-
[quote=Astral;1235682][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*שוב פעם אתה צודק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מסתכל על הקלפים ורואה שאלו קלפי מחפיסת "[/FONT][FONT=Arial]Kuribo[/FONT][FONT=Arial]",אתה לא מבין למה הגנבים לקחו קלפים שבכוח שלהם הם חלשים במיוחד,אתה מחזיר לילד את הקלפים שלו והוא אומר לך:"תודה,ואני לא הסתבכתי,אבא שלי הסתבך,הגנבים האלה לקחו לי את הקלפים בתור נקמה באבי שסגר להם את העסק הלא חוקי שלהם".[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT][/quote]
לא הבנתי ממש מה אני אמור לעשות כרגע? להקים לי קבוצה?
~~~~~~~~
"אבא שלך פעל נכון, אנשים צריכים להתפרנס בכבוד ולא ברמאות!" אקרוץ עליו ואז אלך לי לדרכי.
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"אני אקרא לך אייצ'י אם זה לא אכפת לך,קרו כתב את היומן הזה כי הוא חשב שבקרוב מאוד כולנו נשתחרר מהמקום הזה,הוא צדק,אבל לא בדרך הנכונה,אני יצאתי מהלווין עם ליווי משטרתי,ג'ק יצא עם תואר המלך,קרו יצא להילחם בסינגרים האפלים ויוסיי יצא אחר ג'ק כדאי להחזיר את הדרקון שלו".[/QUOTE]
"טוב.רציתי פשט להמשיך את המורשת של קרו גם בשם שלו." אומר לקאלין "לך לישון, אתה תצטרך את זה."
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש המסתורי אומר לך:"אין לך ברירה,אבל זו בעיה שלך" הוא משחק עם מפלצת מכונפת שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Curse of Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הנער אומר לך:"טוב נתראה בצד השני" והוא עף לכיוון העננים,אתה רואה שהעננים מוצקים בעולם הזה.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"כן,אני הולך לישון" הוא עולה 2 קומות למעלה,אתה מבין ששמה החדר שלו,אתה יורד קומה אחת ואתה רואה את ניקו יושבת על כיסא,אתה נכנס לחדר והיא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,עכשיו תורך אתה יודע".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה יוצא החוצה ואתה מוביל פנימה את אופנוע הקרב השחור,אתה מראה להם את התמונה ונרווין אומר לך:"האופנוע זה דגם ישן שיוסיי השתמש בו לפני חמש שנים בכלל,והמצולמת היא אקיזה,חברה של יוסיי ובעלת חותם" "והכוח המיוחד שלה הוא כוח על חושי" אתה רואה שמהצללים יוצא אדם אדום שיער,וחציו השמאלי של פרצופו נראה מצולק.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*בעיקרון כן.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה נפרד מהילד ואתה ממשיך בדרכך,אתה רואה מודבק על הקיר מודעה על ה-"[/FONT][FONT=Arial]World Racing Grand Prix[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה את יוסיי פודו מופיע בתמונה מתחתיו כתוב:"מלך המהירות וקבוצתו יהיו בטורניר" אתה שומע קול של נער בגילך בערך שאומר:"אם מלך המהירות,ג'ק אטלס וקרו הוגן בטורניר איזה סיכוי יש לאחרים?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1236142]
[FONT=Arial]אתה יוצא החוצה ואתה מוביל פנימה את אופנוע הקרב השחור,אתה מראה להם את התמונה ונרווין אומר לך:"האופנוע זה דגם ישן שיוסיי השתמש בו לפני חמש שנים בכלל,והמצולמת היא אקיזה,חברה של יוסיי ובעלת חותם" "והכוח המיוחד שלה הוא כוח על חושי" אתה רואה שמהצללים יוצא אדם אדום שיער,וחציו השמאלי של פרצופו נראה מצולק.[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"שלום לך" אני אומר לאיש הלא מזוהה, אם אף אחד מהחברים של בליסטר לא אומר שום דבר (הם לא יודעים מה קורה) אני שואל "מי אתה ?"
-
[FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני סייר,ואני שולט בכוחות העל חושיים,לדוגמא" הוא משתמש בקלף "[/FONT][FONT=Arial]Lighting Vortex[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה ברק פוגע באדמה לידך,אתה מרגיש את זה על אמת,אתה מסתכל על סייר,הוא נראה נחמד אבל מתגלה כמשוגע.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"כן,אני הולך לישון" הוא עולה 2 קומות למעלה,אתה מבין ששמה החדר שלו,אתה יורד קומה אחת ואתה רואה את ניקו יושבת על כיסא,אתה נכנס לחדר והיא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,עכשיו תורך אתה יודע".[/QUOTE]
"אני יודע." אומר לניקו ואחזור לעמדה שלי.
-
[QUOTE=Astral;1236152][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני סייר,ואני שולט בכוחות העל חושיים,לדוגמא" הוא משתמש בקלף "[/FONT][FONT=Arial]Lighting Vortex[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה ברק פוגע באדמה לידך,אתה מרגיש את זה על אמת,אתה מסתכל על סייר,הוא נראה נחמד אבל מתגלה כמשוגע.[/FONT][/QUOTE]
"מה רצונך פה "סייר" ? אתה חבר או אויב ?
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה הולך לעמדה שלך,אתה רואה את שני החרקים של קאלין יושבים לידך,אתה שומע צעדים,אתה מסתובב ואתה רואה את ניקו,היא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,אני כול הזמן חושבת על אחי הקטן,תגיד יש לך אחים קטנים או גדולים?".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]סייר אומר לך:"לחלק אני חבר לחלק אני אויב,אויביי חוסלו על ידי בעל החותם,כיום אני זאב בודד,לא מנסה לפגוע באף אחד,אני מצטער על הברק הזה הייתי צריך לשחרר אנרגיות" הוא מושיט יד ללחיצה אתה רואה שגם היד השמאלית שלו מצולקת לך.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה הולך לעמדה שלך,אתה רואה את שני החרקים של קאלין יושבים לידך,אתה שומע צעדים,אתה מסתובב ואתה רואה את ניקו,היא אומרת לך:"אני לא יכולה להירדם,אני כול הזמן חושבת על אחי הקטן,תגיד יש לך אחים קטנים או גדולים?".[/QUOTE]
*בחיים האמיתיים יש לי.אני מסיק שאתה לא רוצה שתהיה לדמות אחים אז אני כותב בן יחיד..
"למען האמת אין לי אחים.אני בטוח שאת ממש עצובה, שהוא היה כאילו חלק ממך." אומר לניקו בתחושת אמפטיה ועצב.
-
[quote=Astral;1236142]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*בעיקרון כן.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה נפרד מהילד ואתה ממשיך בדרכך,אתה רואה מודעה מודבקת על הקיר אם כותרת "[/FONT][FONT=Arial]World Racing Grand Prix[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה את יוסיי פודו המפורסם מופיע בתמונה מתחתיו כתוב: "מלך המהירות וקבוצתו יהיו בטורניר" אתה שומע קול של נער בגילך בערך שאומר:"אם מלך המהירות,ג'ק אטלס וקרו הוגן בטורניר איזה סיכוי יש לאחרים?".[/FONT][/quote]
אביט אל הנער ואשמע דבריו, אשלב ידיים בצורה אופיינית לי ואומר "אם תמעיט בערכך לעולם לא תגיע לרמה שלהם..."
לאחר מכן אביט שוב למודעה ואמלמל בליבי "וואוו.. זה כאילו אש מוצטת בתוכי, דחף ורצון להירשם לטורניר הנחשק! ולהראות לעולם סוף סוף מיהו אלסטר!"
ואז ברפרוף מהיר אם העיניים אחפש לראות אם פרטים (אם צריך צוות.. של כמה.. אם צריך אופנוע.. פרט לי קצת)
ואחפש גם היכן נרשמים.
-
[QUOTE]האיש המסתורי אומר לך:"אין לך ברירה,אבל זו בעיה שלך" הוא משחק עם מפלצת מכונפת שאתה מזהה בתור "Curse of Dragon" הנער אומר לך:"טוב נתראה בצד השני" והוא עף לכיוון העננים,אתה רואה שהעננים מוצקים בעולם הזה.[/QUOTE]
אזמן את הצב כדי לחצות את המים לצד השני
-
[QUOTE=Astral;1236164]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]סייר אומר לך:"לחלק אני חבר לחלק אני אויב,אויביי חוסלו על ידי בעל החותם,כיום אני זאב בודד,לא מנסה לפגוע באף אחד,אני מצטער על הברק הזה הייתי צריך לשחרר אנרגיות" הוא מושיט יד ללחיצה אתה רואה שגם היד השמאלית שלו מצולקת לך.[/FONT][/QUOTE]
אני לוחץ לו את היד ומציג את עצמי
-
[FONT=Arial]אתה משחק עם צב איזמרגד ואתה רואה שהוא חלש מאוד וזקן מאוד בשביל לעזור לך לחצות את הנהר,אתה רואה מפלצת דו-קרב מכונפת שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"אתה צריך עזרה?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]*הדמות אמורה להיות יתומה,בחיים האמיתיים גם לי יש אחים.[/FONT]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"אני לימדתי אותו להילחם,מאמנו הוא קיבל את דיסק הדו-קרב הישן שלה,ומאבינו את חפיסת המכונות הישנה שלו,הוא קיבל חפיסת מכונות חדשה וחזקה,הוא קיבל את זה מפרופסור קרוולר שמלמד באקדמיית הדו-קרב הרחוקה,תמיד חלמתי ללמוד שם אך אני פספסתי את המועד,אני חושבת שאחרי שננצח בטורניר אני אלך לנסות להתקבל לשם"[/FONT]
[FONT=Arial]סייר אומר לך:"נעים מאוד,טוב אם תסלח לי" הוא מדליק דיסק דו-קרב,ריילי צועק:"לא!" סייר אומר:"תוך שלוש דקות המשטרה תהיה פה,להתראות" הוא תוקע את דיסק הדו-קרב שלו באדמה ובורח לתוך המנהרה,אתה שומע סירנות משטרה,ריילי אומר:"אכלנו אותה!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה שבמודעה לא כתוב כלום,אתה נזכר שקיבלת מכתב מלאזר,אתה פותח אותו ובו כתוב:[/FONT]
[FONT=Arial]"לכבוד אלסטר[/FONT]
[FONT=Arial]בגלל נתוני הקרב הגבוהים שלך הוזמנת להשתתף בטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] היוקרתי,בגלל בעיות טכניות אופנועי קרב לא יהיו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה צריך להקים צוות שמכיל שלושה משתתפים כולל אותך,אחד מנהיג,אחד סגן מנהיג ואחד לוחם,הלוחם ילחם ראשון,הסגן ילחם שני,ואם ייווצר תיקו המנהיג ילחם נגד המנהיג היריב.[/FONT]
[FONT=Arial]שלך בכבוד,לאזר".[/FONT]
-
[quote=Astral;1236433][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משחק עם צב איזמרגד ואתה רואה שהוא חלש מאוד וזקן מאוד בשביל לעזור לך לחצות את הנהר,אתה רואה מפלצת דו-קרב מכונפת שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"אתה צריך עזרה?".[/FONT][/quote]
"כן, אני צריך לעבור לצד השני כדי להשיג את ממותת הענבר*" אענה לו "תוכל לעזור לי?"
---
*זה ענבר, נכון? אם לא תחליף לשם האבן.
-
[QUOTE]Vanguard
*הדמות אמורה להיות יתומה,בחיים האמיתיים גם לי יש אחים.
ניקו אומרת לך:"אני לימדתי אותו להילחם,מאמנו הוא קיבל את דיסק הדו-קרב הישן שלה,ומאבינו את חפיסת המכונות הישנה שלו,הוא קיבל חפיסת מכונות חדשה וחזקה,הוא קיבל את זה מפרופסור קרוולר שמלמד באקדמיית הדו-קרב הרחוקה,תמיד חלמתי ללמוד שם אך אני פספסתי את המועד,אני חושבת שאחרי שננצח בטורניר אני אלך לנסות להתקבל לשם"[/QUOTE]
"גם אני רציתי להיות באקדמיה.אך אני לא פספסתי.באתי למבחנים ופשוט פחדתי ללכת לשם, חשבתי שאני לא מספיק טוב." אומר לניקו.
-
[QUOTE=Astral;1236433]
[FONT=Arial]סייר אומר לך:"נעים מאוד,טוב אם תסלח לי" הוא מדליק דיסק דו-קרב,ריילי צועק:"לא!" סייר אומר:"תוך שלוש דקות המשטרה תהיה פה,להתראות" הוא תוקע את דיסק הדו-קרב שלו באדמה ובורח לתוך המנהרה,אתה שומע סירנות משטרה,ריילי אומר:"אכלנו אותה!".[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"אוי לא, אני אנסה להסיט אותם מפה, אני אפגש אתכם פה עוד שעה" אני מרים את דיסק הדו-קרב לוקח אותו ומתחיל לינסוע בפול גז למקום אקראי.
-
[quote=Astral;1236433]
[FONT=Arial]אתה רואה שבמודעה לא כתוב כלום,אתה נזכר שקיבלת מכתב מלאזר,אתה פותח אותו ובו כתוב:[/FONT]
[FONT=Arial]"לכבוד אלסטר[/FONT]
[FONT=Arial]בגלל נתוני הקרב הגבוהים שלך הוזמנת להשתתף בטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] היוקרתי,בגלל בעיות טכניות אופנועי קרב לא יהיו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה צריך להקים צוות שמכיל שלושה משתתפים כולל אותך,אחד מנהיג,אחד סגן מנהיג ואחד לוחם,הלוחם ילחם ראשון,הסגן ילחם שני,ואם ייווצר תיקו המנהיג ילחם נגד המנהיג היריב.[/FONT]
[FONT=Arial]שלך בכבוד,לאזר".[/FONT][/quote]
אביט אל הכרזה ועל המכתב.. ואז אומר "יש לי את כל המידע שאני צריך... קדימה נצא להשיג לי צוות!"
אומר ואצא לטייל, ידיים בכיסי מכנסי.. הולך מסתכל קדימה ושורק להנהתי.
בנתיים אנסה לחשוב על שמות לצוות שלי 'צוות המגניבים... חנוני מידי... צוות הנבואה.. מוזר מידי..."
עד שלבסוף יצוץ לי רעיון "זהו, פשוט וקליט... צוות דו-קרב!"
-
[FONT=Arial]*אנבר אני חושב קוראים לך,בכול מקרה הממוטה הכתומה.
[/FONT][FONT=Arial]Varj [/FONT][FONT=Arial] מחייך ואומר לך:"אני תמיד מוכן לעזור,אך לצערי אני לא יודע בדיוק איפה הממוטה שאתה מחפש,אני רק יודע את האזור הכללי" אתה עולה עליו והוא טס במהירות לכיוון אי הקרח,הוא נוחת ואומר לך:"בכול זמן שתצטרך,תסתכל לשמיים ותקרא "[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial]" ואני אבוא" והוא מתעופף לו לדרכו.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"יש שמה מישהו" היא מצביעה לכיוון השיחים,אתה רואה ששני החיפושיות של קאלין נמצאות בכוננות קרב,אתה רואה שיוצא מהשיחים כלב קטן וחמוד,אתה לא מבין איך הוא הגיע לפה,אתה רואה שהוא מתקרב אל ניקו והיא מלטפת אותו,היא אומרת לך:"תמיד אהבתי כלבים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה שכול החבורה יוצאת בכיוון ההפוך משסייר הלך בו, אתה מנסה להוציא את דיסק הדו-קרב ממקומו אך הדיסק תקוע,אתה מבין שאם אתה לא תברח יאסרו אותך,אתה עולה על אופנוע הקרב ונוסע דרך מנהרה שלישית,בסופו של דבר אתה מגיע למנהרה נוספת בעלת שלושה דרכים.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]הנער אומר לך:"בשביל להקים צוות אתה חייב לקבל את המכתב מראש העיר לאזר,קיבלת אותו בכלל?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה מוציא מהתיק שלך מכתב מראש העיר לאזר והנער אומר לך בהלם:"אם קיבלת את המכתב זה אומר שאתה דואליסט מעולה!".[/FONT]
-
[quote=Astral;1236705]
[FONT=Arial]הנער אומר לך:"בשביל להקים צוות אתה חייב לקבל את המכתב מראש העיר לאזר,קיבלת אותו בכלל?"[/FONT][FONT=Arial]אתה מוציא מהתיק שלך מכתב מראש העיר לאזר והנער אומר לך בהלם:"אם קיבלת את המכתב זה אומר שאתה דואליסט מעולה!".[/FONT][/quote]
אחי אתה קוטע לי חצי מהעדכון שלי. וזה כבר פעם שלישית (גלידה!)
אתה לא זורם לפי מה שאני כותב... אם אתה מנסה לרמוז לי ששכחתי כמה דברים תכתוב לי בפרטי.
~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה..." אומר לו בחיוך קטן מסתורי, ואז אשאל את הילד "אתה יודע על עוד מישהו שמחזיק במכתב שכזה?"
לאחר מכן, בעוד אני מחכה שיענה לי, אחשוב לעצמי 'אוקיי אני צריך צוות חזק וגדול... בוא נלך כאן לכמה מרכזי קרבות רחוב ונחפש אחר אנשים לצוות שלי'
אומר להתראות לילד ואלך לי לדרכי. בעוד אני מתקדם לשם אחשוב לעצמי על שם לצוות.
-
[FONT=Arial]אתה אומר לנער הזה "תודה רבה" ואתה חושב לעצמך שאתה צריך למצוא צוות גדול וחזק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך לאזורי קרבות הרחוב,אתה רואה שני נערים בגילך נלחמים זה בזה,אתה רואה שלאחד יש 7900 נקודות חיים,עם "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Avian[/FONT][FONT=Arial]" בזירה,ליריב שלו יש 2000 נקודות חיים בלי אף קלף בזירה,תורו של בעל ה-7900 נקודות חיים,הוא משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]polymerization[/FONT][FONT=Arial]" וממזג את אווין יחד עם "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Clayman[/FONT][FONT=Arial]"ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Great Tornado[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2800] אתה רואה שגיבור היסודות החדש מתקיף את היריב ישירות ומביס אותו,אתה שומע קול ברגע שאומר:"ושוב המנצח הוא הישורי!".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
ניקו אומרת לך:"יש שמה מישהו" היא מצביעה לכיוון השיחים,אתה רואה ששני החיפושיות של קאלין נמצאות בכוננות קרב,אתה רואה שיוצא מהשיחים כלב קטן וחמוד,אתה לא מבין איך הוא הגיע לפה,אתה רואה שהוא מתקרב אל ניקו והיא מלטפת אותו,היא אומרת לך:"תמיד אהבתי כלבים".[/QUOTE]
"גם אני.חבל שבליסטר לא הרשה לי כלב." אומר לניקו ואמשיך לשמור בזמן שהיא מלטפת את הכלב.
-
[QUOTE]Varj מחייך ואומר לך:"אני תמיד מוכן לעזור,אך לצערי אני לא יודע בדיוק איפה הממוטה שאתה מחפש,אני רק יודע את האזור הכללי" אתה עולה עליו והוא טס במהירות לכיוון אי הקרח,הוא נוחת ואומר לך:"בכול זמן שתצטרך,תסתכל לשמיים ותקרא "Varj" ואני אבוא" והוא מתעופף לו לדרכו.[/QUOTE]
נזכרתי, זה גחלת/אמבר
---
״תודה, אתה יצור דגול״ אגיד לשמיים בתקווה שישמע ואתחיל לסרוק את האזור בחיפוש אחר הממותה
-
[quote=Astral;1236725][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה אומר לנער הזה "תודה רבה" ואתה חושב לעצמך שאתה צריך למצוא צוות גדול וחזק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך לאזורי קרבות הרחוב,אתה רואה שני נערים בגילך נלחמים זה בזה,אתה רואה שלאחד יש 7900 נקודות חיים,עם "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Avian[/FONT][FONT=Arial]" בזירה,ליריב שלו יש 2000 נקודות חיים בלי אף קלף בזירה,תורו של בעל ה-7900 נקודות חיים,הוא משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]polymerization[/FONT][FONT=Arial]" וממזג את אווין יחד עם "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Clayman[/FONT][FONT=Arial]"ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Great Tornado[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2800] אתה רואה שגיבור היסודות החדש מתקיף את היריב ישירות ומביס אותו,אתה שומע קול ברגע שאומר:"ושוב המנצח הוא הישורי!".[/FONT][/quote]
אביט ואמלמל לעצמי "מממ... בחור נחמד, עושה גם רושם שהוא מנצח כאן כבר כמה פעמים!"
לאחר מכן אחשוב לעצמי 'אוקיי אם כל הכבוד לבחור הכישרוני הזה, אני צריך לחשוב על דרך לאסוף אנשים חזקים...'
אמשיך לחשוב בשקט על רעיון בעודי יושב שם על אחד הספסלים ואז זה יבוא 'היי, הילד ממקודם אמר לי שרק מי שבאמת טוב קיבל הזמנה, בטוח שאני לא היחיד בעיר כאן שקיבל, אם אאסוף עוד שתיים כאלה אליי... אבנה לי שלישייה אדירה!'
לאחר מכן אקום והעמוד על הספסל אסמן לאנשים להגיע קרוב אלי ואציג את המכתב לכולם
"אוקיי כפי שאתם רואים קיבלתי מכתב מראש העיר להקים צוות חזק ולהשתתף בטורניר הגדול, הייתי רוצה לדעת אם בין כולכם יש עוד אנשים שקיבלו את המכתב!"
-
[FONT=Arial]*היצור הזה גרם לך להפסיד לי ב-[/FONT][FONT=Arial]DN[/FONT][FONT=Arial],זה אותו אחד עם 1900 התקפה,הסיכרון בדרגה 6,אבל שוב אתה גם טוב.[/FONT]
[FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] מחייך ואומר לך:"בני האדם הם יצורים דגולים,במצרים העתיקה סלעי אבן גדולים מאוד שימושו כשער מעבר בין אזור המפלצות לממלכת בני האדם,הקרבות בין בני האדם נהיו מסוכנים מיום ליום,ובסוף פרעה אמיץ כלא את כוחות המשחק האלה בשבעה חפצים קדומים" אחרי זה [/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] עף לשמיים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה סורק את האזור,אתה רואה למרות שזה אזור עשוי קרח,יש בו הרים מוצקים מאוד,אתה רואה שמעופף בשמיים מפלצת דרקון חזקה שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Ice Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"בליסטר הוא בעל לב טוב,אבל הוא נוקשה,אני לא מכירה אותו,אבל יש לי כישרון לראות את הלב של בני האדם,הכי עצוב היה להכיר את קאלין,לב מלא שנאה עצמית,עצב,דיכאון זה לא כיף לראות דבר כזה בבן אדם כול כך נחמד".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*אתה יכול לצרף כאלו שלא קיבלו את המכתב.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה הולך לכיוון הספסלים,אתה נעמד על אחד מהם ואתה רואה שכולם מסתכלים עליך,אתה שואל אם עוד מישהו קיבל את המכתב[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את הישורי,הנער שניצח עם "[/FONT][FONT=Arial]Great Tornado[/FONT][FONT=Arial]" אומר לך:"אני גם קיבלתי את המכתב,אין לי צוות אבל אני חושב להציע את עצמי לצוות שרי,חסר להם אחד,אם אתה רוצה שאני ואתה נקים צוות אין לי בעיה" אתה רואה את הנערה שהודיע קודם מי המנצח היא מחפשת בתיק שלה ואומרת:"גם אני קיבלתי את המכתב הזה,קוראים לי טרי ואני משתמשת בחפיסת פיות,אני מדורגת במקום השלישי בקרבות הרחוב" הישורי אומר:"הכישרון עובר במשפחה" אתה שם לב באמת שטרי והישורי באמת דומים.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
ניקו אומרת לך:"בליסטר הוא בעל לב טוב,אבל הוא נוקשה,אני לא מכירה אותו,אבל יש לי כישרון לראות את הלב של בני האדם,הכי עצוב היה להכיר את קאלין,לב מלא שנאה עצמית,עצב,דיכאון זה לא כיף לראות דבר כזה בבן אדם כול כך נחמד".[/QUOTE]
"אני בטוח אבל שהוא דואליסט טוב." אומר לניקו."מתי את אמורה לשמור?"
-
[FONT=Arial]ניקו מפסיקה ללטף את הכלב היא מסתכלת עליך עצבנית ופגועה,היא אומרת לך:"בגלל זה אתה מסתובב איתנו,בגלל שאנחנו דואליסטים טובים,חשבתי שיש בנינו משהו אחר!" אתה רואה שהיא עולה בסערה לחדר של יוסיי,אתה שומע עד עליך את טריקת הדלת,אתה רואה באופק את השמש זורחת,אתה רואה שכלב לידך,אתה רואה שגם הוא נראה די מאוכזב.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237541][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו מפסיקה ללטף את הכלב היא מסתכלת עליך עצבנית ופגועה,היא אומרת לך:"בגלל זה אתה מסתובב איתנו,בגלל שאנחנו דואליסטים טובים,חשבתי שיש בנינו משהו אחר!" אתה רואה שהיא עולה בסערה לחדר של יוסיי,אתה שומע עד עליך את טריקת הדלת,אתה רואה באופק את השמש זורחת,אתה רואה שכלב לידך,אתה רואה שגם הוא נראה די מאוכזב.[/FONT][/QUOTE]
"לא ניקו, זה לא מה שאת חושבת!" אלך לכיוון ניקו ואדפוק על דלת החדר שניקו הלכה אליו.
-
[FONT=Arial]אתה רץ אחריי ניקו,אתה מגיע לחדר שלה,אתה דופק על הדלת ואתה שומע אותה צועקת:"עוף מפה!" אתה שומע מישהו יורד במדרגות אתה רואה שזה קאלין,אתה רואה שהוא מנומנם והוא אומר:"מה קורה פה?" ניקו פותחת את הדלת ואומרת:"אייצ'י הזה ניצל אותנו קאלין,הוא בחר בנו בתור השותפים שלו רק בגלל שאנחנו דואליסטים טובים" קאלין מסתכל עליך בחוסר אמון ומלמל לעצמו:"עד שחשבתי שמצאתי חבר אמת אחרי יוסיי,הוא בוגד בי".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237552][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רץ אחריי ניקו,אתה מגיע לחדר שלה,אתה דופק על הדלת ואתה שומע אותה צועקת:"עוף מפה!" אתה שומע מישהו יורד במדרגות אתה רואה שזה קאלין,אתה רואה שהוא מנומנם והוא אומר:"מה קורה פה?" ניקו פותחת את הדלת ואומרת:"אייצ'י הזה ניצל אותנו קאלין,הוא בחר בנו בתור השותפים שלו רק בגלל שאנחנו דואליסטים טובים" קאלין מסתכל עליך בחוסר אמון ומלמל לעצמו:"עד שחשבתי שמצאתי חבר אמת אחרי יוסיי,הוא בוגד בי".[/FONT][/QUOTE]
"אני לא בוגד בכם.קאלין-אני רואה בך אדם אמיץ ומנהיג טוב.אח גדול שלא היה לי." אומר לקאלין ולאחר מכן אומר לניקו:"ניקו, את בחורה מדהימה, נערה מקסימה ויפת תואר." "אני לקחתי אתכם לא רק בגלל כישוריכם,אלא בגלל האופי שאני רואה בכם." אומר לשני חבריי.
-
[FONT=Arial]קאלין עולה לחדרו,אתה שומע אותו יורד למטה,אתה רואה שהוא מחזיק תמונה,הוא מראה לכם אותה:"אייצ'י,אתה רואה בי אח גדול אך אני לא מרגיש ככה,אתה חבר טוב אבל אלה המשפחה שלי" אתה רואה את קאלין יחד עם קרו,ג'ק ויוסיי,ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"כמה אתה מוכן לסכן בשביל שנהיה שוב חברים שלך?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237568][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין עולה לחדרו,אתה שומע אותו יורד למטה,אתה רואה שהוא מחזיק תמונה,הוא מראה לכם אותה:"אייצ'י,אתה רואה בי אח גדול אך אני לא מרגיש ככה,אתה חבר טוב אבל אלה המשפחה שלי" אתה רואה את קאלין יחד עם קרו,ג'ק ויוסיי,ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"כמה אתה מוכן לסכן בשביל שנהיה שוב חברים שלך?".[/FONT][/QUOTE]
"בואו נראה." אומר ואחשוב לשנייה "קאלין.תחזיר את שלוש המפלצות שלך.אני אשמור עליכם."
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"זה נחמד אבל חשבתי יותר בכיוון שתיתן לי את הקלף הכי חזק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שלך" קאלין אומר במופתעות:"אני לא חושב שתצליחי להתמודד עם הכוחות של[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]'[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]'!" ניקו אומרת:"אני אצליח,נו אייצ'י אתה תהיה מוכן לתת אותו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה שומע את קאלין לוחש לך:"אני מאמין לך אבל לגבי ניקו אני לא בטוח,שמע אם תרצה אפשר להחליף אותה במישהי אחרת,החברה הזאת של יוסיי,אקיזה לא בצוות שלהם והיא משתמש בחפיסת צמחים מה דעתך?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Astral;1237531]
[FONT=Arial]*אתה יכול לצרף כאלו שלא קיבלו את המכתב.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה הולך לכיוון הספסלים,אתה נעמד על אחד מהם ואתה רואה שכולם מסתכלים עליך,אתה שואל אם עוד מישהו קיבל את המכתב[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את הישורי,הנער שניצח עם "[/FONT][FONT=Arial]Great Tornado[/FONT][FONT=Arial]" אומר לך:"אני גם קיבלתי את המכתב,אין לי צוות אבל אני חושב להציע את עצמי לצוות שרי,חסר להם אחד,אם אתה רוצה שאני ואתה נקים צוות אין לי בעיה" אתה רואה את הנערה שהודיע קודם מי המנצח היא מחפשת בתיק שלה ואומרת:"גם אני קיבלתי את המכתב הזה,קוראים לי טרי ואני משתמשת בחפיסת פיות,אני מדורגת במקום השלישי בקרבות הרחוב" הישורי אומר:"הכישרון עובר במשפחה" אתה שם לב באמת שטרי והישורי באמת דומים.[/FONT][/quote]
אני יודע.. אבל תחשוב איזה רעיון גאוני, הילד ליד הכרזה אמר שרק הטובים ביותר מקבלים מכתב...
אם אני יצרף שניים שקיבלו. יצא אחלה צוות! רעיון מצויין לא?
~~~~~~~~~~~
"שני מכתבים? שני אחים? מעניין, אוקיי.." אומר וארד מהספסל בדילוג קליל. מלא בטחון אומר להם במפתיע "אוקיי מעולה, יש לכם מכתב... אז?!"
"חחח... אני רוצה מולכם קרב, קודם אתה ואז את, מקובל?" אצחקק ואקרוץ להם. אושיט את ידי ללחוץ את ידם.
לאחר מכן אלך לזירה המרכזית שם ואסמן לילד לבוא, אומר לו בשנינות "אגב, אני אלסטר. דו-קרב!"
-
[FONT=Arial]הישורי וטרי מסכימים לעסקה הזו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה והישורי הולכים לזירה המרכזית,אתה רואה את טרי עולה גם היא על הבמה ואומרת:"שינוי של הרגע האחרון,נכנס בסערה עם מטרה,לחפש שותפים לצוות ב-[/FONT][FONT=Arial]World Racing Grand Prix[/FONT][FONT=Arial],קבלו את אלסטר!בצד השני של הזירה,אחי המדהים,אלוף הזירה המרכזית 49 קרבות רצופים ללא שום הפסד קבלו את אחי הישורי!".[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי-8000[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-8000[/FONT]
[FONT=Arial]תורך:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף:[/FONT]
[FONT=Arial]Future Fusion[/FONT]
[FONT=Arial]Trap Stun[/FONT]
[FONT=Arial]Dragunity Dux X2[/FONT]
[FONT=Arial]Dragunity Pilum[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד את [/FONT][FONT=Arial]Pot of Avarice[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"אני מקווה שזה יהיה קרב טוב,אני והטורנדו שלי מחכים ללוחם אמיתי".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237576][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"זה נחמד אבל חשבתי יותר בכיוון שתיתן לי את הקלף הכי חזק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שלך" קאלין אומר במופתעות:"אני לא חושב שתצליחי להתמודד עם הכוחות של[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]'[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]'!" ניקו אומרת:"אני אצליח,נו אייצ'י אתה תהיה מוכן לתת אותו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה שומע את קאלין לוחש לך:"אני מאמין לך אבל לגבי ניקו אני לא בטוח,שמע אם תרצה אפשר להחליף אותה במישהי אחרת,החברה הזאת של יוסיי,אקיזה לא בצוות שלהם והיא משתמש בחפיסת צמחים מה דעתך?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יש לי רעיון.אני אתן לה את אוטופיה.הוא קלף מאוד חזק שלי, אך לא כמו בלאק ווינגדרגון." אומר לקאלין בלחש ואתן לניקו את אוטופיה "קחי,זה קלף מאוד חשוב לי.אני לא יודע מאיפה הוא בא אבל הוא היה תמיד איתי, זה מין ידיעה של עצמי שיש לי הורים איפה שהוא."
-
[FONT=Arial]ניקו מרימה את ראשה מחייכת היא אומרת לך:"תשמור אותו,אם אתה מוכן לסכן קלף שקיבלת מהוריך זה מספיק" היא מחבקת אותך.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שומע את קאלין אומר:"טוב זוג אוהבים,הבוקר העיר כבר,אסור לנו להיות באותו מקום זמן ממושך" אתה שומע את הכלב נובח,קאלין שואל:"יש לנו כלב?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1236705]
[FONT=Arial]אתה רואה שכול החבורה יוצאת בכיוון ההפוך משסייר הלך בו, אתה מנסה להוציא את דיסק הדו-קרב ממקומו אך הדיסק תקוע,אתה מבין שאם אתה לא תברח יאסרו אותך,אתה עולה על אופנוע הקרב ונוסע דרך מנהרה שלישית,בסופו של דבר אתה מגיע למנהרה נוספת בעלת שלושה דרכים.[/FONT][/QUOTE]
*סליחה שלא הגבתי כל היום, הייתי בטיול, ראיתי את הסדרה אבל אני לא זוכר איזה מהמנהרות לא סתומה/מגיע לדומינו החדשה...
אני נוסע למנהרה השמאלית
-
[FONT=Arial]*זה לא קשור לעונה הראשונה זה תעלה אחרת גם.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה ממשיך במנהרה השמאלית,אתה רואה שאתה מגיע לתוך סוג של מפקדה נטושה,אתה רואה מחשב,אתה לוחץ עליו ואתה רואה סרטון וידיאו שנוצר לפני שלוש שנים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה לוחץ עליו ואתה רואה דמות לא מזוהה מופיע על הצג,אתה שומע את הדמות אומרת:"ניטרול המפקדה יתחיל בעוד חמש דקות,הדלתות ינעלו,הספקת המזון,החשמל,המים והאוויר יגמרו,אנא צאו ממקום זה במידי!".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237588][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*זה לא קשור לעונה הראשונה זה תעלה אחרת גם.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה ממשיך במנהרה השמאלית,אתה רואה שאתה מגיע לתוך סוג של מפקדה נטושה,אתה רואה מחשב,אתה לוחץ עליו ואתה רואה סרטון וידיאו שנוצר לפני שלוש שנים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה לוחץ עליו ואתה רואה דמות לא מזוהה מופיע על הצג,אתה שומע את הדמות אומרת:"ניטרול המפקדה יתחיל בעוד חמש דקות,הדלתות ינעלו,הספקת המזון,החשמל,המים והאוויר יגמרו,אנא צאו ממקום זה במידי!".[/FONT][/QUOTE]
*לא לגמרי הבנתי אם הסרטון מדבר גם אלי... אני מתנהג כאילו הוא מדבר אלי אבל יכול ליהיות שאני פשוט לא הבנתי
אני מנסה לאסוף מסמכים או כל דבר אחר שנראה "חשוד/מעניין" ובורח (עובר לתעלה האמצעית)
-
[FONT=Arial]*הסרטון מדבר אל מי שבחדר.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה אוסף כול מסמך בערך שמי שזה לא יהיה השאיר על השולחן,אתה מוצא קסדה שחורה שמתאימה לאופנוע שלך ולוקח אותה,אתה שם את הקסדה,עולה על האופנוע ובורח מהמקום,אתה רואה שאחרי כמה שניות של נסיעה האורות נכבים אתה שומע קול מתכתי בוקע מהקסדה שאומר:"מצב ראיית לילה מופעל" אתה רואה יותר בברירות ממקודם,אתה שומע מרחוק שיחה:"החבורה של ריילי ברחה במנהרות,אני אלך למנהרות הימניות ואתה לשמאליות" אתה שומע קול נוסף שאומר:"השתגעת המנהרות האלה יכולות להוביל אותך למקומות שאתה לא יכול לחזור מהם,לא נכנסים למנהרות וזה סופי!".[/FONT]