זה לא אשמתך,
זה רק בגלל שיש הרבה אנשים בפורום שלא מאמינים בקדוש ברוך הוא.
וגם חלק גדול ממי שמאמין לא אכפת לו.
סתם שתדע, אני קורא את הדרשה שלך כל שבוע!
ולפעמים אני אפילו מספר את זה בשולחן שבת!
עלה והצלח.
Printable View
זה לא אשמתך,
זה רק בגלל שיש הרבה אנשים בפורום שלא מאמינים בקדוש ברוך הוא.
וגם חלק גדול ממי שמאמין לא אכפת לו.
סתם שתדע, אני קורא את הדרשה שלך כל שבוע!
ולפעמים אני אפילו מספר את זה בשולחן שבת!
עלה והצלח.
[QUOTE=Yami;1212276]שאתה חרדי
חשבתי שאתה רק שומר שבת[/QUOTE]
בואנה אתה ממש קשה קליטה אה? אני אומר לך אני דתי לאומי מה לא מובן????זה שהישיבה(התיכונית)שלי מתחילה תלימודים כמו אצל החרדים זה לא אומר שאני חרדי אוקי???פשוט תיהיה בשקט ואל תגיד סתם שטויות אוקי???
רואה עכשיו את פרק 21 של זקסל,פחחחחחחח גאגאגא גירל Xd
מישהו רוצה קרב???
גם אני דתי לאומי, שומר שבת וחג.
וכל מי שחושב שכל הדתיים ושומרי השבת למיניהם חרדים, חי בסרט ואין לו מושג מהעולם שבחוץ.
כי לא, אולי אנחנו לא מחוברים למציאות, אבל המציאות שאתם מדברים עליה היא מציאות נוראה, בה כל אחד עושה מה שבא לו. אנחנו מעדיפים להתפלל, ולקוות שהכל לטובה, ותאמינו לי, שהרבה פעמים התפללתי וקרו לי ניסים שלא קורים בכל יום.
אז לפני שאתם מדברים, כנסו שניה לויקיפדיה וחפשו "יהודי" או "דת", ותבינו מה קורה כשמאמינים במשהו, כי אם אין לך בשביל מה לחיות, אין טעם לחיים.
אני הייתי שמח אבל הוא לא פועל לי בשעות כאלה
כל הכבוד אוהד עשית את מה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן ולא ידעתי איך,להסביר את ההבדל בין דתי לחרדי אה וגם לי היו פעמים שהאמנתי ממש וקרו לי ניסים
באסה עומר
אלי שמעת מה אמרתי גאגאגא גירל זה כמו דארק מג'יישן גריל
מי רוצה שאני אכתוב עכשיו פרק לפוקימון מסע-מסתורי?
אנל'א מאמין!שארק הולך לשלוט בעוד נאמבר,נאמבר 30!
למי אכפת.
עומר זה כאילו ברור אם היית מסתכל בפתיח רואים את זה ומה יש לו גם גאגאגא גירל?
למי שרואה את האנימה של יוגי הו,כמו מור,כמו אלי ועוד כמה
אלי זה כמו דארק מג'ישן ודארק מג'ישן גיירל.
ותגיד ראו את שארק עם הקלף הזה
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110822202307/yugioh/images/thumb/d/d7/Number30AcidGolemofDestructionVJMP-JP-UR.jpg/300px-Number30AcidGolemofDestructionVJMP-JP-UR.jpg[/IMG]
סתכל תגובה מעליך עומר
מי רוצה דואל??????????
מי רוצה שייצא פרק חדש בסיפור שלי?
תגיד ראית אותו עם זה
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110822202307/yugioh/images/thumb/d/d7/Number30AcidGolemofDestructionVJMP-JP-UR.jpg/300px-Number30AcidGolemofDestructionVJMP-JP-UR.jpg[/IMG]?
כי אני לא ואם רואים אותו עם הקלף הזה תראה לי איפה בדיוק
[QUOTE=anubis;1212343]כל הכבוד אוהד עשית את מה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן ולא ידעתי איך,להסביר את ההבדל בין דתי לחרדי אה וגם לי היו פעמים שהאמנתי ממש וקרו לי ניסים
באסה עומר[/QUOTE]
איפה בדיוק הוא הסביר את ההבדל?
ההבדל הוא בחברה שלהם, שהיא חברה סגורה, ולכן הם גם יותר משפיעים על עצמם חברתית, לכן אצלם זה נורמה שאין טלוויזיה בבית לדוגמא, והם לא מרגישים שחסר להם משהו.
עוד הבדל זה שלרוב חרדים אינם מכירים במדינה בגלל שהם חושבים שזה דבר רע, ואפשר גם להבין אותם כי יש הרבה דברים לא טובים במדינה, בגלל שהם חושבים ככה אז הם חיים בחברה נפרדת ומנותקת.
דתי לאומי, לפי ההגדרה לאומי, מאמין במדינה וסובר שהיא טובה, אומנם לא משלים את עצמם שהכל בה טוב, אבל הם סוברים שזה לא רקוב מהעצם אלא טוב בשורש ושרק צריך לתקן נקודתית (או כללית רק שזה לא מסביר הרבה) את הדברים הרעים.
[QUOTE=RabbiKingler;1212372]איפה בדיוק הוא הסביר את ההבדל?
ההבדל הוא בחברה שלהם, שהיא חברה סגורה, ולכן הם גם יותר משפיעים על עצמם חברתית, לכן אצלם זה נורמה שאין טלוויזיה בבית לדוגמא, והם לא מרגישים שחסר להם משהו.
עוד הבדל זה שלרוב חרדים אינם מכירים במדינה בגלל שהם חושבים שזה דבר רע, ואפשר גם להבין אותם כי יש הרבה דברים לא טובים במדינה, בגלל שהם חושבים ככה אז הם חיים בחברה נפרדת ומנותקת.
דתי לאומי, לפי ההגדרה לאומי, מאמין במדינה וסובר שהיא טובה, אומנם לא משלים את עצמם שהכל בה טוב, אבל הם סוברים שזה לא רקוב מהעצם אלא טוב בשורש ושרק צריך לתקן נקודתית (או כללית רק שזה לא מסביר הרבה) את הדברים הרעים.[/QUOTE]
ד"א גם החרדים לא משהו.
נגד כל העולם והארץ, וגם בעד עצמם והדת שלהם.
הם חושבים שלשנוא את הארץ כו שהיא זה טוב, וזה ממש לא.
החרדים צריכים לעזור לשפר את הארץ, ולגרום לה להיראות יותר טוב,
ולברוח זה ממש לא הפיתרון.
ד"א תודה anubis
אלי תענה על השאלה אגב רואים את שארק עם נאמבר 20 ולא 30
מה זה האיש עם השם המקורי הזה שארק?
זה אחד שמשתמש בחפיסת מים השם האמיתי שלו זה ריוגה,בנינו אם היו קוראים לי ריוגה הייתי מחליף לשארק
אהה
הייתי אצל חבר שלי ויש לו קלפים של יוגיהו, וזה מה זה מוזר.
חצי מהקלפים שם זה "לוחם חרב היצור-משהו"
swordwarrior beast- xxxx
מה הקטע של הקלפים האלו?
והתמונות שלהם לא קשורות אחד לשני.
למה יש מפלצות שקשורות לשמות שלהן למשל אחד הקלפים הוותיקים ביותר
Curse of Dragon וזוהי תמונתו
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-AlYMgLZENoI/Ta9jbsjTDSI/AAAAAAAAADs/7P404BByLB8/s1600/curse_of_dragon.jpg[/IMG]
ויש "בועות" שהוא איזה פאוור ריינג'רס חלשלוש שהגיבור הראשי בעונה השניה "ג'יידן יוקי" או משהו כזה חולה עליו.
אבל הפסקתי לראות יוגיהו מאז שהגיעו העונות של האופנועים, כי זה כבר נהיה ממש סתמי.
הוא לא פאוור רייג'ר הוא אלמנט הירו
הוא נראה בדיוק כמו פאוור ריינג'ר
כן אבל הוא לא
טוב,
אם יש לך קשרים תגיד ליוצרים שישתדלו להיות מקוריים ושיעיפו את האופנועים ויחזירו את יוגיהו למה שהיה פעם.
רק אם זה יקרה אני אתחיל לצפות בזה.
העיפו את האופנועי הקרב בזקסל
חזרתי
[QUOTE=Tigraro;1212417]חזרתי[/QUOTE]
היי דניס מה קורה?
היי דניס
לא עונה לשאלות טיפשיות ששואלים כדי להיות במקומות הראשונים בנו''ד, זה מה שקורה
מה קורה?
וואי ההורים עושים לי כאב ראש
היי אלמוג אצלי בסדר ואצלך?
דניס,לא רק שלך מעצבנים אותך תאמין לי לא רק שלך
אני יודע
תגיד דניס מחר אתה יכול לשנות את הכינוי שלי ל-Aporia?
אם זה מה שביקשת אחרון..
זה מה שביקשתי