-
[quote=torterra11;1444794][b]
[b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*במהלך משימה
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון
*gps-ליד פיוטר
*במהלך קרב סגן של צוות רמפא''ג
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות. ארקניין דוהר לעבר ארמלדו, לופת אותו עם רגליו, מזנק לאוויר ומטיח בעוצמה את ארמלדו לרצפה. ארמלדו נפגע קשה. אחר כך עיניו של אקסגיוטור זוהרות, והיא מרימה את ארמלדו לאוויר עם הכוחות העל-חושיים שלה ומטיחה אותו ברצפה. המתקפה עושה נזק רגיל וארמלדו מתעלף. טוקסיקרוק רץ לעבר האונדור ובועט בו וחובט בו מכל הכיוונים בעוצמה רבה. האונדור נפגע קשה ומתעלף. לבסוף, לאקסיו מזנק לעבר קופינג, נושך אותו ומעיף אותו עוד יותר גבוה לשמיים ואז פורק מצבור אנרגיה חשמלית רציני שמעלף לגמרי גם את קופינג. ארצ'ר מתעצבן מאוד, וצועק:"גליילי, לייפארד, צאו החוצה!" ומהפוקדורים יוצאים כדור קרח מעופף עם עיניים וקרניים, ונמר סגול עם חברבורות צהובות. ארצ'ר אומר:"גליילי קרן קרח על אקסגיוטור! לייפארד שיסוע לילה על ארקניין!" גליילי שולח קרן תכולה קפואה לעבר אקסגיוטור ומעלף אותה. לאחר מכן, טפריו של לייפארד נהיים שחורים, הוא רץ לעבר ארקניין ומשסע את ציפורניו בו בחוזקה.
מצב חיים שלך:
לאקסיו-7/10, טוקסיקרוק 8/10, ארקניין 2/10, אקסגיוטור 0/10
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהוזכרו:[/color]
[spoiler]גליילי- [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/362.gif[/img]
לייפארד- [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/510.gif[/img][/spoiler][/quote]
"ארקניין צא בגלגל להבה על גליליי טוקסיטרוק קרב צמוד על ליפארד ולאקסיו תעזור לטוקסיטרוק עם נשיכה ואז ניצוץ" אני אומר בקשיחות.
-
[quote=torterra11;1444794][b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה מילאת את הטופס שלך כך: שם מאמן: אנדי וורטהם
כל הפוקימונים: אבומסנו, היפופוטס, לאקסיו, באדו, בליזל.
הפקיד אומר: "תיכנסו לזירה, הטורניר מתחיל. אתם נכנסים לזירה והמנחה אומר:"חוקי הטורניר הם כנ''ל: בכל קרב, כל צד ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הצד הראשון שלא יישארו לו פוקימונים ינצח. הקרב הראשון: אלכס בייס מול אנדי וורטהם! גשו לזירה" אתה והמאמן השני ניגשים לזירה. המנחה אומר:"3,2,1, התחילו!" המאמן השני אומר:" סימיפור, צא!" ומהפוקדור יוצא קוף כחול וגדול.
מה תעשה?[/color]
פוקימנים חדשים שהוזכרו:
[spoiler]סימיפור- [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/516.gif[/img][/spoiler]
[/quote]
'בוא נבדוק אותו בפוקדקס' אחשוב לעצמי ואבדוק אותו. לאחר מכן אוציא את בליטזל ואומר: "בליזל זה הקרב הראשון שלנו, בוא נעשה את זה. תשתמש בגל הלם ואז בבעיטה כפולה"
-
[B][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון
*gps-ליד פיוטר
אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות שלהם. ארקניין שולח להבות מפיו ומתחיל להתגלגל בתוך הלהבות לעבר גליילי ופגע בו בחוזקה רבה. לאחר מכן טוקסיקרוק רץ לעבר לייפארד ובועט ונותן לו אגרופים בחוזקה לעבר לייפארד ופוגע בו בחוזקה. לאחר מכן, לאקסיו רץ לעבר לייפארד ופורק עליו מצבור אנרגיה חשמלית עוצמתי עד שהוא מתעלף.*מזל טוב! לאקסיו למד [B]פריקה[/B]!* ארצ'ר מתעצבן, ואומר:"גליילי, תשתמש ברסיסי קרח על שלושתם!" וגליילי יורה רסיסי קרח חדים וקפואים לעבר לאקסיו,טוקסיקרוק וארקניין. הוא פוגע בטוקסיקרוק בצורה רגילה, בלאקסיו בצורה רגילה ובארקניין בצורה חלשה במיוחד.
מצב חיים שלך:
לאקסיו- 5/10, טוקסיקרוק- 10\6, ארקניין- 1/10.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]אנדי[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה בודק את סימיפור בפוקדקס. הוא אומר:"פוקימון מספר 516- סימיפור, פוקימון הגייזר. הוא מעדיף מקומות עם מים נקיים. כשהבלורית שלו נופלת, הוא מרים אותה מחדש על ידי שאיבת מים עם זנבו".אתה מוציא את בליצל ואומר לו שזה הקרב הראשון שלך איתו. אתה מוציא אותו ואומר לו את הפקודות שלו. בליצל רץ לעבר סימיפור, ובועט בו פעמיים ברצף בחוזקה. לאחר מכן, הוא שולח אליו תדר חשמלי עוצמתי ופוגע בו קשות. לאחר מכן, המאמן אומר:" סימיפור, תשתמש בחליטה!" וסימיפור יורה זרנוק מים רותחים לעבר בליצל ופוגע בו באופן נורמלי.
מצב חיים שלך:
בליצל- 8/10
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444832][b][color="royalblue"]
[b][color="red"]אנדי[/color][/b]
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה בודק את סימיפור בפוקדקס. הוא אומר:"פוקימון מספר 516- סימיפור, פוקימון הגייזר. הוא מעדיף מקומות עם מים נקיים. כשהבלורית שלו נופלת, הוא מרים אותה מחדש על ידי שאיבת מים עם זנבו".אתה מוציא את בליצל ואומר לו שזה הקרב הראשון שלך איתו. אתה מוציא אותו ואומר לו את הפקודות שלו. בליצל רץ לעבר סימיפור, ובועט בו פעמיים ברצף בחוזקה. לאחר מכן, הוא שולח אליו תדר חשמלי עוצמתי ופוגע בו קשות. לאחר מכן, המאמן אומר:" סימיפור, תשתמש בחליטה!" וסימיפור יורה זרנוק מים רותחים לעבר בליצל ופוגע בו באופן נורמלי.
מצב חיים שלך:
בליצל- 8/10
מה תעשה?[/color][/quote]
"זאת לא תהיה בעיה בשבילך" אומר לבליטזל ואז אומר שוב: "תשתמש שוב בבעיטה כפולה ואז בגל הלם, רק תנסה לחזק אותו".
-
[quote=torterra11;1444832][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון
*gps-ליד פיוטר
אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות שלהם. ארקניין שולח להבות מפיו ומתחיל להתגלגל בתוך הלהבות לעבר גליילי ופגע בו בחוזקה רבה. לאחר מכן טוקסיקרוק רץ לעבר לייפארד ובועט ונותן לו אגרופים בחוזקה לעבר לייפארד ופוגע בו בחוזקה. לאחר מכן, לאקסיו רץ לעבר לייפארד ופורק עליו מצבור אנרגיה חשמלית עוצמתי עד שהוא מתעלף.*מזל טוב! לאקסיו למד [b]פריקה[/b]!* ארצ'ר מתעצבן, ואומר:"גליילי, תשתמש ברסיסי קרח על שלושתם!" וגליילי יורה רסיסי קרח חדים וקפואים לעבר לאקסיו,טוקסיקרוק וארקניין. הוא פוגע בטוקסיקרוק בצורה רגילה, בלאקסיו בצורה רגילה ובארקניין בצורה חלשה במיוחד.
מצב חיים שלך:
לאקסיו- 5/10, טוקסיקרוק- 10\6, ארקניין- 1/10.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"יפה מאוד עכשיו ארקניין גלגל להבה,טוקסיטרוק הלם ארסי ולאקסיו פריקה עכשיו!!!" אני אומר שמח לאור המצב החדש.
-
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל שזאת לא תהיה בעיה בשבילו ואומר לו להשתמש שוב פעם בגל הלם ובעיטה כפולה. בליצל רץ ומגיע למהירות כלכך הגבוה שמאחוריו נשאר שובל לבן ומתנגש בסימיפור בעוצמה. אחר כך הוא בועט בסימיפור בעיטה עם שתי רגליו האחוריות בעוצמה. לאחר מכן הוא שולח הלם חשמלי קטן שמשתק את סימיפור למקום. ואז טוען את כל גופו בחשמל עד קצה ראשו ושולח גל הלם חשמלי לעבר סימיפור ומעלף אותו. *מזל טוב! בליצל למד [B]מתקפה מהירה[/B] ו[B]גל רעם[/B]!* השופט אומר:"לאלכס לא נשארו יותר פוקימונים. המנצח הוא אנדי וורטהם!" לאחר מכן מתרחשים הקרבות, והשופט מקריא את תוצאות הקרבות: "ותוצאות הקרבות של היום הם: אנדי מנצח את אלכס! קונור מנצח את טוד! איימי מנצחת את איירה! אלף מנצח את פרד! טוני מנצח את רוברטו! לוקאס מנצח את מרקו! קאי מנצחת את אלי! לס מנצח את ווב! נתראה מחר ברבע-הגמר!". אחרי הקרבות של היום, לוקאס ניגש אליך ואומר:"יפה מאוד אנדי! ניצחת בקרב הראשון! ראית? גם אני ניצחתי! מה אתה רוצה לעשות עד מחר, כשימשיכו הקרבות?"
*בליצל התרפא*
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]*מזל טוב! פתחת את עמ' 25 ולכן מגיע לך בתור פרס אחד מהפוקימונים הבאים: סוואבלו, גיבל ,דרודיגון, פינסיר, מאנקי, פוניטה, דודו, גסטלי, אודיש, סולוסיס, אלג'יים.
*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון
*gps-ליד פיוטר
אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות שלהם. ארקניין עם גלגל הלהבה, טוקסיקרוק עם ההלם הארסי ולאקסיו עם הפריקה מכוונים שלושתם את המתקפות שלהם לעבר גליילי וארצ'ר, עד שגליילי מתעלף וארצ'ר עף אחורה. ג'ייק אומר לך:"מהר תומאס! תעמוד ליד שק ותשתגר איתו!" אתה עומד ליד אחד משקי הפוקדורים, מחזיר את כל הפוקימונים שלך ומשתגר לבסיס בוורמיליון. ג'ייק משתגר מיד אחריך. אתם נוחתים בלובי של הבסיס, וכל העיניים מופנות אליכם. ג'ייק אומר לפקידה:"תתקשרי מהר למי שאחראי עלינו ותגידי לו שיבוא לפה!" הפקידה מחייגת מספר מהר, אומרת כמה דברים ומנתקת. כמה שניות מאוחר יותר מגיע ללובי גם איש בעל שרירים רבים ומכנס קרוע הנראה כך:
[SPOILER][IMG]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/Twilightwolf4/ChuckHGSS.gif[/IMG][/SPOILER]. הוא אומר לפקידה:"מה קרה?" והיא מפנה עיניים אליכם. הוא אומר:"אה, אתם בטח הסוכנים החדשים שסיימו משימה עכשיו. בואו תדווחו לי, מה קרה לכם?" אתה מסביר לאיש על הכול- על המערה, על השקים, על הבסיס של צוות רמפא''ג ועל הקרב שלך מול ארצ'ר.
האיש אומר:"דרך אגב, שכחתי להגיד לכם, אני מגנו. אני אחראי על הטירונים בצוות רמפא''ג, מה שאומר שעד שתעלו דרגה בצוות אחרי כל משימה אתם תהיו צריכים לבוא אליי ולדווח לי מה קרה. הדיווח שלכם מאוד מדאיג. דבר ראשון אני צריך להתקשר לדווח לפיוטר." והוא שולף טלפון, אומר כמה דברים ומנתק. הוא אומר:"זהו, העניין יטופל. שאר הדברים שאמרתם גם מאוד מדאיגים. אתם אומרים לי שבפוקדורים השחורים האלה נמצאים [B]כל הפוקימונים ממערת הדיגלטים[/B]?" ג'ייק אומר:"כן. צוות רוקט- רמפא''ג ביצעו את השוד הזה כדי שהם יוכלו לבנות את המפקדה שלהם שם."
מגנו אומר:"גם הנושא של ארצ'ר מטריד אותי. ארצ'ר, כמו שהבנתם, הוא סגן של צוות רמפא''ג. הוא הסגן החזק ביותר של מפקד הפעולות במחוז קנטו, מה שאומר שאם הוא הופיע שם, המצב שלנו רע מאוד. בנוסף, כל הכבוד תומאס, על זה שהצלחת לנצח את ארצ'ר לגמרי לבדך. אני אדאג שתקבל תמורה לכך. בנוסף, כפרס על שביצעתם את המשימה שלכם, אני מעניק לכם 500 פ''ד לכל אחד! הפרס הזה אמור להחזיק אתכם עד למשימה הבאה. תתייחסו לזה בתור 'משכורת' מהצוות. בנוסף, כדי לא להעמיס עליכם, אנחנו נותנים לכם 3 ימי חופשה מהמשימה הזו עד המשימה הבאה. בינתיים, אני מקווה שתהנו! אני ממליץ לכם ללכת לנוח עכשיו, זה בטח התיש אתכם היום הארוך הזה. אני אטפל בפוקדורים מפה. בהצלחה בהמשך!". ג'ייק אומר לך:"וואו, מגנו באמת צודק. אני באמת מותש. מה דעתך שנעלה לחדר ונסגור את היום?
*כל הפוקימונים שלך התרפאו*
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444845][b]
[b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*מזל טוב! פתחת את עמ' 25 ולכן מגיע לך בתור פרס אחד מהפוקימונים הבאים: סוואבלו, גיבל ,דרודיגון, פינסיר, מאנקי, פוניטה, דודו, גסטלי, אודיש, סולוסיס, אלג'יים.
*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון
*gps-ליד פיוטר
אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות שלהם. ארקניין עם גלגל הלהבה, טוקסיקרוק עם ההלם הארסי ולאקסיו עם הפריקה מכוונים שלושתם את המתקפות שלהם לעבר גליילי וארצ'ר, עד שגליילי מתעלף וארצ'ר עף אחורה. ג'ייק אומר לך:"מהר תומאס! תעמוד ליד שק ותשתגר איתו!" אתה עומד ליד אחד משקי הפוקדורים, מחזיר את כל הפוקימונים שלך ומשתגר לבסיס בוורמיליון. ג'ייק משתגר מיד אחריך. אתם נוחתים בלובי של הבסיס, וכל העיניים מופנות אליכם. ג'ייק אומר לפקידה:"תתקשרי מהר למי שאחראי עלינו ותגידי לו שיבוא לפה!" הפקידה מחייגת מספר מהר, אומרת כמה דברים ומנתקת. כמה שניות מאוחר יותר מגיע ללובי גם איש בעל שרירים רבים ומכנס קרוע הנראה כך:
[spoiler][img]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/twilightwolf4/chuckhgss.gif[/img][/spoiler]. הוא אומר לפקידה:"מה קרה?" והיא מפנה עיניים אליכם. הוא אומר:"אה, אתם בטח הסוכנים החדשים שסיימו משימה עכשיו. בואו תדווחו לי, מה קרה לכם?" אתה מסביר לאיש על הכול- על המערה, על השקים, על הבסיס של צוות רמפא''ג ועל הקרב שלך מול ארצ'ר.
האיש אומר:"דרך אגב, שכחתי להגיד לכם, אני מגנו. אני אחראי על הטירונים בצוות רמפא''ג, מה שאומר שעד שתעלו דרגה בצוות אחרי כל משימה אתם תהיו צריכים לבוא אליי ולדווח לי מה קרה. הדיווח שלכם מאוד מדאיג. דבר ראשון אני צריך להתקשר לדווח לפיוטר." והוא שולף טלפון, אומר כמה דברים ומנתק. הוא אומר:"זהו, העניין יטופל. שאר הדברים שאמרתם גם מאוד מדאיגים. אתם אומרים לי שבפוקדורים השחורים האלה נמצאים [b]כל הפוקימונים ממערת הדיגלטים[/b]?" ג'ייק אומר:"כן. צוות רוקט- רמפא''ג ביצעו את השוד הזה כדי שהם יוכלו לבנות את המפקדה שלהם שם."
מגנו אומר:"גם הנושא של ארצ'ר מטריד אותי. ארצ'ר, כמו שהבנתם, הוא סגן של צוות רמפא''ג. הוא הסגן החזק ביותר של מפקד הפעולות במחוז קנטו, מה שאומר שאם הוא הופיע שם, המצב שלנו רע מאוד. בנוסף, כל הכבוד תומאס, על זה שהצלחת לנצח את ארצ'ר לגמרי לבדך. אני אדאג שתקבל תמורה לכך. בנוסף, כפרס על שביצעתם את המשימה שלכם, אני מעניק לכם 500 פ''ד לכל אחד! הפרס הזה אמור להחזיק אתכם עד למשימה הבאה. תתייחסו לזה בתור 'משכורת' מהצוות. בנוסף, כדי לא להעמיס עליכם, אנחנו נותנים לכם 3 ימי חופשה מהמשימה הזו עד המשימה הבאה. בינתיים, אני מקווה שתהנו! אני ממליץ לכם ללכת לנוח עכשיו, זה בטח התיש אתכם היום הארוך הזה. אני אטפל בפוקדורים מפה. בהצלחה בהמשך!". ג'ייק אומר לך:"וואו, מגנו באמת צודק. אני באמת מותש. מה דעתך שנעלה לחדר ונסגור את היום?
*כל הפוקימונים שלך התרפאו*
מה תעשה?[/color][/quote]
אני אקח את גיבל
-------------
"אוקיי בוא נעלה" אני אומר ומפהק ברגע שמגיעים לחדר אני מתיישב על המיטה ונרדם.
מתעורר למחרת.
-
[COLOR="RoyalBlue"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-וורמיליון, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה וג'ייק עולים למעלה והולכים לישון עד הבוקר. אתם מתעוררים בבוקר ולא קורה שום דבר מיוחד. ג'ייק שואל אותך:"נו, אז מה אתה רוצה לעשות?"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444868][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-וורמיליון, קנטו
אתה וג'ייק עולים למעלה והולכים לישון עד הבוקר. אתם מתעוררים בבוקר ולא קורה שום דבר מיוחד. ג'ייק שואל אותך:"נו, אז מה אתה רוצה לעשות?"
מה תעשה?[/color][/quote]
"אני אצרף עוד כמה פוקימונים למסע ואאמן קצת את לאקסיו שלי,אתה יודע איפה אפשר לעשות את זה?" אני שואל אותו בתמיהה.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-וורמיליון, קנטו
ג'ייק עונה לך:"בחצי מהעולם בערך. בשביל לאמן את לאקסיו הייתי ממליץ על מערת הגרניט בדיופורד. האמת, בדיוק הייתי בדרך לשם. רוצה להצטרף אליי?
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444881][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-וורמיליון, קנטו
ג'ייק עונה לך:"בחצי מהעולם בערך. בשביל לאמן את לאקסיו הייתי ממליץ על מערת הגרניט בדיופורד. האמת, בדיוק הייתי בדרך לשם. רוצה להצטרף אליי?
מה תעשה?[/color][/quote]
"ברור בוא נלך" אנחי אומר והולך איתו בדרך אני מוציא את לאקסיו ואומר לו "לאקסיו אנחנו הולכים לאמן אותך כדי שתהיה הכי חזק שיש" אני אומר לו בשמחה.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-וורמיליון, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~אתה אומר לג'ייק 'בוא נלך!'. הוא אומר:"רק לפני, בוא נעצור לאחור ארוחת בוקר בבסיס אני גווע...". אתה מסכים ואתם יורדים לאכול ארוחת בוקר קלה ומשתגרים לדיופורד. אתה מוציא את לאקסיו ואומר לו שאתה הולך לאמן אותו. אתם נכנסים למערה, ואתה רואה מקוהיטה מתאמן על סלעים, מאוויל מקפץ, ארון מתרוצץ וסייבליי נעלם ומופיע באזור.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444845][b][color="red"]אנדי[/color][/b]
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל שזאת לא תהיה בעיה בשבילו ואומר לו להשתמש שוב פעם בגל הלם ובעיטה כפולה. בליצל רץ ומגיע למהירות כלכך הגבוה שמאחוריו נשאר שובל לבן ומתנגש בסימיפור בעוצמה. אחר כך הוא בועט בסימיפור בעיטה עם שתי רגליו האחוריות בעוצמה. לאחר מכן הוא שולח הלם חשמלי קטן שמשתק את סימיפור למקום. ואז טוען את כל גופו בחשמל עד קצה ראשו ושולח גל הלם חשמלי לעבר סימיפור ומעלף אותו. *מזל טוב! בליצל למד [b]מתקפה מהירה[/b] ו[b]גל רעם[/b]!* השופט אומר:"לאלכס לא נשארו יותר פוקימונים. המנצח הוא אנדי וורטהם!" לאחר מכן מתרחשים הקרבות, והשופט מקריא את תוצאות הקרבות: "ותוצאות הקרבות של היום הם: אנדי מנצח את אלכס! קונור מנצח את טוד! איימי מנצחת את איירה! אלף מנצח את פרד! טוני מנצח את רוברטו! לוקאס מנצח את מרקו! קאי מנצחת את אלי! לס מנצח את ווב! נתראה מחר ברבע-הגמר!". אחרי הקרבות של היום, לוקאס ניגש אליך ואומר:"יפה מאוד אנדי! ניצחת בקרב הראשון! ראית? גם אני ניצחתי! מה אתה רוצה לעשות עד מחר, כשימשיכו הקרבות?"
*בליצל התרפא*
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
"כל הכבוד לך בליטזל' אומר לבליטזל ואז אפנה ללוקאס ואומר שכדי שנלך לנוח עד מחר כי היום היהה מעייף
-
[quote=torterra11;1444887][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-וורמיליון, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~אתה אומר לג'ייק 'בוא נלך!'. הוא אומר:"רק לפני, בוא נעצור לאחור ארוחת בוקר בבסיס אני גווע...". אתה מסכים ואתם יורדים לאכול ארוחת בוקר קלה ומשתגרים לדיופורד. אתה מוציא את לאקסיו ואומר לו שאתה הולך לאמן אותו. אתם נכנסים למערה, ואתה רואה מקוהיטה מתאמן על סלעים, מאוויל מקפץ, ארון מתרוצץ וסייבליי נעלם ומופיע באזור.
מה תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי לאקסיו צא על סיבליי בפריקה." אני אומר לו שמח.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר ללאקסיו להשתמש בפריקה על סייבליי. לאקסיו פורק מצבור אנרגיה חשמלית על סייבליי, ופוגע בו רגיל. סייבליי משתמש בצל לילה על לאקסיו ופוגע בו נורמלי.
מצב חיים שלך:8/10 (של סייבליי יותר נמוך)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל כל הכבוד וללוקאס אתה אומר שכדאי ללכת לנוח כי היום היה מעייף. הוא מסכים איתך ואתם חוזרים לבסיס והולכים לישון מוקדם. למחרת בוקר אתם מתעוררים רעננים ולגמרי, ולוקאס אומר:"בוא נלך לכיוון הזירה של הטורניר". אתה מסכים איתו ואתם הולכים לזירה. כשאתם מגיעים, השופט אומר:"כולם, ברוכים הבאים לרבעי הגמר של טורניר נימבאסה! ברבע הגמר, כמו בסיבוב הקודם, כל צד ישתמש בפוקימון אחד. הצד הראשון שייגמרו לו כל הפוקימונים יפסיד, והשני יעלה לחצאי הגמר!. הקרב הראשון היום- אנדי וורטהם נגד איימי בלו!". מולך ניגשת איימי. השופט אומר:"3,2,1, תנו לקרב להתחיל!" איימי אומרת:"סימיסיר, צא!" ומהפוקדור יוצא קוף אדום עם פרווה בצורת להבה על הראש.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444914][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר ללאקסיו להשתמש בפריקה על סייבליי. לאקסיו פורק מצבור אנרגיה חשמלית על סייבליי, ופוגע בו רגיל. סייבליי משתמש בצל לילה על לאקסיו ופוגע בו נורמלי.
מצב חיים שלך:8/10 (של סייבליי יותר נמוך)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"יפה מאוד עכשיו נשיכה תעיף אותו לשמיים ורוץ כדי לפגוע בו באוויר עם פריקה" אנא אומר נרגש מעט.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר ללאקסיו מה לעשות. לאקסיו מעיף את סייבליי גבוה לאוויר עם נשיכה, ואז פורק עליו מצבור אנרגיה חשמלית. סייבליי תשוש, ואז מתעלף. *אתה יכול לזרוק על סייבליי פוקדור!*
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444916][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר ללאקסיו מה לעשות. לאקסיו מעיף את סייבליי גבוה לאוויר עם נשיכה, ואז פורק עליו מצבור אנרגיה חשמלית. סייבליי תשוש, ואז מתעלף. *אתה יכול לזרוק על סייבליי פוקדור!*
מה תעשה?[/color][/quote]
"יפה מאוד לאקסיו סייבליי היה חזק אבל בוא נחפש פוקימון אפילו יותר חזק" מחפשים אחר פוקימונים חזקים במיוחד.
-
[COLOR="RoyalBlue"]*לא רוצה לתפוס?
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר ללאקסיו כל הכבוד ומסתובב לחפש פוקימון אחר. אתה בינתיים רואה שג'יק תפס מאוויל ומתאמן איתו. אתה אומר לו שאתה הולך לחפש פוקימונים חזקים ושאם צץ משהו שיתקשר אליך. הוא אומר:" בסדר. ניפגש אחר כך". אתה מחיל לרדת כלפי מטה במערה, עד שעמוק בתוך המערה אתה מוצא גולבאטים מתעופפים, קדאברות מדברים בטלפתיה, ומארוואק שובר סלעים עם האבן שלו. בנוסף, אתה שם לב ללאירון שמרסק סלעים עם ראשו רחוק מכאן.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444918][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*לא רוצה לתפוס?
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר ללאקסיו כל הכבוד ומסתובב לחפש פוקימון אחר. אתה בינתיים רואה שג'יק תפס מאוויל ומתאמן איתו. אתה אומר לו שאתה הולך לחפש פוקימונים חזקים ושאם צץ משהו שיתקשר אליך. הוא אומר:" בסדר. ניפגש אחר כך". אתה מחיל לרדת כלפי מטה במערה, עד שעמוק בתוך המערה אתה מוצא גולבאטים מתעופפים, קדאברות מדברים בטלפתיה, ומארוואק שובר סלעים עם האבן שלו. בנוסף, אתה שם לב ללאירון שמרסק סלעים עם ראשו רחוק מכאן.
מה תעשה?[/color][/quote]
"וואו לאירון מגניב" אני אומר ואנחנו הולכים לכיוונו. "לאקסיו אתה רוצה להלחם בו או שאתה מעדיף לנוח ושאני אתן לארקניין להלחם קצת?" אני שואל אותו
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה רואה את לאירון ומתלהב. לאקסיו אומר לך :"לאקס, לאקס". (אני עייף. אפשר לנוח קצת?) ואתה מסכים לו ומוציא את ארקניין. אתה מתחיל להתקרב ללאירון ואז הוא שם לב אליך, נבהל ומתקדם לעבר ארקניין עם ראש ברזל.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444921][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה רואה את לאירון ומתלהב. לאקסיו אומר לך :"לאקס, לאקס". (אני עייף. אפשר לנוח קצת?) ואתה מסכים לו ומוציא את ארקניין. אתה מתחיל להתקרב ללאירון ואז הוא שם לב אליך, נבהל ומתקדם לעבר ארקניין עם ראש ברזל.
מה תעשה?[/color][/quote]
"ארקניין תתחמק מהר ואז גלגל להבה ומהר!!!" אני אומר לחוץ מהסיטואציה.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה נבהל מהמצב, וצועק לארקניין להתחמק ולהשתמש בגלגל להבה. ארקניין מצליח להתחמק בקושי ונפגע קצת. לאחר מכן הוא מוציא להבות מפיו ומתגלגל בתוכן, עד שהוא מגיע ללאירון ופוגע בו באופן רגיל.
מצב חיים שלך:
ארקניין- 9/10 (ללאירון יש פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444923][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה נבהל מהמצב, וצועק לארקניין להתחמק ולהשתמש בגלגל להבה. ארקניין מצליח להתחמק בקושי ונפגע קצת. לאחר מכן הוא מוציא להבות מפיו ומתגלגל בתוכן, עד שהוא מגיע ללאירון ופוגע בו באופן רגיל.
מצב חיים שלך:
ארקניין- 9/10 (ללאירון יש פחות)
מה תעשה?[/color][/quote]
"עכשיו צא בגלגל להבה שוב פעם תוך כדי שילוב גחלת" אני צועק לו פחות לחוץ.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לארקניין את פקודותיו, עכשיו ברוגע מסוים. ארקניין מבצע את גלגל הלהבהמשולב עם גחלת, שפוגע בלאירון באופן בינוני. לאחר מכן, ארקניין רץ לעבר לאירון ונשך אותו נשיכה בזמן שמניביו יוצאות להבות מסתעפות. *מזל טוב! ארקניין למד [B]ניב אש[/B]!* המתקפה פוגעת בלאירון באופן רגיל. לאחר מכן, לאירון דוהר לעבר ארקניין, מתנגש בו בהורדה עוצמתית ופוגע גם הוא באופן רגיל. רואים שלאירון נחלש קצת, ועכשיו הוא ממש תשוש.
מצב חיים שלך:
ארקניין- 7/10 (ללאירון יש הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444930][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לארקניין את פקודותיו, עכשיו ברוגע מסוים. ארקניין מבצע את גלגל הלהבהמשולב עם גחלת, שפוגע בלאירון באופן בינוני. לאחר מכן, ארקניין רץ לעבר לאירון ונשך אותו נשיכה בזמן שמניביו יוצאות להבות מסתעפות. *מזל טוב! ארקניין למד [b]ניב אש[/b]!* המתקפה פוגעת בלאירון באופן רגיל. לאחר מכן, לאירון דוהר לעבר ארקניין, מתנגש בו בהורדה עוצמתית ופוגע גם הוא באופן רגיל. רואים שלאירון נחלש קצת, ועכשיו הוא ממש תשוש.
מצב חיים שלך:
ארקניין- 7/10 (ללאירון יש הרבה פחות)
מה תעשה?[/color][/quote]
"פעם אחרונה ניב אש תוך כדי שימוש בגלגל להבה" אני צועק לו.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה צועק לארקניין את משימתו. ארקניין משתמש בגלגל להבה, מתגלגל, פוגע בלאירון ולאחר מכן נושך אותו נשיכה מלאה בלהבות עד שהוא מתעלף. *אתה יכול לזרוק על לאירון פוקדור!*
מצב חיים שלך:
ארקניין-7/10 (לאירון התעלף)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444935][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה צועק לארקניין את משימתו. ארקניין משתמש בגלגל להבה, מתגלגל, פוגע בלאירון ולאחר מכן נושך אותו נשיכה מלאה בלהבות עד שהוא מתעלף. *אתה יכול לזרוק על לאירון פוקדור!*
מצב חיים שלך:
ארקניין-7/10 (לאירון התעלף)
מה תעשה?[/color][/quote]
"צא פוקדור" אני אומר וזורק בהתלהבות.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה זורק לעבר לאירון פוקדור בהתלהבות. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3...
[SPOILER]מזל טוב! לאירון נתפס!!! מתקפות-הגנה,ראש ברזל,הורדה(take down)
תמונה- [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/305.gif[/IMG][/SPOILER].
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444943][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה זורק לעבר לאירון פוקדור בהתלהבות. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3...
[spoiler]מזל טוב! לאירון נתפס!!! מתקפות-הגנה,ראש ברזל,הורדה(take down)
תמונה- [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/305.gif[/img][/spoiler].
מה תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי צאו גיבל ואקסגיוטור אנחנו הולכים להתאמן" אני אומר וזורק את הפוקדורים שלהם החוצה ומתחיל לחפש איתם אימון לשניהם.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה מוציא את אקסגיוטור וגיבל והולך לחפש להם אימון. אתה רואה מקוהיטה מתאמנת, קדברות מדברים בטלפתיה, מאווילים הולכים באזור וארון מתנגש באבנים קטנות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444947][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה מוציא את אקסגיוטור וגיבל והולך לחפש להם אימון. אתה רואה מקוהיטה מתאמנת, קדברות מדברים בטלפתיה, מאווילים הולכים באזור וארון מתנגש באבנים קטנות.
מה תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי גיבל צא בזעם דרקון על קדברה אחד אקסגיוטור צא בעל חושי על מקהויטה."
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש בזעם דרקון על קדברה אחד. גיבל שולח להביור של אש כתומה וסגולה. השני מתעצבן ושולח לעבר גיבל קרן על חושית. הקדברה שגיבל תקף נפגע רגיל.גיבל נפגע רגיל מהקרן.
אתה אומר לאקסגיוטור להשתמש בעל חושי על מקוהיטה. עיניה של אקסגיוטור זוהרות היא מרימה את מקוהיטה באוויר עם כוח המשיכהה ומטיחה אותה באדמה בחוזקה. מקוהיטה נפגעת קשה. אתה רואה את ג'ייק רץ לכיוונך עם מאוויל שלו בחוץ, הוא רואה את המצב של גיבל ואומר:"אתה רוצה שאני ומאוויל נילחם מול הקדברה השני? אנחנו גם צריכים להתאמן".
מצב חיים שלך:
אקסגיטור- 10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 8/10 (קדברה 1 אותו דבר)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 אותו דבר)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444949][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש בזעם דרקון על קדברה אחד. גיבל שולח להביור של אש כתומה וסגולה. השני מתעצבן ושולח לעבר גיבל קרן על חושית. הקדברה שגיבל תקף נפגע רגיל.גיבל נפגע רגיל מהקרן.
אתה אומר לאקסגיוטור להשתמש בעל חושי על מקוהיטה. עיניה של אקסגיוטור זוהרות היא מרימה את מקוהיטה באוויר עם כוח המשיכהה ומטיחה אותה באדמה בחוזקה. מקוהיטה נפגעת קשה. אתה רואה את ג'ייק רץ לכיוונך עם מאוויל שלו בחוץ, הוא רואה את המצב של גיבל ואומר:"אתה רוצה שאני ומאוויל נילחם מול הקדברה השני? אנחנו גם צריכים להתאמן".
מצב חיים שלך:
אקסגיטור- 10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 8/10 (קדברה 1 אותו דבר)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 אותו דבר)
מה תעשה?[/color][/quote]
"כמובן ג'ייק רק אל תפריע לי" אני אומר בחיוך. "עכשיו שוב אקסגיוטור על חושי על מקוהיטה וגיבל עכשיו חפירה ושאתה מתכונן לצאת על דקברה תשתמש גם בזעם דרקון" אני אומר וממשיך לחייך.
-
[quote=torterra11;1444914][b][color="royalblue"]
[b][color="red"]אנדי[/color][/b]
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל כל הכבוד וללוקאס אתה אומר שכדאי ללכת לנוח כי היום היה מעייף. הוא מסכים איתך ואתם חוזרים לבסיס והולכים לישון מוקדם. למחרת בוקר אתם מתעוררים רעננים ולגמרי, ולוקאס אומר:"בוא נלך לכיוון הזירה של הטורניר". אתה מסכים איתו ואתם הולכים לזירה. כשאתם מגיעים, השופט אומר:"כולם, ברוכים הבאים לרבעי הגמר של טורניר נימבאסה! ברבע הגמר, כמו בסיבוב הקודם, כל צד ישתמש בפוקימון אחד. הצד הראשון שייגמרו לו כל הפוקימונים יפסיד, והשני יעלה לחצאי הגמר!. הקרב הראשון היום- אנדי וורטהם נגד איימי בלו!". מולך ניגשת איימי. השופט אומר:"3,2,1, תנו לקרב להתחיל!" איימי אומרת:"סימיסיר, צא!" ומהפוקדור יוצא קוף אדום עם פרווה בצורת להבה על הראש.
מה תעשה?[/color][/quote]
אני אבדוק את הפוקמון בפוקדקס ואז אוציא את היפופוטאס ואומר לו: "תשתמש בחפירה ואז בקבר חול ואז בנשיכה".
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
ג'ייק אומר:"מאוויל,תשתמש במתקפת עילפון ואז בנשיכה על הקדברה הימני!" מאוויל רץ, ואז נעלם. הוא מופיע בכל מיני מקומות בהם הוא תוקף בחוזקה את קדברה. קדברה נפגע קשה. לאחר מכן מאוויל מכוון את הפה החד והמזויף שלו לעבר קדברה ונושך אותו בחוזקה רבה. הוא נפגע קשה. לאחר מכן, מאוויל נותן לקדברה נשיכה עוצמתית ומרסקת *מאוויל של ג'ייק למד לעיסה!* וקדברה מתעלף. אתה אומר לפוקימונים שלך את המשימות שלהם. עיניה של אקסגיוטור שוב פעם זוהרות, היא שוב מרימה את מקוהיטה בכוח המחשבה ומטיחה אותה לרצפה בעוצמתיות. מקוהיטה נפגעה חזק, והיא כעת תשושה.
לאחר מכן, גיבל מתחפר בבור עמוק באדמה, ואז יוצא בפתאומיות החוצה תוך כדי חבטה בקדברה שפוגעת בורגיל. ברגע שהוא יוצא, הוא שולח להביור של להבות סגולות-כתומות לעבר קדברה ופוגע בו רגיל. קדרה כבר נחלש, ומשתמש על גיבל בבלבול קדברה שולח לעבר גיבל כדור על-חושי קטן שמטשטש אותו לשניה-שתיים, ופוגע בו באופן רגיל.
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור-10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 6/10 (קדברה 1 פחות)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 התעלף.)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה בודק אותו בפוקדקס. הפוקדקס אומר: פוקימון מספר 514- סימיסיר, פוקימון הגחלת. הוא ההתפתחות של פנסיר. כשהוא מתרגש, גחלים יוצאות מראשו ומזנבו והוא נהיה חם. מסיבה מסוימת, הוא אוהב מאכלים מתוקים". אתה מוציא את היפופוטאס ואומר לו את הפקודות שלו. היפופוטאס חופר בור באדמה, נכנס לתוכו ואז יוצא ומכה את סימיסיר בחוזקה. סימייר נפגע קשה. לאחר מכן, היפופוטאס חופר במקום ומעיף את החול לעבר סימיסיר. סימיסיר נפג קשה. לאחר מכן, היפופוטאס מזנק על סימיסיר ונושך אותו בחוזקה. סימיסיר נפגע קשה ומתעלף. השופט אומר:"לאיימי לא נשאר יותר פוקימונים. המנצח הוא אנדי וורטהם! הוא מעפיל לחצי הגמר!". אתה מתלהב מהניצחון שלך. לאחר הקרבות הבאים, השופט מקריא את התוצאות. "ותוצאות הקרבות של היום: אנדי ניצח את איימי! אלף ניצח את קונור! טוני מנצח את קאי! לוקאס מנצח את ווס! נתראה בחצי הגמר! חצי הגמר ייערך היום אחרי צהריים!". הקהל מתפזר. אתה ולוקאס נפגשים, ולוקאס אומר:"ראית? שנינו עברנו גם לחצי גמר! תחשוב איזה מוזר יהיה אם שנינו נעלה לגמר? טוב... אז אתה רוצה לעשות משהו עד החצי-גמר? אני חושב שאני אלך לאמן את הפוקימונים שלי ליד חורבות וויט, שנמצאים דרומה מפה. אתה גם בא?"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444958][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
ג'ייק אומר:"מאוויל,תשתמש במתקפת עילפון ואז בנשיכה על הקדברה הימני!" מאוויל רץ, ואז נעלם. הוא מופיע בכל מיני מקומות בהם הוא תוקף בחוזקה את קדברה. קדברה נפגע קשה. לאחר מכן מאוויל מכוון את הפה החד והמזויף שלו לעבר קדברה ונושך אותו בחוזקה רבה. הוא נפגע קשה. לאחר מכן, מאוויל נותן לקדברה נשיכה עוצמתית ומרסקת *מאוויל של ג'ייק למד לעיסה!* וקדברה מתעלף. אתה אומר לפוקימונים שלך את המשימות שלהם. עיניה של אקסגיוטור שוב פעם זוהרות, היא שוב מרימה את מקוהיטה בכוח המחשבה ומטיחה אותה לרצפה בעוצמתיות. מקוהיטה נפגעה חזק, והיא כעת תשושה.
לאחר מכן, גיבל מתחפר בבור עמוק באדמה, ואז יוצא בפתאומיות החוצה תוך כדי חבטה בקדברה שפוגעת בורגיל. ברגע שהוא יוצא, הוא שולח להביור של להבות סגולות-כתומות לעבר קדברה ופוגע בו רגיל. קדרה כבר נחלש, ומשתמש על גיבל בבלבול קדברה שולח לעבר גיבל כדור על-חושי קטן שמטשטש אותו לשניה-שתיים, ופוגע בו באופן רגיל.
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור-10/10 (מקוהיטה הרבה פחות), גיבל 6/10 (קדברה 1 פחות)
מאוויל של ג'ייק 10/10 (קדברה 2 התעלף.)
מה תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי קדברה אתה תהיה שלי" אני אומר בחיוך "שוב גיבל אותו תרגיל ואקסגיוטור תשתמש שוב בעל חושי ותטיח את מקוהיטה על קדברה" אני אומר מחויך עדיין
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש באותו תרגיל. גיבל חופר בור באדמה ונכנס לתוכו. לאחר כמה זמן גיבל יוצא וחובט בקדברה בחוזקה. לאחר מכן, גיבל תופס את קדברה בחוזקה ונושך אותו נשיכה עוצמתית. לאחר הנשיכה, גיבל אומר:"גי,גי" ומוקף כולו באור לבן. גיבל צומח לגובה, מגדל ידיים ארוכות עם להבים עליהם, מצמיח רגליים ומשנה את צורת הראש. לאחר מכן, גיבל חוזרלצבעיו ורואים גרסה מוגדלת ודקה יותר של גיבל. *מזל טוב! גיבל התפתח ל[B]גאבייט[/B]!* *גאבייט למד [B]לעיסה[/B]!*.
קדברה מתעלף. לאחר מכן, אקסגיטור מתעצבנת. היא מתרכזת חזק, ובינתיים מופיעים כדורים ורודים מעל ראשה, ואז היא צועקת וכל הכדורים עפים לעבר מקוהיטה ומעלפים אותה. *מזל טוב! אקסגיוטור למדה [B]הלם על-חושי[/B]! (psyshock)*/
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור:10/10 (מקוהיטה התעלפה), גאבייט 6/10 (קדברה 1 התעלף)
מאוויל של ג'ייק 10/10.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1444966][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר לגיבל להשתמש באותו תרגיל. גיבל חופר בור באדמה ונכנס לתוכו. לאחר כמה זמן גיבל יוצא וחובט בקדברה בחוזקה. לאחר מכן, גיבל תופס את קדברה בחוזקה ונושך אותו נשיכה עוצמתית. לאחר הנשיכה, גיבל אומר:"גי,גי" ומוקף כולו באור לבן. גיבל צומח לגובה, מגדל ידיים ארוכות עם להבים עליהם, מצמיח רגליים ומשנה את צורת הראש. לאחר מכן, גיבל חוזרלצבעיו ורואים גרסה מוגדלת ודקה יותר של גיבל. *מזל טוב! גיבל התפתח ל[b]גאבייט[/b]!* *גאבייט למד [b]לעיסה[/b]!*.
קדברה מתעלף. לאחר מכן, אקסגיטור מתעצבנת. היא מתרכזת חזק, ובינתיים מופיעים כדורים ורודים מעל ראשה, ואז היא צועקת וכל הכדורים עפים לעבר מקוהיטה ומעלפים אותה. *מזל טוב! אקסגיוטור למדה [b]הלם על-חושי[/b]! (psyshock)*/
מצב חיים שלך:
אקסגיוטור:10/10 (מקוהיטה התעלפה), גאבייט 6/10 (קדברה 1 התעלף)
מאוויל של ג'ייק 10/10.
מה תעשה?[/color][/quote]
"צא פוקדור" אני אומר וזורק על קדברה. "ג'ייק זרוק גם על שלך ואז נוכל להחליף ויהיו לנו 2 אלקזאמים" אני אומר לו בחיוך.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה זורק פוקדור על קדברה ואומר לג'ייק לזרוק גם על האחד שהוא ניצח, כדי שיהיו לכם שנ אלקאזמים. ג'ייק אומר:"רעיון טוב תומאס." וזורק פוקדור על הקדברה שלו. שניכם זרקתם את הפוקדורים. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו... [SPOILER]מזל טוב! שנים תפסתם קדברה! מתקפות לשניהם:"קרן על-חושית,בלבול,השהייה (disable)[/SPOILER].
מה תעשה?
קדברה תמונה:[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/064.gif[/IMG][/SPOILER]