[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 03:28 PM
[b]
תמיר
אתה מתקדם עוד קצת, ואתה שם לב למשהו חום כתום במרחק מה ממך, אוכל אדמה ליד איזה שהוא עץ. [/b][/quote]
'מה זה?' אני חושב לעצמי,הולך לכיוון החיה
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 03:28 PM
[b]
תמיר
אתה מתקדם עוד קצת, ואתה שם לב למשהו חום כתום במרחק מה ממך, אוכל אדמה ליד איזה שהוא עץ. [/b][/quote]
'מה זה?' אני חושב לעצמי,הולך לכיוון החיה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 02:28 PM
[b] דודי
וואו יש לך גיוון במהלכים.
--
"הפסק!" אומר המאמן אל סורסקיט. מכת הברק מתחילה לעבור דרך אקדח המים על סורסקיט, אבל הוא עוצר בזמן ולכן לא נפגע ישירות מדי ממכת הברק, ולאחר מכן הוא נפגע מהנשיכה "כעת מחט תאומה!" [/b][/quote]
כי אין לי עוד מיתקפות
----------------------
"מכת ברק ונשיכה"
הגענו לעמוד 100!!!!!!!!!!!
מרשים ביותר. מרשים ביותר.
ב50 עמודים האחרונים, ליאו ואיקי נשרפו בתוך מחסנית הזכרון של ג'אווה בגלל העדר תגובות, וכנראה אתם תוהים למה לא שרפתי את ירין גם, וזה כי א. הוא אמר לי שהוא הולך, וב. כי אני לא רוצה להישאר עם קצת מדי שחקנים.
אני יודע שחפרתי יותר מדי עם המכון הזה, ואני עכשיו באמת מבין עד כמה זוועתי זה היה. אני אשתדל לקצר כעת את הקרבות שלכם, כדי שמה שקרה עם פול מורפי, לא יקרה יותר. חוץ מזה, אני רוצה להגיע לעלילה הרצינית, ולא לכמה מקרים מוזרים. כולם חוץ מדודי, שמשום מה חזר אחורה, כבר פגשו את הדמויות המלוות שלהם, מה שאומר שהמשחק יכול להכנס לקצת קצב.
אוקיי, וכעת ל"אוסקר":
השחקן הכי מתקדם במשחק הוא:
טוב זה קשה, ניתאי מקס ותמיר נמצאים באותו מקום, אבל ניתאי מקדים את כולם במקום הזה, ולכן ניתאי! אתה תקבל אירודוקטיל (הפוקימון השביעי המהיר ביותר!)
השחקן הכי פחות מתקדם במשחק הוא:
דודי, שמשום מה במקום ללכת לכיוון זאוגוויל, חזר אחורה לכיוון זרנטל. אתה תקבל וונונט, שיתפתח לוונומוט', הפוקימון ה97/100 ברשימת המהירים של סרבי.
כעת, לפרסי מזל:
הפרסים כמובן אקראיים, ונבחרו בידי ג'אווה.
קודם כל, ניתאי הגיב את ההודעה ה-1000 במשחק, ולכן הוא יקבל קלפרי.
דודי פתח את עמוד 60 והוא יקבל טיילו
ניתאי פתח את עמוד 70 ולכן הוא יקבל גסלי
מקס פתח את עמוד 80 ולכן הוא יקבל היפופוטס
ניתאי פתח את עמוד 90 (אחרי, וגם הוא עבד עליי קצת) ולכן הוא יקבל צ'רובי.
תמיר פתח את עמוד 100 ולכן הוא יקבל פינסיר.
תמיר הגיב את הודעת הLEET = 1337, שכל מי שמשחק או שיחק משחק רשת כלשהו מעניק למספר זה משמעות מיוחדת. לכן תמיר יקבל את פוקימון מספר 137, כלומר פוריגון.
כמו כן, כולכם מתבקשים לכתוב לי מה אתם חושבים על המחשב, ואני מבקש שאל תתבלבלו בין מה שאתם חושבים עליי כמנהל המשחק, ולבין מה שאתם חושבים על המשחק לכשלעצמו. אני אשתדל מראש להפוך את המשחק לפחות חופר בעתיד (עיין ערך פול מורפי).
וכעת נמשיך!!
ניתאי
"ספינרק, קפוץ לנהר!" אומר המאמן, שעדיין זוכר שאתה נמצא בקרבת נהר. ספינרק בורח מהלהביור בסגנון ספיידרמן, ונכנס לנהר. הוא שולח קורים לגדות של הנהר, כדי להחזיק אותו במקום.
תמיר
אתה מתקרב, ואתה רואה צבת כתומה עם שתי רגליים, או כל תיאור ספרותי אחר המתאים לטרפינץ'. טרפינץ' לא שם לב אליך והוא אוכל אדמה.
דודי
אבל אתה יודע שזה לא באמת מגבלה ביקום שלי.
--
שינקס מתחמק מהמחט התאומה, ולאחר מכן פוגע בסורסקיט. סורסקיט כבר מתחיל להתעייף.
"החזק מעמד סורסקיט, והשתמש באקדח מים!" הוא אומר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 05:05 PM
[b] השחקן הכי פחות מתקדם במשחק הוא:
דודי, שמשום מה במקום ללכת לכיוון זאוגוויל, חזר אחורה לכיוון זרנטל. אתה תקבל וונונט, שיתפתח לוונומוט', הפוקימון ה97/100 ברשימת המהירים של סרבי.
דודי
אבל אתה יודע שזה לא באמת מגבלה ביקום שלי.
--
שינקס מתחמק מהמחט התאומה, ולאחר מכן פוגע בסורסקיט. סורסקיט כבר מתחיל להתעייף.
"החזק מעמד סורסקיט, והשתמש באקדח מים!" הוא אומר. [/b][/quote]
יאי טילו!
אוף וינמט!
---------------
"גמור את זה במכת ברק!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 05:05 PM
[b] הגענו לעמוד 100!!!!!!!!!!!
ב50 עמודים האחרונים, ליאו ואיקי נשרפו בתוך מחסנית הזכרון של ג'אווה בגלל העדר תגובות, וכנראה אתם תוהים למה לא שרפתי את ירין גם, וזה כי א. הוא אמר לי שהוא הולך, וב. כי אני לא רוצה להישאר עם קצת מדי שחקנים.
אני יודע שחפרתי יותר מדי עם המכון הזה, ואני עכשיו באמת מבין עד כמה זוועתי זה היה. אני אשתדל לקצר כעת את הקרבות שלכם, כדי שמה שקרה עם פול מורפי, לא יקרה יותר. חוץ מזה, אני רוצה להגיע לעלילה הרצינית, ולא לכמה מקרים מוזרים. כולם חוץ מדודי, שמשום מה חזר אחורה, כבר פגשו את הדמויות המלוות שלהם, מה שאומר שהמשחק יכול להכנס לקצת קצב.
אוקיי, וכעת ל"אוסקר":
טוב זה קשה, ניתאי מקס ותמיר נמצאים באותו מקום, אבל ניתאי מקדים את כולם במקום הזה, ולכן ניתאי! אתה תקבל אירודוקטיל (הפוקימון השביעי המהיר ביותר!)
כעת, לפרסי מזל:
תמיר הגיב את הודעת הLEET = 1337, שכל מי שמשחק או שיחק משחק רשת כלשהו מעניק למספר זה משמעות מיוחדת. לכן תמיר יקבל את פוקימון מספר 137, כלומר פוריגון.
כמו כן, כולכם מתבקשים לכתוב לי מה אתם חושבים על המחשב, ואני מבקש שאל תתבלבלו בין מה שאתם חושבים עליי כמנהל המשחק, ולבין מה שאתם חושבים על המשחק לכשלעצמו. אני אשתדל מראש להפוך את המשחק לפחות חופר בעתיד (עיין ערך פול מורפי).
וכעת נמשיך!!
ניתאי
"ספינרק, קפוץ לנהר!" אומר המאמן, שעדיין זוכר שאתה נמצא בקרבת נהר. ספינרק בורח מהלהביור בסגנון ספיידרמן, ונכנס לנהר. הוא שולח קורים לגדות של הנהר, כדי להחזיק אותו במקום. [/b][/quote]
אף פעם לא ראיתי רשימה כזאת,אפשר? D:
וכמה פרסים O.O
------------------------
"תשתמש בלהביור על הקורים!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 06:05 PM
[b] הגענו לעמוד 100!!!!!!!!!!!
אוקיי, וכעת ל"אוסקר":
כעת, לפרסי מזל:
וכעת נמשיך!!
תמיר
אתה מתקרב, ואתה רואה צבת כתומה עם שתי רגליים, או כל תיאור ספרותי אחר המתאים לטרפינץ'. טרפינץ' לא שם לב אליך והוא אוכל אדמה. [/b][/quote]
אין לי שום דעה על המחשב,חוץ מזה שהוא די עצלן...
--
לי עדיין אין שותף?!
--
"צא סקיפלום!" אני קורא וזורק את הפוכדור לאוויר.
"כדור אנרגיה!"
דודי
אני דורש משוב!
--
מכת הברק פוגעת בסורסקיט, והוא נראה די חלש.
"סרוסקיט אתה בסדר?" שואל המאמן. סורסקיט עונה בחיוב, והמאמן מחזיר אותו "מלחמה זה נורא. צריך לשאוף לעולם ללא מלחמות!" הוא אומר.
ניתאי
[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/stat/speed.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/stat/speed.shtml[/url]
אני דורש משוב!!!
--
ספינרק יורה קורים חדשים, הפעם מתחת למים, כך שאתה לא יכול לשרוף אותם בצורה קונבנציונלית.
"כעת ספינרק השתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן. ספינרק יורה עוקצי רעל.
תמיר
לא ביקשתי משוב על המחשב... ביקשתי עליי ועל המשחק..
ובטח שיש לך שותף. שותף חשוב מאוד.
--
כדור האנרגיה פוגע בטרפינץ' ופוגע בו בהפתעה. טרפינץ' מסתובב ומסתכל על סקיפלום בזעם, ויורה עליו את האדמה שהוא אכל, קרי יריית בוץ.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 06:16 PM
[b] ניתאי
[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/stat/speed.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/stat/speed.shtml[/url]
אני דורש משוב!!!
--
ספינרק יורה קורים חדשים, הפעם מתחת למים, כך שאתה לא יכול לשרוף אותם בצורה קונבנציונלית.
"כעת ספינרק השתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן. ספינרק יורה עוקצי רעל. [/b][/quote]
לול,שאקל הפתיע אותי O:
והמשוב:המשחק פעיל מאוד והוא אחלה,יש שתי דברים שהופגים אותו לשונה מהאחרים לדעתי:1.הצורך ללמד את הפוקימון שלך מתקפות 2.אי הפיות של אנשים O:
למרות שהיה קצת מעצבן בהתחלה,המשחק ממש כיף והכל
-------------------
"מגבי,תהדוף אותם עם גלגל להבה!"
---------------------
אולי תוסיף פרס למשתמש שמביא שחקן חדש?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:02 AM
[b] מקס
כדורי האש פוגעים בשינקס.
"שינקס, השתמש במהירות!" אומר המאמן. שינקס מתחיל לרוץ מהר ולבסוף פוגע בצ'ארמנדר.
[/b][/quote]
אוףף כל פעם אני מקבל פרס אחד?:(
ועוד קיבלתי רק היפופוטאסS:
--
"צ'ארמנדר, דחיפה ואז מכת זנב!" אני פוקד על צ'ארמנדר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 06:16 PM
[b] דודי
אני דורש משוב!
--
מכת הברק פוגעת בסורסקיט, והוא נראה די חלש.
"סרוסקיט אתה בסדר?" שואל המאמן. סורסקיט עונה בחיוב, והמאמן מחזיר אותו "מלחמה זה נורא. צריך לשאוף לעולם ללא מלחמות!" הוא אומר. [/b][/quote]
משוב:המשחק ניהיה איתי ואנכנו בקושי מיתקדמים אתה עושה קרבות כול פעם די ערוכים אני לא אומר שצריך קצרים אני אנכנו חצי משחק ההינו נגד מאמן מכון. אבל בכללי אחלה משחק אנ אוהב אותו חוץ מהקטע שכול פוקימון שאתה לוחד אז אתה צריך ללמד אותו מיתקפה שזה לוקח ליפעמים 2 עמודים. אבל עדיין אחלה משחק.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
"גמור את זה במכת ברק!"
ניתאי
זה דבר טוב או רע מה שכתבת שם? ואני לא המצאתי את הקטע עם לימוד ההתקפות, למדתי את זה ממישהו שהייתי רשום במשחק שלו בפורום פוקימון האמיתי. הוא השאיר עליי רושם כבד ביותר. אני אפילו זוכר מספר קטעים מהמשחק שלי.
לגבי הפרס: אני אחשוב. ולא, זה לא מלכודת שX כלשהו יביא שחקן חדש, ואז אני "אשכח" שאני צריך לחשוב על פרס.
--
מגבי משתמש בגלגל להבה, ועודף את עוקץ הרעל.
"קדימה! תמשיך לירות!" אומר המאמן.
מקס
מה אני יכול לעשות, זה פרס המזל, אני לא בוחר. זה המחשב בוחר מספר אקראי בין 1 ל493, ואני בודק אם זה אגדי, ואם כן אני מחליף. זה לא תלוי בי.
אני דורש משוב!!!!!
--
המתקפות פוגעות בשינקס, והוא מתחיל להתעייף.
"שינקס, השתמש בנשיכה!" הוא אומר, ושינקס רץ לנשוך את צ'ארמנדר.
דודי
אם הייתי קורא, היית רואה שהתייחסתי לקטע נגד פול מורפי, ושאני בוודאות לא רוצה שדבר כזה יקרה שוב. זו הייתה טעות נוראית שלי והיא לא תקרה שוב. וחוץ מזה, לא [b]כל[/b] כל פוקימון שלוכדים צריך ללמד מתקפות, למשל בויזל שלך יודע סילון מים ועוד משהו. ככל שלוכדים פוקימון חזק יותר, הוא בא עם יותר מתקפות.
--
שינקס מחשמל את המאמן (שכן הוא החזיר כבר את סורסקיט), ואז הוא מתחרפן ואומר
"מה לעזאזל עובר לך בראש? ניצחת! מה אתה עושה יא מטומטם!!!" הוא אומר ובועט בך, ולאחר מכן הוא בורח.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 07:09 PM
[b] מקס
מה אני יכול לעשות, זה פרס המזל, אני לא בוחר. זה המחשב בוחר מספר אקראי בין 1 ל493, ואני בודק אם זה אגדי, ואם כן אני מחליף. זה לא תלוי בי.
אני דורש משוב!!!!!
--
המתקפות פוגעות בשינקס, והוא מתחיל להתעייף.
"שינקס, השתמש בנשיכה!" הוא אומר, ושינקס רץ לנשוך את צ'ארמנדר.
[/b][/quote]
אז תחליף לי את היפופוטאס:( אני במילא אשים אתו אצל הפרופסור כי זה אחד מ3 הפוקימונים השנואים עליי
--
"צ'ארמנדר, מכבת זנב לפנים של שינקס ואז כדורי אש!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 07:16 PM
[b] תמיר
לא ביקשתי משוב על המחשב... ביקשתי עליי ועל המשחק..
ובטח שיש לך שותף. שותף חשוב מאוד.
--
כדור האנרגיה פוגע בטרפינץ' ופוגע בו בהפתעה. טרפינץ' מסתובב ומסתכל על סקיפלום בזעם, ויורה עליו את האדמה שהוא אכל, קרי יריית בוץ. [/b][/quote]
אז לא הבנתי נכון,סליחה..
המשחק סבבה.לא היה מזיק עוד להשקיע בתיאורים וכאלה,דבר שגם יגרום(רוב הפעמים מרוב השחקנים המוכשרים[כמוני]) להשקיע...
וגם הודעת הפתחיה לא הכי מזמינה בעולם.תוסיף צבעים,תמונות וכו'.
ומי השותף שלי???
--
"סקיפלום,לא נוותר לו על זה נכון?תאגור אנרגיה בפה שלך כמו בכדור אנרגיה,אבל תשחרר אותה בצורה של הרבה כדורים קטנים על טרפינץ'.צא סקיפלום,יריית זרע(לא זוכר את התרגום במדויק,BULLET SEED)!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 07:09 PM
[b] דודי
אם הייתי קורא, היית רואה שהתייחסתי לקטע נגד פול מורפי, ושאני בוודאות לא רוצה שדבר כזה יקרה שוב. זו הייתה טעות נוראית שלי והיא לא תקרה שוב. וחוץ מזה, לא [b]כל[/b] כל פוקימון שלוכדים צריך ללמד מתקפות, למשל בויזל שלך יודע סילון מים ועוד משהו. ככל שלוכדים פוקימון חזק יותר, הוא בא עם יותר מתקפות.
--
שינקס מחשמל את המאמן (שכן הוא החזיר כבר את סורסקיט), ואז הוא מתחרפן ואומר
"מה לעזאזל עובר לך בראש? ניצחת! מה אתה עושה יא מטומטם!!!" הוא אומר ובועט בך, ולאחר מכן הוא בורח. [/b][/quote]
"אמא שלך מטומטמת" אני אומר והולך לעיר הבאה
מקס
המחשב בחר את 390 -- צ'ימצאר.
--
שינקס בורח הצידה ונושך את הזנב של צ'ארמנדר, אבל אז נפגע מכדורי האש, וכעת הוא ממש עייף.
"שינקס, השתמש בכל הכח שנותר לך והשתמש בניב ברק!" הוא אומר, ושינקס רץ עם צ'ארמנדר, כשניצוצות מתעופפים ליד הפה שלו.
תמיר
עכשיו.. לא היינו במצב הזה לפני כ-50 עמודים? זה משחק תפקידים. הרעיון שלו זה לא לגרות את הדימיון? למה אני צריך להכניס תמונות? אתה תדמיין כל דמות וכל מקום איך שאתה רוצה, אלא אם כן זה חשוב להמשך, ואז אני אטרח לתאר זאת היטב, ולהוסיף תמונות אם ההסבר אפוף מיסתורין. ובאופן כללי, אני פונקציונלי במידה שגורמת למישהו לחשוב שאני לא אנושי, ובצדק. אני מוסיף צבעים ודברים אסטתיים אם ורק אם הם מקלים בקריאה. אני לא אשקיע ואתחיל להוסיף כל מיני צבעים תמונות ותנרגולות באמצע ההודעות שלי, כי זה לא נחשב השקעה, זה נחשב חפירה. אם הייתי רוצה להיות עד לחפירה, הייתי מקשיב טוב יותר בשיעורי ספרות בבית ספר. יש לכם בפורום הזה תפיסה שגוייה ביותר למהות של השקעה. לראות אנשים אומרים שתגובה של חצי שורה מעידה על חוסר השקעה זה פשוט בורות ועיוורון. גאונות אמיתית עשוייה מדחיסת רעיון גדול למספר קטן של מילים, ולא ההפך. על זה יש את העקרון KIS - KEEP IT SIMPLE. כל עוד אני לא חייב לפרט על שום דבר, כי זה חיוני, אני לא אפרט. להפך, למרוח תגובה פשוטה של 'אתה פוגש X', לתגובה של 5 שורות, היא מעידה על חיסרון. אם הייתי משחק במשחק, והייתי כל פעם צריך להגיב ל5 שורות, בחייך שהיו שומעים על ילד בן 15 שהתאבד באמצעות תקיעת סרגל בריאה הימנית שלו.
הודעת פתיחה לא מזמינה? מסנן אנשים מהסוג שתיארתי למעלה. העלילה נראית כל כך לא קשורה לפוקימון, שמישהו עלול לחשוב שהוא התבלבל בנושא. אין זה מספיק מזמין?
--
סקיפלום מצליח להשתמש בהתקפה, שכן העיקרון שלה זהה מאוד לעקרון של כדור האנרגיה, והמתקפות פוגעות בטרפינץ'. טרפינץ' לאחר מכן קופץ ונושך את סקיפלום.
דודי
אבל תסכים איתי שלחשמל אותו למרות שהוא החזיר את סורסקיט היה דבילי. אבל אל תתן לזה להפריע לך, כבר הרבה מבחנים אני מאבד נקודות על טעויות מהסוג הזה.
--
אתה חוזר למרוול, ויוצא לכיוון זאוגוויל. אתה לא פוגע פוקימונים פראיים בדרך, ואתה מגיע לבסוף למפל, ויש שם מספר שוטרים.
"אתה רוצה לעבור את הר רום?" אחד מהם שואל אותך.