-
[QUOTE=Charmander;1430888]לונדון ~
סקווירטל מנסה שוב, הוא יורה מתח עוצמתי של בועות מהפתח של הזנב שלו ואכן עף קדימה ומפתיע את דרטיני. דרטיני עף לאחור וספג פגיעה. סקווירטל מבסוט מעצמו וקיפץ את אגרופיו, מרגיש בטוח ללחום לצידך. דרטיני צובר מהירות שוב ופוגע בסקווירטל, שזכר להיכנס לשריון שלו ולעוף לאחור.
הקהל סביבך החל להריע לסקוירטל, מה שהשפיע עליו מאוד.
[/QUOTE]
"כל הכבוד סקווירטל!" אתפעל מהצלחתו "עכשיו צריך להתמקד! אני רוצה שתיצור בועה ענקית סביבו של דרטיני! ואז התנפל עליו בעזרת דחיפה!"
-
[QUOTE=Charmander;1430888]
אנג'ל ~
"אני לא אסגיר אותך לג'ני." אמרה ג'וי. "אבל אתה חייב לי טובה גדולה מאוד. אני רוצה שתחלץ את אחותי הקטנה, שהושפעה וחברה לצוות השויון באמת והיא לא מרגלת של אף אחד. אני כבר שלחתי מאמן אחד בשם ג'ייק לשם, אך אני רוצה שתחבור אליו, הוא בדרכו לברודי בעיר פיוטר. אני מפחדת שהוא יחליט להשתמש באוניקס שלו שברמה גבוה מאוד, אך עם גולם כמו שלך, אני בטוחה שלא תהיה בעיה.
אחרי שתגבור עליו, אתה תצטרך להיכנס למועדון שלהם, שהכניסה של הצוות היא מהמכון של ברודי. אני יודעת שהמשימה שלך היא להעביר לו את הusb, אבל אתה מעוניין לעזוב את הצוות בכל מקרה לא? אז למה שלא לעשות את זה בסטייל?[/QUOTE]
"אני אעשה את זה"אומר.
-
לונדון ~
סקווירטל מנסה ליצור בועה עבה ככל שניתן ועמידה ודרטיני שממהר לתקוף שוב מתעכבר לכמה שניות, בדיוק מה שצריך בשביל סקווירטל כדי לתקוף בדחיפה. סקווירטל דחף אך עדיין אחז בדרטיני בזנבו, חוזר ונשען על דרטיני בעזרת השריון שלו. דרטיני מחליט ללפות בעזרת זנבו את סקווירטל אך סקווירטל חמק מההתקפה.
אנג'ל ~
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים ורואה שהאוירה בחוץ שככה. אתה ממשיך לעבר השדה בחוץ מחפש אחר מאמן בשם ג'ייק. אתה משתדל שלא למשוך תשומת לב יותר מדי כשלפתע אתה מבחין בפוקימון פראי.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/054.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Charmander;1430898]לונדון ~
סקווירטל מנסה ליצור בועה עבה ככל שניתן ועמידה ודרטיני שממהר לתקוף שוב מתעכבר לכמה שניות, בדיוק מה שצריך בשביל סקווירטל כדי לתקוף בדחיפה. סקווירטל דחף אך עדיין אחז בדרטיני בזנבו, חוזר ונשען על דרטיני בעזרת השריון שלו. דרטיני מחליט ללפות בעזרת זנבו את סקווירטל אך סקווירטל חמק מההתקפה.
[/QUOTE]
'לכל הרוחות הוא מהיר מדי' אחשוב לעצמי וארצין את פני "סקווירטל השתמש בבועות על האדמה והפוך אותה לבוץ לסמיך. מיד אח"כ הכנס לשריון שלך והשתמש בדחיפה" אקרא "השתמש בחלקלקות של הבוץ כדי לתפוס מהירות" אסביר לו ברצינות.
-
[QUOTE=Charmander;1430898]
אנג'ל ~
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים ורואה שהאוירה בחוץ שככה. אתה ממשיך לעבר השדה בחוץ מחפש אחר מאמן בשם ג'ייק. אתה משתדל שלא למשוך תשומת לב יותר מדי כשלפתע אתה מבחין בפוקימון פראי.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/054.gif[/IMG][/QUOTE]
'יש לי כבר פוקימון מים אחד 'אחשוב לעצמי ואמשיך ללכת.
-
[QUOTE=Charmander;1430840]ג'ייק ~
אתה ממהר לעזוב את מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מביטה בך בדמעות. היא קצת נפגעה ממך אך היא כמובן את חיוכה הקבוע ואיחלה לך בהצלחה. לקוח נוסף כבר העסיק אותה, מקטר בקול כי זה לא מתאים שהיא מתרכזת במאמן אחד כל כך הרבה זמן.
אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר ומגיע לשדה פתוח. פוקימון מביט עליך במבט מבולבל. נראה כי הוא מחפש משהו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/060.gif[/IMG].
אנדי ~
אתה פותח את הפוקדע כדי לוודא מהן ההתקפות של נידורן. נידורן שלך משתמש בניקור וניקור, פזילה ופיקוס אנרגיה. נידורן עמד בעירנות על הזירה, מוכן לצאת לקרב, כשלזירה עלתה מאמנת צעירה ששלפה מהפוקדור שלה, פוקימון מוכר לך עד מאוד.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/001.gif[/IMG]
דילן ~
סנדשרו ניסה לשרוט את איווי אך איווי היה מהיר מדי וחמק. הוא כשכש בזנבו כשסנדשרו הנחוש שרט את פניו של איווי, אך לא נראה שזה השפיע מדי. איווי מיהר לנצל את הקרבה ודחף את סנדשרו שהתגלגל ככדור והתנגש בעץ בחוזקה. סנדשרו נראה מותש לאחר מכן.
אנג'ל ~
גולם משתחרר מהפוקדור ואתה ממהר לבדוק את הפוקדע בזמן שההלם החשמלי לא הזיז בכלל לגולם. גולם משתמש ברעידת אדמה, אגרוף דינמיט, אגרוף חשמל, דריסה (charge).
גולם כל כך כעס, שהוא שחרר נהמה אדירה וגופו הפך לכדור, הוא מיהר לדרוס את מגנמייט המופתע והמעולף ומיהר אחר החוקר. אתה ממהר להביט על החוקר ורואה שהוא היה לגמרי מת. דם השפריץ לכל עבר. אתה מבין שאין לך הרבה זמן.
לונדון ~
"בוא נראה להם מה אתה שווה!" אתה ממהר לקדמת הקהל, כולם ממהרים לתת לך את המרחב שאתה צריך לקרב ומביטים בך. אתה ממהר לשלוף את הפוקדע ולבדוק במה סקווירטל משתמש כשדרטיני ממש נעלם מהעין שלך לשניה ובמהירות מדהימה הכה את סקווירטל.
סקווירטל משתמש בדחיפה, פזילה ובועות.[/QUOTE]
״איווי קדימה זו ההזדמנות! תרוץ לכיוון איווי ותתכונן לדחוף אותו, הוא ינסה להתגונן אך ברגע האחרון תקפוץ ימינה ותפתיע אותו בדחיפה מימין!״ אומר לאיווי.
-
לונדון ~
סקווירטל יוצר בוץ ומשתמש בדחיפה לעבר הקרקע. דבר שגורם לו להחליק קדימה היישר לעבר דרטיני שאף הוא החליט לתקוף בו זמנית. כניסה חזיתית יצרה מצב של פיצוץ קל והרבה מאוד בוץ לכל עבר. לאחר כמה שניות דרטיני נראה כולו עטוף בוץ. הוא החליט לתקוף שוב, אך נראה כי הוא מתמהמה מעט.
אנג'ל ~
אתה ממשיך ללכת, מתעלם מהפסיידק ולאחר כמה דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון נוסף. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/046.gif[/IMG] הוא הביט עליך בעיניו הגדולות במבט מרוכז.
דילן ~
איווי ממהר לתקוף מצד ימין, אך סנדשרו כבר התרגל לשיטה הזו לאחר שכבר היא נעשתה פעמים רבות. הוא דחף בדיוק באופן חזיתי לעבר איווי ושרט אותו בפניו. איווי לעומת זאת נעמד איתן. לא נראה כי זה השפיע עליו הרבה ואז הוא תקף בדחיפה וגרם לסנדשרו להתעלף.
-
[QUOTE=Charmander;1430913]לונדון ~
סקווירטל יוצר בוץ ומשתמש בדחיפה לעבר הקרקע. דבר שגורם לו להחליק קדימה היישר לעבר דרטיני שאף הוא החליט לתקוף בו זמנית. כניסה חזיתית יצרה מצב של פיצוץ קל והרבה מאוד בוץ לכל עבר. לאחר כמה שניות דרטיני נראה כולו עטוף בוץ. הוא החליט לתקוף שוב, אך נראה כי הוא מתמהמה מעט.
[/QUOTE]
"אוקי סקווירטל ושוב דחיפה בכל הכוח! אחרי זה תעבור לבועות מטווח אפס!" אקרא בנחישות.
-
[QUOTE=Charmander;1430913]
אנג'ל ~
אתה ממשיך ללכת, מתעלם מהפסיידק ולאחר כמה דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון נוסף. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/046.gif[/IMG] הוא הביט עליך בעיניו הגדולות במבט מרוכז.
[/QUOTE]
'לא'אומר לעצמי ואמשיך.
-
לונדון ~
סקווירטל דוחף את דרטיני ושוב תופס אותו. הוא מביט עמוק בתוך הכחול שבעיניים שלו ויורה כמות אדירה של בועות לתוך הפנים שלו ומעלף אותו לגמרי. דרטיני הובס. הקהל מחא כפיים בהתלהבות והתלחששויות רבות של הערכה וקנאה נשמעו.
אנג'ל ~
:@
~~~~~~
אתה ממשיך עוד מעט אל תוך המדשאה ומבחין בפוקימון נוסף [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/023.gif[/IMG]
הוא מביט לאיזושהי נקודה בחלל האוויר בריכוז רב, לא מבחין בך מתקרב לעברו.
-
לונדון ~
סקווירטל דוחף את דרטיני ושוב תופס אותו. הוא מביט עמוק בתוך הכחול שבעיניים שלו ויורה כמות אדירה של בועות לתוך הפנים שלו ומעלף אותו לגמרי. דרטיני הובס. הקהל מחא כפיים בהתלהבות והתלחששויות רבות של הערכה וקנאה נשמעו.
אנג'ל ~
~~~~~~
אתה ממשיך עוד מעט אל תוך המדשאה ומבחין בפוקימון נוסף [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/023.gif[/IMG]
הוא מביט לאיזושהי נקודה בחלל האוויר בריכוז רב, לא מבחין בך מתקרב לעברו.
-
[QUOTE=Charmander;1430921]
אנג'ל ~
~~~~~~
הוא מביט לאיזושהי נקודה בחלל האוויר בריכוז רב, לא מבחין בך מתקרב לעברו.[/QUOTE]
"טוטודייל השתמש בשריטה על אקנס ! אחר כך תאחוז לו בזנב תסובב אותו ותעיף אותו על אחד העצים!"
-
[QUOTE=Charmander;1430921]לונדון ~
[/QUOTE]
"עבודה נהדרת סקווירטל" אומר ואז אזרוק פוקדור לעברו של דרטיני ואתבונן בפוקדור בריכוז.
-
[quote=Charmander;1430840]
אנדי ~
אתה פותח את הפוקדע כדי לוודא מהן ההתקפות של נידורן. נידורן שלך משתמש בניקור וניקור, פזילה ופיקוס אנרגיה. נידורן עמד בעירנות על הזירה, מוכן לצאת לקרב, כשלזירה עלתה מאמנת צעירה ששלפה מהפוקדור שלה, פוקימון מוכר לך עד מאוד.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/001.gif[/IMG]
[/quote]
"מוכן נידורן?" אומר לו בחיוך "בוא נעשה את זה!" עצעק "פזילה ואכר כך תפקס אנרגיה ותחכה" אגיד לו
-
אנג'ל ~
טוטודייל ממהר לבצע את רצף הפעולות. הוא שורט את אקנס ואז לופט אותו בפיו, אחוז אותו בכל הכוח ומעיף אותו לעבר אחד העצים, אקנס ממהר לחזור לקרב וזנבו בוהק לרגע, חובט באופן ישיר בטוטודייל המופתע במהירות מפתיעה.
לונדון ~
הפוקדור רטט מספר פעמים וכל שניה ליבך עמד להתפוצץ. לאחר כמה דקות של מתח, הפוקדור הפסיק לנוע. דרטיני שייך לך. התרצה לתת לו שם חיבה?
אנדי ~
"בלבאזור אבקת שינה!" קוראת היריבה שלך בריקוד. "ואז הצלפה!"
נידורן פוזל לעבר בלבאזור ואז כדור שקוף למחצה מסתובב מעל ראשו. נידורן נרדם לחלוטין ושפג פגיעה ישירה של הצלפה.
-
אנג'ל ~
טוטודייל ממהר לבצע את רצף הפעולות. הוא שורט את אקנס ואז לופט אותו בפיו, אחוז אותו בכל הכוח ומעיף אותו לעבר אחד העצים, אקנס ממהר לחזור לקרב וזנבו בוהק לרגע, חובט באופן ישיר בטוטודייל המופתע במהירות מפתיעה.
לונדון ~
הפוקדור רטט מספר פעמים וכל שניה ליבך עמד להתפוצץ. לאחר כמה דקות של מתח, הפוקדור הפסיק לנוע. דרטיני שייך לך. התרצה לתת לו שם חיבה?
אנדי ~
נידורן פוזל לעבר בלבאזור ואז כדור שקוף למחצה מסתובב מעל ראשו. נידורן נרדם לחלוטין ושפג פגיעה ישירה של הצלפה.
-
[QUOTE=Charmander;1430975]אנג'ל ~
[/QUOTE]
"טוטודייל תשתמש בפזילה על מנת להוריד את ההגנות של אקנס אחר כך תשתמש בשריטה, תזהר מהזנב של אקנס הוא עלול להיות מסוכן"
-
[quote=Charmander;1430974]
אנדי ~
נידורן פוזל לעבר בלבאזור ואז כדור שקוף למחצה מסתובב מעל ראשו. נידורן נרדם לחלוטין ושפג פגיעה ישירה של הצלפה.[/quote]
מה עם אפקט הרעל?
----
'אוקי תירגע ותחשוב' אחשוב לעצמי "נידורן קום עכשיו ותשתמש בניקור!" עצעק בניסיון להעיר אותו
-
[QUOTE=Charmander;1430913]
דילן ~
איווי ממהר לתקוף מצד ימין, אך סנדשרו כבר התרגל לשיטה הזו לאחר שכבר היא נעשתה פעמים רבות. הוא דחף בדיוק באופן חזיתי לעבר איווי ושרט אותו בפניו. איווי לעומת זאת נעמד איתן. לא נראה כי זה השפיע עליו הרבה ואז הוא תקף בדחיפה וגרם לסנדשרו להתעלף.[/QUOTE]
"נהדר איווי!" אקרא בקול ואחבק אותו בחוזקה,אחר כך אלטף את ראשו בחיבה.
"תנוח" אומר בחיוך ואחזיר את איווי לפוכדור, 'כדאי להתרכז בלאמן את איווי טוב,עד שנמצא פוקימון מעניין ששווה תפיסה' אחשוב לעצמי בהתעניינות ואמשיך ללכת ביער ורידיאן.
-
[QUOTE=Charmander;1430975]
לונדון ~
[/QUOTE]
לא.
ארים את הפוקדור של דרטיני ואמשיך ברכי, מתעלם מהקהל.
אחרי עשר דקות של הליכה מהירה ושאראה שאני לגמרי לבד אשחרר את סקווירטל מהפוקודור ואחבק אותו בידי "זה היה נהדר!" אומר לו בתחושת גאווה "עשית עבודה נהדרת! עכשיו תזכור בפומבי אנחנו לא מראים חולשה רק מרצינים פנים וממשיכים לתקוף בסדר?" אשאל אותו בחיוך ואז אשחרר את דרטיני ואעשה איתו היכרות.
-
אנג'ל ~
טוטודייל משתמש בפזילה. אקנס ממהר לעבר טוטודייל עם זנב בוהק וטוטודייל מזנק לעברו ושורט אותו, חומק מהזנב הבוהק. אקנס עף לאחור ומתגלגל מספר פעמים ומשתמש בפזילה לעבר טוטודייל, בפה פתוח ולשון מרחשת.
טוטודייל פוסע לאחור מספר פעמים. נראה שזה השפיע על טוטודייל.
אנדי ~
אפקט הרעל עובד לפעמים ובנוסף, הגפנים של בלבאזור חסינים יחסית לרעל כך שזה כמעט ולא היה בר סיכוי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בלבאזור, תגביה את עצמך בעזרת הגפנים והשליכי על נידורן מתקפות נבט!" פקדה המאמנת. נידורן, שישן ולא הצליח להתעורר, כוסה כולו בנבטים שמצצו את כל האנרגיה שלו. לאחר כמה שניות בלבאזור נחתה באלגנטיות וחייכה בעוד נידורן התעלף. הקרב הסתיים.
דילן ~
אתה מחליט להתקדם לעבר העיר ורידיאן משום שאין פוקימונים מעניינים כל כך באזורך. אתה מגיע כמעט לסוף היער כשלפתע אתה מבחין בפוקימון פראי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/114.gif[/IMG]
לונדון ~
"איך עשית את זה?"
"איך קוראים לך?!!"
"מאיפה אתה?"
"ראית את זה?!"
"עם סקווירטל רמה חמש!!!"
"אין סיכוי שהוא רמה חמש.. הבחור רמאי!"
ההתקהלות סביבך לא עניינה אותך, הפנית להם את הגב ופנית למקום שקט. דרטיני יצא החוצה והביט בך ברצינות. מהנהן למראה המראה החדש והרציני שלו. מבלי שום חיוך מיוחד או משהו, הוא פיהק ונרדם. מותש מהקרב הקודם.
-
אנג'ל ~
טוטודייל משתמש בפזילה. אקנס ממהר לעבר טוטודייל עם זנב בוהק וטוטודייל מזנק לעברו ושורט אותו, חומק מהזנב הבוהק. אקנס עף לאחור ומתגלגל מספר פעמים ומשתמש בפזילה לעבר טוטודייל, בפה פתוח ולשון מרחשת.
אנדי ~
אפקט הרעל עובד לפעמים ובנוסף, הגפנים של בלבאזור חסינים יחסית לרעל כך שזה כמעט ולא היה בר סיכוי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בלבאזור, תגביה את עצמך בעזרת הגפנים והשליכי על נידורן מתקפות נבט!" פקדה המאמנת. נידורן, שישן ולא הצליח להתעורר, כוסה כולו בנבטים שמצצו את כל האנרגיה שלו. לאחר כמה שניות בלבאזור נחתה באלגנטיות וחייכה בעוד נידורן התעלף. הקרב הסתיים.
דילן ~
אתה מחליט להתקדם לעבר העיר ורידיאן משום שאין פוקימונים מעניינים כל כך באזורך. אתה מגיע כמעט לסוף היער כשלפתע אתה מבחין בפוקימון פראי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/114.gif[/IMG]
לונדון ~
"איך עשית את זה?"
"איך קוראים לך?!!"
"מאיפה אתה?"
"ראית את זה?!"
"עם סקווירטל רמה חמש!!!"
ההתקהלות סביבך לא עניינה אותך, הפנית להם את הגב ופנית למקום שקט. דרטיני יצא החוצה והביט בך ברצינות. מהנהן למראה המראה החדש והרציני שלו. מבלי שום חיוך מיוחד או משהו, הוא פיהק ונרדם. מותש מהקרב הקודם.
-
[QUOTE=Charmander;1430993]
לונדון ~
"איך עשית את זה?"
"איך קוראים לך?!!"
"מאיפה אתה?"
"ראית את זה?!"
"עם סקווירטל רמה חמש!!!"
ההתקהלות סביבך לא עניינה אותך, הפנית להם את הגב ופנית למקום שקט. דרטיני יצא החוצה והביט בך ברצינות. מהנהן למראה המראה החדש והרציני שלו. מבלי שום חיוך מיוחד או משהו, הוא פיהק ונרדם. מותש מהקרב הקודם.[/QUOTE]
אחייך קלות ואחזיר אותו לפוקדור שלו. ואמשיך ללכת לכיוון ורדיאן
-
[QUOTE=Charmander;1430994]אנג'ל ~
[/QUOTE]
"טוטודייל אל תפחד תשתמש בפזילה גם כן אחר כך תשתמש בשריטה לעבר הראש של אקנס תצמיד אותו לרצפה אחר כך בעזרת השיניים שלך תאחוז בראשו."
-
[quote=Charmander;1430840]ג'ייק ~
אתה ממהר לעזוב את מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מביטה בך בדמעות. היא קצת נפגעה ממך אך היא כמובן את חיוכה הקבוע ואיחלה לך בהצלחה. לקוח נוסף כבר העסיק אותה, מקטר בקול כי זה לא מתאים שהיא מתרכזת במאמן אחד כל כך הרבה זמן.
אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר ומגיע לשדה פתוח. פוקימון מביט עליך במבט מבולבל. נראה כי הוא מחפש משהו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/060.gif[/IMG].
[/quote]
'מעניין מה הוא מחפש' אחשוב לעצמי, ואז אשאל אותו "תגיד, אתה צריך עזרה במקרה?". אם כבר אני עוזר לאחות ג'וי, למה לא לעזור גם לפוקימונים בצרה?
"אתה מחפש משהו, נכון?"
-
[QUOTE=Charmander;1430993]
דילן ~
[/QUOTE]
"מעניין מאוד" אמלמל ואוציא את הפוקידע ואבדוק על אותו הפוקימון מידע שימושי, מיד לאחר מכן אמשיך בדרכי לעיר ורידיאן.
-
אליס ~
מספר שיקשוקים והפוקדור ננעל. לכדת בידריל. שם חיבה?
סטינג 3:
אני יוציא באושר את בידריל מהפוקדע ואומר ''שלום בידריל, אני אליס המאמנת החדשה שלך וזה פיצ'ו השותף שלי'' אני יוציא את אודיש ויוסיף ''זה אודיש, גם הוא שותף שלי'' לאחר מכן אחשוב קצת ואומר ''היי! יש לי רעיון. אתה אוהב לעקוץ אחרי הכל, מה דעתך על השם סטינג?'' אשאל בחיוך. לאחר שהוא יענה לי אחליט ללכת קצת עם כל הפוקימונים בחוץ מפני שמזג האוויר יפה. אמשיך בדרכי ואקווה להגיעה לעיר הבאה במהרה
-
[QUOTE=Charmander;1429747]
ג'ון ~
פוקימון שלא מסוגל להילחם יותר חייב להירפא. פוקימון שנלחם פעם קודמת ולא התעלף יסוגל להילחם ואני מחשיב את המנוחה כמועילה כמובן. פידג'י חייב ריפוי.
-
[B]כינוי:[/B] Creep [צחי].
[B]שם:[/B] ג'יימי מרטין
[B]גיל:[/B] 16
[B]מין:[/B] זכר
[B]ספרייט דמות:[/B][IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/O_BW/001-1.png[/IMG]
[B]חפצים:[/B]5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
[B]פוקימון התחלתי:[/B] ---
[B]רקע:[/B] ג'יימי נולד למשפחה ענייה מאוד בעיירה פאלט. אביו של ג'יימי בעל חנות לאופניים בעיר סרולין, ואמו של ג'יימי תופרת. לג'יימי יש 5 אחים מלבדו - הבכורים הם התאומים ג'ון ושון, זוג תאומים זהים שלא מפסיקים להתחרות אחד נגד השני בכל התחומים - מי מאמן יותר טוב, מי רץ יותר מהר, מי משיג יותר בנות וכו'. ג'ון ושון גדולים בשנתיים מג'יימי, והם יצאו למסע הפוקימונים שלהם כשהיו בגיל של ג'ון. לג'יימי יש אחות הגדולה ממנו בשנה, לייזה, טיפוס שקט, שלו, רגיש ורגוע. היא יצאה למסע הפוקימונים שלה גם בגיל של ג'יימי, וכעת היא במהלך מסע הפוקימונים שלה. לג'יימי עוד 2 אחיות קטנות - ג'סיקה בת ה-10, ילדה קטנה, חכמה וסקרנית המתעניינת בתולדות הפוקימונים, וקייט, בת שנתיים, עדיין תינוקת. למרות שאביו של ג'יימי הוא בעל חנות לאופניים, הוא מתקשה לפרנס את ששת ילדיו.
ג'יימי עצמו הוא ילד נורא חברותי. הוא טיפוס מצחיק וכיפי שאף על פי שחי במצוקה קשה בביתו, יודע להסתכל על הצד החיובי של החיים, אופטימי. בנוסף, ג'יימי, כמו כל אחיו, רוצה להתחיל את מסע הפוקימונים שלו בגיל 16- הוא מעוניין להוכיח שהוא מסוגל להיות מאמן יותר טוב מאחיו. ג'ון ושון סיימו את הליגה, אך לא הצליחו להגיע למקומות גבוהים באליפות, בעוד שלייזה, שנמצאת במהלך מסעה, מסתמנת כמאמנת טובה מאוד.
[B]שותף:[/B] נזרום ונראה... לאן שהמשחק ייקח אותנו.
[B]הערות/טענות/מענות/מרשמלו:[/B] לא עולה לי כרגע משהו.. אם יהיה לי אבקש במהלך המשחק. :)
-
[quote=Charmander;1430993]
אנדי ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/quote]
"לא נורא" אגיד לנידורן אחרי שאחזיר אותו לפוקדור שלו "פעם הבאה נצליח יותר" אגיד לו "עכשיו בוא נלך למרפאה" אגיד לעצמי בקול
-
לונדון ~
בדרכך לעיר ורידיאן אתה נכנס עמוק אל תוך יער ורידיאן. אתה רואה מס' שוטרים שמחפשים אחר משהו או מישהו באמצעות פנס. הערב כבר ירד ואכן היה קשה יחסית לראות במעמקי היער כל כך בקלות. לפתע אחד מהם זינק לעברך ושלח לאוויר פוקימון, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/058.gif[/IMG] מסמן לך לעצור ומתחיל איתך קרב "אתה עצור בשם משטרת ג'ני!"
אנג'ל ~
טוטודייל חושש מעט אך מחזיר בפזילה שמספיקה כדי להסח את דעתו של אקנס והוא מצמיד את ראשו לקרקע באמצעות פיו, בוהק לרגע ואקנס מנסה להשתחרר אך ללא הועיל.
האייפון שלך מיהר לעדכן אותך כי טוטודייל למד אקדח מים.
ג'ייק ~
הפוקימון קיפץ לעברך ורעד מפחד. הוא היה פצוע מאוד ונראה כי הוא אחרי קרב קשה עם פוקימון קרח, לפי סימני הקרח שעל גופו והחתכים העמוקים. הוא נראה מבועת.
דילן ~
אתה סוקר את טנגלה באייפון שלך, לאחר שלמדת מספיק מידע עליו אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ורידיאן. אתה נכנס לעיר ומגלה את מרכז הפוקימונים. אחות ג'וי חביבה שוחחה ארוכות עם מאמן שהצ'ארמנדר שלו נחל הפסד לסקווירטל, היא הדריכה אותו כיצד למרוח משחה על זנבו הפגוע. אתה רואה באיזו סבלנות היא מסייעת לפוקימון ואז היא ניגשת אליך ונוטלת את הפוקדור של איווי ומחייכת אליך חיוך חם.
"שאלת את עצמך, מה היית רוצה להיות ומה תרצה לעשות במסע שלך?" שאלה האחות ג'וי בהתענינות.
אליס ~
סטינג שלף את העוקץ שבין רגליו וריחף גבוה ברעש מעצבן. הוא המשיך לרחף מעלייך ולא יצר קשר עין. פיצ'ו זינקה מאבן לאבן בשמחה ואודיש פיזם לעצמו שיר נוגה כשנכנסתם לעיר ורידיאן. מיהרת להיכנס למרכז הפוקימונים וראית את האחות ג'וי מלטפת בעדינות זנב של פוקימון שאת לא מכירה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/504.gif[/IMG]
"המסכן הגיע לפה ממחוז רחוק רחוק והמאמן שלו החליט לנטוש אותו. הוא ישלח מחר חזרה למחוז שלו ובנתיים אני מטפלת בזנב שלו, שיש לו זיהום קשה.
מה אני יכולה לעשות למענך?" שואלת האחות ונוטלת את הפוקדורים שלך, מרפאת את כל הפוקימונים בזה אחר זה. "חשבת מה היית רוצה לעשות בהמשך המסע? אני יכולה לייעץ לך אם את רוצה."
ג'ון ~
לאן נעלמת? דאגתי...
~~~~~~~~~~~~
אתה ממהר לברוח מהמקום. זה לא תיקני כמובן אבל לא אכפת לך. הפוקימונים שלך צריכים ריפוי. אתה מגיע לעיר ורידיאן ונכנס למרכז הפוקימונים והאחות ניגשת אליך בסקרנות ושואלת אותך "מה היית רוצה לעשות במסע הזה? היית רוצה עזרה בעניין?" היא כמובן מרפאת את הפוקימונים שלך.
ג'יימי ~
התקבלת! בגב להתחלה שבעמוד הראשי. זכור את הרקע שלך, אני הולך לקדם את העלילה שלך על פיו.
אנדי ~
אתה מחזיר את נידורן ועוזב את התחרות בשיאה. אתה לא נראה נרגש או עצוב והקהל מריע לך בהשתוללות. אתה יוצא לעבר מרכז הפוקימונים ומגלה שהאחות ג'וי לא שם כמובן. סייעת ממהרת לעברך ומרפאת את הפוקימונים שלך, אתה מסתובב במהירות ובנחישות לאמן את נידורן כשמאמן בן גילך בדיוק בגובה שלך מתנגש בך בטעות ומפיל את כל הפוקדורים שלו ושלך. כולם מתבלגנים יחד. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/IMG]
"מה אתה חושב שאתה עושה?!" קרא בכעס המאמן הצעיר.
-
[quote=Charmander;1431241]
אנדי ~
אתה מחזיר את נידורן ועוזב את התחרות בשיאה. אתה לא נראה נרגש או עצוב והקהל מריע לך בהשתוללות. אתה יוצא לעבר מרכז הפוקימונים ומגלה שהאחות ג'וי לא שם כמובן. סייעת ממהרת לעברך ומרפאת את הפוקימונים שלך, אתה מסתובב במהירות ובנחישות לאמן את נידורן כשמאמן בן גילך בדיוק בגובה שלך מתנגש בך בטעות ומפיל את כל הפוקדורים שלו ושלך. כולם מתבלגנים יחד. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/IMG]
"מה אתה חושב שאתה עושה?!" קרא בכעס המאמן הצעיר.[/quote]
"מה אני עושה" אתעצבן "תסתכל לאן אתה הולך" אגיד בכעס ואכך את שני הפוקדורים שלי
-
אנדי ~
"אה, אז ככה אתה רוצה את זה?!" המאמן כעס. "בוא קרב פוקימונים! זה יסדר את זה אחת ולתמיד!"
"סליחה שאני מתערבת!" נבהלה הסייעת של האחות ג'וי "אנא תנהלו את הקרב מחוץ למרכז, יש שם זירות קרב במיוחד לכבוד זה!"
-
[quote=Charmander;1431245]אנדי ~
"אה, אז ככה אתה רוצה את זה?!" המאמן כעס. "בוא קרב פוקימונים! זה יסדר את זה אחת ולתמיד!"
"סליחה שאני מתערבת!" נבהלה הסייעת של האחות ג'וי "אנא תנהלו את הקרב מחוץ למרכז, יש שם זירות קרב במיוחד לכבוד זה!"[/quote]
"קדימה" אגיד נחוש 'הפעם אני לא יפסיד' אחשוב
-
אנדי ~
המאמן ממהר לצאת אחריך לזירת הקרב ושולף את הפוקדור הראשון שלו. "הקרב יהיה שתיים על שתיים! הנה הפוקימון הראשון שלי, צא פידג'י!!!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/032.gif[/IMG]
-
[quote=Charmander;1431248]אנדי ~
המאמן ממהר לצאת אחריך לזירת הקרב ושולף את הפוקדור הראשון שלו. "הקרב יהיה שתיים על שתיים! הנה הפוקימון הראשון שלי, צא פידג'י!!!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/032.gif[/IMG][/quote]
" הי!" אקרא "זה לא הנידורן שלי?" אשאל אותו "או שנתת לנידורן שלך כינוי ממש מפגר..." אעקוץ אותו "צא באלבזור! ותתפס אותו בגפנים שלך! ואז תשתמש במתקפת זרע"
-
אנדי ~
אתה שולח את בלבאזור מהפוקדור. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG] להפתעתך הגמורה אתה מגלה כי לא בלבאזור יצא משם כי אם פידג'י. שני הפוקימונים שלכם נראים מבולבלים למדי ונידורן נראה במצוקה.
"אין מה לדאוג!" קרא המאמן במחיאות כפיים. "זה אפילו יותר מעניין, אני תמיד רציתי להילחם מול הפוקימונים שלי... כך אדע עד כמה טוב אימנתי אותם! מוכן לקרב? נידורן, ניקור!"
נידורן לא היה מוכן לתקוף בלי אישור שלך, הוא הביט בך במבט בוחן וביראת כבוד.
-
[QUOTE=Charmander;1431250]אנדי ~
אתה שולח את בלבאזור מהפוקדור. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG] להפתעתך הגמורה אתה מגלה כי לא בלבאזור יצא משם כי אם פידג'י. שני הפוקימונים שלכם נראים מבולבלים למדי ונידורן נראה במצוקה.
"אין מה לדאוג!" קרא המאמן במחיאות כפיים. "זה אפילו יותר מעניין, אני תמיד רציתי להילחם מול הפוקימונים שלי... כך אדע עד כמה טוב אימנתי אותם! מוכן לקרב? נידורן, ניקור!"
נידורן לא היה מוכן לתקוף בלי אישור שלך, הוא הביט בך במבט בוחן וביראת כבוד.[/QUOTE]
״ איזה מתקפות יש לו בכלל?״ אשאל את המאמן השני ״ אל תדעג נידורן בקרב הזה תעשה מה שהלא רואה לאן הוא הולך הזה אומר ותעשה כמה שאתה יכול״ אקרוץ לו
-
[QUOTE=Charmander;1426508]
[IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlBDi_eT4ya5xvbTxVmP-FUHgHcCMz1L93AnEKb6LIiijGWkvXfQ[/IMG][B][COLOR="Sienna"]התחלה:
[/B]
שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.
כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אוי ואבוי', אני אומר בלבי, ומביט באדם הלבוש בגדים שחורים באימה.
"פרופסור, אל תדאג, אני אציל אותך," אני אומר. אני מנסה להגיע לאחד מן הפוכדורים של הפוקימונים ההתחלתיים, וזורק אותו. "פוכדור צא!".
-
[QUOTE=Charmander;1431241]לונדון ~
בדרכך לעיר ורידיאן אתה נכנס עמוק אל תוך יער ורידיאן. אתה רואה מס' שוטרים שמחפשים אחר משהו או מישהו באמצעות פנס. הערב כבר ירד ואכן היה קשה יחסית לראות במעמקי היער כל כך בקלות. לפתע אחד מהם זינק לעברך ושלח לאוויר פוקימון, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/058.gif[/IMG] מסמן לך לעצור ומתחיל איתך קרב "אתה עצור בשם משטרת ג'ני!"
[/QUOTE]
FYI יער ורידיאן נמצא אחרי העיר ורדיאן!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי לא עשיתי כלום!" אומר בפליאה וארים את ידי גבוה.