למשך הזמן של הפרישה, אני אמשיך להיות בדואלינג אבל הרבה יותר זמן, תמיד אסכים לקרבות
Printable View
למשך הזמן של הפרישה, אני אמשיך להיות בדואלינג אבל הרבה יותר זמן, תמיד אסכים לקרבות
אייל בגלל הקרב שלי איתך אני חייב להגיד לך משהו
אתה חייב ללמוד לשחק זה לא בושה או משהו להודות שלא יודעים אף אחד לא יודע בהתחלה
אבל אתה לא צריך להצדיק דברים בגללה פרישה מDN
אם אתה רוצה כנס לויקיה חפש שם תלמד אסטרטגיות
ותלמד בעיקר תחוקים הבסיסיים כי אתה לא יכול לעשות סתם ככה spicel summon במקום זימון רגיל מבין?
לא הבנת אותו נכון הוא לא פורש מה-dn הוא פורש מהפורום ובגלל זה הוא יהיה יותר ב-dn
לא לפי התגובה הזאת הגבתי אבל כאילו כן גם לפי זאת אבל לפי תגובה שאמרת לו שהוא הפסיד או משהו אני לא זוכר והוא אמר שהוא חלוד כי הוא לא היה הרבה זמן
[QUOTE=accelerator;1310356]אייל בגלל הקרב שלי איתך אני חייב להגיד לך משהו
אתה חייב ללמוד לשחק זה לא בושה או משהו להודות שלא יודעים אף אחד לא יודע בהתחלה
אבל אתה לא צריך להצדיק דברים בגללה פרישה מDN
אם אתה רוצה כנס לויקיה חפש שם תלמד אסטרטגיות
ותלמד בעיקר תחוקים הבסיסיים כי אתה לא יכול לעשות סתם ככה spicel summon במקום זימון רגיל מבין?[/QUOTE]
אני כבר התחלתי לנסות לשפר ואני יוצר עכשו אסטרטגיות שמביאות נצחונות ואפילו אביב אומר שהדק החדש הוא טוב, רוצה דואל?
אתה יודע שצריך לדעת להשתמש בדק לא משנה כמה היא טובה אם לא מבינים תאסטרטגיה שמאחוריה אז הפסדת תדואל
אני יעזור לך לבחון אותה :)
פתחתי משתמש אבל אין קלפים איך אני משחק :x
יש מדריך שניב פירסם לגבי ה-DN [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49190[/URL]
טוב אייל אל תבקש ממני שום עזרה יותר ברצינות גם מנסים לעזור לך וגם אתה פורש כי אתה התחלת קצת להפסיד בדואל?
שלא לדבר על זה שזה היה דואל לבחון תדק
[QUOTE=accelerator;1310365]אתה יודע שצריך לדעת להשתמש בדק לא משנה כמה היא טובה אם לא מבינים תאסטרטגיה שמאחוריה אז הפסדת תדואל
אני יעזור לך לבחון אותה :)[/QUOTE]
אני משנה אותה וכשאסיים אבחן אותה, החלטתי להישאר בדואלינג ובנושא שבפורום אבל זהו
מור, זה היה לוסט
אייל,אתה משתמש בעיקר במקלורד משולב עם קלפים לא קשורים נכון?
אתה יכול לדמיין את עצמך מנצח עם הדק הזה?
לקחתי את זה מואנגארד :nose_pick:
[QUOTE=Kaiser;1310374]אייל,אתה משתמש בעיקר במקלורד משולב עם קלפים לא קשורים נכון?
לקחתי את זה מואנגארד :nose_pick:[/QUOTE]
זה לא מה שהשתמשתי בו
ומור, אני אומר לך עוד פעם: היה לי לוסט, לא פרשתי
[QUOTE=Kaiser;1310374]אייל,אתה משתמש בעיקר במקלורד משולב עם קלפים לא קשורים נכון?
לקחתי את זה מואנגארד :nose_pick:[/QUOTE]
מה שיורי אמרה לאייצ'י? חחחח שמע באמת שבאיזשהו מקום זה באמת עוזר
ככה אני עושה גם שאני משחק בכללי(אם בואנגארד או ביוגי הו)
[QUOTE=accelerator;1310376]מה שיורי אמרה לאייצ'י? חחחח שמע באמת שבאיזשהו מקום זה באמת עוזר
ככה אני עושה גם שאני משחק בכללי(אם בואנגארד או ביוגי הו)[/QUOTE]
מצטער שלא סיימנו אבל זה היה לוסט
דואל מישהו?
ומור,כן זאת היא
מישהו רוצה דואל?
מישהו רוצה דואל בירוק?
יש לי מלא דקים שעוד לא נבדקו :(
אולי ארצה בכדי לבדוק ואולי אף לצלם סרטון קרב על הדק שאעשה עליו פרופיל שפשוט הדליק אותי ברמות............
מקווה שאלו לא דקים עם טורגייד Bls וכו
איזה דק זה?
ויש כמה Bls [לא יותר משלושה] אבל יש אחד בסייד
היית ציני נכון? Xdd
ולא מגלה פה זה סוד לסרטון
בדקתי,בכל הדקים שבניתי ביומיים האחרונים,יש לי רק בשניים מהם Bls ואחד זה בכלל בסייד.
איך שני Bls אם Bls באחד?
יש לי כמה דקים חדשים,רק בשניים מהם יש Bls,אחד זה בדק הראשון במיין ה-BLS ובדק השני בסייד,עכשיו זה ברור?
קרב מישהו?
אם כן תגידו ותבחרו את אחת החפיסות (שאני אשתמש בא)
[LIST][*] Dragunity Deck (אחחחח... קלאסה 3>)[*] Disaster Dragon Deck[*] Hieratic Dragon Deck[*] ו... הדק החדשה הלא מוגדרת שלי (מי ששיחק נגדה כבר)[/LIST]
[QUOTE=NivX10;1318106]קרב מישהו?
אם כן תגידו ותבחרו את אחת החפיסות (שאני אשתמש בא)
[LIST][*] Dragunity Deck (אחחחח... קלאסה 3>)[*] Disaster Dragon Deck[*] Hieratic Dragon Deck[*] ו... הדק החדשה הלא מוגדרת שלי (מי ששיחק נגדה כבר)[/LIST][/QUOTE]
אויש נו גם אתה נדבקת בהירוגליף?
יש כאן שני דקים שאני שונא מתוך ה4
הדק הלא מוגדר זה הקואצ'י או איך שלא רושמים את זה?
זה בסדר, הוא עשה אותם כשרק חזר, לפני שידע שהם שייכים לדקי הזונ** כפי שנכנה אותם
[QUOTE=Blackbeard;1318256]זה בסדר, הוא עשה אותם כשרק חזר, לפני שידע שהם שייכים לדקי הזונ** כפי שנכנה אותם[/QUOTE]
את מי?
כע, ככה נכנה אותם
סיקס סמוראי, הירוגליף, דינוראביט, ווינדאפ, אינזקטור, דארק וורלד.. כל אלו דקים שנובים וכאלו שכל כך חשוב להם הראנק משתמשים בהם.. שבורים ברמות..
צריך להעיף לעזאזל את דינו וטורגייד, שאנשים יתאמצו להביא אקסידים ולא בדרך שבורה כל כך
כן אחת הסיבות שאני אוהב ושונא את יוגיהו, לפחות בטורנירים פה זה הוגן, ודיברתי על הירוגליף
איתי אתה מדבר?אתה נכנסת לטורניר עם דארק וורלד
אם כבר מדברים על טורנירים
אני בתכנן בחופש הגדול לעשות טורניר יותר גדול ממה שהיה קודם,מישהו חושב שהוא יוכל להשתתף בזה?
ולפעמים אני יעשה מיני-טורנירים של 4 משתמשים
יהיו כאלה שיעזרו לי לבצע את זה [במבחינת להשתתף] או שזה הולך להיות אבוד?
אז מה דארק וורלד זה הדק הכי פחות שבור מהרשימה הזאת
דיסקארד אחד ופתאום מפלצת עם 2700+ התקפה מופיעה בזירה,הוא שבור כל כך שזה כואב
ולא ממש הבנתי למה ווינד אפ שבור,חוץ מה-xyz עם ה-2100 הגנה ו-1500 התקפה
Wtf?!
ווינד אפ זה הדק הכי שבור ומעצבן שם!
תצפה בקרבות של ראנקים גבוהים ותבין
ווינד אפ עושה דיסקארד לכל היד של היריב בתור אחד, ועוד מזמן בו מליון אקסידים
אוקיי שמע לא נדבקתי בכלום, עשיתי את הדק הזאת שרק חזרתי, היא יצאה לי מעולה... לא מוחק אותה, אבל גם לא משתמש בה כמעט בכלל. רק שמשעמם לי.
ואם תשאל פה את אלה שמכירים אותי כמו אביב, מור ועומר הם יגידו לך שאני לא שחקן שמשחק מגעיל ומה לעשות יש לי חולשה לדרקונים.
בגלל זה כל דק דרקון שאני רואה אני חייב לנסות... היחיד שעוד לא הצלחתי לעשות בצורה מושלמת זה מנגנון בלו איי וזה רק מהסיבה שאני רוצה לשלב שם את את הדרקון הבוהק כחול העין.
בכל מיקרה.. הדק הלא מוגדרת היא... לא מגלה.. שחק מולה תראה.
זאת לא הקואקי מהסיבה שראיתי שהיא עובדת רק מול ילדים חלשים, ששיחקתי עם ילדים בפורום ראיתי כמה היא תקועה.
[QUOTE=NivX10;1318282]אוקיי שמע לא נדבקתי בכלום, עשיתי את הדק הזאת שרק חזרתי, היא יצאה לי מעולה... לא מוחק אותה, אבל גם לא משתמש בה כמעט בכלל. רק שמשעמם לי.
ואם תשאל פה את אלה שמכירים אותי כמו אביב, מור ועומר הם יגידו לך שאני לא שחקן שמשחק מגעיל ומה לעשות יש לי חולשה לדרקונים.
בגלל זה כל דק דרקון שאני רואה אני חייב לנסות... היחיד שעוד לא הצלחתי לעשות בצורה מושלמת זה מנגנון בלו איי וזה רק מהסיבה שאני רוצה לשלב שם את את הדרקון הבוהק כחול העין.
בכל מיקרה.. הדק הלא מוגדרת היא... לא מגלה.. שחק מולה תראה.
זאת לא הקואקי מהסיבה שראיתי שהיא עובדת רק מול ילדים חלשים, ששיחקתי עם ילדים בפורום ראיתי כמה היא תקועה.[/QUOTE]
זה מזכיר לי את דק שר הדרקונים שלי,מה לעשות שגם אני מכור לדרקונים
בניתי לפני כמה ימים דק שמתמקד בבית הקברות,סיימתי אותו אתמול,ניסיתי אותו כמה פעמים,יצא אדיר!
[quote=Death The Kid;1318416]בניתי לפני כמה ימים דק שמתמקד בבית הקברות,סיימתי אותו אתמול,ניסיתי אותו כמה פעמים,יצא אדיר![/quote]
מה הכוונה מתמקדת בבית הקברות?
מחזירה ממנו מפלצות? משביטה מפלצות מבית הקברות? שולחת מפלצות של היריב לשם?
אני אשמח להתמודד מולה.
אני חושב שזה הדק שהשתשמשתי מולך בה אתמול [לא בטוח]
ניב,רוצה עוד מעט דואל נגד דק "שר הדרקונים" שלי?
[quote=Death The Kid;1318515]אני חושב שזה הדק שהשתשמשתי מולך בה אתמול [לא בטוח][/quote]
לא חושב... הייתי מזהה...
[quote=מאסטר ליאון;1318516]ניב,רוצה עוד מעט דואל נגד דק "שר הדרקונים" שלי?[/quote]
אני אשמח תתחבר כשנוח לך!
אז נצטרך לחכות למחר,כי יש לי לוסטים