-
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט קופץ לאוויר ומותח את רגליו ומתחיל להסתובב במהירות אדירה ויוצר ענן גשם ענק מעליו המתחיל להוריד מטר כבד של גשם חורפי. קלפה מנסה להשתמש בחבטה אבל סורסקיט עדיין באוויר והיא איננה מגיעה אליו ולכן מתחילה לפתוח את פיה בשיר. סורסקיט שהיכולת שלו מופעלת נהייה מהיר יותר מאי פעם והוא יוצא עם מתקפה מהירה הפוגעת ישירות בבטנה של קלפה ומעיפה אותה לאחור.
קלפה קמה ושוב מתחילה לבכות וליילל. סורסקיט בצער רב קונה את זה שוב והוא נפגע ממתקפת החבטה שלה.
"עבודה נהדרת קלפה עכשיו בואי נעבור לעלים קסומים!" קוראת אשלי.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה מתחיל לחפש מתקפות מסוג אופל בשביל ראלטס ומוצא במהירות מדף קטן עם מתקפות אופל. שם אתה מוצא הטלה (Fling), גניבה, יסורים (Torment ) ומזכרת (Memento).
באגף הלחימה אתה מוצא הגדלה (Bulk Up), הטלה ססמית (Seismic Toss), פיצוץ פוקוס (Focus Blast), אגרוף ניקוז, ודיסק אחרון של אגרוף דינאמיט.
באיזור האש אתה מוצא: יום שמש, אגרוף אש, פיצוץ אש (Fire Blast), שריפה (Incinerate), אש רפאים (Will-O-Wisp), להביור.
"אתה בטוח שאתה רוצה להסתכל רק על אלו?" שואל רובי. "אתה יכול ללמד אותם עוד הרבה סוגי מתקפות." הוא מוסיף ברצינות
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]רודני-
אתה וגרובייל בורחים מהשוק לרצועת חוף שקטה ומבודדת ומחפשים בשבילו קרב מעניין ואחרי רבע שעה של הליכה- אתה מתייאש ומתיישב על החול החם של החוף ומסתכל אל האופק. לפתעע אתה מבחין ביצור קטן וכחול עולה מהמים אתה מאמץ את עינייך ומזהה מבלי הפוקידע שלזה פוליוואג ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_060.png[/IMG]) פוקימון הראשן.
סוג מים טהור.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1242785]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מתחיל לחפש מתקפות מסוג אופל בשביל ראלטס ומוצא במהירות מדף קטן עם מתקפות אופל. שם אתה מוצא הטלה (Fling), גניבה, יסורים (Torment ) ומזכרת (Memento).[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]באגף הלחימה אתה מוצא הגדלה (Bulk Up), הטלה ססמית (Seismic Toss), פיצוץ פוקוס (Focus Blast), אגרוף ניקוז, ודיסק אחרון של אגרוף דינאמיט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]באיזור האש אתה מוצא: יום שמש, אגרוף אש, פיצוץ אש (Fire Blast), שריפה (Incinerate), אש רפאים (Will-O-Wisp), להביור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"אתה בטוח שאתה רוצה להסתכל רק על אלו?" שואל רובי. "אתה יכול ללמד אותם עוד הרבה סוגי מתקפות." הוא מוסיף ברצינות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אולי אמצא מתקפה מסוג חשמל שקומבאסקין יכול ללמוד, אבל אני בספק" אני אומר לו "נראה לי שהאגרוף דינאמיט והיום שמש יהיו טובים פה" אני אומר ולוקח את הדיסקים שלהם. לאחר מכן אני סורק את שאר המדפים בחיפוש אחר מתקפות נוספות.
-
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה מעיף מבט בכללי לאורך כל המדפים וכמה מתקפות קורצות לך בעין אגרוף רעם, אגרוף קרח, כדור צל, מחשבה רגועה, גל הלם (Shock Wave) ועוד כמה דיסקים יחסית נדירים.
"נו ראית משהו?" שואל אותך רובי.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1242805][COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מעיף מבט בכללי לאורך כל המדפים וכמה מתקפות קורצות לך בעין אגרוף רעם, אגרוף קרח, כדור צל, מחשבה רגועה, גל הלם (Shock Wave) ועוד כמה דיסקים יחסית נדירים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"נו ראית משהו?" שואל אותך רובי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"אוקיי... החלטתי" אני אומר ולוקח מהמדף גם את כדור הצל, גל הלם, אגרוף הרעם ויסורים. אני מברר מה המחיר שלהם יחד עם המתקפות שכבר לקחתי מקודם. אם יש לי את הכסף אני משלם ויוצא עם רובי החוצה. אם אין מספיק, אני בודק שוב איזה לקחתי כדי להחליט על מה לוותר.
-
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה ניגש לקופאית עם ששת הדיסקים של המתקפות וניגש למוכרת "יש מבצע של 3+1 מתנה!" היא אומרת בחיוך "אתה יכול לבחור עוד שתי מתקפות מהמדפים אם אתה רוצה. זה יצא לך.." היא אומרת ומחשבת רגע במחשבון "900$ על שמונה דיסקים במקום 1200$" היא אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1242785][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט קופץ לאוויר ומותח את רגליו ומתחיל להסתובב במהירות אדירה ויוצר ענן גשם ענק מעליו המתחיל להוריד מטר כבד של גשם חורפי. קלפה מנסה להשתמש בחבטה אבל סורסקיט עדיין באוויר והיא איננה מגיעה אליו ולכן מתחילה לפתוח את פיה בשיר. סורסקיט שהיכולת שלו מופעלת נהייה מהיר יותר מאי פעם והוא יוצא עם מתקפה מהירה הפוגעת ישירות בבטנה של קלפה ומעיפה אותה לאחור.
קלפה קמה ושוב מתחילה לבכות וליילל. סורסקיט בצער רב קונה את זה שוב והוא נפגע ממתקפת החבטה שלה.
"עבודה נהדרת קלפה עכשיו בואי נעבור לעלים קסומים!" קוראת אשלי.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סורסקיט אל תאמין לה!" אקרא בקול רם , "תחמוק נעלים הקסומיםהעזרת מתקפה מהירה ותתקוף את קלפה! אחר כך תשתמש בבועות! תנוע מצד לצד ותתחמק ממתקפות הנגד שלה!"אומר לסורסקיט
-
[quote=Ritsuka Kun;1242828][COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה ניגש לקופאית עם ששת הדיסקים של המתקפות וניגש למוכרת "יש מבצע של 3+1 מתנה!" היא אומרת בחיוך "אתה יכול לבחור עוד שתי מתקפות מהמדפים אם אתה רוצה. זה יצא לך.." היא אומרת ומחשבת רגע במחשבון "900$ על שמונה דיסקים במקום 1200$" היא אומרת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
"ואו!" אני אומר לה "כן רק רגע" אני אומר ורץ בחזרה למדפים. אני מתחיל לחפש אחר מתקפת מים טובה בשביל קורפיש, גם לו מותר להנות כאן חח. בנוסף, אקח את אגרוף הקרח.
-
בעוד הגשם ממשיך לרדת סורסקיט מנצל את הגשם ומתחמק במהירות מהעלים הקסומים של קלפה ,העפים להם היישר למי האוקיינוס ונעלמים באופק, תוקף אותה ישירות עם המתקפה המהירה ומעיף אותה על רצפת המגרש. ואז סורסקיט פותח את פיו הקטן ויוצר משם עשרות בועות העפות במהירות לעברה של קלפה ומתפוצצות עליה.
"קלפה תתאפסי והשתמשי בחבטה!" קוראת אשלי.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
אתה רץ במהירות למדים וחוטף משם את האגרוף קרח ואז מסתכל על המתקפות מים. שם אתה רואה מבחר מאוד גדול ובהם- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח (Brine), מים צורבים (Scald), פעימת מים, צלילה, זנב אקווה וטבעת אקווה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1242840]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה רץ במהירות למדים וחוטף משם את האגרוף קרח ואז מסתכל על המתקפות מים. שם אתה רואה מבחר מאוד גדול ובהם- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח (Brine), מים צורבים (Scald), פעימת מים, צלילה, זנב אקווה וטבעת אקווה.[/COLOR][/SIZE]
אני מסתכל על מתקפות המים, ואז נעצר מול פעימת המים 'לפי מה שאני זוכר, היא מסוגלת גם לגרום לבילבול...' אני חושב לעצמי. לבסוף, אני מחליט לקחת את פעימת המים איתי. אני חוזר למוכרת ומשלם על הכל. לאחר מכן, יוצא החוצה עם רובי אל המפלס העליון של הספינה, מסתכל לראות אם הגענו כבר.
-
אתה בוחר את הפעימת מים וחוזר למוכרת ומשלם לה 900$ והולך משם עם רובי לעבר הסיפון בחזרה ומסתכל לאופק "הגענו כבר?" אתה שואל אותו והוא מתחיל לצחוק "אנחנו נגיע מחר אחרי הצהריים. אבל אני יש היום את התחרות אז כדאי לך להתכונן" הוא אומר בחיוך "אני בעצמי הולך גם להתכונן עם הפוקימון החדש שלי" הוא אומר בחיוך ועוזב אותך לבדך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1242840][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
בעוד הגשם ממשיך לרדת סורסקיט מנצל את הגשם ומתחמק במהירות מהעלים הקסומים של קלפה ,העפים להם היישר למי האוקיינוס ונעלמים באופק, תוקף אותה ישירות עם המתקפה המהירה ומעיף אותה על רצפת המגרש. ואז סורסקיט פותח את פיו הקטן ויוצר משם עשרות בועות העפות במהירות לעברה של קלפה ומתפוצצות עליה.
"קלפה תתאפסי והשתמשי בחבטה!" קוראת אשלי.
מה תעשה?[/COLOR]]תומאס-
?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"קדימה סורסקיט עוד מעט זה נגמר!" אעודד אותו, "השתמש במתקפה מהרה ותקיף במהירות את קלפה המעגל וברגע הכי לא צפוי תתקוף! תנצל את הגשם ותשתמש בבועות ונשיכת חרק" אומר לו
-
[quote=Ritsuka Kun;1242849][SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה בוחר את הפעימת מים וחוזר למוכרת ומשלם לה 900$ והולך משם עם רובי לעבר הסיפון בחזרה ומסתכל לאופק "הגענו כבר?" אתה שואל אותו והוא מתחיל לצחוק "אנחנו נגיע מחר אחרי הצהריים. אבל אני יש היום את התחרות אז כדאי לך להתכונן" הוא אומר בחיוך "אני בעצמי הולך גם להתכונן עם הפוקימון החדש שלי" הוא אומר בחיוך ועוזב אותך לבדך.[/COLOR][/SIZE]
'תחרות? על מה הוא מדבר בכלל?' אני חושב לעצמי. אני יורד בחזרה אל זירת הקרבות כדי לברר איזו תחרות זאת. 'אם יש תחרות, אוכל לבחון את כוחם של הפוקימונים שלי עם המתקפות החדשות' אני חושב לעצמי.
שאני מגיע לזירה, לפני שאני מברר מהי התחרות, אני מוציא את כל הפוקימונים שלי החוצה.
לקומבאסקין אני נותן יום שמשי אגרוף חשמל ואגרוף דינמיט
לקורפיש את פעימת המים
ולראלטס אני נותן יסורים וכדור צל.
-
סורסקיט מתחיל להסתובב סביב קלפה במהירות והיא מנסה כל פעם לפגוע בו אבל ממהירות של סורסקיט נראה כאילו הוא ייצר כפילים אשר הטעו את קלפה ואז הוא מנצל את הבילבול של קלפה ושולח עליה מטח של בועות הפוצעות אותה קשה ואז קופץ עליה מהמקום שלו ונושך אותה בגבה ומעלף אותה.
הגשם נפסק וסורסקיט ניצח ולמד על הדרך צוות כפול.
"וואו זה היה טו- אוב!" קוראת אשלי ומחזירה את קלפה לפוקדור שלה "קרב נהדר!" היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידך ומחייכת "אנחנו צריכים לעשות את זה שוב" היא מוסיפה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך ונותן להם את הדיסקים שלהם והם נספגים לתוכם ולא נראים יותר. אתה מתחיל לתחקר את האנשים באזור על התחרות ומגלה שהיום אחרי הצהריים המאוחרות יש תחרות של הספינה. תחרות קרבות והמנצח יקבל סכום גדול של כסף ועוד חפץ מסתורי ושווה במיוחד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1242862][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט מתחיל להסתובב סביב קלפה במהירות והיא מנסה כל פעם לפגוע בו אבל ממהירות של סורסקיט נראה כאילו הוא ייצר כפילים אשר הטעו את קלפה ואז הוא מנצל את הבילבול של קלפה ושולח עליה מטח של בועות הפוצעות אותה קשה ואז קופץ עליה מהמקום שלו ונושך אותה בגבה ומעלף אותה.
הגשם נפסק וסורסקיט ניצח ולמד על הדרך צוות כפול.
"וואו זה היה טו- אוב!" קוראת אשלי ומחזירה את קלפה לפוקדור שלה "קרב נהדר!" היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידך ומחייכת "אנחנו צריכים לעשות את זה שוב" היא מוסיפה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סורסקיט כל הכבוד!" אשבח אותו על הקרב ואחייך אליו, "ברור שנעשה את זה שוב!" אומר לאשלי בחיוך ואחזיר את סורסקיט לפוכדור שלו, "תוכלי אולי להראות לי איפה מרפאים את הפוקימונים? ובאיזה חדר אני נמצא?כי אני בעצמי לא יודע..." אומר ואחכה לתשובה
-
[quote=Ritsuka Kun;1242862]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך ונותן להם את הדיסקים שלהם והם נספגים לתוכם ולא נראים יותר. אתה מתחיל לתחקר את האנשים באזור על התחרות ומגלה שהיום אחרי הצהריים המאוחרות יש תחרות של הספינה. תחרות קרבות והמנצח יקבל סכום גדול של כסף ועוד חפץ מסתורי ושווה במיוחד.[/COLOR][/SIZE]
'אני חייב להירשם!' אני חושב לעצמי. אני מחפש אחר עמדת ההרשמה וניגש לשם להירשם.
לאחר מכן, אני אבדוק בזירה פנויה את היכולת של המתקפות החדשות עם הפוקימונים שלי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1242774][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה מתחיל לתחקר על התחרות כמה אנשים עד שבחור נמוך אומר לך שזה שני פוקימונים בלבד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה מודה לו ומוצא לעצמך פינה שקטה בפאתי הספינה בצד האחורי. מקום יחסית מבודד שמעט מאוד אנשים נמצאים שם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אז מי מכם רוצה להשתתף בתחרות?" אשאל את הפוקימונים ואסתכל לראות מי יותר מתלהב בעודי חושב 'אולי פלאפי ונאמל? אני לא אתפלא לראות עוד רטטות, הוא פוקימון נפוץ, חוץ מזה הוא מסוג נורמאל, שיגביל אותי מעט... מצד שני אני לא בטוח שפלאפי ייתלהב כל כך להשתתף, או שנאמל'.
-
[quote=Ritsuka Kun;1242708]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrchid]אינג'ל-
האגרוף מגה נספג לתוך צ'ארמליון והיא מחייכת העצמתה החדשה. אתה פותח את תיקך ושומר שם את הדיסק של הקצה אבן.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"עכשיו לקרב"אומר בחיוך, ואחזור למתחם המגרשים שבו הייתי אתמול.
-
[quote=Ritsuka Kun;1242785]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
אתה וגרובייל בורחים מהשוק לרצועת חוף שקטה ומבודדת ומחפשים בשבילו קרב מעניין ואחרי רבע שעה של הליכה- אתה מתייאש ומתיישב על החול החם של החוף ומסתכל אל האופק. לפתעע אתה מבחין ביצור קטן וכחול עולה מהמים אתה מאמץ את עינייך ומזהה מבלי הפוקידע שלזה פוליוואג ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_060.png[/IMG]) פוקימון הראשן.
סוג מים טהור.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
חחח... איזה קטע, התלבטתי אם לקחת בפוקימון השני אותו או את סקורפי XDD
נראה לך שזה סימן לתפוס אותו?
~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי גרובייל, יש לנו כאן יתרון! אני דיי בטוח שזה לא יהיה קשה" אומר לו בטוח בעצמי.
ואז אוסיף לפקוד עליו "השתמש במתקפה מהירה בכדי להגיח אליו במהירות ואז תפוס אותו והשתמש בשאיבת מגה!"
-
"בטח בוא אחרי" אומרת לך בחיוך אשלי ומובילה אותך למתחת לסיפון ומובילה אותך למכונה אדומה ועליה מגש עם מתקן להחזקת פוקדורים. אתה מכניס את הפוקדורים למתקן והמכונה מתחילה להבהב קלות ואחרי כמה שניות יוצרת צלצול קטן והיא נפתחת ואתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותך בחזרה לכיסך.
"עכשיו החדר שלך.." אומרת אשלי ולוקחת לך את הכרטיס לשיט שבצבץ לך מהכיס ומתחילה לקרוא אותו ואחרי שנייה קוראת מפליאה "אתה חדר לידי!" היא אומרת בהתלהבות ומתחילה ללכת, כשאתה מאחוריה, ומובילה אותך דרך שדרת חנויות ובתי קפה ולבסוף יורדת שלוש קומות במדרגות ואחרי כמה דקות היא מובילה אותך לדלת הרשום עליה 303. "אני מניחה שנתראה" היא אומרת בחיוך ונכנסת לחדר שלה 302
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מתחיל לסרוק את הספינה ולבסוף מוצא על לוח מודעות טופס הרשמה לתחרות ורושם את עצמך בשורה ריקה. אתה מסתכל ורואה שדיי הרבה מאמנים נרשמו ומבחין גם שרובי נרשם מבין הראשונים. אחרי ההרשמה הקצרה אתה חוזר לסיפון העליון ומוצא לעצמך זירה שקטה שבה תוכל להתאמן עם עצמך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
שלושת הפוקימונים שלך נראים נלהבים להשתתף בתחרות.
מה תעשה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתהחוזר במהירות לאזור המגרשים ועד מהרה מסדר לעצמך קרב מול בחורה גבוהה ומכוערת מאוד, ככה שתוכל לדבר, ורואה שהיא זורקת למגרש שני פוקימונים אחד מהם הוא בידוף ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]) והשני הוא יאנמה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/21/Spr_5b_193.png[/IMG]).
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="1"]רודני-
יו איזה צירף מקרים XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל משתמש במתקפת מהירות ומפתיע את פוליואג הקטן ופוגע בו חזיתית עם המתקפה ובעודו, פוליוואג, מועף באוויר גרובייל משתמש בעלה שעל ראש ויוצר קרניים אדומות וקושר את פוליוואג בהן וסופג ממנו המון אנרגיה.
לאחר המתקפה פוליוואג הקטן נופל על החול, ונראה עצבני ויוצר בפיו כדור קרח קטן ושולח אותו על גרובייל המתפוצץ עליו ופוגע בו קל.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1243582]
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1][U][B]רודני-[/B][/U]
יו איזה צירף מקרים XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל משתמש במתקפת מהירות ומפתיע את פוליואג הקטן ופוגע בו חזיתית עם המתקפה ובעודו, פוליוואג, מועף באוויר גרובייל משתמש בעלה שעל ראש ויוצר קרניים אדומות וקושר את פוליוואג בהן וסופג ממנו המון אנרגיה.
לאחר המתקפה פוליוואג הקטן נופל על החול, ונראה עצבני ויוצר בפיו כדור קרח קטן ושולח אותו על גרובייל המתפוצץ עליו ופוגע בו קל.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/quote]
זה פוליווירל, הערתי לך על זה גם בפעם הקודמת ששיחקתי בזה! XDD
~~~~~~~~~
"כמה חמוד הוא!" אומר בקול מעט צייצני ואביט בפוליווריל הקטן שמשיב מלחמה.
ואז אפסיק אם המלמולים האלה לעצמי והרחמנות אל הפוליווירל הקטן ואדריך את גרובייל"השתמש בחבטה, חבוט בוא אם זנבך אל האוויר וחכה בסבלנות שמלמעלה ירד אלינו..."
"כאשר יתחיל לרדת מטה הכן את העלים שעל ידך למתקפת חיתוך זעם ותקוף!" אוסיף בכדי להכין אותו.
-
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="1"]רודני-
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Poliwag_(Pok%C3%A9mon[/url]) V_V
ועדיין לא שלחת לי את השיפורים לחבילה שלי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל מתאפס במהירות ויוצא לעברו של [B]פוליוואג [/B] עם חבטה ואז מסתובב ומכה בו עם זנבו ומעיף אותו לאוויר אבל פוקימון הקטן ממשיך עם הכדור קרח שלו ויוצר גוש קרח יותר גדול מפיו ופוגע בפרצופו של גרובייל המתקרב אליו עם החיתוך זעם ומעיף אותו לאחור.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote]ניק-
שלושת הפוקימונים שלך נראים נלהבים להשתתף בתחרות.
מה תעשה.[/quote]
''רטטה, זה יהיה בסדר מצדך לא להשתתף הפעם? אני מבטיח שבפעם הבאה אתה תשתתף'' אני שואל את רטטה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243582][
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתהחוזר במהירות לאזור המגרשים ועד מהרה מסדר לעצמך קרב מול בחורה גבוהה ומכוערת מאוד, ככה שתוכל לדבר, ורואה שהיא זורקת למגרש שני פוקימונים אחד מהם הוא בידוף ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]) והשני הוא יאנמה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/21/Spr_5b_193.png[/IMG]).
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE]
OMG בידוף
-----------------------------
"סניזל פאנפי צאו, פאנפי תשתמש בחבטת ראש על בידוף סניזל אגרוף קרח על יאנמה!"אומר בהתלהבות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243582][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
"בטח בוא אחרי" אומרת לך בחיוך אשלי ומובילה אותך למתחת לסיפון ומובילה אותך למכונה אדומה ועליה מגש עם מתקן להחזקת פוקדורים. אתה מכניס את הפוקדורים למתקן והמכונה מתחילה להבהב קלות ואחרי כמה שניות יוצרת צלצול קטן והיא נפתחת ואתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותך בחזרה לכיסך.
"עכשיו החדר שלך.." אומרת אשלי ולוקחת לך את הכרטיס לשיט שבצבץ לך מהכיס ומתחילה לקרוא אותו ואחרי שנייה קוראת מפליאה "אתה חדר לידי!" היא אומרת בהתלהבות ומתחילה ללכת, כשאתה מאחוריה, ומובילה אותך דרך שדרת חנויות ובתי קפה ולבסוף יורדת שלוש קומות במדרגות ואחרי כמה דקות היא מובילה אותך לדלת הרשום עליה 303. "אני מניחה שנתראה" היא אומרת בחיוך ונכנסת לחדר שלה 302
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אנחנו נתראה.." אמלמל ואכנס לחדר,אתמקם מעט ואנעל אותו ביציאתי ואשים את המפתח במקום בטוח בתיק.
"טוב..נלחמנו,עכשיו נהנה קצת מהספינה" אומר ואלך בין החנויות,אחפש חנויות מעניינות,של מתקפות וכל דבר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1243585][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]רודני-
[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Poliwag_%28Pok%C3%A9mon"]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Poliwag_(Pok%C3%A9mon[/URL]) V_V
ועדיין לא שלחת לי את השיפורים לחבילה שלי!
גרובייל מתאפס במהירות ויוצא לעברו של [B]פוליוואג [/B] עם חבטה ואז מסתובב ומכה בו עם זנבו ומעיף אותו לאוויר אבל פוקימון הקטן ממשיך עם הכדור קרח שלו ויוצר גוש קרח יותר גדול מפיו ופוגע בפרצופו של גרובייל המתקרב אליו עם החיתוך זעם ומעיף אותו לאחור.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/quote]
צודק, אני ישלח!
~~~~~~~~
אביט מעט מופתע על המתרחש, אך לא האבד קור רוח ואומר "אוקיי גרובייל זה מתקפה מתגברת... אז שים לב!"
ואז אוסיף "תזכור להיות מוכן, אם הוא שוב ישתמש בזה, תקוף בחבטה ותחזיר אליו את הכדור בעצמה!"
"ובנתיים... נסה להשתמש בספיגה!"
-
רטטה מהנהן בחוסר רצון מובהק אבל מקבל את ההחלטה שלך בטוב ומחייך לפלאפי ואל נאמל בתור 'בהצלחה'.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
בקרוב אצלך ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את סניזל ואת פאנפי ומבחין לחצי שנייה את החיוך הזומם של סניזל כשפאנפי קופצת לפניו ויוצאת עם חבטת ראש לעברו של בידוף, המגיב גם הוא עם חבטת ראש ושניהם נהדפים לאחור. סניזל מתאפס על עצמו בקרב ויוצא עם האגרוף קרח לעברו של יאנמה אבל יאנמה מתחמק בקלות ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר סוניקבום אש מתפוצץ על פרצופו של סניזל.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה נכנס לחדר ומגלה שזה חדר יחסית ממש גדול עם סלון, חדר שינה, מטבחון קטן וחדר אמבטיה גדול ומרווח. אתה לוקח את המפתח ויוצא מהחדר, נועל אותו בבטחה בצאתך ומתחיל להסתובב באזור שראית מקודם עם אשלי ומוצא את עצמך הולך בשדרה, שנראית ממש כמו רחוב אמיתי, מלאה בחנויות ובתי קפה ולכמה שניות אתה מבחין גם בכניסה לבית קולנוע המציג 'סיוט ברחוב טלם 5!' לבסוף אתה מבחין בכמה חנויות לפוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
סבבה :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל מהנהן בראשו ומתכונן לכדור קרח השלישי של פוליוואג המגיע במהירות והפעם הוא יותר גדול והוא מצליח, בקושי רב, להעיף ממנו את הגוש קרח הגדול בחזרה לפוליוואג הקופץ ומתחמק אבל גרובייל כבר יוצר אנרגיה כתומה סביבו אשר נשלחת לעברו של פוליוואג וקושרת אותו וגורבייל מתרפא קצת.
פוליוואג, הנראה תשוש יותר ויותר שולח שוב גוש קרח הפעם ממש ענקי לעברו של גובייל.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243866]
בקרוב אצלך ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את סניזל ואת פאנפי ומבחין לחצי שנייה את החיוך הזומם של סניזל כשפאנפי קופצת לפניו ויוצאת עם חבטת ראש לעברו של בידוף, המגיב גם הוא עם חבטת ראש ושניהם נהדפים לאחור. סניזל מתאפס על עצמו בקרב ויוצא עם האגרוף קרח לעברו של יאנמה אבל יאנמה מתחמק בקלות ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר סוניקבום אש מתפוצץ על פרצופו של סניזל.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
הקרב אבוד מראש ='(
--------------
"סניזל תתאושש במהירות ותשתמש במתקפת מהירות משולבת עם אגרוף קרח, פאנפי תשתמשי בגלגול הגנה ואז בחבטת ראש עוד פעם אחת!"אומר.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243866][SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]
אתה נכנס לחדר ומגלה שזה חדר יחסית ממש גדול עם סלון, חדר שינה, מטבחון קטן וחדר אמבטיה גדול ומרווח. אתה לוקח את המפתח ויוצא מהחדר, נועל אותו בבטחה בצאתך ומתחיל להסתובב באזור שראית מקודם עם אשלי ומוצא את עצמך הולך בשדרה, שנראית ממש כמו רחוב אמיתי, מלאה בחנויות ובתי קפה ולכמה שניות אתה מבחין גם בכניסה לבית קולנוע המציג 'סיוט ברחוב טלם 5!' לבסוף אתה מבחין בכמה חנויות לפוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אלך בין החנויות,אחפש חנות למתקפות לפוקימונים
-
[quote=Ritsuka Kun;1243866]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
סבבה :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל מהנהן בראשו ומתכונן לכדור קרח השלישי של פוליוואג המגיע במהירות והפעם הוא יותר גדול והוא מצליח, בקושי רב, להעיף ממנו את הגוש קרח הגדול בחזרה לפוליוואג הקופץ ומתחמק אבל גרובייל כבר יוצר אנרגיה כתומה סביבו אשר נשלחת לעברו של פוליוואג וקושרת אותו וגורבייל מתרפא קצת.
פוליוואג, הנראה תשוש יותר ויותר שולח שוב גוש קרח הפעם ממש ענקי לעברו של גובייל.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
שמע אני יכול להביא לך חפיסת אמוזונות שהכנתי, לא בטוח שהיא טובה אבל. לדעתי פרסם עזרה בפורום יוגי-הו. יש שם כמה תותחים שבטוח יעזרו לך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הולי מולי!!!" אצעק מופתע ואפילו מעט מבוהל מן כדור הקרח הגדול.
אנסה לחשוב בזריזות ואצעק מיד "גרובייל מהר, השתמש במתקפה מהירה כדי לקפוץ גבוהה במהירות!"
"עבור את כדור הקרח הגדול, ואז צלול בסחרור אל פוליוואג אם מתקפת חבטה!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1243582]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מתחיל לסרוק את הספינה ולבסוף מוצא על לוח מודעות טופס הרשמה לתחרות ורושם את עצמך בשורה ריקה. אתה מסתכל ורואה שדיי הרבה מאמנים נרשמו ומבחין גם שרובי נרשם מבין הראשונים. אחרי ההרשמה הקצרה אתה חוזר לסיפון העליון ומוצא לעצמך זירה שקטה שבה תוכל להתאמן עם עצמך.[/COLOR][/SIZE]
"בסדר כולם, צאו!" אני קורא ומוציא את כולם החוצה "בואו נבחן קצת את המתקפות החדשות שלכם" אני אומר להם ומסדר מטרות בזירה "בסדר קורפיש, פעימת מים על אחת המטרות! ראלטס השתמש בכדור צל! ואתה קומבאסקין אגרוף דינמיט!" אני קורא ובוחן את עוצמת ההתקפות.
-
בהחלט.
אני בעד תאמר לפוקימונים שלך להתאבד ולקפוץ מהספינה חח
סניזל מנער את ראשו וקופץ לאוויר עם מתקפת מהירות ושולח את עצמו קדימה לעברו של יאנמה עם אגרוף קרח מושט קדימה ופוגע בדיוק בראשו של יאנמה ויוצר ניצוצות קרח עליו וראשו של יאנמה קופט והוא מחוסר ברירה נופל על אדמת המגרש קפוא.
מהצד השני פאנפי מתגלגלת בעצמה בחוזקה ואז קופצת כמו קפיץ עם ראשה צובר תאוצה ופוגעת בבטנו של בידוף ומעיפה אותו לאחור.
בידוף קם עצבני מהרצפה וקופץ לאוויר ומתגלגל בתוך עצמו ויוצא בגלגול.
בינתיים יאנמה מנסה לשבור את הקרח שעל פרצופו כנפיו וזנבו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה נכנס לאחת מהחנויות של הפוקימונים ומוצא את עצמך ליד מוכרת בעלת שיער ורוד אסוף בשתי קוקיות גבוהות ונראית בערך בגילך מנפחת בלונים ממסטיק.
"מה אתה צריך?" היא שואלת בעודה מפוצצת בלון וכשאתה אומר לה דיסקים עם מתקפות היא מכוונת אותך עם ידה לעבר שורת מדפים בקצה של החנות.
אתה הולך למקום ורואה כוננית ענקית מהרצפה עד התקרה הגבוהה מלאה בדיסקים עם מתקפות מכמעט כל הסוגים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
נעע אין לי כוח יותר XD
אולי אני אנסה להכין אחת אחרת חח אני ממש אוהב את הקלף של הקומנד נייט זאת שמביאה עוד התקפה לכל הלוחמים ואי אפשר להרוג אותה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל משגר את עצמו במהירות מעל הכדור בעזרת מתקפה מהירה, בועט פעמיים בכדור ואז צולל לעברו של פוליוואג כשידיו מושטות קדימה ומסתובב במהירות ומפליק לפוליוואג בפרצופו ומעלף אותו אחרי שהוא גם נוחת עליו עם כל גודלו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה משחרר את הפוקימונים שלך מהפוקדורים שלהם ומסביר להם מה לעשות.
קורפיש פותח את צבטותיו ויוצר מהן כדור מים כחור וגדול ושולח אותו במהירות לעברה של מטרה נייחת ופוגע בה בחוזקה.
ראלטס קופץ אחריו ומרים את ידיו לראשו וכדור של אנרגיה שחורה- סגלגלה נצרת כיש מאין ונשלחת לעבר אותה מטרה ופוגעת גם היא בחוזקה.
תורו של קאמובסקין והוא מניף את ידו לאחור ומתחיל לרוץ במהירות לעבר המטרה ופוגע בה ישירות עם אגרופו הטעון ומפוצץ את המטרה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243911][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
בהחלט.
אני בעד תאמר לפוקימונים שלך להתאבד ולקפוץ מהספינה חח
סניזל מנער את ראשו וקופץ לאוויר עם מתקפת מהירות ושולח את עצמו קדימה לעברו של יאנמה עם אגרוף קרח מושט קדימה ופוגע בדיוק בראשו של יאנמה ויוצר ניצוצות קרח עליו וראשו של יאנמה קופט והוא מחוסר ברירה נופל על אדמת המגרש קפוא.
מהצד השני פאנפי מתגלגלת בעצמה בחוזקה ואז קופצת כמו קפיץ עם ראשה צובר תאוצה ופוגעת בבטנו של בידוף ומעיפה אותו לאחור.
בידוף קם עצבני מהרצפה וקופץ לאוויר ומתגלגל בתוך עצמו ויוצא בגלגול.
בינתיים יאנמה מנסה לשבור את הקרח שעל פרצופו כנפיו וזנבו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
"סניזל תשחרר את יאנמה והתשתחווה לכיוון בידוף אתה! פאנפי אני מצטער אבל פגעת באלוהים תתאבדי!" אומר והשתחווה לכיוונו של הבידוף המהולל
------------------------
"סניזל תסיים את יאנמה בשבר קרח לכיוון בטנו! פאנפי תשתמשי בגלגול הגנה פעם נוספת ואז תשתמשי בדחיפה"אומר .
-
[quote=Ritsuka Kun;1243866][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]רטטה מהנהן בחוסר רצון מובהק אבל מקבל את ההחלטה שלך בטוב ומחייך לפלאפי ואל נאמל בתור 'בהצלחה'.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"טוב, בואו ננסה לשלב כמה מתקפות" אגיד ואורה:
"פלאפי! תשלב הטענה ונבגי כותנה כדי ליצור עיגול של כותנה זוהרת סביבך! תפוצץ אותו עם אגרוף רעם!"
"נאמל! תתחפרי ותשתמשי בתזוזת אדמה כדי ליצור סדקים סביב הבור! תזנקי החוצה בגילגול משולב עם הסתערות אש כדי ליצור להבות סביבך!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243911][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]
אתה נכנס לאחת מהחנויות של הפוקימונים ומוצא את עצמך ליד מוכרת בעלת שיער ורוד אסוף בשתי קוקיות גבוהות ונראית בערך בגילך מנפחת בלונים ממסטיק.
"מה אתה צריך?" היא שואלת בעודה מפוצצת בלון וכשאתה אומר לה דיסקים עם מתקפות היא מכוונת אותך עם ידה לעבר שורת מדפים בקצה של החנות.
אתה הולך למקום ורואה כוננית ענקית מהרצפה עד התקרה הגבוהה מלאה בדיסקים עם מתקפות מכמעט כל הסוגים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"כאן יש הרבה מתקפות.." אמלמל ואחפש מתקפות,אבן,אדמה,מים וקרח
-
XDDD
אבוי! XD
איך אני לא חשבתי על מהלך גאוני כזה?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סניזל יוצר מפיו גוש קרח ענקי במיוחד ושולח את זה ליאנמה המנסה עדיין להשתחרר מהקרח ובעודו באטרף להשתחרר הוא פוגע עם זנבו בגוש קרח ומעיף אותו הצידה.
פאנפי משמשת שוב בגלגול הגנה ומכדררת את עצמה לכדור ושולחת את עצמה לעבר הגלגול של בידוף, בעזרת מתקפת דחיפה, ושניהם נהדפים לאחור. בידוף מנער את ראשו ויוצא שוב עם גלגול.
מהצד השני יאנמה ממש מתפרע עכשיו עם הניסיונות שלו להשתחרר אבל הקרח הולך ומתפשט לאט לאט.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פלאפי מנצנץ בניצוצות חשמליים ואז שולח נבגי כותנה שהם זוהרים בצבע ירקרק- צהבהב מההטענה ומרחפים סביב פלאפי. מיד לאחר מכן פלאפי שולח אגרוף רעם לאוויר ומצליח להפוך שניים- שלושה מהנבגים לזיקוקים קטנים בעוד רוב הנבגים עדיין מרחפים מסביב.
מהצד השני נאמל מתחפרת באדמה במהירות ומשתמשת בתזוזת אדמה עדינה ויוצרת סדקים סביב הבור ואז היא קופצת לאוויר בגלגול ומוסיפה לזה הסתערות אש ומתגלגלת באוויר ויוצרת שובל של אש מאחוריה ואז נוחתת על הרצפה בצורה מגושמת למדי.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מתחיל להסתובב בין המדפים ומוצא קודם מדף ארוך של מתקפות מים ומתחיל להתבונן מה יש שם.
אתה מוצא במהירות דיסקים של- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח(Brine), מי חומצה (Scald), צלילה, וזנב אקווה.
אחרי זה אתה מוצא ממש במצוד אליו דיסקים של קרח ושם יש מבחר גם גדול ובינהם- אגרוף קרח, ברז, מפולת שלגים (Avalanche), נשמת קרח (Frost Breath), קרן קרח, ורוח קרה (Icy Wind).
באיזור האדמה אתה מוצא רק שני דיסקים והם חפירה ובולדוזר (Bulldoze) ולידם שלט קטן הרשום עליו 'בגלל המערבולות המספקות סחורה מקנטו מלאי המתקפות אדמה נגמר. מצטערים מראש'.
כשאתה ממשיך ורואה את האבן אתה מוצא שם -קצה אבן, סופת חול, קבר אבן, גלגול, אבנים חדות (Stealth Rock) והחלקת אבן (Rock Polish).
ואתה ממשיך ורואה שלט גדול הרשום עליו ' מבצע 2+1 מתנה'
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243983][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
XDDD
אבוי! XD
איך אני לא חשבתי על מהלך גאוני כזה?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סניזל יוצר מפיו גוש קרח ענקי במיוחד ושולח את זה ליאנמה המנסה עדיין להשתחרר מהקרח ובעודו באטרף להשתחרר הוא פוגע עם זנבו בגוש קרח ומעיף אותו הצידה.
פאנפי משמשת שוב בגלגול הגנה ומכדררת את עצמה לכדור ושולחת את עצמה לעבר הגלגול של בידוף, בעזרת מתקפת דחיפה, ושניהם נהדפים לאחור. בידוף מנער את ראשו ויוצא שוב עם גלגול.
מהצד השני יאנמה ממש מתפרע עכשיו עם הניסיונות שלו להשתחרר אבל הקרח הולך ומתפשט לאט לאט.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
"מטומטמת !"אומר לפאנפי וארוץ עם אגרופי מוכן להכות את אויבו של הבידוף
---------------------
"סניזל תשתמש שריטה ואז תקפיא את כנפיו עוד פעם אחת בעזרת אגרוף קרח!"אומר לסניזל ואז אומר לפאנפי "פאנפי תשתמש בגלגול הגנה עוד פעם אחת ואז תשתמשי בחבטת ראש!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1243983][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]פלאפי מנצנץ בניצוצות חשמליים ואז שולח נבגי כותנה שהם זוהרים בצבע ירקרק- צהבהב מההטענה ומרחפים סביב פלאפי. מיד לאחר מכן פלאפי שולח אגרוף רעם לאוויר ומצליח להפוך שניים- שלושה מהנבגים לזיקוקים קטנים בעוד רוב הנבגים עדיין מרחפים מסביב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מהצד השני נאמל מתחפרת באדמה במהירות ומשתמשת בתזוזת אדמה עדינה ויוצרת סדקים סביב הבור ואז היא קופצת לאוויר בגלגול ומוסיפה לזה הסתערות אש ומתגלגלת באוויר ויוצרת שובל של אש מאחוריה ואז נוחתת על הרצפה בצורה מגושמת למדי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"פלאפי אתה צריך להגיע למצב שכל הנבגים הופכים לזיקוקים, נסה שוב" אגיד "נאמל את צריכה לעבוד על הנחיתה, תנסי להתגלגל על האדמה בסוף כדי לרכך את הנחיתה".
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1243983][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]
אתה מתחיל להסתובב בין המדפים ומוצא קודם מדף ארוך של מתקפות מים ומתחיל להתבונן מה יש שם.
אתה מוצא במהירות דיסקים של- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח(Brine), מי חומצה (Scald), צלילה, וזנב אקווה.
אחרי זה אתה מוצא ממש במצוד אליו דיסקים של קרח ושם יש מבחר גם גדול ובינהם- אגרוף קרח, ברז, מפולת שלגים (Avalanche), נשמת קרח (Frost Breath), קרן קרח, ורוח קרה (Icy Wind).
באיזור האדמה אתה מוצא רק שני דיסקים והם חפירה ובולדוזר (Bulldoze) ולידם שלט קטן הרשום עליו 'בגלל המערבולות המספקות סחורה מקנטו מלאי המתקפות אדמה נגמר. מצטערים מראש'.
כשאתה ממשיך ורואה את האבן אתה מוצא שם -קצה אבן, סופת חול, קבר אבן, גלגול, אבנים חדות (Stealth Rock) והחלקת אבן (Rock Polish).
ואתה ממשיך ורואה שלט גדול הרשום עליו ' מבצע 2+1 מתנה'
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אם אני לוקח שניים אני מקבל אחד מתנה?
אני אקח את הדיסק של קרן קרח וקצה אבן, "נו באמת,פיפלאפ וסורסקיט יוכלו ללמוד בקלות קרן בועות,פשוט צריך להתאמן על מתקפת הבועות שלהם" אמלמל ואחפש במתקפות המים מתקפות כמו משאבת הידרו ואחפש גם מתקפות חרק
-
תהרוג אותה כבר! החוצפה שיש לה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סניזל יוצא במהירות ושורט את את גופו של יאנמה ואז משתמש באגרוף קרח עם כנפיו המפרפרות של יאנמה ופוגע בדיוק בנקודת היציאה שלהן מהגוף ומגדיל את ההקפאה וכנפיו מפסיקות לזוז ויאנמה קופא. פאנפי שוב מתגלגלת בעצמה ואז יוצאת עם חבטת ראש ומתנגחת שוב בבידוף המתחיל להסתחרר מהמכות בראש.
"יאנמה תנסה עדיין להפוצץ את הקרח! בידוף זנב אקווה!" קוראת המכוערת.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ניק-
פלאפי מנסה שוב ומחזק את האגרוף רעם שלו אבל המתקפה הזו מכוונת רק למכום ספציפי אחד והיא פוגעת הפעם רק בחמישה נבגים ההופכים לזיקוקים קטנים. מהצד השני נאמל עושה את אותו תרגיל שוב ומסתובבת מהאוויר בחזרה על האדמה ונעצרת מעט פגועה ממכת הנחיתה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
יאפ :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה לוקח מהמדפים את הקרן קרח והקצה אבן ומתחיל לחפש משאבת הידרו בין המדפים, אבל לא מוצא שום דבר כזה. אתה ממשיך ללכת לכיוון המתקפות חרק ועד מהרה מוצא כמה מתקפות מהסוג וביניהן- קרן איתור, רוח כסופה, יו-טורן, מספרי X, ומאבק חרק.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244034][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]
יאפ :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה לוקח מהמדפים את הקרן קרח והקצה אבן ומתחיל לחפש משאבת הידרו בין המדפים, אבל לא מוצא שום דבר כזה. אתה ממשיך ללכת לכיוון המתקפות חרק ועד מהרה מוצא כמה מתקפות מהסוג וביניהן- קרן איתור, רוח כסופה, יו-טורן, מספרי X, ומאבק חרק.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
ואם נגיד אני אלמד את ריידון את הבולדוז ובשלב מסוים הוא ילמד מתקפת אדמה חזקה יותר כמו רעידת אדמה אז הבולדוז ייעלם?
אקח את מתקפת קרן האיתור ואקח גם את מתקפת הבולדוז שראיתי,אגש למוכרת ואגיש לה את ארבעת הדיסקים, "מה יש עוד בחנות הזאת? וכמה כל זה ביחד?" אשאל אותה