מה עם הפעם שהוא החליט שהוא מוריד את ניצן מפקחות, בטענה שהיא לא פעילה (כשחמש דקות לפני זה היא פתחה נושא)? או כשכרגיל הוא חילק באנים לכל משתמש שני בפורום?
או כשהוא נתן אזהרה בגלל שמישהו רשם את השם של מישהו אחר?
Printable View
מה עם הפעם שהוא החליט שהוא מוריד את ניצן מפקחות, בטענה שהיא לא פעילה (כשחמש דקות לפני זה היא פתחה נושא)? או כשכרגיל הוא חילק באנים לכל משתמש שני בפורום?
או כשהוא נתן אזהרה בגלל שמישהו רשם את השם של מישהו אחר?
או שהוא נתן באן לנדב על זה שהוא רשם בולבול, ובדיוק יום לפניי הוא הגיב בנושא שפרסמתי שרשומים בו 50 סיבות לסקס?
אני זוכר את הפעם עם ניצן. זה באמת היה מכוער.
אפשר בצורה הממסדית שבה נפנה לליבו של אלון ונבקש ממנו להוכיח למה נדב היה ראוי לבאן. נשאל אותו אם הוא היה מוכן לקבל באן תחת אותן נסיבות ואז אלון, ברגע של הבנה, יבין שנעשתה פה טעות ויוריד את הבאן.
זה יכול להתבצע בצורה אחרת. בדרך של היטמן. הבחירה בידיכם.
[QUOTE=Hit Man;1332583]אפשר בצורה המכוערת והממסדית שבה נפנה לליבו של אלון ונבקש ממנו להוכיח למה נדב היה ראוי לבאן. נשאל אותו אם הוא היה מוכן לקבל באן תחת אותן נסיבות ואז אלון, ברגע של הבנה, יבין שנעשתה פה טעות ויוריד את הבאן.
זה יכול להתבצע בצורה אחרת. בדרך של היטמן. הבחירה בידיכם.[/QUOTE]
ניסינו את הראשונה~ לא הכי עבד כפי שאתה רואה...
אני בעד השיטה השנייה! :)
אלון, אתה הולך להוריד את הבאן? כן או לא? יש לך הזדמנות לדבר בפני וועדת הותיקים בפורום. קח את הזמן ותכתוב את כל מה שאתה רוצה. אני אחכה 10 דקות לתשובה שלך.
תאמת שזה ממש מוזר לי שאלכס נתן באן לנדב כי יום לפניי זה היית לי שיחה עם אלון ונדב על הבאן שאלון נתן לו O:
והגענו להסכם.
go Hit man~ it you'r birthday! :D
הקלטתי עכשיו סרטון שינסה לפתור הכל, או לרכז הכל למען רותם, מיד אפרסם
פשש אביב~ תמיד היית יעיל! (:
אלון ברח :(
אני לא מאמין סיימתי ללמוד! זה היה נראה כמו נצח
wtf!! הצ'אפטר השני פשוט אדירר!!! בחיים לא הגעתי למצב כזה בחיי שאני קורא מנגה ואני לא עושה אפילו עצירה אחת לרגע מכל עמוד לעמוד התרגשתי[COLOR="Yellow"]הקרב של אסקלד ות'ורפין פשוט אדיר למרות שאסקלד יצא איתו חרא ברמות כשהוא דיבר על אבא שלו[/COLOR]
המנגה הזאת ללא הגזמה היא הכי טובה שקראתי עד עכשיו
עריכה:[COLOR="Yellow"]גם הגורם הזה די עצבן אותי עם כל הקטע של השפחה הזאתי[/COLOR]
חחחחחחחח עשה לי טובה זה לא OP ם:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1332597#post1332597[/URL]
זה מפליא אותי שהם אומרים שאנשים שעושים קצת שטויות ומפעילים את הפורום מביאים אותו לקריסתו, אבל כאשר הם מעיפים גולשים ותיקים, פעילים וכאלה שעושים את הפורום למה שהוא (פלאפי ונדב), אז זה לא נחשב להביא לקריסתו של הפורום. זה כאילו המטרה שלהם היא לסלק את כולם ואז הפורום יהיה מעולה חחחחח
וואו אביב!
יש לך קול סקסי ברמות Xp
אתה צריך להיות קריין ברדיו או משהו! ם:
תומר אני בצייר, ומדבר בסקייפ באותו זמן.. לא הייתי כזה פעיל
שמע, היטמן, קצת קשה לי לענות לך על זה, הסברתי כבר שלא הייתי פה כשאלכס נתן לו את הבאן..
ובטח לא כשהוא נתן לו את הבאן לצמיתות..
אבל ממה שראיתי, זה היה שווה את זה. בשיחה שלי עם פלופי ונדב הזהרתי אותו שאם ימשיך לא תהיה רק אזהרה, אלא גם באן. הייתי נותן באן לכמה ימים שיירגע, אינ'לי מושג למה אלכס נתן לצמיתות
אביב אתה סקסי
אלון הוא לא המשיך Oם
[quote=Kurohige;1332598]חחחחחחחח עשה לי טובה זה לא OP ם:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1332597#post1332597[/URL][/quote]
אוף לא הוזכרתי :O
טוב זה כנראה לטובה
[QUOTE=Kurohige;1332598]חחחחחחחח עשה לי טובה זה לא OP ם:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1332597#post1332597[/URL][/QUOTE]
בתכלס אני נהנה כמו OP וגם יש הבדל ביניהם כי OP זה קצת, קצת הרבה פחות רציניות בגלל שזה שונן מול סיינן
שחר אתה גבר.
האמת שיש לי קול יותר בס במציאות אני נשמע קצת יותר ילד בהקלטות ם:
טוב מור אשקול לקרוא ם:
אפשר לדעת מזה Op בשבילכם , כי כנראה המעשמות Op בשבילי היא אחרת
המיקרופון במחשב מעוות לכולם את הקול אביב , ברור שאני גבר אפילו רשום בפרטי שחר הגבר
אלון, אתה הולך להישרף מהניסיון שלך להגן על ההנהלה. קח את זה בחשבון. אם אלכס ירד בסופו של דבר והמערכת תצטרך להתנקות, ואתה לא תהיה זה שייצא עכשיו נגדו וידע לזהות שהסירה הזו טובעת, אז גם אתה בסופו של דבר תשלם את המחיר. כדאי לך לחשוב על זה עכשיו כמו הישרדות. לא כמו פורום. אלכס קיבל 20 קולות להדחה. האם אתה באמת הולך לקחת את הצד שלו או שאתה הולך בפעם הראשונה שלך, מאז שנרשמת לפורום אי אז ב2012, ולהקשיב לקולם של אלה שראו הכל, שמעו הכל ויודעים הכל? הזדמנות אחרונה.
[QUOTE=Hit Man;1332608]אלון, אתה הולך להישרף מהניסיון שלך להגן על ההנהלה. קח את זה בחשבון. אם אלכס ירד בסופו של דבר והמערכת תצטרך להתנקות, ואתה לא תהיה זה שייצא עכשיו נגדו וידע לזהות שהסירה הזו טובעת, אז גם אתה בסופו של דבר תשלם את המחיר. כדאי לך לחשוב על זה עכשיו כמו הישרדות. לא כמו פורום. אלכס קיבל 20 קולות להדחה. האם אתה באמת הולך לקחת את הצד שלו או שאתה הולך בפעם הראשונה שלך, מאז שנרשמת לפורום אי אז ב2012, ולהקשיב לקולם של אלה שראו הכל, שמעו הכל ויודעים הכל? הזדמנות אחרונה.[/QUOTE]
אני הייתי מקשיב לו~
אני לא הקשבתי ותראה מה קרה לי ם:
[QUOTE=Kurohige;1332606]שחר אתה גבר.
האמת שיש לי קול יותר בס במציאות אני נשמע קצת יותר ילד בהקלטות ם:
טוב מור אשקול לקרוא ם:[/QUOTE]
טוב =] ואם תקרא לא תתחרט זכור תמילה שלי
אביב פששש כל הכבוד פעם ראשונה אתה לא אומר "אהלן אנשים מה קורה?" בהתחלה.
אני עכשיו שומע
האנשים בפורום הזה עיוותו את המושג מנהל, מנהל אמור להיות למען הקהילה לא למען מנהל אחר :s
אביב אין בינינו דיבור :@
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332609]אני הייתי מקשיב לו~
אני לא הקשבתי ותראה מה קרה לי ם:[/QUOTE]
מה קרה לך? O:
[quote=ワンピース;1332616]מה קרה לך? O:[/quote]
לא רואה שאני כבר לא ירוק? Xd
אלון אל תצחעק עליי~!!!!!
מה עשיתי לך פלופי :(
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332617]לא רואה שאני כבר לא ירוק? Xd[/QUOTE]
אההה, לא הבנתי על מה אתם מדברים (:
ניהול זה קקי D:
[quote=Kurohige;1332618]אלון אל תצחעק עליי~!!!!!
מה עשיתי לך פלופי :([/quote]
לא ענית לי מקדום מזה OP בשבילך?
[quote=Ritsuka Kun;1332617]לא רואה שאני כבר לא ירוק? Xd[/quote]
למרות שאני אוהב את הצבע הירוק , עדיף להיות וורוד , שלא גם אתה היית מתחרפן וניהיה פסיכי משוגע
שקד, לא יודע אם להסכים איתך או לא, אבל האמת היא שהשגתי יותר כמשתמש רגיל מאשר כבעל תפקיד בפורום.
Op זה התורה שלי והדבר שאולי שינה את חיי.
[quote=Kurohige;1332622]Op זה התורה שלי והדבר שאולי שינה את חיי.[/quote]
ראשי תיבות של מזה? כנראה שלי זה משמעות שונה
[quote=ワンピース;1332619]אההה, לא הבנתי על מה אתם מדברים (:
ניהול זה קקי D:[/quote]
כאילו לא באמת בגלל היטמן פרשתי~
אבל זה היה אחרי כל החיקו הזה, ואז אלכס הפך להיות מנכל~ אז החלטתי לעזוב Xp
[QUOTE=Hit Man;1332621]שקד, לא יודע אם להסכים איתך או לא, אבל האמת היא שהשגתי יותר כמשתמש רגיל מאשר כבעל תפקיד בפורום.[/QUOTE]
מה הטעם בניהול בתאכל'ס? שתהיה לך את היכולת לתת לאנשים באנים? סתם בולשיט
אפשר לעשות אותו הדבר בלי להתחרפן כמו רוב המנהלים שהיו מאז תחילת הפורום..
Op זה וואן פיס
[QUOTE=Kurohige;1332618]אלון אל תצחעק עליי~!!!!!
מה עשיתי לך פלופי :([/QUOTE]
לא הזכרת אותי :(
חייקו זה היה סיפור שיש לו סוף טוב מחוץ לפורום. זה רק מוכיח שאם מוציאים את הדברים מהקדרה מלאת הלחצים שיש פה בפורום, אז אפשר לעשות דברים נורא יפים.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332625]כאילו לא באמת בגלל היטמן פרשתי~
אבל זה היה אחרי כל החיקו הזה, ואז אלכס הפך להיות מנכל~ אז החלטתי לעזוב Xp[/QUOTE]
היטמן כפרות עליו
מה קרה עם חיקו באמת? לא הייתי שלוש שניות לפני שזה נגמר 3: