-
[QUOTE=The Charizard;1480456][B]מליפאן;
[/B]אתה מתקרב אל סינדקוויל בשקט, הוא נלחץ ומכסה את ראשו עם ידיו הקצרות. גבו של סינדקוויל מתחיל לבעור באש קטנה.
אתה נרתע מעט מהסינקוויל, אך מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על סינדקוויל.
סינדקוויל נשאב אל הכדור, המחל להסתובב מצד לצד.. ולבסוף נעצר. הפוקימונים שלך עומדים שקטים
אתה תופס בפוכדור, ומיד סינדקוויל יוצא ממנו. הוא מסתכל על כולכם בחשש, ואז מתחיל לבכות.
[/QUOTE]
'מה בשם ישו קורה כאן..?' אני אחשוב קצרה ואז אגיב.
"מה? סינדקוויל, תנסה להירגע. אתה לא קשור יותר לעמוד. אתה אמנם קשור אליי, אבל זו חלופה הרבה יותר טובה. אחרי הכל קיבלתי 101/100 בטקיטקת פוקימונים, ואם אתה תשתף איתי פעולה, אתה תהיה הסינדקוויל הכי אימתני שהיה אי פעם. אז תתאפס על עצמך ותתחיל להתנהג כמו פוקימון אלוף לפני שאני אחליט לשנות את דעתי."
-
[QUOTE=The Charizard;1480456][B]שון;[/B]
אתה מעודד את ליטוויק בשמחה, מאושר מהנצחון הראשון. אך היא לא נראת מורשמת מידי
גוט'יטה נעמדת על רגליה ומסתכלת על המאמנת בעצב, אך היא ניגשת אליה ואומרת "זה בסדר, היית מעולה!" מרימה אותה על ידיה והולכת לכיוונך. "אני קייטי" היא אומרת בחיוך, "התחלתי את המסע לא מזמן עם גוט'יטה הנהדרת שלי, החלום שלי הוא להיות מציגת פוקימונים!" היא אומרת בהתרגשות.
[B]מגל;
[/B]למעשה כבר 4-5 ימים, אני סתם לא מעדכן אותך שהחשיך.
וכן, אתה עם יכולת מיוחדת שאתה לא חייב לישון
---
חשילד חוטף מספר מכות מחבטות הזעם של מיאו, אך מצליח להתחמק בעזרת מתקפה מהירה.
לפני שמיאו מצליח להבין איפה חשילד, חשילד שולח הלם רעם עוצמתי אל מיאו, ופוגע בו ישירות.
מיאו משתמש בצוות כפול, מקיף את חשילד. "מיאו, גל הלם!" קורא המאמן.
כל המיאו משתמשים בגל הלם שנירה לכיוון חשילד.
[B]מליפאן;
[/B]אתה מתקרב אל סינדקוויל בשקט, הוא נלחץ ומכסה את ראשו עם ידיו הקצרות. גבו של סינדקוויל מתחיל לבעור באש קטנה.
סינדקוויל נשאב אל הכדור, המחל להסתובב מצד לצד.. ולבסוף נעצר. הפוקימונים שלך עומדים שקטים
אתה תופס בפוכדור, ומיד סינדקוויל יוצא ממנו. הוא מסתכל על כולכם בחשש, ואז מתחיל לבכות.
[B]
סטיבן;[/B]
"יאפ" אומרת ניקי בחיוך. "לאיווי יש 8 התפתחויות שונות! כל אחת מהן שונה באופייה ובסוגה, אני אוהבת את כולם!" היא מוסיפה, איווי מתלהבת למשמע ניקי.
"אני יכולה להצטרף אליכם?" היא שואלת ועיניה נוצצות, בעודה מלטפת את איווי.
[B]מייק;
[/B][SPOILER]
[/SPOILER]
שנייה של חיפוש(-:
---
אתה מבקש מצ'רמנדר לעצור את צ'ימצ'אר, אך למעשה נראה כי הוא לא מקשיב לך.
צ'רמנדר מתחיל להתהלך מוזר, הוא הולך לאט ובכבדות אל עבר צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר נראה מבוהת למראה צ'רמנדר, השולח גחלת עוצמתית אל עבר צ'ימצ'אר, שנפגע בחזקה ומועף אחורה. צ'רמנדר מחייך חיוך קטן, ונראה כי מפחיד את הצ'ימצ'אר
-צ'רמנדר למד פרצוף מפחיד-
הלהבה על זנבו של צ'ימצ'אר דועכת, ונראה שהוא נרגע. אך הלהבה על זנבו של צ'רמנדר רק הולכת וגוברת, הוא מתחיל לשרוט את צ'ימצ'אר בחזקה, ומכה בו עם זנבו, צ'ימצ'ר מנסה להתגונן ולא יכול להילחם עוד, אך צ'רמנדר ממשיך לתקוף.
[B]
אייס;
[/B]רק שיהיה ברור,
לטוטודייל שלך אין דיוק של כיפת ברזל שעשתה מגה איבולב.
אין סיבה שהוא יצליח לחשב את אקדח המים
---
טוטודייל משתמש באקדח מים, שמצליחה לגרום לפיצוץ קטן בין הקרן העל חושית לאקדח המים.
נוצר עשן קטן, כשלפתע אתה רואה את באטרפרי ועליו ריולו.
באטרפרי שועט במהירות אל נידורן, וריולו קופץ- מתחיל לחבוט בנידורן בחזקה. נידורן צווחת בכאב
[B]סהר;
[/B]אם זו הייתה תגובה קצרה אז אני צנובר.
מה שלא הגיוני, כי אני אגוז [U][B]מלך[/B][/U]
----
אתה מתרשם מהפוקימון שלך, ומתכופף אליו.
"שלום אליך, אני סהר" אתה מציג את עצמך, ומגיש את ידך. הוא מסתכל עליך ומבט זעום בפניו, מסרב ללחוץ את ידך
הפוקימון תופס את בול העץ, ומשחק איתו, ואתה מוציא את הפוקידע החדשה שלך על מנת לברר מידע עליו, אור קטן נדלק בפוקידע, אשר מתחיל לדבר בקול אישה מתכתי: (דמיין אוריאנה)
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/532.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/532.gif[/IMG]
[I]טימבור, הפוקימון השרירי.
טימבור תמיד נושאים בול עץ מרובע איתם, אשר עוזר להם בקרבות ובבנייה. טימבור בדרך כלל מופיעים לרוב באתרי בניה,[/I]
אתה נפרד ממשפחתך, ויוצא לבחוץ. השמש זורחת בשמיים, ורוח קלה נושבת, סה"כ יום יפה
אתה מתחיל לצאת לכיוון דרך 104, המובילה לחורשת פטאלבורג. אתה עובר בחוף הים הקרוב, כשאתה מוביל את החורשה אל היער לצד טימבור.
אתה רואה פוקימון קטן בצד הדרך, אוכל בהנאה. כשלפתע טימבור מחליט לתקוף, הוא רץ אל הפוקימון וחובט בו בחזקה עם בול העץ שלו, הפוקימון מחליט לנוס מהמקום. טימבור מחייך וממשיך ללכת[/QUOTE]
אם לא הייתי יודע טוב מזה הייתי חושב שאתה מחקה את העלילה שלך אצלי...
~
צ׳ארמנדר תתעשת ומיד! אני המאמן שלך ואתה חייב להקשיב לי!" אני ממהר לעברו ותופס אותו בשני ידיים בכל הכח. "תרגע!"
-
[B]מליפאן;[/B]
סינדקוויל מתעודד מעט, ומנסה להחזיק את הדמעות שלא ייזלגו, נראה כי קשה לו להאמין להבטחות שלך- כנראה עקב זה שהוא ננטש על ידי מישהו, ונותר קשור לעמוד. הוא מנסה לחייך מעט, ורהיהורן מעודד אותו.
נראה כי לרהיהורן יש רעיון, והוא מתכופף ונותן לסינדקוויל כמאין לרכוב עליו, ככל הנראה על מנת לשמח אותו, נראה שזה עוזר.
[B]מייק;
[/B]רק מראה לך כמה שאני מעריץ הדוק ורוצה שתמשיך שם
--
אתה רץ אל צ'רמנדר ותופס אותו, דוחק בו להירגע.
צ'רמנדר מביט עליך ומבטו כעוס, אך לרגע הוא עוצר.. ועיניו חוזרות להיות אותם עיניים של הצ'רמנדר אותו קיבלת.
הלהבה דועכת, ואתה תופס את צ'רמנדר לפני שהוא נופל על הרצפה.
הוא מביט עליך, לא מבין מה קרה. "וואו." מגיבה קורה מהצד.
-
[QUOTE=The Charizard;1480465][B]אייס;
[/B]טוטודייל מנסה להגיע במהירות אל עבר נידורן, ומתחיל לשרוט את ריולו בחזקה. ריולו מצליח לסגת מהאזור, ולחזור אחורה
אתה מביט לכיוון נידורן, נראה שהיא לא מסוגלת להילחם יותר.
באטרפרי, נידורן וטוטודייל מתנשפים בכבדות. נראה שכולם עייפים[/QUOTE]
"רק עוד קצת חברים, רק קצת! תתקפו בעוקצי רעל ואקדח מים לעבר באטרפרי וריולו בהתאמה."
-
[QUOTE=The Charizard;1480473][B]מליפאן;[/B]
סינדקוויל מתעודד מעט, ומנסה להחזיק את הדמעות שלא ייזלגו, נראה כי קשה לו להאמין להבטחות שלך- כנראה עקב זה שהוא ננטש על ידי מישהו, ונותר קשור לעמוד. הוא מנסה לחייך מעט, ורהיהורן מעודד אותו.
נראה כי לרהיהורן יש רעיון, והוא מתכופף ונותן לסינדקוויל כמאין לרכוב עליו, ככל הנראה על מנת לשמח אותו, נראה שזה עוזר.
[B]מייק;
[/B]רק מראה לך כמה שאני מעריץ הדוק ורוצה שתמשיך שם
--
אתה רץ אל צ'רמנדר ותופס אותו, דוחק בו להירגע.
צ'רמנדר מביט עליך ומבטו כעוס, אך לרגע הוא עוצר.. ועיניו חוזרות להיות אותם עיניים של הצ'רמנדר אותו קיבלת.
הלהבה דועכת, ואתה תופס את צ'רמנדר לפני שהוא נופל על הרצפה.
הוא מביט עליך, לא מבין מה קרה. "וואו." מגיבה קורה מהצד.[/QUOTE]
"אני גאה בך צ׳ארמנדר! עשית מעשה טוב. עשית הכל כדי לעזור לצ׳ימצ׳אר." אזדקף ואתנער. אקח נשימה עמוקה ואנשום לרווחה. "תודה קורה, עזרת לי לכבות את האש."
-
[quote=totodile;1480475]"רק עוד קצת חברים, רק קצת! תתקפו בעוקצי רעל ואקדח מים לעבר באטרפרי וריולו בהתאמה."[/quote]
אני אתן לך להגיב שוב. התכוונתי שנידורן התעלפה, לא יכולה להילחם יותר, נאדה. S:
[b]מייק;[/b]
אתה מודה לצ'רמנדר על העזרה שלו, וגם לקורה. "כמובן! אחד בשביל השני, תמיד" היא אומרת
צ'ימצ'אר ניגש בחשש.. מתקדם אל עבר צ'רמנדר, ונראה שגם הוא מודה לו.
המאמן פונה אליך "וואו.. הצלת אותי ואת צ'ימצ'אר, וכמובן את הצ'ארמנדר שלך. תודה רבה לך. אבל אתה יודע מה זה היה? זו הפעם הראשונה שראיתי את צ'ימצ'אר מאבד שליטה ככה.." שואל המאמן. "אה כן, ואני דרק, נעים להכיר אתכם חבר'ה", הוא מוסיף.
קורה נראית חושבת קצת.. ואז אומרת "אני מניחה שזו הייתה היכולת שלהם- להט. כאשר הם חוטפים נזק רב, וקרובים לעילפון, מתקפות האש שלהם מתחזקות בהרבה. אני זוכרת שצפיתי במקרה דומה כשהייתי קטנה מאוד.."
-
[QUOTE=The Charizard;1480479]אני אתן לך להגיב שוב. התכוונתי שנידורן התעלפה, לא יכולה להילחם יותר, נאדה. S:
[b]מייק;[/b]
אתה מודה לצ'רמנדר על העזרה שלו, וגם לקורה. "כמובן! אחד בשביל השני, תמיד" היא אומרת
צ'ימצ'אר ניגש בחשש.. מתקדם אל עבר צ'רמנדר, ונראה שגם הוא מודה לו.
המאמן פונה אליך "וואו.. הצלת אותי ואת צ'ימצ'אר, וכמובן את הצ'ארמנדר שלך. תודה רבה לך. אבל אתה יודע מה זה היה? זו הפעם הראשונה שראיתי את צ'ימצ'אר מאבד שליטה ככה.." שואל המאמן. "אה כן, ואני דרק, נעים להכיר אתכם חבר'ה", הוא מוסיף.
קורה נראית חושבת קצת.. ואז אומרת "אני מניחה שזו הייתה היכולת שלהם- להט. כאשר הם חוטפים נזק רב, וקרובים לעילפון, מתקפות האש שלהם מתחזקות בהרבה. אני זוכרת שצפיתי במקרה דומה כשהייתי קטנה מאוד.."[/QUOTE]
"נעים להכיר אותך יא דרק." אומר ואתחיל להתקדם. "אני חושב שצריך למצוא פוקימון נוסף לצוות." אומר לקורה ואתקדם לעבר מקום שאפשר לתפוס פוקימון.
-
[B]מייק;
[/B]אתה מתחיל להתקדם, כשלפתע דרק עוצר אותך.
"שמעתי שאתה מחפש פוקימון.. טוב, תסתכל לשם" אומר דרק ומצביע לכיוון אחד העצים שנפלו, אתה מסתכל ומבחין בכדור לבן ומבריק. או ש...
"זה לא כדור, זו ביצת פוקימון. היא נפלה קודם כשצ'ימצ'אר התפרע" מספר דרק. צ'ימצ'אר מוחה בכתפיו
"אני לא חושב שההורה יחזור אגב.. כל הבית שלהם נהרס, כל העץ נפל" הוא אומר ומסתכל על המקום באכזבה. "אני חושבת שזה רעיון מעולה!, קח אותה מייק, לא יזיק לך פוקימון נוסף" אומרת קורה.
-
גוט'יטה נעמדת על רגליה ומסתכלת על המאמנת בעצב, אך היא ניגשת אליה ואומרת "זה בסדר, היית מעולה!" מרימה אותה על ידיה והולכת לכיוונך. "אני קייטי" היא אומרת בחיוך, "התחלתי את המסע לא מזמן עם גוט'יטה הנהדרת שלי, החלום שלי הוא להיות מציגת פוקימונים!" היא אומרת בהתרגשות.
[B]מגל;
[/B]למעשה כבר 4-5 ימים, אני סתם לא מעדכן אותך שהחשיך.
וכן, אתה עם יכולת מיוחדת שאתה לא חייב לישון
---
חשילד חוטף מספר מכות מחבטות הזעם של מיאו, אך מצליח להתחמק בעזרת מתקפה מהירה.
לפני שמיאו מצליח להבין איפה חשילד, חשילד שולח הלם רעם עוצמתי אל מיאו, ופוגע בו ישירות.
מיאו משתמש בצוות כפול, מקיף את חשילד. "מיאו, גל הלם!" קורא המאמן.
כל המיאו משתמשים בגל הלם שנירה לכיוון חשילד.
[B]מליפאן;
[B]
סטיבן;[/B]
"יאפ" אומרת ניקי בחיוך. "לאיווי יש 8 התפתחויות שונות! כל אחת מהן שונה באופייה ובסוגה, אני אוהבת את כולם!" היא מוסיפה, איווי מתלהבת למשמע ניקי.
"אני יכולה להצטרף אליכם?" היא שואלת ועיניה נוצצות, בעודה מלטפת את איווי.
[B]מייק;
[/B][SPOILER]
[/SPOILER]
שנייה של חיפוש(-:
---
אתה מבקש מצ'רמנדר לעצור את צ'ימצ'אר, אך למעשה נראה כי הוא לא מקשיב לך.
צ'רמנדר מתחיל להתהלך מוזר, הוא הולך לאט ובכבדות אל עבר צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר נראה מבוהת למראה צ'רמנדר, השולח גחלת עוצמתית אל עבר צ'ימצ'אר, שנפגע בחזקה ומועף אחורה. צ'רמנדר מחייך חיוך קטן, ונראה כי מפחיד את הצ'ימצ'אר
-צ'רמנדר למד פרצוף מפחיד-
הלהבה על זנבו של צ'ימצ'אר דועכת, ונראה שהוא נרגע. אך הלהבה על זנבו של צ'רמנדר רק הולכת וגוברת, הוא מתחיל לשרוט את צ'ימצ'אר בחזקה, ומכה בו עם זנבו, צ'ימצ'ר מנסה להתגונן ולא יכול להילחם עוד, אך צ'רמנדר ממשיך לתקוף.
[B]
אייס;
[/B]רק שיהיה ברור,
לטוטודייל שלך אין דיוק של כיפת ברזל שעשתה מגה איבולב.
אין סיבה שהוא יצליח לחשב את אקדח המים
---
טוטודייל משתמש באקדח מים, שמצליחה לגרום לפיצוץ קטן בין הקרן העל חושית לאקדח המים.
נוצר עשן קטן, כשלפתע אתה רואה את באטרפרי ועליו ריולו.
באטרפרי שועט במהירות אל נידורן, וריולו קופץ- מתחיל לחבוט בנידורן בחזקה. נידורן צווחת בכאב
[B]סהר;
----
"שלום אליך, אני סהר" אתה מציג את עצמך, ומגיש את ידך. הוא מסתכל עליך ומבט זעום בפניו, מסרב ללחוץ את ידך
הפוקימון תופס את בול העץ, ומשחק איתו, ואתה מוציא את הפוקידע החדשה שלך על מנת לברר מידע עליו, אור קטן נדלק בפוקידע, אשר מתחיל לדבר בקול אישה מתכתי: (דמיין אוריאנה)
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/532.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/532.gif[/IMG]
טימבור תמיד נושאים בול עץ מרובע איתם, אשר עוזר להם בקרבות ובבנייה. טימבור בדרך כלל מופיעים לרוב באתרי בניה,[/I]
אתה מתחיל לצאת לכיוון דרך 104, המובילה לחורשת פטאלבורג. אתה עובר בחוף הים הקרוב, כשאתה מוביל את החורשה אל היער לצד טימבור.
אתה רואה פוקימון קטן בצד הדרך, אוכל בהנאה. כשלפתע טימבור מחליט לתקוף, הוא רץ אל הפוקימון וחובט בו בחזקה עם בול העץ שלו, הפוקימון מחליט לנוס מהמקום. טימבור מחייך וממשיך ללכת[/QUOTE]
"אני מניח,האמת שרציתי להתחיל קצת לבד ולא להיות עם מקצוענית" אומר לה
-
[B]סטיבן;
[/B]"חחח למעשה אני ממש לא מקצוענית, אני מתחילה. בדיוק כמוך" מספרת קייטי, "אני פשוט נורא מתעניינת בפוקימונים.. חנונית של פוקימונים" היא אומרת בחיוך ציני. "מה דעתך שנצא לדרך, לאן תרצה ללכת, דרך 102 עם האגם או דרך 103 המחברת אל העיר פטאלבורג?" שואלת אותך.
-
[QUOTE=The Charizard;1480484][B]מייק;
[/B]אתה מתחיל להתקדם, כשלפתע דרק עוצר אותך.
"שמעתי שאתה מחפש פוקימון.. טוב, תסתכל לשם" אומר דרק ומצביע לכיוון אחד העצים שנפלו, אתה מסתכל ומבחין בכדור לבן ומבריק. או ש...
"זה לא כדור, זו ביצת פוקימון. היא נפלה קודם כשצ'ימצ'אר התפרע" מספר דרק. צ'ימצ'אר מוחה בכתפיו
"אני לא חושב שההורה יחזור אגב.. כל הבית שלהם נהרס, כל העץ נפל" הוא אומר ומסתכל על המקום באכזבה. "אני חושבת שזה רעיון מעולה!, קח אותה מייק, לא יזיק לך פוקימון נוסף" אומרת קורה.[/QUOTE]
"אני אשמח מאוד לקחת את הביצה! תודה!" אומר לדרק. אני לוקח את הביצה בשמחה וממשיך ללכת בשמחה. "מעניין מה יש בפנים!"
-
[B]מייק;[/B]
אתה תופס את הביצה בידיך, ומודה לדרק, נפרדים ממנו מצ'ימצ'אר.
אתה וקורה ממשיכים ללכת בדרככם, ואתה מבחין בפוקימון קטן משחק עם הזנב שלו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/161.gif[/IMG]
-
[QUOTE=The Charizard;1480489][B]מייק;[/B]
אתה תופס את הביצה בידיך, ומודה לדרק, נפרדים ממנו מצ'ימצ'אר.
אתה וקורה ממשיכים ללכת בדרככם, ואתה מבחין בפוקימון קטן משחק עם הזנב שלו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/161.gif[/IMG][/QUOTE]
"אני מניח שכדאי לתת לו להמשיך להשתובב. דוקא חמודי, אבל לא משהו שהייתי רוצה בשישיה שלי." אומר ואמיך במסע שלי בחיוך.
-
[B]מייק;
[/B]אתה וקורה ממשיכים, מגיעים אל פתח העיר פטאלבורג.
העיר גדולה מאוד, הרבה בתי מגורים. ניתן לראות את מכון העיר, אשר גדול בהרבה משאר הבתים. כמו כן, בפתח העיר יש מרכז פוקימונים וחנות.
מעט פוקימונים דמויי ציפור בפתח העיר, מחפשים אחר מזון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG]
-
[QUOTE=The Charizard;1480491][B]מייק;
[/B]אתה וקורה ממשיכים, מגיעים אל פתח העיר פטאלבורג.
העיר גדולה מאוד, הרבה בתי מגורים. ניתן לראות את מכון העיר, אשר גדול בהרבה משאר הבתים. כמו כן, בפתח העיר יש מרכז פוקימונים וחנות.
מעט פוקימונים דמויי ציפור בפתח העיר, מחפשים אחר מזון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/519.gif[/IMG][/QUOTE]
אני לוכד לפינה אחד מהבידאפים ומוציא את צ׳ארמנדר לקרב!
"צ׳ארמנדר, גחלת!" אני קורא בפקודה.
-
[B]מייק;
[/B]הייתי מציע לך לבדוק בפוקידע.
אתה לא כזה שולט בשם חחחחח
----
אתה מוציא את צ'רמנדר, שעוד טיפה עייף, אך נראה במצב הרבה יותר טוב.
הוא משתמש בגחלת אל עבר הפוקימון שתפסת, ומצליח לפגוע ישירות. הפוקימון נפצע, אך מיד משתמש בסופה. צ'רמנדר משתדל שלא לעוף בסופה העוצמתית
הפוקימון מנצל את זה ותוקף את צ'רמנדר בשתי מתקפות מהירות וחזקות, עוד לפני שהוא מספיק להגיב. "דוווווווב!" הוא צווח בחזקה.
-
צ׳ארמנדר אנחנו צריכים אסטרטגיה! אחשוב לעצמי. "שמע, תכוון מסך עשן מאחוריך ולא לעבר הפוקימון! ואז זנק פנימה. כשהוא יתקוף לעברך זנק ותנחית אותו בגחלת!"
-
[B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן מאחוריו, ומזנק לתוכו. אך פידוב משתמש בסופה שמעיפה את העשן, דבר המקנטר לגמרי את הטכניקה
פידוב משתמש במתקפה מהירה ופוגע בצ'רמנדר, פעם נוספת. נראה כי הקרב עלול להסתיים בקרוב לטובת פידוב
-
[QUOTE=The Charizard;1480473][B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
"טוב סינדקוויל,, לפחות אתה מתאמץ להיות רציני. אל תדאג, אם תסמוך עליי ועל שאר הפוקימונים שלי נהיה בלתי מנוצחים. ואם יום אחד נפגוש את מי שהשאיר אותך קשור פה - אני בהחלט אתן לך את העונג לטגן לו את המוח או משהו כזה. רהיהורן - עבודה טובה. אם זה נוח מבחינתך, אז נמשיך ללכת ככה עד למרכז הפוקימונים, ואז אני אחזיר את כולכם. מסוכן להסתובב עם פוקימונים בחוץ בערים." אני אמשיך ללכת עם הפוקימונים למרכז, ואז אחזיר אותם לפוכדורים, ואז אכנס פנימה ואבדוק מה יש שם.
-
[QUOTE=The Charizard;1480465][B]אייס;
[/B]טוטודייל מנסה להגיע במהירות אל עבר נידורן, ומתחיל לשרוט את ריולו בחזקה. ריולו מצליח לסגת מהאזור, ולחזור אחורה
אתה מביט לכיוון נידורן, נראה שהיא לא מסוגלת להילחם יותר.
באטרפרי, נידורן וטוטודייל מתנשפים בכבדות. נראה שכולם עייפים[/QUOTE]
אה זה לא היה מובן, רשמת שנידורן עייפה
------------
"נידורן חזרי, יופי של קרב, טוטודייל זה רק אתה, תנסה להשתמש באקדח מים על באטרפרי ואז תשתמש בפזילה על ריולו, אל תוותר להם תלחם עד הסוף!"
-
[B]מליפאן;
[/B]רהיהורן מאשר, וסינדקוויל נראה הרבה יותר נינוח. אתם מהלכים עד למרכז הפוקימונים, ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים.
אתה נכנס ורואה שלא הרבה אנשים נמצאים במרכז- האחות ג'ואי וצ'אנסי, ועוד איזה מאמן, מבוגר ממך במספר שנים.
[B]
אייס;[/B]
רשמתי שהיא לא יכולה להילחם יותר :o
---
אתה מחזיר את נידורן לפוכדור, ומורה לטוטודייל לתקוף עם אקדח מים זריז.
אקדח המים פוגע בבאטרפרי, שמועף אחורה על אחד העצים ונופל- מעולף. "חזור באטרפרי, קרב מעולה" אומר תום ומחזיר אותו.
"קדימה ריולו, התקפה מהירה!" קורא תום, בעוד טוטודייל פוזל לכיוונו.
ריולו נראה מעט מבוהת ולכן לא מצליח לתקוף, אך מתגבר על זה ושועט אל טוטודייל
-
[QUOTE=The Charizard;1480528][B]מליפאן;
[/B]רהיהורן מאשר, וסינדקוויל נראה הרבה יותר נינוח. אתם מהלכים עד למרכז הפוקימונים, ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים.
אתה נכנס ורואה שלא הרבה אנשים נמצאים במרכז- האחות ג'ואי וצ'אנסי, ועוד איזה מאמן, מבוגר ממך במספר שנים.
[B]
אייס;[/B]
רשמתי שהיא לא יכולה להילחם יותר :o
---
אתה מחזיר את נידורן לפוכדור, ומורה לטוטודייל לתקוף עם אקדח מים זריז.
אקדח המים פוגע בבאטרפרי, שמועף אחורה על אחד העצים ונופל- מעולף. "חזור באטרפרי, קרב מעולה" אומר תום ומחזיר אותו.
"קדימה ריולו, התקפה מהירה!" קורא תום, בעוד טוטודייל פוזל לכיוונו.
ריולו נראה מעט מבוהת ולכן לא מצליח לתקוף, אך מתגבר על זה ושועט אל טוטודייל[/QUOTE]
כתבת אבל שאחרי זה היא עייפה... מפה נוצר הבלבול מתנצל ידידי
-------
"טוטודייל עכשיו בכוח האחרון שנשאר לך, ריולו מבועת מהפזילה הוא לא מרוכז, תתקוף באקדח המים בכל הכוח שיש בך, צא!"
-
[QUOTE=The Charizard;1480528][B]מליפאן;
[/QUOTE]
'טוב אין סיבה לרפא כרגע פוקימונים... זה לא שהם עייפים מדי. אולי הבן אדם הזה יהיה מעניין.' אני אתקרב למאמן הזה ותחילה אבחן מה הוא עושה.
-
[QUOTE=The Charizard;1480502][B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן מאחוריו, ומזנק לתוכו. אך פידוב משתמש בסופה שמעיפה את העשן, דבר המקנטר לגמרי את הטכניקה
פידוב משתמש במתקפה מהירה ופוגע בצ'רמנדר, פעם נוספת. נראה כי הקרב עלול להסתיים בקרוב לטובת פידוב[/QUOTE]
לא עבד. אבל הפוקימון הזה ממש מתחיל לעניין אותי. "צ׳ארמנדר בוא נלך על זה! גחלת, ומיד לאחר מכן, שריטות!" אתקוף.
-
[B]אייס;
[/B]אתה מורה לטוטודייל לתקוף באקדח מים אחרון, וטוטודייל מנסה לאגור כוחות- ותוקף באקדח מים."ריולו, עצור! גל ואקום!" קורא תום בהפתעה. רוח לבנה מסתובבת סביב ריולו, והוא שולח חתך-אווירי עוצמתי.
[SPOILER][IMG]http://38.media.tumblr.com/83b103a8717920588abc1197e76c31fa/tumblr_mg8ley8RiA1r84emlo1_500.gif[/IMG][/SPOILER]
נוצר פיצוץ בין גל הואקום לאקדח המים, והרבה עשן ואדים. העשן מתפזר, ואתה רואה ששני הפוקימונים מעולפים
[B]מליפאן;[/B]
אתה מתקדם אל עבר המאמן, ורואה שהוא משחק עם הפוקידע שלו, בודק מידע על פוקימונים, ורושם את הכל בעפרון על מחברת קטנה וסגולה.
הוא רואה שאתה מתקדם לעברו, ושואל "הא? אפשר לעזור?"
[B]מייק;
[/B]צ'רמנדר תוקף בגחלת, ופידוב מתחמק בקלות מהמתקפה. פידוב משתמש במתקפה מהירה, וצ'רמנדר מצליח להתחמק גם הוא, אך פידוב חוזר במתקפה מהירה נוספת. פידוב מצליח לפגוע בצ'רמנדר, אך נוצר פיצוץ- צ'רמנדר הספיק לתקוף בגחלת.
העשן מתפזר, ואתה רואה את פידוב מעולף על הרצפה. צ'רמנדר מתנשם בכבדות, ולאחר כמה שניות נופל גם הוא, לא יכול להילחם יותר.
-
[QUOTE=The Charizard;1480535]
[B]מליפאן;[/B]
אתה מתקדם אל עבר המאמן, ורואה שהוא משחק עם הפוקידע שלו, בודק מידע על פוקימונים, ורושם את הכל בעפרון על מחברת קטנה וסגולה.
[/QUOTE]
"אני לא יודע, סתם הגעתי לכאן ומשעמם לי, אז אני בודק מה אנשים עושים." אני אענה לו.
-
[B]מליפאן;
[/B]"ובכן, למה שלא תיגש אל המכון? אולי הוא פתוח" שואל המאמן. "אם כי.. נורמן חזק ביותר, אם אתה מאמן מתחיל, אז מוטב שתמשיך אל רסטבורו."
-
[QUOTE=The Charizard;1480535][B]אייס;
[/B]אתה מורה לטוטודייל לתקוף באקדח מים אחרון, וטוטודייל מנסה לאגור כוחות- ותוקף באקדח מים."ריולו, עצור! גל ואקום!" קורא תום בהפתעה. רוח לבנה מסתובבת סביב ריולו, והוא שולח חתך-אווירי עוצמתי.
[SPOILER][IMG]http://38.media.tumblr.com/83b103a8717920588abc1197e76c31fa/tumblr_mg8ley8RiA1r84emlo1_500.gif[/IMG][/SPOILER]
נוצר פיצוץ בין גל הואקום לאקדח המים, והרבה עשן ואדים. העשן מתפזר, ואתה רואה ששני הפוקימונים מעולפים
[B]מליפאן;[/B]
[B]מייק;
[/B]צ'רמנדר תוקף בגחלת, ופידוב מתחמק בקלות מהמתקפה. פידוב משתמש במתקפה מהירה, וצ'רמנדר מצליח להתחמק גם הוא, אך פידוב חוזר במתקפה מהירה נוספת. פידוב מצליח לפגוע בצ'רמנדר, אך נוצר פיצוץ- צ'רמנדר הספיק לתקוף בגחלת.
העשן מתפזר, ואתה רואה את פידוב מעולף על הרצפה. צ'רמנדר מתנשם בכבדות, ולאחר כמה שניות נופל גם הוא, לא יכול להילחם יותר.[/QUOTE]
"פוקדור צא!" אקרא בהתרגשות. צ׳ארמנדר מוחזר לכדור ואני חוזר למרכז.
-
[B]מייק;[/B]
מזה הבטחון העצמי הזה. אפילו לא אמרתי שהוא נתפס.
---
אתה זורק פוכדור על הפידוב.. הפוכדור מתנדנד מצד לצד, ואתה בלחץ. כשלבסוף הוא נעצר. אתה חוזר למרכז ביחד עם קורה, ורואה שהוא עמוס באנשים.
-
[QUOTE=The Charizard;1480538][B]מליפאן;
[/B]"ובכן, למה שלא תיגש אל המכון? אולי הוא פתוח" שואל המאמן. "אם כי.. נורמן חזק ביותר, אם אתה מאמן מתחיל, אז מוטב שתמשיך אל רסטבורו."[/QUOTE]
"טוב, אם אתה אומר שהוא כל כך חזק, אז אולי כדאי לי באמת להמשיך. בעצם, אתה נראה מאמן מנוסה יחסית. אולי תסכים לערוך איתי קרב קצר, בשביל הספורט?"
-
[/QUOTE]
אספר לה מעט על עצמי ועל המסע, אאחל לה בהצלחה ואמשיך להתקדם בדרכי.
-
[QUOTE=The Charizard;1480540][B]מייק;[/B]
מזה הבטחון העצמי הזה. אפילו לא אמרתי שהוא נתפס.
---
אתה זורק פוכדור על הפידוב.. הפוכדור מתנדנד מצד לצד, ואתה בלחץ. כשלבסוף הוא נעצר. אתה חוזר למרכז ביחד עם קורה, ורואה שהוא עמוס באנשים.[/QUOTE]
"איזה כיף!" אומר בהתלהבות. "מעניין מה ההמולה?"
-
[QUOTE=The Charizard;1480535][B]אייס;
[B]מליפאן;[/B]
[B]מייק;
העשן מתפזר, ואתה רואה את פידוב מעולף על הרצפה. צ'רמנדר מתנשם בכבדות, ולאחר כמה שניות נופל גם הוא, לא יכול להילחם יותר.[/QUOTE]
"וואוו מעניין מי ניצח" אומר ואחכה שיתפזר העשן. לאחר שיתפזר העשן: "טוטודייל חזור, היית אדיר פשוט! תודה על קרב מעולה, אתה רוצה לבוא איתי לרפא את הפוקימונים שלנו?"
-
[B]סהר;
----
'טימבור כנראה לא הכי פתוח שיש' אחשוב לעצמי בבלבול תוך כדי שהחיוך מפני נמחק.
אחרי הפרידה מהמשפחה והיציאה לכיוון דרך 104 אני מזמזם לעצמי שיר בעליזות.
לאחר שטימבור תקף את הפוקימון המסכן וחייך אני מתעצבן מאוד ומבט זעוף עולה על פניי "טימבור!" אומר בקול תקיף "מה זה היה עכשיו?! אמרתי לך לתקוף אותו?!" אשאל את טימבור בעצבנות "אני מנסה להתחיל ברגל ימין את המסע שלנו ביחד וככה אתה מתנהג?! אין בעיה, אם אתה רוצה להתחיל ככה את מערכת היחסים שלנו גם אני אהיה אליך לא נחמד" אומר לו בתקיפות "אם קרב זה מה שאתה כל כך רוצה אז בוא נלך לחפש פוקימון להילחם מולו, אני לא אקבל חוסר ציות בקרב, זה ברור?" אומר לו בנזיפה ותוך כדי המתנה לתשובה שלו אתחיל לסרוק בעיניים אחרי פוקימונים שיש בסביבתי
-
[QUOTE=The Charizard;1480486][B]סטיבן;
[/B]"חחח למעשה אני ממש לא מקצוענית, אני מתחילה. בדיוק כמוך" מספרת קייטי, "אני פשוט נורא מתעניינת בפוקימונים.. חנונית של פוקימונים" היא אומרת בחיוך ציני. "מה דעתך שנצא לדרך, לאן תרצה ללכת, דרך 102 עם האגם או דרך 103 המחברת אל העיר פטאלבורג?" שואלת אותך.[/QUOTE]
' אבל אבל לא הסכמתי שהיא תצטרף אלי' אחשוב לעצמי בזמן שאני עונה לה "בסדר,דרך 103 אני חושב"
-
[B]מליפאן;
[/B]המאמן בוחן אותך, ולאחר מספר הרהורים מסכים. "ובכן, לא יזיק ללכלך קצת את הידיים" אומר
שניכם יוצאים לבחוץ, אל פינת דשא קטנה אשר צמודה לבריכת מים, ורחוקה משאר הבתים.
"שילדון, אני זקוק לך!" הוא קורא וזורק פוכדור, ממנו יוצא פוקימון קטן בעל פרצוף מאיים. "כמה על כמה?" שואל המאמן
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/410.gif[/IMG]
[B]שון;[/B]
הו, קצר ומהיר. הבנתי
רק תרשום לאן אתה ממשיך
---
אתה מספר לקייטי על תחילת המסע והחלום שלך, ומאחל לה בהצלחה.
"גם לך, נתראה!" היא אומרת ורצה חזרה לעיירה אולדייל, מחזיקה בגוט'יטה.
אתה עוצר בדרך 103, ומביט סביבך. אתה מבחין בפוקימון קטן ומוזר- בו מעולם לא נתקלת קודם.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/664.gif[/IMG]
[B]מייק;[/B]
מניח שאתה קודם כל מרפא פוקימונים וזה.
---
אתה פונה אל האחות ג'ואי, ומגיש לה את הפוכדורים. גם קורה עושה זאת
בינתיים שניכם מביטים אל ההמולה, ושמים לב שכולם צופים בטלויזיה.
"בבקשה" אומרת האחות ג'ואי ומחזירה לכם את הפוכדורים. אתם ניגשים לטלויזיה, ואתה רואה קרב בין שני מאמנים.
בצד אחד, אלוף הואן המפורסם- סטיבן, אין ילד בהואן שלא מכיר ומעריץ אותו. בצד השני, עומד אדם המוכר לך מאוד.
על זירת הקרב נלחמים שני פוקימונים, הראשון דמוי מכונה ענקית והשני צ'אריזרד.
לוקח לך כמה שניות להבין שזה ברנדון, שפגשת בתחילת המסע 0:
קורה מבחינה במבט המופתע שלך. "מה קרה?" היא שואלת.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/376.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/139.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/006.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/052.gif[/IMG]
[B]אייס;[/B]
"כן כמובן" מסכים איתך תום, בעודך מחזיר את טוטודייל לפוכדור. תום מחליט להשאיר את ריולו בחוץ, וללכת איתו ברגל.
שניכם מגיעים אל פתח העיר פטאלבורג. העיר גדולה מאוד, הרבה בתי מגורים. ניתן לראות את מכון העיר, אשר גדול בהרבה משאר הבתים. כמו כן, בפתח העיר יש מרכז פוקימונים וחנות.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים במהרה, ואתה נתקל בטעות במבוגר. "מצטער" אתה מבקש סליחה, ורואה שנפל לו פוכדור מהיד. המאמן ממהר להרים אותו, ומצחקק "אל תדאג, הכל טוב.", וממשיך בדרכו החוצה.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/122.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
חתיכת השקעה 0:
אבל באמת שאין צורך חח, אני אוהב אותך עם ובלי להשקיע :(
--
אתה נוזף בטימבור, שמחליט לא להגיב.
אתה מתחיל להתהלך על החוף, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון יוצא מהאדמה.
"קראב רבי!" הוא קורא ותופס בך ברגל.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/098.gif[/IMG]
[B]סטיבן;
[/B]אה אופסי.
אם אתה רוצה שאעלים אותה זה בסדר רק תאמר
---
אתה, איווי וניקי ממשיכים אל דרך 103.
הדרך ירוקה ויפה, משמאלכם נפער אגם קטן עם מפל מים בקצהו השני, וסביבכם הרבה עצים.
אתה מבחין בפוקימון קטן מדלג לו.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/187.gif[/IMG]
[B]מגל;
[/B]לא להפעיל את השיר עד שלא רשום לך. או שאתה מקבל באן.
[B]---
[/B]מיאו משתמש בצוות כפול, ומקיף את חשילד המבולבל.
כל המיאו משתמשים בגל הלם אל עבר חשילד, הנראה מבוהל. הלם הרעם פוגע ישירות בחשילד ונוצר פיצוץ.. אך חשילד יוצר ממנו ללא כל פגע.
"ילד ילד ילד!" הוא קורא בחיוך. "מה אבל איך?!" קורא המאמן מולך בהפתעה, ואתה לא יודע מה לענות.
"כמובן! היכולת של אלקיד, הוא שואב מתקפות חשמל ונהיה מהיר יותר!" מסביר מייקל.
אלקיד מתחיל לרוץ אל עבר מיאו וחובט בו, במהירות כפולה.
מוזיקה אינטנסיבית מתחילה להתנגן* [I]חובה עליך לנגנה[/I]
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=wv87lkkSr18[/URL]
חשילד מסתובב סביב מיאו, שלא מצליח לעשות שום דבר בנידון.
הוא מקיף אותו כשמאחוריו חשמל, ולבסוף חובט בו בחזקה אל עבר הקיר, מטיח אותו בו.
מיאו נפגע מהקיר, ונופל על הרצפה, מנסה לקום ונופל שוב.
חשילד למד אגרוף רעם! ניצחת בקרב! חשילד רץ אליך בשמחה.
-
[QUOTE=The Charizard;1480785][B]מליפאן;
[/B]המאמן בוחן אותך, ולאחר מספר הרהורים מסכים. "ובכן, לא יזיק ללכלך קצת את הידיים" אומר
"שילדון, אני זקוק לך!" הוא קורא וזורק פוכדור, ממנו יוצא פוקימון קטן בעל פרצוף מאיים. "כמה על כמה?" שואל המאמן
[B]שון;[/B]
הו, קצר ומהיר. הבנתי
רק תרשום לאן אתה ממשיך
---
אתה עוצר בדרך 103, ומביט סביבך. אתה מבחין בפוקימון קטן ומוזר- בו מעולם לא נתקלת קודם.
[B]מייק;[/B]
---
"בבקשה" אומרת האחות ג'ואי ומחזירה לכם את הפוכדורים. אתם ניגשים לטלויזיה, ואתה רואה קרב בין שני מאמנים.
בצד אחד, אלוף הואן המפורסם- סטיבן, אין ילד בהואן שלא מכיר ומעריץ אותו. בצד השני, עומד אדם המוכר לך מאוד.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/376.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/139.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/006.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/052.gif[/IMG]
[B]אייס;[/B]
"כן כמובן" מסכים איתך תום, בעודך מחזיר את טוטודייל לפוכדור. תום מחליט להשאיר את ריולו בחוץ, וללכת איתו ברגל.
שניכם מגיעים אל פתח העיר פטאלבורג. העיר גדולה מאוד, הרבה בתי מגורים. ניתן לראות את מכון העיר, אשר גדול בהרבה משאר הבתים. כמו כן, בפתח העיר יש מרכז פוקימונים וחנות.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים במהרה, ואתה נתקל בטעות במבוגר. "מצטער" אתה מבקש סליחה, ורואה שנפל לו פוכדור מהיד. המאמן ממהר להרים אותו, ומצחקק "אל תדאג, הכל טוב.", וממשיך בדרכו החוצה.
[B]סהר;[/B]
חתיכת השקעה 0:
--
[B]סטיבן;
[/B]אה אופסי.
---
[B]מגל;
כל המיאו משתמשים בגל הלם אל עבר חשילד, הנראה מבוהל. הלם הרעם פוגע ישירות בחשילד ונוצר פיצוץ.. אך חשילד יוצר ממנו ללא כל פגע. "ילד ילד ילד!" הוא קורא בחיוך. "מה אבל איך?!" קורא המאמן מולך בהפתעה, ואתה לא יודע מה לענות. "כמובן! היכולת של אלקיד, הוא שואב מתקפות חשמל ונהיה מהיר יותר!" מסביר מייקל.
מוזיקה אינטנסיבית מתחילה להתנגן* חובה עליך לנגנה
[url]https://www.youtube.com/watch?v=wv87lkkSr18[/url]
חשילד למד אגרוף חשמל! ניצחת בקרב! חשילד רץ אליך בשמחה.[/QUOTE]
"איזה פדיחה" אומר לתום ואצחק. "קדימה בוא נלך לרפא את הפוקימונים שלנו ואחר כך נלך לאמן אותם, הם עוד לא מוכנים מספיק כדי להתקדם ברמה." אציע לו
-
[B]שון;[/B]
הו, קצר ומהיר. הבנתי
רק תרשום לאן אתה ממשיך
---
[B]מייק;[/B]
---
[B]אייס;[/B]
[B]סהר;[/B]
חתיכת השקעה 0:
--
[B]סטיבן;
[/B]אה אופסי.
---
[B]מגל;
[B]---
כל המיאו משתמשים בגל הלם אל עבר חשילד, הנראה מבוהל. הלם הרעם פוגע ישירות בחשילד ונוצר פיצוץ.. אך חשילד יוצר ממנו ללא כל פגע. "ילד ילד ילד!" הוא קורא בחיוך. "מה אבל איך?!" קורא המאמן מולך בהפתעה, ואתה לא יודע מה לענות. "כמובן! היכולת של אלקיד, הוא שואב מתקפות חשמל ונהיה מהיר יותר!" מסביר מייקל.
"ברנדון..." אמלמל לעצמי. "אני חייב לפגוש אותו!"
-
[/QUOTE]
"אני חושב שנעשה את זה קצר. לשנינו הרי אין את כל היום פה לבזבז את הזמן. אז אני מציע אחד על אחד. צא, רהיהורן!" אני אוציא את רהיהורן, במחשבה על זה שזה עומד להיות הקרב הכי בונקרי אי פעם.
-
[B]שון;[/B]
הו, קצר ומהיר. הבנתי
רק תרשום לאן אתה ממשיך
---
[B]מייק;[/B]
---
[B]אייס;[/B]
[B]סהר;[/B]
חתיכת השקעה 0:
--
[B]סטיבן;
[/B]אה אופסי.
---
[B]מגל;
[B]---
כל המיאו משתמשים בגל הלם אל עבר חשילד, הנראה מבוהל. הלם הרעם פוגע ישירות בחשילד ונוצר פיצוץ.. אך חשילד יוצר ממנו ללא כל פגע.
"ילד ילד ילד!" הוא קורא בחיוך. "מה אבל איך?!" קורא המאמן מולך בהפתעה, ואתה לא יודע מה לענות.
"כמובן! היכולת של אלקיד, הוא שואב מתקפות חשמל ונהיה מהיר יותר!" מסביר מייקל.
אחליט להתעלם מהפוקימון בגלל היותו חסר ערך לגמרי "בואו נמשיך,אין שום דבר מעניין כאן" אומר לניקי ולאיווי