-
תומר- סלבי מצביעה על בטנו ופתאום אתה שומע קירקור...
אופק-אתה מגיעה למודיעין ורואה שהוא מוקף בשומרים ה תעשה?
אוהד-אתה רואה 3 דמויות מגיחות מהקיר האמצעית מתקרבת אלייך,אתה שם לב שיש לה שיער בלונדיני והיא נערה היא אומרת ''תיזהר מצוות הרס,בכל מקום שתשמע שם זה תברח'' אמרה ו3 הדמויות נעלמו. והפרופסור שאל אותך מעט המום מי יהיה ההתחלתי שלך?
-
"אל תדאג" אני אומר לפרופסור, "אני עוד אגלה מי הם..."
ולא הבנתי מי ההתחלתיים, טורצ'יק, סקווירטל או מי?
-
טורצ'יק ,סקווירטל וצ'יקוריטה
-
אופק-אתה מגיעה למודיעין ורואה שהוא מוקף בשומרים ה תעשה?
[COLOR="Red"]אני יגיד להם שאני צריך להכנס[/COLOR]
-
[QUOTE]תומר- סלבי מצביעה על בטנו ופתאום אתה שומע קירקור...[/QUOTE]
[COLOR=Green]"אתה רעב אה" אני אומר ואבדוק אם יש לי אוכל לפוקימונים[/COLOR]
-
אני אבחר ב... אני חושב לעצמי.
עולה לי פלאשבק(ועכשיו במציאות זה באמת קרה), ששחיתי בבריכה, והיה לי משעמם. התחלתי לדמיין שאני בעולם של פוקימונים, סקווירטל מלמד אותי תרגילים, ואני בתחרות "גלדיאטור" נגד כל מיני פוקימוני מים.
"אני אקח את סקווירטל!" אני קורא בקול, ומניח את ידי על הפוקדור שלו.
-
אופק- השומרים אומרים שרק לשון מותר להיכנס ואתה מבין שאתה צריך פעולת הסחה
תומר-אתה מושיט לסלבי אוכל פוקימוינים אבת הוא מניד את ראשו
אהוד-אתה יוצא יחד עם סקווירטל ושומע רחש מאחורייך
-
[COLOR="Red"]אופק- השומרים אומרים שרק לשון מותר להיכנס ואתה מבין שאתה צריך פעולת הסחה
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני אומר לבלה שתהפוך לאיוי ותבלבל את כל השומרים ואז אכנס[/COLOR]
-
אני אומר לסקווירטל, "שלום לך, אני אוהד, ואני המאמן החדש שלך! יחד, נהיה חזקים, צוות מנצח, ואף אחד לא יביס אותנו!" אני מלטף את הראש שלו
אני מסתובב ובודק מה הרעש.
~~~~~~~~~
מה עם הפוקימון שקיבלתי?
-
אופק-בלה משתנה לאיווי ומתקרבת לשומרים,היא מחליטה בעצמה להשתנות לגלום ואז שוב לאיווי כל השומרים מתחילים לרדוף אחרייה בזמן שהיא ממשיכה לשנות צורה.
אוהד-אתה מסתובב ורואה פוקדור על הרצפה אתה מוצי את הפוקימון ממנו זה.. דרגונייר!!
-
[quote]תומר-אתה מושיט לסלבי אוכל פוקימוינים אבת הוא מניד את ראשו[/quote]
"אה נכון אתה לא אוכל אוכל מוצק עדיין" אני אומר ומדלל את האוכל במים
-
אני כולי קופץ ומתרגש וקורא לסקווירטל "הדרקון הראשון שלי!!!! ווהווו!!!"
אני צורח מאושר, ומוציא את דראגונייר מהפוקדור.
"שלום לך דראגונייר, אני אוהד, המאמן החדש שלך, ואני אהפוך אותך לדרקון חזק ועצמתי!"
אני מחזיר אותו לפוקדור אחרי שהוא מגיב לי, ושואל את סקווירטל "רוצה להישאר איתי מחוץ לפוקדור, לתמיד?"
-
[COLOR="Red"]אופק-בלה משתנה לאיווי ומתקרבת לשומרים,היא מחליטה בעצמה להשתנות לגלום ואז שוב לאיווי כל השומרים מתחילים לרדוף אחרייה בזמן שהיא ממשיכה לשנות צורה.
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני נכנס לתוך המודיעין ומחפש מידע[/COLOR]
-
תומר-
וואלה לא חשבתי שתקלוט כל כך מהר חחח האמת תיכננתי הצגות שלמות שבלהי יעשה כדי שיבין הרסתה את כל הבדיחה שתיכננתי :( חח סלבי אוכל בלי בעיה
אוהד-אתה מתחיל ללכת לכיון דרך 1
אופק- אתה מוצא תיקיות שלמות מסודרות על פי הא' ב מה שהכי מושך אותך הוא ספר זהב גדול עליו מודפס ''מיועד לשון בלבד''! אתה שומע את השומרים חוזרים
-
יש!!
מה אני אמור לעשות? לתפוס פוקימונים או משהו?
אני הולך עם סקווירטל ומחפש פוקימונים לתפוס.
ד"א, סקווירטל הסכים להצעה שלי?
-
אוהד-סקווירטל מהנהן וקופץ על הכתף שלך!!! אתה מתחיל ללכת ורואה אודיש,גלום,סידוט
-
[quote] תומר-
וואלה לא חשבתי שתקלוט כל כך מהר חחח האמת תיכננתי הצגות שלמות שבלהי יעשה כדי שיבין הרסתה את כל הבדיחה שתיכננתי :( חח סלבי אוכל בלי בעיה
[/quote]
אני מאכיל את סלבי עד הסוף ומבין שגם אני רעב אז אני מוציא את דיטו ונותן לכולם אוכל וגם לדיטו אוכל נוזלי
*מצטער שהרסתי אני פשוט צופה בסדרה מהתחלה ואני בפרקים מתקופת בונסלי
-
בא לי איזה אודיש עכשיו...
אני מוציא את סקווירטל ומורה עליו לכסח אותו.
-
תומר-חח.. נתמודד :) דיטו וסלבי אוכלים בהנאה אך שחכתה להשגיח וקבוצת נעלים באה מסביבך והתחילה לצלם את סלבי!!!
אוהד-סקווירטל מסתכל עלייך כשואל איזה מתקפה להשתמש (הוא יודע אקדח מים ודחיפה)
-
דחיפה!
אני גם מוציא את דראגונייר, וקורא "תעבדו בצוות! דראגונייר, תשתמש ב... מה ש..יש לך?"
-
אוהד-סקווירטל משתמש בדחיפה על אודיש שמשתמש באבקת שיתוק (דרגונייא יודע ריקוד דרקון,זעם דרקון,קרן על ואקדח מים')
-
דראגונייר, קרן על! תקרע את אודיש!
תעיר את סקווירטל עם אקדח מים קטן!
~~~~;
את יודעת שדראגונייר לא מסוג מים נכון?
-
אוהד:fה הוא דרקון טהור אבל סתם שמתי לו..... לא הייתה לי עוד התקפה ללתת לו... אודיש המסכן מתעלף
נמשיך עעוד 10 דקות בערך ואני הולכת יש לי מחר מבחן ענק באנגלית וקלטתי ששחכתי לגמרי ללמוד Adverbs
-
טוב
~~~~~
אני מחייך לעבר דראגונייר וסקווירטל ושואל אותם "לתפוס אותו או לא?"
-
אוהד: סקווירטל מהנהן ודרגונייט מנענע את ראשו כאמר שלא
-
[quote]תומר-חח.. נתמודד :) דיטו וסלבי אוכלים בהנאה אך שחכתה להשגיח וקבוצת נעלים באה מסביבך והתחילה לצלם את סלבי!!![/quote]
אני אחזיר מיד את סלבי לפוקדור ואצעק "מה אתם רוצים מהסלבי הקטן הזה אתם לא רואים שהוא רק תינוק אם ידעו עליו הוא לא יגדל כמו שצריך" ('וגם כן יחשפו אותי') "תנו לי את המצלמות או שדיטו שלי יצטרך להשתנות לסאלאמנס"
-
למי אני אקשיב?
אני מחליט שאני אתפוס פוקימון רק אם כל החבורה שלי תסכים לזה, ועוזב את אודיש, ומתחיל לחפש עוד פוקימונים.
-
אופק- אתה מוצא תיקיות שלמות מסודרות על פי הא' ב מה שהכי מושך אותך הוא ספר זהב גדול עליו מודפס ''מיועד לשון בלבד''! אתה שומע את השומרים חוזרים
[COLOR="Red"]אני שם את הספר בתיק ויוצא מהמודיעין[/COLOR]
-
תומר-כל הידים מסתכלים עלייך ואתה מבין שהתמונות פורסמו כבר בכל רחבי האינטרנט!!!! כשלושה אנשים נכנסים מיד אתה מזהה את המדים הם מהצוות של שון!!!
אוהד- אתה ממשך בדרכך ומגיעה למפל עצום אתה רוא שם איווי קטן שותה.
אופק-אתה יוצא ברגע האחרון,אתה רואה את החיילים מחזיקים כלוב קטן בוא בלה!!!
-
אוקיי איווי זה פוקימון שאני עומד לתפוס...
דראגונייר, תקשור את האיווי הזה עם גופך, ואל תתן לו לברוח!
סקווירטל, אקדח מים על איווי!
-
אופק-אתה יוצא ברגע האחרון,אתה רואה את החיילים מחזיקים כלוב קטן בוא בלה!!!
[COLOR="Red"]אני מסתכן ומחליט להחזיר את בלה לפוקדור ולחזור ללן[/COLOR]
-
אוהד-הפוקימונים עובדים בתאום מושלם,אתה שואל שוב את דרגונייר וסקווירטל עם שווה לך לתפוס סקווירטל מהנהן ודרגונייר אומר לא..
אופק-אני במקומך הייתי אומרת משהו כמו תנו לי את הכלוב אקחאותו למכלאה או משו כזה אבל מתקבל... אתה מחזיר א בלה לפוקדור כל השומרים מתחילים לרוץ אחרייך
-
דראגונייר, אני מצטער, אבל איווי זה פוקימון שאני מאוד רוצה לתפוס, אני בטוח שעוד תהיו חברים טובים!
אני זורק פוקדור על איווי.
~~~~~~
את גם ממציאה פוקימונים משלך במשחק? כי בא לי איזה איווי דרקון קטן
-
חח נראה
אוהד-איווי נתפס במהרה אתה סורק אותו ומגלה שהוא יודע כדור ל,שריטה ודחיפה
-
אופק-אני במקומך הייתי אומרת משהו כמו תנו לי את הכלוב אקחאותו למכלאה או משו כזה אבל מתקבל... אתה מחזיר א בלה לפוקדור כל השומרים מתחילים לרוץ אחרייך
[COLOR="Red"]אני רץ בשיא המהירות ללן בכדי לתת לו את הספר[/COLOR]
-
יש אדיר
~~~~~~~~~~~~
אני ממשיך בדרכי בכיוון לעיר הבאה, יחד עם סקווירטל על הכתף שלי.
אני שר לו את השיר שאהבתי כשהייתי קטן.
-
אופק-את רץ במהירות רבה אתה רואה את דלת הסתרים שלן הרגע פתח בשבילך אתה זורק פנימה את התיק ומכונן לקפות אבל החיילים תופסים אותך לן סוגר את הדלת
אוהד-אתה מגיעה לעיר הראשונה
-
אני מחפש איזה מכון עסיסי להילחם בו
-
[quote]תומר-כל הידים מסתכלים עלייך ואתה מבין שהתמונות פורסמו כבר בכל רחבי האינטרנט!!!! כשלושה אנשים נכנסים מיד אתה מזהה את המדים הם מהצוות של שון!!![/quote]
"שיט תראו מה עשיתם" אני אומר להם 'טוב זה מצריך בריחה מהירה' אני חושב מחזיר את טורצ'יק וסטרלי לפוקדורים שלהם ואומר לדיטו להשתנות לסאלאמנס עולה עליו ואומר לו להשתמש בתעופה
-
אופק-את רץ במהירות רבה אתה רואה את דלת הסתרים שלן הרגע פתח בשבילך אתה זורק פנימה את התיק ומכונן לקפות אבל החיילים תופסים אותך לן סוגר את הדלת
[COLOR="Red"]אני נאבק בבהם ומנסה להשתחרר[/COLOR]