה בזה. אני לא מכריח אף אחד להשאר אבל אני לא רוצה לתת מקום למושג 'פרישה'.
אם אנשים לא רוצים להיות בפורום שפשוט לא ייכנסו, לא צריך להכריז על זה בצורה כזאת.
אפשר לרשום בנו"ד.
ובמעבר חד.
אני שוב מפרסם כאן את הדבר תורה השבועי שלי: [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44509[/url]
מי שרוצה מוזמן להיכנס.
[QUOTE=YoRt3m;1208385]כל נושא פרישה לא משנה מה הסיבה יכול לגרום לאחרים לפרוש.
אני לא רוצה בזה. אני לא מכריח אף אחד להשאר אבל אני לא רוצה לתת מקום למושג 'פרישה'.
אם אנשים לא רוצים להיות בפורום שפשוט לא ייכנסו, לא צריך להכריז על זה בצורה כזאת.
אפשר לרשום בנו"ד.[/QUOTE]
בנו"ד תוך דקה יעברו עמוד ולא יראו בכלל שאתה פורש.וזה שאתה לא רוצה,זה לא אורמ שזה אל קיים. רוצים להיפרד מחברים,אפילו את זה לא תיתנו לנו?
[QUOTE=Machine X;1208388]בנו"ד תוך דקה יעברו עמוד ולא יראו בכלל שאתה פורש.וזה שאתה לא רוצה,זה לא אורמ שזה אל קיים. רוצים להיפרד מחברים,אפילו את זה לא תיתנו לנו?[/QUOTE]
עד היום גם אנשים שלא אהבו את החוק הזה הצליחו לשרוד אותו.
אני בטוח שתוכל ליצור קשר עם החברים שלך פה גם מחוץ לפורום, בנו"ד או בהודעה פרטית.
מה גם שהנושא שלך לא נמחק ועדיין אפשר לראות אותו בדיבורים, אפילו שפתחת אותו בניגוד לחוקים בידיעה שזה בניגוד לחוקים.
[QUOTE=YoRt3m;1208390]עד היום גם אנשים שלא אהבו את החוק הזה הצליחו לשרוד אותו.
אני בטוח שתוכל ליצור קשר עם החברים שלך פה גם מחוץ לפורום, בנו"ד או בהודעה פרטית.
מה גם שהנושא שלך לא נמחק ועדיין אפשר לראות אותו בדיבורים, אפילו שפתחת אותו בניגוד לחוקים בידיעה שזה בניגוד לחוקים.[/QUOTE]
ומה אם הם רוצים להיפרד?
[QUOTE=Machine X;1208391]ומה אם הם רוצים להיפרד?[/QUOTE]
נשמע שאתה ממש מוטרד מהחברים שלך פה. אף אחד לא הכריח אותך להפרד מהם.
אם החלטת לפרוש מהפורום אתה לא תקבל תמיכה ועזרה בפרישה הזאת חח. אנחנו לא מעודדים את הפרישה.
אתה יכול לכתוב בחתימה:
פרשתי