-
[QUOTE=אריאל116;1384995][b]רוג'ר[/b]
אוקיי.נניח שהבנתי
סקווירטל מתקיל את הפוקימוןן ומשגר עליו בועות. "מנקי, פוקימון קוף הזעם. מנקי ידוע בשל מזגו החם והשאיפה לקרבות. מנקי מתקיל את סקווירטל וסקווירטל נופל אחורה.
[b]וונדי[/b]
כן
ואת חייבת להוציא את הפוקימון מים וקרח שלך.
תערכי את ההודעה ואז אני אערוך.
[b]קווין[/b]
אתה שואל מתי הקרב שלך והמזכירה מביטה בך מופתעת. "קרבות חצי הגמר הם לאחר קרב רבע הגמר האחרון. הוא מתקיים ממש עכשיו. הקרב שלך יהיה נגד רוני אחרי הקרב של וונדי וג'יי.
[b]אנדי[/b]
סינדקוויל לא נכנע. הוא עט לעבר הראקרוס וקופץ עליה. הראקרוס נפגעת ומעיפה אותו ממנה עם מתקפת קרן. לאחר מכן הראקרוס פוגעת גם בקיצוץ הלילה, וסינדקוויל קם לאחר הפגיעה, ממלא את ריאותיו, ופולט זרם של אש. "להביור." טד צועק ומסביר לך.
[b]רובי[/b]
קדברה משתגר ולא נראה שוב. הונדור שועט לעברך ונושך אותך בצוואר. אתה מרגיש דם זולג ממנו. טורצ'יק הוא הבא בתור. הוא עף אחורה מהנישיכה אל סבך עצים. בדיוק כשהונדור יורה גחלת שעומדת לפגוע בך, קדברה מגיע וחוסם את המתקפת במלואה! לאחר מכן הוא משתמש בבלבול על הונדור ומעיף אותו הרחק. האיש מצוות הרס בורח משם ואתה נזכר שעל הונדור היה קולר שחור.[/QUOTE]
"אוקיי מהר ותקוף בבועות שוב ושוב וותרחק כל פעם שהוא מתקרב!!!"
הוא יכול לתקוף מרחוק בבועות נכון?
-
[QUOTE=אריאל116;1384995]
[b]רובי[/b]
קדברה משתגר ולא נראה שוב. הונדור שועט לעברך ונושך אותך בצוואר. אתה מרגיש דם זולג ממנו. טורצ'יק הוא הבא בתור. הוא עף אחורה מהנישיכה אל סבך עצים. בדיוק כשהונדור יורה גחלת שעומדת לפגוע בך, קדברה מגיע וחוסם את המתקפת במלואה! לאחר מכן הוא משתמש בבלבול על הונדור ומעיף אותו הרחק. האיש מצוות הרס בורח משם ואתה נזכר שעל הונדור היה קולר שחור.[/QUOTE]
"אנינעל אבוק" אני יצחק בכאבים "יא כלב", "טוב אז ההונדור הזה של צוות הרס עוד סיבה למה לנצח אותו", "עכשיו אני רוצה שתחזיק הונדור בבילבול בזמן שאני וטורצ'יק נתפוס את החייל הזה ונתחקר אותו קצט", ,אולי הוא יכל לתת לי מידע על צוות הרס האלה" אני יחשוב, ובאותו רגע אני יזכר בילד המסכן והטורטויג שלו ועתעצבן.
-
[quote=אריאל116;1384807]
[b]ריי[/b]
סאנדייל תשתמש במתקפת חול אך בוויזל בולם את החול עם זרם מים שיוצא מפיו. סאנדיחיל מתקרב כדי לנשוך את בוויזל אך ברגע האחרון בוויזל זז וסאנדייל נופל לבריכה. הוא מתחיל לשקוע עוד ועוד, ונראה כי למים יש חולשה גדולה עליו.
[/quote]
תן לו לנצח בבקשה
------------------------------
"סאנדייל , תעלה למעלה ותשתמש על כל המקום במתקפת חול , לאחר מכן תשתמש על בוויזל בפזילה , לאחר מכן בזעם ואז בנשיכה ולבסוף בנשיכה פעם נוספת ותתחמק מכל מתקפה של בוויזל." אומר לסאנדייל ואקווה שהוא יצליח .
-
[QUOTE=אריאל116;1384995][b]רוג'ר[/b]
אוקיי.נניח שהבנתי
סקווירטל מתקיל את הפוקימוןן ומשגר עליו בועות. "מנקי, פוקימון קוף הזעם. מנקי ידוע בשל מזגו החם והשאיפה לקרבות. מנקי מתקיל את סקווירטל וסקווירטל נופל אחורה.
[b]וונדי[/b]
כן
[b]קווין[/b]
אתה שואל מתי הקרב שלך והמזכירה מביטה בך מופתעת. "קרבות חצי הגמר הם לאחר קרב רבע הגמר האחרון. הוא מתקיים ממש עכשיו. הקרב שלך יהיה נגד רוני אחרי הקרב של וונדי וג'יי.
[b]אנדי[/b]
סינדקוויל לא נכנע. הוא עט לעבר הראקרוס וקופץ עליה. הראקרוס נפגעת ומעיפה אותו ממנה עם מתקפת קרן. לאחר מכן הראקרוס פוגעת גם בקיצוץ הלילה, וסינדקוויל קם לאחר הפגיעה, ממלא את ריאותיו, ופולט זרם של אש. "להביור." טד צועק ומסביר לך.
[b]רובי[/b]
אני אומר להרקרוס לעוף גבוהה עד התיקרה מעל סינדקוויל ואז להסתובב סביבו בספירלה למטבה כדי שיהיה מבולבל ואז להשתמש בקיצוץ לילה ח€זק ככל האפשר
-
[QUOTE][b]וונדי[/b]
כן
[/QUOTE]
אני אחליט לקחת את אבן פיתוח הזוהר (אהמ לפיתוח טוגפי למפותח האחרון אהמ)
לאחר מכן אלך לתחרות, לפני שאני יעלה לבמה אני יסרוק את איווי ואברר מה מתקפותיו, לאחר מכן אצא לבמה '' ''ספיל צא!'' אני יאמר ויוציא את ספיל ''אל תתן לו את ההזדמנות להשתמש בבלבול אבקת קרח ואז אקדח מים עכשיו!''
-
[B]רוג'ר[/B]
כן אבל לא גדול מדי
סקווירטל קם ונשאר רחוק. מנקי מנסה לבעוט בסקווירטל פעמיים אך הוא מפספס. מנקי נפגע מהמון בועות ועף אחורה, אך עדיין עומד על הרגליים.
[B]רובי[/B]
הונדור ברח וגם החייל של צוות הרס.
אין סימן להם. אתה מחליט להמשיך כשלפתע אתה שומע קולות בכי. אתה רואה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/nidoran-m"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/nidoran-m.png[/IMG][/URL] פצוע.
[B]ריי[/B]
סאנדייל משתמש על הכל במתקפת חול חזקה, והמים הופכים לבוץ. בוויזל נתקע בבוץ וסאנדייל מנצל פרצה ונושך אותו פעמים רבות. בסופו של דבר בוויזל מתעלף ומוחזר לפוקדור. "כל הכבוד." אומרת קלי ומושיטה לך את תג הלחות. "הרווחתם אותו ביושר."
[B]אנדי[/B]
הראקרוס עפה למעלה וסינדקוויל מתבלבל כשהיא צונחת בספירלה. הוא נפגע מקיצוץ הלילה שעוצמתו כרגיל ושולח לעבר הראקרוס גחלת.
[B]וונדי[/B]
"איווי, פוקימון ההתפתחויות. איווי יכול להתפתח לכמה פוקימונים שונים. המתקפות של איווי הן: כדור צל, התקלה ומתקפת חול."
ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.
-
[QUOTE=אריאל116;1385012][B]רוג'ר[/B]
כן אבל לא גדול מדי
סקווירטל קם ונשאר רחוק. מנקי מנסה לבעוט בסקווירטל פעמיים אך הוא מפספס. מנקי נפגע מהמון בועות ועף אחורה, אך עדיין עומד על הרגליים.
[B]רובי[/B]
אין סימן להם. אתה מחליט להמשיך כשלפתע אתה שומע קולות בכי. אתה רואה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/nidoran-m"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/nidoran-m.png[/IMG][/URL] פצוע.
[B]ריי[/B]
סאנדייל משתמש על הכל במתקפת חול חזקה, והמים הופכים לבוץ. בוויזל נתקע בבוץ וסאנדייל מנצל פרצה ונושך אותו פעמים רבות. בסופו של דבר בוויזל מתעלף ומוחזר לפוקדור. "כל הכבוד." אומרת קלי ומושיטה לך את תג הלחות. "הרווחתם אותו ביושר."
[B]אנדי[/B]
הראקרוס עפה למעלה וסינדקוויל מתבלבל כשהיא צונחת בספירלה. הוא נפגע מקיצוץ הלילה שעוצמתו כרגיל ושולח לעבר הראקרוס גחלת.
[B]וונדי[/B]
"איווי, פוקימון ההתפתחויות. איווי יכול להתפתח לכמה פוקימונים שונים. המתקפות של איווי הן: כדור צל, התקלה ומתקפת חול."
ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.[/QUOTE]
מתי אני אוכל לקבל ריולו?
אני אומר להרקרוס להתחמק ואז להשתמש בנתקפת זעם ואז בבקצוץ ליה
-
[b]וונדי[/b]
ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.[/quote]
''ספל מהר! שוב אבקת קרח ואקדח מים11 'אני יורה כאשר אקלוט כי זהו שילוב מתקפתי טוב נגד גי'ראפריג
-
[QUOTE=אריאל116;1385012][B]רוג'ר[/B]
כן אבל לא גדול מדי
[B]רובי[/B]
[B]ריי[/B]
סאנדייל משתמש על הכל במתקפת חול חזקה, והמים הופכים לבוץ. בוויזל נתקע בבוץ וסאנדייל מנצל פרצה ונושך אותו פעמים רבות. בסופו של דבר בוויזל מתעלף ומוחזר לפוקדור. "כל הכבוד." אומרת קלי ומושיטה לך את תג הלחות. "הרווחתם אותו ביושר."[/QUOTE]
מתי אקבל את דיינו ? ותעדכן לי את כולם ?
===============================
אני אקח את התג ואודה לה , אחזיר את סאנדייל וארפא את כולם במרכז הפוקימונים , לאחר מכן אלך ליער ואוציא את כולם , "כמו שהבטחתי לך פרוסלאס את יכולה להקפיא אותי עכשיו." אני אומר ומתכונן להיות קפוא , "וסאנדייל , פרוסלאס , סקווירטל , יש לכם 2 אפשרויות , אפשרות 1 להשאיר את הקרח ככה עד שהוא ימס ואפשרות 2 לשבור את הקרח , בחירה שלכם , פרוסלאס , תשתמשי עלי בקרן קרח." אומר.
-
[QUOTE=אריאל116;1385012]
[B]רובי[/B]
[/QUOTE]
יש רציתי ננדורן:)
--------------------------------------------------------------------
"אוף הם ברחו" אני יחשוב בקצט עצבים וכשאני יראה את הפוקימון אני יבין "אז זה מה שהם עשו פה הא" , לאחר מכן אני יבדוק מיהו הפוקימון המסטרי שבוכה, וא אומר לו (אחרי שאני קבר ידע את השם )"אל תדאג נינורן אני יעזור לך אני לא כמו צוות הרס" שהרבה ביטחון ואני יחכה לתגובה של נינורן.
-
[SIZE="5"]כולם לשלוח לי בה"פ ובפירוט על הציוד שלחא כתבתי להם, פוקימונים או מתקפות. תודה[/SIZE]
[b]אנדי[/b]
בקרוב... מואהאהאהאהא
הראקרוס נפגעת מהגחלת ונופלת, כמעט מעולפת. היא קמה בכוחות אחרונים, שורטת את סינדקוויל ומתעלפת שנייה לפנמי שהוא מתעלף. "והמנצח הוא טד! טד עולה לגמר!" השדרן צועק והקהל כולו מריע, אך לאחר מכן טד אומר:"ובואו לא נשכח את אנדי, שנתן פייט רציני וכמעט ניצח למרות שאש חזק על חרק!" הקרהל מריע במלואו קריאות חזקות.
[B]וונדי[/B]
ושוב, ספיל משתמש באבקת קרח שהפעם לא חזסקה כל כך ומקפיאה רק את הגוף של ג'יראפריג. לעומת זאת, אקדח המים פוגע בראש והקרח מחזיק את ג'יראפריג מלעוף אחורה. ג'יראפריג נראה מותש, אך מתרכז בספיל, ולפתע אור סגלגל מופיע מסביבו ומעיף אותו למעלה.
[B]ריי[/B]
אני אעדכן.תשלח לי ה"פ בדיוק מה.
פרוסלאס מהנהנת כשלפתע משהו מאחוריך צד את מבטה. היא מכוונת קרן קרח לכיוונך. הקרן לא פוגעת בך. אתה מביט אחורה לראות במה היא כן פגעה, ואתה רואה איש מצוות הרס קפוא. סאנדייל נושך את הקרח והאיש בקרחון הקטן מתפורר כלא היה. אתה רואה שמה שכן נשאר שם זה קולר שחור כמו שהיה לפוניטה הזוהרת.
[B]רובי[/B]
ערכתי בהודעה האחרונה שלי למטה.
-
[quote]רוג'ר
כן אבל לא גדול מדי
סקווירטל קם ונשאר רחוק. מנקי מנסה לבעוט בסקווירטל פעמיים אך הוא מפספס. מנקי נפגע מהמון בועות ועף אחורה, אך עדיין עומד על הרגליים.[/quote]הממממ..... אני מקבל פוקימון חדש?
-----------------------------------------------------------------------------
"סקווירקטל אל תתרחק תמשיך בבועות ולהתחמק!!!" אני אמשיך לאמר את זה עד שאחד הצדדים מתעלף
-
[b]רוג'ר[/b]
רק אם תתפוס או תקבל אחד... אה, ופתחת את עמ' 25. אתה מקבל...
[SPOILER][URL="http://pokemondb.net/pokedex/luxio"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxio-f.png[/IMG][/URL] נקבנ[/SPOILER]
מנקי מתקרב במהירות לעבר סקווירטל ומנסה לבעוט ברגליים שלו, אך סקווירטל קופץ ובכך מתחמק, ואז תוקף את מנקי בעוד בועות, הפעם מטווח אפס. הפרווה של מנקי נרטבת, והוא צונח לאחור, מעולף.
עריכה שנייה:
[SIZE="5"]שכל אחד יכתוב לי בבקשה בה"פ שהוא כותב על עדכון הפוקימונים שלו איזה פוקימון יצא מהמאובן שלו. ויאשה- הספויילר מיועד לך.[/SIZE]
[SPOILER]אתה הולך לגלול והוא שואל אותך: "איזה מאובן תרצה?" שואל בסבלנות? "יש פה שני מאובנים דבוקים- אומנייט ושילדון. אתה יכול רק אחד."[/SPOILER]
-
יb[QUOTE=אריאל116;1385129][SIZE="5"]כולם לשלוח לי בה"פ ובפירוט על הציוד שלחא כתבתי להם, פוקימונים או מתקפות. תודה[/SIZE]
[b]אנדי[/b]
בקרוב... מואהאהאהאהא
הראקרוס נפגעת מהגחלת ונופלת, כמעט מעולפת. היא קמה בכוחות אחרונים, שורטת את סינדקוויל ומתעלפת שנייה לפנמי שהוא מתעלף. "והמנצח הוא טד! טד עולה לגמר!" השדרן צועק והקהל כולו מריע, אך לאחר מכן טד אומר:"ובואו לא נשכח את אנדי, שנתן פייט רציני וכמעט ניצח למרות שאש חזק על חרק!" הקרהל מריע במלואו קריאות חזקות
אני אומר תודה לטד ואז אלך לישון וביום ךמחרת אני אמשיך בדרכי אם טד
-
[b]אנדי[/b]
טד לוחץ את ידך וכשאתה אומר לו להמשיך לעיר הבאה הוא אומר: "אבל לפני שפגשתי אותך זכיתי בתחרות הסרט בעיר ג'ול, ועכשיו אני בגמר ואני יכול לפתח קריירה. פגוש אותי בעיר הבאה. אני אגיע מחרתיים. להתראות, אנדי." הוא מתרחק בצעדים כבדים וניכר לדעת שהוא עצוב מעזיבתך.
[B]רובי[/B]
אתה בודק ומגלה כי זהו נידורן הזכר, פוקימון רעל. הוא שותת דם ונראה כאילו הוא עומד להתעלף בקרוב. כשאתה אומר לו שאתה לא כמו צוות הרס ניצוץ מבזיק בעיניו של נידורן והוא מחייך חיוך קלוש. לאחר מכן הוא נותר עם עיניים עצומות, ורק נשימות קלות נשמעות ואתה מרגיש פעימות לב חזקות ואתה מבין שכפוקימון רעל הוא רגיל לדברים האלו.
-
[quote=אריאל116;1385178]
[b]רובי[/b]
אתה בודק ומגלה כי זהו נידורן הזכר, פוקימון רעל. הוא שותת דם ונראה כאילו הוא עומד להתעלף בקרוב. כשאתה אומר לו שאתה לא כמו צוות הרס ניצוץ מבזיק בעיניו של נידורן והוא מחייך חיוך קלוש. לאחר מכן הוא נותר עם עיניים עצומות, ורק נשימות קלות נשמעות ואתה מרגיש פעימות לב חזקות ואתה מבין שכפוקימון רעל הוא רגיל לדברים האלו.[/quote]
"נידורן אני יציל אותך אל תדאג" אני חושב במוחי ובנתיים אני לוקח אותו על הכתפיים ורץ לעבר מרכז הפוקמונים ולאחר שאחות ג'וי תתפל בו אני ישאל אותו אם הוא ירצה להצתרף אלי?, ואים שי לו מאמן או משפחה?, ומה בדיוק קרה לו בשביל שהוא יגיע למצב שכזה? בהמון התאנינות.
-
[b]רובי[/b]
נידורן לא מגיב. אתה רץ חזרה לעיר טיליניס ולוקח אותו למרכז הפוקימונים. אתה נותן אותו לאחות ג'וי, שקוראת לאלונקה ומשכיבה את נידורן עליה. היא רצה לחדר טיפולים ולאחר כמה שעות, כשהערב כבר יורד, אתה רואה שהיא חוזרת עם נידורן בריא.אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך והוא מהנהן, אך מחווה בתנועות ידיו אגרופים.
-
[QUOTE=אריאל116;1385267][b]רובי[/b]
נידורן לא מגיב. אתה רץ חזרה לעיר טיליניס ולוקח אותו למרכז הפוקימונים. אתה נותן אותו לאחות ג'וי, שקוראת לאלונקה ומשכיבה את נידורן עליה. היא רצה לחדר טיפולים ולאחר כמה שעות, כשהערב כבר יורד, אתה רואה שהיא חוזרת עם נידורן בריא.אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך והוא מהנהן, אך מחווה בתנועות ידיו אגרופים.[/QUOTE]
"אז אתה רוצה קרה נכון"? אני יואמר לו בחיוך, "אז אתה תקבל קרב אבל בו נצא למגרש האמונים בשביל זה טוב" אני יאומר ויוציא את קדברה והורה עליו "תשתמש בבילבול כדי להתיך את נינורד באדמה ואם הוא יתקוף תשתמש בהגנה או בהישתגרות".
-
[quote=אריאל116;1385129][size="5"]כולם לשלוח לי בה"פ ובפירוט על הציוד שלחא כתבתי להם, פוקימונים או מתקפות. תודה[/size]
[b]ריי[/b]
אני אעדכן.תשלח לי ה"פ בדיוק מה.
פרוסלאס מהנהנת כשלפתע משהו מאחוריך צד את מבטה. היא מכוונת קרן קרח לכיוונך. הקרן לא פוגעת בך. אתה מביט אחורה לראות במה היא כן פגעה, ואתה רואה איש מצוות הרס קפוא. סאנדייל נושך את הקרח והאיש בקרחון הקטן מתפורר כלא היה. אתה רואה שמה שכן נשאר שם זה קולר שחור כמו שהיה לפוניטה הזוהרת.
[b]רובי[/b]
ערכתי בהודעה האחרונה שלי למטה.[/quote]
"פרוסלאס , כל הכבוד לך , אבל כמו שהבטחתי תקפיאי אותי ואחרי כמה זמן אז תשחררו אותי מהקרח." אני אומר ומחכה .
-
[b]רובי[/b]
נידורינה מסכים אתם יוצאים החוצה. קדברה משתמש בבלבול על נידורינה, שבגלל אורו הסגול ההילה לא נראית בכלל. נידורינה מתנגש באדמה, ואז עולה במוחו רעיון. הוא משתמש בקרן שלו ובהטחות של קדברה כדי לחפור בור. קדברה לא יודע איפה הוא ומשתגר בדיוק לאן שנידורינה יוצא. קדברה נפגע ונופל. נידורינה רץ ומנסה להשתמש במתקפת קרן.
[b]ריי[/b]
פרוסלא מנידה בראשה ורצה אליך. היא מושיטה את הדברים שכביכול זרועותיה ומחבקת אותך. "פרררוסלאס." היא צוהלת.
-
[QUOTE=אריאל116;1385386]
[b]ריי[/b]
פרוסלא מנידה בראשה ורצה אליך. היא מושיטה את הדברים שכביכול זרועותיה ומחבקת אותך. "פרררוסלאס." היא צוהלת.[/QUOTE]
אני מחבק את פרוסלאס , "טוב , מה כדאי לעשות עכשיו?"אשאל את הפוקימונים .
-
[QUOTE=אריאל116;1385386][b]רובי[/b]
נידורינה מסכים אתם יוצאים החוצה. קדברה משתמש בבלבול על נידורינה, שבגלל אורו הסגול ההילה לא נראית בכלל. נידורינה מתנגש באדמה, ואז עולה במוחו רעיון. הוא משתמש בקרן שלו ובהטחות של קדברה כדי לחפור בור. קדברה לא יודע איפה הוא ומשתגר בדיוק לאן שנידורינה יוצא. קדברה נפגע ונופל. נידורינה רץ ומנסה להשתמש במתקפת קרן.
[/QUOTE]
"אתה ברנש קטן וחכם הא נינורן" אני יאומר לו בחיוך של יריבות "טוב גם אנחנו כאלה נכון קדברה",
"טוב קדברה תשתמש בהשתגרות בכדי להתחמק מנינורן ותשתגר מאט רחוק ממנו כדי שלא תפגע במידה והוא ינסה לתקוף שוב והפעם אני רוצה שתשתמש בבילבול כדי להכניס לנינורן חול לעניים ואז תעלה אותו למעלה בערת הבילבול ותחזיק אותו כמה שתוכל ואז תאזוב כדי שיקבל מכה חזקה מהאדמה". אני יומאר לו בחיוך של אני מאמין בכך ואז הוסיף,"ואם היה משהו שלא יצליח תשתמשש בשכל שלך ותעשה מה שאתה מוצא לנכון שכדי לעשות כדי להתחמק ממתקפות נגד".
-
[QUOTE=אריאל116;1385171][b]רוג'ר[/b]
רק אם תתפוס או תקבל אחד... אה, ופתחת את עמ' 25. אתה מקבל...
[SPOILER][URL="http://pokemondb.net/pokedex/luxio"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxio-f.png[/IMG][/URL] נקבנ[/SPOILER]
מנקי מתקרב במהירות לעבר סקווירטל ומנסה לבעוט ברגליים שלו, אך סקווירטל קופץ ובכך מתחמק, ואז תוקף את מנקי בעוד בועות, הפעם מטווח אפס. הפרווה של מנקי נרטבת, והוא צונח לאחור, מעולף[/QUOTE]
יששששששש!!!!!
---------------------------------
אני זורק עליו פוכדור שיתפס. אם לא אני אזרוק עוד אחד.... (יש לי אנסוףףףףףף!!!).
וממשיך לעיר הבאה...י
ש מכון אפשהו???
ואתה יכול לעדכן לי את לוקסיו ומנקי!!!
תודה
-
[QUOTE=אריאל116;1385178][b]אנדי[/b]
טד לוחץ את ידך וכשאתה אומר לו להמשיך לעיר הבאה הוא אומר: "אבל לפני שפגשתי אותך זכיתי בתחרות הסרט בעיר ג'ול, ועכשיו אני בגמר ואני יכול לפתח קריירה. פגוש אותי בעיר הבאה. אני אגיע מחרתיים. להתראות, אנדי." הוא מתרחק בצעדים כבדים וניכר לדעת שהוא עצוב מעזיבתך.
[B]רובי[/B]
אתה בודק ומגלה כי זהו נידורן הזכר, פוקימון רעל. הוא שותת דם ונראה כאילו הוא עומד להתעלף בקרוב. כשאתה אומר לו שאתה לא כמו צוות הרס ניצוץ מבזיק בעיניו של נידורן והוא מחייך חיוך קלוש. לאחר מכן הוא נותר עם עיניים עצומות, ורק נשימות קלות נשמעות ואתה מרגיש פעימות לב חזקות ואתה מבין שכפוקימון רעל הוא רגיל לדברים האלו.[/QUOTE]
'אני אפגוש אותו סעוד יומיים' אחשוב ואז אמשיך בדרכי ואאמן את הפוקימונים שלי שלי בקרבות:
ציקו נגד טרטטויג
צארמנדר נגד פידגי
הרקרוס נגד קורפיש
-
[b]ריי[/b]
אתה מחבק את פרוסלאס ושואל את הפוקימונים מה כדאי לעשות. הם מסתדרים בזוגות- דיינו וסקווירטל, ופרוסלאס וסאנדייל והם מתחילים להילחם.
[b]רובי[/b]
קדברה משתגר רחוק ונידורן מפספס אותו.קדברה מנסה להכניס לנידורן חול לעיניים אך לא מצליח, ונידורן נותן מכה לקדברה עם הקרן לפני שקדברה מעיף אותו למעלה. קדברה מעיף לאחר שנפגע את נידורן במהירות, ונידורן לא נראה בעין. לאחר כמה שניות נידורן חוזר ומכוון את הקרן על קדברה. קדברה נפגע בחוזקה ומתעלף.
[b]רוג'ר[/b]
אתה הולך קצת ורואה את העיר הבאה. אתה מגיע אליה במהירות. אתה מגיע לעיר ג'ול! בעיר יש:
מרכז פוקימונים
מרכז לינה
תחרות הסרט הראשון
זירת אימונים
תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.
[b]אנדי[/b]
אתה ממשיך בדרכך והפוקימונים מתאמנים חזק. לאחר כמה דקות, פידג'י מנצח את צ'ארמנדר, הראקרוס את קורפיש, אבל טרטוויג וצ'יקו עוד בקרב. לפתע צ'יקו משתמש באבקה סגולה, וטרטוויג נופל מעולף. צ'יקו התחזק במתקפה זו מאז שלמד אותה!
-
[QUOTE=אריאל116;1376698][b]מתחילים!![/b]
עלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?[/QUOTE]
מה ל...אמרתי לעצמי, מנסה לגונן על עצמי כמה שיותר מהרסיסים,ותוהה איך דווקא היום זה היה חייב לקרות
-
[QUOTE=אריאל116;1385918][b]ריי[/b]
אתה מחבק את פרוסלאס ושואל את הפוקימונים מה כדאי לעשות. הם מסתדרים בזוגות- דיינו וסקווירטל, ופרוסלאס וסאנדייל והם מתחילים להילחם.
[b]רובי[/b]
קדברה משתגר רחוק ונידורן מפספס אותו.קדברה מנסה להכניס לנידורן חול לעיניים אך לא מצליח, ונידורן נותן מכה לקדברה עם הקרן לפני שקדברה מעיף אותו למעלה. קדברה מעיף לאחר שנפגע את נידורן במהירות, ונידורן לא נראה בעין. לאחר כמה שניות נידורן חוזר ומכוון את הקרן על קדברה. קדברה נפגע בחוזקה ומתעלף.
[b]רוג'ר[/b]
אתה הולך קצת ורואה את העיר הבאה. אתה מגיע אליה במהירות. אתה מגיע לעיר ג'ול! בעיר יש:
מרכז פוקימונים
מרכז לינה
תחרות הסרט הראשון
זירת אימונים
תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.
[b]אנדי[/b]
אתה ממשיך בדרכך והפוקימונים מתאמנים חזק. לאחר כמה דקות, פידג'י מנצח את צ'ארמנדר, הראקרוס את קורפיש, אבל טרטוויג וצ'יקו עוד בקרב. לפתע צ'יקו משתמש באבקה סגולה, וטרטוויג נופל מעולף. צ'יקו התחזק במתקפה זו מאז שלמד אותה![/QUOTE]
אני לוקח מאובן שילדון.
אני אומר כל הכבוד לציקו ושהאבקת רעל שלו ממש התחזקה ואמשיך בדרכי.
-
[B]קייל[/B]
"תעוף מפה!" אתה שומע קול חד. "קדימה, צ'אריזרד!, תטען עוד קרן על!" אתה רואה את הפוקימון הזה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/charizard"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/charizard.png[/IMG][/URL] מתקרב וטוען כדור לבן בפיו. הוא מאבד לפתע את הריכוז ונופל אחורה. אתה רואה את הפרופסור עם הידיים מחבקות את הרגליים של צ'אריזרד. "לא חשוב," אומר האיש שנגלה כרגע: בעל חולצה אדומה ומכנסיים שחורות, שיער לבן קצוץ ועיניים מרושעות. "בוא נעוף מפה, לפני שעוד פרופסורים יבואו!" הוא עולה על גב הצ'אריזרד, עף ונעלם. הפרופסור לוקח ממך בעדינות את הפוקדור ומציב אותו ליד השניים האחרים. "מי יהיה האחד שיצא איתך למסע?" הוא מחייך. "טורצ'יק, סקווירטל או צ'יקוריטה?"
[B]אנדי[/B]
אוקיי.
אתה ממשיך בדרכך כשלפתע אתה שומע יללת פוקימון מבין השיחים. אף על פי שהפוקימון פצוע היללה נשמעת מלכותית ומעוררת כבוד.
-
טוב, אולי ככה מקבלים מאמנים חדשים כיום, ואלי במסע שלי אני גם יתפוס צ'אריזרד,חשבתי לעצמי, נזכר בשמחה שהיום אני יוצא למסע
אני יבחר טורצ'יק! אמרתי לפרופסור.
-
[QUOTE=אריאל116;1385918]
[b]רובי[/b]
[/QUOTE]
"טוב אז אתה גם ברנש קטן וגם חזק הא...",טוב אתה רק גרמתה לי להתלהב יותר מהקרב :big_wink:",
אני יחזיר את קדברה ואומר לו שהוא עשה עבודה טובה, "נינורן עכשיו יש לי עוד משהו בשבילך ישר מהמאובנים (ארצאן) רוקיטס תשתמש בזריקת אבנים על נינורן ותתרחק מהמתקפות שלו",אני יואמר לו בהתלהבות מפני שזה הקרב הראשון שלנו ביחד.
-
[QUOTE=אריאל116;1385921][B]קייל[/B]
"תעוף מפה!" אתה שומע קול חד. "קדימה, צ'אריזרד!, תטען עוד קרן על!" אתה רואה את הפוקימון הזה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/charizard"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/charizard.png[/IMG][/URL] מתקרב וטוען כדור לבן בפיו. הוא מאבד לפתע את הריכוז ונופל אחורה. אתה רואה את הפרופסור עם הידיים מחבקות את הרגליים של צ'אריזרד. "לא חשוב," אומר האיש שנגלה כרגע: בעל חולצה אדומה ומכנסיים שחורות, שיער לבן קצוץ ועיניים מרושעות. "בוא נעוף מפה, לפני שעוד פרופסורים יבואו!" הוא עולה על גב הצ'אריזרד, עף ונעלם. הפרופסור לוקח ממך בעדינות את הפוקדור ומציב אותו ליד השניים האחרים. "מי יהיה האחד שיצא איתך למסע?" הוא מחייך. "טורצ'יק, סקווירטל או צ'יקוריטה?"
[B]אנדי[/B]
אוקיי.
אתה ממשיך בדרכך כשלפתע אתה שומע יללת פוקימון מבין השיחים. אף על פי שהפוקימון פצוע היללה נשמעת מלכותית ומעוררת כבוד.[/QUOTE]
אני נכנס אל בין השיחים בשקט ומתקרב לפוקימון ומלטף אותו כדי שהוא ירגע
-
[QUOTE=אריאל116;1385918][b]ריי[/b]
[/QUOTE]
"טוב , בזמן שאתם נלחמים אני אאמן את אנוריט." אני אומר לדיינו , סאנדייל ,פרוסלאס וסקווירטל , " אנוריט , תשתמש בכל המתקפות שלך על העץ הזה עד שהמתקפות שלך יתחזקו." אני אומר ברצינות ומחכה לראות מה התוצאה של הקרב ומה התוצאה של האימונים .
-
[QUOTE=אריאל116;1385918][b]רוג'ר[/b]
מרכז פוקימונים
מרכז לינה
תחרות הסרט הראשון
זירת אימונים
תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים. [/QUOTE]
המממ...... מה עושים בתחרות? צריך ללכת לשם או פשוט לתפוס פוקימון?
----------------
אם צריך ללכת לתחרות תפיסה אני הולך. אם לא...... לתחרות הסרט!!!!! (כאילו שיש לי משהו יותר מעניין לעשות...)
-
[quote=אריאל116;1384995]
[B]קווין[/B]
.[/quote]
אני מודה לה והולך לצפות בקרב של וונדי וג'יי עד שהקרב שלי יתחיל
-
אני ממש מצטערת אך בצער רב עקב עומס לימודי אני נאלצת לפרוש :\
נכון לעכשיו אני פורשת כמעט מכל המ''תמים שאני בהם בכדי לפנות זמן להגבה והשקעה במ''ת שלי
-
[size="5"]המ"ת מוקפא עד ליום רביעי עקב עומס בלימודים ועבודות הגשה. מצטער על ההמתנה.[/size]
-
[size="5"]מצטער, אך אני לא יכול להתחבר. המ"ת נסגר[/size]
-