בוקר..
Printable View
בוקר..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1269256]היי... אני עדיין נגד הקרוס הזה...[/QUOTE]
למה נכון בהתחלה זה מעצבן (וקרוס 3 נראה כמו אומנימון מלגו) אבל עכשו יש התפתחות ולדעתי יהיה מעניין יותר עם דיג'ימון מפותח יעשה קרוס עם מפותח אחר או שימחקו כמה בקרב ושאוטומון ינקום למרות שבכל מקרה 5 עדיף.
בוקר איתי,רוצה דואל?
עליתי על דרך לעשות חפיסת אלמנט הירו שהאקסטרה דק שלו משולבת עם כול סגנון אלמנט הירו שקיים,קלאסי,סיקס ארביליטי,סכרינו,דרגו-אקוויסט ומפלצות Xyz
רוצה שנינו דואל בניתי את הגלדיאטוריות עם כמה שינוים
אני מעדיף שאיתי יעזור לי,אל תעלב אבל איתי הוא יותר טוב ממך נראה לי,וגם Gb אני שונא אותם
סבבה עומר
אז אני פותח ואל תשתמש בדק מסוכן מדי
איזה דק הוא לא מסוכן?
טון מסוכן?
טון הוא בין אתגרי למסוכן,אז בסדר
מורמילו יכול לחסל אותך וגם הרקוליונס יכול
ביטלת לי את ההתקפה, אז זה כאילו לא תקפתי ולכן אני לא צריך לשלם 500
הבנת?
תקשיב איתי,בשביל להכריז על התקפה איתו צריך לשלם 500 נקודות חיים,זה לא משנה אם ההתקפה בוצעה או נכשלה,הבנת?
קודם משלמים אחר כך מתקיפים,הכרזת על ההתקפה וזה לא משנה אם ניטרלתי אותה או לא,התשלום חייב להיות
בסדר, למרות שאני צודק אין לי זמן לריב איתך
נגיד ש.. -.-"
אם תעשה את זה במשחק אלקטורני,זה מה שיקרה,אני צודק
בוקר אנשים :d
שיהיה
הלכתי
בוקר טוב מישהו/י שאני לא מכיר
ביי איתי ואם לא הבנת אותי היכולת שלהם אומרת ככה
בשביל להכריז על התקפה צריך לשלם 500,זאת אומרת שאתה לא משלם אחרי שההתקפה בוצעה,אתה משלם לפני שההתקפה נשלחה בכלל,זה כמו נגיד הקלף הזה שאתה משלם 2000 נקודות חיים ואתה מבטל זימון כולשהו,נגיד ומנגדים את הקלף,אתה עדיין משלם 2000,אבל היכולת של הקלף לא בוצעה הבנת?
היי חברה ניצחתי עם הרקוליונס שהפך לבעל 5100 התקפה
Gb מעצבנים זה נכון אבל יש להם יכולות טובות והתקפות\הגנות גבוהות,אם יודעים איך משתמשים בהם,זה דק מעולה.
אה גלדיאטור ביסט... אני יודע להשתמש בהם
ואני לא Xd
מישהו מדבר או יכול לדבר עם נל מחוץ לפורום (שאליו היא לא נכנסת עוד)? אמנם לא הכרתי אותה אבל אני ראיתי את אחד המ"תים שלה ואני רוצה להשתמש ברעיון כדי להפוך את זה לטורניר/תחרות או איך שלא תיקראו לזה בחת"ם
[quote=חמין זה נאדים;1269295]מישהו מדבר או יכול לדבר עם נל מחוץ לפורום (שאליו היא לא נכנסת עוד)? אמנם לא הכרתי אותה אבל אני ראיתי את אחד המ"תים שלה ואני רוצה להשתמש ברעיון כדי להפוך את זה לטורניר/תחרות או איך שלא תיקראו לזה בחת"ם[/quote]
יש לי את המסן שלה אבל היא לא מתחברת אליו (:
חזרתי
היי איתי מה קורה?
צופה בפרקים האחרונים של Gx [בעשרייה האחרונה 170-180]
זזתי, ביי
לא סיימתי את הדק האדיר והמקורי שאני בונה
היי כולם!
בהצלחה לך
הלו עמית מה קורה?
איתי איזה דק
כולם להסתכל בפרופיל שלי וב"אודותיי"!
לא הבנת אייל?
זה דק "אדיר ומקורי" אז ברור שזה יהיה דק שקשור לסכרינו\פיוז'ן\xyz או פולחן.
[QUOTE=Aichi Sendou;1269307]בהצלחה לך
הלו עמית מה קורה?[/QUOTE]
בסדר..
אני הולך עכשיו למשפחה.
ביי!
ביי עמית,עוד מעט גם אני הולך מאותה סיבה
לדעתי xyz הכי טוב
לא תמיד
צודק
בוקר טוב
בוקר טוב ארוויניהו
ארווין, אני מתכנן פרויקט גדול.
כשאני אגמור עם התכנון אני אפנה אליך, שתאמר את דעתך.