-
[COLOR="Magenta"]קארין-
את חושבת על מכון המים שנמצא בעיר ומגיעה למסקנה שאת עדיין לא מוכנה. את מחליטה לחפש פוקימונים שיעזרו לך לאמן את הפוקימונים שלך, ואולי שאפילו יעזרו לך בעצמם. את מתלבטת לאן ללכת כדי לחפש פוקימונים. לחזור לדרך 2, או לחפש פוקימונים בעיר.
מה תעשי?[/COLOR]
אייס ודניאל-
דניאל מסתכל על מורקרו שעף ונתקע בביניין. הוא מתחיל לצעוק "אני לא עומד להפסיד, שמעת" ואז אומר למורקרו לתקוף במתקפת כנף את בלבאזור שוב ושוב. אייס רואה שהמצב לא טוב והוא אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער, תוך כדי סיבוב. מורקרו מתחיל לעוף לעבר בלבאזור ובלבאזור מתחיל להסתובב תוך כדי שהוא משתמש בעלי תער. בלבאזור יוצר מין מערבולת [U][B]ואייס מבין שבלבאזור למד מערבולת עלים[/B][/U]. מורקרו מנסה להתחמק מהמערבולת ומצליח בקושי. הוא ממשיך לעוף לעבר בלבאזור ומנסה לפגוע בו במתקפת כנף. בלבאזור רואה את מורקרו והוא מצליח להתחמק, בקושי. שני הפוקימונים עדיין מותשים.
מה תעשו?
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה מוציא את הפוקדע ובודק את הפוקימונים "באגון, פוקימון ראש האבן, באגון חי בדרך כלל בהרי געש חמים. הוא ידוע כפוקימון חם מזג ולא יסוג מקרב. באגון הוא פוקימון שלא יוותר בקלות ולכן הוא פוקימון טוב מאוד למאמנים מתקדמים". אומר הפוקדע ואז אתה עובר לפוקימון השני "גיבל, פוקימון קריש האדמה, גיבל חי בדרך כלל במערות ובאזורים אחרים מתחת לאדמה. גיבל הוא פוקימון שמתחבר בקלות ושומר אמונים. בנוסף ההתפתחות האחרונה שלו חזקה מאוד ולכן הוא מומלץ למאמנים מתחילים". אתה מכניס את הפוקדע לכיס ומחזיר את צ'יקו ואת מורקרו לפוכדורים שלהם. אתה אומר לפולי ראתה תילחם איתו ופולי נראה שמח. פולי משתמש בסילון אקווה על באגון לבקשתך. באגון, שלא היה מוכן, נפגע ונתקע בקיר שבסוף הסימטה. גיבל שראה מה קורה קופץ לתוך אחד הפחים שבסימטה. באגון מתאושש ומקדם לעבר פולי, הוא מגיע אליו וחובט את ראשו בפולי שנופל מעוצמת המכה. באגון מתקרב שוב אל פולי.
מה תעשה?[/COLOR]
עולה אושואט-
מצטער אתה לא רשום.
הרקע לא מושקע ולא מפורט, ואתה לא יכול להתחיל עם טורצ'יק. תבחר את אחד ההתחלתיים הפנויים במחתרת (התפנו 2), או שתבחר את אחד ההתחלתיים בצוות רוקט ותשנה את הטופס בהתאם
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה מוציא את הפוקדע ובודק את הפוקימונים "באגון, פוקימון ראש האבן, באגון חי בדרך כלל בהרי געש חמים. הוא ידוע כפוקימון חם מזג ולא יסוג מקרב. באגון הוא פוקימון שלא יוותר בקלות ולכן הוא פוקימון טוב מאוד למאמנים מתקדמים". אומר הפוקדע ואז אתה עובר לפוקימון השני "גיבל, פוקימון קריש האדמה, גיבל חי בדרך כלל במערות ובאזורים אחרים מתחת לאדמה. גיבל הוא פוקימון שמתחבר בקלות ושומר אמונים. בנוסף ההתפתחות האחרונה שלו חזקה מאוד ולכן הוא מומלץ למאמנים מתחילים". אתה מכניס את הפוקדע לכיס ומחזיר את צ'יקו ואת מורקרו לפוכדורים שלהם. אתה אומר לפולי ראתה תילחם איתו ופולי נראה שמח. פולי משתמש בסילון אקווה על באגון לבקשתך. באגון, שלא היה מוכן, נפגע ונתקע בקיר שבסוף הסימטה. גיבל שראה מה קורה קופץ לתוך אחד הפחים שבסימטה. באגון מתאושש ומקדם לעבר פולי, הוא מגיע אליו וחובט את ראשו בפולי שנופל מעוצמת המכה. באגון מתקרב שוב אל פולי.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"פולי תתחמק ותשתמש בהצלפת זנב ואז אקדח מים" אגיד "קדימה אתה מסוגל!" אחזק אותו
-
[QUOTE=r03e;1316439][COLOR="Magenta"]קארין-
את חושבת על מכון המים שנמצא בעיר ומגיעה למסקנה שאת עדיין לא מוכנה. את מחליטה לחפש פוקימונים שיעזרו לך לאמן את הפוקימונים שלך, ואולי שאפילו יעזרו לך בעצמם. את מתלבטת לאן ללכת כדי לחפש פוקימונים. לחזור לדרך 2, או לחפש פוקימונים בעיר.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
בעיר יכולים להיות פוקמונים נטושים שצריכים עזרה ומאמן טוב' אחשוב לעצמי 'כדי שאלך לחפש פוקמונים שבאמת זקוקים לי' והחליט שאני הולך לחפש פוקמונים בעיר בעזרת גראולית וחוש הריח המצוין שלו "צא גראולית! אנחנו הולכים לחפש פוקמונים" אני אומרת כאשר אני מוצאי את גראולית והולכת.
-
ראיתי שמדקיפ פנוי זה טוב?
-
[QUOTE=r03e;1316439]
אייס ודניאל-
דניאל מסתכל על מורקרו שעף ונתקע בביניין. הוא מתחיל לצעוק "אני לא עומד להפסיד, שמעת" ואז אומר למורקרו לתקוף במתקפת כנף את בלבאזור שוב ושוב. אייס רואה שהמצב לא טוב והוא אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער, תוך כדי סיבוב. מורקרו מתחיל לעוף לעבר בלבאזור ובלבאזור מתחיל להסתובב תוך כדי שהוא משתמש בעלי תער. בלבאזור יוצר מין מערבולת [U][B]ואייס מבין שבלבאזור למד מערבולת עלים[/B][/U]. מורקרו מנסה להתחמק מהמערבולת ומצליח בקושי. הוא ממשיך לעוף לעבר בלבאזור ומנסה לפגוע בו במתקפת כנף. בלבאזור רואה את מורקרו והוא מצליח להתחמק, בקושי. שני הפוקימונים עדיין מותשים.
מה תעשו?
[/QUOTE]
אמשיך בכעס שלי ולא אתעניין מכלום שמסביבי רק בקרב ובניצחון שלי, "אנ..י, אנ..י מוכרח לנצח כאן!" אצרח ואתמלא זעם "עכשיו מורקרו!" אתנשף ואגיד במהירות, "תשתמש צוות כפול וכדור צל תלווה את כדור הצל עם רוח כסופה ותפגע בבלבאזור!" אגיד בכעס.
-
[QUOTE=r03e;1316439][COLOR="Magenta"]קארין-
אייס ודניאל-
מה תעשו?
[/QUOTE]
"כל הכבוד בלבאזור למדת מערבולת עלים." אומר לבלבאזור בשמחה . "דניאל תרגע זה רק קרב רגיל זה לא מכון או קרב נגד הצוות היריב שלך." אומר לדניאל בכעס . 'אוקיי עם בלבאזור למד מערבולת עלים אני אשתמש בזה בקרב המכון.' אחשוב לעצמי ולאחר מכן אראה את הנזקים שיש לשני הפוקימון . "אוקיי בלבאזור בו נגמור את זה מהר , בלבאזור תשתמש בעלי תער ותקפוץ עליהם , לאחר מכן תקפוץ לכיוון מורקרו תוך שימוש בדחיפה ולאחר מכן מערבולת עלים ." אומר לבלבאזור . "דניאל אחרי הקרב נרוץ למרכז הפוקימונים כדי שהפוקימונים שלנו יהיו חזקים לקרב מכון." אומר לדניאל ברצינות .
-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
תשקיע יותר בבקשה
-----------------
פולי מתחמק מחבטת הראש הקטלנית של באגון ומשתמש בהצלפת זנב. באגון נפגע ונתקע בקיר שמאחוריו. אתה אומר לפולי להשתמש באקדח מים אבל באגון מצליח להתחמק כשהוא קופץ הצידה. באדון רץ לעבר פולי ואתה רואה שהוא פורש את ידיו לצדדים ושציפורניו זוהרות בצבע משונה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את חושבת קצת ומחליטה לחפש בעיר. את מוציאה את גראולית ואומרת לו שאת רוצה למצוא פוקימונים כדי לחזק את הצוות שלך. גראולית נראה שמח והוא מתחיל ללכת לכיוון צומת. כשאת מגיעה לצומת את שומעת מולך כולות של הרבה פוקימונים, מימנך את שומעת מעט קולות ומשמולך את לא שומעת קולות כמעט בכלל. גראולית מרחרח את האוויר ומסתכל קדימה, אחר כך הוא מסתכל ימינה ומשאיר שם את מבטו לכמה דקות, לאחר מיכן הוא מביט שמאלה ואת רואה שעובר בו רטט של פחד.
מה תעשי?[/COLOR]
דניאל ואייס-
דניאל נראה נחוש מאוד, הוא אומר למורקרו להשתמש בצוות כפול ואחר כך בכדור צל. אייס מנסה להרגיע את דניאל והוא אומר לו שזה רק קרב ידידות, לא קרב לחיים או למוות. דניאל לא מקשיב אז אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער ולקפוץ עליהם. בלבאזור משתמש בעלי תער וקופץ עליהם כך שכל את מרגליו נמצאת על עלה. כדור הצל של מורקרו פוגע בעלי התער שלפני בלבאזור ומתפוצץ. דניאל אומר למורקרו להשתמש ברוח כסופה בזמן שאייס אומר לבלבאזור להשתמש במערבולת עלים. בלבאזור יוצר מערבולת עלים שמגנה עליו מהרוח הכסופה של מורקרו ומערבלת את עלי התער שנותרו. לפתע אייס ודניאל רואים שהרוח הכסופה משחררת את עלי התער לעבר השיכפולים של מורקרו. השיכפולים נעלמים ומורקרו נפגע. בלבאזור משחרר את מערבולת העלים שפוגעת במורקרו ומטיחה אותו בקיר.
~מורקרו מעולף~
מה תעשו?
-
[QUOTE=r03e;1317158"]
דניאל ואייס-
דניאל נראה נחוש מאוד, הוא אומר למורקרו להשתמש בצוות כפול ואחר כך בכדור צל. אייס מנסה להרגיע את דניאל והוא אומר לו שזה רק קרב ידידות, לא קרב לחיים או למוות. דניאל לא מקשיב אז אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער ולקפוץ עליהם. בלבאזור משתמש בעלי תער וקופץ עליהם כך שכל את מרגליו נמצאת על עלה. כדור הצל של מורקרו פוגע בעלי התער שלפני בלבאזור ומתפוצץ. דניאל אומר למורקרו להשתמש ברוח כסופה בזמן שאייס אומר לבלבאזור להשתמש במערבולת עלים. בלבאזור יוצר מערבולת עלים שמגנה עליו מהרוח הכסופה של מורקרו ומערבלת את עלי התער שנותרו. לפתע אייס ודניאל רואים שהרוח הכסופה משחררת את עלי התער לעבר השיכפולים של מורקרו. השיכפולים נעלמים ומורקרו נפגע. בלבאזור משחרר את מערבולת העלים שפוגעת במורקרו ומטיחה אותו בקיר.
~מורקרו מעולף~
מה תעשו?[/QUOTE]
"וואו זה היה קרב קשה , כל הכבוד בלבאזור עכשיו חזור." אומר ואחזיר את בלבאזור לפוקדור . "טוב זה היה קרב חזק כמעט ניצחת." אומר לדניאל , "חכה רגע אנחנו צריכים להשתמש גם בפוקימונים האחרים שלנו דניאל , עכשיו צא ג'ולטיק." אומר לדניאל ולאחר מכן אזרוק את ג'ולטיק .
דניאל ואייס-
~מורקרו מעולף~
מה תעשו?[/QUOTE]
"וואו.." אתנשף ואקח את הפוקדור של מורקרו ואכניס אותו לפוקדור "אני ממש מצטער שהתעצבנתי, עשית עבודה הכי גדולה שיש" אגיד למורקרו ואוציא את הפוקדור השני של קוויליבה, "צא קוויליבה!" אצעק ואזרוק את הפוקדור, "קוויליבה גלגל להבה".אגיד לקוויליבה לתקוף את הפוקימון הבא שאייס יוציא.
-
[QUOTE=r03e;1314570]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אקדח המים לא עוקב אחריך
--------------------------------------------
אתה אומר למיאו להתחמק מאקדח המים ומאיו מצליח להתחמק. אתה אומר למיאו להתקרב אל אושווט ולפתע אתה שומע את איריס אומרת "אושווט, קפוץ למים" ואושווט צולל אל מיתחת למים. מיאו המבולבל עוצר ומסתכל סביבו, לחוץ קצת כי הוא לא יודע איפה אושווט. "תשתמש בזריקת צדף" אומרת איריס והצדף של אושווט מגיע משום מקום ופוגע במיאו שאפילו לא ראה את המתקפה מגיעה, הצדף חוזר אל מיתחת למים ואתה מצליח לראות את הצללית של אושווט מגיעה אליו ומתרחקת. "תשתמש באקדח מים" מוסיפה איריס. לפתע סילון מים מגיח מהחים מאחורי מיאו ועומד לפגוע בו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"זה לא טוב" אומר לעצמי ומיד אחר כך אצווה על מיאו.
"מיאו התחמק!" אני אצעק ואקווה שהוא יתחמק מהמתקפה.
"מיאו קפוץ מקרחון לקרחון, אל תתן לו לפגוע בך!"
אני אומר למיאו בתקווה שהפוקימון לא יצליח לפגוע בו ויהיה חייב לצאת מהמים.
לאחר כמה שניות של חשיבה רעיון עלה למוחי.
"מיאו השתמש בשריטה על הקרחון וזרוק אותו למים היכן שהפוקימון הזה נמצא!" אני אצווה על מיאו.
-
אייס ודניאל-
זה היה אמור להיות קרב של אחד על אחד, אבל אם שניכם מסכימים אז זה יהפוך לשניים על שניים
-----------------------------------
שניכם מחזירים את הפוקימונים שלכם לפוכדורים שלהם וממלמלים להם מילות עידוד. אייס מוציא את ג'ולטיק ודניאל מוציא את קווילבה. אייס מחמיא לדניאל ואומר לו שעד עכשיו זה היה קרב ממש טוב. דניאל מודה לו ואומר לקווילבה לתקוף את ג'ולטיק בגלגל להבה. ג'ולטיק לא מספיק להתחמק וגלגל הלהבה פוגע לו ברגל.
מה תעשו?
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה אומר למיאו להתחמק ומיאו מתחיל לקפוץ מקרחון לקרחון, בינתיים איריס אומרת לאושווט להמשיך לתקוף באקדח מים. אתה מתחיל לחשוב ולפתע עולה לך רעיון. אתה אומר למיאו להשתמש בשריטה על אחד הקרחונים ומיוא משתמש בשריטה חזקה שחותכת את הקרחון. אתה אומר למיאו לזרוק את הקרחון על אושווט שבמים ומיאו זורק את הקרחון. הקרחון פוגע במים ומתחיל לשקוע באיטיות. איריס מחייכת "ניסיון יפה" היא אומרת ומוסיפה "אבל רואים שאתה לא יודע להשתמש בקרח, אושווטזריקת צדף. אתה אומר למיאו להתחמק ומיאו נוחת על קרחון אחר, לפתע הקרחון של מיאו מתחיל להתנדנד. ולאחר כמה שניות הוא מתהפך. מיאו נפל למים. "אושווט תשתמש במעבולת" אומרת איריס ואושווט יוצר מעבולת ענקית שמיאו מתחיל להישאב לתוכה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1317381]אייס ודניאל-
זה היה אמור להיות קרב של אחד על אחד, אבל אם שניכם מסכימים אז זה יהפוך לשניים על שניים
שניכם מחזירים את הפוקימונים שלכם לפוכדורים שלהם וממלמלים להם מילות עידוד. אייס מוציא את ג'ולטיק ודניאל מוציא את קווילבה. אייס מחמיא לדניאל ואומר לו שעד עכשיו זה היה קרב ממש טוב. דניאל מודה לו ואומר לקווילבה לתקוף את ג'ולטיק בגלגל להבה. ג'ולטיק לא מספיק להתחמק וגלגל הלהבה פוגע לו ברגל.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"טוב מאוד קוויליבה!, זו הייתה פגיעה מאוד טובה" אגיד לו בשמחה רבה, "עכשיו קוויליבה תתקוף בגחלת להסוואה ואז תשתמש בגלגל להבה שוב על ג'ולטיק הזה" אגיד לו בתקווה שיצליח לעשות את זה.
-
[QUOTE=r03e;1317158]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את חושבת קצת ומחליטה לחפש בעיר. את מוציאה את גראולית ואומרת לו שאת רוצה למצוא פוקימונים כדי לחזק את הצוות שלך. גראולית נראה שמח והוא מתחיל ללכת לכיוון צומת. כשאת מגיעה לצומת את שומעת מולך כולות של הרבה פוקימונים, מימנך את שומעת מעט קולות ומשמולך את לא שומעת קולות כמעט בכלל. גראולית מרחרח את האוויר ומסתכל קדימה, אחר כך הוא מסתכל ימינה ומשאיר שם את מבטו לכמה דקות, לאחר מיכן הוא מביט שמאלה ואת רואה שעובר בו רטט של פחד.
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מעניין מה יש משמאל שמפחיד את גראולית כל כך ' אני חושבת לעצמי ואחרי כמה שניות שהשקרנות מכרסמת אותי מבפנים אני אומרת "בוא גראולית הולכים לראות מה מפחיד כל כך" אני אומרת כשהסקרנות רק גוברת וכך אנו פונים לכיוון שמאול בחיפוש אחרי הרפתקה.
-
[QUOTE=r03e;1317381]אייס ודניאל-
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
'אוקיי זה ממש לא טוב , אני לא מכיר את המתקפות של ג'ולטיק ... רגע אולי אני אנסה להמציא לו מתקפות.' אחשוב תוך כדי חיוך . "אוקיי ג'ולטיק תרכז חשמל בתוך גופך ואז תשחרר את החשמל על קווילבה , לאחר מכן תטעין חשמל בתוך גופך אבל על תשחרר אותו." אומר לג'ולטיק בתקווה שהוא יצליח לעשות מה שאמרתי לו .
---------------------------------------------
אני אגיד לפרופסור ״שלום פרופסור אנה! אני באתי לקבל את הפוקימון האהוב עליי שחברי המחתרת יכולים לקבל, אני באתי לקבל את הפוקימון שאני חולם עליו מגיל צעיר, מדקיפ!״ אגיד בהתרגשות עם עיניים נוצצות ״אני אשמור עליו הייטב ובייחד נעצור את צוות רוקט מלהמשיך לשלוט במחוז!״ אגיד בהתרגשות רבה.
-
[QUOTE=r03e;1317381
]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה אומר למיאו להתחמק ומיאו מתחיל לקפוץ מקרחון לקרחון, בינתיים איריס אומרת לאושווט להמשיך לתקוף באקדח מים. אתה מתחיל לחשוב ולפתע עולה לך רעיון. אתה אומר למיאו להשתמש בשריטה על אחד הקרחונים ומיוא משתמש בשריטה חזקה שחותכת את הקרחון. אתה אומר למיאו לזרוק את הקרחון על אושווט שבמים ומיאו זורק את הקרחון. הקרחון פוגע במים ומתחיל לשקוע באיטיות. איריס מחייכת "ניסיון יפה" היא אומרת ומוסיפה "אבל רואים שאתה לא יודע להשתמש בקרח, אושווטזריקת צדף. אתה אומר למיאו להתחמק ומיאו נוחת על קרחון אחר, לפתע הקרחון של מיאו מתחיל להתנדנד. ולאחר כמה שניות הוא מתהפך. מיאו נפל למים. "אושווט תשתמש במעבולת" אומרת איריס ואושווט יוצר מעבולת ענקית שמיאו מתחיל להישאב לתוכה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'זה לא טוב....' אחשוב לעצמי.
"מיאו תנעוץ את הציפורניים שלך באחד מהקרחונים הקרובים ותעלה למעלה מהר!" אצעק לו.
"קדימה מיאו אתה יכול, אתה חייב לצאת מהמים!!" אמשיך לצעוק ואעודד אותו.
במידה וזה לא מצליח אני אצעק לו להשתמש בנשיכה כדי להיאחז באחד מהקרחונים ואז אומר לו לעלות שוב למעלה.
-
[QUOTE=r03e;1317158][COLOR="DarkOrange"]לן-
תשקיע יותר בבקשה
-----------------
פולי מתחמק מחבטת הראש הקטלנית של באגון ומשתמש בהצלפת זנב. באגון נפגע ונתקע בקיר שמאחוריו. אתה אומר לפולי להשתמש באקדח מים אבל באגון מצליח להתחמק כשהוא קופץ הצידה. באדון רץ לעבר פולי ואתה רואה שהוא פורש את ידיו לצדדים ושציפורניו זוהרות בצבע משונה.
מה תעשה?[/COLOR]
?[/QUOTE]
אני מהאייפוד אז זה קצר
״שיט״ אגיד ״פולי תשתמשי בסילון אקווה, כדי להרחיק אותו ממך ואז תשתמשי בדחיפה על הדבר הכי קשה פה״ אגיד בנשימה אחת מבלי לעצור ׳כבר לא מאנין אותו ללכוד אותו׳ אחשוב ׳כל מה שאני רוצה זה פולי בריאה׳
-
דניאל ואייס-
דניאל- מה דעתך על קרב 3 על 3
אייס- זה לא רעיון טוב לנחש מתקפות, במקרה הוא יודע טעינה ומכת חשמל אבל באמת שהיה לך מזל
----------------------------------
דניאל מעודד ומחמיא לקווילבה ואז אומר לו להשתמש בגחלת ומיד לאחר מיכן להשתמש בגלגל להבה. אייס שלא יודע עדיין את המתקפות של ג'ולטיק מהמר ואומר לו להשתמש במכת חשמל ולאחר מיכן טעינה. קווילבה משתמש בגחלת ולאחר מיכן בגלגל להבה לעבר ג'ולטיק. ג'ולטיק משתמש במכת חשמל ומצליח להדוף את הגחלת, אבל גלגל הלהבה פוגע בו לפני שהוא עושה משהו נוסף. ג'ולטיק לא מוותר וטוען את האנרגייה שלו.
מה תעשו?
[COLOR="Magenta"]קארין-
את רואה את הפחד שבעיניו של גראולית וחושבת לעצמך 'מה מפחיד אותו כלכך' את מחליטה, לאחר התלבטות קשה, ללכת שמאלה. את מתחילה ללכת וכשגראולית רואה לאן את הולכת הוא מסתכל שוב לעבר המקומות האחרים ואז הולך בעקבותיך. את ממשיכה ללכת והשקט שקיים במקום הזה מוציא אותך משלוותך. את שומעת קצת קולות מסימטה צדדית ומחליטה לגשת לשם כשלפתע את רואה צל שעומד בפתח הסימטה ומתחיל להתקדם לתוכה. גראולית מתחיל לנהום באיום ובפחד.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]איסשה-
"שלום לך נערי" אומרת הפרופסור בחביבות. "אני פרופסור אנה ואני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" לאחר שהיא שומעת את הבחירה שלך היא מחייכת ואומרת "יש לך מזל, הוא אחד משני הפוקימונים שנשארו לי" ואז היא מביאה מהשולחן שלה פוכדור מבריק עם צורה של טיפה עליו. "בבקשה ילדי, אני בטוחה שתשמור עליו היטב, הינה הפוכדורים הרקים והפוקדע" היא מוסיפה ונותנת לך עוד 5 פוכדורים ופוקדע. "בהצלחה" היא מאחלת לך ואתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה לא מעבד את קור רוחך ואומר למיאו להשתמש בשריטה כדי להאחז באחד הקרחונים. מיאו מצליח בניסיון הראשון אבל אז אתה שומע את איריס שאומרת "זה לא יהיה כל כך פשוט, אושוואט תרכב על המערבולת" אושווט שהיה עד עכשיו בתחתית הבריכה כדי לערוך למיאו קבלת פנים חמה, עלה מעל המים והתחיל לרכב על המערבולת, "תשתמש באקדח מים כדי להוריד אותו משם" מוסיפה איריס ואושווט משתמש באקדח מים שפוגע במיאו ומפיל אותו מהקרחון. מיאו עדיין לא מעבד את קור רוחו ואתה רואה שהוא עושה משהו. מיאו זורם עם המערבולת וכשהוא מגיע לאושווט הוא מזנק לעברו ומשתמש עליו בנשיכה. לאחר מיכן הוא מתחיל להשתמש בחבטות זעם ואושוואט נפגע קשה. "אושוואט לא" אומתר איריס ואז מוסיפה "תשתמש בסילון אקווה". אושווט עוטף את עצמו במים וקח עודף את מיאו שנוחת על אחד הקרחונים. אושווט מתעופף לעבר מיאו בתוך סילון המים ופוגע בו. אושוואט מסתובב ומתקדם לעבר מיאו בפעם השנייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה אומר לפולי להשתמש בסילון אקווה ופולי עוטף את עצמו במים. באגון לא עוצר והוא ממשיך לרוץ לעבר פולי. פולי מתחיל להתקדם לעבר באגון שנפגע ונתקע שוב בקיר הסימטה. לפני שמישהו מספיק לעשות עוד משהו אתה שם לב לצל מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שזה הצל שהפיל אותך כשנכנסת לרחוב. כשבאגון רואה את הצל הוא נצמד לקיר, מבועת ומפוחד. אתה מתחיל להבין, שאם באגון מפחד אז כדאי גם לך לפחד, הצל מתחיל להתקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
-
COLOR="Blue"]איסשה-
"שלום לך נערי" אומרת הפרופסור בחביבות. "אני פרופסור אנה ואני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" לאחר שהיא שומעת את הבחירה שלך היא מחייכת ואומרת "יש לך מזל, הוא אחד משני הפוקימונים שנשארו לי" ואז היא מביאה מהשולחן שלה פוכדור מבריק עם צורה של טיפה עליו. "בבקשה ילדי, אני בטוחה שתשמור עליו היטב, הינה הפוכדורים הרקים והפוקדע" היא מוסיפה ונותנת לך עוד 5 פוכדורים ופוקדע. "בהצלחה" היא מאחלת לך ואתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?
------—-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אוציא את מדקיפ מהפוקדור ואגיד לו את הדברים האלה ״שלום מדקיפ! אני המאמן החדש שלך! אתה נראה פוקימון מדהים, בייחד נעצור את צוות רוקט ונחזיר את השקט למחוז! בינתיים בוא נסתובב קצת ונתחיל במסע הגדול שלנו! וננצח בכל המכונים״ אני אספר לו אחר כך את החשיבות לנצח את צוות רוקט.
אני אסרוק אותו בפקודע כדי לראות איזה מתקפות יש לו וכדי להבין מה הוא בכללי ואז נלך בדרכינו לדרך 1.
-
[QUOTE=r03e;1317598]דניאל ואייס-
אייס- זה לא רעיון טוב לנחש מתקפות, במקרה הוא יודע טעינה ומכת חשמל אבל באמת שהיה לך מזל
דניאל מעודד ומחמיא לקווילבה ואז אומר לו להשתמש בגחלת ומיד לאחר מיכן להשתמש בגלגל להבה. אייס שלא יודע עדיין את המתקפות של ג'ולטיק מהמר ואומר לו להשתמש במכת חשמל ולאחר מיכן טעינה. קווילבה משתמש בגחלת ולאחר מיכן בגלגל להבה לעבר ג'ולטיק. ג'ולטיק משתמש במכת חשמל ומצליח להדוף את הגחלת, אבל גלגל הלהבה פוגע בו לפני שהוא עושה משהו נוסף. ג'ולטיק לא מוותר וטוען את האנרגייה שלו.
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
אני יודע שזה לא טוב , אבל עם לא הייתי מנחש הייתי אומר לג'ולטיק רק להתחמק , ולפי מה שאני זוכר מהקרב נגד ג'ולטיק הוא יודע נשיכה או נשיכות או נשיכת חרק .
"טוב מאוד ג'ולטיק , תשתמש בטעינה ועם באמצע הטעינה קווילאבה בא לתקוף אותך תתחמק ואז תשתמש במכת חשמל ." אומר לג'ולטיק , 'יואו איזה מזל שג'ולטיק יודע טעינה ומכת ברק כי עם לא ג'ולטיק היה מפסיד.' אחשוב לעצמי ואז אסתכל סביב אולי האזור יעזור לי באסטרטגיה .
-
[QUOTE=r03e;1317598]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את רואה את הפחד שבעיניו של גראולית וחושבת לעצמך 'מה מפחיד אותו כלכך' את מחליטה, לאחר התלבטות קשה, ללכת שמאלה. את מתחילה ללכת וכשגראולית רואה לאן את הולכת הוא מסתכל שוב לעבר המקומות האחרים ואז הולך בעקבותיך. את ממשיכה ללכת והשקט שקיים במקום הזה מוציא אותך משלוותך. את שומעת קצת קולות מסימטה צדדית ומחליטה לגשת לשם כשלפתע את רואה צל שעומד בפתח הסימטה ומתחיל להתקדם לתוכה. גראולית מתחיל לנהום באיום ובפחד.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
"שקט גראולית אתה תחשוף את המיקום שלנו" אני אומרת לו ומוסיפה "אבל תתכונן להתקיף אם היה הצורך" ואז אני ממשיכה להתקדם בשקט אחרי הצל המסתורי.
-
[QUOTE=r03e;1317598]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה לא מעבד את קור רוחך ואומר למיאו להשתמש בשריטה כדי להאחז באחד הקרחונים. מיאו מצליח בניסיון הראשון אבל אז אתה שומע את איריס שאומרת "זה לא יהיה כל כך פשוט, אושוואט תרכב על המערבולת" אושווט שהיה עד עכשיו בתחתית הבריכה כדי לערוך למיאו קבלת פנים חמה, עלה מעל המים והתחיל לרכב על המערבולת, "תשתמש באקדח מים כדי להוריד אותו משם" מוסיפה איריס ואושווט משתמש באקדח מים שפוגע במיאו ומפיל אותו מהקרחון. מיאו עדיין לא מעבד את קור רוחו ואתה רואה שהוא עושה משהו. מיאו זורם עם המערבולת וכשהוא מגיע לאושווט הוא מזנק לעברו ומשתמש עליו בנשיכה. לאחר מיכן הוא מתחיל להשתמש בחבטות זעם ואושוואט נפגע קשה. "אושוואט לא" אומתר איריס ואז מוסיפה "תשתמש בסילון אקווה". אושווט עוטף את עצמו במים וקח עודף את מיאו שנוחת על אחד הקרחונים. אושווט מתעופף לעבר מיאו בתוך סילון המים ופוגע בו. אושוואט מסתובב ומתקדם לעבר מיאו בפעם השנייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"מיאו קופץ" אצעק במהרה בתקווה שיצליח ואושוואט יתרסק בקרחון.
"עכשיו נחת על שאריות הקרחון והשתמש בחבטות זעם" אומר למיאו.
"זה לא נגמר!" אני אוסיף "השתמש בנשיכה ותשליך אותו על אחד הקרחון, תסיים את זה עם שריטה מיאו!", "אתה יכול!!!" אני אצווה ואעודד אותו.
-
[QUOTE=r03e;1317598]דניאל ואייס-
מה תעשו?
[/QUOTE]
מממ.. אוקיי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מצוין קוויליבה!" אשבח אותו שוב ואתחיל לצחקק משמחה "עכשיו קוויליבה תנסה לגמור את זה מהר באמצעות גלגל להבה" אבקש מקוויליבה שינסה את זה.
-
אתה אומר לפולי להשתמש בסילון אקווה ופולי עוטף את עצמו במים. באגון לא עוצר והוא ממשיך לרוץ לעבר פולי. פולי מתחיל להתקדם לעבר באגון שנפגע ונתקע שוב בקיר הסימטה. לפני שמישהו מספיק לעשות עוד משהו אתה שם לב לצל מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שזה הצל שהפיל אותך כשנכנסת לרחוב. כשבאגון רואה את הצל הוא נצמד לקיר, מבועת ומפוחד. אתה מתחיל להבין, שאם באגון מפחד אז כדאי גם לך לפחד, הצל מתחיל להתקרב.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'שיט' אחשוב לעצמי 'מה אני עושה' אחשוב שלפתע אראה פח אשפה גדול ממתכת 'מעולה' אחשוב ואתפוס את פולי ובאגון בשתי ידי "באגון אני מצאי לך לשתוק אם אתה רוצה לחיות" אגיד ואקפוץ לתוך הפח ועשים את כל סקיות הזבל מעלי כדי שלא יוכלו לראות אותי 'טוב אנכנו בטוחים עכשיו' אחשוב לעצמי בפחד
-
[COLOR="Blue"]איסשה-
אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו ומציג את עצמך. מדקיפ נראה מרוצה ממך. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר מדקיפ. לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "מאדקיפ פוקימון דג הבוץ, מאדקיפ חי בדרך כלל בזוגות או בשלשות, בתוך ביובים, אגמים או בביצות רדודות. מאדקיפ ידוע במיזגו הרגוע ובאהבתו למים חמים. לומרות זאת נדיר למצוא מאדקיפ בטבע וניתן לקבלו בתור פוקימון התחלתי אצל הפרופסורים השונים. המתקפות שמאדקיפ יודע הם: דחפה נהמה והצלפת בוץ" הקול אומר ומשתתק. אתה מחזיר את הפוקדע לכיסך ואת מדקיפ לפוכדור שלו. אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 1 ואתה עובר ליד עץ קצת גדול יותר מהאחרים. כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה את הכניסה ליער ניוטיק.
מה תעשה?[/COLOR]
אייס ודניאל-
אייס- נשיכת חרק
הקרב הוא קרב 3\3
אייס אומר לג'ולטיק להשתמש בטעינה וג'ולטיק מתחיל להתרכז ולטעון את הכוח שלו. דניאל מנצל את המצב ואומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה, קווילבה משתמש בגלגל להבה ומתקדם לעבר ג'ולטיק שעדיין טוען את האנרגיה שלו. בדיוק ברגע שג'ולטיק מסיים להשתמש בטעינה, קווילבה מגיע אליו ופוגע בו בעוצמה. ג'ולטיק נפגע. ג'ולטיק מתרחק מקווילבה ואתם רואים, לשימחתו של דניאל ולדאגתו של אייס, שג'ולטיק עולה באש. ג'ולטיק נשרף. אייס לא מעבד את העשתונות והוא אומר לג'ולטיק להשתמש בבמכת ברק. ג'ולטיק, פגוע קשות, מנסה להשתמש במכת ברק ופוגע בקווילבה. ג'ולטיק מקבל עוד נזק מהאש שאוחזת בו. ג'ולטיק מותש.
מה תעשו?
[COLOR="Magenta"]קארין-
את אומרת לגראולית בלחישה להיות בשקט כדי שלא יחשוף אותכם אבל שיהיה דרוך ומוכן. את מתחילה להתקדם בשקט לעבר הסימטה שאליה נכנס הצל ואת רואה שהסימטה באורך של 5 מטרים בערך, ליד הקיר השמאלי יש פח אשפה, שזז קצת ונראה שיש מישהו בתוכו, לסוף הסימטה נצמד פוקימון שנראה כמו לטאה עם אבן על הראש ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mtnxoyizuxdy.gif[/IMG][/URL]), באמצע הסימטה עומד ילד ולידו פוקימון כחול דמוי ראשן ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/t5k5g4mjmewm.gif[/IMG][/URL]). הצל ממשיך להתקדם לכיוון הילד והפוקימונים שלידו, נראה שלא ראה אותך. לפתע הילד תופס את הפוקימון הכחול, ממלמל משהו לפוקימון דמוי הלטאה ואז נכנס לפח האשפה וסוגר את המיכסה. הצללית מתחילה להתקדם לעבר הפח.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה אומר למיאו לקפוץ במהירות ומיאו מצליח לגייס כמה כוחות אחרונים מקופץ. אושוואט עובר מתחתיו ואז מיאו משתמש בשריטה כדי להעיף אותו כלפי הקרחון. "אוי לא" צועקת איריס ואז מוסיפה "אושוואט תשתמש בדחיפה, אתה מסוגל, אני מאמינה בך" אבל אושוואט המותש לא מצליח לבצע את המתקפה. אושוואט נתקע בקרחון ונראה מותש. אתה אומר למיאו להשתמש בחבטות זעם ומיאו נופל לעבר אושוואט ומשתמש בכל הזעם והתיסכול שהצטבר בו.
~אושוואט מעולף~
אתה מכניס את מיאו לפוכדור שלו.
"כל הכבוד" אומרת איריס מאוחר יותר "הרווחת את זה ביושר" היא מוסיפה ומגישה לך טג בצורת טיפה.
[B]השגת את טג הטיפה[/B]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה פועל מהר. אתה לוקח את פולי, אומר לבאגון שכדאי לו להיות בשקט ואז אתה קופץ לתוך פח האשפה שגיבל התחבא בו ממך. אתה נכנס וסוגר במהירות ובשקט את המכסה מעליך, נראה לך שאתה יכול לראות את הצללית של גיבל לידך. אתה שומע רעשים מחוץ לפח.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1318705][COLOR="Blue"]איסשה-
אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו ומציג את עצמך. מדקיפ נראה מרוצה ממך. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר מדקיפ. לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "מאדקיפ פוקימון דג הבוץ, מאדקיפ חי בדרך כלל בזוגות או בשלשות, בתוך ביובים, אגמים או בביצות רדודות. מאדקיפ ידוע במיזגו הרגוע ובאהבתו למים חמים. לומרות זאת נדיר למצוא מאדקיפ בטבע וניתן לקבלו בתור פוקימון התחלתי אצל הפרופסורים השונים. המתקפות שמאדקיפ יודע הם: דחפה נהמה והצלפת בוץ" הקול אומר ומשתתק. אתה מחזיר את הפוקדע לכיסך ואת מדקיפ לפוכדור שלו. אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 1 ואתה עובר ליד עץ קצת גדול יותר מהאחרים. כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה את הכניסה ליער ניוטיק.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד למדקיפ שהוא פוקימון מגניב וחזק אני אוציא אותו מהפוקדור תוך כדי שאני אומר : ״צא מדקיפ!״ שמדקיפ יצא אני אגיד לו להתאמן על העץ הזה תוך כדי שימוש בדחיפה והצלפת בוץ. אחרי זמן קצר בערך 5 דקות אני אלך לחפש פוקימונים או מאמנים להילחם נגדיהם ולתפוס פוקימונים.
-
[QUOTE=r03e;1318705]
אייס ודניאל-
אייס- נשיכת חרק
הקרב הוא קרב 3\3
אייס אומר לג'ולטיק להשתמש בטעינה וג'ולטיק מתחיל להתרכז ולטעון את הכוח שלו. דניאל מנצל את המצב ואומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה, קווילבה משתמש בגלגל להבה ומתקדם לעבר ג'ולטיק שעדיין טוען את האנרגיה שלו. בדיוק ברגע שג'ולטיק מסיים להשתמש בטעינה, קווילבה מגיע אליו ופוגע בו בעוצמה. ג'ולטיק נפגע. ג'ולטיק מתרחק מקווילבה ואתם רואים, לשימחתו של דניאל ולדאגתו של אייס, שג'ולטיק עולה באש. ג'ולטיק נשרף. אייס לא מעבד את העשתונות והוא אומר לג'ולטיק להשתמש בבמכת ברק. ג'ולטיק, פגוע קשות, מנסה להשתמש במכת ברק ופוגע בקווילבה. ג'ולטיק מקבל עוד נזק מהאש שאוחזת בו. ג'ולטיק מותש.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"טוב מאוד קוויליבה!" אצהל מאושר, ואקמץ אגרוף "עכשיו תתחמק מכל מכה שג'ולטיק ינסה להנחית עליך ותנסה לסיים את זה בגחלת מרחוק!" אגיד לקוויליבה בשמחה בתקווה שיצליח להפיל את ג'ולטיק עכשיו.
-
[QUOTE=r03e;1318705"]
אייס ודניאל-
אייס- נשיכת חרק
הקרב הוא קרב 3\3
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
,תערוך את המתקפות של ג'ולטיק
"לא ג'ולטיק." אומר בדאגה ולאחר מכן אסתכל על המכון דרך החלון ואראה שקרב המכון נגמר. "היי דניאל בו נגמור את הקרב מהר , קרב המכון נגמר ואני צריך להתחיל אותו." אומר לדניאל . "אוקיי ג'ולטיק תרוץ לכיוון קווילאבה ותתחמק מכל דבר שהוא עושה נגדך , לאחר מכן תעלה עליו ותשתמש עליו בנשיכת חרק , לאחר הנשיכה תשתמש עליו במכת ברק בכל העוצמה שלך." אומר לג'ולטיק ואקווה שהמכון לא יהיה תפוס כשאני אגמור את הקרב .
-
אתה פועל מהר. אתה לוקח את פולי, אומר לבאגון שכדאי לו להיות בשקט ואז אתה קופץ לתוך פח האשפה שגיבל התחבא בו ממך. אתה נכנס וסוגר במהירות ובשקט את המכסה מעליך, נראה לך שאתה יכול לראות את הצללית של גיבל לידך. אתה שומע רעשים מחוץ לפח.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אני מכווה שהוא לא ראה אותי' אחשוב לעצמי ואתכיל לחתת בסכיות אשפה בשקט 'אני אחפס משהוא חד שאני יוכל לדקור את הדמות הזו או לפחות לעשות נזק רציני שאני יוכל לברוחי אחשוב ואמשיך לחפס
-
[COLOR="Blue"]איסשה-
בפעם הבאה תצטט רק את החלק שלך
------------------------------
אתה מוציא את מדקיפ ואומר לו להשתמש בדחיפה והצלפת בוץ על העץ. בדקיפ רץ לעבר העץ ומתנגש בו. לפתע נופל מהעץ פוקימון דמוי חיפושית () הוא נראה כועס מכך שהפריעו לו. מדקיפ משתמש בהצלפת בוץ על הפוקימון והפוקימון נראה ממש מעוצבן. הפוקימון מתחיל לעוף במהירות לעבר מדקיפ.
מה תעשה?[/COLOR]
דניאל ואייס-
דניאל אומר לקווילבה להשתמש בגחלת ולתפוס מרחק מג'ולטיק, קווילבה מתרחק מג'ולטיק בקפיצה ומשתמש בגחלת. אייס אומר לג'ולטיק להתחמק, להתקדם אל קווילבה ולהשתמש בנשיכת חרק. ג'ולטיק מנסה להתקרב אל קווילבה אבל לא מצליח, בגלל שקווילבה קופץ כל פעם שג'ולטיק מתקרב אליו, כדי להתרחק.לפתע אייס רואה שג'ולטיק נפגע שוב בגלל שהוא עדיין עולה באש, אייס משנה אסטרטגיה ואומר לג'ולטיק להשתמש במכת חשמל, ג'ולטיק עוצר ומכוון מכת חשמל מדויקת שפוגעת בקווילבה וגם הוא נראה מותש.
מה תעשו?
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה ממשיך לשמוע את הרעשים מחוץ לפח האשפה ואתה מחליט לחפש משהו שיעזור לך. אתה מתחיל לשלוח ידיים לכיוון האשפה ומבקש מפולי שיעזור לך. אתם לא מצליחים לחתוך את שקיות הנילון אבל לפתע ידך נוגעת במשהו נע, והמשהו הזה נושך לך את היד. אתה מרחיק את ידך בכאב ומבין שזה כנראה היה גיבל ואז עולה לך רעיון, 'אולי אני אבקש מגיבל לעזור לי לחתוך את השקיות' אבל לפני שאתה מספיק לעשות משהו נוסף, המכסה מורם ואתה רואה דמות מוזרה בעלת גוף שחור ושיער ורוד ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mldzo3mnqdg5.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1318973][COLOR="Blue"]איסשה-
בפעם הבאה תצטט רק את החלק שלך
------------------------------
אתה מוציא את מדקיפ ואומר לו להשתמש בדחיפה והצלפת בוץ על העץ. בדקיפ רץ לעבר העץ ומתנגש בו. לפתע נופל מהעץ פוקימון דמוי חיפושית () הוא נראה כועס מכך שהפריעו לו. מדקיפ משתמש בהצלפת בוץ על הפוקימון והפוקימון נראה ממש מעוצבן. הפוקימון מתחיל לעוף במהירות לעבר מדקיפ.
מה תעשה?[/[/COLOR][/QUOTE]
טוב ערכתי והתמונה של הפוקימון לא עובדת
---------------------------------------------
אני אומר למדקיפ ״מדקיפ תתחמק מהחרק הזה תקפוץ גבוה ותשתמש בדחיפה ותעיף אותו בכל הכוח למטה!״ אגיד בהתלבות כי זה הקרב הראשון שלי
׳אחרי שהחרק ייפצע אני אבדוק אותו בפוקדע׳ אחשוב לעצמי ואהיה מוכן עם הפוקדע ביד.
-
[QUOTE=r03e;1318705]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את אומרת לגראולית בלחישה להיות בשקט כדי שלא יחשוף אותכם אבל שיהיה דרוך ומוכן. את מתחילה להתקדם בשקט לעבר הסימטה שאליה נכנס הצל ואת רואה שהסימטה באורך של 5 מטרים בערך, ליד הקיר השמאלי יש פח אשפה, שזז קצת ונראה שיש מישהו בתוכו, לסוף הסימטה נצמד פוקימון שנראה כמו לטאה עם אבן על הראש ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mtnxoyizuxdy.gif[/IMG][/URL]), באמצע הסימטה עומד ילד ולידו פוקימון כחול דמוי ראשן ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/t5k5g4mjmewm.gif[/IMG][/URL]). הצל ממשיך להתקדם לכיוון הילד והפוקימונים שלידו, נראה שלא ראה אותך. לפתע הילד תופס את הפוקימון הכחול, ממלמל משהו לפוקימון דמוי הלטאה ואז נכנס לפח האשפה וסוגר את המיכסה. הצללית מתחילה להתקדם לעבר הפח.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי גראולית באו נמשיך לעקוב אחרי הצל עד פח האשפה, וניראה למה הילד מתחבא מימנו "אני אומרת בלחישה ומתקדמת באתיות לעבר הפח מוכנה להגן על עצמי אם צריך
-
[QUOTE=r03e;1318973"]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה ממשיך לשמוע את הרעשים מחוץ לפח האשפה ואתה מחליט לחפש משהו שיעזור לך. אתה מתחיל לשלוח ידיים לכיוון האשפה ומבקש מפולי שיעזור לך. אתם לא מצליחים לחתוך את שקיות הנילון אבל לפתע ידך נוגעת במשהו נע, והמשהו הזה נושך לך את היד. אתה מרחיק את ידך בכאב ומבין שזה כנראה היה גיבל ואז עולה לך רעיון, 'אולי אני אבקש מגיבל לעזור לי לחתוך את השקיות' אבל לפני שאתה מספיק לעשות משהו נוסף, המכסה מורם ואתה רואה דמות מוזרה בעלת גוף שחור ושיער ורוד ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mldzo3mnqdg5.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"הולי שיט" אגיד "פולי דחיפה עכשיו תעיפי את הדבר הזה מפה!" אגיד "באגון אני יודע שאתה לא שלי עוד אבל תשתמש במתקפה חזקה על הפוקימון הזה!!" עצרח "גם אתה גיבל תשתמש במתקפה חזקה!!" אגיד "אם חייבים להקשיב לי אם אתם רוצים לחיות!" "אתם יכולים לעשות את זה!!" אחזק אותם
-
[QUOTE=r03e;1318973]
דניאל ואייס-
דניאל אומר לקווילבה להשתמש בגחלת ולתפוס מרחק מג'ולטיק, קווילבה מתרחק מג'ולטיק בקפיצה ומשתמש בגחלת. אייס אומר לג'ולטיק להתחמק, להתקדם אל קווילבה ולהשתמש בנשיכת חרק. ג'ולטיק מנסה להתקרב אל קווילבה אבל לא מצליח, בגלל שקווילבה קופץ כל פעם שג'ולטיק מתקרב אליו, כדי להתרחק.לפתע אייס רואה שג'ולטיק נפגע שוב בגלל שהוא עדיין עולה באש, אייס משנה אסטרטגיה ואומר לג'ולטיק להשתמש במכת חשמל, ג'ולטיק עוצר ומכוון מכת חשמל מדויקת שפוגעת בקווילבה וגם הוא נראה מותש.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"קוויליבה הוא מותש מאוד!" אגיד לקוויליבה בתקווה שנוכל הפעם לנצח, "תירה גחלת לעבר ג'ולטיק ולאחר מכן תשתמש בגלגל להבה במהירות" אגיד לקוויליבה בתקווה שיצליח לעשות את זה ושזה שג'ולטיק נשרף יעשה את העבודה.
-
[QUOTE=r03e;1318973][COLOR="Blue"]
דניאל ואייס-
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
"ג'ולטיק , כל הכבוד שאתה עושה את כל מה שאתה יכול." אומר לג'ולטיק . 'אוקיי שניהם מותשים ואני בטוח שג'ולטיק ממש מותש.' אחשוב לעצמי ברצינות . "אוקיי ג'ולטיק תקפוץ על המכון ותטפס לגג , כשתגיע לגג תשתמש בטעינה ועם משהו בא לכיוונך אז תתחמק מימנו , לאחר שתשתמש בטעינה תשתמש במכת חשמל ולאחר מכן בפזילה , עם ג'ולטיק לא יעשה משהו לאחר הפזילה תתקדם לכיוונו , ועם הוא משתמש עליך בגחלת תתחמק וכשתגיע לקווילאבה תקפוץ עליו ותשתמש בנשיכת חרק ולאחר שתנשוך אותו תשתמש עליו במכת חשמל." אומר לג'ולטיק .
-
[COLOR="Blue"]איסשה-
אתה צריך פשוט להשאיר את הקישור בפעם הבאה (לומרות שזה לא קריתי)
--------------------------------
אתה אומר למדקיפ להתחמק אבל מדקיפ לא מספיק מהיר והפוקימון פוגע בו ומעיף אותו כמה מטרים אחורה. אתה אומר למדקיפ להשתמש בדחיפה ומדקיפ רץ לעבר הפוקימון ומתנגש בו בעוצמה. אתה חושב לבדוק את הפוקימון בפוקדע (ד"א: אתה יכול גם אחרי הקרב) אבל לא חושב שזה רעיון טוב בגלל שבזמן הזה הוא יכול לפגוע במדקיפ. הפוקימון מתחיל להניף את כניפיו ויוצר מערבולת של רוח שמתקדמת לעבר מדקיפ.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
שחכתי להגיד לך שאת זוכה במאסטרבול בגלל שפתחת את עמוד 25. את תקבלי אותו תוך כדי משחק
שחכתי2 להגיד לך מה הם המתקפות של גראולית. אז הם:להביור, ניב אש, נשיכה ודחיפה
-----------------------------------------------
את לוחשת לגראולית שאת רוצה להתקרב ולראות מה קורה. גראולית נראה מפוחד אבל מתגבר וממשיך איתך. את מחייכת לעצמך בגלל האומץ של גראולית ומתחילה להתקדם לכיוון הצל. את רואה שהצל מגיע לפח האשפה ופותח את המכסה ואז את מצליחה לראות מה זה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mldzo3mnqdg5.gif[/IMG][/URL]). את רואה שהילד מתחיל לצעוק "פולי דחיפה עכשיו תעיפי את הדבר הזה מפה!" לאחר מיכן הוא פונה לפוקימון דמוי הלטאה ולעוד פוקימון בצבע טורקיז עם בטן אדומה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/yizujjxtyllw.gif[/IMG][/URL]) "באגון אני יודע שאתה לא שלי עוד אבל תשתמש במתקפה חזקה על הפוקימון הזה!! גם אתה גיבל תשתמש במתקפה חזקה!! אם חייבים להקשיב לי אם אתם רוצים לחיות!" "אתם יכולים לעשות את זה!!". את מופתעת מהצעקה ואז את רואה שהפוקימון דמוי הראשן דוחף את הפוקימון שפתח את המכסה. הפוקימון דמוי הלטאה חובט בו עם ראשו בעוצמה, לאחר התלבטות קלה. והפוקימון שהיה בתוך הפח תופס את הפוקימון בפיו. הפוקימון הגדול, שהיה מופתע מסידרת המתקפות, מתאושש ושולח שריטות קטלניות לעבר הפוקימון דמוי הראשן. נראה שהפוקימון בצבע טורקיז לא מפריע לו בכלל והוא מטיח אותו בקיר. לאחר מיכן הוא מתקדם לעבר הפוקימון דמוי הלטאה ויוצר מפולת שלג קטנה שקוברת את הפוקימון דמוי הלטאה מתחתה.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה צורח את ההוראות לפוקימונים שלידך. אתה רואה שפולי דוחף את הפוקימון השחור. באגון חובט בו עם ראשו בעוצמה, לאחר התלבטות קלה. וגיבל תופס את הפוקימון בפיו. הפוקימון השחור, שהיה מופתע מסידרת המתקפות, מתאושש ושולח שריטות קטלניות לעבר פולי. נראה שגיבל לא מפריע לו בכלל והוא מטיח אותו בקיר. לאחר מיכן הוא מתקדם לעבר באגון ויוצר מפולת שלג קטנה שקוברת את באגון מתחתה. במהלך הקרב אתה שם לב שהילדה שראית קודם מחוץ למרכז הפוקימונים נמצאת מאחורי הפוקימון השחור ולידה יש פוקימון כתום דמוי גור אריות ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ywxinoldzmxg.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
דניאל ואייס-
אייס- בפעם הבאה קצת פחות פרוט בבקשה
-----------------------------------------
דניאל אומר לקווילבה להשתמש בגחלת אבל אייס אומר לג'ולטיק להתחמק וג'ולטיק מצליח. אייס אומר לג'ולטיק לטפס על הביניין ודניאל אומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה. ג'ולטיק מתחיל לטפס על הביניין וקווילבה מתקדם לעברו במהירות עם גלגל להבה. ג'ולטיק מנסה לזוז הצידה ולהתחמק אבל בדיוק ברגע הזה הוא מקבל עוד נזק בגלל שהוא שרוף. ג'ולטיק לא מצליח להתחמק וקווילבה פוגע בו. ג'ולטיק ניתק מהקיר ונופל על האדמה.
~ג'ולטיק מעולף~
אייס מחזיר את ג'ולטיק לפוכדור שלו ולוחש לו מילות עידוד. אתם רואים שהשעה היא כבר שעת בין ערביים ואז אתם שומעים קולות מהמכון. אתם מבינים שהמכון נסגר להיום ואתם שואלים אחד את השני עם להמשיך בקרב.
מה תעשו?
-
[QUOTE=r03e;1319121]
[COLOR="Magenta"]קארין-
שחכתי להגיד לך שאת זוכה במאסטרבול בגלל שפתחת את עמוד 25. את תקבלי אותו תוך כדי משחק
שחכתי2 להגיד לך מה הם המתקפות של גראולית. אז הם:להביור, ניב אש, נשיכה ודחיפה
-----------------------------------------------
את לוחשת לגראולית שאת רוצה להתקרב ולראות מה קורה. גראולית נראה מפוחד אבל מתגבר וממשיך איתך. את מחייכת לעצמך בגלל האומץ של גראולית ומתחילה להתקדם לכיוון הצל. את רואה שהצל מגיע לפח האשפה ופותח את המכסה ואז את מצליחה לראות מה זה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mldzo3mnqdg5.gif[/IMG][/URL]). את רואה שהילד מתחיל לצעוק "פולי דחיפה עכשיו תעיפי את הדבר הזה מפה!" לאחר מיכן הוא פונה לפוקימון דמוי הלטאה ולעוד פוקימון בצבע טורקיז עם בטן אדומה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/yizujjxtyllw.gif[/IMG][/URL]) "באגון אני יודע שאתה לא שלי עוד אבל תשתמש במתקפה חזקה על הפוקימון הזה!! גם אתה גיבל תשתמש במתקפה חזקה!! אם חייבים להקשיב לי אם אתם רוצים לחיות!" "אתם יכולים לעשות את זה!!". את מופתעת מהצעקה ואז את רואה שהפוקימון דמוי הראשן דוחף את הפוקימון שפתח את המכסה. הפוקימון דמוי הלטאה חובט בו עם ראשו בעוצמה, לאחר התלבטות קלה. והפוקימון שהיה בתוך הפח תופס את הפוקימון בפיו. הפוקימון הגדול, שהיה מופתע מסידרת המתקפות, מתאושש ושולח שריטות קטלניות לעבר הפוקימון דמוי הראשן. נראה שהפוקימון בצבע טורקיז לא מפריע לו בכלל והוא מטיח אותו בקיר. לאחר מיכן הוא מתקדם לעבר הפוקימון דמוי הלטאה ויוצר מפולת שלג קטנה שקוברת את הפוקימון דמוי הלטאה מתחתה.
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
"גראולית תתקוף את הפוקימון ,תשתמש הלהביור ואז בניב אש על הפוקמון שתוקף את הילד והשניים האחרים" אני אומרת ותוך כדי בודקת את הפוקמונים בפוקדע שלי כדי להבין מה לעזאזל הולך כאן "מה הולך כאן?" אני שואל את הילד תוך כדי.
-
[QUOTE=r03e;1319121][COLOR="Blue"] :)
דניאל ואייס-
אייס- בפעם הבאה קצת פחות פרוט בבקשה
-----------------------------------------
דניאל אומר לקווילבה להשתמש בגחלת אבל אייס אומר לג'ולטיק להתחמק וג'ולטיק מצליח. אייס אומר לג'ולטיק לטפס על הביניין ודניאל אומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה. ג'ולטיק מתחיל לטפס על הביניין וקווילבה מתקדם לעברו במהירות עם גלגל להבה. ג'ולטיק מנסה לזוז הצידה ולהתחמק אבל בדיוק ברגע הזה הוא מקבל עוד נזק בגלל שהוא שרוף. ג'ולטיק לא מצליח להתחמק וקווילבה פוגע בו. ג'ולטיק ניתק מהקיר ונופל על האדמה.
~ג'ולטיק מעולף~
אייס מחזיר את ג'ולטיק לפוכדור שלו ולוחש לו מילות עידוד. אתם רואים שהשעה היא כבר שעת בין ערביים ואז אתם שומעים קולות מהמכון. אתם מבינים שהמכון נסגר להיום ואתם שואלים אחד את השני עם להמשיך בקרב.
מה תעשו?[/QUOTE]
'אוף המכון נסגר , נו טוב אני אקום מוקדם כדי להגיע אליו ראשון.' אחשוב לעצמי בפרצוף "באסה" . "טוב , אז זה הפוקימון האחרון שלי , צא ספירו , תשתמש ברוח כסופה על קווילאבה ותעיף אותו על הקיר וכשהוא מתנגש בקיר תשתמש עליו בניקור ואז תשתמש בפזילה." אומר לספירו בנחישות . 'אני חייב לנצח את קווילבה ואת הפוקימון שאחריו.' אחשוב לעצמי .
-
[QUOTE=r03e;1319121][COLOR="Blue"]איסשה-
אתה צריך פשוט להשאיר את הקישור בפעם הבאה (לומרות שזה לא קריתי)
--------------------------------
אתה אומר למדקיפ להתחמק אבל מדקיפ לא מספיק מהיר והפוקימון פוגע בו ומעיף אותו כמה מטרים אחורה. אתה אומר למדקיפ להשתמש בדחיפה ומדקיפ רץ לעבר הפוקימון ומתנגש בו בעוצמה. אתה חושב לבדוק את הפוקימון בפוקדע (ד"א: אתה יכול גם אחרי הקרב) אבל לא חושב שזה רעיון טוב בגלל שבזמן הזה הוא יכול לפגוע במדקיפ. הפוקימון מתחיל להניף את כניפיו ויוצר מערבולת של רוח שמתקדמת לעבר מדקיפ.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אקרא למדקיפ ואגיד ״מדקיפ אתה בסדר? תנסה לברוח מהמערבולת אם אתה מרגיש שאתה לא יכול תשתמש בהצלפת בוץ על המערבולת״ בתקווה שהוא יצליח ותוך כדי אחשוב לעצמי ׳וואו הפוקימון הזה בטח חזק אני אנסה גם לתפוס אותו אחר כך׳
-
אתה צורח את ההוראות לפוקימונים שלידך. אתה רואה שפולי דוחף את הפוקימון השחור. באגון חובט בו עם ראשו בעוצמה, לאחר התלבטות קלה. וגיבל תופס את הפוקימון בפיו. הפוקימון השחור, שהיה מופתע מסידרת המתקפות, מתאושש ושולח שריטות קטלניות לעבר פולי. נראה שגיבל לא מפריע לו בכלל והוא מטיח אותו בקיר. לאחר מיכן הוא מתקדם לעבר באגון ויוצר מפולת שלג קטנה שקוברת את באגון מתחתה. במהלך הקרב אתה שם לב שהילדה שראית קודם מחוץ למרכז הפוקימונים נמצאת מאחורי הפוקימון השחור ולידה יש פוקימון כתום דמוי גור אריות ().
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"מה את עומדת סתם כך" עצאק "תעזרי לי!!" אגיד ואז אוסיף "כולם שוב חבטה מכל צד" "אתם מסוגלים!!"