-
[quote=togfi;1451103]אני לאט לאט חושב אולי רותם צודק וזה אדם אבל זה גם יכול ליהיות סלקטרון כי מגל חשד בו וסלקטרון רצה להעיף אותו....... עכשיו אני מתעורר ומבין ששתיהם יכולים אולי ליהיות רוצחים סלקטרון ואדם....[/quote]
כן בואו נלך על אדם מה שרותם אומר הגיוני מאוד
-
-
[quote=uzumaki naruto;1451061]אני יאמר את הטענה שלי לבחירה באייל אבל לפני זה אני יענה לטוגפי על האמירה "משהו מוזר לי פתאום באים אנשים ומתחילים לזרוק על משתמשים אשמות"
אנשים לא באמת מוצאים את עצמם ויודעים מה לעשות בשלב כ"כ מוקדם של המשחק ולכן מתחילים עם האשמות סתמיות ורנדומליות כדי להתחיל להניע את המשחק..
עכשיו ההסבר שלי, לדעתי הרוצח הוא אייל מכיוון שלפי הידע שלי הוא לא מת על מגל ולהפך, תקנו אותי אם אני טועה.
רציחה ראשונה ע"י הרוצחים גם תהיה רנדומלית כי עדיין אין איום ממשי על הרוצח.
מכאן נובע שאייל ביצע את הבחירה שלו ע"פ שנאה אישית, מעבר למשחק על מנת לספק את היצרים שלו..
שוב, אם למישהו יש הוכחה חותכת שזה לא אייל, בבקשה לומר לי.. :)[/quote]
אתה טועה,אני מת על מגל! פיתחנו קשר בזמן האחרון!! אני לא הורג חברים... והצבעתי כבר אדם בכל מקרה
-
תעשו את זה ככה, אם הורגים את אדם וזה לא הוא, הורגים את רותם, והפוך..
ככה אחד מהם בטוח רוצח..
-
[quote=uzumaki naruto;1451208]תעשו את זה ככה, אם הורגים את אדם וזה לא הוא, הורגים את רותם, והפוך..
ככה אחד מהם בטוח רוצח..[/quote]
נגד מי אתה מצביע?
אני מצביע אדם
-
משום מה אני חושב שזה אייל..
אין לי ממש עמדה כי גם לא ראיתי ממש התכתבויות לפני זה.. נראלי אני אשלים עכשיו..
עריכה:
היי אלכס מת והוא רוצח חחחח
שמישהו יעשה לי תקציר לרציחות שהיו, אין לי כוח לקרוא הכל חח
-
בואו נעשה סדר שכול אחד יגיד למי הוא מצביע ולמה
אני לאדם כי הטענה של רותם משכנעת אותי עכשיו
-
[quote=uzumaki naruto;1451226]משום מה אני חושב שזה אייל..
עריכה:
שמישהו יעשה לי תקציר לרציחות שהיו, אין לי כוח לקרוא הכל חח[/quote]
אלכס סוקל באבנים ביום הראשון ובלילה הראשון נרצח מגל שהיה אזרח רגיל ועכשיו זה היום השני
-
[quote=uzumaki naruto;1451226]משום מה אני חושב שזה אייל..
עריכה:
שמישהו יעשה לי תקציר לרציחות שהיו, אין לי כוח לקרוא הכל חח[/quote]מה שקרה הוא שאמרתי שאלכס רוצח וצדקתי. אני יודע מה אני אומר - בואו נלך על אדם עכשיו.
-
[quote=yort3m;1451259]מה שקרה הוא שאמרתי שאלכס רוצח וצדקתי. אני יודע מה אני אומר - בואו נלך על אדם עכשיו.[/quote]
עכשיו אני יותר חכם ואני בין שאתה צודק אני מצביע לאדם
-
[quote=yort3m;1451259]מה שקרה הוא שאמרתי שאלכס רוצח וצדקתי. אני יודע מה אני אומר - בואו נלך על אדם עכשיו.[/quote]
כן רותם חשב שהוא רוצח ראשון
-
אוקיי והרצח הבא בא מצד הרוצחים או האזרחים?
עכשיו עוד משהו, אל תקפצו לעקוב אחרי רותם, נכון, יכול להיות שהוא עלה על אלכס, אבל זה לא הופך אותו להיות חסין מלהיות רוצח.
יכול להיות שהוא ואלכס תכננו את זה שזה יהיה כך.
אל תתפסו אותי במילה..
-
[quote=uzumaki naruto;1451265]אוקיי והרצח הבא בא מצד הרוצחים או האזרחים?
עכשיו עוד משהו, אל תקפצו לעקוב אחרי רותם, נכון, יכול להיות שהוא עלה על אלכס, אבל זה לא הופך אותו להיות חסין מלהיות רוצח.
אל תתפסו אותי במילה..[/quote]חחח תחשוב שלא הייתי בוחר באלכס אם אני גם רוצח כי זה מקטין לי תקבוצה.
אין לי שום איטרס והוכחתי את זה.
ולמה שאלכס יתכנן להירצח? :o
-
[quote=odin borson;1451207]אתה טועה,אני מת על מגל! פיתחנו קשר בזמן האחרון!! אני לא הורג חברים... והצבעתי כבר אדם בכל מקרה[/quote]
אתה מת עליו אז בגלל זה רצחת אותו!
(עכשיו סתם לצחוק אם זאת הייה חקירה)
-
[quote=yort3m;1451267]חחח תחשוב שלא הייתי בוחר באלכס אם אני גם רוצח כי זה מקטין לי תקבוצה.
אין לי שום איטרס והוכחתי את זה.
ולמה שאלכס יתכנן להירצח? :o[/quote]
מקטין לך את הקבוצה ומקטין לך את רשימת החשודים, כמו השניים האלה למעלה..
לרוצחים יש אינטרס לנצח כי כולם מקבלים את פרס התהילה בסוף, בין אם מתו ובין אם לא..
וגם, זאת יכולה להיות תוכנית אדירה וסוללת את הדרך לניצחון..
-
[quote=uzumaki naruto;1451265]אוקיי והרצח הבא בא מצד הרוצחים או האזרחים?
אל תתפסו אותי במילה..[/quote]
לא נראה לי תמיד יש טיפ טיפה רוצחים במשחקים האלו אז אם זה נכון זה ממש לא היה שווה לו
-
[quote=nononos;1451271]לא נראה לי תמיד יש טיפ טיפה רוצחים במשחקים האלו אז אם זה נכון זה ממש לא היה שווה לו[/quote]
צריכים ליהיות בגלל כמות המשתתפים לפחות 5-6 רוצחים ככה אני משער כי בלבנדר היו 3(קאי הושעה אז חושבים שהיה 2)
-
[quote=nononos;1451271]לא נראה לי תמיד יש טיפ טיפה רוצחים במשחקים האלו אז אם זה נכון זה ממש לא היה שווה לו[/quote]
אבל אתה לא קולט שאם זה מה שהם באמת עשו, זה עובד עליך עכשיו?
עובדה שאין לך שום ספק שרותם הוא לא הרוצח.
שוב, אני לא אומר שהוא כן, אבל אני לא מוריד ספק כי לא הוכח לנו בוודאות שהוא לא.
עכשיו יש לי תוכנית.
בואו כן נהרוג את אדם הפעם.
אחרי זה כנראה הרוצח ירצח אותי, אבל יכול להיות שהוא לא ירצח אותי בגלל המשפט הזה, ויכול להיות שהוא בכל זאת ירצח אותי כדי להשתיק אותי..
אז אחרי החפירה, אני מאמין שאם זה לא אדם, זה רותם..
אז בבקשה, נרצח את אדם עכשיו אבל אם זה לא הוא, תרצחו את רותם (במידה ואני כבר לא אשרוד)
-
[quote=togfi;1451279]צריכים ליהיות בגלל כמות המשתתפים לפחות 5-6 רוצחים ככה אני משער כי בלבנדר היו 3(קאי הושעה אז חושבים שהיה 2)[/quote]
אבל כמה הייתם סך הכול?
-
[quote=uzumaki naruto;1451269]מקטין לך את הקבוצה ומקטין לך את רשימת החשודים, כמו השניים האלה למעלה..
לרוצחים יש אינטרס לנצח כי כולם מקבלים את פרס התהילה בסוף, בין אם מתו ובין אם לא..
וגם, זאת יכולה להיות תוכנית אדירה וסוללת את הדרך לניצחון..[/quote]נניח ואתה צודק. אף אחד לא יהיה מוכן להירצח... תחשוב על זה. אלכס באמת יהיה מוכן לוותר על המשחק על ההתחלה?
-
[quote=uzumaki naruto;1451282]אבל אתה לא קולט שאם זה מה שהם באמת עשו, זה עובד עליך עכשיו?
עובדה שאין לך שום ספק שרותם הוא לא הרוצח.
שוב, אני לא אומר שהוא כן, אבל אני לא מוריד ספק כי לא הוכח לנו בוודאות שהוא לא.
עכשיו יש לי תוכנית.
בואו כן נהרוג את אדם הפעם.
אחרי זה כנראה הרוצח ירצח אותי, אבל יכול להיות שהוא לא ירצח אותי בגלל המשפט הזה, ויכול להיות שהוא בכל זאת ירצח אותי כדי להשתיק אותי..
אז אחרי החפירה, אני מאמין שאם זה לא אדם, זה רותם..
אז בבקשה, נרצח את אדם עכשיו אבל אם זה לא הוא, תרצחו את רותם (במידה ואני כבר לא אשרוד)[/quote]
אני לא אמרתי שבוודאות רותם הוא לא רוצח אבל זה מוקדם מדי להחליט בהמשך נגלה כולנו אם זה נכון או לא
-
[quote=yort3m;1451284]נניח ואתה צודק. אף אחד לא יהיה מוכן להירצח... תחשוב על זה. אלכס באמת יהיה מוכן לוותר על המשחק על ההתחלה?[/quote]
אם אתם שחקנים מאוד חכמים, אז כן, זאת אסטרטגיה מנצחת..
יש גם את האפשרות לה הוא לא ציפה וזאת אפשרות המוות.
יכול להיות ש(במידה ונגיד שניכם כן רוצחים) התוכנית המקורים הייתה שאתה מאשים אותו ראשון וכך יורדות ממך חשדות להיות בשיתוף פעולה כלשהו עם אלכס, ולא ציפיתם שזה יגרר לכדי מוות..
שוב- רק תאוריה..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1451295]אם אתם שחקנים מאוד חכמים, אז כן, זאת אסטרטגיה מנצחת..
יש גם את האפשרות לה הוא לא ציפה וזאת אפשרות המוות.
יכול להיות ש(במידה ונגיד שניכם כן רוצחים) התוכנית המקורים הייתה שאתה מאשים אותו ראשון וכך יורדות ממך חשדות להיות בשיתוף פעולה כלשהו עם אלכס, ולא ציפיתם שזה יגרר לכדי מוות..
שוב- רק תאוריה..[/QUOTE]
יש מצב
-
אני רק אגיד לך את זה : אלכס ממש לא רצה למות.. וזה משיחה איתו חחח
-
[quote=yort3m;1451316]אני רק אגיד לך את זה : אלכס ממש לא רצה למות.. וזה משיחה איתו חחח[/quote]
תאמין לי שאני ממש מקווה שהוא לא רצה למות חח.. ככה זה פותר אותי מדילמה..
בינתיים אני בעד העניין זה להצביע לאדם אז אתה יכול להירגע חח..
אבל תתפלל שהניחוש שלך נכון כי אם לא יהיה טרור חחחח..
-
[quote=yort3m;1451316]אני רק אגיד לך את זה : אלכס ממש לא רצה למות.. וזה משיחה איתו חחח[/quote]
זה מבאס לצאת על ההתחלה.....
-
[quote=uzumaki naruto;1451330]תאמין לי שאני ממש מקווה שהוא לא רצה למות חח.. ככה זה פותר אותי מדילמה..
בינתיים אני בעד העניין זה להצביע לאדם אז אתה יכול להירגע חח..
אבל תתפלל שהניחוש שלך נכון כי אם לא יהיה טרור חחחח..[/quote]
רותם אם זה באמת לא נכון אני חושש שאני יצביע נגדך.....
אלא אם אשתכנע שזה מי שהוא אחר
-
אוקיי אז אני מצביע לאדם סופי.
עכשיו יש לי רק עוד משהו אחרון להגיד,
אם אני ארצח ע"י הרוצחים בלילה הבא- רותם הוא הרוצח.
זה הכל..
מתי מודיעים מי נרצח?
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1451353]אוקיי אז אני מצביע לאדם סופי.
זה הכל..
מתי מודיעים מי נרצח?[/QUOTE]זה דפוק מה שאתה אומר. עכשיו הרוצח באמת ירצח אותך בשביל לאשים אותי :doubt:
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1451353]אוקיי אז אני מצביע לאדם סופי.
זה הכל..
מתי מודיעים מי נרצח?[/QUOTE]
מחר ב5
-
[QUOTE=YoRt3m;1451361]זה דפוק מה שאתה אומר. עכשיו הרוצח באמת ירצח אותך בשביל לאשים אותי :doubt:[/QUOTE]
לא מחייב
-
[quote=togfi;1451367]לא מחייב[/quote]איזה אינטרס יש לרצוח לא לעשות את זה? להיפתר מעוד בן אדם חף מפשע? :|
-
[quote=yort3m;1451369]איזה אינטרס יש לרצוח לא לעשות את זה? להיפתר מעוד בן אדם חף מפשע? :|[/quote]
אוקי נראה כבר מה יהיה אם תשנה תדעה מאדם זה יוכיח שזה אתה הרוצח
-
[quote=togfi;1451371]אוקי נראה כבר מה יהיה אם תשנה תדעה מאדם זה יוכיח שזה אתה הרוצח[/quote]אני לא בטוח שאדם רוצח, גם לא אמרתי את זה... אמרתי שהוא בדרגת היכל התהילה ואני רוצה להיפטר ממנו חח
-
[quote=yort3m;1451377]אני לא בטוח שאדם רוצח, גם לא אמרתי את זה... אמרתי שהוא בדרגת היכל התהילה ואני רוצה להיפטר ממנו חח[/quote]
אתה נותן הרבה הוכחות שאתה רוצח זה יכול ליהיות זה נכון........... "ואני רוצה להיפטר ממנו"
-
[quote=yort3m;1451377]אני לא בטוח שאדם רוצח, גם לא אמרתי את זה... אמרתי שהוא בדרגת היכל התהילה ואני רוצה להיפטר ממנו חח[/quote]
שאתה אומר "להיפטר" זה נשמע קצת מחשיד...
-
כי זה המשחק >< צריך להיפטר מאנשים שמאיימים עלי.
ברור שירצו להיפטר ממני, אני מייסד זה נראה הגיוני שהיטמן ייתן לי תפקיד במשחק.
-
[quote=nononos;1451388]שאתה אומר "להיפטר" זה נשמע קצת מחשיד...[/quote]
קצת???? זה מחשיד מאוד!!!!!
-
חחחחחחחחח מסכן מה עשיתם לו..
אני מזכיר שוב, אם אני נרצח ע"י הרוצחים, תדעו שרותם הוא הרוצח..
אבל בינתיים רדו ממנו, נצביע לאדם ונראה מה יהיה..
-