-
[quote=דור רמאי;1318239]החוק של אחרי תשע בערב..[/quote]
כפי שמאיטו גאי היה אומר: זהו JIBUN RURRU.
חוק עצמי, שאני מטיל על עצמי, שמונע מעצמי לעשות שגיאות מטומטמות. זהו לא חוק רשמי של חת"ם מן הסתם. החוקים לא מחייבים אותי להגיב מיד, ומותר לי לדחות בצורה סבירה את התגובה למשחק. אני בטוח שדחייה של 12-14 שעות היא סבירה.
-
אכן כן. אבל כשאצלך יהיה 2 בצהריים, אצלי יהיה 1 בבוקר.
-
[quote=דור רמאי;1318241]אכן כן. אבל כשאצלך יהיה 2 בצהריים, אצלי יהיה 1 בבוקר.[/quote]
מה חבל.
(מעניין שהפרשי השעות בין איטליה, או ספרד, אני כבר לא זוכר, לישראל, גדלו באופן משמעותי...)
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1318242]מה חבל.
(מעניין שהפרשי השעות בין איטליה, או ספרד, אני כבר לא זוכר, לישראל, גדלו באופן משמעותי...)[/QUOTE]
1- ספרד
2- אילו הייתי בספרד, לא הייתי לי בעיה עם כך. כי זה שעה אחורה מישראל. אבל באלסקה יש קצת בעיה.
-
אביזי,יש לי רק שבוע להכין הסבר ואז לשלוח לך? ואני אגיב מחר לכל מי שבמ":ת שלי(מגל, השבוע עבר ולכן תגיב)
-
-
-
人◕ ‿‿ ◕人
נזכרתי כרגע במשהו יותר הזוי מgyo...
Saya No Uta אין ולא יהיה משהו יותר הזוי מהvn הזה.
-
[quote=monster;1318148]חח קראת לי, לא חשבתי שעבושד פה על מישהו. שמי המלא זה ליאור.
בכל מקרה הית יכול לרשום עד 3 דברים בכל קטוגריה-אם הית רוצה.
וואן פיס זאת המאנגה היחידה שאתה קראת שכמעט לה רק הצבעת?[/quote]
לי זה באמת חרא של שם XD
תשמע לא היה נראה לי הגיוני שאני אומר הכי טוב ונותן יותר מאופציה פשוט, במקומות רבים במילא היה לי רק אחד.
הצבעתי לOP כי הוא כנראה שינה את חיי. בתור אחד שעומד לנסות להוציא ספרים לאור, אני יכול להגיד שלולא OP לא יודע כיצד הייתי חושב.
-
[QUOTE=Blackbeard;1318255]לי זה באמת חרא של שם XD
תשמע לא היה נראה לי הגיוני שאני אומר הכי טוב ונותן יותר מאופציה פשוט, במקומות רבים במילא היה לי רק אחד.
הצבעתי לOP כי הוא כנראה שינה את חיי. בתור אחד שעומד לנסות להוציא ספרים לאור, אני יכול להגיד שלולא OP לא יודע כיצד הייתי חושב.[/QUOTE]
וואן פיס זה לא מנגה או אנימה, זאת דרך חיים !
-
[quote=Chopper;1318259]וואן פיס זה לא מנגה או אנימה, זאת דרך חיים ![/quote]
+1(כי אין תגובה טובה מלייק לזה)
-
[quote=מאסטר ליאון;1318245]אביזי,יש לי רק שבוע להכין הסבר ואז לשלוח לך? ואני אגיב מחר לכל מי שבמ":ת שלי(מגל, השבוע עבר ולכן תגיב)[/quote]
הוא לא...
-
[QUOTE=Blackbeard;1318255]לי זה באמת חרא של שם XD
הצבעתי לOP כי הוא כנראה שינה את חיי. בתור אחד שעומד לנסות להוציא ספרים לאור, אני יכול להגיד שלולא OP לא יודע כיצד הייתי חושב.[/QUOTE]
לי זה אחלה שם.
תראה אם בקטוגריה האנימה הכי טובה יש לך התלבטות בין כמה אנימות,אז תוכל לכתוב את שלושתן.
-
-
-
בוקר איתי
הלכתי לסיים את מגרש השדים הכחול
-
[quote=דור רמאי;1318244]1- ספרד
2- אילו הייתי בספרד, לא הייתי לי בעיה עם כך. כי זה שעה אחורה מישראל. אבל באלסקה יש קצת בעיה.[/quote]
אה, עד כמה שזכור לי היית שבוע באיטליה מתישהו. (זה למה כתבתי אולי איטליה)
[quote=מאסטר ליאון;1318245]אביזי,יש לי רק שבוע להכין הסבר ואז לשלוח לך? ואני אגיב מחר לכל מי שבמ":ת שלי(מגל, השבוע עבר ולכן תגיב)[/quote]
עליך לחכות עוד שבועיים עד שתוכל לדון איתי שוב על המשחק אחר. [I]נצל את הזמן היטב.[/I]
-
המוזר עם הבובה אשכרה דיבר [במגרש השדים הכחול]
-
וואי, גיוונתי באנימות ובמנגות לאחרונה, לא רק Op
-
-
האסטרטגיה שלי בKILL OR SAVE מאוד ברורה:
להביא את Shiyaruru Zi Britannia להיכל התהילה, ולהרוג רק דמויות שהן ב-5-6 חיים, כך שזה לא פוגע בהן יותר מדי.
-
[QUOTE=Death The Kid;1318301]איזה עוד אנימות ראית?[/QUOTE]
ראיתי וואן פיס, מדבוטס, ו- ונגארד אבל במנגות ממש גיוונתי
התחלתי טוריקו, איזו מנגת אצ'י, בליץ' אני אתחיל היום, קראתי פרק בDoubt ואולי יש עוד משו ששכחתי
וכל מה שרשמתי כאן זה ביומיים האחרונים (היום+אתמול)
-
-
[quote=Chopper;1318303]ראיתי וואן פיס, מדבוטס, ו- ונגארד אבל במנגות ממש גיוונתי
התחלתי טוריקו, איזו מנגת אצ'י, בליץ' אני אתחיל היום, קראתי פרק בDoubt ואולי יש עוד משו ששכחתי
וכל מה שרשמתי כאן זה ביומיים האחרונים (היום+אתמול)[/quote]
אוקיי,באיזה פרק אתה בואנגארד?
-
ראיתי רק את הראשון, לא היה זמן..
אני מתכוון לראות כל יום פרק בכל אנימה שאני רואה, בימים שאין לימודים יותר
חוץ מop שאני אראה יותר כל יום, אני רוצה לצמצם פערים ולהגיע לפרק העדכני ולפרקים שיש אותם באפליקציות מנגה לאייפוד
אלון היא יפה
אהבתי יותר את הקודמת
-
-
הוא בסדר..
שונא דור חמש, בעיקר את ההתחלתיים..
-
-
-
וסיימתי את מגרש השדים הכחול
-
רק עכשיו סיימת? Lol
חחח מצחיק איך אף אחד לא הצליח בחידון נארוטו של ליאור.. אולי בגלל שזה היה רק במנגה? חח
-
מה אתה רוצה,אני עזבתי את זה לכמה ימים
ומצאתי תמונה טובה של וג'יטו לטבלה
-
[quote=הנואש לווינר;1318324]רק עכשיו סיימת? Lol
חחח מצחיק איך אף אחד לא הצליח בחידון נארוטו של ליאור.. אולי בגלל שזה היה רק במנגה? חח[/quote]
אבל המתקפה שרשמת... זה לא מה שבקרב של זבוזה וקקשי ראו את שניהם עושים את הSEALS של זה בו זמנית וזה היה איזה 484024809284982804 SEALS בשנייה?
-
זה לא טכניקת דרקון אלמנט המים?
-
[quote=Death The Kid;1318332]זה לא טכניקת דרקון אלמנט המים?[/quote]
אתה צודק.
-
[QUOTE=Death The Kid;1318326]מה אתה רוצה,אני עזבתי את זה לכמה ימים
ומצאתי תמונה טובה של וג'יטו לטבלה[/QUOTE]
ברוך השם! תראה לי P:
[QUOTE=LordAbizi;1318327]אבל המתקפה שרשמת... זה לא מה שבקרב של זבוזה וקקשי ראו את שניהם עושים את הSEALS של זה בו זמנית וזה היה איזה 484024809284982804 SEALS בשנייה?[/QUOTE]
אני מדבר על הטכניקה הזאת של הדרקון מים הזה שמקיף את היריב..
כן, זה היה בקרב שלהם.. אני יודע על מה אתה מדבר. אבל בניגוד שהם היו צריכים לעשות מלא חותמות ידיים, טוביראמה הצליח לעשות את זה בחותמת יד אחת..
-
תשכח מזה...
הורג לי את Dtk
-
יש! השגתי את אסומה! אבל רנג'י הלך.. יהי זכרו ברוך (למרות שהוא מעפן)..
השגתי גם את טושירו היטסוגאיה! (זה שבחתימה שלי) אבל אחרי ששיפרתי את הנשק של דיאדרה, זה יהיה סתם בזבוז לשים אותו.. באסה..
גם הצלחתי לקבל את שיקאמרו, אבל קיבה שלי איננו עכשיו בגללו.. גם הוא יהי זכרו ברוך.
-
בטוח שזה פוקי נינג'ה ואו משחק אחר?